stare znajome z wątku Tżtówki 2009 :) - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-27, 19:13   #2161
maneo444
Zakorzenienie

GG do maneo444
Dot.: stare znajome z wątku Tżtówki 2009 :)

Cytat:
Napisane przez Promyk03 Pokaż wiadomość
od roku ale nie mamy pracy więc wielka dupa
no tak. u nas to samo tylko jeszcze dodatkowo jest taki klopot ze oboje dziennie studiujemy i co tam sie dorobi to nie sa jakies wielkie kwoty tylko 400/500 zlotych a to starczy moze na czynsz, a gdzie cala reszta?

maneo444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 19:14   #2162
Promyk03
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maneo444 Pokaż wiadomość
no tak. u nas to samo tylko jeszcze dodatkowo jest taki klopot ze oboje dziennie studiujemy i co tam sie dorobi to nie sa jakies wielkie kwoty tylko 400/500 zlotych a to starczy moze na czynsz, a gdzie cala reszta?
dokładnie
dlatego trzeba mieć pracę i My się staramy bo już dziennie studiować nie będziemy

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 19:15   #2163
*Catherrine*
Zakorzenienie

hej Dziewczynki!

dawno nie pisałam, ale mało czasu teraz mam.. (praca)

w sierpniu byliśmy z TŻem 2 tyg. w Krynicy Morskiej, było superowo Pogoda w kratkę, ale opaliłam się tak, że wszyscy myśleli, że za granicą byłam

z TŻem jest cudownie jutro nam mija 3,5 roku razem
Stary 2012-08-27, 19:19   #2164
maneo444
Zakorzenienie

GG do maneo444

Cytat:
dokładnie
dlatego trzeba mieć pracę i My się staramy bo już dziennie studiować nie będziemy
super ze na zaoczne idziecie, tez bym poszla ale na moim kierunku inzynierke ciezko zrobic zaocznie.

Stary 2012-08-27, 19:20   #2165
Promyk03
Zakorzenienie

Cytat:
super ze na zaoczne idziecie, tez bym poszla ale na moim kierunku inzynierke ciezko zrobic zaocznie.
idziemy na indywidualne inżynierskie

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Stary 2012-08-27, 19:22   #2166
maneo444
Zakorzenienie

GG do maneo444

Cytat:
Napisane przez *Catherrine* Pokaż wiadomość
hej Dziewczynki!

w sierpniu byliśmy z TŻem 2 tyg. w Krynicy Morskiej, było superowo Pogoda w kratkę, ale opaliłam się tak, że wszyscy myśleli, że za granicą byłam

Heeeeej Cat gratuluje i wszystkiego dobrego

Zazdroszcze ze sie wyrwaliscie gdzies. Ja teraz przez pol wrzesnia bede miec poprawy, ale i tak nigdzie nie pojedziemy bo tz ma mi dac ta kase na aparat.

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Cytat:
idziemy na indywidualne inżynierskie
o kurdele to Ty nie bedziesz dalej ciagnac politologii? Wybacz ze Cie tak zalewam pytaniami

Stary 2012-08-27, 19:23   #2167
Promyk03
Zakorzenienie

Cytat:
o kurdele to Ty nie bedziesz dalej ciagnac politologii? Wybacz ze Cie tak zalewam pytaniami
w tym roku nie bo nie mam kasy a nie chcę ciągnąc na zaoczne od rodziców jak dobrze pójdzie to zacznę w przyszłym roku i będę robiła dwa na raz

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-27, 20:03   #2168
*Catherrine*
Zakorzenienie

Cytat:
Heeeeej Cat gratuluje i wszystkiego dobrego

Zazdroszcze ze sie wyrwaliscie gdzies. Ja teraz przez pol wrzesnia bede miec poprawy, ale i tak nigdzie nie pojedziemy bo tz ma mi dac ta kase na aparat.
heej maneo to niezły prezencior będziesz miała

my już musieliśmy wyjechac, tylko praca i praca, do tego ciągła tęsknota za sobą..a taki wyjazd to balsam dla ciała i duszy :tak:

Edytowane przez *Catherrine*
Czas edycji: 2012-08-27 o 20:05
*Catherrine* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 20:30   #2169
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sylvviiaa Pokaż wiadomość
fajne widoki z Gubałówki
długo w Zakopcu byliście?
Bardzo ładne. Widać skocznie.
Byliśmy na jeden dzień tylko.
Cytat:
hej Dziewczynki!

