|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 |
Zadomowienie
|
Dot.: Stepper
Noooo, dziewczyny, ale napisałyście.
Ale skończyłam, przeczytałam i mogę trochę poodpisywać. Madzia! Ja też jestem koziorożcem ![]() Kilon! Mam takie samo podejście do wesela. Moje dziecko ma już 12 lat (ale stare co? hihihi), a ja jeszcze nie wyszłam za mąż. Oczywiście ojciec mojego dziecka jest gdzieś w świecie, a mój obecny coś sie ociąga. Mieszkam sobie sama z moją Paulą i dobrze mi tak. Romeiro jest na dochodzącego i jest ok ![]() ![]() Wczoraj popływałam na basenie. Muszę się bardziej zmobilizować bardziej, mój R powiedział mi, że schudłam w talii i boczkach (to zasługa hula hop), ale nogi mam rozbudowane od basenu ![]() ![]() Madziarella! Co zrobić, żeby wyszczuplić te moje nogi? Stepper działa jak na razie na celulit, ale nogi nie spadają. Może te ćwiczenia 8-coś tam? A ja pojawiam się i znikam, bo w domu moje dziecko okupuje kompa, a poza tym nie chce mi się zaglądać do niego po 8 godzinach pracy przed nim ![]() Do 15 dziś jestem na wizażu i będę sie odzywać co jakiś czas ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Zadomowienie
|
Dorcia ja robię te 8 min dopiero 2 dni. Jak pierwszy raz to zrobiłam uznałam że to jakieś pierdoły nie wymagające wysiłku, ale na drugi dzień to miałam takie zakwasy że hej. Dziś rano po wczorajszych 8 min znowu wszystko mnie boli. Mam nadzieję że to dobry znak bo od samego steppera też mi te nogi nie bardzo chudną.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
Zadomowienie
|
Widziałm właśnie te ćwiczenia i jestem w stanie uwierzyć, że boli hihihi.
A ja lubię zakwasy, bo przynajmniej wiadomo, że działa ![]() Zazdroszczę Ci, że tyle już schudłaś ![]() Wczoraj na basenie widziałam taką znajomą. Masakra! Ma wielką d.., celulit, a jest młodsza ode mnie i nie ma dziecka ![]() Mój Romeiro mi mówi, żebym w chwilach zwątpienia pomyślała sobie właśnie o niej, to mi od razu przejdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2164 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Zadomowienie
|
Jeszcze jedno... na mnie grubsze dziewczyny nie działają tak mobilizująco jak na Ciebie. Jak widzę jakąś grubaskę to myślę, że skoro ona tak wygląda to po co ja się martwię sobą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Zadomowienie
|
No właśnie i to jest bardzo zgubne. Na mnie raczej działa to mobilizująco, a ona to już w szczególności
![]() Widzisz, Ty schudłaś ogólnie 4-4,5 kg, a ja, to juz sama nie wiem?! Jutro rano idę na basen więc sie zważę. Aż sie boję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Zakorzenienie
|
witam panie
![]() możecie mi podać linki do tych str z 8-minut coś tram??średnio umiem szukać w necie...kiedyś coś tam widziałam,ale pewnie nie udałoby mi się teraz znaleźć jak potrzebuję.... miłego dnia życzę ![]()
#2168 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Zadomowienie
|
No i znowu nikogo nie ma
![]() Kurcze! Muszę dziś pochodzić z godzinę. Moze na 2 razy? Ale już obiecałam sobie dziś godzinę hula hop. 2 godziny na ćwiczenia. Cóż, żeby być piękną, trzeba ciepieć. Może jeszcze to 8 min coś tam włączę do ćwiczeń? Nie wiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Zadomowienie
|
Tak sobie wczoraj pomyślałam, że znowu zaczne pić Colon. A co!? Właściwie, to nie mam problemów z zaparciami, ale może jakoś schudnę przy tym? Już normalnie nie wiem co zrobić, żeby zrzucić te 4 kg! Czytam te wątki i się wkurzam! Ja chcę wyglądać jak w 2004 roku!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
Zakorzenienie
|
dzięki za link...jednak i tak nie uda mis ię tego ściągnąć bo mam net bezprzewodowy a na mojej wsi to zasięgu nie ma i ciągle mnie wywala....co mnie nie ziemsko wkurza...ja dziś miałam przepyszny obiadek..pierożki z jagodami...mmmmmm........ mniami........
miłego dnia.może wieczorem zajrzę bo brak mi cierpliwości do netu... 3maj się Dorcia,bo widzę,że tylko Ty sama walczysz na wizażu ![]() ![]()
#2172 |
Zadomowienie
|
No właśnie!
![]() A potem mi Madzia pisze, że wpadam na chwilę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Zadomowienie
|
Halllooo! Jest tu kto?
Widać, że tylko ja się obijam w pracy! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Zadomowienie
|
cześć dziewczynki!!!!!
ale tu wczoraj żywo było ![]() madzia,dygotka,neska,klio nik Wy moje pocieszacze,bardzo Wam dziękuję.Wieczorkiem wyprawiam mojego TŻ w podróż.juz jestem oswojnona z ta myśla i będzie ok,przeżyje i moze chociaz więcej poćwicze-będzie więcej wolnego czasu ![]() klionik uwaga jak najbardziej na miejscu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dorcia na nóżki koniecznie jakieś dodatkowe ćwiczonka. Narazie możesz ćwiczyć 8 legs.Ja prawdę mówiąc nie ćwiczę teraz dokładnie tego,robie tylko niektóre ćwiczenia z tej serii a reszte dokładam swoich,jak będe miała troszkę wiecej czasu to powklejam Wam moje ćwiczenia na nogi i pupe może sobie coś powybieracie. Stepperek jest fajny i na pewno dużo daje ,ale trzeba ćwiczyć dodatkowo siłowe-tylko niech się nikomu siłowe nie kojarza z bóg wie jakimi cięzarami i dużymi mięśniami. Dorcia przeanalizuj swój jadłospis jeszcze raz,moze wsuwasz za duzo węgli??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Zadomowienie
|
Jakich węgli? węglowodanów? No to chyba tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2176 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj to ja będę mieć doła
![]() Zaćwiczę się na maxa! |
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Zadomowienie
|
Znikam do domu, jutro SE POCZYTAM
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Zadomowienie
|
Tak Dorcia węglowodanów. To juz masz odpowiedź. Weglowodany odkładaja sie również jako tłuszcz,jeśli jesz ich za dużo.Weglowodany powinno jeść sie do południa,potem nalezy ich unikać ,nawet jeśli to tylko owoce,no chyba ,ze przed treningiem troszke węgli,dla energi. Wiem ,że nie chce sie stosować żadnych diet,ale bez odpowiedniego odżywiania,to raczej nie wiele sie zdziała w tym kierunku.
Sama eksperymentowałam to wiem,że niektóre nawyki trzeba pozmieniać bo inaczej nici ze szczupłej figurki. Wszystko musi się uzupełniać ,na samej diecie nie wiele zdziałasz i tak samo bez diety na samych ćwiczeniach.No,to pokombinuj,bo juz normalnie nie moge,tylko 4 kg do zrzucenia,jesteś aktywna dziewczynka i nic,normalnie juz mnie to irytuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#2179 |
Rozeznanie
|
Witam dziewczynki
![]() Melduję że 45 min zaliczone na stepperku i 8minut legs, zostalo mi jeszcze na biceps i na brzuch ![]() kloniku nie napisalam ci jak się szczotkuję, teraz mi się przypomnialo. Ale przy malym muszę pisać szybko bo on tez chce poklikać z mamą i czasami moje wypowiedzi są chaotyczne i malo przemyślane z góry przepraszam. A więc już piszę, normalną szczotką masuję okrężnymi ruchami nogi i pupę z dolu do góry najlepiej pod prysznicem, albo przed tv jak coś fajnego leci tylko wtedy musisz jakimś smarowidlem nogi posmarować żeby byl poślizg.I po każdym masażu smarujenogi serum eveline wtedy to dopiero mnie chlodzi. Madziarellko mam nadzieje że dzisiaj już lepiej chodziaż najgorsze jescze przed Tobą mimo tego że się oswoilaś z tą myslą że męża nie będzie. No i pierwszy tydzień to tez masakra tak się ciągnie chcesz żeby dni szybko lecialy do przodu. My Ci w tym pomożemy narzucimy mnóstwo tematów do obgadanie i zobaczysz 1,5 miesiąca zleci za nim się obejrzysz ![]() Dorciu Ty moja zodiakalna siostro, wybacz ale nie moglam wczesniej tu zjrzeć, a jak już jestem to nie stety ty ślązaro Ciebie nie ma ![]() ![]() dygotka nie znalazlam Cię ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2180 |
Zakorzenienie
|
już walczę i poprawiam...i spróbuj za chwile,oki?
#2181 |
Rozeznanie
|
Kochana ale z Ciebie laseczka ![]() ![]() ![]() ![]() Widzę że skończylaś A6W i jak wrażenia po ćwiczeniach no i efekt bo się też do nich przymierzam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
Zadomowienie
|
Ja też chce zobaczyc dygotkę
![]() acha i melduję 45 min stepperka i 8 legs ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Rozeznanie
|
a ja bym chciała zobaczyć Was wszystkie
![]() dziś, 7km na rowerku i na razie tyle, niestety.. po lenistwie weekendowym, jakoś niespecjalnie się czuję.. niedobrze mi - więc muszę przerwę uczynić chyba. ale 160 Kcal spalone - to chyba jeszcze nie tak źle, no nie? <sama siebie przekonuję> ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no,ale udka i tyłeczek mógłby być mniejszy...nie narzekam strasznie(mam 165cm i 58,4więc gdzieś te kg muszą się skumulować),ale jak to kobieta...zawsze muszę coś znaleźć w sobie co można byłoby poprawić...aparat na zębach już mam,w poniedz ścięłam włosy z takich do ramion prawie do niemalże na chłopaka ![]() ![]() co do A6W to polecam,ale kręgosłup może pobolewać... efekty są takie,że jak przestałam jeść słodycze na jakieś 10 dni przed zakończeniem ćwiczeń to obwód w talii zmnieszył mi się o jakieś 3 cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() napisze tylko tak:w razie jeśli nie zrobi się ćw np w dniu 14-tym to dnia 15-go należy wykonać ćwiczenia z dnia 14 a ćwiczenia z dnia 15 w 16 dniu...tak,że się ma 1 dzień w plecy.nie należy pomijać żadnego dnia ani wykonywać dwóch dni w 1 dzień...bo w wątku o A6w jakaś taka moda jest...i wg mnie to bez sensu.bo po co tak obciążać kręgosłup i mięśnie ![]() ale się rozpisałam.... Madziarella jak Ty się tam miewasz?? niedługo dr house więc pewnie dziewczyny będziecie ćwiczyły??duchowo łączyć się będę z Wami ![]() ![]()
![]() |
#2185 |
Zadomowienie
|
No! Melduję 66 minut! A co?!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Zadomowienie
|
A za chwilę idę kręcić hh
![]() Miałam robić to 8 coś tam, ale Romeiro przyszedł i lipa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Zadomowienie
|
dygotka! ja też Cię chcę zobaczyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2188 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A Twój Romeiro to byłby pewnie mega szczęścliwy gdybyś się w dniu jego urodzin trochę się przed nim powyginała i pomachała nogami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wolę nie ryzykować, bo moja Paula gdzieś biega i jeszcze wpadnie w nieodpowiednim momencie i co ![]() 66 min rekord? Jak się uczyłam do egzaminów, też tak ćwiczyłam, a dziś to mam mobilizację przez dziewczyny, no i "Moda na sukces" tak mnie zmobilizowała ![]() Zaraz mój ulubiony "doktor" więc idę pokręcić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2190 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wszystkiego Najlepszego dla Twojego Romeiro. Ciekawe czy będą zalączniki, Ja dzisiaj znowu mam okazję przyjechak dobry znajomy w odwiedziny , rok go nie widzialam . Pzryniósl oczywiście moje ulobione wino ![]() Jal zaczne glupio pisać albo zniknę to wybaczcie Mi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.