|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: stare znajome z wątku Tżtówki 2009 :)
no tak. u nas to samo tylko jeszcze dodatkowo jest taki klopot ze oboje dziennie studiujemy i co tam sie dorobi to nie sa jakies wielkie kwoty tylko 400/500 zlotych a to starczy moze na czynsz, a gdzie cala reszta?
|
|
|
|
#2162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlatego trzeba mieć pracę i My się staramy bo już dziennie studiować nie będziemy |
|
|
|
|
#2163 |
|
Zakorzenienie
|
hej Dziewczynki!
![]() dawno nie pisałam, ale mało czasu teraz mam.. (praca )w sierpniu byliśmy z TŻem 2 tyg. w Krynicy Morskiej, było superowo ![]() z TŻem jest cudownie
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
super ze na zaoczne idziecie, tez bym poszla ale na moim kierunku inzynierke ciezko zrobic zaocznie.
|
|
|
|
#2165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratuluje i wszystkiego dobrego ![]() Zazdroszcze ze sie wyrwaliscie gdzies. Ja teraz przez pol wrzesnia bede miec poprawy, ale i tak nigdzie nie pojedziemy bo tz ma mi dac ta kase na aparat. ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- o kurdele to Ty nie bedziesz dalej ciagnac politologii? Wybacz ze Cie tak zalewam pytaniami
|
|
|
|
|
#2167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dobrze pójdzie to zacznę w przyszłym roku i będę robiła dwa na raz
|
|
|
|
|
#2168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to niezły prezencior będziesz miała![]() my już musieliśmy wyjechac, tylko praca i praca, do tego ciągła tęsknota za sobą..a taki wyjazd to balsam dla ciała i duszy :tak:
Edytowane przez *Catherrine* Czas edycji: 2012-08-27 o 20:05 |
|
|
|
|
#2169 | |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne. Widać skocznie.
Byliśmy na jeden dzień tylko. Cytat:
|
|
|
|
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
Sylvviiaa
dziekuje my sami organizowalismy nocleg dla kolo 40 osob nad sala jest taki hotelik, to tam oni spali czesc na lóżkach a mlodsi na materacach ![]() czekam na pizze, namówiłam meza na giganta jestem mega głodna, w tej Krecie tak mnie rozpieszczali z jedzeniem ze teraz pewnie bede tu żreć co chwila ![]() :brzyda l:
|
#2171 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wypoczeliscie i najwazniejsze ze nacieszyliscie sie wreszcie soba ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2172 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak jechałam później pierwszy dzień do pracy to płaka mi się chciało..![]() ![]() Cytat:
![]() A ja też się dziś młodo poczułam w pracy Przychodzi taka Pani z księgowości i mówi: "dziewczyny, dostarczcie zaświadczenia z uczelni że studiujecie". Ja mówię, że ja już nie studiuję. A ona: "ale legitymację masz jeszcze ważną?" A ja na to, że nie, bo rok temu skończyłam już studia. A ona: "aaa..to Ty już skończyłaś licencjat?!" A ja: "i licencjat i magisterkę.. " Jej mina: ![]()
|
|
#2173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2174 | ||||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Osobiście marzy mi się Canon d600 niestety mnie nie stać Cytat:
Ciesze się, że jesteście zadowoleni, to najważniejsze ![]() A tekst Twojego męża mnie rozwalił Cytat:
![]() Cytat:
![]() Po prostu każda z nas poczuła się odzrucona i niezauważaona i koniec tematu. ![]() Cytat:
![]() widzę, że robi się ostro ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja już konczę na dniach praco-wakacje, własciwie prace już skończylam dzisiaj, jutro wypłata i poczekam chyba na TŻa jak skończy pracę, żeby z nim do domu jechac ![]() Cytat:
![]() lepiej czuć sie i wygladac młodo ![]() Znowu musiałam Wam emotki wywalić |
||||||||||
|
|
|
#2175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamiętam jak poznałam TŻa znajomych, to mnie wzięli za małolatę TŻ powiedział, że właśnie szkołę skończyłam, a ktoś ktoś na to: "taak? i teraz na studia idzie?" A TŻ: "Nie, właśnie studia skończyła"Wam też się to zdarza?
Edytowane przez *Catherrine* Czas edycji: 2012-08-27 o 21:36 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2176 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;36163727]No mi się nie zdarza tak, ale ostatnio podchodzi do mnie koleś w pracy i z tekstem "jak tam na studiach?" a ja
[/QUOTE]to może jeszcze nie ten wiek, zobaczysz za parę lat ![]() bo tak mniej więcej od liceum i przez studia i trochę po, to się człowiek nie zmienia bardzo ![]() ps. zazdroszczę pobytu w Karwii, miło wspominam i pogodę mieliśmy tam cudną jak na polskie morze
|
#2178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo jeszcze jak koles u mojej mamy w pracy byl i tak mowi do mnie jak tam w szkole, a moja mama ona to juz na 1 roku studiow jest to facet tak sie zmieszal ze az na 'Pani' mi zaczal mowic .W sklepie tez czesto mowia do mnie Dziecko a co Ty tu robisz ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- a jak z tztem chodze, to czesto ludzie niemilo lypia na nas wzrokiem, bo moj tz wyglada na starszego niz jest a ja na duzo mlodsza. Wygladamy jak troche sponsor z jakas malolata :/ |
|
|
|
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Wam
![]() wybaczcie że się mało udzielam ale ostatnio jakoś nie mam co pisać, z tż się układa, szukam pracy a tak to nuda wpadam tylko i podczytuje co u was słychać ![]() Przede wszystkim Paula - gratuluję udanego wesela, wyglądałaś ślicznie i zdjęcia z plaży
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
agus, a jak tam matura i studia?
|
|
|
|
#2181 | |
|
BAN stały
|
poczytałam dziś troche Waszą rozmowę na temat rozłamu wątku, i nie jestem w temacie ale dlaczego tak właściwie częśc dziewczyn jest tam część tu bo ja już nie nie rozumiem ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() śmieszy mnie to jak ludzie są zdezorientowani i właśnie tak "łypią", a później się okazuje, jak bardzo się mylili
|
|
#2183 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie :/ ludzie niektorzy to h*uje. My czesto musimy tlumaczyc ze nie jestesmy mlodsza siostra i starszym bratem dla siebie :/
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2184 |
|
Zakorzenienie
|
średnio :< znaczy biologię poprawiłam całkiem nieźle ale chemii nie
miałam iść na jakieś studia ale nic mnie jakoś nie interesuje. i póki co nie wiem
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
ehh ja też chcę 4 lata i być taka szczęśliwa
cat i aguś dawno Was nie widziałam
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
A zapisalas się gdzieś ?
|
|
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
maneo mam do wyboru ochronę środowiska albo jakąś zaoczną typu cosinus. Tylko nie wiem jak te studia bo wtedy będzie mnie obejmowała płatność za drugi kierunek. Czekam na odpowiedź z ministerstwa co i jak i wtedy coś zdecyduję.
just
|
#2188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje kochana ![]() ja dzisiaj musze na kilka godzinek do pracy skoczyć ciekawa jestem jak Julcia po 3 tyg zareaguje na mnie
|
|
#2189 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to taki mlody szczyl jak i ja ![]() Popolka ja napisalam w pierwszym poscie w miare o co chodzi z ta sytuacja ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- A ja dzisiaj 8 godzin w pracy :/ ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.

(praca
)

miałam iść na jakieś studia ale nic mnie jakoś nie interesuje. i póki co nie wiem