|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Już nam mija roczek, czas postawić pierwszy kroczek! Urwisy V-VI. 2010r. cz. V.
Ale się wściekłam: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=552872&page=2
A Agatce wyszła prawa górna jedynka, czyli mamy wszystkie jedyneczki I bez płaczu w sumie, coś tam w nocy zamarudkowała moment i tyle.
|
|
|
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nam mija roczek, czas postawić pierwszy kroczek! Urwisy V-VI. 2010r. cz. V.
panno migotko a może bodziaki tescowe? Fajne są. Można też na allegro, wpisz w wyszukiwarkę body f&f. Przykładowo te:
http://allegro.pl/ff-body-z-dl-rek-5...758355558.html Gratki za chodzenie ![]() ałła ta czapka Bratki dla Agatki i Luizki za nowe ząbki. araczki dziękuję Dziękuję za rady co do choroby lokomocyjnej. Muszę zapamiętać ten lokomotiv. Wczoraj całe szczęscie obylo się bez takich przygód. Wypad nad morze udany, chłopaki się wyszalały. Upału nie było, ale woda nawet ciepła Po południu wybraliśmy się do takiej krainy zabaw z zamkami dmuchanymi, ale naprawdę dużo tam tego wszystkiego, dla takich maluszków jak nasze jezdziki, domki plastikowe, kuchnie i inne zabawki z little tikes. Bez problemu pół dnia by można bylo tam spędzić. Kilka fotek, później może jeszcze coś dodam bo nie mam wszystkich wgranych. Różowy skuter pożyczony od kuzynki Szymonka, bardzo się spodobał
Edytowane przez ona1981 Czas edycji: 2011-08-15 o 13:50 |
|
|
|
#2163 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;28755118]
mam znajomego, a czemu pytasz?[/QUOTE] Cytat:
![]() Pytam o to czy macie kogoś bo chodzi mi o tą całą szkółkę. U mnie szkoły nie ma, jest 50km stąd i chciałabym wiedzieć czy mieszkanie tam jest obowiązkowe. No bo to trwa jednak pół roku i nie wyobrażam sobie widywania Blanki przez pół roku jedynie w weekend. Mój wujek jest policjantem ale on już gdzieś od 5-7 lat i nie pamieta czy musiał tam mieszkac czy to dobrowolne
|
|
|
|
|
#2164 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2165 | ||
|
Raczkowanie
|
a pewnie, że tak
![]() Cytat:
![]() Cytat:
) lejemy prysznicem na łepektakie same wymiary mamy ![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;28740988] ano, udało mi się.... ale jeszcze kilka dzieciaczków by się przydało. - myślę, że "napłyną" do września. [/QUOTE] Lea jestem dumna z Ciebie ![]() ![]() I buziale urodzinowe dla Maksia przesyłam |
||
|
|
|
#2166 |
|
Zadomowienie
|
Ona, przepiekne zdjecia
Lea, dziekuje za zrozumienie I przekarz Maksiowi urodzinowe pozdrowienia (wczoraj zdaje sie byly) Silpe, jak sie czuje Gabrysia? Fajne butki zakupilas dla malej i fajny masz kolor kanapy ![]() Szaja, mozna sie wkurzyc ale pisza to babki bezdzietne wiec poczekamy, zobaczymy..... Kardashi, zadzwon do szkoly i zapytaj czy trzeba tam mieszkac, moze byc, ze w kazdej jest inaczej. Juz dlugi weekend sie skonczyl..gdzie jestescie? W fin dzisiaj zaczela sie szkola...i jakos jesiennie sie zrobilo.
|
#2167 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Młoda mi padła , byłam z nią z rana u lekarza i wymeczyła sie troche . Szaja - jak ja ci zazdroszcze - niby im pózniej zeby to dziec gorzej przechodzi ząbkowanie a u was tak z nienacka ![]() Aż mi szkoda Gabi bo u nas ciągle masakra zebowa . Po trzech dniach gprączki zamiast wysypki pojawiła sie biegunka , kaszel i lekki katarek, młoda osłabiona troche i marudna ![]() byłysmy u lekarza i to te cholerne zeby - czwórki ![]() dziąsła rozwalone i zaczerwienione na maksa , co spowodowało lekki nieżyt górnych dróg oddechowych ![]() mam dawac - pulneo i deflegmin , oraz psikac gardło Hasco-septem. doraznie - inhalacje.i Ibum. w tygodniu kontrolnie - mocz do badania . ale i tak przynajmniej wiem że to nic poważnego ,o ile takie ząbkowanie jest lajtowe Młodej brakuje towarzystwa i przez to też marudzi .. ominą nas odpust w miasteczku i festyn rodzinny ![]() ale szwagierki z dziecmi i babcią solidarnie obdarowały małą zabawkami z imprez ![]() miedzy innymi mamy cos takiego jak szaja - tylko my gumowego łosia a Gabi uwielbia robic - hopa hopa
|
#2168 |
|
Zadomowienie
|
Ja jestem, ale po długim weekendzie jestem tak zmęczona, że nie bedę nic pisać
|
|
|
|
#2169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zadzwonie, zadzwonie.. Podanie i tak złożę, ale pewnie wyłożę się na testach
|
|
|
|
|
#2170 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co u Was rośnie? Nie ma kwiatów, pół, warzyw? To co jest? Cytat:
Danio mały nie jest, a nosi spodnie 9-12. Kurtkę kupiłam 12-18 na zimę i najwcześniej na wiosnę będzie. Musiałam kupić jeszcze jedną rozmiar mniej, czyli też na 9-12. ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;28762586]Ale się wściekłam: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=552872&page=2 [/QUOTE] A weź. Dałam sobie szlaban na ten wątek już.
|
|||
|
|
|
#2171 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Postanowiłam dzisiaj odzwyczaić mojego cycoholika od piersi... ehh.. jest trudno, bo mały zasypiał zawsze przy piersi.. jakoś zdołałam go uspać na rękach. Od 6 go nie karmię. Mam w zwiąku z tym parę pytań do Was: 1) Jak długo trwa zainteresowanie cyckiem (ile dni pamięta o cycku?) Ja posmarowałam piersi musztardą, bo inaczej sam by sobie wyciągnał tę pierś... 2) Co zrobić w nocy? Mały zawsze się budził co 2 godz zeby pociumkać... i śpi z nami.. |
|
|
|
#2172 | |||
|
Zadomowienie
|
Kuuperek, nie pomoge bo moja sama sie odstawila.
Cytat:
Cytat:
A, tam nie wylozysz sie. Walcz! ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
Finska wies jest cala przemyslowa. Nie ma klimatu prawdziwej wsi, kury lazacej i grzebiacej gdzies w ziemi...slonecznika wsrod pomidorow...itp. Jest pelno lasow iglasto/sosnowych, skal, wrzosowisk... Jak przeszlam sie wsrod pol i ogrodow u Babci to czulam sie jak Nad Niemnem ![]() Niepowtarzalne. * Widzialam watek, slow brak. Zmierza do pyskowki.
|
|
#2173 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu moje dziecko jest akrobatą?
Wyciągnął ze mnie, jak dzieckiem byłam? Teraz jestem naziemna, jego ojciec tym bardziej. Po kim toto takie? Jak można wejść do małego talerzyka na stole interaktywnym, to ja nie wiem. :/ Czy Wy też ciągle zdejmujecie swoje dzieci skądś?
Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2011-08-16 o 14:55 |
|
|
|
#2174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2175 |
|
Raczkowanie
|
witam po weekendzie
obiad roczkowy sie udal, goscie dopisali, maly byl super grzeczny, rozdawal usmiechy i nic nie plakal mimo sporej ilosci osob . zamiast dmuchac swieczke rzucil sie na torta z paszcza . robilismy wrozbe (4 razy)i za kazdym razem bral banknot i chowal pod pufe. stwierdzilismy ze lapowki bedzie bral chyba![]() widze ze problemy z obcinaniem paznokci tez macie. my do niedawna to samo mielismy , mlody wyrywal sie jak dziki. ale dzieki pomyslowi margo teraz obcinamy w takim spokoju jak nigdy(ram zam zam mu puszczam i teledysk oglada) jesli chodzi o napletek to mi moja pediatra mowila zeby odciagac. robi to maz w kapieli jak juz sie troche ptak "zagrzeje" i po troche, po troche i juz schodzi napletek. mi nie dal sie dotknac( wstydzil sie jakby) ![]() wieczorkiem jak znajde chwile wstawie zdjecia |
|
|
|
#2176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
Kropka u nas dokładnie to samo
Albo do łóżeczka górą się wgramolił, z szafki nocnej i jakoś się udało...Michał dokladnie taki sam był, z tą tylko różnicą, że Michal byl bardzo zwinny, nic nigdy sobie nie robił, Szymon taka sierotka trochę. Silpe biedna Gabi Zdrowka życzę Sama jestem , chłopaki z mężem na działce. Ale laba Już nie pamiętam kiedy ostatnio sama byłam.
Edytowane przez ona1981 Czas edycji: 2011-08-16 o 19:34 |
|
|
|
#2178 | |
|
Raczkowanie
|
fajowy jest. Mój póki co naziemny tryb życia prowadzi Cytat:
i też zdrówka życzę Gabi. Ale tu pusto, nawet ja nie mam problemu z nadrobieniem
|
|
|
|
|
#2179 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na ostatnim zdjęciu widać, że wniebowzięty. ![]() Bruno też wszędzie wchodzi.Najlepsza jest szafka rtv ![]() Cytat:
![]() Wszystko co dostanie to schowa do skarpety. ![]() My mamy już trzecią czwórkę, została jeszcze jedna paskuda.Ale za to jeszcze jednej dolnej dwójki brakuje. Przyszły dziś do Bruna dwie koleżanki(obie do pierwszej klasy teraz idą).Miasteczko wesołych klocków zrobiło furorę! Młody musiał się między nimi przeciskać, żeby też się pobawić. ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
My go otwieramy i wkładamy łapska. A jeszcze lepiej, jak jest pianka od kostki.
|
|||
|
|
|
#2180 |
|
Raczkowanie
|
A może oszczędny będzie?
![]() Wszystko co dostanie to schowa do skarpety. ![]() moze byc!!!jak po prababci pojdzie to masakra. na to nie wpadlam... ![]() no i dolaczam zdjecia widzialam w gazetce lidlowej, ze od czwartku beda mieli body 2 szt. za ok 16zl i rajstopki cos kolo 8zl chyba. bodziakow od nich nie mialam wiec nie wiem jak z jakoscia, ale rajstopek w zeszlym roku uzywalismy i teraz tez planuje kupic Edytowane przez Papierowka1 Czas edycji: 2011-08-16 o 21:30 |
|
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
Dla Gabi
kropka, Danio super Moja też wszędzie włazi i mam stresa codziennie, coby nie spadła ![]() kardashi, pytalam kolegi o mieszkanie w szkółce, ale on się nie orientował, a jego syn obecnie przebywa za granicą więc mogę się dowiedzieć za jakieś 2 tygodnie.
|
#2182 |
|
Konto usunięte
|
Przewalone.
Mam podejrzenie ciąży heteotopowej, czyli... w macicy jedna ciąż prawidłowa, a druga ciąża (z tego, co wyczytałam - bliżniak) pozamaciczna. Na razie to tylko podejrzenie, 29 sierpnia szczegółowe badania i w razie czego laparoskopia. A do tego mam torbiel w macicy Noż psia mać, jak nie urok, to ... Teraz tylko modlę się, by ta prawidłowa ciąża ładnie się rozwinęła. Gin olał termin OM i na usg wyszła ciąża 4-5 tydzień, jest ciałko żółte, pęcherzyk nie jest pusty. Mam luteinę dowcipną. Edytowane przez 0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b Czas edycji: 2011-08-16 o 21:58 |
|
|
|
#2183 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie juz ok, zbieram sie, zeby Wam poodpisywac, ale cos muza nie chce mnie kopnac, bo do dyspozycji mam tylko lapka z uszkodzona klawiatura...
Szaja - niewiele zrozumialam, ale trzymam kciuki, zeby bylo ok. wybaczcie brak polskich liter, alt tez sie zbutowal. Ewcie Wam za to pokaze. foto by babcia M. |
|
|
|
#2184 | |
|
Konto usunięte
|
dziękuję.
![]() buziole przekazane. dziękuję również. ![]() Cytat:
z zasady z takich wysokości, że nawet po aparat się nie fatyguję, bo strach jakby młody spadł. ![]() Papierowka1, pewnie oszczędny będzie. ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;28795313] Mam podejrzenie ciąży heteotopowej, czyli... w macicy jedna prawidłowa, a ciąża (z tego, co wyczytałam - bliżniak) pozamaciczna. Na razie to tylko podejrzenie, 29 sierpnia szczegółowe badania i w razie czego laparoskopia. A do tego mam torbiel w macicy Noż psia mać, jak nie urok, to ... Teraz tylko modlę się, by ta prawidłowa ciąża ładnie się rozwinęła. Gin olał termin OM i na usg wyszła ciąża 4-5 tydzień, jest ciałko żółte, pęcherzyk nie jest pusty. [/QUOTE] |
|
|
|
|
#2185 |
|
Konto usunięte
|
Margo, poprawiłam, brakło mi 2 słów.
|
|
|
|
#2186 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja będę polować na bluzeczki, bo mam braki. Rajty babcia kupiła w tamtym roku na 86, kilka par. Leżą nówki i czekają na tą zimę. Generalnie lidl ma dobre rzeczy jakościowo,ale najlepiej obmacać samemu. [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;28795313]Przewalone. Mam podejrzenie ciąży heteotopowej, czyli... w macicy jedna ciąż prawidłowa, a druga ciąża (z tego, co wyczytałam - bliżniak) pozamaciczna. Na razie to tylko podejrzenie, 29 sierpnia szczegółowe badania i w razie czego laparoskopia. A do tego mam torbiel w macicy Noż psia mać, jak nie urok, to ... Teraz tylko modlę się, by ta prawidłowa ciąża ładnie się rozwinęła. Gin olał termin OM i na usg wyszła ciąża 4-5 tydzień, jest ciałko żółte, pęcherzyk nie jest pusty. Mam luteinę dowcipną.[/QUOTE] Trzymam kciuki do 29-go. ![]() Słodka lea, Najlepszego dla Maksia No i gratki za przedszkole
|
|
|
|
|
#2187 |
|
Konto usunięte
|
w klubie zapodałam fotki mojego przedszkola.
jesli macie jakies uwagi, spostrzeżenia, to piszcie, każda opinia jest cenna.
|
|
|
|
#2188 |
|
Zakorzenienie
|
na poczatku Szaja trzymam kciuki mocno ..... bedzie dobrze
Zdiecia superrr Margo ale Ewcia ma oczy papierówka ale masz susper przystojnego blondaska Kropka heheh Danio wymiata a to ostatnie zdiecie mi tarzana przypomina ![]() kuuperek - moja z dnia na dzien mniej dostawała mniej az w koncu jednego dnia wcale nie dostała kaszpirek szaja za nowe zebolki Lea wszystkiego naj dla Maksia kur.... nalałam se lampke wina i mi sie w nim muszka utopiła mogła powiedziec ze tez chce podzieliłabym sie a ona tak hamsko ![]() co u nas łobuz na sto dwa u mnie na szczescie nie ma sie gdzie wspiąc ale u tesciowej czy u mej siory włazi wszedzie gdzie sie da usłyszała od meza jak mówi kur...w...a... i czaasem se powie kuufffaaa robi sie samodzielna bo chcac ja karmic ciagle krzyczy siama siama no to je siama a razem z nia moje spodnie i jej włosy jest u mnie na wakacjach bratanica wiec łobuzuja ile sie da Ami biega za Klaudia i ja pluje heheh to nic ze zawsze obrywa jej bluzka hehehe ma radoche to potem sie chowaja koo tapczanów w szafach totalny bajzel hehehe coraz wyrazniej mówi i uwaga od 3 dni nie zapeszajac zasypia koło 21 i spi ciagiem do 6.30 ![]() pisałam wam o tych krostach pod kolanem słuchajcie nie wiem co zrobic bo nie wiem czy to jakas skaza białkowa czy jej mleko nie pasowało albo nie wiem co plamke miała taka wyglądajaca jak gesia skórka w takim placku wyczuwalna pod palcami raz czerwona raz bladziutka czasem na policzkach pojedyncze kropki reszta ciala czyste kupki zrobiły sie lunawe ale nie biegunka sluzu brak apetyt był brak temperatury zmieniłam mleko z bebiko 3r na bebiko 2 zageszczam jej mleko kaszka kukurydziana pijemy juz drugie opkaowanie tego mleka i kupki sa plastelinkowe przesypia całe noce widac ze mleko to ja poprostu syci plamka znika ( prawie jej nie ma ) ale razem z tym mlekiem przestałam podawac produkty mleczne np serki waniliowe,mleko w kartonie, smietana itp wczoraj mloda zjadła chyba z cwiartke kubeczka jogurtu naturalnego i dzis nic sie nie działo kupka ok i teraz sie pytam mozliwe ze nie pasowało jej mleko bebiko 3r ?? mysle ze gdyby to była ajaks alergia na białko to juz by wyszła bo przeciez karmiłam ja piersia a duzo jadłam nabiału -- bo lubie czy mam zaczac podawac jogurty i serki czy wrócic powoli do bebiko ale samej 3 !!!!! weekend spedzilismy nas jeziorkiem znaczy codziennie tam jezdzilismy Amelia sie w tym miejscu zakochała uciekała mi i nie przeszkadzało jej ze ma nogachna trampki wchodziła do jeziora zbierała szyszki nawet nie wiedziałam ze czas tak szybko płynie , musiałam jej kupic gumowce, i sie zaczeło heheh jeszcze gorzej niz było bo wchodziła do wody az jej gumowiec wody nabrał ![]() nocnik hmm a co to bo u nas na nociku siedza lalki ![]() za to dzis pierwszy raz zrobiła siusiu do wc wogóle to jak widzi ze idziemy do wc z nakładka cieszy sie jak głupi do sera i wie po co tam idziemy bo mówi sisi sisi siada palcem pokazuje swa skarbonke i tez mówi sisis ale akurat dzis sisis jej sie udało zdiecia mam ale na tz fonie mi sie popsuł aparat znaczy ami mi fona wykonczyła pare funkcij nie działa ale dzwonic i pisac esy mozna siec spoks farminka ja wiedziałam ze cie kojarze ale nie wiedziała skad az dzis znów przewertywałam watek starajace sie i bedace w ciazy i wiedziałam juz skad ciekawe czy malhczar ma juz fasolinke ?? i co u siała bały i darfen dziewczyny ujawniac sie prosze i piszcie nie badzcie takie !!!!!! dosyc juz napisałam ide :P zas przyda
|
#2189 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Danio spada tylko jak coś robi w pośpiechu, skacze po kanapie albo po niej biegnie. Już parę razy zaliczył lot na podłogę z niej. Poza tym wali się w łeb o ławę. 15 miesięcy i nadal to samo, nigdy nie patrzy, że nad nim kant. Cytat:
![]() Na szafkę rtv próbował, ale mąż go spacyfikował. Na razie się poddał. ![]() Gratulujemy czwórasów! U nas też 10 sztuk, w tym dwie czwórki dolne, od paru dni. My kibel otwieramy i trzaskamy klapą. ![]() ---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;28795313]Przewalone. Mam luteinę dowcipną.[/QUOTE] GG Uważaj na dowcipną luteinę, jeśli masz tendencje do stanów zapalnych. Mnie tak zagrzybiła, że nie mogłam sobie poradzić potem. Jak zniesiesz jej przemiły smak, to lepiej doustna. A jak nie to mało cukru w diecie, koniecznie. ---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- Słodki dziubas. ![]() ---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ---------- [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;28795854] tak.... z zasady z takich wysokości, że nawet po aparat się nie fatyguję, bo strach jakby młody spadł. ![]() [/QUOTE] Ja się nie fatyguję, mam zwykle pod ręką. Tu akurat fotografowałam dziewczynom majtasy. A że on ciągle gdzieś włazi to i czekać długo nie musiałam. ![]() ____________________ Jako że zakupiłam grubą puchatą kurtkę Next, daję cynk, że r. 80 jest faktycznie na dziecko tej wielkości albo i większe. Kurtała na 86 okazała się nieco za duża. Za to ta na 80 będzie akurat na pierwsze mrozy. Danio ma długie ręce, gdyby nie to byłaby za duża też.
Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2011-08-17 o 07:29 |
||
|
|
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;28795313]Przewalone.
Mam podejrzenie ciąży heteotopowej, czyli... w macicy jedna ciąż prawidłowa, a druga ciąża (z tego, co wyczytałam - bliżniak) pozamaciczna. Na razie to tylko podejrzenie, 29 sierpnia szczegółowe badania i w razie czego laparoskopia. A do tego mam torbiel w macicy Noż psia mać, jak nie urok, to ... Teraz tylko modlę się, by ta prawidłowa ciąża ładnie się rozwinęła. Gin olał termin OM i na usg wyszła ciąża 4-5 tydzień, jest ciałko żółte, pęcherzyk nie jest pusty. Mam luteinę dowcipną.[/QUOTE] Kochana trzymam kciuki Słodziak Dzień dobry. Łuki pojechał z teściową do Sopotu. Jak przyjedzie, to może już będzie miał nowy pokój ![]() Mąż ma urlop ( 2 tygodnie ) , cieszę się Ścięłam wczoraj włosy ![]() Luiza właśnie dorwała kostkę czekolady z miętą.......a jak się cieszy
http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą? Z terrorystą można negocjować. ![]() Edytowane przez bydgoszczanka Czas edycji: 2011-08-17 o 09:19 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.

I bez płaczu w sumie, coś tam w nocy zamarudkowała moment i tyle.

Albo do łóżeczka górą się wgramolił, z szafki nocnej i jakoś się udało...

za to dzis pierwszy raz zrobiła siusiu do wc