Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki" - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-03-03, 09:07   #2161
pistaacjaa
Raczkowanie

Dot.: Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki"

Zgadza się.. Warto ćwiczyć dla silnego, sprawnego ciała, samego w sobie, dla samej siebie..
ja dopiero gdy 9 raz ćwiczyłam z Tamille mogłam zrobić 1 program bez przerwy.....warto, duża satysfakcja, jest coraz lepiej, działają te ćwiczenia, pupa zrobiła się jędrniejsza, ładniejsza.

dla motywacji też mam folder ze zgrabnymi tyłkami i to mnie motywuje, żeby być systematyczną, ćwiczę co 2 dzień i wszystko zapisuję, potem zerkam w te zapiski i szkoda mi się lenić
pistaacjaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-03, 11:46   #2162
mychamycha
Zakorzenienie

Pierwszy raz z Tamilee zaliczony. Trzecią serię ćwiczeń 1 programu ledwo wykonałam, już nie miałam siły, ale się udało. Już po godzinie czuję lekkie zakwasy Ale czuję się dobrze, wiedząc, że zaczęłam coś robić z tymi pośladkami.

Ma któraś z Was sporą pupę, która nieładnie wyglądala? Są różnice po Tamilee? po jakim czasie?
mychamycha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-03, 13:00   #2163
martajag
Przyczajenie

Ja tez mam kalendarzyk z zapiskami, wiec to dodatkowo motywuje. A co do sporej pupy to ja niestety nie mam, mam raczej malą, ktorą staram sie doprowadzic do ladu Ale na przestrzeni czasu w ktorym cwicze naprwde widac efekty, pupa fajnie odstaje,a poza tym jakas taka zgrabniejsza sie zrobila. Po cwiczeniach zawsze podczas kapieli masuje sobie udka gabka SYRENA i zniknal cellulit- naprawde gąbka jest mega,a kosztuje niecale 4zl. Naprawde mialam dosc duzy cellulit a teraz prawie w ogole, nogi sa takie gladkie ze nie moge sie nacieszyc! Polecam wszystkim I Cwiczymy dziewczynki, zeby do wakacji pokazac na plazy zgrabne tyleczki.
martajag jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-03, 16:28   #2164
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez martajag Pokaż wiadomość
Ja tez mam te bulki ale jakos sie tym nie przejmuje... Dziewczyny to nie jest jakis wielki problem Napewno kazda z Was ma super zgrabne nogi a ze troszke tluszczyku z boku jest to nawet lepiej. Nie mozna wygladac jak wieszaki, ja wlasnie chce zeby troche tluszczyku bylo Takze cwiczyc, nie rezygnowac, a jak ktos nie zaczal to polecam i na motywacje mowie ze ja cwicze juz 1,5 m-ca i naprawde warto! Wiem ze beda momenty kiedy nie bedzie sie chcialo, wtedy na motywacje wlaczyc sobie zdjecie zgrabnej pupy i zaraz chceci wroca
chyba nikt nie chce wygladac jak wieszak, ale tluszcz powinien miec swoje miejsce. gdyby tak kazdy mial, to by bylo co innego
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-03, 22:17   #2165
pistaacjaa
Raczkowanie

nie lubię ćwiczyć w fitness clubie, a w ogóle to chyba jakaś słaba reklama? nieładnie

mycha, tamilee Ci pomoże na pewno...ale do tego trzeba też zdrowo się odżywiać...

