|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2008 Lipcowo-Sierpniowe Przedszkolaki!
wy tu o świętach,a ja naprawdę mam nadzieję,że tu mnie święta nie zastaną
![]() raz już temat wypłynął o wigiliach do godziny 22giej i mi się słabo zrobiło no ale żeby nie było, są naprawdę 2-3 fajne dziewczyny prawniczki tutaj w tym świecie też są normalne rodzynki jak zmienię pracę po nowym roku to nici z urlopu |
|
|
|
#2163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale to w razie awarii. jak będą mi u małża chcieli pomóc to przejście będzie szybkie, tak myślę. jeśli nie będzie chęci to też będzie wiadomo od razu. |
|
|
|
|
#2164 | |
|
Zakorzenienie
|
Bry.
Ja dzis od rana z mopem po biurze latam! Taki syf sie zrobil jak mnie nie bylo Wiecie jak to na warsztacie, co chwile cos wnosza na butach jakies plyny itp...Magda 3mam kciuki za komornika!! Ja dzis mam wyprawe z mala na kontrole usg bioder. Wczoraj zadzwonilam do przychodni zarejestrowac B do alergologa, bo chce zmienic, a babka mi mowi, ze wizyta juz na piatek. Niestety na10:15, ale sie nawet nie zastanawialam, bo tak krotki termin, Bor zdrowy to moze i testy mu zrobia? ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
Miki w przedszkolu, Młoda własnie zasnęła, jak błooooogo znowu mi sie siano zrobi piękna pogoda, wietrzę domowy zaduch na całego, aż firanki łopoczą tż pojechał do meblowego, pewnie nie wróci na noc, bo miał się z kolegami spiknąć
|
|
|
|
#2166 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hello
Alicja w ostatnich dniach codziennie o 5 rano się budzi, muszę iść do jej pokoju, położyć się obok niej i śpimy razem. Po 6 budzi się i mówi "zatkany nosek". Dzisiaj nawet szybko poszło nam odessanie gili. Nawet sprawnie podałam jej lekarstwa. Jak szykowałam się to Młoda przeglądała książeczki. H się od niej zaraził, wziął wczoraj urlop w pracy by się kurować. Więc jak go dzisiaj budziłam by Alicją się zajął bo ja muszę już wychodzić to się wkurzył i wyleciał do mnie z tekstem, że on zostaje w domu by się kurować. A ja do niego, to kto ma się Alicją zająć, mama, która ma na głowie też ojca. Wkurzył mnie strasznie. Ciekawe czy jak bysmy mieszkali sami to czy Młoda by sama sobą się zajmowała... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Po za tym czasami ignoruje ludzi, jest niesłowny, zboczek, ale ma też dobre strony - nigdy nie robi mi problemów jak muszę do lekarza iść, jak coś się nagle stanie to daje urlop, nigdy mi nic nie pwoiedział jak Alicje miałam w pracy. Ale i tak po tej sytuacji z sierpnia to mój respekt wobec niego się ulotnił. H nie pracuje już w tej firmie co ja. Ale on i tak pracował tutaj na umowę zlecenie i nic mu się tutaj nie przysługiwało. Cytat:
Ja sobie daję czas do końca roku by znaleźć inna pracę, jak nie to zajdę w ciążę. W związku z tym rzucam palenie. Ogolnie nie jest źle, chociaż czasami ciągnie mnie by zapalić. Ale się opanowuję. Jutro idę do fryzjera. Muszę wreszcie włoscy obciąć, kusi mnie by grzywke sobie zrobić. ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Wiecie co, czuję się strasznie zbulwersowana, zirytowana tym jaka żałosna jest firma, w której pracuję. Własnie dostałyśmy e-maila, że paczki mikołajkowe dla dzieci mogą dostać tylko pracownicy, których dochód w gospodarstwie domowym nie przekracza 1000zł netto na osobę
Aniołeczek Edytowane przez dorbar Czas edycji: 2011-11-03 o 10:56 |
||||
|
|
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
Dorbarku - manicure hybrydowy możesz również nałożyć na krótkie paznokcie bo to jest po prostu lakier
). u mnie koszt 50zł
|
|
|
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
jupijajej, skonczylo sie szkolenie...
ale ze mam lunch, to pojde sie przejsc, moze jakiegos owoca kupie ![]() i jak przyjde, to sie odezwe
|
#2169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
Hej witam się
U nas cudna pogoda aż się żyć chce Mam ostatnio problem z Karolkiem, bo nie chce mi wychodzić na dwór. Jak już wyjdzie na chwilkę, chce zaraz wracać, jak nie to włącza marudę Zawsze chętnie wychodził, i nawet do domu nie chciał iść. o udało mi sie go nakłonić by jednak wyszedł |
|
|
|
#2171 |
|
Zakorzenienie
|
Veronka
kiedy mam Olkę zacząć karmić czymś innym , wprowadzać gluten? Młoda skończy dopiero 4 m-ce, to jeszcze z m-c odczekać ? nic mnie nie pili, znaczy żłobek , czy opiekunka nie pamiętam jak to z Mikim było ![]() wczoraj Miki , non stop gadał o św,Mikołaju, juz pisze list bo chce dostać instrumenty do grania oraz mikrofon i głośnik
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-11-03 o 12:55 |
|
|
|
#2172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2173 |
|
Wtajemniczenie
|
Kristi pewnie taki okres ma. Alicja też zawsze chętnie wychodziła na dwór, nie chciała wracać do domu, a teraz nie chce z domu wychodzić, muszę zawsze ją brać podstępem. Siedziała by tylko i budowała domy z klocków.
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
anka wydaje mi się że jak Oli wystarczy samo mleko, to spokojnie z miesiąc możesz poczekać
Ja swoje dzieci zaczęłam dokarmiać jak mieli ok 4 i pół miecha, no ale im same mleko nie wystarczało, i mieli mały przyrost wagi Mała u na tipsy kosztują 50 -70 zł to ciekawe ile by kosztowało to co ty robiłaś Musze przyznać że ostatnio nie mam ani weny, ani czasu do malowania paznokci. Może sobie dziś machnę wieczorem //o ile dożyję Mam dziś wizytę u dentysty o 18.30 //boje sie jak cho..lera / |
|
|
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Tymek ma dzisiaj pisać list do Mikołąja i ANiołka Pod choinkę dostanie wypasioną kolejkę z bajki "Tomek i przyjaciele" ma tory z tej serii i w pierniki wagoników ale musi je sam pchać. Chcemy my kupić już takiego Tomka samo jeżdżącego a na mikołaja jakieś bzdurki bo w przedszkolu też dostanie prezent. Będziemy się składać 25 zł. U nas pogoda jak w lecie, też wietrzę całe meiszkanie. W nocy za to sybir, tak zimnoooooooooo ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Kristi a czego sie tu bać??? bierzesz znieczulenie i siedzisz spokojnie
|
|
|
|
#2176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() brzmi dumnie, wiem a ile w tym nudy to mozna oszalec
|
|
#2177 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też się boję chodzić do dentysty. Za to Alicja jak dotychczas się nie boi, a ma już jedną różową plombę
|
#2178 |
|
Zakorzenienie
|
Judi ja innej opcji ani nie biorę - tylko ze znieczuleniem.
Ale wkuwanie znieczulenia tez boli jak diabli, a czasem nawet ze znieczuleniem boli Ja tam wole iść do porodu jak do dentysty //choć porody też nie miałam łatwe i bezbolesne Ja juz jestem taka panikara że panicznie boję się bólu |
|
|
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście że wkłucie igły do przyjemnych nei należy
mnie nigdy.... ciekawe
|
|
|
|
#2180 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
był kots jeszcze z dzieciakiem? bo na razie to sie tylko wszystkie wybieramy ![]() witam, pogoda cuuuuudna, tez wietrzę. Musiałabym okna machnąć ale dzis mi sie nie chce. Ale by firanki poschły cudnie na dworze ![]() Anisia brzmi dumnie i faktycznie duzo tych szkolen macie, całe szczescie ze w godzinach pracy. My jak mamy jakies zebrania czy szkolenia to zawsze poza godzinami. Od jakiegos roku nam oddają za to nadgodziny albo wolne jak sie komus przytrafi w offa, ale to sie chyba cos w kodeksie zmieniło bo wczesniej tak nie było. Jakis awans sie szykuje?Dorbar tak, Dom Nocy to kolejna na naszym, rynku saga o wampirach ale ta jak pisałam nawet całkiem fajnaja juz zdecydowałam ze pod choinkę Wiki dostanie te klock-wafle, co wklejałam. Na Mikołaja trzeba jakies autko syjace sprawic bo sie domaga. Wiki jest trudna jesli chodzi o prezenty, właściwie niczym sie nie bawi namiętnie a jakies lalki to juz w ogóle porazka.---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
zdarza sie ze wbijają kilka razy, zawsze mi mówi zeby powiedziec
|
|
#2181 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tam nie lubię chodzić do dwóch lekarzy: dentysty i proktologa
Muszę się do geniowej zapisać do kontroli. ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Taka sobie, Alicja u dentysty była chyba już z 5 razy. Ja mam trochę schizę na punkcie zębów więc jak widzę jakieś przebarwienie to zabieram ją do dentysty. Nie chcę nic przeoczyć ![]() Ja obecnie czytam "Norwegian Wood" - ale tak sobie mnie wciągnęło, trochę przynudza pisarz. Ale chcę szybko skończyć bo pożyczyłam od koleżanki "Klub Mało Używanych Dziewic" - jestem bardzo ciekawa tej książki
|
#2182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem tylko z relacji innych osób
|
|
|
|
|
#2183 |
|
Wtajemniczenie
|
Przeglądam uczesania emu, niektóre są nawet fajne.
Ale niektóre to istna masakra.
Aniołeczek Edytowane przez dorbar Czas edycji: 2011-11-03 o 13:41 |
|
|
|
#2184 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio pisałam że byłam z Tymkiem(jakoś w wakacje). Ale wsio ok, żadnej próchnicy, ładne ząbki
|
|
|
|
#2185 |
|
Wtajemniczenie
|
Wypisałam sobie na jutro wniosek o urlop. Zrobię porządki, pójdę z Alicją do lekarza, pójdę do fryza, zrobię chyba też henne na brwi no i może paznokcie wreszcie pomaluje.
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
Takuśna, nie wiem czy awans. Trudno ich wyczuc, ale strasza, ze bedzie tyyyyyle projektow, ze brakowac im bedzie taniej sily roboczej w ich prowadzeniu
Wiec skoro czekamy na robote, to nas szkola - bo jest okazja. Coz, po 14 latach wypadaloby moze ruszyc z kopyta na wyzszy szczebel. W sumie czemu nie, lubie wyzwania ![]() Ja polecam Sagę Becci Fitzpatrick - Szeptem, Crescendo i Cisza Pozniej taka ksiazke z cyklu Nieśmiertelni - Ever Teraz czytam jakas dziwna "Wschodzacy ksiezyc" ale to juz przekombinowane do maksimum, laska jest pol wilczycą pol wampirem, cala ksiazke trwa goraczka nocy i tu niby cos probuje rozwiazac, to wiecznie chce jej sie dudkać mam ją w e-booku i w telefonie, wiec czytam ja na nudnych szkoleniach, dobrze ze prawie koncze
|
#2187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choc nie powiem, dla Edka i Jacoba warto zobaczyc jesli dla Ciebie Ever była fajna to w Zmierzchu utoniesz. Ja Ever męczyłam
|
|
#2188 |
|
Wtajemniczenie
|
Anisiu to widzę, że Ty też lubujesz w książkach o wampirach
![]() A ja spadam już do domu. Wszystko co miałam do zrobienia, zrobiłam, dyrka nie ma więc spadam ![]() Miłego popołudnia.
|
#2189 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pattison to nie moj typ zupelnie, jak widzę ten jego rozmemlany wzrok na plakatach czy kadrach z filmu to mnie sie podnosi zolc w zoladku Najgorsze jest to, ze jak zaczne to czytac to bede Patisona widziec w wyobrazni. A Ever byla taka moim zdaniem lekka i przyjemna Mysle, ze powinnas nadrobic serial (ksiazki tez sa, ale mocno sie roznia od serialu akcja) "Pamietniki Wampirow" Bracia Salvatore wymiatają ![]() Poszlo na biało, bo moze ktoras nie lubi tematów wampirskich w ksiazkach czy filmach ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
Ostatnio na topie sa ksiazki o niesmiertelnych, wampirow najwiecej, to pierwsza jaka przeczytalam bylo o upadlych Aniolach i tez jest ![]() Jak kiedys zekranizuja to pierwsza pojde po bilet
|
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
Anisia
to ja tez zaszyfruje ja tu sobie wyobrazałam cud natury, jak to opisała Mayerowa, a tu taki Pattison ale jak sie bardziej wpatrzyłam to musze stwierdzic ze ma to coś, pasuje jak ulał. A jacob tez Ci sie nie podoba ?---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- spadam po Wikulindę
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:37.

w tym świecie też są normalne rodzynki 

Wiecie jak to na warsztacie, co chwile cos wnosza na butach jakies plyny itp...
znowu mi sie siano zrobi

on tak wszystkich traktuje czy tylko Ciebie?