|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zuzana Light
Cytat:
wczoraj jak skończyłam, to padłam i nie miałam siły się porozciągać
|
|
|
|
|
#2162 |
|
Raczkowanie
|
U mnie dziś zwow #37. Faaaajny i dość wyczerpujący
|
|
|
|
#2163 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 'zgapiłam' ten Zwow od Ciebie dzisiaj bo nie mialam czasu ani chęci na poszukiwania faaaaaajny [drugie ćwiczenie- przeskakiwanie na boki, zamieniłam na competition burpees...ręcę dość mocno poczułam. Ale to dobrze, bo zawsze tylko pupa i pupa
|
|
|
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie wczoraj zwow 45 - znowu 30 burpeesków na początek
![]() Pierwszy raz zrobiłam dodatkową rundę Zamiast stania na rękach 20 zwykłych pompek. Dziewczyny, jakie potem rozciąganie robicie? Macie coś konkretnego? Ja tam parę ćwiczeń znam, które pamiętam z zajęć fitnessowych, ale czy to wystarczy
|
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio nie pisałam..ale melduje że cały czas trzaskam zwowy. Wczoraj odkryłam #54. Boski jest. Urozmaicony , zero nudy i daje mocno popalić. Mam niezłe zakwasy dziś, a to po Zuzce nie zawsze u mnie występuje.
Także moje ukochane zwowy to 14 i 54!! I powiem że ciało bardzo mi się zmieniło po tych 2 miesiącach. A przecież nie byłam cały czas systematyczna
|
#2166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sie martwię co zrobie po tych dwóch latach, bo Rzabba pisała że na jakieś dwa lata starcza ![]() Hania, kiedy jakies foto wrzucisz? ![]()
|
|
|
#2167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spokojnie 2 lata szmat czasu - się wtedy pomysli ![]() Jeszcze nie jest aż tak dobrze żeby foto wrzucać Sądzę że za miesiąc będę mogła się chwalić. Tylko muszę bardziej miski pilnowac bo się ostatnio zdarzają grzeszki czekoladowe No i piwko wieczorem które zabija mój sześciopak![]() A co do rozciągania. Ja robię różnie..co mi tam do głowy przyjdzie (zaczerpnięte z zajęć na fitnesie, z pilatesu )- byle było ok 5-7 min.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ale pifffko... ta pianka![]()
|
|
|
#2169 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zresztą Zuzka wymyśla coraz to inne ćwiczenia więc mięśnie się tak łatwo nie przyzwyczająCytat:
![]() |
||
|
|
|
#2170 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ewentualnie mama zwiozla mi francuskie winko
|
|
#2171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dramat ![]() Przerzucę się może na wino. Będzie zdrowiej.
|
|
#2172 | ||
|
wańka wstańka
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=iN3sHkni1gI albo http://www.youtube.com/watch?v=Ia5ZTVQnsBw Teraz w sumie nastapi w tej kwestii zmiana, bo sie będę też rozciągac do szpagatu I popróuję to:http://www.sfd.pl/Szpagat-t158106.html Cytat:
Gratuluję efektów ![]() Jak widać, ze ciało się zmienia to od razu człowiekowi sie chce ![]() Idę pozukać zwowa na dziś. Bo dziś dzień Zuzki
Edytowane przez ajah Czas edycji: 2013-04-25 o 11:25 |
||
|
|
|
#2173 | |||
|
Raczkowanie
|
no ładnie- zaczynają się ciepłe wieczory i pifffkowanie
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
czasem jak mam więcej czasu to robię sobie sesje 20minutowe (z naciskiem na naukę szpagatu
|
|||
|
|
|
#2174 |
|
Konto usunięte
|
Ojeju piwello
Gdyby nie ono pewnie wyglądałabym inaczej. Ale i tak nieźle je ograniczyłam. Zjadłam w zeszłym tygodniu kilka lodów bo nie wyrabiałam z dziurą po ósemce. Widzę ostatnio coraz więcej efektów na siłce, coraz więcej podnoszę, coraz więcej km w o wiele szybciej. A wygląd przyjdzie z czasem. Trochę mój błąd w sumie, że dopiero niedawno odkopałam centymetr i się zmierzyłam, ale już ktoś mi go zabrał, musze kupic nowy, żeby lepiej śledzić co tam się dzieje. |
|
|
|
#2175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nooo..chce się bardzo. Wczoraj miałam dość ciężki dzień i już tak od jego połowy zakładałam że robię reset. Jednak jakoś tak nieswojo mi było wieczorem- o 20:30 wstałam z kanapy, poszłam po lapka, hantel i matę i zrobiłam co trzeba ![]() Też szukam czegoś na dziś. Niesiłowego ![]() No ja właśnie też wielbię
|
|
#2176 |
|
Zadomowienie
|
piwska się zachciało wy pijaki jedne!
|
|
|
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
bij , bij może się odechce
![]() Zrobię dziś 50!
|
#2178 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Winko to juz nie to samo - zimą jeszcze ok ale latem? Hania, ale przeciez teraz ćwiczymy wieczorem, to na to czekamy - co nie i nie ma juz czasu na pifffko.... Tylko jak mój mąż sobie sączy to mam go ochotę ![]() Piffko na posiłek potreningowy? RZAbbo, Tygrysie - żartujemy ![]() Cytat:
Widzicie i jak tu sie z wami nudzić? Teraz projekt szpagat? Ja dosyc rozciągnięta jestem, ale do samego dołu nie zeszłam nigdy, choc juz naprawdę niewiele mi raz brakło... Ja też niestety ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
o której Małą kładziecie?
Edytowane przez konspiracja Czas edycji: 2013-04-25 o 11:48 |
|||
|
|
|
#2179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spróbuj ![]() Mój mąż paskuda często odpala piwo jak ja wyjmuję hantle .Pogadam z nim za 2 lata- jak ja będę lachon a on stary chłop z brzuszyskiem A tak poważnie najgorsze to że on od zawsze waży 72 kg przy 182 cm wzrostu , ma kaloryfer i dupę twardą jak skała. A ćwiczy zrywami...tak ze 3 miesiące w roku. NIESPRAWIEDLIWOŚĆ! Ja niestety czasem po Zuzce, kurczaku i warzywach odpalam szklaneczkę piwa Się przyznałam ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Moja Mała jest jeszcze mała ![]() Ma 14 miesięcy, a sypia w dzien maks 1,5 godziny. Tym sposobem o 19:30 to już leci sama do łazienki i skarpety zdejmuje. 19:50 zazwyczaj śpi..maks 20:10.
|
|
#2180 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hm... cięzko to widze bo jeśli już to zawsze czerwone wybieram...
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mój Bączek dopiero przed 21 zasypia. wiec jestem nocny ćwiczacz... Korzystaj ile wlezie ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- a to skąd bierzesz? :confused:
Edytowane przez konspiracja Czas edycji: 2013-04-25 o 13:10 |
|||
|
|
|
#2181 |
|
wańka wstańka
|
Zrobiłam 65
Całkiem przyjemny zwow.Tak mnie zainspirowałyście postępami, ze zrobię dziś foty, i za miesiąc kolejne. Zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() Konspiracjo potrzebuję się rozciagnąć do szpagatu, żeby móc wykonywać kolejne figury na rurze. Rozciąganie z Zuzką: http://www.youtube.com/watch?v=JCg2UDQQPLI
Edytowane przez ajah Czas edycji: 2013-04-25 o 13:31 |
|
|
|
#2182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To mamy mężów obiboków ![]() Korzystam, korzystam. Myślałam że jak sie dzień zrobi dłuższy to i czas spania się zmieni- ale nie. Na szczęście ![]() W zwow 4 robi rozgrzewkę i rozciąganie
|
|
#2183 |
|
Raczkowanie
|
no to ja dzisiaj ponownie Zwow 65
porawiłam go (4 rundy, po 10 burpees miedzy nimi) i się doprawiłam jutro poczuję poślady
|
|
|
|
#2184 | |
|
Zadomowienie
|
a ja mam dziś przymusowy rest day... chociaż tak naprawdę, to średnio rest, bo o 5 miałam pobudkę, a dopiero przed chwilą wróciłam z delegacji, w dodatku z dyrekcją, co oznaczało rozmowy o pracy całą drogę tam z powrotem
normalnie nie mogę doczekać się jutra, mam ochotę porządne odreagować ten dzisiejszy dzień, ale w tej chwil nie mam już siły Cytat:
co do rozciągania, to ja robię czasem 10 min stretch z Tirbo fire albo Slim&limber z Slim in 6 - to jest wyjątkowo fajne, rozciąganie z rozluźnieniem i wyciszeniem a czasem dobieram sobie sama ćwiczenia, na podstawie tych filmików i treningów z Jilian
|
|
|
|
|
#2185 | |
|
wańka wstańka
|
Cytat:
|
|
|
#2186 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ale ostatnio staram się na wino przerzucić... i lampki wysączonej od czasu do czasu wcale nie uważam za grzech tyle, że ja nie świruję jakoś strasznie na punkcie wyglądu, ćwiczę dla zdrowia psychicznego, kondycji i ogólnej frajdy z treningu, więc się czuję się usprawiedliwiona
|
||
|
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
ja staram sie cwiczyc jak Tygrys ma drzemke, czyli przed poludniem. wieczorem jestem dętka, zreszta zazwyczaj musze wtedy cos na studia robic i juz nie mam kiedy. a jak nie pocwicze rano to juz nie pocwicze wcale.
dobrze ze juz cieplo to wyciagnelam wozek biegowy i nareszcie moge biegac kiedy chce a nie ciagle byc uzalezniona od kogos kto posiedzi ewentualnie z Tygrysem
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
|
|
#2188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i po jakich powierzchniach biegasz itp
|
|
|
#2189 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj sie"skarżył" kumplowi że mu żona od dwóch miesięcy wieczorem po pokoju skacze ![]() Ale jest pod wrażeniem wiem, chociazby jak widzi że teraz robie pompki, a nie mogłamni jednej wycisnąć Cytat:
![]() 4 rundy? ![]() Ja wczoraj też zrobiłam 65... Dopiero w trzeciej uznałam ze przyżyję ten zwow do końca ![]() Jest to mój UKOCHANY zwow - nic nie trzeba skakać, a pot się leje az miło, rzeczywiście boski na tyłek i uda - zwłaszcza miałam wrazenie że tylna część pracuje. I pistolsy wcale nie są w tym zwowoie najtrudniejszym ćwiczeniem ![]() Zuzka, dałaś czadu ![]() Cytat:
Dzisiaj nadrobisz i dzięki za rozciąganie. Cytat:
Powodzenia ze szpagatem i zdjęcia zrób koniecznie. A mi dżinsy odstają w pasie, co za miły początek dnia
|
|
|
#2190 |
|
Raczkowanie
|
konspiracja, z Zuzką ćwiczę ok.8 miesiecy, wcześniej coś tam z BR (z Lisą
kondycja u mnie dobra wiec mogę sobie pozwolić na skakanie czy dołożenie rundy w takim Zwowie jak 65, ale z nią (z kondycją niegdy nie miałam problemów większych, w szkole na W-fie to zawsze pierwsza i najlepsza na rowerze mogę nie jeździć cały rok, a od razu długi dystans zrobię bez zakwasów itp..Ale pomimo, ze ćwiczę i tu siłówka jest przezcież, to muły roznać nie chcą nie wygladam jak Zuzka ![]() wybacz, że tak tylko o sobie piszę i wspominam, ale piszę na szybko bo wybywam na cały dzień (zatem Zwow dopiero wieczorem- ale który? Miłego dnia dziewczyny!!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.

wczoraj jak skończyłam, to padłam i nie miałam siły się porozciągać 

No i piwko wieczorem które zabija mój sześciopak

) ale pifffko... ta pianka

jutro poczuję poślady

nie wygladam jak Zuzka