Cat, fajnie, że wakacje się udały. Na pewno wypoczęliście i oderwaliście się od pracy.
kawa_tylko_z_mlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 20:35   #2170
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Sylvviiaa

dziekuje

my sami organizowalismy nocleg dla kolo 40 osob nad sala jest taki hotelik, to tam oni spali
czesc na lóżkach a mlodsi na materacach

czekam na pizze, namówiłam meza na giganta

jestem mega głodna, w tej Krecie tak mnie rozpieszczali z jedzeniem ze teraz pewnie bede tu żreć co chwila :brzyda l:

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 20:56   #2171
maneo444
Zakorzenienie

GG do maneo444

Cytat:
heej maneo to niezły prezencior będziesz miała

my już musieliśmy wyjechac, tylko praca i praca, do tego ciągła tęsknota za sobą..a taki wyjazd to balsam dla ciała i duszy :tak:
no wlasnie wypoczeliscie i najwazniejsze ze nacieszyliscie sie wreszcie soba

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Sylvviiaa

dziekuje

my sami organizowalismy nocleg dla kolo 40 osob nad sala jest taki hotelik, to tam oni spali
czesc na lóżkach a mlodsi na materacach

czekam na pizze, namówiłam meza na giganta

jestem mega głodna, w tej Krecie tak mnie rozpieszczali z jedzeniem ze teraz pewnie bede tu żreć co chwila :brzyda l:
tez moze kiedys mi sie uda wyjechac xd

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-27, 21:05   #2172
*Catherrine*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kawa_tylko_z_mlekiem Pokaż wiadomość
Cat, fajnie, że wakacje się udały. Na pewno wypoczęliście i oderwaliście się od pracy.
oj tak, żal było wracac A jak jechałam później pierwszy dzień do pracy to płaka mi się chciało..

Cytat:
no wlasnie wypoczeliscie i najwazniejsze ze nacieszyliscie sie wreszcie soba

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

tez moze kiedys mi sie uda wyjechac xd
Na pewno Ci się uda! Młoda jesteś

A ja też się dziś młodo poczułam w pracy Przychodzi taka Pani z księgowości i mówi: "dziewczyny, dostarczcie zaświadczenia z uczelni że studiujecie". Ja mówię, że ja już nie studiuję. A ona: "ale legitymację masz jeszcze ważną?" A ja na to, że nie, bo rok temu skończyłam już studia. A ona: "aaa..to Ty już skończyłaś licencjat?!" A ja: "i licencjat i magisterkę.." Jej mina:
Stary 2012-08-27, 21:19   #2173
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Cytat:

A ja też się dziś młodo poczułam w pracy Przychodzi taka Pani z księgowości i mówi: "dziewczyny, dostarczcie zaświadczenia z uczelni że studiujecie". Ja mówię, że ja już nie studiuję. A ona: "ale legitymację masz jeszcze ważną?" A ja na to, że nie, bo rok temu skończyłam już studia. A ona: "aaa..to Ty już skończyłaś licencjat?!" A ja: "i licencjat i magisterkę.." Jej mina:
Z roku na rok im człowiek starszy to takie rzeczy będą cieszyć.
Stary 2012-08-27, 21:33   #2174
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usunięte

Cytat:
jestem juz prawie pewna ze chce nikona d7000. ale moze cos jeszcze ciekawszego znajde no i zalezy czy mi moze jeszcze rodzice cos sie dorzuca
Ja jakoś nie ufam Nikonom :torby:
Osobiście marzy mi się Canon d600 ew. d550 niestety mnie nie stać

