Furkoczące poślady wizażanki to pozycja bojowa do pogadanki. Wizażowe ploty cz. II - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-16, 21:45   #2161
justka89
Zakorzenienie

GG do justka89
Dot.: Furkoczące poślady wizażanki to pozycja bojowa do pogadanki. Wizażowe ploty cz.

Idę się położyć. Coś zmęczona jestem. Popedałowałam na rowerku dość sporo.
Dobranoc.
04.01.2019 r.
13.06.2020 r.

Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam.
justka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 21:46   #2162
Flavienn
Zakorzenienie

Dot.: Furkoczące poślady wizażanki to pozycja bojowa do pogadanki. Wizażowe ploty cz.

hej dzirwczyno nie bądź taka, postaw loda dla chlopaka. kiedy żona cię opiepsza kup jej loda będzie lepsza

proszę kliknij
Flavienn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 21:49   #2163
NotreDame
Zakorzenienie

Oglądamy z TZtem "Osadę" pisze do Was z telefonu, wiec wybaczcie błędy i ewentualny brak polskich znaków
Osadę już widziałam, ale dawno temu tak jak i TŻ. Oglądamy na moim komputerze, a on siedzi na swoim :/
Kartki wysyłam jutro do Tajwanu, Niemiec i Rosji.

Ja to płyty z mojej studniówki nie widziałam od kilku lat. Pewnie też dlatego, że na mojej studniówce była cała szkoła 8 klas po 36 osób i na płycie ratem kilka razy gdzieś mignęłam. Bez sensu trochę.

Głupi telefon, nie dał mi skończyć i wysłał post

28 września 2014
6 sierpnia 2016

Edytowane przez NotreDame
Czas edycji: 2012-08-16 o 21:52
NotreDame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 21:50   #2164
kudlik_kk
Zakorzenienie

justka dobranoc

21. 10. 2015 - teoria: podejście pierwsze i ostatnie: 74 / 74
03. 12. 2015 - praktyka: podejście pierwsze i ostatnie

kudlik_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 22:03   #2165
ParoleParole
Zakorzenienie

To może imprezaaaaa?

http://www.youtube.com/watch?v=KXs0hIKl11s
Stary 2012-08-16, 22:05   #2166
kudlik_kk
Zakorzenienie

Parole dawno nie było żadnej. Babki pogrzeczniały Ale ja dziś na soczku, biorę prochy od zęba

Stary 2012-08-16, 22:09   #2167
Callanthe
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=mHaSKLErWUQ
Callanthe jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-16, 22:15   #2168
MarysN
Zakorzenienie

[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;35935442]Film na plaży? Też bym chciała pojechać oglądać film na plaży. Niestety u mnie nie robią takich atrakcji[/QUOTE]
wrocilam.. w polowie wylaczyli bo deszcz zaczal kropic barany!

kiedys bylam na tancach na plazy.. najpierw koncert zespolu z piosenkami Abby, a pozniej dyskoteka.. chyba nigdy w zyciu nie tak nie wybawilam jak wtedy.. buty w kat, kiecka w gore i w piach.. ach.. to byla cudowna noc..
Cytat:
Napisane przez kudlik_kk Pokaż wiadomość
MarysN na alle jest
[
/QUOTE]
a faktycznie

a tata mi kiedys opowiadal o jakis takich ziolach, ze jak cos tam jest nie tak to woda nagle sie taka metna robi.. to moze to bylo to
Cytat:
Napisane przez kawa_tylko_z_mlekiem Pokaż wiadomość
Hej.
W końcu mogę spędzić wieczór z wami. Wzięłam prysznic i mi tak zimno, że szok. Na stopy założyłam bambosze, w których śmigam po domu w zimie. Okryłam się też kołdrą i piję gorącą herbatę waniliową.
dobra jest taka herbata? w zyciu nie pilam..
Cytat:
Napisane przez NotreDame Pokaż wiadomość
Ej, weźcie któraś wolna poznajcie jakiegoś boga seksu i mi zaserwujcie piękna historię dobrze, że chociaż jakiś pozytywny akcent z czerwonymi różami dziś był
Jak ja np. milion lat temu, jak chodziły jeszcze po ziemi dinozaury, a ja rozpoczęłam moją przygodę na studiach, to pod uczelnią często mi się przyglądał jakiś chłopak i w ogóle, zaczęłam go częściej widywać w mojej okolicy np. parkował samochód na tym samym parkingu co ja i to z reguły zaraz koło mojego samochodu. Aż któregoś majowego dnia, wracając z zajęć szłam cała przemoczona do auta, a ten do mnie podbiegł z parasolem, że mnie odprowadzi do samochodu, żebym bardziej nie zmarzła. A potem jak odjechałam i stałam w korku (on jechał za mną) to wysiadł ze swojego auta, wskoczył do mojego samochodu i powiedział, że nie wyjdzie jak się z nim nie umówię
ja znam boga seksu! no ale love story to to nie jest..

