|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: `Mówić prawdę` uwielbiamy i II część na wizażu zakładamy!
http://img69.imageshack.us/img69/1513/zdjcia0005w.jpg
http://img266.imageshack.us/img266/3707/zdjcia0006j.jpg ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2162 |
Konto usunięte
|
Sylwia przez pierwsze dni się chudnie najbardziej. To prawda. Ale wiesz, że to wszystko woda???
![]() Ja prowadziłam kiedyś bloga, ale nie miałam na niego czasu i usunęłam go ![]() ![]() A to dlatego ![]() Nie martw się ![]() Ja Cię obronię ![]() ![]() Impreza w ciągu tygodnia? ![]() A gdzie masz te blogi? To może zaglądnę sobie na Twoje zdjęcia i bloga ![]() W wolnej chwili ![]() Aniu piłaś? ![]() Za dużo chyba było soku? ![]() ![]() Od rana widzę Cię bierze a do soboty dalekooo :Cry: U mnie wszystko dobrze a co u Ciebie? ![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Aniu fajne buty z futerkiem ![]() Ciepłe są? ![]() Fajne, ale nie ma w moim stylu. Nie pasowałyby do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
Zakorzenienie
|
Nie nie piłam, ale wczoraj gadałam troche po yodowemu po rozmowie z koleżanką, no troche naładowała mnie energią
![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Póki co, buty miałam na nogach tylko w sklepie, ale jakieś 3minutki i cieplutko ![]() ![]() o kurna, pułap już do 1000 się podniósł ![]()
Zapuszczam włosy! cel: za pupę ![]() aktualnie: za ramiona ![]() Edytowane przez _Nikki_ Czas edycji: 2011-11-22 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2164 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wracam do kosmetycznego ![]() bo też dłuugo na nim nic nie pisałam! ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a na blogspocie kosmetyczny (wrzucałam kiedyś go tu z tym ciachem.) ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Patrycja - wysyłam Ci photobloga foto na PW ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Konto usunięte
|
Aniu buty bardzo fajne
![]() Widziałam właśnie takie buty tutaj na wizażu , ale niestety nie pasują do mnie. Nie mój styl. Właśnie głosowałam ![]() Widzę , że do 1000 ;/ Dziewczyny nie poddawajmy się ! Głosujmy dalej ![]() Sylwia ile miejsc otrzyma nagrody? Przez pierwsze dni zleciał Ci też tłuszczyk? To niemożliwe z tego co wiem to woda najpierw schodzi a później tłuszczyk. Ale może u Ciebie jest inaczej ![]() Grunt to dobre myślenie i odchudzanie z głową ![]() 6 dni w tygodniu? O matko chyba bym padła ![]() Ze zmęczenia! ![]() Możesz podać zdjęciowy w wolnej chwili zajrzę obejrzeć zdjęcia ![]() A ten kosmetycznym widziałam ![]() Wtedy właśnie jak ciacho dodawałaś. Dzisiaj planuję te ciasto zrobić ![]() Zobaczymy co z tego wyjdzie i czy się nie otruję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Zakorzenienie
|
No nie tylko wydają się, są baaardzo wygodne
![]() [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30655686] Aniu buty bardzo fajne ![]() Widziałam właśnie takie buty tutaj na wizażu , ale niestety nie pasują do mnie. Nie mój styl. Właśnie głosowałam ![]() Widzę , że do 1000 ;/ Dziewczyny nie poddawajmy się ! Głosujmy dalej ![]() Sylwia ile miejsc otrzyma nagrody? Przez pierwsze dni zleciał Ci też tłuszczyk? To niemożliwe z tego co wiem to woda najpierw schodzi a później tłuszczyk. Ale może u Ciebie jest inaczej ![]() Grunt to dobre myślenie i odchudzanie z głową ![]() 6 dni w tygodniu? O matko chyba bym padła ![]() Ze zmęczenia! ![]() Możesz podać zdjęciowy w wolnej chwili zajrzę obejrzeć zdjęcia ![]() A ten kosmetycznym widziałam ![]() Wtedy właśnie jak ciacho dodawałaś. Dzisiaj planuję te ciasto zrobić ![]() Zobaczymy co z tego wyjdzie i czy się nie otruję ![]() Super są ![]() Ja nie wiem jaki to jest ten proces odchudzania, ale wiem, że na początku spalana jest zawartość żołądka, później węglowodany, tłuszczyk trawiony a dopiero potem to co w tkankach ![]() ![]() ![]() ale kto tyle imprezuje, "o co chodzi?" ![]() ![]()
#2167 | ||||||||
Zakorzenienie
|
CYTOWANE SĄ WYPOWIEDZI PATRYCJI
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no widzisz ![]() ja chcę tak 8-10 kg jeszcze "schuść" ![]() imprezują ludzie ode mnie z kierunku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2168 |
Zakorzenienie
|
Lekkie są, fajnie się chodzi
![]() A to masz gwarantowaną nagrodę, teraz tylko walczyć o pozycję ![]() ![]() ponoć na studia potrzebne dwie wątroby? ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Tylko pamiętaj odchudzać się rozsądnie ![]()
#2169 |
Konto usunięte
|
Sylwia dam znać i zrobię zdjęcie ciasta
![]() Ale nie robię w mikrofali tylko w piekarniku ![]() Wiem jakie są nagrody tylko zastanawiałam się ile miejsc ![]() Impreza goni imprezę ![]() Fajne są studenckie imprezy, ale trzeba też czasem odpocząć i czegoś się nauczyć ![]() 6 dni w tygodniu? ![]() Nie dla mnie ![]() Za rozsądna jestem na zabawę każdego dnia ![]() U mnie najpierw są obowiązki a później przyjemności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Zakorzenienie
|
Patrycja, zamień się ze mną
![]()
#2171 |
Konto usunięte
|
Aniu ale czym mam się zamienić?
![]() Rozsądkiem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2172 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny, dzisiaj pisałam próbną maturę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Zakorzenienie
|
jestem
![]() oonaa - i jak Ci poszło ? ![]() _Nikki_ - 2 wątroby i 2 mózgi ![]() ![]() Untouched_nienaruszona no właśnie ja też imprezowiczką nie jestem, a już na pewno nie ufam ludziom na takich imprezach. ![]() zresztą! ja nie chcę by TŻ chodził z koleżankami, więc i ja z kolegami nie chodzę. proste ![]()
![]() |
#2174 | |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30658408]Aniu ale czym mam się zamienić?
![]() Rozsądkiem? ![]() Że najpierw obowiązki, potem przyjemności ![]() Hej, i jak tam poszło? ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2175 |
Zakorzenienie
|
co tam?
jak tam? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2176 |
Zakorzenienie
|
A nic tu, przed chwilą właśnie zostałam zjechana na oszczędnościowym za moją opinię na temat niemiec i wszystkiego co z nimi związane
#2177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a udzielałaś się tam wcześniej ?
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Zakorzenienie
|
Jakieś kilka miesięcy już. Powiedz mi, spotykasz człowieka, który z nienawiścią kipiącą z oczu, mówi Ci wprost "Jeszcze odzyskamy nasz Gdańsk". Dalej uważasz go za osobę z narodu neutralnego dla Polaków? To nie jeden przypadek.
#2179 |
Zakorzenienie
|
no zdecyodwanie nie...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2180 |
Zakorzenienie
|
eh nie za dobrze. Pomylilam w wypracowaniu epokę jednej książki
![]() do niczego... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kolano mnie boli niemiłosiernie. tak mnie kuje, że nie dam rady chodzić ![]() Marta to na razie próbna tylko. ta 'ostateczna' matura na pewno pójdzie Ci lepiej ![]() narozrabiałam ![]() Problem z zafudrygowaniem okąsła ciepłossalnego. Czyli masz problem, bo kombinujesz przy głosowaniu. Twoje zachowanie zostało zakwalifikowane jako próba oszukania systemu i zgłoszone do administracji portalu. W niektórych przypadkach może się to skończyć usunięciem z zabawy. co znaczy "zafudrygowanie okąsła ciepłossalnego"? ![]()
Edytowane przez latin Czas edycji: 2011-11-22 o 15:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
Zakorzenienie
|
Cześć. Mam dzisiaj kolejny podły dzień. W dodatku dostałam 1 ze spr z matmy. Dalej tego nie rozumiem, chociaż siedziałam nad tym tyle. Muszę znaleźć korepetytora, bo nie wydolę z tą matematyką, babka zupełnie nie umie tłumaczyć.
Najchętniej to pojechałabym do P. i spędziłabym z nim sam na sam chociaż weekend. Oderwałabym się od tego wszystkiego, bo wszystko mi ciąży.
#2183 | |
Zakorzenienie
|
No właśnie
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak kartkówka ? co teraz masz na chemii? ![]()
![]() |
#2185 |
Konto usunięte
|
Sylwia zgadzam się. Nie czyń drugiemu co Tobie niemiłe
![]() Ja też nie jestem typem imprezowiczki ![]() My z Radkiem wolimy domówki ze znajomymi ![]() Aniu widzisz już taka jestem ![]() Najpierw obowiązek a później przyjemność ![]() Dominika super, że wykład mieliście na temat narkotyków ![]() To fajny i ciekawy temat. Pouczający ![]() Problem z zafudrygowaniem okąsła ciepłossalnego. Czyli masz problem, bo kombinujesz przy głosowaniu. Twoje zachowanie zostało zakwalifikowane jako próba oszukania systemu i zgłoszone do administracji portalu. W niektórych przypadkach może się to skończyć usunięciem z zabawy. co znaczy "zafudrygowanie okąsła ciepłossalnego"? ![]() To z wizażu Ci wysłali? Ja nie wiem co to znaczy ![]() ![]() Marta to tylko próbna matura ![]() Następnym razem będzie lepiej ![]() Paulina koniecznie idź na korepetycje ![]() Nie warto się męczyć. Jak czegoś nie rozumiesz , dzwonisz do korepetytora i on Ci to wytłumaczy ![]() ![]() Polecam. Sama chodziłam bo nic nie rozumiałam z matematyki. Maturę zdałam bo chodziłam na korepetycje z matematyki i miałam dobry wynik na maturze. Tak się bałam a nie miałam problemu by zdać maturę z matematyki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Zakorzenienie
|
tak w ogóle to
CZEŚĆ ![]()
#2187 |
Zakorzenienie
|
Paulina poprawisz, nie załamuj sie! mi wczoraj też okropnie klasówka z matmy poszła, pewnie kosa będzie.
a kto to P? bo ja nie w temacie ![]() Justynka hej misiaku ![]() kartkówkę miałam ze współczynników stechimoetrycznych ![]() Patrycja może ja jakaś dziwna jestem ale chciałabym spróbować narkotyków ![]() ![]() no jak głosowałam to mi wyskoczyło ![]() ![]()
![]() |
#2188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2189 |
Konto usunięte
|
Cześć Justyna
![]() Dominika Ja Ci dam próbować ![]() Wiesz, że łatwo się uzależnić? Niby w życiu trzeba spróować wszystkiego ale są pewne granice. Zresztą zrobisz jak uważasz. Ja osobiście nie pochwalam brania narkotyków. Tylu ludzi w telewizji widziałam jak opowiadali, że to miał być tylko raz. Z jednej strony mi ich szkoda a z drugiej nie. Zmarnowali życie na własne życzenie. Narkotyki i alkohol to najgorsze co może być. Jak Cię wciągnie to koniec. Nie masz szans. Może za dużo razy w ciągu 5 minut chciałaś głosować? ![]() Trochę zawile to napisali ![]() Dokładnie napisali coś a Ty nie wiesz o co chodzi ![]() Właśnie w piekarniku piecze się ciasto jeśli można to nazwać ciastem ![]() Zamiast w mikrofali robię w piekarniku ![]() Ale dostaniesz ostrzeżenie czy co? Napisali coś jeszcze? Dziwne to wszystko ![]() Cały ten konkurs jest dziwny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
Zakorzenienie
|
ja jeszcze tych moli nie miałam, trudne?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.