|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Trzymałam dietę, zmniejszyłam porcję, nie jadłam na noc, miałam więcej ruchu. A na wadze +1kg.
![]() ![]() Chyba czas zacząć liczyć kalorie, 1200kcal i basta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2162 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Monia, a nie jesteś przed @? Albo.. Twój organizm daje Ci do zrozumienia - DOŚĆ DZIEWUCHO, bo wyglądasz jak milion dolarów! Masz taką kochaną buzię
![]() Ja chyba ściągnę sobie na telefon zdjęcie Olgi Kaczyńskiej ![]()
![]() |
#2163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem co robić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2164 |
Zakorzenienie
|
Monia, a ile ważysz?
A może kupę małą zrobiłaś? ![]() Ja dzisiaj dwie porcje sałatki z kurczakiem, dwa kawałki sernika, dwie lampki wina na kolację- padam ![]() ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-25 o 17:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2165 |
Zakorzenienie
|
Agniesikk, ja też mam jutro imieniny
![]() Twój tata to Mirosław? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2166 |
Zakorzenienie
|
Psyhe, yes
![]() To liczę, że wpadasz jutro na wątek z imieninową wódką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2167 |
Zakorzenienie
|
Agniesik, jutro siedzę na univerku
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2168 |
Zakorzenienie
|
To my wypijemy same za Twoje zdrowie
![]() Dziewczyny, (jak na wątek o odchudzaniu przystało) macie zamiar kiedyś chrzcić dzieci? Bo ja np. uważam, że Kościół to złodziejska i wyrachowana instytucja i ,szczerze powiedziawszy, mam zamiar odciąć się od niej w przyszłości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak serio, to nie mam pojęcia- właściwie to mnie specjalnie to nie obchodzi czy zostanie ochrzczone czy nie, śmieszna ceremonia, zresztą tak jak ślub i całe małżeństwo. Nie wiem zresztą na jakim etapie będzie moja wiara i czy w ogóle będę miała dzieci, jestem fanką pani Czubaszek i uważam, że nie każdy dzieci mieć powinien ![]() Aczkolwiek uważam chrzest za najpiękniejszy ze wszystkich sakramentów, jesli np. poznam jakiegoś fajnego księdza który chciałby go udzielić, to czemu nie ![]() Bo wiesz, kościół jedno, wiara drugie. Wielu ludzi po prostu potrzebuje wiary w życiu, to wiele ułatwia. A księża to tylko ludzie, dziwni ale ludzie ![]() Co Cię tak wzięło? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2170 |
Zakorzenienie
|
Przeczytałam artykuł (dziewczyna wkleiła na fb z jakiegoś katolickiego portalu), że zamiast narzekać, że księża są tacy i owacy, to powinniśmy się za nich MODLIĆ. No po prostu padłam- oni qrwa niech żrą, jeżdżą autami za 100 tysięcy, płacą 1/3 podatku normalnego człowieka, a ja mam się modlić, żeby Kościół był bardziej "ludzki".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż lubię np. posłuchać księdza Bonieckiego, poczytać Twardowskiego, a jednym z moich ulubionych filozofów jest św Augustyn. Nie skreślam wszystkich od razu, mam oczy, uszy i rozumek po to, żeby skupiać się na tym co mi odpowiada a olewać resztę ![]() A podatek od księży mam gdzieś- bardziej wnerwiają mnie rolnicy, KRUS i cały PSL, na których płacimy duuużo kasy, a oni nie chcą płacić nic. Love it ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2172 |
Zakorzenienie
|
Tylko, że właśnie często tacy księża są zagłuszani- przecież Boniecki dostał zakaz wypowiadania się do mediów
![]() ![]() KRUSu nie skomentuję również, bo mi się ciśnienie podnosi ![]() ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-25 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiesz, że ostatnio zaproponowano, żeby jedna osoba w rodzinie rolniczej płaciła uwaga: 1 zł miesięcznie, a PSL powiedział: nie,nie zapłacimy nic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2174 |
Zakorzenienie
|
Moja babcia jest fajna- należy do koła różańcowego, a ostatnio "A ja nie wiem czy ten cały Bóg jest, czy go nie ma". Padłam, jak to powiedziała
![]() Dlatego ja uważam, że religia powinna się trzymać z boku państwa- zwyczajnie się nie wtrącać. I to by było z korzyścią dla Kościoła- bo by nie był taki napiętnowany i przy okazji rozwiązałby się problem np. krzyża w sejmie :P Nie neguję zasług Kościoła w czasie komunizmu, bo ludzie się jednoczyli, nie dali się zgnieść, ale pokolenie ludzi bardzo religijnych (czyli naszych babć) już powoli umiera, a Kościół zatrzymał się w czasie- tak naprawdę bazuje na starszych ludziach, zamiast próbować trafić do młodszych, którzy powinni być jego siłą napędową. Tak jak już kiedyś pisałam, jestem na wysokim levelu bezbożności, to jednak do Kościoła nie miałabym absolutnie nic, gdyby księża się ogarnęli i próbowali naprawić swoje błędy- póki co, jest zupełnie odwrotnie. Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-25 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2175 | ||||||
Zakorzenienie
|
buahahaahahahahahahahhaha haah
buhahaaha! mój też! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() he. apropo piwa. wczoraj wstajemy z tzem skacowani, a znowu mielismy isc na impreze ![]() ![]() ![]() ![]() 2. a co Cie sklonilo zeby pojsc na te studia ![]() Cytat:
Cytat:
![]() zaczne od tego, ze nie chce slubu i wesela ;p co do dzieci, to kazdy wie jaki mam stosunek do macierzynstwa, fanka kosciola tez nie jestem.... podejrzewam, ze jesli juz zdecydowalabym sie na slub i chrzciny to pod wplywem rodziny, mysle ze presja otoczenia bylaby ogromna, choc nie wiem, moze sie myle, w sumie u mnie w rodzinie jest wiecej antychrystow. siostra nie chodzi na religie, nie idzie do bierzmowania. w ogole ostatnio wpadlam do domu, a ona wyciaga z plecaka uwaga - STRAZNICE, no i ja mowie, o dzizas, a co to ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() tez uwielbiam M. Czubaszek ![]() ja nie chcialabym narzucac swojemu dziecku religii. w polsce jest jakos dziwnie przyjete, ze kazdy musi byc ochrzczony, dziecku z gory jest narzucona wiara. robienie ze wszystkich na sile katolikami nie ma wiekszego sensu, mam nadzieje, ze nasze spoleczenstwo powoli z tego wyrasta;
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-02-25 o 19:21 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2176 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() Planuję od poniedziałku przejść na turbo. Szczerze mówiąc, nie znalazłam w internecie wielu informacji na temat tej diety. Dlatego mam parę pytań... Występuje w niej dużo truskawek -trzeba trzymac się ściśle planu diety, czy można zamieniać niektóre produkty? I ile razy można ją stosować? Tzn. jak przejdę te 10 dni.. to co dalej? ![]()
![]() |
#2177 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Sorry ale nie moglam sie powstrzymac! W zyciu nie pomyslalabym, ze ktos pomysli, ze przestrzegamy na watku specjalnej diety o nazwie TURBO ![]() smialo, dolaczaj, fajnie jest ![]() az chyba o niej poczytam ![]() ale jedno mnie martwi w Twoim poscie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2178 |
Raczkowanie
|
haha szczerze mówiąc myślałam, że przynajmniej większość z Was jest na tej diecie
![]() ![]() no właśnie problem z tymi truskawkami... dlatego zastanawiam się, czy trzeba się ściśle tego trzymać... jak któraś z Was ma jakieś info na temat tej diety, jakieś doświadczenia czy w ogóle coś o niej słyszałyście, to baardzo proszę, mówcie ![]()
![]() |
#2179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak w ogóle to hej ![]() Bania, co miało znaczyć to: "i kto to mówi" ![]()
![]() |
![]() |
#2180 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój TŻ się kiedyś porzygał przez sen ![]() U mnie też na pewno byłaby presja otoczenia, np. moi rodzice uważają, że ślub cywilny, to nie ślub, tylko rejestracja związku ![]() ![]() Cytat:
Moja siostra już pojechała ![]() ![]() ![]() Edit: Właśnie moja siostra napisała, że dostała 100zł mandatu od sokistów za przejście po torach ![]() ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-26 o 11:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2181 |
Zadomowienie
|
Jestem już po egz , jak zdam te dwa ostatnie to wkońcu będzie trochę luzu , niedługo się okaże
![]() Waga stoi na 56 ale to pewnie dlatego że za tydzień @ to dobrze że nie wzrosła ![]() Jak dobrze pójdzie to niedługo ujrzę 55 ![]() Cały ubiegły tydzień zleciał bez grzeszków , dopiero wczoraj zjadłam jeden kawałeczek jabłkowca ![]() Dziewczyny gdzie jesteście?? bo nie mam co nadrabiać jak przychodzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2182 |
Zakorzenienie
|
Ja jak mam @, to tyję nawet do 3 kilogramów, mam wtedy wielką depresję i czuję się mega paszteciarsko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Efekt jest taki ze po raz pierwszy w życiu mam na wadze 57 kg! A dodam ze moja normalna waga to 54. Przytyłam 3 kg w 2 miesiące. I to stopniowo nabieram. Kupilam jeszcze na citem kupon znizkowy do dominium na pizze, i to będzie ostatnia pizza taka pozegnalna. musze schudnac bo nie wchodze w spodnie. Masakra. Szukam nowej pracy, wyobrazcie sobie ze wlascicielka jednego salonu zaprosila mnie na rozmowe przez smsa, napisala go o godzinie 00:30 w nocy! a mialam przyjsc na nastepny dzien. Wtf?? ![]()
![]() |
![]() |
#2184 | |||
Wtajemniczenie
|
hej Wam
![]() Pulneo,Clemastinum i wit.c Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja zostałam ochrzczona i nie miałam wyboru, a jak podrosłam to zrozumiałam,że Boga nie ma i tyle. śniadanie : wieśniak + 2 chlebki zbożowe. obiad :miseczka zupy fasolowej. podwieczorek : nic. kolacja : nic. za to wczorajsze obżarstwo nie ruszę nic. tylko wodę.o!
![]() |
![]() |
#2185 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2186 |
Raczkowanie
|
Hej!
![]() ![]() ![]() Właśnie pije soczek pomidorowy z pieprzem, powinnam zabrać się do nauki ale strasznie mi się nie chce ![]() ![]()
![]() |
#2187 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2188 |
Wtajemniczenie
|
a tam
![]() mam zdecydowanie za dużo siły ![]()
![]() |
#2189 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moi rodzice mają dzierżawę,więc jesteśmy na krus-ie ![]() Cytat:
![]() Co to to nie ![]() Ale mam takie zboczenie,że zaglądam ludziom w szafki z lekami i już znam historie ich choroby ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Co odpisałaś tej babie ![]() Wróciliśmy w nocy z imprezy, zostawiłam komórkę w taksówce więc postawiłam wszystkich na nogi. Taksówkarz zadzwonił do mojej koleżanki,która podjechała po niego na postój i mi przywiozła. Dobre ma serduszko,nie? ![]() ![]() A potem na fazie oglądaliśmy nocną audycję wróżek. Ledwo się powstrzymałam przed zadzwonieniem ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2190 |
Wtajemniczenie
|
haha moniaaa - ogladałam
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:28.