|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: FREE SAMPLES :>
a ja wczoraj dostalam katalog "Ciepły dom"
|
|
|
|
#2162 |
|
Rozeznanie
|
Ja dziś dostałam 6 próbek Minicer i 2
|
|
|
|
#2163 |
|
Raczkowanie
|
Uffff...
Ale pozamawialam... Teraz tylko pozostaje czekac ![]() Tylko... Teraz swieta. jak cos przyjdzie, to pewnie po nowym roku... Trudno, lepiej pozno niz wcale. Jesli chcecie tu mozna zamowic katalog Victoria's Secret: (jesli to juz bylo, to sorry) http://www2.victoriassecret.com/html...equest/friend/
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie nadal pusto
chyba listonosz na zlosc mi robi i nie chce nic przyniesc:[
|
#2165 |
|
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() Dostałam 2 smycze z Lecha (fajne) pudełko na tabletki anty i plakat Bionicle. Ogólnie czekam jeszcze za przesyłkę na święta tzn. prezent dla mojej małej siostrzyczki...paczka była wysłana priorytetem w środę i jeszcze nie dotarła!!! Poczta Polska mnie dobija!!! Oprócz tego życzę Wam dziewczynki Zdrowych i Wesolutkich Świąt Bożego Narodzenia, Bogatego Gwiazdora oraz Pełnych Skrzynek!!!
Catch me If jou can... ...![]() --------------------------------------------------- 21 czerwiec 2014 r., godz: 15:00!! ![]() Nasz dzień!!!
|
|
|
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
Dołączam sie do życzeń poprzedniczki...
![]() ![]() Życzę Wam spokojnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia.
|
|
#2167 |
|
Przyczajenie
|
Czesc Wam probkomaniaczki!
mam adresy, do ktorych ja pare dni temu wyslalam o probki,..ale kto wie trzeba probowac! www.pkram.com- kadzidelka evera@evera.pl - kosmetyki aloesowe www.proteapolska.com.pl - kosmetyki WESOLYCH SWIAT!!! |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2168 |
|
Raczkowanie
|
Hej, jakby cos, wstrzymajcie sie narazie z prosba o probki do firmy ERIS. Dostalam maila zwrotnego z informacja, ze nie maja juz probek.
(nie wspomniano, ze wysla jak beda miec)
|
#2169 |
|
Wtajemniczenie
|
ja wysłałam dzisiaj maile do:
Thalgo, Bandi, Green, Herbe, Bell, Iwostin, Chmurka, Soraya, Dax Cosmeics, Miraculum, Ziaja, Inter Fragrances, Smooth, Logona, Flos Lek, Dermika, Vipera, Dermedic, Nivea, Gosh, Biomaris, Yves Rocher, Oceanic, Gosh, Veet, Scholl, Vichy, Oxide, Comindex, Bielenda, Wasa, Eris, Tołpa, Henkel, Barwa,Bionatura, Ziołolek, Joko, Pharmena, Unilever, Eveline, Farmona, Joanna, Idea 25, Soraya, HiPP, Farouk, Pulanna, Polennaewa, Anna Lotan, Celia, Efektima, oprócz tego zamówiłam katolog Black Red White, jeden mebli pokojowych, a drugi kuchennych; samochodowa mape polski; broszurke kobiece dni; katalog Bon Prix; wpisałam też w google mydła i znalazłam adresy mydlarni wiec do nich rowniez napisałam. pewnie wiekszosc z powyzszych firm juz sie pojawiło w tym watku ale moze akurat dojdzie jakas nowa. juz kiedys wysyłałam maile z prosba o probki i z tego co pamietam to przysłali mi z Ziaji, Flos leku, Iwostinu, Mincera i chyba Dax Cosmetics, albo Miraculum |
|
|
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
Kaśka dzisiaj się nawysyłałas
![]() Ja jakis tydzień temu(zapomniałam odnotować ) dostałam płytę o urządzaniu mieszkania czy cos takiego,ale nie wiem dokładnie bo gdzies mi się podziała :?
|
|
|
|
#2171 |
|
Zadomowienie
|
Ja kilka dni temu dostalam od TOŁPY mnostwo ulotek i maseczke korygujaca (dla cery tlustej) w takiej tubce malej
Dodatkowo byla tam tez karta czlonkowska
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze ,ja tez wysyłałam do Tołpy już dawno,ale dalej nic
![]() Mała-Czarna--> świetny podpis
|
|
|
|
#2173 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do podpisu to dziekuje w jego imieniu
|
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba masz rację
kiedys powinnam się doczekać (oby) ![]() Podpis świetny i bardzo dobrze mnie nastraja. Chyba bede "śledzic" Cię na wizażu ,żeby jak najczesciej go oglądać hahahaha
|
|
|
|
#2175 |
|
Zadomowienie
|
[quote=windykatorka]Chyba masz rację
kiedys powinnam się doczekać (oby) ![]() Podpis świetny i bardzo dobrze mnie nastraja. Chyba bede "śledzic" Cię na wizażu ,żeby jak najczesciej go oglądać hahahaha[/quoteMozesz mnie sledzic, bedzie mi bardzo milo . Ale juz odbiegamy od watku, wiec musimy powrocic do niego. Wiec co tam ostatnio dostalas ??
|
#2176 |
|
Zadomowienie
|
Aaa zapomnialam dodac, co do podpisu ze jak go napiszesz flamastrem na monitorze to bedziesz go caly czas widziala
![]() Ostatnio meile wysylalam do mydelek ale mi nie odpisali :/ Ale za to przysylaja mi gazete o wartosci 12 zl za darmo "beuty Forum" sie nazywa. Srednio ciekawa jak dla mnie.
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy o tym juz pisałam ,ale dostałam ostatnio ulotki,kartę członkowską i katalog z Walmarku.
Nic ciekawego
|
|
|
|
#2178 |
|
Przyczajenie
|
oto pare adresów
velvet@velvet.bydgoszcz.p l www.danone.pl tam jestformularz kontaktowy www.unilever.pl-jest formluarz kontaktowy www.vitax.com.pl- tam tez jest formularz kontaktowy lublin@herbapol.com.pl kontakt@sunsilk.pl www.cocacola.pl jest formularz kontaktowy,ja prosiłam o gadzety |
|
|
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
4 dni czytałam ten wątek
Ale wreszcie dobrnełam do końca :PNawet nie liczę ile maili i zgłoszeń wysłałam... Teraz tylko trzeba czekać na efekt, a troche to pewnie potrwa... :P |
|
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
ja dostałam dzisiaj tampony (zadziwiło mnei opakowanie
) i przewodnik po NY.
|
|
#2181 |
|
Rozeznanie
|
kubek sati od Cafe Sati www.cafesati.com.pl sekretariat@cafesati.com. pl
|
|
|
|
#2182 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2183 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzisiaj wysłałam do: Olay, Lakshmi, ATW, Jadwiga, Lay's, Hoop, Bakoma, TVN, Viva, Polsat, Ganassini, Jabushe, Pierrerene, Norel, Hean, Scheller, Danone, Unilever, Kubuś, Velvet, Herbapol, Sati, Kamis, Winiary, Schafer Botique, Ikea, Quelle (zamowilam katalog jesien/zima 2006 i dla niemowlat, zamowilam tez broszure o bolu zatok Dostałam takie odpowiedzi: na nie: Bell, Mydlandia, Mydlarnia, Efektima, Olay, ATW, Danone, Proteapolska, pharmena na tak: Iwostin, Oceanic (musiałam wypełnić ankietę) HiPP wyśle tylko broszury, , a Scheller katalog Manhattan POwoli kończą mi się pomysły do kogo można jeszcze coś wysłać
Edytowane przez kate1991 Czas edycji: 2005-12-27 o 21:42 |
|
|
|
|
#2184 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czyli dosyc dyskretnie
|
|
|
|
|
#2185 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam dzisiaj z nutrici 2 próbki i poradnik żywienia, katalog mebli z Red Black White, katalog Tui, 2 mapy Austrii, 2 próbki z ziaji, 7 próbek kosmetyków Caudalle z Francji
także sporo tego było...
|
|
|
|
#2187 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj 4 próbeczki od Dermiki, w tym 3 świetnie dobrane do mojej skóry. czemu jeszcze nie ma tych próbek z Caudile i z perfumami Britney
to już grubo ponad miesiąc
|
|
|
|
#2188 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2189 |
|
Raczkowanie
|
hej jestem nowa, ale mam już pare próbek na swoim koncie
tutaj macie cos, co mi się zdaje, że jeszcze nie było marketing@ava-labolatorium.pl dostałam po 3 próbki 3 róznych kremow z zjai jeszcze dostalam 2, a dziś z mincera |
|
|
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj dostałam mape samochodową Polski K2 i próbki z Zeptera:
-szampon -krem do rąk -krem do twarzy x2 -i cos dla mężczyzn ale jeszcze nie wiem co -jakis perfum.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.

chyba listonosz na zlosc mi robi i nie chce nic przyniesc:[