Stepper - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-07, 07:12   #2161
Dorcia030
Zadomowienie

Dot.: Stepper

Noooo, dziewczyny, ale napisałyście.
Ale skończyłam, przeczytałam i mogę trochę poodpisywać.
Madzia! Ja też jestem koziorożcem
Kilon! Mam takie samo podejście do wesela. Moje dziecko ma już 12 lat (ale stare co? hihihi), a ja jeszcze nie wyszłam za mąż. Oczywiście ojciec mojego dziecka jest gdzieś w świecie, a mój obecny coś sie ociąga. Mieszkam sobie sama z moją Paulą i dobrze mi tak. Romeiro jest na dochodzącego i jest ok Moje życie potoczyło się nie tak jakbym tego oczekiwała, ale cóż, zdarza się. Teraz jest mi dobrze, w końcu wyszłam na prostą i mogę powiedzieć, że jestem szczęśliwa
Wczoraj popływałam na basenie.
Muszę się bardziej zmobilizować bardziej, mój R powiedział mi, że schudłam w talii i boczkach (to zasługa hula hop), ale nogi mam rozbudowane od basenu Był taki czas, że płtwałam z tzw "kubełkami", które napełniały się wodą i dawały niezły opór. Pływanie siłowe. No i lipa.
Madziarella! Co zrobić, żeby wyszczuplić te moje nogi? Stepper działa jak na razie na celulit, ale nogi nie spadają. Może te ćwiczenia 8-coś tam?
A ja pojawiam się i znikam, bo w domu moje dziecko okupuje kompa, a poza tym nie chce mi się zaglądać do niego po 8 godzinach pracy przed nim
Do 15 dziś jestem na wizażu i będę sie odzywać co jakiś czas
Dorcia030 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 07:47   #2162
klion78
Zadomowienie

Dorcia ja robię te 8 min dopiero 2 dni. Jak pierwszy raz to zrobiłam uznałam że to jakieś pierdoły nie wymagające wysiłku, ale na drugi dzień to miałam takie zakwasy że hej. Dziś rano po wczorajszych 8 min znowu wszystko mnie boli. Mam nadzieję że to dobry znak bo od samego steppera też mi te nogi nie bardzo chudną.
klion78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 07:57   #2163
Dorcia030
Zadomowienie

Widziałm właśnie te ćwiczenia i jestem w stanie uwierzyć, że boli hihihi.
A ja lubię zakwasy, bo przynajmniej wiadomo, że działa
Zazdroszczę Ci, że tyle już schudłaś
Wczoraj na basenie widziałam taką znajomą. Masakra! Ma wielką d.., celulit, a jest młodsza ode mnie i nie ma dziecka To pocieszające trochę. Ale jestem wredna! Ale co na to poradzę?! Wyszła z basenu i poszła kupić sobie frytki, no to teraz ma!
Mój Romeiro mi mówi, żebym w chwilach zwątpienia pomyślała sobie właśnie o niej, to mi od razu przejdzie No i działa!
Stary 2008-07-07, 08:05   #2164
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dorcia030 Pokaż wiadomość
Widziałm właśnie te ćwiczenia i jestem w stanie uwierzyć, że boli hihihi.
A ja lubię zakwasy, bo przynajmniej wiadomo, że działa
Zazdroszczę Ci, że tyle już schudłaś
Wczoraj na basenie widziałam taką znajomą. Masakra! Ma wielką d.., celulit, a jest młodsza ode mnie i nie ma dziecka To pocieszające trochę. Ale jestem wredna! Ale co na to poradzę?! Wyszła z basenu i poszła kupić sobie frytki, no to teraz ma!
Mój Romeiro mi mówi, żebym w chwilach zwątpienia pomyślała sobie właśnie o niej, to mi od razu przejdzie No i działa!
Wiesz co aż tak dużo to ja nie schudłam. Na poczatku te 3 kg, ale teraz myślę że to nie zasługa steppera tylko radykalnego ograniczenia jedzenia, a od ok. 3 tyg to już tylko 1-1,5 kg. Jak na te męki które przechodzę codziennie na stepperku powinno być według mnie trochę więcej. dlatego dorzuciłam te 8 min legs (według mnie te są najłatwiejsze i możliwe do zrobienia dla mnie) i może to coś da. Bo cholera mnie już bierze.
Stary 2008-07-07, 08:08   #2165
klion78
Zadomowienie

Jeszcze jedno... na mnie grubsze dziewczyny nie działają tak mobilizująco jak na Ciebie. Jak widzę jakąś grubaskę to myślę, że skoro ona tak wygląda to po co ja się martwię sobą.
Stary 2008-07-07, 08:18   #2166
Dorcia030
Zadomowienie

No właśnie i to jest bardzo zgubne. Na mnie raczej działa to mobilizująco, a ona to już w szczególności
Widzisz, Ty schudłaś ogólnie 4-4,5 kg, a ja, to juz sama nie wiem?!
Jutro rano idę na basen więc sie zważę. Aż sie boję
Stary 2008-07-07, 10:10   #2167
dygotka8
Zakorzenienie

witam panie
możecie mi podać linki do tych str z 8-minut coś tram??średnio umiem szukać w necie...kiedyś coś tam widziałam,ale pewnie nie udałoby mi się teraz znaleźć jak potrzebuję....
miłego dnia życzę

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-07, 10:27   #2168
Dorcia030
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
witam panie
możecie mi podać linki do tych str z 8-minut coś tram??średnio umiem szukać w necie...kiedyś coś tam widziałam,ale pewnie nie udałoby mi się teraz znaleźć jak potrzebuję....
miłego dnia życzę
http://video.google.pl/videoplay?doc...=0&num=10&so=0
Stary 2008-07-07, 12:05   #2169
Dorcia030
Zadomowienie

No i znowu nikogo nie ma
Kurcze! Muszę dziś pochodzić z godzinę. Moze na 2 razy? Ale już obiecałam sobie dziś godzinę hula hop. 2 godziny na ćwiczenia.
Cóż, żeby być piękną, trzeba ciepieć. Może jeszcze to 8 min coś tam włączę do ćwiczeń? Nie wiem.
Stary 2008-07-07, 12:12   #2170
Dorcia030
Zadomowienie

Tak sobie wczoraj pomyślałam, że znowu zaczne pić Colon. A co!? Właściwie, to nie mam problemów z zaparciami, ale może jakoś schudnę przy tym? Już normalnie nie wiem co zrobić, żeby zrzucić te 4 kg! Czytam te wątki i się wkurzam! Ja chcę wyglądać jak w 2004 roku!!!!!!!!
Stary 2008-07-07, 12:35   #2171
dygotka8
Zakorzenienie

dzięki za link...jednak i tak nie uda mis ię tego ściągnąć bo mam net bezprzewodowy a na mojej wsi to zasięgu nie ma i ciągle mnie wywala....co mnie nie ziemsko wkurza...ja dziś miałam przepyszny obiadek..pierożki z jagodami...mmmmmm........ mniami........

miłego dnia.może wieczorem zajrzę bo brak mi cierpliwości do netu...
3maj się Dorcia,bo widzę,że tylko Ty sama walczysz na wizażu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-07, 12:42   #2172
Dorcia030
Zadomowienie

No właśnie!
A potem mi Madzia pisze, że wpadam na chwilę
Stary 2008-07-07, 13:03   #2173
Dorcia030
Zadomowienie

Halllooo! Jest tu kto?
Widać, że tylko ja się obijam w pracy!
Stary 2008-07-07, 13:35   #2174
Madziarella
Zadomowienie

cześć dziewczynki!!!!!

ale tu wczoraj żywo było

madzia,dygotka,neska,klio nik Wy moje pocieszacze,bardzo Wam dziękuję.Wieczorkiem wyprawiam mojego TŻ w podróż.juz jestem oswojnona z ta myśla i będzie ok,przeżyje i moze chociaz więcej poćwicze-będzie więcej wolnego czasu
klionik uwaga jak najbardziej na miejscu jaka spostrzegawcza,od razu o konkretach pomyślałaś co?kleszczyków nie mam -uważałam

Dorcia na nóżki koniecznie jakieś dodatkowe ćwiczonka. Narazie możesz
ćwiczyć 8 legs.Ja prawdę mówiąc nie ćwiczę teraz dokładnie tego,robie tylko niektóre ćwiczenia z tej serii a reszte dokładam swoich,jak będe miała troszkę wiecej czasu to powklejam Wam moje ćwiczenia na nogi i pupe może sobie coś powybieracie.
Stepperek jest fajny i na pewno dużo daje ,ale trzeba ćwiczyć dodatkowo siłowe-tylko niech się nikomu siłowe nie kojarza z bóg wie jakimi cięzarami i dużymi mięśniami.
Dorcia przeanalizuj swój jadłospis jeszcze raz,moze wsuwasz za duzo węgli???
Madziarella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 13:52   #2175
Dorcia030
Zadomowienie

Jakich węgli? węglowodanów? No to chyba tak
Stary 2008-07-07, 13:54   #2176
Dorcia030
Zadomowienie

Dzisiaj to ja będę mieć doła
Zaćwiczę się na maxa!
Stary 2008-07-07, 14:00   #2177
Dorcia030
Zadomowienie

Znikam do domu, jutro SE POCZYTAM
Stary 2008-07-07, 14:22   #2178
Madziarella
Zadomowienie

Tak Dorcia węglowodanów. To juz masz odpowiedź. Weglowodany odkładaja sie również jako tłuszcz,jeśli jesz ich za dużo.Weglowodany powinno jeść sie do południa,potem nalezy ich unikać ,nawet jeśli to tylko owoce,no chyba ,ze przed treningiem troszke węgli,dla energi. Wiem ,że nie chce sie stosować żadnych diet,ale bez odpowiedniego odżywiania,to raczej nie wiele sie zdziała w tym kierunku.
Sama eksperymentowałam to wiem,że niektóre nawyki trzeba pozmieniać bo inaczej nici ze szczupłej figurki.
Wszystko musi się uzupełniać ,na samej diecie nie wiele zdziałasz i tak samo bez diety na samych ćwiczeniach.No,to pokombinuj,bo juz normalnie nie moge,tylko 4 kg do zrzucenia,jesteś aktywna dziewczynka i nic,normalnie juz mnie to irytuje.
Madziarella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 15:09   #2179
magda270
Rozeznanie

GG do magda270

Witam dziewczynki
Melduję że 45 min zaliczone na stepperku i 8minut legs, zostalo mi jeszcze na biceps i na brzuch

kloniku nie napisalam ci jak się szczotkuję, teraz mi się przypomnialo.
Ale przy malym muszę pisać szybko bo on tez chce poklikać z mamą i czasami moje wypowiedzi są chaotyczne i malo przemyślane z góry przepraszam.
A więc już piszę, normalną szczotką masuję okrężnymi ruchami nogi i pupę z dolu do góry najlepiej pod prysznicem, albo przed tv jak coś fajnego leci tylko wtedy musisz jakimś smarowidlem nogi posmarować żeby byl poślizg.I po każdym masażu smarujenogi serum eveline wtedy to dopiero mnie chlodzi.

Madziarellko mam nadzieje że dzisiaj już lepiej chodziaż najgorsze jescze przed Tobą mimo tego że się oswoilaś z tą myslą że męża nie będzie. No i pierwszy tydzień to tez masakra tak się ciągnie chcesz żeby dni szybko lecialy do przodu. My Ci w tym pomożemy narzucimy mnóstwo tematów do obgadanie i zobaczysz 1,5 miesiąca zleci za nim się obejrzysz

Dorciu Ty moja zodiakalna siostro, wybacz ale nie moglam wczesniej tu zjrzeć, a jak już jestem to nie stety ty ślązaro Ciebie nie ma

dygotka
nie znalazlam Cię
magda270 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 15:30   #2180
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda270 Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki
Melduję że 45 min zaliczone na stepperku i 8minut legs, zostalo mi jeszcze na biceps i na brzuch dygotka nie znalazlam Cię
już walczę i poprawiam...i spróbuj za chwile,oki?

Stary 2008-07-07, 16:45   #2181
magda270
Rozeznanie

GG do magda270

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
już walczę i poprawiam...i spróbuj za chwile,oki?

Kochana ale z Ciebie laseczka:e ek: i taka szczuplutka z czego Ty się chcesz odchudzać kobieto no na prawdę brak Mi slów. Masz takie drobniutkie kości, taka chudzinka

Widzę że skończylaś A6W i jak wrażenia po ćwiczeniach no i efekt bo się też do nich przymierzam
Stary 2008-07-07, 17:48   #2182
klion78
Zadomowienie

Ja też chce zobaczyc dygotkę
acha i melduję 45 min stepperka i 8 legs
Stary 2008-07-07, 18:02   #2183
Quillaja
Rozeznanie

a ja bym chciała zobaczyć Was wszystkie

dziś, 7km na rowerku i na razie tyle, niestety..
po lenistwie weekendowym, jakoś niespecjalnie się czuję.. niedobrze mi - więc muszę przerwę uczynić chyba.

ale 160 Kcal spalone - to chyba jeszcze nie tak źle, no nie?
<sama siebie przekonuję> ...

Quillaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 18:09   #2184
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda270 Pokaż wiadomość
Kochana ale z Ciebie laseczka:e ek: i taka szczuplutka z czego Ty się chcesz odchudzać kobieto no na prawdę brak Mi slów. Masz takie drobniutkie kości, taka chudzinka

Widzę że skończylaś A6W i jak wrażenia po ćwiczeniach no i efekt bo się też do nich przymierzam
dziękuję
no,ale udka i tyłeczek mógłby być mniejszy...nie narzekam strasznie(mam 165cm i 58,4więc gdzieś te kg muszą się skumulować),ale jak to kobieta...zawsze muszę coś znaleźć w sobie co można byłoby poprawić...aparat na zębach już mam,w poniedz ścięłam włosy z takich do ramion prawie do niemalże na chłopaka a teraz czas zacząć ćwiczyć bo jak nic nie robię to kręgosłup odmawia mi posłuszeństwa i boli...
co do A6W to polecam,ale kręgosłup może pobolewać...
efekty są takie,że jak przestałam jeść słodycze na jakieś 10 dni przed zakończeniem ćwiczeń to obwód w talii zmnieszył mi się o jakieś 3 cm a jak ćwiczyła to tż mi mówił,że pupę i udka mam bardziej jędrne na brzuchu mam troszkę tkanki tłuszczowej,więc jakoś superextra mięśnie mi się nie zarysowały,ale w górnej partii tak i to nawet bardzo teraz brzuch mam bardzo twardy i nie wypadami ze spodni(choć brzuch zawsze miałam płaski dosyć Na pewno mogę polecić te ćwiczenia W razie jeśli któraś z Was dziewczyny będzie chciał mojej rady to chętnie udzielę co i jak
napisze tylko tak:w razie jeśli nie zrobi się ćw np w dniu 14-tym to dnia 15-go należy wykonać ćwiczenia z dnia 14 a ćwiczenia z dnia 15 w 16 dniu...tak,że się ma 1 dzień w plecy.nie należy pomijać żadnego dnia ani wykonywać dwóch dni w 1 dzień...bo w wątku o A6w jakaś taka moda jest...i wg mnie to bez sensu.bo po co tak obciążać kręgosłup i mięśnie tłumaczyłam i pisałam im o tym,ale nie korzystają moich rad,więc bez sensu się tam powtarzać

ale się rozpisałam....
Madziarella jak Ty się tam miewasz??
niedługo dr house więc pewnie dziewczyny będziecie ćwiczyły??duchowo łączyć się będę z Wami

Stary 2008-07-07, 18:48   #2185
Dorcia030
Zadomowienie

No! Melduję 66 minut! A co?!
Stary 2008-07-07, 18:49   #2186
Dorcia030
Zadomowienie

A za chwilę idę kręcić hh
Miałam robić to 8 coś tam, ale Romeiro przyszedł i lipa Głupio mi tak trochę przy nim, poza tym, on ma dziś urodziny i głupio tak mu sie wypinać i machać nogami hihihi
Stary 2008-07-07, 18:50   #2187
Dorcia030
Zadomowienie

dygotka! ja też Cię chcę zobaczyć
Stary 2008-07-07, 18:53   #2188
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Miałam robić to 8 coś tam, ale Romeiro przyszedł i lipa Głupio mi tak trochę przy nim, poza tym, on ma dziś urodziny i głupio tak mu sie wypinać i machać nogami hihihi
Gratuluję 66 minut!!! BRAVO!!! to chyba tutaj rekord!!!
A Twój Romeiro to byłby pewnie mega szczęścliwy gdybyś się w dniu jego urodzin trochę się przed nim powyginała i pomachała nogami.
Stary 2008-07-07, 18:58   #2189
Dorcia030
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Gratuluję 66 minut!!! BRAVO!!! to chyba tutaj rekord!!!
A Twój Romeiro to byłby pewnie mega szczęścliwy gdybyś się w dniu jego urodzin trochę się przed nim powyginała i pomachała nogami.
No no
Wolę nie ryzykować, bo moja Paula gdzieś biega i jeszcze wpadnie w nieodpowiednim momencie i co
66 min rekord? Jak się uczyłam do egzaminów, też tak ćwiczyłam, a dziś to mam mobilizację przez dziewczyny, no i "Moda na sukces" tak mnie zmobilizowała
Zaraz mój ulubiony "doktor" więc idę pokręcić.
Stary 2008-07-07, 18:59   #2190
magda270
Rozeznanie

GG do magda270

Cytat:
Glupio, no co Ty fajny by mial prezent na urodziny jak byś się mu tak powypinala i pomachala nogami w odpowiednich kierunkach
Wszystkiego Najlepszego dla Twojego Romeiro.
Ciekawe czy będą zalączniki, Ja dzisiaj znowu mam okazję przyjechak dobry znajomy w odwiedziny , rok go nie widzialam . Pzryniósl oczywiście moje ulobione wino
Jal zaczne glupio pisać albo zniknę to wybaczcie Mi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości