|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
Cytat:
![]() |
#2162 |
Rozeznanie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
|
![]() ![]() |
![]() |
#2163 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2164 | |||
Zakorzenienie
|
Witam Was
![]() TZcik pojechał na działkę z teściem, a ja chwilkę z Wami posiedzę i biorę się za jakiś obiad .. Ale zimno dzisiaj, brrr.... jak wstałam to termometr pokazywał 0 stopni, i widać było prze okno, że zimno... ale słoneczko wychodzi, to może będzie lepiej ![]() Rano zrobiłam sobie coś w zęba i mnie teraz boli jak coś jem twardego ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2166 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A uwaga synka niczego sobie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
BAN stały
|
Dzien dobry
![]() Szef mi dzis wplaci polowe a reszte powiedzial ze da mi w piatek ![]() ![]() Powiem wam ze tygodnie mi teraz duzo lepiej i szybciej leca gdy pracuje tylko 3 dni, jeszcze tylko dzis i jutro i wolne do wtorku ![]() anankee a ile Emi ma miesiecy? Gratulacje dla niej ![]() Co do wigilii - ja myslalam zeby zrobic u nas bo kupilismy w tym roku dom i chyba wypadaloby ale maz i mama mi to wybijaja z glowy, ze nie dam sobie rady w 9. miesiacu stac przy garach wiec bedzie u rodzicow. Zreszta pewnie moja siostra z chlopakiem przyjada a moj maz nie chcialby ich zapraszac wiec na 100% bedzie u rodzicow, a ja pewnie przywioze rybe po grecku i jaja faszerowane pieczarkami jak co roku ![]() ![]() Co do szpitala - ja musze miec wszystko swoje - koszule bede miec normalna, taka jak do spania, no i znieczulenie na 1000% bo drugi raz tego na zywca nie przezyje ![]() Ide sobie kawke zrobic ![]() Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2011-11-09 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2168 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie wiem co wziać, normalną koszulę wezmę, tylko nie jakąś mega długą i tyle ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
![]() A chłopak Twojej siostry też obchodzi wigilię czy tylko tak dla towarzystwa przyjdzie? Bo z tego co pamiętam to on chyba innego wyznania jest? Fajnie, że masz cała rodzinkę przy sobie tam w UK ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
BAN stały
|
Ja na poprzedni porod mialam koszule do kolan (wzielam do szpitala 2) a potem mialam sie przebrac po porodzie bo myslalam ze ubrudze ja krwia ale byla nienaruszona az sie zdziwilam, na cale 3 dni mialam ja na sobie i w domu poszla dopiero do prania , wcale nie brudna
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Agawo jej chlopak byl tez na poprzedniej wigilii rok temu (powiem ze bylo bardzo sympatycznie, mam nagranie viedo nawet). On obchodzi swieta normalnie tylko wigilii nie znal. Tak jest innego wyznania - islam ![]() ![]() Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2011-11-09 o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2171 | |||
Wtajemniczenie
|
dzień doberek
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() znów mam lenia, wczoraj tak mnie po południu rozłożyło, ze myślałam, ze będę chora, ale jakoś dzisiaj daje radę, tylko głowa mnie boli i nic mi się nie chce. a muszę iść chatę ogarnąć, bo gości mam mieć, a mam taki bajzel ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2172 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=raqla;30394144]elunia25 Mam wizytę w przyszły piątek - dopiero wtedy mój gin wróci po urlopie
![]() ![]() może i rzeczywiście to ta morfologia, mi jak hemoglobina spadła to chodziłam prawie po ścianach, jak masz gdzie to zrób sobie wyniki to jak do gina pójdziesz to może Ci coś przepisze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
BAN stały
|
Kasia Ty masz to krzeslo do karmienia od tz . Powiedz mi czy to jest jak fotel bujany? Znalazlam na ebay super za rozsadna cene ale wczesniej w meblowym bujalam sie w zwyklym wiklinowym krzesle bujanym i nie wiem czy to krzeslo do karmienia "prawdziwe" tez sie tak przyjemnie buja?
Tu linki: To podobne do Twojego A tu krzeslo bujane |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do koszuli, to też jakoś nie mam ochoty świecić gołym tyłkiem, chociaż na ostatnim badaniu w szpitalu położna mi tak podciągnęła koszulę, że równie dobrze mogłam ją zdjąć całkiem ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2176 | ||
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Cytat:
![]() Mojemu mężowi już się tęskni do Poznania, bo tam studiował ![]() Cytat:
![]() Zmykam do męża ![]()
![]() |
#2177 |
Raczkowanie
|
A zapomniałabym! Muszę się pochwalić!!
![]() ![]() ![]() O kolor dokładnie takie jak ta gondola. http://xarchiwum.pl/mutsy-4rider-max...420543299.html Edytowane przez Angelika_26 Czas edycji: 2011-11-09 o 10:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurka ale się zimno zrobiło!!! od rana było słoneczko i cieplutkow iec ja szybko reczniki do pralki...wyprało sie - ja do ogrodu powiesic a tu mgła jak diabli i 6 stopni się zrobiło... dosłownie w ciągu godziny... masakra dziewczynki pytanie spoza tematu ![]() w jakim banku macie konta? bo my mamy w ing internetowe i wszytsko ok bo jest darmowe, wszytskie przelewy i bankomaty darmowe i wpłatomaty ale cholerka kasa sie ostatnio coraz dłuzej księguje.... przeginaja po prostu....zastanawiamy sie nad zmiana ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Napisałam do Agatka! ogolnie u nich ok! ale pojawił się jej cukier w moczu ![]() trzeba by jeszcze moze do Pearl napisac... i ciekawe co u Czubaska...i u Moni... i Inutil |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2179 |
Zadomowienie
|
kurcze porobiło się ostatnio tyle dziewczyn w szpitalu
![]()
#2180 |
Zakorzenienie
|
hej mamusie
![]() Kurcze co się dzieje, tyle z nas w szpitalu ![]() ![]() My wczoraj bylismy na wizycie. Jestem bardzo zadowolona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szyjka zamknieta na 4 spusty ![]() ![]() I przytyłam dotychczas tylko 3kg, ale lekarz nic nie mowil ze za mało, za to pochwalił brzuś ze ładnie rośnie ![]() Z każdej wizyty wracam bardzo zadowolona, ze wybrałam akurat tego lekarza, a na poczatku mialam takie wątpliwosci na kogo sie zdecydować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | ||||
Zadomowienie
|
Hej mamusie
![]() U mnie dzisiaj piękna pogoda, cieszę się bo cały czas muszę wietrzyć pokój Milenki bo jeszcze czuć farbą. Umyję tem dzisiaj okno(pomalutku) i drzwi bo po malowaniu usyfione są. Obżeram się właśnie cukierkami celebrations(moje ulubione) wczoraj kupiłam dwa pudełka po 855g za pół ceny ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zbiór bardzo ładny i pokaźny ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#2182 |
Zakorzenienie
|
aaa ja do porodu chce kupić jakąs koszule nocną w lumpku albo najtansza na rynku , bo slyszalam ze czesto pozniej nadaje się tylko na śmietnik
![]() ![]() W ogole, rozmawialam wczoraj z tż na temat porodu rodzinnego- ze chce wiedziec czy bedzie ze mną, chce byc spokojna ale nie bede miala mu za złe jesli powie ze nie. Poprostu w tej sytuacji poprosze mamę bo jakos nie wyobrażam sobie byc całkiem sama. Powiedział, ze mimo ze on sie boi masakrycznie i pewnie szybko padnie to nie wyobraża sobie zeby ktoś inny trzymał pierwszy naszą Lenke na rekach ![]() ![]() Oby tylko nie miał wtedy delegacji albo służby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2183 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2184 |
Zakorzenienie
|
Kochane, spieszę do Was z wiadomością od Inutil:
Usg wyszło ok. Wszystko pozamykane. Szyjka 28mm, mówili jej, że to ok, ale martwi się, że za krótka. Mały jest wielki, waży 2,2kg. W nocy miała jakieś skurcze, ale dostała zastrzyk i było ok. Jeśli będzie dziś wszystko dobrze, to jutro może wyjdzie... |
![]() ![]() |
![]() |
#2185 |
Zadomowienie
|
Koleżanka właśnie zadzwoniła że będzie za pół godziny u mnie na kawie, lecę ogarnąć trochę chatę......
![]()
#2186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mały to faktycznie kluseczka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Raczkowanie
|
Intuil trzymam kciuki
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2188 | |
Rozeznanie
|
Co do tej koszuli do porodu to chyba zrobię tak, że wezmę jakąś starą ale nie Męża, bo on tylko 10 cm wyższy ode mnie, ale Taty lub Brata
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że ten cukier w moczu u Agatki to nie poważnego. W sumie to się na tym nie znam... Może troszkę za wcześnie, ale ja już po obiadku ![]() ![]() ![]() Na 16-tą znowu jedziemy do szkoły rodzenia. Ciekawe co dzisiaj będzie ciekawego ![]() W ogóle to ja myślę o naszym Synusiu chyba 24h na dobę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja osoba z medycznym wykształceniem tego za cholerę pojąć nie mogę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2190 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.