o jaaaaa!juz sie mialam jarac tym facetem, ale doczytalam, ze mial dziewczyne.. co za dupek! ale swoja droga ja bym uciekala gdyby ktos tak za mna lazil

a sobie kieeedys tak weszlam na nk i mialam tam wiadomosc od pewnego Pawla. [wlasnie z nim bylam na tej imprezie na plazy] napisal tam, ze wie ze sie nie znamy i ze to napewno glupio zabrzmi, ale idzie na zabawe andrzejkowa i nie ma partnerki. i ze tak szukal sobie w znajomych, znajomych znajomych i gdzies znalazl mnie i mu sie spodobalam i czy moze nie moglabym sie z nim tam wybrac. no to ja co? -buch w jego znajomych i patrze czy kogos znam a ze siostra moja go znala z widzenia.. i wogole przyjaznil sie z ludzmi ktorych jako tako gdzies tam znalam to stwierdzilam, ze czemu nie umowilismy sie ktoregos dnia na pizze, fajnie sie gadalo fajny chlopak. a w dni zabawy wchodzi taki odgalantowany, pod krawatem, w czarnym plaszczu, wypachniony ze o matko i ... z bukietem kwiatow! zeszlismy na dol, otworzyl mi drzwi do samochodu.. cala noc kiedy wstawalam on wstawal pierwszy i odsuwal mi krzeslo, kiedy siadalam, podchodzil, przysuuwal mi krzeslo, czulam sie jak ksiezniczka.. pozniej jeszcze sie spotykalismy.. ja jakos przyjaciel, on jak sie pozniej okazalo jako ktos duzo wiecej.. bylam chora, przywozil mi banany i kubusia bo uwielbiam. jak mialam dola przywozil mi kubelek lodow, truskawskowych -bo to moje ulubione, zostawial je na klatce i dzwonil, ze stoja na schodach i mam zejsc. byl absolutnie najfajniejszym czlowiekiem na swiecie..
a, ze chcialas love story to konczyc nie bede -moze byc?
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;3593598 2]Spać mi się chcę.
I chyba jutro pójdę do lekarza bo antybiotyk mi się kończy a gardło znowu zaczyna boleć :/
biedna kochana nasza.. co ty sie nie nameczysz z tym chorobskiem...

będzie nas o jedno więcej..
MarysN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 22:16   #2169
MarysN
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaaef Pokaż wiadomość
Wróciłam Laski i czuję się jeszcze lepiej niż przed wyjściem! O niebo!
Ale niestety nie będę tutaj z Wami już dzisiaj dłużej, bo znowu komputer mi zamula
Na szczęście sprawdziłam i lap już jutro będzie w serwisie, więc trzymać tam kciuki za niego to wrócę jak najszybciej
Teraz idę się wykąpać, umyć zęby, wybalsamować się i do łóżka. Jutro będzie fajny dzień. W planie mam generalne porządki, które pewnie przeciągną się do soboty. W niedzielę chrzciny

Dobrej nocy!
tak sie pousmiechalam czytajac to, ale zapomnialam wszystko co ci chcialam powiedziec, wiec powiem chociaz dobranoc

Cytat:
Napisane przez Legionistka23 Pokaż wiadomość
ja Ci dam kozo jedna ej Ty

nie oberwie się Wam wybaczam

Nie wiem może Legi? bo przecież nie będziecie do mnie pisac Legion
co mi dasz? klapsa?

uff.. cale szczescie!
Cytat:
Napisane przez kawa_tylko_z_mlekiem Pokaż wiadomość
,,Tylko Ciebie chcę"

Cytat:
Napisane przez NotreDame Pokaż wiadomość
Oglądamy z TZtem "Osadę" pisze do Was z telefonu, wiec wybaczcie błędy i ewentualny brak polskich znaków
o matulu.. jak to pierwszy raz ogladalam to bylam jeszcze gowniara i myslalam, ze z butow wyskocze! ogladalam to jeszcze z kuzynem.. starszy byl to myslalysmy, ze madrzejszy ale gdzie tam.. on juz to kiedys widzial i jak byly najgorsze momenty, my w czworke skulone i wystraszone, a on zaczynal wtedy tak histerycznie krzyczec, na co my jeszcze wiekszy pisk, na co rodzice z drugiego pokoju jeszcze wiekszy..tyle ze oni na nas a nie z filmu

wrocilam. M. tak mnie wnerwil, ze najchetniej bym rozszarpala.. ale staralam sie byc milutka i kochana. i pozniej tak po 21 jakos blizej 22 w sumie zapytal sie co robie i czy znowu gdzies wychodze [a nigdy tego nie robil] to pominelam fakt, ze juz dawno mnie w domu nie ma i ze jestem z kolezanka i powiedzialam mu, ze tak..ze wlasnie wychodze. i przestalam odpisywac na smsy. i pierwszy raz w zyciu jego zainteresowanie wzroslo. zawsze to przyjmowal i cisza. nawet jak ja pisalam to nie odpisywal. a tu co chwile, czemu nie pisze, co tak cicho.. i pozniej w koncu 'to ja juz ide spac'.. a ja twardo nic niech teraz jego szlag trafi. zaraz albo rano napisze mu, ze ojej no sory.. ale nie mialam jak pisac.. -trudno. sam tego chcial

Stary 2012-08-16, 22:21   #2170
Callanthe
Zakorzenienie

[QUOTE=MarysN;35941775]wrocilam.. w polowie wylaczyli bo deszcz zaczal kropic barany!

kiedys bylam na tancach na plazy.. najpierw koncert zespolu z piosenkami Abby, a pozniej dyskoteka.. chyba nigdy w zyciu nie tak nie wybawilam jak wtedy.. buty w kat, kiecka w gore i w piach.. ach.. to byla cudowna noc..
Cytat:
MarysN na alle jest
[
/QUOTE]
a faktycznie

a tata mi kiedys opowiadal o jakis takich ziolach, ze jak cos tam jest nie tak to woda nagle sie taka metna robi.. to moze to bylo to

o jaaaaa!juz sie mialam jarac tym facetem, ale doczytalam, ze mial dziewczyne.. co za dupek! ale swoja droga ja bym uciekala gdyby ktos tak za mna lazil

a sobie kieeedys tak weszlam na nk i mialam tam wiadomosc od pewnego Pawla. [wlasnie z nim bylam na tej imprezie na plazy] napisal tam, ze wie ze sie nie znamy i ze to napewno glupio zabrzmi, ale idzie na zabawe andrzejkowa i nie ma partnerki. i ze tak szukal sobie w znajomych, znajomych znajomych i gdzies znalazl mnie i mu sie spodobalam i czy moze nie moglabym sie z nim tam wybrac. no to ja co? -buch w jego znajomych i patrze czy kogos znam a ze siostra moja go znala z widzenia.. i wogole przyjaznil sie z ludzmi ktorych jako tako gdzies tam znalam to stwierdzilam, ze czemu nie umowilismy sie ktoregos dnia na pizze, fajnie sie gadalo fajny chlopak. a w dni zabawy wchodzi taki odgalantowany, pod krawatem, w czarnym plaszczu, wypachniony ze o matko i ... z bukietem kwiatow! zeszlismy na dol, otworzyl mi drzwi do samochodu.. cala noc kiedy wstawalam on wstawal pierwszy i odsuwal mi krzeslo, kiedy siadalam, podchodzil, przysuuwal mi krzeslo, czulam sie jak ksiezniczka.. pozniej jeszcze sie spotykalismy.. ja jakos przyjaciel, on jak sie pozniej okazalo jako ktos duzo wiecej.. bylam chora, przywozil mi banany i kubusia bo uwielbiam. jak mialam dola przywozil mi kubelek lodow, truskawskowych -bo to moje ulubione, zostawial je na klatce i dzwonil, ze stoja na schodach i mam zejsc. byl absolutnie najfajniejszym czlowiekiem na swiecie..

Dokończ, dokończ!

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

Eee, głupio, że przerwali w połowie filmu! A w jakim mieście takie coś oraganizują? Słyszałam tylko o Zakopanym i Gdańsku?

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Cytat:
Napisane przez MarysN Pokaż wiadomość
tak sie pousmiechalam czytajac to, ale zapomnialam wszystko co ci chcialam powiedziec, wiec powiem chociaz dobranoc

co mi dasz? klapsa?

uff.. cale szczescie!

o matulu.. jak to pierwszy raz ogladalam to bylam jeszcze gowniara i myslalam, ze z butow wyskocze! ogladalam to jeszcze z kuzynem.. starszy byl to myslalysmy, ze madrzejszy ale gdzie tam.. on juz to kiedys widzial i jak byly najgorsze momenty, my w czworke skulone i wystraszone, a on zaczynal wtedy tak histerycznie krzyczec, na co my jeszcze wiekszy pisk, na co rodzice z drugiego pokoju jeszcze wiekszy..tyle ze oni na nas a nie z filmu

wrocilam. M. tak mnie wnerwil, ze najchetniej bym rozszarpala.. ale staralam sie byc milutka i kochana. i pozniej tak po 21 jakos blizej 22 w sumie zapytal sie co robie i czy znowu gdzies wychodze [a nigdy tego nie robil] to pominelam fakt, ze juz dawno mnie w domu nie ma i ze jestem z kolezanka i powiedzialam mu, ze tak..ze wlasnie wychodze. i przestalam odpisywac na smsy. i pierwszy raz w zyciu jego zainteresowanie wzroslo. zawsze to przyjmowal i cisza. nawet jak ja pisalam to nie odpisywal. a tu co chwile, czemu nie pisze, co tak cicho.. i pozniej w koncu 'to ja juz ide spac'.. a ja twardo nic niech teraz jego szlag trafi. zaraz albo rano napisze mu, ze ojej no sory.. ale nie mialam jak pisac.. -trudno. sam tego chcial
Dobrze! Niech wie, że nie jesteś na każde jego zawołanie!
Stary 2012-08-16, 22:43   #2171
Flavienn
Zakorzenienie

ale duzo pizecie

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

zaraz was poczytam

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

ale macie laski przeboje, jak z filmow love story

proszę kliknij
Stary 2012-08-16, 22:48   #2172
MarysN
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Callanthe Pokaż wiadomość
Dokończ, dokończ!

Eee, głupio, że przerwali w połowie filmu! A w jakim mieście takie coś oraganizują? Słyszałam tylko o Zakopanym i Gdańsku?

