|
|||||||
| Notka |
|
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
| Pokaż wyniki sondy: | |||
|
|
0 | 0% | |
| Głosujący: 0. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki APC
Cytat:
jest zdecydowanie ciepły, lekko złotawy i z tego, co widziałam miał lekko jakby brzoskwiniowy odcień (ale tym bym się nie sugerowała, bo oglądałam go w GC a tam jest strasznie sztuczne światło! ). Jest jasniejszy niż miedziany (nr 3) i delikatniejszy. Dla całkowitych bledziochów może się jednak nie nadawać, bo bedzie sie zbytnio odcinac od kolorytu cery. Bardzo spodobał mi sie właśnie jego ciepły, ale nie pomarańczowy kolor... Będę go zamawiać, więc jak dobrze pójdzie, to może opowiem dokładniej o nim jeszcze w tym tygodniu
|
|
|
#2162 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2163 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zgódzcie się na pkazanie zdjęc na stronie APC, bo jestem strasznie ciekawa Waszych pomysłów.
|
|
|
|
|
#2164 |
|
🦄
|
Dziewczyny a mnie interesuje puder sypki ten zwykły nr 2. Bo miałam jedynkę dla mnie była zbyt różowa. Jak pod tym względem prezentuje się 2?
|
|
#2165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie jest różowa, to taki beżyk ani żółty ani różowy, ale raczej ciepły. Przynajmniej na mnie ciepło wygląda |
|
|
|
|
|
#2166 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Dostałam paczkę od APC z nagrodą Wklejam kosmetyki których chyba jeszcze tu nie było |
|
|
|
|
|
#2167 |
|
okrutnica jakaś... |
i jeszcze
|
|
|
|
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszko czego to zdjęcie?
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1144762961 Widze, że nr 6 błyszczyka będzie odpowiednim dla mnie. Teraz czekam na dostawę błyszczków APCdo mojej wsi.
|
|
|
#2169 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz gratuluję To ja od razu zapytam, jaki błyszczyk by mi bardziej pasował, jak myślicie, nr 3 czy 6? Bo ja już jestem zakręcona
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
|
#2170 |
|
Raczkowanie
|
O kurcze, jakie te puszki śliczne
W brązowym futerku jest tylko słoneczny? I czy zawsze są w takich marszczonych pudełkach? Na stronie widać tylko paskudne plastikowe opakowania .
|
|
#2171 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Yenn, 3 jest cieplusia, 5 chłodna, z nutka malinową nawet. Etiuda, chyba tylko słoneczny, nie wiem. Miałam też mały złoty ale był biały. W tym pudełku wytłaczanym jest puszek duży transparentny naturalny, małe są w przezroczystych opakowaniach, ale nie takich z miękkiego plastiku jak kiedyś. |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2172 |
|
🦄
|
A ten sypki nr 2 jest na pewno beżowy? Bo jedynka też mi na fotkach wyglądała na beż, a ma typowe różowe zabarwienie, a ja z takim kolorkiem na buzi nie wyglądam atrakcyjnie...
Aguś, ale cudów podostawałaś Fajnie że masz zdjęcia błyszczyków. Szkoda, że ja już zamówiłam (mam wszystkie kolory z wyjątkiem tego 3 i 6).
|
|
#2173 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2174 |
|
Zadomowienie
|
Ja też dostałam dziś paczkę z nagroda za wyróżnienie, choć była znacznie skromniejsza niż Twoje Aguś ale i tak fajna
Postaram się niedługo wklecic makijaż na MM mam nadz. że sie uda bo jeszcze nigdy nie wklejałam zdjęć na forum
|
|
|
|
|
#2175 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2176 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki Agabil Futerka wyglądają słodko, o niebo lepiej na Twoich zdjęciach niż na stronie. Będą moje Może też inne duże są w ładnych pudełkach Nie chciałabym plastiku z białą nalepką i napisem puszek z pudrem
|
|
|
#2177 |
|
Rozeznanie
|
Aga i po co ty wczesniej zamawialas te kosmetyki, wystarczyly 2 cienie na makijaz, bo teraz wyslali ci juz prawie cala firme, teraz to dopiero bedziesz szalec, wkrotce nie starczy im nagrod,jak kolejny konkurs oglosza. Gratuluje, ja bym sie tym przez tydzien mazala i nie wychodzila z domu tylko przegladala sie co chwila w lustrze
|
|
|
|
|
#2178 |
|
Rozeznanie
|
Podobaja mi sie te pudry sypkie rozswietlajace, zwlaszcza ten rozowy,ale chyba zamowie obydwa, dzieki za fotki
|
|
|
|
|
#2179 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
więc siedzę w domu i może zacznę z nudów się mazać ![]() Etiuda, te wcześniejsze opakowania puszków były takie miękkie plastikowe z naklejką, teraz ten mały brązowy jest w solidnym okrągłym plastikowym pudełeczku, w takim samym jak pudry sypkie (które notabene też mają zmienione opakowania na szersze) |
|
|
|
|
|
#2180 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2181 |
|
Wtajemniczenie
|
Błyszczyk nr 6
cudna czerwień, w sam raz dla chłodnych i bladych typków Szkoda, że już zrobiłam zamówienie ![]() Btw. pani z APC obiecala dać drugi nr e-mail, bo wiele osób skarżyło się, że wracają
|
|
#2182 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I jak ci tu zyczyc szybkiego powrotu do zdrowia, jak tu cala skrzynia kosmetykow do wyprobowania Mimo to zycze ci powrotu do zdrowia, tak zebys do Wielkanocy wygladala jak bostwo |
|
|
|
|
|
#2183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobieranie dla siebie czerwieni to horror
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
|
|
#2184 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() błyszczyk nr 6 jest bardzo fajny, trochę mnie denerwują te drobinki, czuję już przesyt chyba całkiem przejdę na szminki
|
|
|
|
|
|
#2185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2186 |
|
Killing me softly
|
Oj tak, błyszczyk nr 6 wygląda pięknie
( Miałam go zamówić, ale ostatnio wolę szminki )
|
|
|
|
|
#2188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę go na żywo obczaić.
|
|
|
|
#2189 | ||
|
okrutnica jakaś... |
odnośnie cieni
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2190 |
|
Raczkowanie
|
Z cieniami kupowanymi w róznych miejscach może rzeczywiście coś być bo moje kupione na stronie APC mają datę ważności 09.2009 a siostry nabyte w drogerii datę z którymś miesiącem 2007 roku. Dwa lata róznicy! Wygląda na to, że sklep zamówił je od APC dawno temu i do tej pory sprzedaje
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:07.

jest zdecydowanie ciepły, lekko złotawy i z tego, co widziałam miał lekko jakby brzoskwiniowy odcień (ale tym bym się nie sugerowała, bo oglądałam go w GC a tam jest strasznie sztuczne światło!
). Jest jasniejszy niż miedziany (nr 3) i delikatniejszy. Dla całkowitych bledziochów może się jednak nie nadawać, bo bedzie sie zbytnio odcinac od kolorytu cery.

I nie jest różowa, to taki beżyk ani żółty ani różowy, ale raczej ciepły. Przynajmniej na mnie ciepło wygląda 

Jeszcze raz gratuluję
W brązowym futerku jest tylko słoneczny? I czy zawsze są w takich marszczonych pudełkach? Na stronie widać tylko paskudne plastikowe opakowania
Fajnie że masz zdjęcia błyszczyków. Szkoda, że ja już zamówiłam (mam wszystkie kolory z wyjątkiem tego 3 i 6).