|
|
#2161 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 23
Cytat:
z dziś; 13 2003-2 PUR BLANCA EDT FLAKON 1 Brak w magazynie. Produkcja zakończona - prosimy nie zamawiać. 13 1596-6 EMULS/BIOAKT ZŁOTO/NOC MINI 2 Brak w magazynie. Produkcja zakończona - prosimy nie zamawiać. 13 1107-2 KOLCZYKI FLORALIE 1 Produkcja opóźniona. Przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień |
|
|
|
|
#2162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A odnosnie Twojego wczesniejszego posta o zestawie Professional - tez go lubie Problemow z cera jakis mega nie mam. Co jakis czas cos mi wyskoczy, ale za to mecza mnie zaskorniki. Kremik uzywam co jakis czas jak mi sie cos dzieje, albo mnie inny krem uczuli. Tego peelingu tez tylko wieczorem uzywam juz chyba od 3 albo 4 miesiecy i nie chce sie skonczyc. A platki mialam raz i wiecej nie kupie, bo wole te pieniazki przeznaczyc na kolejny kremik. Mam jeszcze ten zel punktowy ale go nie testowalam, bo koncze stary z Clearskina. Ogolnie produkty sa naprawde warte polecenia
|
|
#2163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2164 |
|
Zadomowienie
|
Ja też czekam na paczuszkę
|
|
|
|
#2165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2166 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Małej na pieluchy chyba
|
|
|
|
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też czekam, kurier dopiero w środę będzie
![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Taa
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
ja też, tyle, że do mnie jeszcze nie dzwonił więc pewnie dłuższe czekanie mnie czeka niż Was
Dziewczyny jak jest poruszany temat produktów Clearskin to mam pytanie. Mój mąż ma rozszerzone pory i ciągle buźka mu się świeci, zamówiłam mu teraz ten żel głęboko oczyszczający pory z mikrodrobinkami. Jak myślicie, dobry jest? używał go ktoś?
|
#2169 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
Mam tak maluśkie zamowienie z kat 13 że jadę do Coku, bo nawet paczuszki nie opłaca mi sie brać
I dodatkowo czekać łaskawie na kuriera
|
#2171 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie mialam. Ona chyba jakas rozgrzewajaca jest o ile dobrze pamietam, a ja takich nie lubie.
|
#2172 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;29348794]ja mam ok
z dziś; 13 2003-2 PUR BLANCA EDT FLAKON 1 Brak w magazynie. Produkcja zakończona - prosimy nie zamawiać. 13 1596-6 EMULS/BIOAKT ZŁOTO/NOC MINI 2 Brak w magazynie. Produkcja zakończona - prosimy nie zamawiać. 13 1107-2 KOLCZYKI FLORALIE 1 Produkcja opóźniona. Przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień [/QUOTE] Dzięki za odpowiedzi, czyli to jednak z nimi coś nie tak, a nie ze mną.Już interweniuję..
|
#2173 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki kurier był.
Od razu rzuciłam się na kolczyki (perełki), bo siostra chciała je ode mnie kupić i wpadłam w czarną rozpacz Kolczyki Faitch jeden jest strasznie malutki, różnica między nimi kolosalna. Jak znajdę aparat to później wkleję fotkę....nie wiem czy do nich pisać czy nie...Woda Reese Laught Often bardzo ładna (tylko dziś po tej nieprzespanej nocy cały czas mnie mdli i ten zapach pogłębił tylko odczucia) Zakochałam się w cieniach SS Vivid Glistening Teal Te same cienie Ice tez śliczne--idealne do rozjaśniania wewnętrznych kącików oka ![]() Pomadka z demo z błyszczykiem Peach taka se szczerze mówiąc. Kolor niby bardzo ładny, ale błyszczyk nie spełnia funkcji nie wspominając o lusterku... Róż z demo
|
#2174 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie naprawde pomaga, a skoro TŻ nawet orzekł, że jest ok, to MUSI działać ![]() Skarb, pewnie, że skarb ![]() No właśnie nie widzę jej w kolejnych 2 katalogach, a tak mi się przypomniało, bo ktoś ją u mnie ostatnio zamawiał i strasznie zachwalał. |
|
|
|
|
#2175 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
|
|
#2176 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja lubię wszystkie i uważam, że spełniają swoją rolę |
|
|
|
|
#2177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2178 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() fakturka już jest, żadnych braków
|
|
#2179 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Trochę mnie kolor rozczarował, ale może za szybko się zniechęciłam Musso - pięknie dziękuję za zdjęcia torby Cierra |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mogę się zdecydować czy ją zamówić czy nie Musso a torebka Talia dobrze się trzyma? Dawno ją zamawiałaś? Często używasz? Nie zniszczyła się? Bo napisałaś, że Cierra jest z podobnego materiału.
|
|
|
|
|
#2181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się podoba
|
|
|
|
|
#2182 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
no ale w miarę ją lubię... Ale szczytem "niedziałania" to była dla mnie jaśmin i lawenda ![]() Nie dość, że żadnych zmian nie poczyniła, to jeszcze buzia była po niej tłusta i świecąca. Zwróciłam z wielkim hukiem
|
|
#2183 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
skoro mówisz, że Ci się podoba, to pewnie warto ją zamówić Zobaczę jeszcze, jak mi się będą kształtować zamówienia i czy będzie mi sporo brakowało do zdobycia czerwonej kolekcji
|
|
|
|
|
#2184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2185 | |
|
Rozeznanie
|
wrzucę wrzucę
Juz zrobię zdjęciaCytat:
![]() Ale się rozczarowałam tymi kolczykami. Myślicie, że jest sens do nich pisać? Jak mi każą odesłać to bez sensu...Poza tym chciałabym im wysłać zdjęcie, a nie wiem jak to zrobić przez strefę Acha!!w poziomie drugim programu Believe to na 100 % portfel!
Bywa, że marzenia o rycerzu na białym koniu przekreśla romans ze stajennym Edytowane przez Sarasfati Czas edycji: 2011-09-12 o 13:24 |
|
|
|
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
Paczucha przyszła! Kurier zrobił niespodziankę, bo nie zadzwonił wcześniej
Torebka Karina trochę mnie rozczarowała, bo myślałam, że jest szersza, no i pasek do torebki jest krótki, taki na ramię, a myślałam, że będzie długi, będę musiała coś pokombinować, żeby go przedłużyć... ![]() Wrzucę zdjęcia później na katalogowy. ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- zdjęcia wrzuciłam na katalogowy. A jednak braki w paczce są, małe bo małe ale fakt, ze są. Jedne próbki, które zamawiałam nie przyszły, a na fakturze są. Mail do avonu już wysłałam!
♥E.M♥ Edytowane przez Karo89 Czas edycji: 2011-09-12 o 14:56 |
|
|
|
#2187 |
|
Konto usunięte
|
Brakujące z faktury porannej;
13 1107-2 KOLCZYKI FLORALIE są na fakturze z popołudnia |
|
|
|
#2188 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co do torebki Karina to jeszcze jedno ale, w katalogu długość paska 64cm, a jak zmierzyłam to jest ok.52cm
czy było gdzieś info o błędnych informacjach na ten temat? bo ja nie pamiętam, a mogłam przeoczyć. Torebkę zwracam:/ bo nie jest warta takich pieniędzy. Wrrr... ale jestem zła, że ją wzięłam wgl:/
|
#2189 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Musso, kochana, bardzo Cię proszę o dodatkową fotkę z torebką na ramieniu/ w łapce . Ah, i jakby któraś miała Tatianę- pliiizzz o foto
|
|
|
|
|
#2190 |
|
Rozeznanie
|
Rano w sklepie pani się zachwycała moimi perfumami- Incandessence- zaproponowałam jej że mogę podrzucić katalog w najbliższym czasie, może się skusi. Chyba jeszcze mi nikt o zupełnie nieznajomy nie pochwalił perfum
)Poza tym, rano, kiedy się malowałam czekała mnie niemiłą niespodzianka- jedwabista kredka się skończyła ;(( W szoku jestem, bo mam ja niecały miesiąc chyba, malowałam się naprawdę rzadko i jeśli już to nawet nie była to gruba krecha na całej powiece, tylko cieniutka linia w zewnętrznym kąciku. Szkoda mi, bo lubiłam ją bardzo, ale chyba nie opłaca mi się kupować kolejnej, bo pewnie kupię w sklepie jakiś liner we flamastrze i raczej będzie bardziej wydajny... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.

(Senses akurat używa od dawna i innych nie chce). Mówi, że ma zamówienia na 5 dużych i jeszcze szampon FOR MEN jeden (no tak, tutaj też innym szamponem go nie zadowolisz, musi być ten i żaden inny) 
Problemow z cera jakis mega nie mam. Co jakis czas cos mi wyskoczy, ale za to mecza mnie zaskorniki. Kremik uzywam co jakis czas jak mi sie cos dzieje, albo mnie inny krem uczuli. Tego peelingu tez tylko wieczorem uzywam juz chyba od 3 albo 4 miesiecy i nie chce sie skonczyc. A platki mialam raz i wiecej nie kupie, bo wole te pieniazki przeznaczyc na kolejny kremik. Mam jeszcze ten zel punktowy ale go nie testowalam, bo koncze stary z Clearskina.

Kolczyki Faitch jeden jest strasznie malutki, różnica między nimi kolosalna. Jak znajdę aparat to później wkleję fotkę....nie wiem czy do nich pisać czy nie...

czy było gdzieś info o błędnych informacjach na ten temat? bo ja nie pamiętam, a mogłam przeoczyć. Torebkę zwracam:/ bo nie jest warta takich pieniędzy. Wrrr... ale jestem zła, że ją wzięłam wgl:/