|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VIII
Cytat:
![]() po prostu nie wyglada na zadbana osobe, a juz na pewno nie na taka, ktora moze doradzac innym w sprawach urodowych
|
|
|
|
|
#2162 |
|
Karo
|
|
|
|
|
#2163 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2164 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
|
|
|
#2165 |
|
Raczkowanie
|
HEHE u Katosu nie zauważyłam ale ja Jej bardziej słucham niż patrzę
zresztą z wszystkimi tak mam oprócz tych co nie znam
|
#2166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na pewno nie powiedziałabym, że nie jest zadbana
|
|
|
#2167 |
|
Raczkowanie
|
ja teżAle na pewno nie powiedziałabym, że nie jest zadbana [/QUOTE]
|
#2168 |
|
Zadomowienie
|
Zadbana, niezadbana, ale pisanie o kimś, że jest niedomyty, to chyba lekka przesada.
włączyłam filmik szusz z fashion week, rozkręciłam głośniki, bo muzyka w tle leciała bardzo cicho, a nagle łup głos szusz. Chyba można było edytować filmik tak, żeby widz nie dostał zawału. |
|
|
|
#2169 |
|
Zadomowienie
|
co do KAtosu http://mistrzowie.org/476103/Wampir
|
#2170 |
|
Łotewa
|
![]() ![]() ![]() : pala:Chyba niektórzy zaniedbanych kobit nie widzieli... Oleska zadbana kobitka jest a, że nie nosi rozmiaru 36 to nie jest żadnym wykroczeniem w tym kierunku... no
|
|
|
|
#2171 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2172 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba żartujesz, prawda?
![]() Nie napisałam, "w poście u Mirell pisze coś tam", tylko "Mirell pisze o tym i o tym", chyba coś Ci nie wyszło.
|
|
|
|
#2173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Mirell pisze o tym i o tym" - to czas teraźniejszy , czyli powinno być "Mirell napisała o tym i o tym " . Według mnie, tak na moje rozumowanie ![]() Ale od siebie uważam , że to zwykłe czepialstwo i chęć dogryzienia Więc nie powinno mieć miejsca na forum
|
|
|
|
|
#2174 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny znacie może jakies vlogi dziewczyn które maja jasna karnacje i mowia o jej pielegnacji?
"Nie wchodź łagodnie w tę pogodną noc, niech płonie starość tuż przed kresem dni, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc, chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich, nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc." |
|
|
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
Ulubieńcy października u Nissiax : http://www.youtube.com/watch?v=l1H0-iLk1Jk&feature=plcp
Sudocrem dobry na wszytko! Jedyny ratunek przed podrażnieniami po depilacji. Ale przy całej sympatii do Agnieszki, powinna popracować nad dokładniejszą wymową. ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Callmeblondie, FlorenceBeauty
|
#2176 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2177 |
|
Rozeznanie
|
e tam czepiacie sie siebie na wzajem.
Dziewczyny mi chodzilo o niezadbane dziewczyny, ktore nagrywaja. Np. Kilki dni temu widziałam dziewczynę obciętą na chłopaka z przetłuszczonymi włosami. Styl jak ze wsi (sama mieszkałam pół życia na wsi i nikogo nie obrażam) no wiecie... Grubsza dość + tłuszcz na włosach + na tej wielkiej buzi pryszcz z białym czubkiem + twarz się świeci + zero podkładu + zero tuszu + zero żadnej tapety + zero lakieru do paznokci + paznokcie (widać jak pokazywała produkty bliżej kamerki) takie wygryzione , poszarpane końcówki, zakończone ostro + żakiet jak z mojej babci + koszula biała klasyczna. ![]() litości Nie obrażam Niesi, Ciacha, Rgp PaniNorge czy innych dziewczyn, ale chodziło mi o taki na maxa styl niezadbany. A najlepsze jest to, że dziewczyny pokazywała paletki ze sleeka, bazy pod cienie, droższe kosmetyki. Najpierw chciałam napisać coś wrednego, ale później napisałam aby umyła włosy, pomalowała się, wyregulowała brwi. Kurcze. Przecież sama się ośmiesza nooo. Jak możecie tego nie czaić. Zaraz poszukam linka. |
|
|
|
#2178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2179 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
))tu nie chodzi o niezadbanie takie jak mówisz - bo to jest jest oczywiste. Ale wg niektórych jeśli nagrywająca nie jest oczywistą pięknością to znaczy że jest niezadbana i o zgrozo niedomyta . Tylko ile takich do których nie można sie nawet w 1% doczepić jest na polskim YT - może 5 a może nawet tyle nie. ps. ubawiło mnie to że osoba o brązowch oczach nie powinna nagrywac filmików z makijażem dla zielonych ... zaraz bedzie że brunetki nie powinny nagrywać dla blondynek, ciemne karnacje dla jasnych...każda bedzie miała 3 makijaże na swoich kanałach i cacy...wszyscy będą zadowoleni ![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- DENKO u Paulinki1982...bardzo ładnie wygląda ładniej po ciąży niż przed...takie moje zdanie ![]() http://www.youtube.com/watch?v=EXxL3dKz8qc
...I don't try to be awesome, awesomes tries to be me... Edytowane przez othecat Czas edycji: 2012-11-02 o 13:06 |
|
|
|
|
#2180 |
|
Zadomowienie
|
Ja też się denerwuje jak ktoś robi makijaż dla niebieskich oczu, a sama ma zielone/brązowe, bo nie mam "podglądu" jak to w rzeczywistości na tych niebieskich będzie wyglądać i automatycznie w ogóle mnie to nie zachęca do zrobienia makijażu
I tak naprawdę wykorzystuje tylko makijaże dla niebieskich oczu wykonane na niebieskich oczach/soczewkach (ew jak ktoś przerobi zdjęcie )
|
|
|
|
#2181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2182 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy kojarzycie, ale kiedyś nagrywała emka516. Już nie nagrywa ale prowadziła bloga, szukałam i szukałam ale nie znalazłam, zna go ktoś może?
|
|
#2183 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nieźle by to ograniczyło te dziewczyny... ps. To przy filmikach Katosu to Ty musisz sie bardzo denerwować
|
|
#2184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, że usunęła filmiki, bo dziewczyna była konkretna i miło się ją oglądało.
|
|
|
|
|
#2185 |
|
Zadomowienie
|
No ja własnie chyba nie mam aż takiej wyobraźni, albo jestem uprzedzona, bo większość maijaży dla niebieskich oczu na moich nie wygląda tak rewelacyjnie... Nie wiem mozliwe jest to, że na jasnoniebieskich oczach mniej makijazy wygląda fajnie niż na standardowo niebieskich?
Dlatego podobało mi się jak Katosu przerabiała na zdjęciach kolor tęczówki
|
|
|
|
#2186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2187 |
|
Klientka w krawacie
|
Włączyłam sobie filmik KatyBerry11 o produktach do ust, ale gdy usłyszałam "filter" to wyłączyłam od razu. "Filter" i "perfum" działają na mnie jak płachta na byka
.
|
#2188 |
|
Konto usunięte
|
Na mnie też. Ostatnio dostałam @ w sprawie perfum, które sprzedaję i jak zobaczyłam 'perfum' to mi się odechciało nawet odpisywać
|
|
|
|
#2189 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z jednej strony, niegrzecznie nie odpisać, a z drugiej jak odpisać, skoro ręce mi opadły..
|
|
|
|
|
#2190 |
|
Raczkowanie
|
Jak ja lubie jak dziewczyny kręcąc ulubiencow czy tez denka wymieniaja na dole liste wszystkich produktow...sorry za zmiane tematu tak znienacka
...I don't try to be awesome, awesomes tries to be me... Edytowane przez othecat Czas edycji: 2012-11-02 o 17:05 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

ja też

. Tylko ile takich do których nie można sie nawet w 1% doczepić jest na polskim YT - może 5 a może nawet tyle nie.
(ew jak ktoś przerobi zdjęcie
szkoda, że usunęła filmiki, bo dziewczyna była konkretna i miło się ją oglądało.