Biedroneczkowy wątek offtopowy. - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-24, 21:16   #2161
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Dot.: Biedroneczkowy wątek offtopowy.

Ratujcie mnie bo już rzucam tymi papierami po całym pokoju
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 21:22   #2162
kasztanka3
Pani Mizantrop

Podrapałam sobie nogi w paru miejscach do krwi przez ten Kłębuszek, a raczej przez uprane w nim ubrania W życiu żaden detergent mnie tak nie uczulił
Stary 2013-03-24, 21:42   #2163
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
bedziecie w moim wieku to zobaczycie jak to fajnie chuc napływa, wcale nie znika, a jest coraz lepsza

Dobrze wiedzieć

Cytat:
Napisane przez martyneczkaa3 Pokaż wiadomość
przy Twoich 12 to dopiero

a nie bałaś się, że tak zapytam? wiadomo różni to ludzie bywają

ojej, ale bym zjadła

teraz rozwody wydają się już "normalnością", ważne by podnieść głowę do góry i dajej iśc przez życie a macie dzieci? (oczywiscie o ile to nie jest zbyy prywatne pytanie)
Bałam się i to bardzo, ale jak to mówią - do odważnych świat należy Myślę, że to była dobra decyzja

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Podrapałam sobie nogi w paru miejscach do krwi przez ten Kłębuszek, a raczej przez uprane w nim ubrania W życiu żaden detergent mnie tak nie uczulił
Ja nie mam na nic uczulenia.

Mam dla Ciebie radę - następnym razem po prostu się nie drap

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Ratujcie mnie bo już rzucam tymi papierami po całym pokoju

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Kasztanka masz genialny podpis
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 21:54   #2164
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
Ja nie mam na nic uczulenia.

Mam dla Ciebie radę - następnym razem po prostu się nie drap

Kasztanka masz genialny podpis
Na podpis mnie tak jakoś naszło
A co do drapania, to TŻ mówi, że drapię się nawet przez sen
Ostatnio podobno się bardzo intensywnie drapałam, on do mnie "Nie drap się", a ja mu pokazałam ręką gest, że "tylko troszeczkę"

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

A, i chłopa swojego też w internecie poznałam ponad półtora roku temu, współlokatora szukałam, bo współlokatorka okazała się niezrównoważona i stwierdziłam, że nie ma to jak męskie towarzystwo I TŻ odpowiedział na ogłoszenie, od razu zdecydował się wprowadzić i tak to się zaczęło
Stary 2013-03-24, 21:55   #2165
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Na podpis mnie tak jakoś naszło
A co do drapania, to TŻ mówi, że drapię się nawet przez sen
Ostatnio podobno się bardzo intensywnie drapałam, on do mnie "Nie drap się", a ja mu pokazałam ręką gest, że "tylko troszeczkę"

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

A, i chłopa swojego też w internecie poznałam ponad półtora roku temu, współlokatora szukałam, bo współlokatorka okazała się niezrównoważona i stwierdziłam, że nie ma to jak męskie towarzystwo I TŻ odpowiedział na ogłoszenie, od razu zdecydował się wprowadzić i tak to się zaczęło
Ja ostatnio przez sen śpiewałam Powinien Cię bić po łapkach

No proszę - od razu miłość
Stary 2013-03-24, 22:07   #2166
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Ja ostatnio przez sen śpiewałam Powinien Cię bić po łapkach

No proszę - od razu miłość
Powiedział mi dzisiaj, że będzie mnie lał po łapach
Oj nie, nie od razu.
Ja jemu się spodobałam od razu, ale miałam go przez pierwsze dwa miesiące w głębokim poważaniu, że się tak wyrażę. W ogóle jak go zobaczyłam pierwszy raz to sobie pomyślałam, że jest stary i pewnie nudny (do tej pory mi to wypomina ) Dopiero potem zaczęłam z nim więcej rozmawiać i stwierdziłam, że jest niegłupi i wtedy konkretnie zaiskrzyło. I okazało się, że jest starszy ode mnie raptem o 10 miesięcy W sumie nie nastawiam się na żadne niewypały w naszym związku, bo wiemy o sobie praktycznie wszystko, mieszkamy ze sobą od samego początku a nawet dłużej i nic mnie już chyba nie zaskoczy z jego strony, podoba mi się ta sytuacja
Stary 2013-03-24, 22:17   #2167
golabek89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon Pokaż wiadomość

Widziałam, że na radcowską chcesz iść Ja na adwokacją

Oryginalna suknia z kolorem Myslę, że nikogo nią nie zgorszysz
A uczysz się już dużo?

książek: 2
filmów: 0
golabek89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-24, 22:23   #2168
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Czasami owszem
Laisla, podziwiam Cię i życzę Ci wszystkiego dobrego

Te baleriny?
Moje się jeszcze trzymają, troszkę się zmechaciły i szew z tyłu puścił na ok. 1cm, ale jeszcze żyją
Kupiłam dziś w Realu dwie pary tych tenisówek po 8,99, jedne granatowe w białe kropki, a drugie białe w różowe paski. Chciałam białe w czerwone paski, ale były tylko jedne, rozmiar 38 i okazały się za duże :/

Moja koleżanka mnie kiedyś tym poczęstowała, wstrętny wynalazek

Oglądałam dziś z TŻtem Les Miserables, bardzo polecam, dawno żaden film tak mi się nie spodobał
Oj dziękuję kochana ale w sumie nie ma czego podziwiać, naprawdę
Wybierałam się na ten film ale w końcu nie dotarłam..teraz chcę zobaczyć Dzień kobiet, podobno warto
Wczoraj oglądałyśmy Zakochanych w Rzymie Allena, całkiem miły film, lekki.
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 22:31   #2169
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Oj dziękuję kochana ale w sumie nie ma czego podziwiać, naprawdę
Wybierałam się na ten film ale w końcu nie dotarłam..teraz chcę zobaczyć Dzień kobiet, podobno warto
Wczoraj oglądałyśmy Zakochanych w Rzymie Allena, całkiem miły film, lekki.
Podziwiam Cię, bo nie wiem, czy sama bym potrafiła zacząć tak wszystko od nowa i mieć cały dom i opiekę nad dzieckiem, całą tę ogromną odpowiedzialność wyłącznie na swojej głowie. Brawa dla Ciebie za to, że sobie radzisz
Zakochanych w Rzymie widziałam, lubię Allena
Ostatnio mało filmów oglądałam, ale teraz nadrobię, bo dostałam dziś @ i następne dwa dni będę leżeć i zdychać i zagryzać czekoladę tabletkami przeciwbólowymi :/
Stary 2013-03-24, 22:36   #2170
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Powiedział mi dzisiaj, że będzie mnie lał po łapach
Oj nie, nie od razu.
Ja jemu się spodobałam od razu, ale miałam go przez pierwsze dwa miesiące w głębokim poważaniu, że się tak wyrażę. W ogóle jak go zobaczyłam pierwszy raz to sobie pomyślałam, że jest stary i pewnie nudny (do tej pory mi to wypomina ) Dopiero potem zaczęłam z nim więcej rozmawiać i stwierdziłam, że jest niegłupi i wtedy konkretnie zaiskrzyło. I okazało się, że jest starszy ode mnie raptem o 10 miesięcy W sumie nie nastawiam się na żadne niewypały w naszym związku, bo wiemy o sobie praktycznie wszystko, mieszkamy ze sobą od samego początku a nawet dłużej i nic mnie już chyba nie zaskoczy z jego strony, podoba mi się ta sytuacja
Długo miałaś go w poważaniu Głupiego można poznać po mowie jego Czyli najlepiej rozmawiać My też niby wiemy o sobie wszystko, ale w życiu to różnie bywa
Stary 2013-03-24, 22:43   #2171
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Podziwiam Cię, bo nie wiem, czy sama bym potrafiła zacząć tak wszystko od nowa i mieć cały dom i opiekę nad dzieckiem, całą tę ogromną odpowiedzialność wyłącznie na swojej głowie. Brawa dla Ciebie za to, że sobie radzisz
Zakochanych w Rzymie widziałam, lubię Allena
Ostatnio mało filmów oglądałam, ale teraz nadrobię, bo dostałam dziś @ i następne dwa dni będę leżeć i zdychać i zagryzać czekoladę tabletkami przeciwbólowymi :/
Wiesz, gdy wszystko jest dużo łatwiejsze samej, nawet z dzieckiem niż z kimś, kto przysparza tylko kłopotów to nie jest jakieś bohaterstwo w sumie..cóż samemu się piwa nawarzyło jak to mówią. Ale jak się musi, to się pewnie te siły same znajdują, teraz wiele kobiet jest w takiej sytuacji, i nawet jeszcze trudniejszej bo muszą albo wynajmować mieszkanie, albo mieszkać kątem u rodziny, i tego to współczuję. A czy sobie poradziłam to dopiero stwierdzę gdy mała skończy jakieś fajne studia, które sobie wymarzy, a ja będę w stanie jej to zapewnić Wtedy uznam misję "wychowanie" za skończoną
Ojej..oby Ci nie dokuczyła zbytnio ta @
Stary 2013-03-24, 22:44   #2172
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Długo miałaś go w poważaniu Głupiego można poznać po mowie jego Czyli najlepiej rozmawiać My też niby wiemy o sobie wszystko, ale w życiu to różnie bywa
Pamiętam, jak go ciągnęłam za język na początku, np ochrzaniałam go za to, że wstaje i wychodzi do pracy, żadnego "cześć", "miłego dnia" czy innego "me" czy "be"
Wiem, że mogę na nim polegać, bo jesteśmy teraz w złej ogólnej sytuacji, a mimo to dobrze się układa między nami na stopie czysto "związkowej" (mam problemy zdrowotne, parę miesięcy temu straciłam pracę, a stałej pracy nie mam od prawie trzech lat, na początku naszej znajomości pracowałam na zleceniach, mam fatalne albo wręcz żadne relacje z moją rodziną i ogólnie nie jest dobrze).
A skoro dogadujemy się jak jest źle i nie skaczemy sobie do gardeł, to chyba faktycznie jest dobry związek
Stary 2013-03-24, 22:46   #2173
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Oj co prawda to prawda
Oby Wam się udało bez takich "przygód", miło czytać, że istnieją gdzieś tam szczęśliwe związki
Stary 2013-03-24, 22:48   #2174
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Wiesz, gdy wszystko jest dużo łatwiejsze samej, nawet z dzieckiem niż z kimś, kto przysparza tylko kłopotów to nie jest jakieś bohaterstwo w sumie..cóż samemu się piwa nawarzyło jak to mówią. Ale jak się musi, to się pewnie te siły same znajdują, teraz wiele kobiet jest w takiej sytuacji, i nawet jeszcze trudniejszej bo muszą albo wynajmować mieszkanie, albo mieszkać kątem u rodziny, i tego to współczuję. A czy sobie poradziłam to dopiero stwierdzę gdy mała skończy jakieś fajne studia, które sobie wymarzy, a ja będę w stanie jej to zapewnić Wtedy uznam misję "wychowanie" za skończoną
Ojej..oby Ci nie dokuczyła zbytnio ta @
A ile ta Twoja córa ma lat już?
Obyś za te parę lat stwierdziła, że jesteś z siebie dumna, z całego serducha Ci tego życzę
Po tym co piszesz o studiach i zapewnianiu córce dobrego startu w dorosłe życie aż jej zazdroszczę
Stary 2013-03-24, 22:48   #2175
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Pamiętam, jak go ciągnęłam za język na początku, np ochrzaniałam go za to, że wstaje i wychodzi do pracy, żadnego "cześć", "miłego dnia" czy innego "me" czy "be"
Wiem, że mogę na nim polegać, bo jesteśmy teraz w złej ogólnej sytuacji, a mimo to dobrze się układa między nami na stopie czysto "związkowej" (mam problemy zdrowotne, parę miesięcy temu straciłam pracę, a stałej pracy nie mam od prawie trzech lat, na początku naszej znajomości pracowałam na zleceniach, mam fatalne albo wręcz żadne relacje z moją rodziną i ogólnie nie jest dobrze).
A skoro dogadujemy się jak jest źle i nie skaczemy sobie do gardeł, to chyba faktycznie jest dobry związek
Myślę, że tak jest. Jak przetrwacie tę próbę ogniową to będzie tylko już sielanka Oby z Twoim zdrowiem przede wszystkim wszystko w miarę możliwości się poukładało