a ja dziś 3 spore pączki zaliczone, ale jutro się spali,albo i nie
Stary 2011-03-03, 22:29   #2166
mychamycha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martajag Pokaż wiadomość
Ja tez mam kalendarzyk z zapiskami, wiec to dodatkowo motywuje. A co do sporej pupy to ja niestety nie mam, mam raczej malą, ktorą staram sie doprowadzic do ladu Ale na przestrzeni czasu w ktorym cwicze naprwde widac efekty, pupa fajnie odstaje,a poza tym jakas taka zgrabniejsza sie zrobila. Po cwiczeniach zawsze podczas kapieli masuje sobie udka gabka SYRENA i zniknal cellulit- naprawde gąbka jest mega,a kosztuje niecale 4zl. Naprawde mialam dosc duzy cellulit a teraz prawie w ogole, nogi sa takie gladkie ze nie moge sie nacieszyc! Polecam wszystkim I Cwiczymy dziewczynki, zeby do wakacji pokazac na plazy zgrabne tyleczki.
A ile czasu poświecasz na masaże tą gąbką. Ja sobie z Polski przywiozłam specjalnie tę gąbkę, bo słyszałam, że jest dobra i teraz używam jej normalnie podczas kąpieli, chciałabym też się nią wymasować, tylko, nie wiem, jak długo powinnam.
Cytat:
Napisane przez pistaacjaa Pokaż wiadomość
mycha, tamilee Ci pomoże na pewno...ale do tego trzeba też zdrowo się odżywiać...

Myślę, że się zdrowo odżywiam, właściwie to chyba mam nawet ujemny bilans kaloryczny, ale to jakoś tak wychodzi z braku czasu.

A słodyczy nie jadam prawie w ogóle od jakichś trzech miesięcy. No to robię już sobie nadzieję na ładne efekty. Na razie chcę wytrwać dwa miesiące z Tamilee, po tym czasie chyba już jakąś poprawę powinnam zobaczyć.
Stary 2011-03-04, 09:34   #2167
pistaacjaa
Raczkowanie

mycha, to świetnie.......efekty będą szybkie, te ćwiczenia super działają, ja już chyba nawet się uzależniłam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-04, 09:54   #2168
martajag
Przyczajenie

Ja tak zawsze z 2 minutki na kazda noge poswiecam. Najpierw masowalam sobie czerwona strona bo jest lagodniejsza a teraz juz zolta i naprawde efekty super, nie pomyslalabym ze taka glupia gabka za 4 zl moza tek dzialac.

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:
mycha, to świetnie.......efekty będą szybkie, te ćwiczenia super działają, ja już chyba nawet się uzależniłam
Ja tez sie uzaleznilam Ale takie uzaleznienie to tylko na dobre nam wyjdzie.
Stary 2011-03-04, 11:27   #2169
mychamycha
Zakorzenienie

Ha, wczoraj poćwiczyłam i dziś ledwo z łóżka wstałam. Posladki mnie tak strasznie bolą, że nawet siedzenie na nich trochę boli, na udach mam na szczęście dużo mniejsze zakwasy. (to chyba też świadczy o tym, ze poprawnie przenosiłam ciężar ciała na pięty). Teraz muszę poczekać jeszcze jakieś dwa dni, aż zakwasy miną i dalej biorę się za ćwiczenia.
Stary 2011-03-04, 12:19   #2170
martajag
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez mychamycha Pokaż wiadomość
Ha, wczoraj poćwiczyłam i dziś ledwo z łóżka wstałam. Posladki mnie tak strasznie bolą, że nawet siedzenie na nich trochę boli, na udach mam na szczęście dużo mniejsze zakwasy. (to chyba też świadczy o tym, ze poprawnie przenosiłam ciężar ciała na pięty). Teraz muszę poczekać jeszcze jakieś dwa dni, aż zakwasy miną i dalej biorę się za ćwiczenia.
Tez tak mialam na poczatku, straszne zakwasy, w ogole przez dluzszy czas nawet pierwszego programu nie moglam zrobic, ale z czasem wszystko sie zmienia, bedziesz mogla zrobic coraz wiecej, zakwasy beda ale nie takie duze. Ja pamietam ze po pierwszym razie to nie moglam wstac, siadac, chodzic itp. masakra A dzis jest spoko, juz robie dwa programy. Oczyswiscie nie bez przerw ale zawsze dotrwam do konca. Nieraz dla urozmaicenia zamiast pierwszego programu tamilee robie 8 minutes buns i do tego 2 program tamilee.
Stary 2011-03-04, 15:04   #2171
Konto usunięte

Cytat:
nie lubię ćwiczyć w fitness clubie, a w ogóle to chyba jakaś słaba reklama? nieładnie

Ty sie ciesz ze mozesz jesc polskie paczki. ja moge o nich tylko pomarzyc
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-05, 09:55   #2172
pistaacjaa
Raczkowanie

no tak,a wczoraj dodatkowo zjadłam 6 domowych paczków......... te sklepowe mogą się schować

na początku pamiętam tez miałam straszne zakwasy, siadać,chodzić nie mogłam, ale to taki przyjemny ból,a teraz ćwiczę już spoko... i zauważyłam znaczne ujędrnienie
wczoraj ćwiczyłam i nieźle wyrżnęłam,bo stąpnęłam na kawałek firanki,która u mnie trochę leży na podłodze i pojechałam....ale jakoś dobrze zamortyzowałam i kolano spoko.

a wracając do naszych ciał. dodatkowo raz w tygodniu robię sobie porządny peeling, który Wam polecam dziewczyny, domowej roboty....jest za***isty, skóra jest tak gładziutka i delikatna jak pupcia niemowlaka......... biorę łyżkę miodu płynnego do miseczki i 3 łyżki cukru, mieszam i gotowe. czysta natura i jak ściera........ ale to tylko 1 raz w tygodniu
Stary 2011-03-05, 10:36   #2173
eternity00
Wtajemniczenie

Cytat:
no tak,a wczoraj dodatkowo zjadłam 6 domowych paczków......... te sklepowe mogą się schować

na początku pamiętam tez miałam straszne zakwasy, siadać,chodzić nie mogłam, ale to taki przyjemny ból,a teraz ćwiczę już spoko... i zauważyłam znaczne ujędrnienie
wczoraj ćwiczyłam i nieźle wyrżnęłam,bo stąpnęłam na kawałek firanki,która u mnie trochę leży na podłodze i pojechałam....ale jakoś dobrze zamortyzowałam i kolano spoko.

a wracając do naszych ciał. dodatkowo raz w tygodniu robię sobie porządny peeling, który Wam polecam dziewczyny, domowej roboty....jest za***isty, skóra jest tak gładziutka i delikatna jak pupcia niemowlaka......... biorę łyżkę miodu płynnego do miseczki i 3 łyżki cukru, mieszam i gotowe. czysta natura i jak ściera........ ale to tylko 1 raz w tygodniu
ja dodatkowo polecam peeling kawowy zwykła kawa nie rozpuszczalna plus sól i zwykły żel, żeby nadać płynną konsystencję i włala skóra jak u bobasa ale ten cukrowy też spróbuję
aha no i przyszłam tu, żeby się motywować od dziś zaczynam Tamilee, kiedyś już wytrwałam 2 miesiące i efekty były super
eternity00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-06, 10:01   #2174
Lady in Blue
Zakorzenienie

Witam

Mogę dołączyć?

Ma dwa filmy z Tamille - "Ja chcę mieć takie ciało" oraz " ... taki brzuch" , ale zacznę ćwiczyć do tego pierwszego Mam też pytanie - kiedy najlepiej jest ćwiczyć? Wiadomo, że rano to nie ma się za bardzo czasu, popołudniu tez raczej nie i zastanie tylko wieczór (tak od 18) - przynajmniej tak jest w moim przypadku.

Przez tę zimę przybyło mi 2 - 3 kg i mam zamiar to zrzucić
Pozdrawiam
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Edytowane przez Lady in Blue
Czas edycji: 2011-03-06 o 10:59
Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-06, 11:16   #2175
mychamycha
Zakorzenienie

ja mam nadal zakwasy, a cwiczylam w czwartek

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-07, 12:46   #2176
Lady in Blue
Zakorzenienie

Ok ja już jestem po pierwszych ćwiczeniach z Tamiee, jak na 15 minut jednego programu nieźle się spociłam i w dodatku ledwo nadążałam, a przed ćw byłam pewna, że dam radę 2 program zrobić, ale dziś nic z tego
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-08, 19:06   #2177
pistaacjaa
Raczkowanie

Też nadal po 1 pr. mokra jestem....ale tyłek coraz to piękniejszy...

mam problem,nie wiem co to jest,ale zawsze jak ćwiczę to mam wrażenie jakbym miała spuchnięte nogi...czy coś jest nie tak?
Stary 2011-03-09, 08:49   #2178
martajag
Przyczajenie

Cytat:
Też nadal po 1 pr. mokra jestem....ale tyłek coraz to piękniejszy...

mam problem,nie wiem co to jest,ale zawsze jak ćwiczę to mam wrażenie jakbym miała spuchnięte nogi...czy coś jest nie tak?
To takie wrazenie, ja tez tak mam, nie wiem jak sie cwiczy to miesnie wtedy robia sie wieksze. Pamietam jak moj kuzyn kiedys podnosil ciezary to po treningu tez wygladal jak spuchniety, to mowil wtedy ze jest "spompowany" Tak chyba jest podczas treningu.
Stary 2011-03-11, 07:12   #2179
pistaacjaa
Raczkowanie

martajag, ciekawa teoria, to właśnie tak jest nie ma to jak porządnie się spompować wczoraj też ćwiczyłam i to samo....(w ogóle słaba dup* jestem, nawet 1 pr. nie mogłam zrobić bez przerwy, ale mobilizuje mnie to, że zauważam ładnie zarysowywujące się mięśnie)...... rano widzę, że mam smukłe nogi i schodzi to spompowanie i te silne czterogłowe mmmrrrr
Stary 2011-03-11, 08:52   #2180
martajag
Przyczajenie

Cytat:
martajag, ciekawa teoria, to właśnie tak jest nie ma to jak porządnie się spompować wczoraj też ćwiczyłam i to samo....(w ogóle słaba dup* jestem, nawet 1 pr. nie mogłam zrobić bez przerwy, ale mobilizuje mnie to, że zauważam ładnie zarysowywujące się mięśnie)...... rano widzę, że mam smukłe nogi i schodzi to spompowanie i te silne czterogłowe mmmrrrr
Wazne zeby sie nie przemeczac, jesli sie nie ma sily, zrobic przerwe i wrocic do cwiczen. Ja tak robie. Cwicze prawie dwa miesiace i pierwszego programu nie jestem w stanie zrobic bez przerwy. Nawet Tamilee w drugim programie mowi ze nie jestesmy w stanie zrobic wszystkich cwiczen, ze mamy robic tyle ile mozemy. Wedlug mnie wazne jest to ze mamy mobilizacje i robimy cos ze swoim cialem. No a ja dzis o 15 zumba i po powrocie posladki
Stary 2011-03-11, 10:18   #2181
Konto usunięte

u mnie tez uda jakies grubsze sa.w sumie to sa ladniejsze, tylko ze jeansy ledwo wcisne. a jeszcze nie kupilam hantli... moze powinnam dac sobie z nimi spokoj bo jeszcze bardziej mi sie uda zaokragla
Stary 2011-03-11, 12:49   #2182
D0tty
Raczkowanie

Witam.
ja mam pytanie odnosnie cwiczen na posladki....Cwicze na brzuch i dziala ten trening, zgubilam juz 2-3cm w pasie.
Moj problem polaga na braku pupy. W biodrach mam jedynie 89cm (przy wzroscie 170cm pas 69cm i 96cm w klatce piersiowej). Chcialabym sie dowiedziec, czy cwiczeniami na posladki Tamilee Webb moge zwiekszyc rozmiar moich bioder? Dodam ze nogi zwlaszcza w udach tez mam szczuple wiec wolalabym juz niczego nie tracic w tych rejonach.
58kg

D0tty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-11, 20:46   #2183
Minimaksi
Raczkowanie

[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;2565265 0]u mnie tez uda jakies grubsze sa.w sumie to sa ladniejsze, tylko ze jeansy ledwo wcisne. a jeszcze nie kupilam hantli... moze powinnam dac sobie z nimi spokoj bo jeszcze bardziej mi sie uda zaokragla [/QUOTE]

Moim zdaniem to nie możliwe, żeby od tego typu ćwiczeń rozbudowały Ci się mięśnie, do tego potrzebne są regularne ćwiczenia siłowe i dieta z dodatnim bilansem kalorycznym.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-12, 07:39   #2184
wiewioreczka
Wtajemniczenie

Jezusieeeeeeeeeeeeeeeeeee e !!!!! ćwiczyłam wczoraj z tamilee pośladki - ledwo dziś chodzę !!! moja kondycja chyba jest w naprawdę fatalnym stanie, bo oprócz tego, że ledwo siedzę (tak mnie bolą pośladki!) to przy chodzeniu bolą mnie nawet łydki !!!! jeeju ale się nie poddam, dzisiaj poćwiczę z nią brzuch !! a jutro wracam do pośladków, w każdym raazie zakwasy mam nieziemskie!!!!

wiewioreczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-12, 09:36   #2185
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Minimaksi Pokaż wiadomość
Moim zdaniem to nie możliwe, żeby od tego typu ćwiczeń rozbudowały Ci się mięśnie, do tego potrzebne są regularne ćwiczenia siłowe i dieta z dodatnim bilansem kalorycznym.
one sie staly takie pelniejsze. miesni tak nie widac, bo mam tez sporo tluszczu ale patrzac z boku, to nie podobaja mi sie, sa zbyt szerokie. uda prawie takie jak talia
Stary 2011-03-12, 22:30   #2186
pannaleksandra
Wtajemniczenie

Cześć Dziewczyny1
Mam problem, bo kiedy otwieram linki z 11 strony wyskakuje mi komunikat "błędne łącze" czy coś w tym stylu
Nie wiecie może czy mogę jakoś jeszcze w internecie znaleźć te ćwiczenia?
Z eMule ściągnę chyba za rok
Chyba, że wiecie na pewno, że mogę w jakimś supermarkecie je kupić?
Mam jeszcze jedno pytanie, po jakim czasie (i jak często ćwiczyłyście) zauważyłyście widoczne efekty?
pozdrawiam!
pannaleksandra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-14, 19:25   #2187
pistaacjaa
Raczkowanie

znajdziesz na chomiku

dzięki za wskazówki dziewczyny, biorę się za ćwiczenia, jak się zmęczę włączę pauzę i dalej....też mam pełniejsze pośladki,coraz lepiej....

dałam radę! z jedną przerwą
pannaaleksandra, jestem po 12 razach z Tamilee i nadal robie tylko 1 program........ćwiczę co 2 dzien, ostatnio dłuższe przerwy,,,,,ale już widzę znaczną poprawę

Edytowane przez pistaacjaa
Czas edycji: 2011-03-14 o 20:17
Stary 2011-03-15, 16:27   #2188
Konto usunięte

jak robicie 1 program to i drugi tez powinnyscie dac rade zrobic. przeciez on jest duzo lzejszy. ja to sie nie moge doczekac,zeby skonczyc 1 i zaczac 2
Stary 2011-03-16, 11:01   #2189
pistaacjaa
Raczkowanie

tak? nawet nie oglądałam 2....
Stary 2011-03-23, 13:49   #2190
kingusia8882
BAN stały

gdzie znajde filmik z tymi cwiczeniami na posladki?
kingusia8882 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości