|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Bogi tort jest boski!!!
![]() Ja dziś byłam na zakupach no i upolowałam...cortado...do bra jest, ale i tak wolę dwufazowe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2162 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Cytat:
U mnie też. Cytat:
![]() Tort boski. Wygląda cudnie i tak samo musi smakować. Cytat:
Cytat:
Skoro pijemy- znaczy że wypłata bardzo dobra, co ![]() Cytat:
Też pysznie wygląda. Tylko ja mam straszne obrzydzenie do brokułów. Co roku robię sobie wiosną dietę kopenhaską- i tam co drugi dzień jest kalafior lub brokuł- po 13 dniach takiego jedzenia właśnie na te dwa warzywa nie mogę patrzeć. Ja też nie. Wyłamuję się. Ale się świątecznie zrobiło. Avki macie cudne. Ja mam dziś ciężki dzień- rano nie byłam się w stanie podnieść z łóżka. Jak się już podniosłam to na zmianę mi bylo zimno i oblewał mnie pot- coś to choróbsko nie chce ode mnie spadać. Ogólnie się słabo czuję jest mi cały dzień tak dziwnie, kręci mi się w głowie i głowa boli od kataru, słaba jestem i jeszcze mi cały czas niedobrze ( od razu mówię- nie nie jestem...). Ale cóż posprzątałam mieszkanie, TŻ obiad ugotował- ale prawdę móiąc podziubałam go bo nie byłam w stanie go zjeść. Byliśmy u teściowej- z zaległym prezentem na Andrzeja, no i oczywiście był Mikołaj- uwaga: dostałam czekoladę (której nie mogę jeść), a Oliwia książkę i... słodycze ![]() Posiedzę z Wami teraz dopóki nie padnę... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
Zakorzenienie
|
Moniak piosenka o Krzysiu świetna...
![]() Idę mieszać wióry... ![]() Edytowane przez zalotnica83 Czas edycji: 2011-12-03 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2164 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kochany Twój tż ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja już po kąpieli jeszcze chwila z wami zmykam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Zakorzenienie
|
Już miałam iść do lekarza ale się wystraszyłam
![]() Dzięki że się tak o mnie martwicie, jesteście kochane ![]() ![]() Możecie podrzucić linka do wątku z fotkami, porobię foty tego co przyszło w 3ech paczkach! |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie pójdę do lekarza, ale nie na zwolnienie- u nas jest ciężki okres w grudniu, trzeba robić inwentaryzację księgową, czyścić zaległości nadpłaty. A poza tym u nas za zwolnienia nie dają premii- chociaż i tak cały roku nic nie było bo z pustego nie nalejesz- ale na święta cokolwiek by się przydało- nawet na przysłowiową rybkę. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja do teściówki wybieram się jutro bo ona Barbara... więc też dzieci dostaną słodyczę ktorych jeść nie powinny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Zakorzenienie
|
włączyłam tvn style magiel towarzyski, zaraz się skończy to muszę iść moje łobuzerstwo przytulić, bo coś zasnąć nie może, pewnie zasnę przy niej
![]() dobranocki, miłego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
teściowa ![]() ![]() fajnie, że z nami posiedzisz ![]()
![]() |
#2171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=207409&page=109 ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2172 | ||
vel Turkusoowa :)
|
ja zaszaleję w kat.01,jest tyle rzeczy że aż się boję
![]() dlaczego? bo ja nie wiem....przypadek że Cię nie wymieniłam w podziękowaniach,bo pisałam z pamięci,przepraszam ![]() Cytat:
![]() FA to zapach mojego życia ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też mam zniszczone włosy po tej dekoloryzacji....jak rozczesuję po myciu to jak papier suche... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Zakorzenienie
|
Wygrałaś Kochana pierwszy kawałek
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Dziewczyny mam całkiem poczekać az polewa wystygnie żeby polać ciasto czy mogę taką średnio-ciepłą??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2174 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ważme nie będę Ci psuła takiego pięknego dnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A w zamian daję kawałeczek biszkopta z pierniczkami bo dziś robiłam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2176 |
Zakorzenienie
|
Ja polewam taką dość wystudzoną ale nie zimną
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2177 | |||
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() ja kupiłam prezent mojej dziewczynie taki, który ja bym z chęcią dostała... mam nadzieję, że trafiłam w gust bo jak nie to mi będzie przykro ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
![]() a prezenty widzę.... trafione... ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- ja zaraz zrobię sobie pielęgnację stóp nowymi FW z pomarańczą i cynamonem. zapach jest obłędny ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
![]() jak go kiedyś ręka bolała, to powiedział, że prędzej ją sobie odgryzie niż pójdzie do lekarza ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Zakorzenienie
|
O ja pierdziule sklep pod moim balkonem się zjarał...ale się wystraszyłam, siedze sobie a tu za oknem ogień!!! Cała buda się zjarała!!! Ale mi serce wali...już straż gasi pożar...a ja na parterze ale mam widowisko!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No robię, dlatego że w okresie styczeń-marzec mam w pracy termin płatności i działam na takich obrotach, że nie mam czasu się napić wysikać czy nawet zjeść. Wiec jak wpadam do domu, to pochłaniam same niezdrowe i tuczące rzeczy. I wtedy mi przybywa. A jest mi ciężko zrzucić bo mam niedoczynność tarczycy- więc wolę się przemęczyć trzynaście dni i się pozbyć wagi i objętości niż się źle czuć sama ze sobą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2180 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
Zakorzenienie
|
kopenhaską myslałam, że raz na 3 lata mozna robić? kto ma rozpiske na nia?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2183 | |||
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2184 | |
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
teoretycznie jest na niej napisane że można powtórzyć po dwóch latach ( na tej wersji którą ja mam), ale robię ją co roku, po niej robię badania czy wszystko ze mną ok- jeszcze mi nie zaszkodziła. A powiem szczerze że raz jak mi neurolog przepisał proszki na migrenę zatrzymujące wodę w organizmie i jedząc tylko jogurty w ciągu dwóch miesięcy przywaliłam z rozmiaru 36 na 42 to było niewesoło. A po 13 dniach był rozmiar 34. Jola wklejam to co znalazłam w necie, to co zamieniam w niej pogrubiam Szczegółowy plan posiłków DZIEŃ 1 i 8 Śniadanie: 1 kubek kawy, 1 kostka cukru Obiad: 2 jajka na twardo, gotowany szpinak 100g, 1 pomidor Kolacja:1 duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną 150g DZIEŃ 2 i 9 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru Obiad:1 duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną 150g Kolacja:1 plaster szynki, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 3 i 10 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru, 1 grzanka z razowego pieczywa Obiad: gotowany szpinak,1 świeży owoc, 1 pomidor Kolacja:1 plaster szynki, 2 gotowane jajka, sałata z olejem i cytryną 150g DZIEŃ 4 i 11 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru Obiad: tarta marchewka 150g, jajko na twardo, twarożek naturalny 100g Kolacja: sałatka owocowa 100g, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 5 i 12 Śniadanie: duża tarta marchew z cytryną Obiad: duża chuda ryba Kolacja:1 befsztyk, sałata i brokuły 200g DZIEŃ 6 i 13 Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy, 1 kostka cukru Obiad: kurczak gotowany 150g, sałata z olejem i cytryną 150g Kolacja: 2 jajka na twardo, duża marchewka DZIEŃ 7 Śniadanie: 1 kubek herbaty bez cukru Obiad: kawałek chudego grilowanego mięsa 150g Kolacja: NIC Do sałaty nie dodaję oleju, bo mi po nim niedobrze, nienawidzę szpinaku więc zamieniam go brokułem, albo kalafiorem, zamiast befsztyka jem filet z kurczaka. Ja mam tak rozpisane, że porje nie są określone sztywno wagowo, nalezy zjeść tyle aby byc pojedzony,. Plaster szynki oznacza 10 dag Edytowane przez despa Czas edycji: 2011-12-03 o 21:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | |
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
No to może się skuszę i na święta będzie jak znalazł
![]() Ja zmykam lulu... ![]() Dobrej nocki i kolorowych ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2189 |
Zakorzenienie
|
Dzień 7 jest najlepszy...szklanka herbaty i 15dag mięsa...chyba bym umarła...
![]() Jak ta buda zaczęła się palić pomyślałam o musso i dopiero teraz wiem dlaczego...tam od dwóch tygodni był zakład krawiecki... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
poznaliśmy się 6.08.2005 ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-12-03 o 21:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.