Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-30, 21:29   #2161
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Śliczne włosy!

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 21:30   #2162
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Czeko slicznie wyszly jasno

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 21:31   #2163
558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9
Konto usunięte

Treść usunięta
558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 21:31   #2164
karolcia198506
Zakorzenienie

Dobranoc jutro na 12godz w pracy
Stary 2011-08-30, 21:32   #2165
snowhitee
Zakorzenienie

[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;29087629]Treść usunięta[/QUOTE]

kolor jakiś łaciaty się tu wydaje ale jaśniutko pewnie jak piszesz wina zdj ale włosy masz cuuudoooowne i pazurki też

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 21:37   #2166
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ParoleParole ja mam jeszcze jeden taki proszek pisalam o nim na blogu, ze straszny bubel
ja po kupieniu żałowałam. już lepiej było kupić ten zel jonshona chociaż piana by była
Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
hej

Ja dzisiaj byłam na tej rozmowie i odmówilam bo okazało sie że to finanse
Jutro jade z Zuzka do lekarza, dzisiaj pobierali jej z paluszka krew na morfologie na badania zeby zobaczyc jak z tym zelazem i chyb ajuz 3ciej butelki nie dostanie bo ma ładna hemoglobine. Dobrze ze pojechalam do szpitala bo u mnie wprzychodni to jej pobierali z żyły masakra... ale ona jest bardzo dzielna i odważna!!!!
Pójde też do lumpka poszperac możę coś znajde...tak sie zastanawiam co warto kupic do włosów w Rossmanie? Może doradzicie? Chyba podjade jak Tz bedzie miał czas jutro. Dostal odszkodowanie za noge dosyć sporo ale musimy kupić miał na zime wiec nie moge sie rozrzucić Zuzka też mi juz ze wszystkiego wyrosła...

Przepraszam ja Wam tu pisze o swoich domowych sprawach a pewnie nie potzrebnie Wam tutaj głowe zawracam
Ale sie zuciłyście na zakupy wszystkie jak jeden Pan
A mi ten tusz z Avonu przypasował taki zielony wam pokazywałam pogrubiający. Dobry jest!

Monia
dziekuej za troske ale odmowilam tak jak pisalam. A krem zamów sobie bo jest świetny mam go do twarzy myślałam że bedzie gorszy ale jest cudowny
Ile Twoja Mała ma??
ja wprawdzie mało jestem z Wami, ale mi nie przeszkadza takie pisanie o sprawach domowych, po to jest wątek by móc się wygadać
Cytat:
Napisane przez Patka1881 Pokaż wiadomość

no właśnie już chłodno... a ja żadnych ubrań nie mam znaczy mam, ale wiecie styl mi się zmienia i już mi się nie podobają... kompletuje garderobę nową na jesień...ehh i buszuje po allegro....
wogóle widziałam robiłyście zamówienia a mnie kompletnie do kosmetyków jak narazie nie ciągnie teraz mam fazę na ubrania i kosmetyki do włosów ostatnio jak byłam w sklepie z TŻ to jak wparowałam między pólki z produktami do włosówto masakra nie mógł mnie odciągnąć
ja w dalszym ciagu muszę wynaleźć jakąś kurtkę ładną z kapturem. mam szary płaszcz z ciuchlandka kurtkę skorzana karmelową i czarną ekoskóre ale chciałabym jakąś z kapturem żeby i na wiosne potem ją mieć na deszcze itp
Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Wstawiam zdjęcia fryzur które wpadły mi w oko na wesele
mi się podobaja wszystkie;D
Cytat:
Napisane przez guantanamera Pokaż wiadomość
Whisky lubię z lodem, cytryną i pepsi
ale dawno whisky nie piłam Mi mama dzis wino dała bo dostała na imieniny i tak stoi i stoi a ja przeczytałam etykiete i go zapragnełam z Tż w lublinie wypijemy na dzień chłopaka mimo, że on wina nie lubi ale ja uwielbiam
Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że i mój przelew do nich spokojnie dotrze

A co do pielęgnacji to ostatnio strasznie się zapuściłam nie mam nawet ochoty brwi regulować ale leci do mnie maska do włosów Glorii (za kilka dni będzie wysłana z wymianki moja pierwsza maska do włosów
ja mam maskę z bingo) i chyba sobie zanim wróce do lbn kupię następna na tą Glorie tez poluje

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
wstawiam przepraszam z góry za ta sesje samochodową, ale mój tż tak długo siedział w sklepie że zagoniłam brata do robienia zdjęć dlatego światło troche nieteges i jakość do może jutro namówię tż na lepsze na zdj, bo na tych nie widać rzeczywistego koloru na żywo jest jaśniejszy i w ogóle ładniejszy
masz fantastyczne włosy i jakie długie
Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Loluska - sliczny avek

Czekoladowa -

Ja na razie mam amle na wlosach i chyba potrzymam do rana (a pobudka o 6 ), potem w planie oczywiscie prysznic, peeling twarzy, na nia retin - a, potem cos nawilzajacego, na cialo balsam eveline z limonka, ujedrniajacy mam ta duza butle z biedronki i jestem bardzo zadowolona, slicznie pachnie i ladnie sie wchlania
Zmycie starej odzywki z paznokci i nalozenie nowej i w sumie tyle, niewiele tego
Jutro prawie 12 godzin w pracy, juz sie nie moge doczekac soboty, mam wolna

Ogarnelam dzis troche moje zapasy i normalnie mnie przerazaja Mam 13 odzywek do wlosow (nowych), 6 szamponow (2 zaczete, 4 nowe w tym 1 litrowy). Balsamow do ciala 7, zeli pod prysznic 6. Do mycia twarzy tylko 3 rzeczy na szczescie.

Ale oczywiscie nie wytrzymalam i kupilam 2 kostki do mycia allerco, a co tam, zawsze sie przyda

Powinnam sie isc leczyc
może Cie to pocieszy, ale mam tego "trochę więcej" w ogóle w tym roku nie zmieniałam stancji i nie zabierałam rzeczy do domu( poza niezbędnymi) i chyba jak pojadę na poprawki będę musiała pochować pól kosmetyków bo jak mnie rodzice w pazdzierniku zawiozą to będzie afera

ale żescie się rozpisały
ja sobie zrobiłam maniciur, balsamowanko i maseczki na włosy i buzkę.

i miałam tą pracę pisac ale tak mnie oczy okropnie bolaze postanowiłam tylko wejść na chwile do Was i spać iść
rano jadę z mama do miasta bo ona na zastrzyk to sobie kupię glicerynę i tą bazę zrobie
i może olej sezamowy w lidlu jak będzie ja przelew za douglasa zrobie jutro bo dzis nigdzie nie byłam (uroki mieszkania na zadupiu gdzie jest jeden sklep i pks 2 razy dziennie)

i w ogóle na stronie housa na fejsie można sobie rabat pobrać -30 zł za zakupy minimum 100zł.. i chyba jutro pójdę sobie tam zobaczę może jakieś spodnie znajdę Tylko ja zawsze mam problem ze spodniami bo mam łydki grubei i mało które rurki sa dobre

i jestem trochę zła bo zrobiłam w sobotę rano przelew za adidasy i liczyłam, że juz w poniedziałek pojawi się, ze wysłane czy coś.. a Tu dzis dalej ze zamówienie jest realizowane
Stary 2011-08-30, 21:38   #2167
91moniaa161
Zadomowienie

dobranoc

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-30, 21:40   #2168
Galadriela87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
fajny
dla mnie jej giry są ohydne, nie widzę w nich nic ładnego
Piszę z perspektywy kurdupla z rozmiarem spodni 42.
Długie mi się wydają, a może to kwestia zdjęcia?

~Xbox & rock fan
Galadriela87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 21:51   #2169
558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9
Konto usunięte

Treść usunięta
558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 22:07   #2170
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Czeko slicznie wyszly jasno
[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;29099369]Treść usunięta[/QUOTE]

no własnie na zdj powychodziły jakieś łaciate blondo-rude jutro zrobię lepsze foto, bo te dzisiejsze mnie denerwują i ciśnienie mi się podnosi jak na nie patrze

Stary 2011-08-30, 22:31   #2171
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Czeko, wloski cudne, kolor odmyslam sie ze tez

Dobranoc
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-30, 22:32   #2172
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
wstawiam przepraszam z góry za ta sesje samochodową, ale mój tż tak długo siedział w sklepie że zagoniłam brata do robienia zdjęć dlatego światło troche nieteges i jakość do może jutro namówię tż na lepsze na zdj, bo na tych nie widać rzeczywistego koloru na żywo jest jaśniejszy i w ogóle ładniejszy
sliczne

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość

Ogarnelam dzis troche moje zapasy i normalnie mnie przerazaja Mam 13 odzywek do wlosow (nowych), 6 szamponow (2 zaczete, 4 nowe w tym 1 litrowy). Balsamow do ciala 7, zeli pod prysznic 6. Do mycia twarzy tylko 3 rzeczy na szczescie.

Ale oczywiscie nie wytrzymalam i kupilam 2 kostki do mycia allerco, a co tam, zawsze sie przyda

Powinnam sie isc leczyc
obawiam sie , ze chorch na to schorzenie jest tu wiecej, u mnie objawia sie to straszne schorzenie w kilkunastu farbach do wlosia w kazdym miejscu gdzie przebywam

Cytat:
Też kiedyś potrafiłam 5-8piw wypić a teraz redsika albo jakiś drink bardzo rzadko piję. A Malibu caate zrobiłaś mi smaka

Masakra jak można sobie cos takiego zrobić

Moje włosy też ciężko się trzymają ale zobaczymy co doradzi mi fryzjerka
Widzę że najbardziej podoba Wam się ostatnia fryzura mi też

Robię dziś drugie podejście do odżywki psikanej Mrs Potters

Piszecie o zakupach ja zaczynam robić listę must have na jesień ciekawe skąd tyle kasy wezmę muszę kupić buty, spodnie marzą mi się haremki, kurtkę, sweterek rozpinany czerwony i granatowy
daj znac jak znajdziesz haremki jakies sensowne i koniecznie sporbuj fryzury, mi dobrze wlosy utrwala taka kuleczka z lorealla za 60 zl

Cytat:
Napisane przez Galadriela87 Pokaż wiadomość
Super włosy.
Już nie mogę się doczekać powrotu do blondu. Mam teraz rudy brąz i sporo czasu (i pieniędzy) upłynie nim osiągnę zimny, jasny blond.
przynajmnie wiesz jaki kolor chcesz

Cytat:
Dobranoc jutro na 12godz w pracy
udanego dnia

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
ja po kupieniu żałowałam. już lepiej było kupić ten zel jonshona chociaż piana by była

ale dawno whisky nie piłam Mi mama dzis wino dała bo dostała na imieniny i tak stoi i stoi a ja przeczytałam etykiete i go zapragnełam z Tż w lublinie wypijemy na dzień chłopaka mimo, że on wina nie lubi ale ja uwielbiam

dobranocek

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel

Edytowane przez julianna-p
Czas edycji: 2011-08-30 o 22:34
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 08:08   #2173
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość

już nie mogę się doczekac, aż nałożę jutro na noc olej z pestek winogron na włosy. A powiedzcie mi, wy ten olej nakładacie na suche czy mokre włosy? zawijacie je w ręcznik? czy normalnie luzem albo w kucyku i na ręczniku śpicie?
Jeśli chodzi o olej z pestek winogron, to ja nakładam na suche włosy, zaplatam w warkocz, ale nie związuję na końcu. Na poduszkę ręcznik, mam taki duży nie za nowy i nie bardzo go lubię więc mi nie szkoda i idę spać.
Co zauważyłam po tym oleju? Po pierwsze włosy w lepszym stanie (od 1,5 tygodnia używam prawie codziennie). Po drugie łatwiej mi zmyć włosy z olejem niż włosy bez oleju (mam szampon przelany do butelki po mydle w płynie, jak nie używałam oleju, to żeby umyć włosy potrzebowałam przy pierwszym myciu 7 porcji szamponu, przy drugim 5, żeby mi się szampon spienił, teraz jak zmywam olej wystarczą mi 3 porcje, żeby szampon się za pierwszym razem spienił) Po trzecie włosy mi się mniej przetłuszczają - zazwyczaj myłam codziennie rano, następnego dnia miałam bardzo tłuste, no nie dało się z nimi nigdzie wyjść, wczoraj rano umyłam włosy, na noc był u mnie TŻ, więc myślę jak raz oleju nie użyję nic się nie stanie. Patrzę w lustro dziś rano, a ja mam ładne, puszyste włosy

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

A tak w ogóle to Dzień dobry
Ja właśnie pomalowałam paznokcie na czerwony i czekam, aż mi lakier wyschnie
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 08:12   #2174
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Dzień dobry
guantanamera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 08:13   #2175
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość

mozna trzymac bingo cala noc? bo wlasnie mam pod czepkiem i chce zostawic ale boje sie ze mi rano wlosy wyleca
Nie raz zdarzało mi się całą noc trzymać maskę bingo (ale zazwyczaj miodem ulepszoną), włosy miałam fajne po niej, także nie bój się
Stary 2011-08-31, 08:29   #2176
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Dziewczyny wy "olejujecie" włosy jakimiś specjalnymi olejami konkretnej firmy? Nada się to do kreconych włosów?
Stary 2011-08-31, 08:40   #2177
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Ojjjjjjjj tak..... U nas w Naturze jest dziewczyna, młoda, a tak zapuszczona, że szok... Non stop tłuste włosy, obgryzione paznokcie, wielkie krechy czarną kredką dookoła oczu i weź tutaj się takiej poradź
Takie kobiety/dziewczyny nie powinny być zatrudniane na takie stanowiska. To antyreklama sklepu
Ja mam taką koleżankę, konsultantkę jednej z firm kosmetycznych. Jak czasem podchodzi do moich znajomych i chce im coś sprzedać to oni zawsze mówią, że choćby to były najlepsze kosmetyki od mojej koleżanki nie wezmą. Ale jak tu kupić kosmetyki od dziewczyny zapuszczonej jak mało kto? Ona włosy ma zawsze tłuste, makijażu jakiegokolwiek brak, cera fatalna, paznokcie zapuszczone. A jakie dziewczyna ma mniemanie o sobie.... Kiedyś siedziałam z nią i moim TŻ, a ona zachwycała się jakie to ma piękne stopy. Przyszedł do nas kolega (nie znał jej), jak odchodziliśmy kolega do nas z tekstem: "Jak można założyć sandały mając tak zapuszczone stopy?" Dłonie to samo. Co z tego, że dziewczyna ma żelowe paznokcie jak uzupełnia je, jak odrosną na minimum 1/3 długości paznokcia?

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Cytat:
Napisane przez guantanamera Pokaż wiadomość
Dziewczyny wy "olejujecie" włosy jakimiś specjalnymi olejami konkretnej firmy? Nada się to do kreconych włosów?
Ja olejuję olejem z pestek winogron z biedronki. Moje loczki go pokochały
Stary 2011-08-31, 08:46   #2178
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Co do Pań w drogeriach: ostatnio ja pomagałam jakiejś kobiecie wybrać farbę do włosów, bo "ekspertka" nie miała pojęcia o czym mówi.
Pal licho takie sytuacje, może była nowa, ale jeszcze gorzej jest, gdy dziewczyny są totalnie przestylizowane: niechluj- źle, ale solaryczna skwara z zółtkiem na głowie powala jeszcze bardziej...Bo cóż ona biedna może wiedzieć o kremach z filtrem?
Stary 2011-08-31, 08:52   #2179
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

dzień dobry
ale u mnie zimno

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-31, 08:53   #2180
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Jeżeli śnieg nie pada to jeszcze nie jest źle
Stary 2011-08-31, 08:55   #2181
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dzień dobry

U mnie przyjemnie słoneczko zagląda do okna
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 09:00   #2182
Lenka_1987
Zadomowienie

[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;29011631]Treść usunięta[/QUOTE]
Moim zdaniem już osiągnęłaś bardzo fajny efekt Dosłownie zakochałam się w Twoich włosach Stałaś się moją motywacją. Marzę o takiej długości jak Ty masz i będę do niej dążyć Jeśli nie masz nic przeciwko, zapiszę sobie Twoje zdjęcie na komputerze (szczególnie to gdzie sobie loki robiłaś i od tyłu włosy były pokazane), ustawię na tapecie i za każdym razem gdy nie będzie mi się chciało położyć oleju/maski na włosy będę na to zdjęcie spoglądać i powtarzać sobie "W TEJ CHWILI IDŹ NAŁOŻYĆ NA WŁOSY OLEJ/MASKĘ! PRZECIEŻ CHCESZ MIEĆ TAKIE WŁOSY" Za każdym razem, gdy będę chciała wyprostować włosy, będę patrzeć na zdjęcie Twoich włosów i powtarzać w myślach: "ODŁÓŻ TO NARZĘDZIE ZBRODNI! SPALISZ WŁOSY, ZNÓW BĘDZIESZ ZMUSZONA OBCIĄĆ I TAKIEJ DŁUGOŚCI DOCZEKASZ SIĘ NA STAROŚĆ DOPIERO!!!"
Stary 2011-08-31, 09:00   #2183
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Witam wszystkie nowe dziewczyny, z którymi jeszcze nie zdążyłam się przywitać.

Czekoladowa i Kalpana spóźnione, ale szczere. Wszystkiego najlepszego.

[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;29087629]Treść usunięta[/QUOTE]

Dużo masz zapasów.
Ja wczoraj chciałam kupić krem do ciała z Eveline, bo był w promocji, ale mam jeszcze 2 balsamy, więc zrezygnowałam.

Kupiłam kartę do Superpharmu wartą 50 zł za 20 zł.
I wczoraj kupiłam spodnie za 40 zł.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 09:09   #2184
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Kupiłam kartę do Superpharmu wartą 50 zł za 20 zł.
gdzie kupiłaś?
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 09:11   #2185
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

gdzie kupiłaś?
Od dziewczyny, która mieszka za granicą, a wygrała.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 09:11   #2186
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
heej

kupilam dzisiaj 5lakierow
dorwalam wreszcie flejksy z my secret, holo z essence, opalizujacy na niebiesko oraz bialy z simple beauty, no i kupilam nowe podkladowy roz do frencha i juz mam ochote zmyc obecne
bo jeszcze mam nowy choose me z essence
i neonowa czerwien
Mi ostatnio... Tata kupił 4 lakiery do paznokci Szok taki, że
Dostałam od Taty biały perłowy, turkusowy, ciemnoniebieski i wg Taty fioletowy, wg mnie bordowy, no ale liczą się chęci
Stary 2011-08-31, 09:15   #2187
zielone_oko
Zakorzenienie

Dzień dobry

Czekoladowa ładne włoski

Aaa wczoraj przeczytałam na zakupowym , że w H&M jest promocja , że jak się kupi spodnie powyżej 60zł dają zniżkę 40zł. Co i jak nie wiem dokładnie, ale promocja trwa do niedzieli.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-31, 09:52   #2188
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
caate nie ma za co dziękować, mowie szczerą prawdę. A co do zobowiązania na blogu równie chciałam się podjąć ale jakoś obawiam się smaku, i tego wysypu o którym było wspomniane we wpisie. Bez tego moja cera wygląda jak

ok ja lecę spać, dobranoc wszystkim : roza:
Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
wymeczylam palucha sprzedajacej troche, bo kazaaml jej wyprobowac na swoim z racji tego, ze ja mialam pomalowane i mysle, ze 2warstwy wystarcza do krycia. przetestuje go najpredzej na stopach, bo u rak chce teraz kolorki, to zdam relacje w przyszlym tyg

Ramonciu,
tez sie boje, bo juz mnie wysypuje, ale jak nie minie po 2tyg. to przerwe wtedy, ale wiem ze probowalam, a powod jest zrozumialy.
najbardziej mnie martwi, ze acnefan nie pomaga, kupilam dzis benzacne 100mg, moze on mi troche zmniejszy to moja biedna brode zasyfiona
Ja drożdży nie piłam, ale moja siostra z koleżanką we dwie piły, motywowały się na wzajem. Z ich relacji wynikało, że po drożdżach bardzo im się cera wygładziła, skóra stała się miękka, delikatna, miła w dotyku, nic nie wysypało.

Kiedyś próbowałam bezacne, tonik sprawdza się u mnie bardzo dobrze i cały czas go używam, ale maść nic nie dała. Tzn. na pryszcze wcale nie pomogła, nie zmniejszyła, nie przyspieszyła gojenia, jedynie bardzo wysuszyła i podrażniła mi skórę. Za to acnefan zdziałał u mnie cuda. Pamiętasz jak strasznie na moją buzię narzekałam i pytałam Was o rady? Kupiłam sobie wtedy acnefan. Posmarowałam się raz na noc w czwartek, później w piątek na noc, w sobotę się 3 razy posmarowałam (rano, około południa zmyłam i posmarowałam się drugi raz, wieczorem po raz trzeci umyłam buzię i po raz trzeci posmarowałam się acnefanem), w niedziele to samo. W poniedziałek moja buzia była o wiele gładsza niż w czwartek, pryszcze prawie wszystkie zniknęły, zaczerwienienia poznikały i co najważniejsze nie podrażnił mi acnefan buzi, ani nie przesuszył.
Do teraz używam go profilaktycznie na noc, czasem co drugą noc i moja buzia jako tako wygląda. Co prawda czasem wyskoczy mi jakiś prychol biały, ogromny, ale takiego to wyduszam (wiem, nie powinno się) smaruję go acnefanem - grubszą warstwą - i mogę zapomnieć, że on tam kiedyś był...

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Cytat:
Odebralam wyniki(mocz i morfologia) i nie mialam grypy jelitowej tylko mam zapalenie trzustki uwazam na to co jem i biore leki martwie sie bo mnie pobolewa moze
tallulah
mi cos wyjasni bo ja nie znam sie na trzustce , jak mam dbac o nia i od czego mam to zapalenie? Mam miec usg jeszcze robione 8 wrzesnia
Współczuję Ci Kochana problemów ze zdrowiem
Oby wszystko dobrze się skończyło, i żebyś jak najszybciej do zdrowia wróciła

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
lekarz mio wyjasnil ze mam uważac na diete i jak brac leki. Nie moge sie doczekac usg musze czekac do 8 wrzesnia. Po niedzieli ide do lekarza i zapytam sie jeszcze raz o wyniki bo mojej lekarki nie bylo w przychodni i poszlam doinnego. A jak bede miala wiecej kasy to pojde gdzies do specjalisty ale jak narazi enie moge sobie na to pozwolic ze wzgledu na koszty finansowe. Mam jeszcze zab do zrobienia
Tak to u nas w kraju jest, że jak człowiek zachoruje, to musi się liczyć z ogromnymi kosztami jak chce iść do specjalisty. Rozumiem Cię doskonale, bo sama miałam poważne problemy ze zdrowiem swego czasu. Całe szczęście, że trafiłam na cudownego lekarza. Nie dość, że bardzo dobry w swoim fachu, to jeszcze ludzki człowiek... Do niego na kasę chorych trzeba było się rejestrować pół roku przed planowaną wizytą. Pan doktor kazał mi przychodzić do siebie częściej do przychodni (mimo, że miał gabinet prywatny też) nawet raz na 2 tygodnie, przyjmował mnie bez rejestrowania, jemu za to nie płacili
Stary 2011-08-31, 10:01   #2189
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

angelinmyheart dziękuję za życzenia a z tą kartą super trafiłaś

Stary 2011-08-31, 10:09   #2190
Lenka_1987
Zadomowienie

Jak na razie doszłam do 55 strony wątku, czyli jeszcze nadrabiania jest trochę.
W międzyczasie zjadłam śniadanko - pierogi ze szpinakiem + zielony ogórek z ziołami prowansalskimi, popiłam pokrzywą
Teraz idę trochę poprasować, bo nazbierało się tego, później (przed pracą) lub wieczorem jak będę miała trochę czasu to po nadrabiam Was dalej
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości