|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 |
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
vesna i Magdzia no niestety usunęłam jeśli chcecie mogę wam później przesłać na meila. A co do drugiej sukni to nie widziałam jej na żywo więc się nie wypowiem czy ładniejsza bo teraz już wiem że suknie z katalogów często odbiegają od tego jak potem suknia w realu wygląda
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 ![]() ![]() Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-04-15 o 08:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
muszę lecieć ale proszę żebym nie musiał ze 4 stron nadrabiać
![]()
#2163 | ||
Zakorzenienie
|
buuu a ja nie zdążyłam zobaczyć fotek
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wczoraj byłam z rodzicami u TŻ i jego rodziców.... Kolejne spotkanie pod tytułem "rodzice i teściowie" zaliczam do udanych ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja uwielbiam rodzinę TŻ, natomiast moi są dziwni. Jacyś tacy nierozgarnięci. Zainteresowani czubkiem ich własnego nosa ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2165 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
rodzina zapozna się z rodziną TŻ. No ale przyjdzie na to czas ![]() gosza- miałam Ci wczoraj pisać że bardzo ładna z Ciebie dziewczyna ![]() Na prawde super laska jesteś ![]()
![]() |
#2166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() TŻ ma w notesie zapisane zespoły, nad którymi jego kolega się zastanawiał, jak przyjedzie to spisze, pamiętam, że jeden nam się podobał ![]() pamiętam też, że ktoś na wątku śląskich PMek pytał o zespoły, zrobił nawet krótką listę z osób, które odpowiedziały - może Ci się to przyda ![]() niestety nie pamiętam czy to było w II części, czy gdzieś pod koniec I
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | ||||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2168 | |
Podróżniczka
|
Dzień dobry, choć dla mnie nie taki dobry. Pochmurno za oknem i zimno. Dobrze, że nie pada. Dzisiaj z TŻtem bierzemy się "na poważnie" za temat fotografa
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2169 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nasi rodzice też się dogadują, mimo ze mają zupełnie inne style bycia U mnie dziś piękna pogoda ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
rodzice tżta znają się z moją mamą może za 13 lat... nasze mamy były kiedyś koleżankami (ja kiedyś do swojej przyszłej teściowej mówiłam ciociu a do teścia wujku ![]() ![]()
Edytowane przez jagodzia133 Czas edycji: 2011-04-15 o 10:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2171 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A praktyki i tak pewnie będziesz miała w tygodniu, nie? A spotkanie w weekend. Cytat:
![]() A co do łażenia po salonach, to przecież nie musisz od razu kupować, chodzi o to, żeby się rozejrzeć... A znaleźć tę jedyną w pierwszym salonie to potrafią nieliczne tylko, jak kicia ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wyprzedaże zaczynają się latem, czasem jesienią i schodzą wtedy wszystkie modele, których salon już nie będzie szył, a zostały. Aczkolwiek to też są takie obniżki różne, zależy od "prestiżu" salonu ![]() Cytat:
![]() Laseczki, dziś dzielę się z Wami artykułem, który mnie dziś obudził na gg - niesamowite, ile takich jest historii, no i przejmujące bardzo: http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-...as=1&startsz=x oraz karteczką, która mnie dziś przywitała na lapku - TŻ robi mi często takie karteczki, ale dziś pierwszy raz z aluzją wizażową ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2172 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Jamee ta suknia jest śliczna ![]() ![]() z mojego wypadu do salonów nici, bo rano dostałam @ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Zadomowienie
|
jagodzia- z śląskiego jestem
![]()
![]() |
#2174 |
Zadomowienie
|
![]()
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2011-04-15 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Zakorzenienie
|
a mi się coś w główce uwaliło że z lubelskiego ;p no nic
![]() dobra lecę wpadnę wieczorem ![]() ![]()
#2176 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moi rodzice na szczęście są otwarci i serdeczni. A rodzice TŻ to już w ogóle. Na pierwszym spotkaniu nawet nie trzeba było ich przedstawiać, bo się wyściskali, wpadli sobie w ramiona, a nagadać to się nie mogli ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2177 | ||
Rozeznanie
|
Czesc Kobietki
![]() Postanowilam spedzic z Wami czesc mojej przerwy na lunch ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Czekalam w sumie juz tylko na Twoje fotki..... ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam sprawdzoną krawcową, która szyła suknię siostrze mojego TŻta. Ale trochę się boję, bo mam kiepskie doświadczenia z szyciem sukienki na studniówkę... Po prostu nie mam takiej wyobraźni a przede wszystkim nawet podstawowej wiedzy z zakresu krawiectwa, żeby wytłumaczyć dokładnie o co mi chodzi i na czym mi zależy. Chyba, że będę tłumaczyć łopatologicznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2179 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2180 |
Zakorzenienie
|
siema Laseczki
![]() Ja mam wysmienity humor dzisiaj bo w nocy wyjezdzamy do PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chatka sweet karteczka.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
Zakorzenienie
|
Ja zrezygnowałam z szycia bo często krawcowe nie mają dostępu do lepszych materiałów, koronek. Poza tym nie odtworzy mi dokładnie sukni ze zdjęcia. A co jak nie będzie mi się podobać
Chatka czy to ta jedyna okaże się w środę. Jadę jeszcze raz ją zmierzyć i białą. A obok jest salon Lisa Ferrera ![]()
#2182 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Wszystko zależy na jaką krawcową trafisz, najlepiej na taką która ma wieloletnie doświadczenie, a na pewno będziesz zadowolona ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Raczkowanie
|
Laseczki, ale idzie Wam produkcja postów!
![]() Nie idzie nadgonić... Kici w sukni nie zdążyłam zobaczyć, ale może jeszcze będzie okazja. Kicia, a byłaś w salonach łęczyńskich? Zobaczyłam Nenę w sukni i zaliczyłam lekki opad szczeny - suknia jest cudowna! Gratuluję zakupu ![]() ![]() Bardzo mi się podoba suknia Justin Alexandra, boska jest. Chatka, masz świetnego TŻta! U mnie po staremu, tylko kupa roboty ostatnio, ale to akurat dobrze ![]() ![]() Edytowane przez fraise Czas edycji: 2011-04-15 o 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Raczkowanie
|
Kobieto, ale Ty masz super cycki!
Nie za duże, nie za małe, figura modelki! A średnie piersi może i są fajne, ale koszmarnie to to niewygodne, więc mogę się zamienić :P. Chciałabym zgubić ze 3 cm w biuście, a nie idzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2188 |
Raczkowanie
|
To jak chcesz to mogę oddać i z 6, po 3 cm na każdą stronę
![]() Wiem, że to nieodpowiednie miejsce, ale się pożalę... Kupiłam na All perfumy, jedyna forma wysyłki na aukcji - paczka pocztowa priorytetowa za kilkanaście zł. Wpłaciłam pieniądze, napisałam do sprzedawcy maila z informacją o wpłacie i z prośbą, by zgodnie z moim życzeniem i formą wysyłki podaną w aukcji wysłał perfumy paczką. Kobietka wysłała produkt bardzo szybko, perfumy oryginalne, ale przyszły listem poleconym priorytetowym za 6 zł! Wściekłam się strasznie, bo zrobiła mnie w balona. Myślała, że się nie zorientuję? Poprosiłam ją grzecznie o zwrot nadpłaty, a ona mi tłumaczy, że cała kwota poszła na zapakowanie i wysyłkę i że ona nie widzi problemu... Co innego gdyby wpisała w aukcji, że list pol. prior. kosztuje 12 zł, wtedy albo się godzę na ten koszt i licytuję albo odpuszczam, bo wysokie koszty wysyłki. A tak? Zrobiła mnie w bambuko i jeszcze pisze, że ona nie widzi problemu. Co robić? Zgłaszać do All, zakładać spór, wystawić neutrala? Bo na razie to ciskam piorunami od kilku dni. ![]() Wiecie, jakby napisała, że przeprasza, że się zorientowała, iż za 12 zł paczki nie wyśle i dlatego posłała listem, darowałabym. Napisałabym, że w porządku. A tak, ona idzie w zaparte, co mnie doprowadza do szału ![]() Kiedyś ludzie windowali koszty wysyłek, a teraz piszą w aukcji, że wysyłają paczkami, w rzeczywistości otrzymujesz list, a sprzedawca i tak jest do przodu o Twoją niewiedzę, o te kilka złotych. I myśli, że złapał frajera... Edytowane przez fraise Czas edycji: 2011-04-15 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2189 |
Zakorzenienie
|
oj współczuję, miałam kiedyś podobną sytuacje z butami, miały być wysłane w kartonie paczką a przyszły w kopercie bombelkowej poleconym. Sama z racji wymian dużo wysyłam i wiem że koszt wysyłki paczką to przeważnie ponad 12 zł, a polecony raptem 6 zł. Tak naprawdę niewiele możesz zrobić, skoro odpisała że nie zwróci kasy, możesz zgłosić sprawę na all, wystawić neutrala - ale ona pewnie zareaguje tym samym, a za kilka zł to nawet szkoda zgłaszać sprawy na polcję. niestety najgorsze jest, że takie osoby właśnie mają świadomość, że nic im nie można zrobić. Ja zawsze uderzam w czuły punkt - tj. straszę, że zgłoszę transakcję do Urzędu Skarbowego, jak ktoś ma nieprofesjonalne konto na all, to zazwyczaj działa
![]() Edytowane przez nena1984 Czas edycji: 2011-04-15 o 15:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
Zakorzenienie
|
fraise ja bym napisała o tym w komentarzu, coś w stylu: "towar doszedł, ale został wysłany inną formą niż prosiłam i za którą zapłaciłam. " coś mniej wiecej takiego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.