Cytat:

hejo wita sie z Wami ponad 2 tygodniowa żonka

dopiero teraz mam chwile czasu, czas tak zapiernicza

ogarnelam z mezem mieszkanko - mielismy 6 pran i stos do prasowania potem do tej pory nie wypakowałam wszystkich papierków z Krety ( zbieralismy bilety wstępu, paragony itp - wklejam to do albumu potem )

ale juz mamy porządek

Wiecie co? fajnie mieć męża

dzisiaj rano mnie obudził pocałunkiem i powiedział:
żonko, ja wiem je że jeszcze masz urlop ale musisz mi śniadanko zrobić bo głodny jestem

Ogarnełam prezenty ślubne, oprócz kopert ( wesele sie zwróciło nam) dostaliśmy 23 gry planszowe ( w tym mega ogromne puzzle różne rodzaje, kocham Cie Polsko, PRL - monopol, taki twister, kalambury, mafie i wiele innych )

od świadkowej grawerowane naszymi imionami kieliszki i zestaw kieliszków do winka, posciel taka śliczną fioletowa z wyszywanymi ornamentami, imienne wyszywane ręczniki
mamy 8 butelek wina - prezenty od gosci którzy nie wiedzieli jaka gre nam kupić i z 16 butelek wódki weselnej

jest co pić
Witaj nasza żonko

Ciesze się, że jesteście zadowoleni, to najważniejsze

A tekst Twojego męża mnie rozwalił

Cytat:
no dokladnie, my po kosztach ostro lecielismy. Nie mialam wesela z pompa, z fontanna czekoladowa, drink barem czy pokazem barmanskim, za to bym z tysiaka doplacila
Bo i po co w to inwestować? Ja osobiście też będe na pewno po kosztach lecieć, czyli bez udziwnien, tylko wszytsko to co musi być

Cytat:
Napisane przez just92 Pokaż wiadomość
a ja chyba odsubskrybuje ten wątek bo nie mogę już czytać jak się użalacie, przeczytałam o co była ta cała kłótnia i kompletnie was nie rozumiem. twierdzicie że nikt na was uwagi nie zwraca a tyle was jest że same mogłybyście to zrobić względem siebie. robicie też nowy wątek i uciekacie a kiedy tamten się rozkręca macie wielkie żale. a Ty maneo to już zupełnie przesadzasz, bo cały czas ktoś z Tobą pisze na tamtym a Ty tu wiecznie narzekasz że nikt Cie nie zauważa
Szczerze? Przesadzasz
Po prostu każda z nas poczuła się odzrucona i niezauważaona i koniec tematu.

Cytat:
Napisane przez Ayrine Pokaż wiadomość
też się zastanawiam

hejo

ekhem, nie masz może w planach jakiegoś małego... party hard?ale fajnie że weselicho się Wam zwróciło

a tak z ciekawości - ile mieliście osób na weselu i ile kosztowała sala od osoby? dużo rzeczy, jak np. winietki, robiliście sami? suknię wypożyczałaś czy kupowałaś, bo już nie pamiętam? wiesz, pytam, bo TŻ wciąż mondzioli o zaręczynach i ślubie i chyba pora zacząć się orientować w kosztach, albo raczej w sposobach na ich zmniejszen
wow
widzę, że robi się ostro

Cytat:
just, powiem Ci tylko tak - narzekamy, bo kiedyś była naprawdę fajna atmosfera na tamtym wątku, potem wyszła kłótnia, WWO nagle przestała nas zauważać, a przecież, jeśli pamiętasz, my dwie potrafiłyśmy kiedyś pół wątku zaspamować, bo wkręcały nam się durne fazy. przez jakiś czas udzielałam się na obu wątkach - więc nie było tak, że weszłam na wizaż, zobaczyłam ten wątek (bo wtedy się nie udzielałam w tamtym w ogóle) i tamten olałam z góry na dół ciepłą uryną - ale po prostu nikt z nowych nie odpisywał na moje posty, ze starej ekipy robiła to jedynie asiula i kawa, która też tam wpadała. potem przyszły nowe osoby, zaczęły gadać o swoich tematach, które nie zawsze się śledziło, bo po prostu nie było na to czasu, więc człowiek się znów nie odzywał, a jak po jakimś czasie podjął kolejną próbę, to i tak jego post znikał niezauważony, choć potrafiła być cisza przez 2-3 dni na wątku. tamtych dziewczyn nie znam, straciłam nawet chęć ich poznania przez całą tę sytuację, i myślę, że nie tylko ja. tu mamy swoje stare dobre towarzystwo i choć czasem jest cicho przez kilka dni, to mam nadzieję, że w roku akademickim wątek odżyje. na kontakcie z tymi ludźmi tutaj mi zależy, z tymi stamtąd - niekoniecznie, no poza asiulą i popolką, bo to w końcu też część starej ekipy. szczerze? najbardziej w tym wszystkim boli mnie zachowanie WWO, bo miałyśmy naprawdę świetny kontakt, a nagle, choć wtedy się nie udzielałam, stałam się jedną z "tych złych starych TŻ-ówek" - bo tak to właśnie odebrałam. to chyba tyle z mojej strony na ten temat.

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

kurczę, to się opłaca taki motyw z kucharkami zrobićbo jak patrzę czasami na ceny to masakra jakaś a goście z daleka byli rozmieszczeni po rodzinie czy załatwialiście też im jakiś nocleg w pensjonacie/hotelu?
Polać!

Cytat:
cóż szukam pracy (bezskutecznie)
z Tż idealnie nie długo mamy 4 rocznicę
Ja tam trzymam za Was kciuki

Cytat:
ogolnie sie interesuje fotografia ale mozna powiedziec ze makro to taki moj konik

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

haha to po nam napiszesz
Ja wolę pstrykać zdjęcia krajobrazów, ludzi itp.

Cytat:
hej Dziewczynki!

dawno nie pisałam, ale mało czasu teraz mam..(praca)

Heeej

Ja już konczę na dniach praco-wakacje, własciwie prace już skończylam dzisiaj, jutro wypłata i poczekam chyba na TŻa jak skończy pracę, żeby z
nim do domu jechac

Cytat:
oj tak, żal było wracac A jak jechałam później pierwszy dzień do pracy to płaka mi się chciało..

Na pewno Ci się uda!Młoda jesteś

hehehe i bardzo dobrze
lepiej czuć sie i wygladac młodo

Znowu musiałam Wam emotki wywalić
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 21:34   #2175
*Catherrine*
Zakorzenienie

Cytat:
Z roku na rok im człowiek starszy to takie rzeczy będą cieszyć.
I to jak

Pamiętam jak poznałam TŻa znajomych, to mnie wzięli za małolatę TŻ powiedział, że właśnie szkołę skończyłam, a ktoś ktoś na to: "taak? i teraz na studia idzie?" A TŻ: "Nie, właśnie studia skończyła"

Wam też się to zdarza?

Edytowane przez *Catherrine*
Czas edycji: 2012-08-27 o 21:36
*Catherrine* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-27, 21:38   #2176
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usunięte

Cytat:
I to jak

Pamiętam jak poznałam TŻa znajomych, to mnie wzięli za małolatę TŻ powiedział, że właśnie szkołę skończyłam, a ktoś ktoś na to: "taak? i teraz na studia idzie?" A TŻ: "Nie, właśnie studia skończyła"

Wam też się to zdarza?
No mi się nie zdarza tak, ale ostatnio podchodzi do mnie koleś w pracy i z tekstem "jak tam na studiach?" a ja
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 22:10   #2177
*Catherrine*
Zakorzenienie

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;36163727]No mi się nie zdarza tak, ale ostatnio podchodzi do mnie koleś w pracy i z tekstem "jak tam na studiach?" a ja [/QUOTE]
to może jeszcze nie ten wiek, zobaczysz za parę lat

bo tak mniej więcej od liceum i przez studia i trochę po, to się człowiek nie zmienia bardzo

ps. zazdroszczę pobytu w Karwii, miło wspominam i pogodę mieliśmy tam cudną jak na polskie morze
Stary 2012-08-27, 22:17   #2178
maneo444
Zakorzenienie

GG do maneo444

Cytat:
I to jak

Wam też się to zdarza?
mi sie nagminnie to zdarza bo ogolnie bardzo mlodo wygladam. ale najlepsze to bylo jak kupowalam w sklepie muline jeszcze za czasow LO, i kolo mojej szkoly byla podstawowka z numerem 27 i gimnazjum, i babka w pewnym momencie pyta sie mnie "Ty chodzisz do 27" aa ja' nie nie' obok "do gimnazjum?" a ja "nie nie ja jestem w maturalnej klasie" a babka wtedy .

albo jeszcze jak koles u mojej mamy w pracy byl i tak mowi do mnie jak tam w szkole, a moja mama ona to juz na 1 roku studiow jest to facet tak sie zmieszal ze az na 'Pani' mi zaczal mowic .

W sklepie tez czesto mowia do mnie Dziecko a co Ty tu robisz

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

a jak z tztem chodze, to czesto ludzie niemilo lypia na nas wzrokiem, bo moj tz wyglada na starszego niz jest a ja na duzo mlodsza. Wygladamy jak troche sponsor z jakas malolata :/

Stary 2012-08-27, 22:20   #2179
agus1315
Zakorzenienie

cześć Wam

wybaczcie że się mało udzielam ale ostatnio jakoś nie mam co pisać, z tż się układa, szukam pracy a tak to nuda wpadam tylko i podczytuje co u was słychać

Przede wszystkim Paula - gratuluję udanego wesela, wyglądałaś ślicznie i zdjęcia z plaży
Stary 2012-08-27, 22:28   #2180
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

agus, a jak tam matura i studia?
Stary 2012-08-27, 22:31   #2181
popolka
BAN stały

poczytałam dziś troche Waszą rozmowę na temat rozłamu wątku, i nie jestem w temacie ale dlaczego tak właściwie częśc dziewczyn jest tam część tu bo ja już nie nie rozumiem

Cytat:
mi sie nagminnie to zdarza bo ogolnie bardzo mlodo wygladam. ale najlepsze to bylo jak kupowalam w sklepie muline jeszcze za czasow LO, i kolo mojej szkoly byla podstawowka z numerem 27 i gimnazjum, i babka w pewnym momencie pyta sie mnie "Ty chodzisz do 27" aa ja' nie nie' obok "do gimnazjum?" a ja "nie nie ja jestem w maturalnej klasie" a babka wtedy .

albo jeszcze jak koles u mojej mamy w pracy byl i tak mowi do mnie jak tam w szkole, a moja mama ona to juz na 1 roku studiow jest to facet tak sie zmieszal ze az na 'Pani' mi zaczal mowic .

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

a jak z tztem chodze, to czesto ludzie niemilo lypia na nas wzrokiem, bo moj tz wyglada na starszego niz jest a ja na duzo mlodsza. Wygladamy jak troche sponsor z jakas malolata :/
popolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 22:34   #2182
*Catherrine*
Zakorzenienie

Cytat:

to nieźle
śmieszy mnie to jak ludzie są zdezorientowani i właśnie tak "łypią", a później się okazuje, jak bardzo się mylili
Stary 2012-08-27, 22:37   #2183
maneo444
Zakorzenienie

GG do maneo444

Cytat:
to nieźle
śmieszy mnie to jak ludzie są zdezorientowani i właśnie tak "łypią", a później się okazuje, jak bardzo się mylili
wlasnie :/ ludzie niektorzy to h*uje. My czesto musimy tlumaczyc ze nie jestesmy mlodsza siostra i starszym bratem dla siebie :/

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-27, 23:10   #2184
agus1315
Zakorzenienie

Cytat:
agus, a jak tam matura i studia?
średnio :< znaczy biologię poprawiłam całkiem nieźle ale chemii nie miałam iść na jakieś studia ale nic mnie jakoś nie interesuje. i póki co nie wiem
Stary 2012-08-27, 23:27   #2185
just92
Zakorzenienie

Cytat:
z Tż idealnie nie długo mamy 4 rocznicę
ehh ja też chcę 4 lata i być taka szczęśliwa

cat i aguś dawno Was nie widziałam

there are far, far better things ahead
than any we leave behind

just92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 23:28   #2186
maneo444
Zakorzenienie

GG do maneo444

Cytat:
Napisane przez agus1315 Pokaż wiadomość
średnio :< znaczy biologię poprawiłam całkiem nieźle ale chemii nie miałam iść na jakieś studia ale nic mnie jakoś nie interesuje. i póki co nie wiem
A zapisalas się gdzieś ?

Stary 2012-08-27, 23:40   #2187
agus1315
Zakorzenienie

maneo mam do wyboru ochronę środowiska albo jakąś zaoczną typu cosinus. Tylko nie wiem jak te studia bo wtedy będzie mnie obejmowała płatność za drugi kierunek. Czekam na odpowiedź z ministerstwa co i jak i wtedy coś zdecyduję.

just
Stary 2012-08-28, 08:25   #2188
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus1315 Pokaż wiadomość
cześć Wam

wybaczcie że się mało udzielam ale ostatnio jakoś nie mam co pisać, z tż się układa, szukam pracy a tak to nuda wpadam tylko i podczytuje co u was słychać

Przede wszystkim Paula - gratuluję udanego wesela, wyglądałaś ślicznie i zdjęcia z plaży

dziekuje kochana

ja dzisiaj musze na kilka godzinek do pracy skoczyć ciekawa jestem jak Julcia po 3 tyg zareaguje na mnie

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 08:47   #2189
Ayrine
Zakorzenienie

Cytat:
wlasnie :/ ludzie niektorzy to h*uje. My czesto musimy tlumaczyc ze nie jestesmy mlodsza siostra i starszym bratem dla siebie :/
ale Maneo, bez kitu, jak widziałam wczoraj Wasze zdjęcia na fb to aż musiałam sprawdzić ile Twój TŻ ma lat, bo faktycznie nie wygląda na swój wiek

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Cytat:
Napisane przez popolka Pokaż wiadomość

poczytałam dziś troche Waszą rozmowę na temat rozłamu wątku, i nie jestem w temacie ale dlaczego tak właściwie częśc dziewczyn jest tam część tu bo ja już nie nie rozumiem

chyba w pierwszym poście tego wątku wszystko jest napisane z tego co pamiętam
Ayrine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 08:58   #2190
maneo444
Zakorzenienie

GG do maneo444

Cytat:
ale Maneo, bez kitu, jak widziałam wczoraj Wasze zdjęcia na fb to aż musiałam sprawdzić ile Twój TŻ ma lat, bo faktycznie nie wygląda na swój wiek

chyba w pierwszym poście tego wątku wszystko jest napisane z tego co pamiętam
No moj Tz strasznie staro wyglada a to taki mlody szczyl jak i ja

Popolka ja napisalam w pierwszym poscie w miare o co chodzi z ta sytuacja

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

A ja dzisiaj 8 godzin w pracy :/

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Cytat:
dziekuje kochana

ja dzisiaj musze na kilka godzinek do pracy skoczyć ciekawa jestem jak Julcia po 3 tyg zareaguje na mnie
napisz potem bo tez jestem ciekawa

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości