mamusie listopad/grudzień 2011 cz.6 - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-21, 22:17   #2161
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.6

aaaa do obiadu zawsze warzywa roznej ilosci byly

i mozna solic sobie wszystko, ale najlepiej juz PO ugotowaniu bezposrednio na talerz
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-21, 22:49   #2162
Tottie1984
Rozeznanie

Magdalena - moje gratulacje!!!!

Ggoraa trzymam mocno kciuki!!!!!

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
Ps. liscie malin -> strasznie mi smakuja.
Mnie o dziwo też pod warunkiem że nie zrobię zbyt mocnego tego wywaru

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
witam mamusie
dziekuje za gratulacje
Adrianek urodzil sie 11.10.11 o 16.08 sn wazyl 3245
takiego porodu jaki ja mialam zycze kazdej z Was
porod trwal 6 godz,bez znieczulenia,pomimo iz moglam wziasc.wizelam ale przed samymi partymi aby miec sile i aby szybciej poszlo
mialam przewspaniala polozna,ktora odbierala porod i byla przy mnie caly czas.dzieki niej wogole nie popekalam,porod bez przygod wiec super sie czulam i juz na drugi dzien o 12 wyszlam do domu

w Adrianku jestesmy zakochani jak na razie daje sobie rade z dwojka maluchow moich...
teraz czekam na Was,zycze powodzienia,szybkich porodow,lagodnych pologow i penego szcezscia z maluszka

kilka fot moich Adrainka i Karinki
Agnieszka jeszcze raz gratuluję!!! Dzieciaczki masz cudowne. Adrianek jest przesłodki!!! Ja też już chcę mieć swojego synka po drugiej stronie brzucha!!!!

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Cytat:
Napisane przez ania21_21 Pokaż wiadomość
A to zdjęcia ze spaceru
Zazdroszczę

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Cytat:
Dziewczyny moze ktoras z Was ma jakas liste "przyspieszaczy" porodowych?
bo ja znam tylko liscie malin w sumie, przytulaki z Tz... a chcialabym wiedziec co jeszcze moge zrobic z rzeczy ktore nie zaszkodza maluchowi.
Dziewczyny wcześniej umieszczały na forum tą stronę:
http://umamy.homestead.com/porod.html

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Cytat:
kurcze spotkalam sie ze stwierdzeniem, ze wkurzajace jest jak 2-3tyg przed porodem ludzie zaczyna dzownic i pytac sie czy to juz
mnie wkurza cos innego... matka! i jej ciagle pytania: kopal maly? bylo kopanko? nawet kilka razy dziennie potrafi o to pytac. i najczesciej dzwoni do mnie i zaczyna tak rozmowe. Cycki mi opadaja... niby to nic takiego ale w✂✂✂✂ia mnie nieziemsko przed chwila tez dzwonila... tylko o to zapytala i sie rozlaczyla.[COLOR="Silver"]
Mnie podobnymi tekstami wkurza teściu dlatego ostatnio powiedziałam mężowi że do dnia porou nie odwiedzam i nie odbieram telefonów od teściów Wkurza mnie też to gdy ktoś wpycha mi coś do jedzenia - to że jestem w ciąży nie oznacza że jem podwójnie!!! aha i teksty w stylu czy mały jest głodny

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Cytat:
przez pierwsze chyba 4 mc ciazy tez tak mialam nie wazne ile sie kapalam to ciagle mi sie wydawalo, ze smierdze.
To ja potrafiłam się kąpać w lipcu i w sierpniu po 2-3 razy dziennie - tyle że u mnie problem jest taki że piersi mi skoczyły z rozmiaru 75C na 85F i latem miałam odparzenia pod biustem i między piersiami i rzeczywiście pod wpływem temperatury zapach z tego miejsca mnie powalał... potrafiłam biust kilka razy dziennie przemywać i chodzic bez stanika bo tak było mi wygodniej...

