Wszystko o Avonie - cz. 23 - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-12, 10:42   #2161
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 23

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Przywileje Klubu Róży przechodzą na następne katalogi? Byłam pewna ,że tak, ale jak dzisiaj puszczałam rano zamowienie zobaczyłam,że zamiast stałego upustu 30% system naliczył mi tylko 25%.Oni coś mają nie tak czy mnie się coś pomyliło? Jak Wy macie?
ja mam ok

z dziś;
13 2003-2 PUR BLANCA EDT FLAKON 1
Brak w magazynie. Produkcja zakończona - prosimy nie zamawiać.
13 1596-6 EMULS/BIOAKT ZŁOTO/NOC MINI 2
13 1107-2 KOLCZYKI FLORALIE 1
Produkcja opóźniona. Przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 10:51   #2162
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mayasmum Pokaż wiadomość
Powiedział mi, że będzie sobie razem ze mną raz w tygodniu robił tą maseczke. Ale tylko tą, innej nie chce, bo tą można samemu ściągnąc i nie musi jej zmywać tylko krem po niej sobie nałożył.

A dzisiaj zdziwienia ciąg dalszy, namówił kolegów z pracy na żele pod prysznic (Senses akurat używa od dawna i innych nie chce). Mówi, że ma zamówienia na 5 dużych i jeszcze szampon FOR MEN jeden (no tak, tutaj też innym szamponem go nie zadowolisz, musi być ten i żaden inny) A koleżanki z pracy zbajerował i ma im zanieść jutro katalog
Prosze jaki obrotny

A odnosnie Twojego wczesniejszego posta o zestawie Professional - tez go lubie Problemow z cera jakis mega nie mam. Co jakis czas cos mi wyskoczy, ale za to mecza mnie zaskorniki. Kremik uzywam co jakis czas jak mi sie cos dzieje, albo mnie inny krem uczuli. Tego peelingu tez tylko wieczorem uzywam juz chyba od 3 albo 4 miesiecy i nie chce sie skonczyc. A platki mialam raz i wiecej nie kupie, bo wole te pieniazki przeznaczyc na kolejny kremik. Mam jeszcze ten zel punktowy ale go nie testowalam, bo koncze stary z Clearskina.
Ogolnie produkty sa naprawde warte polecenia
Stary 2011-09-12, 10:53   #2163
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Powiedział mi, że będzie sobie razem ze mną raz w tygodniu robił tą maseczke. Ale tylko tą, innej nie chce, bo tą można samemu ściągnąc i nie musi jej zmywać tylko krem po niej sobie nałożył.

A dzisiaj zdziwienia ciąg dalszy, namówił kolegów z pracy na żele pod prysznic (Senses akurat używa od dawna i innych nie chce). Mówi, że ma zamówienia na 5 dużych i jeszcze szampon FOR MEN jeden (no tak, tutaj też innym szamponem go nie zadowolisz, musi być ten i żaden inny) A koleżanki z pracy zbajerował i ma im zanieść jutro katalog
może chce sobie dorobić
Stary 2011-09-12, 10:57   #2164
jagoda352
Zadomowienie

Ja też czekam na paczuszkę Miłego dnia
jagoda352 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 11:01   #2165
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Przywileje Klubu Róży przechodzą na następne katalogi? Byłam pewna ,że tak, ale jak dzisiaj puszczałam rano zamowienie zobaczyłam,że zamiast stałego upustu 30% system naliczył mi tylko 25%.Oni coś mają nie tak czy mnie się coś pomyliło? Jak Wy macie?
Ja mam zamówienie na 200zł i mam 30% Dzwoń do nich
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 11:12   #2166
Mayasmum
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
Prosze jaki obrotny

A odnosnie Twojego wczesniejszego posta o zestawie Professional - tez go lubie Problemow z cera jakis mega nie mam. Co jakis czas cos mi wyskoczy, ale za to mecza mnie zaskorniki. Kremik uzywam co jakis czas jak mi sie cos dzieje, albo mnie inny krem uczuli. Tego peelingu tez tylko wieczorem uzywam juz chyba od 3 albo 4 miesiecy i nie chce sie skonczyc. A platki mialam raz i wiecej nie kupie, bo wole te pieniazki przeznaczyc na kolejny kremik. Mam jeszcze ten zel punktowy ale go nie testowalam, bo koncze stary z Clearskina.
Ogolnie produkty sa naprawde warte polecenia
Ciekawi mnie jeszcze maszeczka z tej serii, nie miałaś jej może?

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
może chce sobie dorobić
Małej na pieluchy chyba
Mayasmum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 11:15   #2167
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagoda352 Pokaż wiadomość
Ja też czekam na paczuszkę Miłego dnia
Ja też czekam, kurier dopiero w środę będzie

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:
Małej na pieluchy chyba
Taa
Stary 2011-09-12, 11:33   #2168
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarasfati Pokaż wiadomość
Poza tym dziewczynki czekam na kuriera
ja też, tyle, że do mnie jeszcze nie dzwonił więc pewnie dłuższe czekanie mnie czeka niż Was

Dziewczyny jak jest poruszany temat produktów Clearskin to mam pytanie. Mój mąż ma rozszerzone pory i ciągle buźka mu się świeci, zamówiłam mu teraz ten żel głęboko oczyszczający pory z mikrodrobinkami. Jak myślicie, dobry jest? używał go ktoś?

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 11:36   #2169
sheryl
szeryfcio

Cytat:

No, miałam już nic więcej nie pisać, ale wczoraj mój TŻ znowu mnie zaskoczył. Minowicie kiedy zobaczył mnie w maseczce Planet SPA z białą herbata zapytał - to ta Twoja maseczka "do ściągania" (czytaj: peel off) na oczyszcznie porów? Tak - powiedziałam. To ja też chce. Stalam jak wryta ale maseczke mu zrobiłam - był zadowolony :P
Widziałam, że teraz w K13 są maseczki 2 w cenie jednej więc od razu mogę polecić tę z biała herbatą oraz maseczkę błotną. Uzywam ich od paru lat i uważam, że są naprawdę świetne.
Ta maseczka z białą herbatą coś ci robi?? Mnie nic Zresztą ona jest energizująca, nie oczyszczająca, więc w sumie też nie ma co się spodziewać po niej tego oczyszczania...

Cytat:
No, taki facet to skarb
Stary 2011-09-12, 11:38   #2170
cheneelle
Zakorzenienie

Mam tak maluśkie zamowienie z kat 13 że jadę do Coku, bo nawet paczuszki nie opłaca mi sie brać I dodatkowo czekać łaskawie na kuriera
Stary 2011-09-12, 11:48   #2171
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawi mnie jeszcze maszeczka z tej serii, nie miałaś jej może?
Nie, nie mialam. Ona chyba jakas rozgrzewajaca jest o ile dobrze pamietam, a ja takich nie lubie.
Stary 2011-09-12, 11:57   #2172
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Ja mam zamówienie na 200zł i mam 30% Dzwoń do nich
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;29348794]ja mam ok

z dziś;
13 2003-2 PUR BLANCA EDT FLAKON 1
13 1596-6 EMULS/BIOAKT ZŁOTO/NOC MINI 2
13 1107-2 KOLCZYKI FLORALIE 1

Produkcja opóźniona. Przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień
[/QUOTE]

Dzięki za odpowiedzi, czyli to jednak z nimi coś nie tak, a nie ze mną.Już interweniuję..
Stary 2011-09-12, 11:59   #2173
Sarasfati
Rozeznanie

Dziewczynki kurier był.

Od razu rzuciłam się na kolczyki (perełki), bo siostra chciała je ode mnie kupić i wpadłam w czarną rozpacz Kolczyki Faitch jeden jest strasznie malutki, różnica między nimi kolosalna. Jak znajdę aparat to później wkleję fotkę....nie wiem czy do nich pisać czy nie...

Woda Reese Laught Often bardzo ładna (tylko dziś po tej nieprzespanej nocy cały czas mnie mdli i ten zapach pogłębił tylko odczucia)

Zakochałam się w cieniach SS Vivid Glistening Teal Przeeeecudne!!
Te same cienie Ice tez śliczne--idealne do rozjaśniania wewnętrznych kącików oka

Pomadka z demo z błyszczykiem Peach taka se szczerze mówiąc. Kolor niby bardzo ładny, ale błyszczyk nie spełnia funkcji nie wspominając o lusterku...

Róż z demo kolejna moja miłość paczkowa
Stary 2011-09-12, 12:06   #2174
Mayasmum
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Ta maseczka z białą herbatą coś ci robi?? Mnie nic Zresztą ona jest energizująca, nie oczyszczająca, więc w sumie też nie ma co się spodziewać po niej tego oczyszczania...

No, taki facet to skarb
"Energizująca maseczka z białą herbatą. Maseczka typu "peel off" usuwa zanieczyszczenia skóry, czyniąc ją gładszą, czystą i pełną energii."
Mnie naprawde pomaga, a skoro TŻ nawet orzekł, że jest ok, to MUSI działać
Skarb, pewnie, że skarb

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
Nie, nie mialam. Ona chyba jakas rozgrzewajaca jest o ile dobrze pamietam, a ja takich nie lubie.
No właśnie nie widzę jej w kolejnych 2 katalogach, a tak mi się przypomniało, bo ktoś ją u mnie ostatnio zamawiał i strasznie zachwalał.
Mayasmum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 12:16   #2175
sheryl
szeryfcio

Cytat:
"Energizująca maseczka z białą herbatą. Maseczka typu "peel off" usuwa zanieczyszczenia skóry, czyniąc ją gładszą, czystą i pełną energii."
Mnie naprawde pomaga, a skoro TŻ nawet orzekł, że jest ok, to MUSI działać
ł.
No u mnie kompletnie nie działa Natomiast działają te co mają "oczyszczająca" w nazwie; i efekt dają: MM oraz Sake i Ryż.
Stary 2011-09-12, 12:28   #2176
jagoda352
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
No u mnie kompletnie nie działa Natomiast działają te co mają "oczyszczająca" w nazwie; i efekt dają: MM oraz Sake i Ryż.

A ja lubię wszystkie i uważam, że spełniają swoją rolę Dodam jeszcze Tajski kwiat Lotou - super Nie sprawdziła się natomiast maseczka truskawkowa, którą kupiłam za 4,90. Użyłam raz i dałam klientce jako gratis
jagoda352 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 12:32   #2177
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki kurier był.

Od razu rzuciłam się na kolczyki (perełki), bo siostra chciała je ode mnie kupić i wpadłam w czarną rozpacz Kolczyki Faitch jeden jest strasznie malutki, różnica między nimi kolosalna. Jak znajdę aparat to później wkleję fotkę....nie wiem czy do nich pisać czy nie...

Woda Reese Laught Often bardzo ładna (tylko dziś po tej nieprzespanej nocy cały czas mnie mdli i ten zapach pogłębił tylko odczucia)

Te same cienie Ice tez śliczne--idealne do rozjaśniania wewnętrznych kącików oka

Pomadka z demo z błyszczykiem Peach taka se szczerze mówiąc. Kolor niby bardzo ładny, ale błyszczyk nie spełnia funkcji nie wspominając o lusterku...

Róż z demo kolejna moja miłość paczkowa
jak będziesz miała chwilę to mogłabyś wrzucić fotki różu i pomadki
Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 12:53   #2178
asiuniaaaaa89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
ja też, tyle, że do mnie jeszcze nie dzwonił więc pewnie dłuższe czekanie mnie czeka niż Was

Dziewczyny jak jest poruszany temat produktów Clearskin to mam pytanie. Mój mąż ma rozszerzone pory i ciągle buźka mu się świeci, zamówiłam mu teraz ten żel głęboko oczyszczający pory z mikrodrobinkami. Jak myślicie, dobry jest? używał go ktoś?
Ja również czekam na paczuchę, ale niestety dopiero jutro kurier będzie
fakturka już jest, żadnych brakówmagix bezbarwny pomimo żółtej kropy jest
Stary 2011-09-12, 12:55   #2179
nightsong
Rozeznanie

Cytat:
A czy byłaby możliwość, żebyś wrzuciła zdjęcia makijażu zrobionego cieniami Glistening Teal? Kiedyś je zamówiłam, ale nie wiedziałam, jak się do nich zabrać i zwróciłam Trochę mnie kolor rozczarował, ale może za szybko się zniechęciłam

Musso - pięknie dziękuję za zdjęcia torby Cierra W dalszym ciągu się nad nią zastanawiam, ale pewnie ostatecznie zdecyduję przy zamówieniu z kat. 14. Ona jest zrobiona z cienkiego materiału, czy jakiegoś grubszego?
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 13:05   #2180
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość

Musso - pięknie dziękuję za zdjęcia torby Cierra W dalszym ciągu się nad nią zastanawiam, ale pewnie ostatecznie zdecyduję przy zamówieniu z kat. 14. Ona jest zrobiona z cienkiego materiału, czy jakiegoś grubszego?
Mam dokładnie ten sam problem Nie mogę się zdecydować czy ją zamówić czy nie

Musso a torebka Talia dobrze się trzyma? Dawno ją zamawiałaś? Często używasz? Nie zniszczyła się? Bo napisałaś, że Cierra jest z podobnego materiału.
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 13:07   #2181
musso4
Zakorzenienie

Cytat:

powiedziałabym, że taki średni nie jest bardzo gruby/sztywny, ale nie jest też cienki ceratowy mi się podoba
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 13:14   #2182
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez jagoda352 Pokaż wiadomość
A ja lubię wszystkie i uważam, że spełniają swoją rolę Dodam jeszcze Tajski kwiat Lotou - super Nie sprawdziła się natomiast maseczka truskawkowa, którą kupiłam za 4,90. Użyłam raz i dałam klientce jako gratis
Tajska też u mnie żadnych rewelacji nie poczynia... no ale w miarę ją lubię... Ale szczytem "niedziałania" to była dla mnie jaśmin i lawenda
Nie dość, że żadnych zmian nie poczyniła, to jeszcze buzia była po niej tłusta i świecąca. Zwróciłam z wielkim hukiem
Stary 2011-09-12, 13:15   #2183
nightsong
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
powiedziałabym, że taki średni nie jest bardzo gruby/sztywny, ale nie jest też cienki ceratowy mi się podoba

skoro mówisz, że Ci się podoba, to pewnie warto ją zamówić Zobaczę jeszcze, jak mi się będą kształtować zamówienia i czy będzie mi sporo brakowało do zdobycia czerwonej kolekcji
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 13:15   #2184
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość

Musso a torebka Talia dobrze się trzyma? Dawno ją zamawiałaś? Często używasz? Nie zniszczyła się? Bo napisałaś, że Cierra jest z podobnego materiału.
dobrze sie trzyma, mam ją dosyć długo tylko ja żadnej torebki często nie noszę, bo mam ich prawie 30
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 13:22   #2185
Sarasfati
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
jak będziesz miała chwilę to mogłabyś wrzucić fotki różu i pomadki
wrzucę wrzucę Juz zrobię zdjęcia

Cytat:
A czy byłaby możliwość, żebyś wrzuciła zdjęcia makijażu zrobionego cieniami Glistening Teal? Kiedyś je zamówiłam, ale nie wiedziałam, jak się do nich zabrać i zwróciłam Trochę mnie kolor rozczarował, ale może za szybko się zniechęciłam
zaraz pstryknę fotkę na dłoni, a jutro zrobię makijaż i zdjęcie

Ale się rozczarowałam tymi kolczykami. Myślicie, że jest sens do nich pisać? Jak mi każą odesłać to bez sensu...Poza tym chciałabym im wysłać zdjęcie, a nie wiem jak to zrobić przez strefę

Acha!!w poziomie drugim programu Believe to na 100 % portfel!

Edytowane przez Sarasfati
Czas edycji: 2011-09-12 o 13:24
Sarasfati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 14:54   #2186
Karo89
Zakorzenienie

Paczucha przyszła! Kurier zrobił niespodziankę, bo nie zadzwonił wcześniej

Torebka Karina trochę mnie rozczarowała, bo myślałam, że jest szersza, no i pasek do torebki jest krótki, taki na ramię, a myślałam, że będzie długi, będę musiała coś pokombinować, żeby go przedłużyć...

Wrzucę zdjęcia później na katalogowy.

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

zdjęcia wrzuciłam na katalogowy.

A jednak braki w paczce są, małe bo małe ale fakt, ze są. Jedne próbki, które zamawiałam nie przyszły, a na fakturze są. Mail do avonu już wysłałam!

Edytowane przez Karo89
Czas edycji: 2011-09-12 o 14:56
Stary 2011-09-12, 15:04   #2187
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Brakujące z faktury porannej;
13 1107-2 KOLCZYKI FLORALIE

są na fakturze z popołudniaszybcy są.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 15:13   #2188
Karo89
Zakorzenienie

Dziewczyny co do torebki Karina to jeszcze jedno ale, w katalogu długość paska 64cm, a jak zmierzyłam to jest ok.52cm czy było gdzieś info o błędnych informacjach na ten temat? bo ja nie pamiętam, a mogłam przeoczyć. Torebkę zwracam:/ bo nie jest warta takich pieniędzy. Wrrr... ale jestem zła, że ją wzięłam wgl:/

Stary 2011-09-12, 15:35   #2189
Y a s m i n e
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość

No właśnie, nie ja jedna mam ten problem .
Musso, kochana, bardzo Cię proszę o dodatkową fotkę z torebką na ramieniu/ w łapce . Jest trochę droga.. w następnym katalogu także. Osobiście zastanawiam się też nad torebką Tatiana- jest w dobrej cenie w 13-stce i też nie jest zła. Bo szczerze mówiąc- chcę wziąć jakąś "tak o", bo potrzebuję na jesień do płaszcza, to ryzykując chyba wolę coś tańszego- może pokocham z czasem .

Ah, i jakby któraś miała Tatianę- pliiizzz o foto
Y a s m i n e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 15:36   #2190
mardy bum
Rozeznanie

Rano w sklepie pani się zachwycała moimi perfumami- Incandessence- zaproponowałam jej że mogę podrzucić katalog w najbliższym czasie, może się skusi. Chyba jeszcze mi nikt o zupełnie nieznajomy nie pochwalił perfum )

Poza tym, rano, kiedy się malowałam czekała mnie niemiłą niespodzianka- jedwabista kredka się skończyła ;(( W szoku jestem, bo mam ja niecały miesiąc chyba, malowałam się naprawdę rzadko i jeśli już to nawet nie była to gruba krecha na całej powiece, tylko cieniutka linia w zewnętrznym kąciku. Szkoda mi, bo lubiłam ją bardzo, ale chyba nie opłaca mi się kupować kolejnej, bo pewnie kupię w sklepie jakiś liner we flamastrze i raczej będzie bardziej wydajny...
mardy bum jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości