|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zaczynamy bieganie zupełnie od podstaw! cz. III
Ciekawy ten trening
. Chyba poważnie się nad nim zastanowię.Póki co: 40 min. biegu i przebieżki 6x30 sek. Pogoda wiosenna |
|
|
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś szybkie 5 km
z planem może wystartuje jak mi znajomy hantelki przyniesie
|
|
#2163 |
|
BAN stały
|
Dziś 4 km po 4 dniach przerwy i kostka znów jak balon
Ja nie wiem co mam z nią zrobić. Jutro pewnie znów będę kuleć |
|
|
|
#2164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ile mozna się tak męczyć
|
|
|
#2165 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2166 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2167 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi się mięśnie na ramionach od biegania zrobiły
Ghost19, główka do góry...co się odwlecze, to nie uciecze
Edytowane przez Ismenkusia Czas edycji: 2012-10-19 o 13:14 |
|
|
|
#2169 |
|
Zakorzenienie
|
A co sądzicie o obciążnikach na ręce? Te na nogi mogą przeciążyć stawy i niespecjalnie to mi się podoba, ale na nadgarstki.. może to jest właśnie pomysł żeby dłonie bardziej pracowały podczas biegania.
|
|
|
|
#2170 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a mnie przy bieganiu coś boli z przodu kostki tam gdzie stopa z piszczelem się styka...przy chodzeniu nic nie boli dopiero przy bieganiu nic nie spuchlo....co to moze być? zrobiłam sobie tyg przerwę ale nic nie dało...teraz robię marszobiegi ale chyba wybiorę się do lekarza...jak sobie mogę pomóc do wizyty u lekarza?
|
|
|
|
|
#2171 | |
|
Mrs Mrau
|
Cytat:
Ja po dłuższym biegu czuję zawsze mocno mięśnie brzucha. Gdzieś czytałam,że przy bieganiu (poza nogami ofkors) najszybciej zrzuca się brzuch. U mnie tak właśnie było. |
|
|
|
|
#2172 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba iść dziś pobiegać, dość już tego chorowania
|
|
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj byłam pierwszy raz od tygodnia pobiegać. Heh tylko 5 km i zdychałam, jutro wieczorem spróbuję więcej
Pogoda piękna do biegania
|
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie nawet za gorąco było, pić mi się bardzo chciało, a kasy nie miałam przy sobie
I tak z tym pragnieniem biegłam parę kilometrów
|
|
#2176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. No i zawsze mam przy sobie telefon żeby w razie co zadzwonić żeby ktoś po mnie przyjechał, ale z tego jeszcze nie skorzystałam
|
|
|
#2177 |
|
Mrs Mrau
|
Ja się zmusiłam aby zrobić sobie dziś wolne,bo bardzo nierozsądnie biegałam 10 dni pod rząd i ostatiej nocy odczułam co to popalone mięśnie.
Bo cuuudnie się biegało. Jaki człowiek czasem głupi jest
Edytowane przez cattt Czas edycji: 2012-10-20 o 22:48 |
|
|
|
#2178 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
Przedwczoraj przebiegłam ok 11km, bo jak głupek trochę się zgubiłam w lesie i po 9km na których zwykle kończę bieg, zostały mi jeszcze 2 i bardzo mało czasu żeby wziąć prysznic przed zajęciami, tempo mi podskoczyło w statystykach ładnie
A się martwiłam, że jeszcze dużo czasu minie zanim przebiegnę 10tkę, a tu wystarczył mój brak orientacji i czasu Niby las wydeptany i zgubić się nie da, ale są duże bajora i zawsze pobiegnę w przeciwną stronę niż jest mostek ![]() Ismenkusia jak to mięśnie na ramionach od biegania? Od czego? Też bym chciała
|
#2180 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny gdzie można kupić odpowiednią odzież do biegania w przystępnych cenach?Mam na myśli raczej sklepy internetowe,allero. Nie zależy mi na marce,mogą być takie "no name"
Bo dzisiaj sie zorientowałam,że kompletnie nie mam w czym biegać w chłodniejsze dni:/
|
#2181 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mają zawsze kolekcję ubrań do biegania. Teraz właśnie są ubrania na chłodne dni. Kupiłam ciepłochronne spodnie i kurtkę i powiem szczerze, że jestem pozytywnie zaskoczona. Jakość wykonania jest bardzo dobra. To raz. A dwa, jak ostatnio przy temp. 8 stopni wybrałam się w tych spodniach, kurtce i koszulce z krótkim rękawkiem pod spodem to za gorąco mi było Myślę, że spokojnie do temp. -5 da radę się w tym biegać ![]() Tu wrzucam linka na kolekcję: http://www.tchibo.pl/Ubrania-sportow...400009518.html |
|
|
|
|
#2182 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ogólnie to coraz bardziej sucha jestem
|
|
|
#2183 |
|
Konto usunięte
|
u mnie to nawet palce jakies ciensze sie zrobily. pierscionki sie tylko przekrecaja
widac, ze cialo sie modeluje, ale ponizej 59 kg waga nie spada
|
|
|
|
#2184 | |||||
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
Cytat:
Jak boli to nie biegaj, daj odpocząć organizmowi, pozwól się zregenerować bo jeszcze chodzisz, powtarzam jeszcze. Może naderwana torebka, może skręcona kostka, ponadrywane ścięgna . Kumulacja jakichś urazów i wtedy będziesz miała nauczke. Leżeć i tylko oddychać ) pomyśl nad jakimś planem biegowym. Kuruj się )Co do tych bóli dziewczyny pamiętacie o d rozgrzewce? I rozciąganiu po? Cytat:
Cytat:
![]() po dniu albo dwóch przerwy zobaczysz jakie fajne wyniki będziesz miała jak mięśnie odsapną![]() Cytat:
Brawo za przekroczenie 10![]() mikasa5 RUN4FUN po przejrzeniu można znaleźć też coś tańszego. U mnie dziś 7 km z hakiem i zbliżyłam się do życiówki na 5 km wyszło mi 22.08min ![]() Pogoda idealna na bieganie
28.08.2015 - 54,9 kg 28.08.2016 - 55,2 kg 28.08.2017 - 52,6 kg Edytowane przez StupidAlice Czas edycji: 2012-10-21 o 15:59 |
|||||
|
|
|
#2185 | ||
|
Raczkowanie
|
dobrze Madzia radzi, idź do lekarza Kochana
![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
ja tylko jak już się ściemnia, a biegnę bez TŻ'ta, mojego pakernego , to telefonik biorę ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- [1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;3717664 4]u mnie to nawet palce jakies ciensze sie zrobily. pierscionki sie tylko przekrecaja widac, ze cialo sie modeluje, ale ponizej 59 kg waga nie spada[/QUOTE]a ile masz wzrostu?
|
||
|
|
|
#2186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po tym jak ostatnio mniej biegam to tez zauważyłam że częściej przerwy robię co normalnie i 20 km mogłam bez przerwy, tak teraz 5 km z kilkoma marszami .Jakoś mi się nie chce i wogle. Bieganie w największym stopniu w głowie siedzi, i muszę się przełamać wkońcu, bo inaczej wogle odpuszczę . Mam zamiar we wtorek 10 km bez przerwy zrobić, to już wtedy ta blokada mi zejdzie![]() Potrzebowałabym kogoś kto by mi kopa w dupę dał
|
|
|
#2187 | |
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
ja mogę dać Ci porządnego wirtualnego kopa i bacikiem przylać na dokładke
|
|
|
#2188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za kopa A tutaj dla Ciebie
|
|
|
#2189 | |
|
Konto usunięte
|
a co ma znaczyc ta minka
? no chyba nie uwazasz, ze jestem gruba? wzrost prawie 170 cm. ja w sumie normalnie wygladam i chudnac nie chce, ale jakbym sie mogla gdzie niegdzie wymodelowac, to by bylo ok to zalezy od naszej budowy, np kto inny przy 59kg moze sie wydawac grubyCytat:
|
|
|
|
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
Reportaż o bieganiu w Uwadze TVN
http://uwaga.tvn.pl/61709,news,,bieg...,reportaz.html
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.

. Chyba poważnie się nad nim zastanowię.

z planem może wystartuje jak mi znajomy hantelki przyniesie
Ja nie wiem co mam z nią zrobić. Jutro pewnie znów będę kuleć 
No ile mozna się tak męczyć
Na razie zrobiłam okład z Altacetu na noc i usztywniłam. Chodzić się da
a tak mi sięspodobało

nic nie spuchlo....co to moze być? zrobiłam sobie tyg przerwę ale nic nie dało...teraz robię marszobiegi ale chyba wybiorę się do lekarza...jak sobie mogę pomóc do wizyty u lekarza?

Niby las wydeptany i zgubić się nie da, ale są duże bajora i zawsze pobiegnę w przeciwną stronę niż jest mostek