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Cytat:
Napisane przez mol_aa Pokaż wiadomość
Czy ktoras z Was oglada rozmowy w toku??? rece, cycki opadaja, skad sie tacy ludzie biora
ja oglądając rozmowy w toku zastanwiam się skąd oni takich patologicznych ludzi biorą. Chyba że dużo im płacą aby takie rzeczy wygadywali

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość

ale jedno pytanie mnie sama zastanowilo: czy jakby zaczelo sie na zajeciach itp i jak przyjedzie karetka to odwioza mnie tam gdzie blizej czy tam gdzie chce rodzic... i co wy na to??
Też mnie to zastanawia... tak samo jak nie wiem co bym zrobiła gdyby nagle dużo wód płodowych odeszło mi gdybym stała na środku korytarza na polibudzie wśród tylu chłopów.... ja biedna w takiej kałuży lub z mokrym tyłkiem W weekend mam zjazd... kolejny dopiero 19-20.11 więc już po wyznaczonym terminie... jak do kolejnego zjazdu nie urodzę to potem będę sie podwójnie stresowała wiedzac że poród może być w każdej chwili

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Cytat:
Napisane przez milagrosa Pokaż wiadomość
ja już prasuję na siedząco, brzuch między kolana i jazda
hehe robię tak samo bo od stania przy desce do prasowania po chwili mnie nogi bolą

brzuch mam tak nisko oasadzony że nawet gdy jem to siedzę jak facet z nogami pod kątem 90stopni i brzuchem pośrodku

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Cytat:
Napisane przez amarantas Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy wszystkim wam leci siara z piersi? Bo jak kończę 37 tydzień w niedzielę, a siara się jeszcze nie pokazała. A tak bardzo chciałabym karmić piersią....
Mnie nie leci siara a jutro zaczynam 38tc (37tc+1d)
Moja mama karmiła mnie piersią (jestem jej nastarszą córką) ale jej mleko nie miało zbyt dużo wartości odżywczych i musiala mnie dokarmiać mlekiem modyfikowanym. Przy rodzeństwie już nie miała takich problemów.

Szczerze mówiąc wkurzyłabym się gdybym nie mogła karmić piersią zwłaszcza że biust mi się powiększył z 75C na 85F

Edytowane przez Tottie1984
Czas edycji: 2011-10-21 o 22:42
Tottie1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-21, 23:20   #2163
ja_dalia
Wtajemniczenie

apropo promocji :

Selgros od 25.10 do 7.11.- kaszka mleczno ryżowa 230g- 6,10zł, Bobovita desery 2szt- 2,26zł (1szt.), dania Bobovita 190g po 2szt.- 3,73zł (1szt.), mleko Bebilon 800g- 34,87zł, dania Bobovita 250g- po 2szt. pakowane- 4,70zł (1szt.), proszek Lovela 5kg.- 39,18zł

oraz
5-10-15... ciuszki wybrane -50%
http://www.51015kids.eu/

Dobranoc mamusie

Daniel Fasolek w drodze

ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-21, 23:43   #2164
Tincia
Wtajemniczenie

Loveli juz nigdy nie zakupie ... Z Jelpa jestem zadowolona Zero dziwnych mdlących zapachów

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 04:53   #2165
glamourous
Zakorzenienie

Aaaj juz od 2 godz sie przewalal w lozku i spac nie moge, tak mnie wszystko swedzi a maluchy sie wierca jak opetane
Na dodatek wczoraj sie przestraszylam bo jak zakladalam clotrimazol to wymacalam ten caly pessar jakies 3cm od wejscia pochwy, zdaje mi sie ze to strasznie nisko i mam schiza ze mi sie przekrecil. Nie ma co, jutro bade na ip bo moj gin ma dyzur

---------- Dopisano o 04:53 ---------- Poprzedni post napisano o 04:48 ----------

Aha co do wod to tak sie nie martwcie, samoczynnnie odchodza tylko u 10 proc rodzacych . I zwlaszcza jak sie stoi to raczej nie chlustaja tylko sie sacza- bo glowka dziecka jak korek zatyka szyjke macicy
Bardziej ponoc leci jak sie lezy... To tak z teorii, w praktyce nie wiem bo mi nie odeszly
Stary 2011-10-22, 07:45   #2166
mol_aa
Zadomowienie

Witam weekendowo

Macie jakies nowe wiesci od ggory???
urodzila juz???

Glam szkoda mi Ciebie, ze tak pod koniec ciazy taki psikus, ale juz niedlugo i bedzie po wszystkim, bedziesz miec maluchy przy sobie
mol_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 08:08   #2167
zmyslkobiety
Rozeznanie

GG do zmyslkobiety

GRATULACJE !!!
Dla kolejnej mamy
Agnieszka dzieciaki słodziaki
Też czekam co z ggoorą.
A i dziś obudziłam sie z mokrym cyckiem, chyba siara mi sie posączyła?

http://www.suwaczki.com/tickers/relguay3w0a6i2sn.png

http://s2.pierwszezabki.pl/046/0462819b0.png?8210
zmyslkobiety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 08:21   #2168
Ona231
Zadomowienie

Nie śpię od 5 i nadrabiam

Gratulacje dla nowych mamuś dzieciaczki się nam sypią

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
kilka fot moich Adrainka i Karinki
Śliczne dzieciaczki, aż miło popatrzeć

Cytat:
Napisane przez ania21_21 Pokaż wiadomość
A to zdjęcia ze spaceru
Super

Glamm jeszcze troszkę, chociaż rozumiem, że Cię wszystko drażni. Mam nadzieję, że dzisiaj się wyśpisz.

Tincia Lovela uczulać też lubi, dlatego unikam. Ale wiadomo, że są gusta i guściki

Truscafka to synek niech podrośnie jeszcze ale i tak już blisko, a że jedzenie chwalisz to chętnie się zamienię

Ggora na wieści czekamy

Co do kąpieli dzieci, bo dyskusja trwała, u mnie w szpitalu nie myją maluszków zaraz po urodzeniu właśnie ze względu na maź płodową. Tłumaczą, że takie są najnowsze zalecenia. Także chyba coś w tym jest
Stary 2011-10-22, 08:30   #2169
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

No i ja witam weekendowo.
I również czekam na wieści o nowych dzieciaczkach. Ja dziś jadę na ostatnie zakupy

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 08:31   #2170
mol_aa
Zadomowienie

Ona tylko PL jest tak zacofanym krajem, ze jak sie mowi na oddziale polozniczym, zeby nie kapac tylko wytrzec maluszka to polozne patrza sie na Ciebie jak na wariata. Kuzynka tza rodzila pierwszego w UK i byla zachwycona tym systemem, tylko jej sie nie podobalo ze tak malo usg jest wykonywanych w czasie ciazy, a drugiego rodzila w pl i mowila, ze jakas totalna masakra - ogolnie
Stary 2011-10-22, 08:31   #2171
glamourous
Zakorzenienie

Tez weszam zobaczyc czy sa newsy od ggory

Ona- to chyba tak jak z tym pepuszkiem, u nas w szpitalu polozna mi. Mowila ze sie odchodzi od spirytusu i utrzymywania sucho na rzecz moczenia i pielegnacji sama woda- w anglii juz od dawna sie to praktykuje . Teraz ty mowisz z mazia...jeszcze troche a zaczna zalecac zimny wychow a wtefy te tradycyjne babcie co by dziecko i latem pod pierzyna trzymaly wszystkie padna na zawal

Edytowane przez glamourous
Czas edycji: 2011-10-22 o 08:34
glamourous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 08:32   #2172
mol_aa
Zadomowienie

Dzisiaj zaczynamy 36 tydzien
Stary 2011-10-22, 08:43   #2173
OlusiaS
Wtajemniczenie

Glam daj znac,co i jak po wizycie na IP.Idz idz,bo to nie przelewki.

Tez czekam na wiadomosci od dziewczyn ,ciekawe,jak im poszlo/idzie.
Ja moge urodzic dzisiaj lub jutro,potem tydzien musze zaciskac nogi .TZ w czwartek ma otwarcie sklepu i nie mamy z kim zostawic Maxa.Wiadomo,jak bedzie trzeba zostanie,ale widze,jakie to dla niego wazne,zeby chociaz w czwartek byc w pracy.Takze albo teraz albo od przyszlego weekendu

Edytowane przez OlusiaS
Czas edycji: 2011-10-22 o 08:44
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 08:45   #2174
ja_dalia
Wtajemniczenie

witamy, witamy z rana

z poranna kwaunią w dłoni czytam i sprawdzam wieści

o 10 zmykam do szkoły, więc zajrze do Was dopiero póóóóóźniej.... bo na tel coś ostatnio nie chciała mi przeglądarka otworzyć wizazu :/

Powiem Wam że jestem szurnieta... okazało sie ze 90% osób z roku pisze na podobny temat, więc wczoraj- zmianiłam temat pracy, napisałam plan pracy i stworzyłam cele głóne, szczegółowe i hipotezy do badań....

w 3h zrobiłam to, co piszę od lipca
jestem hardcore!

Ggorraa !!! Trzymamy kciuki bardzo mocno i czekamy na wieści... A że pewnie mała już z Tobą, GRATULUJE ZA WZASU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Glam już niedługo!!! jakby rzeczywiście Cie męczyło to jedź na IP, lepiej mieć wszystko pod kontrolą .... Trzymam za Was bardzo mocno kciuki !!!!!!!

Daniel Fasolek w drodze

Edytowane przez ja_dalia
Czas edycji: 2011-10-22 o 09:00
Stary 2011-10-22, 08:52   #2175
Ona231
Zadomowienie

Mola i Glamm sama byłam zdziwiona jak nam o tym mówili ale dziecku to raczej nie zaszkodzi.

Glamm nam co do pępka to mówili, że nic się nie dzieje jak zamoczysz, tylko, żeby uważać, nie uszkodzić i nie panikować, bo każdy odpada indywidualnie

Mola ja w Polsce rodzę (można powiedzieć na prowincji) tylko, że to nowy prywatny szpital, tylko kontrakt z NFZ ma podpisany.
Może dlatego do najnowszych zaleceń się stosują
Stary 2011-10-22, 09:05   #2176
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ona231 Pokaż wiadomość
Mola ja w Polsce rodzę (można powiedzieć na prowincji) tylko, że to nowy prywatny szpital, tylko kontrakt z NFZ ma podpisany.
Może dlatego do najnowszych zaleceń się stosują
Ona231, Rz. to nie prowincja, bez przesady Bo Ty chyba w Profamilii będziesz rodzić?

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Na liście, przy rozpakowanych mamach nie będzie info o wózku? Szkoda, bo właśnie teraz byłoby fajnie, w jakim wózku nasze dziecko będzie jeździć No i przydatne info na przyszłość gdyby jakaś mama chciała zapytać jak się wózek sprawuje

Ale jestem ciekawa co u Ggory i Nie_wiem. A Bahamdia odzywała się? Co z tym jej czopem co też odpadł?

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 09:07   #2177
glamourous
Zakorzenienie

Dalia wlasnie, dzis mi sie snilo ze urodzilam coreczke i nazwalam ja dalia

Ona w ie i uk zalecaja po prostu ostrozne mycie pepuszka woda, mozna caly zamaczac w kapieli a potem delikatnie osuszyc
I tu mnie polozna zaskoczyla bo mowila ze wg nowych zalecen to samo
Stary 2011-10-22, 09:18   #2178
ja_dalia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
Dalia wlasnie, dzis mi sie snilo ze urodzilam coreczke i nazwalam ja dalia

Ona w ie i uk zalecaja po prostu ostrozne mycie pepuszka woda, mozna caly zamaczac w kapieli a potem delikatnie osuszyc
I tu mnie polozna zaskoczyla bo mowila ze wg nowych zalecen to samo

hehehehehehe... bardzo ładnie

Daniel Fasolek w drodze

Stary 2011-10-22, 09:23   #2179
owieczka86
Zadomowienie

Witam serdecznie

Dziś nie pospalam jak zwykle, wstalam po 8 bo Tż ma wolne i obudził mnie śniadankiem,zjedliśmy i Tż pojechał do zakładu sprawdzić coś w samochodzie i opony zmienić więc narazie siedzę sama. Idę się zaraz ogarniać bo później na jakieś zakupy trzeba jechać. Jakoś mnie coś muli od samego rana
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 09:26   #2180
mol_aa
Zadomowienie

Ona nie wazne czy prowincja czy duze miasto, kwestia podejscia do pacjenta, u mnie w miescie jest stosunkowo stary szpital, ale 3 lata temu zmienil sie ordynator porodowki i wywrocil wszystko do gory nogami, oczywiscie in plus. Zrobil kapitalny remont, wprowadzil nowe zasady, ze kobieta rodzaca normalnie sie czuje i opieka poloznych jest na bardzo wysokim poziomie. Zas kolezanka z roku rodzila we wroclawiu na borowskiej i byla wkurzona na szpital, opieke, po porodzie miala trafic na sale a trafila na korytarz, bo miejsc nie bylo, polozne na nia sie darly, ze ma karmic piersia i miala tak zmietoszone cycki, az mi jej szkoda bylo itd.
Stary 2011-10-22, 09:28   #2181
kkkasikkk
Rozeznanie

GG do kkkasikkk

Cześć dziewczyny,

Od rana tylko myślę o ggórze, ale widzę zero wieści od niej Może tuli już maleństwo.

Lecę po mięsko na lasagne. Niestety mąż mnie już dziś zostawił i musiał jechać do fabryki, bo jak zwykle jakieś mega problemy mają Ehhh ...

Glam ... tak mi Ciebie szkoda, ale jeszcze tylko kilka tygodni!!! I będziesz tulić podwójne szczęście!!

http://babystrology.com/tickers/baby...11&babycount=1

kkkasikkk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 09:30   #2182
Ona231
Zadomowienie

Seona niby tak Mnie się zawsze tak wydaję Ale urazić, nikogo nie chciałam Tak tam się na poród wybieram, jak się dziecię zdecyduję

Glamm czyli na jakoś rozsądną położną trafiłaś

mol bo to właśnie dużo od ludzi zależy i ich chęci.
Mnie wkurza ten nacisk, że masz karmić piersią ale jak na początku nie idzie, to co dziecko zagłodzić trzeba.
A już leżenia na korytarzu zrozumieć nie mogę, przecież wiedzieli ile pacjentek mają. A potem kobiety traumę mają, do czego szpitale i ich personel czasem się przyczyniają.

Edytowane przez Ona231
Czas edycji: 2011-10-22 o 09:33
Ona231 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 09:33   #2183
owieczka86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kkkasikkk Pokaż wiadomość

Lecę po mięsko na lasagne.

lasagne .... uwielbiam smaka mi narobiłaś... może na kolację zrobię
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 09:35   #2184
mol_aa
Zadomowienie

Seona wydaje mi sie, ze gora, nie_wiem i Bahamadia rodza lub juz urodzily, bo nic sie dziewczyny na forum nie odzywaja, a na pasku tez nie ich nie widac, a u gory to chyba juz po wszystkim???
Stary 2011-10-22, 09:36   #2185
truscafka
Zadomowienie

Cześć dziewczyny!
Witam się z rana po nocce w domku, mmmm

Mąż przejął obowiązki pielęgniarek i podaje mi nocną i poranną dawkę leku, bo ja bym się w zyciu nie przebudziła na czas
Jejku strasznie mnie trzepie po fenoterolu, ręce i głowa najbardziej się trzęsą, :/

Widzę, że poszłyście pełną parą z rozpakowywaniem
Ja już się nie mogę doczekać jestem strasznie optymistycznie nastawiona
Natomiast wczoraj teściowa mi powiedziała, że ona się tak boi jakby sama miała iść rodzić... mnie to podbudowywuje i podziękowałam jej, bo jak ona się tak boi to ja czuję jakąś ulgę w sobie

Poczytałam wczoraj o tych waszych simsach i chyba zaraz włączę Playstation i będę ciupać

75, 0 kg < ~~~~ jest 11.04
72,0
70,0
68,0
66,0
64,0
62,0
60,0
truscafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 09:39   #2186
mol_aa
Zadomowienie

my tez juz po sniadanku, dzisiaj byly pancakes'y tz ma imieniny i pomimo zakazu stwierdzilam, ze chociaz sniadanie mu zrobie. Na poczatku byl troche zly, ze stoje przy kuchni zamiast lezec , ale jak jednego sprobowal to powiedzial tylko "kochanie tak bardzo brakuje mi twojej kuchni" - uroslam przez te slowa chyba z 5cm
Stary 2011-10-22, 10:04   #2187
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez owieczka86 Pokaż wiadomość
Witam serdecznie

Dziś nie pospalam jak zwykle, wstalam po 8 bo Tż ma wolne i obudził mnie śniadankiem,zjedliśmy i Tż pojechał do zakładu sprawdzić coś w samochodzie i opony zmienić więc narazie siedzę sama. Idę się zaraz ogarniać bo później na jakieś zakupy trzeba jechać. Jakoś mnie coś muli od samego rana

Owieczko a byłaś na tym Panieńskim ???

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
Napisane przez mol_aa Pokaż wiadomość
my tez juz po sniadanku, dzisiaj byly pancakes'y tz ma imieniny i pomimo zakazu stwierdzilam, ze chociaz sniadanie mu zrobie. Na poczatku byl troche zly, ze stoje przy kuchni zamiast lezec , ale jak jednego sprobowal to powiedzial tylko "kochanie tak bardzo brakuje mi twojej kuchni" - uroslam przez te slowa chyba z 5cm

Oj tez bym urosła przez takie słowa

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 10:06   #2188
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

czesc laski

Ggora na pewno juz tuli maluszka tylko, ze wymeczona odpoczywa i cieszy sie skarbem!!!
tego jej zycze !!!!

ja dzisiaj sobie zalozylam szczytnt cel-posprzatac wszystko oprucz okien bo okna mowi tz jak wroci umyje, a ja nawet pod szafkami mam zamiar i za meblami sprzatac, oczywiscie tego mu nie mowilam bo by sie spojrzal jak na niedorozwoja:P

u mnie mala od razu wytarli z tej mazi, potem wiadomo uszka nosek oczyszczali i nie jestem pewna ale chyba kapali ja od razu bo czysciutka dostalam, no prawie czysciutką bo miala 3 skrzepiki krwi we wloskach takie malutkie....

mysle ze nic sie nie zmienilo u nas, szpital zacofany....

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

mola super slowa od rana
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 10:09   #2189
sozaa
Rozeznanie

witam,

Obudzialam sie ok. 3.00 i chyba 2 h nie spalam. Ide nadrobic....spanie.
sozaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 10:11   #2190
muffinka90
Zakorzenienie

widze, ze kazda z nas zaglada z nadzieja na dobre wiesci od dziewczyn... normalnie jak sie w nocy budzilam przez te cholerne skurcze to sie zastanawialam, jak sie trzymaja i czy juz po wszystkim

mol_aa a jak juz 36tc to nie mozesz juz wstawac pomalu tylko dalej nakaz lezenia?

tz w pracy a mi sie nudzi, koncze herbate i ide polazic na miasto, moze cos upoluje mlodemu

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości