|
|
#2161 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wiosenne oczekiwania (prrrawie)narzeczonych .....cz.9!
Cytat:
to tak jak karmić małego TŻ tylko że z mleczkiem wiem, jestem okropna czasem sama się wstydzę swoich myśli
|
|
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
A mi Mutny obiecała, że mnie spakuje w walizkę i pojadę z nią, muahahaha
![]() Trzeba się było odmóżdżyć jakoś ![]() Stopniuje napięcie, chociaż jak znam życie to będa pytania w stylu: jak powinno wyglądać obwieszczenie nowiny, w co się ubrać, gdzie się wydepilować, u kogo w domu etc ![]() Mutny, ale jak ten mały-duży TŻ czasem sobie pofolguje to potem boli dziadostwo i dotknąć nie można poza tym to się wtedy takie..nieerotyczne robi. Od porodu do końca życia ssanie cyca będzie mi się z wyciekającym mlekiem kojarzyło. beznadzieja.
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-03-27 o 22:36 |
|
|
|
#2163 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takich myśli to nawet ja nie mam! ![]() Cytat:
Feeee
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
No ja nie wiem... ja dla swojej się nie depiluję, ale co kraj to obyczaj. Zresztą my wszystkie normy łamiemy i robimy od tyłka strony, więc może i źle, że sie nie depiluję
|
|
|
|
#2165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mamy kursy na mp3 i słuchamy w pociągach noo, śmieszny ten język curva - zakręt collazione - ... to wcale nie kolacja, ale śniadanie ![]() a no przeciez cała noc nie chrapie albo nie słyszę przez resztę nocy ![]() Gaja, zacznij ćwiczyć jogę, żeby się do walizeczki bez problemu zmieścić
|
|
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
heja banana
wrocilam z lord of teh dance..ahhh cudownie bylo. zakochalam sie ..moze nie zakochalam, utwierdzilam sie w milosci do irlandii:P opłacalo sie wydac 187zl ![]() tz troche mnie dzisiaj irytowal ale zęba mu wyrwali ostatnio wiec go co nieco usprawiedliwia aaa co do jaj to zazwyczaj udaje mi sie na miekko ugotowac. wlasnie trzymam tak 4 minutki we wrzacej wodzie ![]() wpierniczam paluszki a too oznaczaaaaa okresik. tzn jestem pewna ze jutro dostane ehh masiakla
|
|
|
|
#2167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę spać, teraz będą mi się takie rzeczy przez Ciebie śniły ![]() Dobranoc lachy
|
|
#2168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mysle ,ze to chodzi o cos co odbedzie sie w jej urodziny ,czyli oficjalne powiadomienie rodzicow![]() Beee ja tez nie chce karmic piersia,nie dosc,ze sa duze,to po porodzie beda jeszcze wieksze ,bo nie zamierzam ich po podlodze ciagnac bleee
|
|
#2169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mutny to dobrze, że słuchacie ![]() Sylvuś! A wiesz, że ten główny facet tańczył kiedyś w Riverdance?
|
|
#2170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eeee, teraz i mi obrzydziłaś
|
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2173 | |
|
Zakorzenienie
|
Kameuś dobranoc
![]() Cytat:
Ciocia na to zwracała uwagę i różnicy nie ma ![]() Ja też uciekam dziołszki Ta noc była straszna! Koty się darły! Wszyscy się cieszą, że "wooow! Koty się drą to idzie wiosna!". Ale mało co kto wie, że jak się drą, to właśnie przestają kopulować i spłodziły właśnie kolejne 10 drących się i sikających kotów Dobranoc!
|
|
#2174 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc ![]() Cytat:
|
|
|
#2175 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam z wieczora
![]() Ja jak Kamea wybrałam sie na spacerek w letniej kurtce i wymarzłam niesamowicie poza tym przespaliśmy z Tż cały wieczór![]() Mutny za rozdział a Tż jaka propozycja no no![]() Jlys a koleżanek wypytałaś o jakieś znajome co robią pazurki? Evvcia dobrze że Ci już lepiej ![]() Kamea nie jesteś sama-też dzis letnią kurtkę założyłam i wymarzłam okropnie a co do prezentu-hmm nie wiem sama-a znasz tą dziewczynkę? Jak tak to możesz kupić, jak nie to bym nie kupowała![]() Alunia noo w końcu Gaja super ze po tych tabletkach trochę Ci przeszło piona za takie portfele-mój ostatni był właśnie w misie i super mi z nim![]() Bjuti ale ogólnie imprezka sie udała? a co do samolotu-może kiedyś sie przemogę a relacje z porodów też ostatnio czytałam-i boje się jeszcze bardziej![]() Studi dobrze że z teściem lepiej Kinia piona za gadającego przez sen Tż ![]() Sylvi cieszę sie że jesteś zadowolona ![]() ja o karmieniu piersią jeszcze nie myślałam ale sobie tego nie wyobrażam
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-03-27 o 23:01 |
|
|
|
#2176 |
|
Zakorzenienie
|
Mutny, polecam się. Co jeszcze mogę Ci obrzydzić?
Jogę od jutra zacznę trenować ![]() Bjuti, ale koteczki są słodkie! No patrz tylko na niego http://www.youtube.com/watch?v=0Bmhjf0rKe8 łojojciuuu! Wyprzytulać! A że Ci się tył kojarzy to nie moja wina Pączek, piona za portfele z obrazkami a czemu spaliście? takie dzieci zmęczone były?
|
|
|
|
#2177 |
|
Wtajemniczenie
|
Gaja nom takie jakieś zmęczenie Nas dopadło,Tż to już w ogóle bo całe 7dni na nockach był
![]() a ten kociak jest boski
|
#2178 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
też się troszkę uczę, obowiązkowo na studiach, słabo mi idzie, a w dodatku w tym roku egzamin na B2 muszę zdać szkoda, że już tam nie jesteście to byście mnie poedukowali troszkę Cytat:
|
|
#2179 |
|
Konto usunięte
|
Witam!
Ja to tylko tak na chwilę. Wróciłam od chorego na jelitówkę D., ale już Mu przechodzi. Wczoraj myślał, że Mu już dobrze i zabrał mnie do sklepu. Kupiłam sobie pasek i znalazłam wymarzony żakiet.... tylko że za prawie 130zł.... Gryzę się, ale za drogo. Jutro może uda się pojechać trochę na działkę powycinać, ale to D. ma mi dać znać po wykładzie. Oczywiście licencjata leży i kwiczy... |
|
|
|
#2180 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak bedę chciała sobie coś obrzydzić, to udam się bezpośrednio do Ciebie ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
hehe
|
|
|
#2181 |
|
Wtajemniczenie
|
Isabelle jak wymarzony to kup
a Tż niech do zdrowia wraca
|
#2182 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2183 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
zniknęłam u tż i teraz was nadrobiłam i coś skrobnę![]() No też uważam że portfele są bardzo drogie dlatego szukam czegoś co będzie tanie a zarazem jakoś w gust mi podpasuje Co do ciąży to siostra tż dziś urodziła bobaska a termin miała na 1 kwietnia też troszkę ponad 3kg i 55 cm Wiecie co mi się wydaje że jak się poczuje ten instynkt macierzyński i chce się mieć dziecko to inaczej się na to patrzy. póki co mnie ta wizja też przeraża po pierwsze przeraża mnie wiem że to śmieszne albo i tragiczne ale zgrubnięcie że taka niezdarna się zrobię problem żeby ubrać buty skarpetki, że nie będę mogła spać na brzuchu! poza tym przeraża mnie że coś we mnie będzie żyło będzie się ruszać no a potem sam poród to w ogóle wole nie myśleć ale cesarki bym nie chciała mieć i jak taką małą istotką się zająć nie skrzywdzić jej nie wiadomo czego potrzebuje... no i piona za cyce też nie wyobrażam sobie karmienia... może kiedyś mi się odmieni oby bo tak to nie wiem czy się zdecyduję na dziecko facetom to dobrze nie? ciekawe czemu to kobiety muszą rodzić![]() A jeszcze co do tego że siostra tż urodziła to nie wiem co zrobić ... i nie wiem czy jechać... trochę czuję się jak osoba trzecia to takie rodzinne i "intymne" wydarzenie a ja to tak czuję się na doczepkę w sensie że wlokę się za tż jak cień... a nawet narzeczoną nie jestem ... poradzicie coś ? co zrobiłybyście na moim miejscu?Kamea co do chrzcin to ja bym kartkę kupiła i może jakiś drobiazg.. kolczyki fajny pomysł ale zależy jakie bo złote drogo mogą kosztować. ale myślę że jak cię zaprosili to miło będzie jak im coś poślesz przez tż... Alunia super że tż chce ogłosić nowinę fantastycznie ! Koty są fajne ale nie zawsze darcie się i sierść wszędzie gdzie się da już fajna nie jestGajuś powodzenia na rozmowie jutro !Mutny super że masz wenę a na jaki temat piszesz pracę? bo mi umknęło ![]() Isabelle też nie lubię sytuacji kiedy coś strasznie mi się podoba a stwierdzam że za drogo... niestety teraz żakiety kosztują koło 100 zł bo sama się rozglądałam bo potrzebuję... a możesz pokazać jaki ci się tak spodobał ?
Edytowane przez anannke Czas edycji: 2011-03-27 o 23:53 |
|
|
|
#2184 |
|
Wtajemniczenie
|
Isabelle ajj to nie fajnie...
Anannke hmm skoro Tż mówił ze jesteś zaproszona to idź, może po prostu jego siostra zapomniała Ci powiedzieć, albo nie powiedziała bo uważała to za oczywiste że będziecie razem
|
#2185 |
|
Konto usunięte
|
Na stronie Reserved akurat tego chyba nie ma, ale widzę też sporo ładnych. Któryś się kupic, może i taniej.
Na gwałt nie potrzebuję.
|
|
|
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
Paczek tylko że ja jakoś nie komfortowo się czuje
|
|
|
|
#2187 |
|
Wtajemniczenie
|
Anannke no to juz Ty musisz przemyśleć co i jak
bo jak to weekend cały to juz poważniejsza wizyta
|
#2188 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No wlasnie i o to beda te pytania ![]() Spadam na uczelnie - przez ta cholerna zmiane czasu ciagle sie spiesze Udanego dnia ![]() ---------- Dopisano o 06:53 ---------- Poprzedni post napisano o 06:52 ---------- Anannke spelnienia marzen!!!!!!!
|
|
#2189 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Bjuti nie dalismy do ogladania , tż wrocil do domu i ona co tam masz , co tam masz i se obejrzala :P i PIONa mi też sie podoba Always chyba jako jedyna piosenka Bon Jovi :P Gaja gratuluje ugotowania jajka na miękko.Przypomniala mi sie sytuacja pewna: Kiedys robilam z moja kuzynka jajka na twardo i moja ciotka, ze ona chce ale na miękko..i zamiast wlozyc wszystkie jajka razem i jedno wyjac wczesniej to ona czekala az nasze zaczna sie gotowac , swoje oznaczla markerem i kazala nam pilnowac ktore to jej , w razie gdy marker sie zmaze Ala to fajnie , ze powiecie niedlugo o zarecznyach juz niedlugo ! Nie obraź się, ale mam pytanie dlaczego tak dlugo czekaliscie z tym??Ja sobie np nie wyobrazam ukrywac przed rodzicami zareczyn..ale domyslalm sie , ze pewnie mieliscie jakis powazny powod ?a teraz lece sie ubierac bo za pol godziny jestem już z tżtem umowiona
|
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
Annanke, wszystkiego najlepszego!
Z tym prezentem sama nie wiem...znam tą dziewczynkę, mama T mówiła, że ona ma dużo kloczyków i żebym sobie nie robiła kłopotu, ale wiadomo to zawsze się tak mówi... poza tym mam zaproszenie - takie nawet osobiste, a nie razem z T. Mam jeszcze trochę czasu to pomyślę ![]() Dzień dobry w ogóle ![]() poniedziałek jest jednym z dni, których nie lubię - od 9 do 17 praca koszmar
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.

i dochodzę do wniosku, że jeżeli już to tylko cesarka, a potem hormony na powstrzymanie laktacji
bo karmienia chyba jeszcze bardziej sobie nie wyobrażam niż porodu
to tak jak karmić małego TŻ tylko że z mleczkiem

poza tym to się wtedy takie..nieerotyczne robi. Od porodu do końca życia ssanie cyca będzie mi się z wyciekającym mlekiem kojarzyło. beznadzieja.

noo, śmieszny ten język

ja mysle ,ze to chodzi o cos co odbedzie sie w jej urodziny ,czyli oficjalne powiadomienie rodzicow

a Tż jaka propozycja no no
szkoda, że już tam nie jesteście to byście mnie poedukowali troszkę

no a potem sam poród to w ogóle wole nie myśleć ale cesarki bym nie chciała mieć