Dobrze! Niech wie, że nie jesteś na każde jego zawołanie!
ale love story to to nie jest. Pawel byl starszy o jakies 4 lata, ja bylam wtedy szalenczo zakochana w M. ale innym i na moje durne szczescie mial tak samo na imie jak obecny M.:/ no ale nie wazne.. tak sie w nim kochalam, ze nie zauwazylam, ze ten Pawel to spelnienie marzen o takim ksieciu na bialym koniu.. ja bylam na etapie smutku, bo M wyjechal do Wroclawia i Pawel byl tylko dla mnie przyjacielem. kiedys powiedzialam mu, ze nie moze sie nigdy we mnie zakochac. wtedy mnie wysmial i powiedzial, ze nie ma nawet takiego zamiaru.. no i dupa, bo wyszlo na moje. pozniej mi sie przyznal, ze sie ze mnie nabijal, ze taka gowniara jak ja a sypie takimi tekstami no generalnie 'zbyt pewna siebie smarkula' spotykalismy sie dalej.. bylo miedzy nami cos wiecej niz tylko czysta przyjazn, ale nigdy nie bylo seksu. [nie mozliwe, nie? jeszcze nie bylam taka zbocozna!] on czul duzo, ja nie bylam w stanie poczuc nic.. byl dla mnie wazny, bardzo, byl kims wiecej niz przyjacielem ale czulam ze bylam w stanie dac mu tego czego by chcial.. i pewnego dnia, jak znalezlismy sobie takie 'nasza' miejsce, lezelismy na kocu, ogladalismy chmury a on powiedzial mi, ze mnie kocha.. i jakby mi wtedy bylo malo to powiedzial, ze nigdy nikomu tego nie mowil i nigdy tego nie czul.. ja chcialam uciec, chcialam przestac sie z nim spotykac, on mi na to nie pozwalal.. i tak spotykalismy sie dalej.. on mi to mowil coraz czesciej, dalej nie pozwalal uciec, ja dalej nic nie czulam.. pozniej wyjechalam na wakacje z chlopakami z liceum, oderwalam sie od Pawla, mialam w koncu ta przewage, ze moglam sie troche odsunac.. i tak wpadlam w rece mojego najlepszego kumpla z liceum.. i tak mnie jakos zakrecil.. przyjechalam.. powiedzialam Pawlowi, ze musimyz to zakonczyc.. ze ja mam dosyc ranienia go, patrzenia jak on sie we mnie zakochuje, a ja nie jestem w stanie mu nic dac, bo poznalam go w nieodpowiednim momencie zycia dla siebie i nie potrafilam go pokochac.. on plakal, prosil o szanse.. mowil, ze kocha.. pozniej czasami sie jeszcze spotykalismy.. mielismy kontakt. pozniej pojawila sie jakas dziewczyna, niby z nia byl.. kochal mnie, ona o tym wiedziala, ze on nie potrafi zapomniec, zabronila mu kontaktow ze mna.. i tadam -koniec historii..
a moral z tego taki, ze bylam idiotka jak sto piecdziesiat! mlode to i durne..

a to nawet nie miasto. wioska Lgin. zadupie takie, ze moze nawet na mapie nie ma

ooo, napisalam do niego. i tak jak zawsze M. usypia max o 22.30 jak idzie do pracy. no i o tej mi napisal, ze idzie spac.. tak ja mu napisalam przed chwila, ze dopiero wrocilam i nie moglam tak on mi napisal 'nie spie.. )' to mu odpisalam tylko krotko 'to spij. ja juz ide.. branoc'
a gdybym o tej godzinie napisala tak normalnie bo cos bym chciala to w zyciu moim by mi nie odpisal.. palant

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

hahaha, tak Flav.. ale u mnie to tylko samo STORY

Stary 2012-08-16, 22:50   #2173
kudlik_kk
Zakorzenienie

MarysN widzisz, jednak mu zależy

Stary 2012-08-16, 22:53   #2174
MarysN
Zakorzenienie

chyba tylko na tym, zebym nie mogla miec nikogo innego..

Stary 2012-08-16, 22:56   #2175
kudlik_kk
Zakorzenienie

Ale widzisz, to też znak. Niby nie razem ale zaborczy i zazdrosny i nie chce się dzielić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-16, 22:59   #2176
MarysN
Zakorzenienie

w sobote on mi pokaze.. nie wazne.. nie chce juz myslec, ze znowu sie rozrycze.. starczy na dzisiaj..

tak przypomnialam sobie o tym Pawle.. o mamus jaka ja idiotka bylam!

Stary 2012-08-16, 23:00   #2177
Flavienn
Zakorzenienie

ja to mojego tzta poznalam w grze internetowej kiedy pytal mnie czy moge mu podeslac wsparcie

proszę kliknij
Stary 2012-08-16, 23:02   #2178
0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6
Konto usunięte

Marysia dobrze, że nie odpisałaś
Niech wie, że nie jesteś na każde jego zawołanie.

Dobranoc tym co idą spać
0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 23:09   #2179
MarysN
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Flavienn Pokaż wiadomość
ja to mojego tzta poznalam w grze internetowej kiedy pytal mnie czy moge mu podeslac wsparcie
no co ty?
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;35942605]Marysia dobrze, że nie odpisałaś
Niech wie, że nie jesteś na każde jego zawołanie.

Dobranoc tym co idą spać[/QUOTE]
no nie? wiem, ze to malo.. ale tak jak wczesniej ryczalam.. na tym filmie o po drodze.. to jak to zrobilam to mi przeszlo i taka dumna sie z siebie poczulam.. mowie wam!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-16, 23:15   #2180
kudlik_kk
Zakorzenienie

Ale ja jestem głupia o jeeeezzzzzuuuuuuuu a poje.bana jak paczka prezerwatyw normalnie

Stary 2012-08-16, 23:19   #2181
Flavienn
Zakorzenienie

Cytat:
no co ty?
powaznie tak sie poznalismy
pozniej od slowa do slowa przyszlo
zwala

proszę kliknij
Stary 2012-08-16, 23:21   #2182
0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6
Konto usunięte

Cytat:
W co graliście? W ML na fb?

Cytat:
no nie? wiem, ze to malo.. ale tak jak wczesniej ryczalam.. na tym filmie o po drodze.. to jak to zrobilam to mi przeszlo i taka dumna sie z siebie poczulam.. mowie wam!
Ja też jestem z Ciebie dumna
To duży krok do przodu
0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 23:25   #2183
MarysN
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ja jestem głupia o jeeeezzzzzuuuuuuuu a poje.bana jak paczka prezerwatyw normalnie
co sie dzieje?
Cytat:
powaznie tak sie poznalismy
pozniej od slowa do slowa przyszlo
zwala
no faktycznie zwala
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;35942792]W co graliście? W ML na fb?

Ja też jestem z Ciebie dumna
To duży krok do przodu[/QUOTE]

nie wiem co mi sie dzisiaj stalo.. nie martw sie..-jutro mi przejdzie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-16, 23:26   #2184
Flavienn
Zakorzenienie

http://www.blog.pl/artykuly/nie-myla...ewiec-miesiecy

proszę kliknij
Stary 2012-08-16, 23:26   #2185
NotreDame
Zakorzenienie

[QUOTE=MarysN;35941775]wrocilam.. w polowie wylaczyli bo deszcz zaczal kropic barany!

Cytat:
MarysN na alle jest
[
/QUOTE]
a faktycznie

Może być, ale dalej mi brak, bo czekam na happy endy :P

Ten od mojej romantycznej historii w końcu okazał się rewelacyjnym kumplem i w sumie cieszę się, że go spotkałam, bo nie był ani w połowie w moim typie, ale przynajmniej kogoś fajnego spotkałam. Tylko jego laska mi głupie smsy wypisywała, co dla mnie w sumie śmieszne było, bo ja do gościa żadnych "uczuć" nie miałam w kwestiach damsko-męskich. I nawet jakby był wolny to nic by z tego nie było. (bo w pewnym okresie nie byliśmy obydwoje w związakch i tak nic, nawet nie próbowaliśmy), Inna kwestia, że ja go bardzo pociągałam fizycznie, ale on tej dziewczyny nigdy by nie zdradził.

28 września 2014
6 sierpnia 2016
NotreDame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 23:27   #2186
Flavienn
Zakorzenienie

[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;35942792]W co graliście? W ML na fb?
[/QUOTE]

5 lat temu to ja fejsa nie mialam, wtedy byla moda na nk
poznalam go w grze ktora nazywa sie PLEMIONA :P

proszę kliknij
Stary 2012-08-16, 23:33   #2187
Callanthe
Zakorzenienie

Cytat:
ale love story to to nie jest. Pawel byl starszy o jakies 4 lata, ja bylam wtedy szalenczo zakochana w M. ale innym i na moje durne szczescie mial tak samo na imie jak obecny M.:/ no ale nie wazne.. tak sie w nim kochalam, ze nie zauwazylam, ze ten Pawel to spelnienie marzen o takim ksieciu na bialym koniu.. ja bylam na etapie smutku, bo M wyjechal do Wroclawia i Pawel byl tylko dla mnie przyjacielem. kiedys powiedzialam mu, ze nie moze sie nigdy we mnie zakochac. wtedy mnie wysmial i powiedzial, ze nie ma nawet takiego zamiaru.. no i dupa, bo wyszlo na moje. pozniej mi sie przyznal, ze sie ze mnie nabijal, ze taka gowniara jak ja a sypie takimi tekstami no generalnie 'zbyt pewna siebie smarkula' spotykalismy sie dalej.. bylo miedzy nami cos wiecej niz tylko czysta przyjazn, ale nigdy nie bylo seksu. [nie mozliwe, nie? jeszcze nie bylam taka zbocozna!] on czul duzo, ja nie bylam w stanie poczuc nic.. byl dla mnie wazny, bardzo, byl kims wiecej niz przyjacielem ale czulam ze bylam w stanie dac mu tego czego by chcial.. i pewnego dnia, jak znalezlismy sobie takie 'nasza' miejsce, lezelismy na kocu, ogladalismy chmury a on powiedzial mi, ze mnie kocha.. i jakby mi wtedy bylo malo to powiedzial, ze nigdy nikomu tego nie mowil i nigdy tego nie czul.. ja chcialam uciec, chcialam przestac sie z nim spotykac, on mi na to nie pozwalal.. i tak spotykalismy sie dalej.. on mi to mowil coraz czesciej, dalej nie pozwalal uciec, ja dalej nic nie czulam.. pozniej wyjechalam na wakacje z chlopakami z liceum, oderwalam sie od Pawla, mialam w koncu ta przewage, ze moglam sie troche odsunac.. i tak wpadlam w rece mojego najlepszego kumpla z liceum.. i tak mnie jakos zakrecil.. przyjechalam.. powiedzialam Pawlowi, ze musimyz to zakonczyc.. ze ja mam dosyc ranienia go, patrzenia jak on sie we mnie zakochuje, a ja nie jestem w stanie mu nic dac, bo poznalam go w nieodpowiednim momencie zycia dla siebie i nie potrafilam go pokochac.. on plakal, prosil o szanse.. mowil, ze kocha.. pozniej czasami sie jeszcze spotykalismy.. mielismy kontakt. pozniej pojawila sie jakas dziewczyna, niby z nia byl.. kochal mnie, ona o tym wiedziala, ze on nie potrafi zapomniec, zabronila mu kontaktow ze mna.. i tadam -koniec historii..
a moral z tego taki, ze bylam idiotka jak sto piecdziesiat! mlode to i durne..

a to nawet nie miasto. wioska Lgin. zadupie takie, ze moze nawet na mapie nie ma

ooo, napisalam do niego. i tak jak zawsze M. usypia max o 22.30 jak idzie do pracy. no i o tej mi napisal, ze idzie spac.. tak ja mu napisalam przed chwila, ze dopiero wrocilam i nie moglam tak on mi napisal 'nie spie.. )' to mu odpisalam tylko krotko 'to spij. ja juz ide.. branoc'
a gdybym o tej godzinie napisala tak normalnie bo cos bym chciala to w zyciu moim by mi nie odpisal.. palant

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

hahaha, tak Flav.. ale u mnie to tylko samo STORY
Smutne, ale lubie słuchać takie historie. Lubie jak ktoś coś opowiada.
Będzie dobrze, skoro M. nie chce cię oddać, bo jest zazdrosny to jak go zostawisz to wróci w szybkim tempie.

Cytat:
się jaja
Cytat:
Co się stało?
Kudlik nawet jak zła sypie tekstami że aż się śmiech sam cisnie
Stary 2012-08-16, 23:34   #2188
kudlik_kk
Zakorzenienie

Flav to może swoje wspólne plemię założycie i sklecicie nowego członka ludu?

---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ----------

Callanthe no jak mogę być mądra jak sama sobie zaprzeczam. No jak

Stary 2012-08-16, 23:35   #2189
Flavienn
Zakorzenienie

Cytat:
Flav to może swoje wspólne plemię założycie i sklecicie nowego członka ludu?
liczysz na to, ze tez poznasz tak swoja wielka milosc ?

---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Callanthe Pokaż wiadomość
się jaja
do tej ppory sie z tego smieje, nigdy bym nie pomyslala ze bede z chlopakiem poznanym przez gre z neta, ze bedzie pierwszy we wszystkim w moim zyciu

proszę kliknij
Stary 2012-08-16, 23:35   #2190
kudlik_kk
Zakorzenienie

Flav ja to niee, ale wy możecie coś tam imtarira co cym wreszcie ciotką była

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości