|
|
#2161 | |
|
Ola-Unhola
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2009 część XVI :)
Jola, o naturalnym peelingu:
http://zrobsobiekrem.pl/pl/p/Korund-mikrodermabrazja/60 Możesz dodać do kremu lub kupic kwas hialuronowy. Są też glinki: http://zrobsobiekrem.pl/pl/c/Glinki-i-peelingi/13 No i inne przydatne rzeczy ![]() Są tez gotowe zestawy: http://zrobsobiekrem.pl/pl/c/Gotowe-zestawy/1 ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Cytat:
![]() Karola, olałaś mnie wczoraj
|
|
#2162 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Cytat:
duzo zdrowia dla Amelki ![]() zuch Dziewczynka
|
|
#2163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No było trochę lepsze, ale bez szału ![]() Właśnie wypełniłam wniosek do przedszkola, mogłabym już zanieść, ale potrzebny jest podpis drugiego rodzica. U nas pogoda do bani, zimno, wieje i nie ma słońca
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
Megi,czyli choroby Amelki są na tle alergicznym? czy aerius jest też na zwykłe infekcje?
Sama dziś smarkam i kaszle buuuu lepiej pójdę do łóżka póki mogę Svi, dla mnie to nie jest oczywiste, więc dla mnie napisz jakie masz stanowisko ![]() Ja w ostatniej ostateczności oddałabym do prywatnego,pewnie dlatego że zdążyłam poznać temat głębiej jak "koleżanka"swoje otwerała.Nic nie musiała mieć fachowego,żadnej kontroli,żadnych kryteriów do spełnienia,po prostu lokal i chęci ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Angy ja oddałam, bez podpisu, na ręce pani dyr.Zgodziła się przyjąć. idę leżec
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2165 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nieźle, nie?
|
|
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Bylismy wczoraj u tesciow i byla tam kuzynka Werki -bawily sie jak zwykle po czym Wiki zaczela plakac bo Werka ja uderzyla ![]() i miala z tego ubaw jeszcze, poszla ja przeprosic a potem znowu to samo ,jakby diabelek w nia wstapil ![]() Megi trzymam kciuki za postepy no i zdrowka dla Amelki Aniu nie przejmuj sie komentarzami ludzi -kazdy przeciez ma swoj gust i nie kazdemu musi podobac to co nam- wazne zeby Tobie sie podobalo Kat dla ciebie rowniez zdrowka
|
#2167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do jutra mogę zaczekać. Aniu właśnie-nie przejmuj się opiniami I gdzie wklejałaś? Bo jeśli na muratorze to mogę Ci powiedzieć czemu się nie spodobała-tam fajne są w 99% pomieszczenia szare, szaro-białe, białe meble, prawie zero dodatków i ogólnie pojęta wnętrzarska asceza , czyli im mniej tym lepiej.
|
|
#2168 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem,czy tak można ale w tym przedszkolu,do którego chcemy zapisać Bartosza tak jest niektórzy się śmiali,że jak chcę żeby wcześniej poszedł do przedszkola,to powinnam Go zapisać tuż po urodzeniu to jedno z lepszych przedszkoli u nas i ma duże branie Tak wogóle,to też jestem zielona w tych sprawach ![]() Hmm,sam nie wiedział,czego chce ![]() Czuję sie pocieszona ![]() Dobrze zrozumiałaś Cytat:
![]() Cytat:
trzeba czasu,ale zobaczysz będzie lepiej,terapia z pewnością będzie przynosić co raz to lepsze efekty Cytat:
przede wszystkim Tobie ma się podobać ![]() Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2012-03-20 o 09:47 |
|||
|
|
|
#2169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
*** Kasia, dopiero teraz sobie uzmysłowiłam, która to "koleżanka", jak kadra taka, jak właścicielka, to strach się bać
|
|
|
#2170 | |
|
Wtajemniczenie
|
To może dzisiaj od rana jeszcze lepiej,co?
![]() Kasiu zdrówka Cytat:
![]() U mnie piękne słońce,10 stopni ciepła i co z tego ,jak wiatr taki zimny,że odczuwalna temperatura dużo niższa .Dzisiaj się dowiedziałam,że u sąsiadki z którą dzieli nas ogrodzenie,mała od soboty jest w szpitalu(ma 2 lata) miała strasznie wysoką gorączkę,nie dali rady zbić .Wiedziałam,że chyba chora,bo nie widziałam Jej na dworze,ale nie myślałam,że aż tak się podziało Także już tylko my w środku zostaliśmy Idę do obiadu i jakąś kawkę wypić,bo jeszcze nie piłam dzisiaj i czekam na przesyłkę ![]() Miłego |
|
|
|
|
#2171 |
|
Wtajemniczenie
|
Aniu, powiem to samo co dziewczyny, ja bym się nie przejmowała tymi opiniami, choć rozumiem że Ci się przykro zrobiło
ja uważam ze każda z nas lubi co innego, jeden klasyke inny nowoczesne wnętrza, jeszcze inny retro lub po prostu misz-masz jakby wszystkim się to samo podobało to dopiero nudno by było ![]() ważne żebyś Ty się dobrze czuła w swoim domku a w razie "w" my Ci doradzimy ![]() *** piję kawusie a do tego mam serniczka, jakieś karmelowe ciasto i cisatko z kokosowym (chyba ) nadzieniemmamy w pracy 4 Józefów wię od wczoraj szaleństwo
|
#2172 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
mialo byc 14 stopni i slonce a jest 7, slonca brak i wiatr bez sensu Ola, Kasia a dla mnie jest oczywiste, ze przedszkole prywatne jest o wiele lepsze niz publiczne, u nas tak jest, jak jest u Was to nie wiem u nas przedszkola publiczne sa przepelnione, nie ma mozliwosci podejsc indywidualnie do dziecka bo jest ich za duzo po prostu, panie przewaznie siedza i pija kawe zamiast zajmowac sie dziecmi, wszystkie zajecia dodatkowe sa platne a i tak jest niewielki ich wybor, moze i by sie znalazalo jakies lepsze ale pewnie na drugim koncu miasta a to mi sie nie usmiecha w ogole......prywatne przedszkola, w ktorych bylam maja super opieke, pelno zajec dodatkowych, jezyki, wyjscia do teatru, wszystko jest wliczone w cene, grupy sa male wiec nauczycielki bardziej skupiaja sie na potrzebach dziecka nie wiem co mam Wam napisac - u nas jest oczywiste, ze jak kogos stac to wybierze prywatne przedszkole a nie publiczne, a jedno z takich przedszkol prowadzi nasza znajoma i nie jest kompletnie tak jak Kasiu piszesz, wrecz przeciwnie ![]() no i w dwoch z przedszkol, ktore bierzemy pod uwage cena wyniesie nas prawie, ze tyle samo co publiczne z kosztem zajec dodatkowych itp
|
|
#2173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To trzymajcie się dzielnie
|
|
#2174 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie a później musiałam dokończyć ramkę i się późno zrobiło![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2175 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Zajęcia ruchowe, twórcze, język ang. i dla mnie starczy ![]() U nas non stop wycieczki teatry, muzea, do lasu itp itd. A drożej wcale nie znaczy lepiej, choć może u Was akurat tak jest. U nas wiele osób STAĆ a wybieraja publiczne ![]() Szkoda, że jeszcze w Polsce sa takie miejsca gdzie publiczne tak na niskim poziomie z paniami pijącymi kawę ![]() Cytat:
|
|
#2176 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() za wszystkie zajecia w publicznym przedszkolu trzeba placic, na dzien dzisiejszy przedszkole publiczne wychodzi 500zl, a prywatne juz 550zl wiec nie widze sensu placenia tej samej kwoty za o wiele nizszy standart - u nas niestety tak jest i jezeli kogos stac to wybiera prywatne.....aczkolwiek jak pisalam, teraz publiczne wychodzi coraz drozej a prywatne mozna znalezc taniej wiec coraz wiecej osob zapisuje dzieci do prywatnych poza tym.......Eryk chodzil do publicznego i nic dobrego z tego nie wyniknelo
|
|
|
#2177 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
U nas trzeba płącić za dodatkowe w publicznym, ale prywatne pow 1000, więc jest spora różnica. Ja z Bartkowego jestem baaardzo zadowolona
|
|
#2178 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() , nie dajcie się A co kupiłaś fajnego? ![]() Cytat:
![]() Svi, a Eryk chodzi do prywatnej szkoły? ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- A możesz napisać coś więcej?
|
|
|
#2179 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
to zn sa tez przedszkola za 800zl i wiecej ale my rozwazamy trzy i jedno z nich kosztuje 550zl ze wszystkim, w drugim bedziemy miec znizke wiec wyjdzie podobnie nie, i Marci tez nie bedzie jedyne nad czym sie zastanawiamy to nad szkola w Locknitz, ale to dopiero gimnazjum, polsko-niemieckie i bardzo ciezko sie tam dostac, ale mamy jeszcze pare lat
|
|
|
#2180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czemu zaraz torbę zakładasz? ![]() ![]() Mi tam się białe podobają, zwłaszcza jak kuchnia jest połączona z salonem. A mój obecny kolor cały czas uwielbiam Za to w sypialni i gościnnym planuję białe meble I marzy mi się ceglana ścianaZosia dobrze, z jedzeniem nie ma tragedii od paru dni Ostatnio ubóstwia wszelakie pestki, orzechy, muszę koniecznie zrobić w końcu zakupy w amarantusie, bo po tamtej akcji nie dotarłam ponownie
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
nie nadrobiłam jeszcze wczorajszego wieczora i dzisiejszego dnia, zrobie to pozniej poki co boli mnie głowa, a zaraz ma do mnie moja ukochana siostra z dzieciakami przyjechać, musze odpocząć zeby mnie przestała boleć. Byłam rano u dentystki, wymieniła mi dwie plomby, nie było na szczęscie próchnicy. jeszcze dwie amalgamatowe mi zostały i koniec ide sie położyć, zajrze pozniej aaaa jeszcze ważne pytanie. Moja mama kończy jutro 55 lat, co jej kupić???? tort jej zrobię, może ten bezowy co angy robiła, tylko odnajde przepis, bo znowu nie zapisałam. |
|
|
|
#2182 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U Nas z dodatkowych zajęć mamy: Języki obce, Rytmika, Zajęcia sportowe, Kółko teatralne, Kółko plastyczne, Religia...wiele wycieczek...i kucyki w lecie w ogrodzie Cytat:
![]() a co złego się stało? Cytat:
![]() Ja bym chciała całe mieszkanie/dom( ) mieć w skandynawskim stylu...prosto, jasno i przytulniepięknie a widziałaś te okapy ![]() ![]() a tu ceny ![]() okap za 17 tysięcy
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2012-03-20 o 11:56 |
|||
|
|
|
#2183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, teraz strona Amarantusa naprawdę szybko chodzi Dziś robiłam Kubie koktajl z banana i avokado, może Zosi posmakuje? Cytat:
*** Zapraszam do Maciusiowego klubu
|
|
|
#2184 |
|
Zakorzenienie
|
Katarzynko zdrowiej
Aniu, napisze jak dziewczyny - nie przejmuj sie Co dziwnie sie czujemy z Antosiem i do ubikacji latamy co chwile . Niedobrze
|
#2185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2186 |
|
Ola-Unhola
|
Kasiu zdrówka
![]() Wojtusiu, może perfumy, kremik? Karola, no to takie zajęcia jak u nas, ale płaci się tylko za rytmikę i język, reszta w cenie. Mariolu, oby to tylko chwilowe Kurde już mam dosyć tych robót. Codziennie nie ma wody do 16 od rana....
|
#2187 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ogolnie w Eryka przedszkolu byly same zaniedbania, panie chyba przychodzily do pracy na plotki zamiast zajmowac sie dziecmi i do wszystkich dzieci podchodzily tak samo, Eryk przeskoczyl jedna grupe wiec mial braki ale oczywiscie nikt nad tym w przedszkolu nie pracowal bo po co, poza tym w grupie byla 30stka dzieci wiec nawet ciezko podejsc do kazdego indywidualnie....mam wrazenie, ze to byla przechowalnia dzieci a nie przedszkole, nie bylo dyscypliny takiej jak powinna, dzieciaki robily co chcialy, na dwor w zimie wychodzily na w pol rozebrane przez co non stop chorowaly, w tym Eryk tez.....juz w szkole bardziej dbaja o to zeby dzieci wychodzily dobrze ubrane na dwor niz w przedszkolu
ogolnie nie chce mi sie rozpisywac na forum ale wiele dobrego w przedszkolu sie nie dzialo jedynie pod koniec trafila sie fajna pani, ale juz odchodzilismy wiec coz
|
|
#2188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co robią?
|
|
|
#2189 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Ola zrobilam fotki torebek ale w dresach i w kapciach wiec nei wiem czy sie liczy
|
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
Svi, ale wiedziałaś o tym wtedy? Interweniowałaś?
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

mam nadzieję,że popołudnie jest lepsze

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ale w tym przedszkolu,do którego chcemy zapisać Bartosza tak jest 
ale jutro się postaram 

, teraz strona Amarantusa naprawdę szybko chodzi