![]() |
#2161 |
Rozeznanie
|
Dot.: AMERICAN & POLISH GIRLS część XXIV
dixie1990
daj znać czy omy pokonałaś w kolejce ![]()
#2162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale słabe i nie działają ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
Rozeznanie
|
ja kiedyś miałam bardzo nerwowy okres w życiu i kupiłam sobie tabletki Kalms . są cudowne po 2 byłam oazą spokoju a po 3 ledwo do łóżka dobiegłam taki seeen
![]()
#2164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z zasypianiem nie mam problemu, ale łatwo poddaje się nerwom i stresowi... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Zakorzenienie
|
wrocilam wlasnie
![]() Mam duzo na minusie , lekarka powiedziala ze przepisze mi okulary ale soczewki tez powie jakie powinnam miec ![]() Nie jestem aż taka ignorantką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Rozeznanie
|
ja tak samo łatwo , czasem z uśmiechu odrazu w płacz w ogóle nadpobudliwa jestem haha
![]() włoski po farbie są super , jakieś zdrowsze wyglądają haha ![]()
#2167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby on też mógł się wykazać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2168 |
Rozeznanie
|
też tak chciałam zrobić ale on nie jest takim typem , jak mu się zainteresowania nie pokaże to już w ogóle ma wyje... jak nie to nie , taki jest. nie wiem jak to ogarnąć już kurr :|
kilka fot ![]()
![]() Edytowane przez Cocaiiinka Czas edycji: 2011-08-30 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Raczkowanie
|
Też ostatnio nie mogę usnac
![]() Wpierdzielam właśnie cukinie, a po poludniu soll ![]() Coca, ale przecież to nie moze być tak ,że ciagle za nim latasz. Nie obraź się, ale jak dla mnie, skoro facet się nie stara to znaczy, ze mu na Tobie mnie zależy, z resztą sama poweidziałas ze ma wyj... jeśli nie okażesz mu swojego zainteresowania. Nie mówie, ze staranie się jest tylko rolą faceta, wydaje mi się , ze związek opiera się na wzajemności..
#2170 |
Rozeznanie
|
mi też ale zdążyłam go poznać , jeśli jest dobrze między nami to jest cudowny..i jest szczery zawsze.. nie dojrzały dlatego tak :| może kiedyś zrozumie ile dla niego robię , na razie nic nie poradzę nie wyobrażam sobie tego wszystkiego bez niego
![]() coś na rozbawienie siedzę na jego fotce a tam panna non stop wysyła zaproszenia , ja odrzucam i nagle mi jedzie że siedzę na synka koncie o ja cię i zaczyna się haja ![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- aleeeeeeeeeeeeeż mi pojechała patrzcie na to hahahah ;d Jesteś beszczelna ; )) Każdy ma prawo do jakiejś swojej prywatności, a Ty strasznie je naginasz ![]() Ja też o swojego faceta jestem zazdrosna, ale bez przesady.. Nie wbijam mu na fejsa i nie usuwam znajomych, bo tak mi sie podoba.. Troszke dziecinne jest te Twoje zachowanie, nie sądzisz ? ![]() Jeśli poczułaś jakieś zagrożenie z mojej strony mogłaś wysilić troche swój móżdżek, zalogować sie na swoje konto i wysłać do mnie wiadomość w której spytałabys sie o coś co Cie interesuje, lub oznajmiła, że coś Ci nie odpowiada, a nie zachowywała sie jak pustak. Urode posiadasz, ale inteligencji kobiety zero ; )) 5 minut temu
#2171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() masz dużo na minusie i chodziłaś bez okularów? masakra to musiała być ![]()
![]() |
#2172 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jak by mi chłopak powiedział ze nie wie czy chce ze mna byc to ja bym dawno go w dupe kopneła, albo tekst typu "jesli nie okaze mu zainteresowania to bedzie miał wy✂✂✂..'' kur.. nie znam tego goscia i juz uwazam za zwykłego palanta. za kogo on sie uwaza jestes bardzo atrakcyja dziewczyna mozesz mniec takich dupkow na pęczki, po co ci to???? zadaj sobie te pytanie, wyobraz sobie zycie z takim człowiekiem bedziesz musiała skakac nad nim jak małpka zeby sie toba interesował? ![]() wiem ze jestes młoda i napewno zafascynowana nim ale Ci powiem ze za kilka lat bedziesz sie z tego smiała i mowiła "jak ja mogłam wogole poswiecac swoj czas komus takiemu'' pamietaj ze Ty jestes najwazniejsza ! to on ma skakac nad toba i robic wszystko by ci usmiech nie schodził z twarzy. nie pozwalaj soba manipulowac. on cie tak sprawadza rzuca piłeczke i sprawdza jak wysoko po nia skoczysz. nie wie czy chce z toba byc? powiedz; sorry gregory ale ja nie chce takiego pana, ja potrzebuje mezczyzny ![]() przepraszam ze tak sie rozpisałam ale tez kiedys kiedys przechodziłam podobne rozterki teraz nie pozwole zeby byle frajer mogł mnie traktowac w podobny sposob. musze polecic tobie bardzo ciekawa ksiazke jak i innym dziewczynom ktore jej nie czytały "dlaczego mezczyzni kochaja zołzy'' - nalezy ja traktowac odrobine z przymrozeniem oka bo facet to jednak tez człowiek ale jest bardzo pomocna by zmienic myslenie co niektorych dziewczyn POLECAM GORACO to tyle dziekuje ![]() Cocca trzymam kciuki ale za te grzebanie na jego kontach to masz w dupe!! nieładnie nieładnie nieładnie. i niestety ta osoba miała po trosze racje.
"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było". Edytowane przez Ania09121983 Czas edycji: 2011-08-30 o 15:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Zadomowienie
|
dziewczynki pamietacie jak była mowa w tv o tej modelce co jej były chłopak chciał sie zemscic i okaleczył jej twarz oblewajac ja kwasem? (tzn wysłał kogos w tym celu) to nie jest przypadkiem blondynka z 3 zdjecia?
"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było". Edytowane przez Ania09121983 Czas edycji: 2011-08-30 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Rozeznanie
|
Ania09121983
dziękuje kochana za rady , najlepiej spodobało mi się: z; sorry gregory ale ja nie chce takiego pana, ja potrzebuje mezczyzny ja nie wiem przyszłam tam pogadaliśmy i znów śmiech.. on jak się wkurzy to nie wie co mówi ... jest nie dojrzały może to się zmieni i tak postępy od pół roku zrobił , ja jestem niepoważna lubię takie wyzwania ![]() ale jak mnie całuje w rączkę.. to już mi wszystko przechodzi takie napięcie ze mnie zeszło że się poryczałam i tyle ![]() ![]() co to psychicznych byłych chłopaków odnośnie tego co wyżej napisałaś o tym kwasie to mój były chciał mi wbić na chatę i zrobić ze mnie wielką szmatę loooool , bałam się otwierać drzwi przez długi czas masakra psychiczniaki ![]()
#2175 |
Zadomowienie
|
ja mysle ze oboje jestescie troche niedojrzali ale z czasem po wielu kłotniach i doswiadczeniach człowiek dorasta
![]() troche mnie poniosło wczesnieej. ale trzeba pamietac ze sa dwie strony i tak samo Ciebie cos drazni jak i jego i pamietaj "nie szata zdobi człowieka" on ma Cie szanowac przede wszystkim a nie pozadac (chocoaz tez) ![]() to co? poznajecie ta blondynke z 3 zdjecia?
"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było". Edytowane przez Ania09121983 Czas edycji: 2011-08-30 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2176 |
Zadomowienie
|
Ta dziewczyna to staci ma dziecko.Masz moze link do jakiego artykułu o tym czy cokolwiek?
#2177 |
Zadomowienie
|
wpisz sobie stacie cole ona ta sie nazywa chyba
ma juz dziecko??
#2178 |
Zadomowienie
|
Bedzie mialo rok ,albo i dwa
![]()
#2179 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja nie poznaję, ale chodzi Ci o taką dosc głosną historię sprzed lat, co poźniej dziewczyna napisała o tym dwie ksiązki ? "Strefa cienia" i:strefa światła" ?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz tu kiedys pisalam ze w macu nie widze cen ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
Rozeznanie
|
Sylwia Grzeszczak - Sen o przyszłości
jakie to piękna nie ma któraś z was tego na kompie ?: D ja nie mogę ściągać bo tej java nie idzie u mnie zainstalować:|
#2182 |
Raczkowanie
|
![]()
#2183 |
Rozeznanie
|
![]()
#2184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bloga prowadzisz a piosenki ściągnąć nie potrafisz ![]() ![]() ps. java nie jest od ściągania piosenek :P polecam lekturę google :P
![]() |
#2185 |
Zadomowienie
|
dzien dobry
![]()
#2186 |
Rozeznanie
|
Haylee wiem, ale zrzuta czy cokolwiek nie otworzy mi nic bez java :| bez tego nawet na kurniku nie mogę pograć haha
![]() ![]()
#2187 |
Zadomowienie
|
Cocca co za krem co kupiłas z BD??
#2188 |
Rozeznanie
|
do twarzy i ciała ale powiem wam pachnie bajecznie jak dziecko
![]() ![]()
#2189 |
Zadomowienie
|
on bez alko napewno, ciekawe czy na zime dobry. ide na kwc
#2190 |
Rozeznanie
|
a ja myje moje pędzelki do makijażu
![]()
![]() Edytowane przez Cocaiiinka Czas edycji: 2011-08-31 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:22.