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-24, 22:51   #2176
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Myślę, że tak jest. Jak przetrwacie tę próbę ogniową to będzie tylko już sielanka Oby z Twoim zdrowiem przede wszystkim wszystko w miarę możliwości się poukładało
Co do zdrowia, to trzymam kciuki tylko za to, żeby moje liche zęby wytrzymały jeszcze trochę, aż mnie będzie stać, żeby cokolwiek z tym zrobić, bo serce i wzrok to niestety sprawy beznadziejne, z tym się nic zrobić nie da
Dziękuję za miłe słowa
Stary 2013-03-24, 22:51   #2177
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
A ile ta Twoja córa ma lat już?
Obyś za te parę lat stwierdziła, że jesteś z siebie dumna, z całego serducha Ci tego życzę
Po tym co piszesz o studiach i zapewnianiu córce dobrego startu w dorosłe życie aż jej zazdroszczę
Ej, no coś Ty..przecież kto ma to zrobić jak nie ja
Jest w gimnazjum teraz.
Stary 2013-03-24, 22:58   #2178
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Ej, no coś Ty..przecież kto ma to zrobić jak nie ja
Jest w gimnazjum teraz.
Wiesz, moja matka też mnie sama "wychowywała", ale wychowywanie w jej wykonaniu ograniczało się do powtarzania, że nie obchodzi ją co robię, bo ma swoje problemy i zawracam jej tylko cztery litery i dawania mi pieniędzy, nawet mieszkać ze mną nie chciała, bo ją ograniczałam i nie mogła wyjeżdżać do pracy, to mnie zostawiła, żebym mieszkała sama jak miałam 14 lat
Więc śmiem twierdzić, że sytuacja nie zawsze zmusza do odpowiedzialności i nie każdy człowiek powinien się rozmnażać.

A Twoja latorośl to już całkiem duża, bliżej jak dalej do tych wspomnianych studiów
Stary 2013-03-24, 23:15   #2179
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, moja matka też mnie sama "wychowywała", ale wychowywanie w jej wykonaniu ograniczało się do powtarzania, że nie obchodzi ją co robię, bo ma swoje problemy i zawracam jej tylko cztery litery i dawania mi pieniędzy, nawet mieszkać ze mną nie chciała, bo ją ograniczałam i nie mogła wyjeżdżać do pracy, to mnie zostawiła, żebym mieszkała sama jak miałam 14 lat
Więc śmiem twierdzić, że sytuacja nie zawsze zmusza do odpowiedzialności i nie każdy człowiek powinien się rozmnażać.

A Twoja latorośl to już całkiem duża, bliżej jak dalej do tych wspomnianych studiów
Podejrzewałam, że tak mogło być po tym, co pisałaś o swojej rodzinie..smutne to strasznie Musisz czuć się sama na tym wielkim świecie..dobrze, że jest TŻ jednak, i że tak fajnie się dogadujecie. Jednak taka sytuacja rodzinna z pewnością utrudnia człowiekowi znalezienie szczęścia w życiu, współczuję bardzo
Wiesz, żeby pospłacać kredyty musiałam także dwa razy wyjechać z kraju, ale znalazłam robotę taką, abym mogła wziąć małą, i na dobre jej to wyszło bo nauczyła się języka, choć nie było wtedy łatwo, zaczynała dopiero szkołę.
Ano właśnie, czas leci nawet nie wiadomo kiedy

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2013-03-24 o 23:17

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-24, 23:37   #2180
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Podejrzewałam, że tak mogło być po tym, co pisałaś o swojej rodzinie..smutne to strasznie Musisz czuć się sama na tym wielkim świecie..dobrze, że jest TŻ jednak, i że tak fajnie się dogadujecie. Jednak taka sytuacja rodzinna z pewnością utrudnia człowiekowi znalezienie szczęścia w życiu, współczuję bardzo
Wiesz, żeby pospłacać kredyty musiałam także dwa razy wyjechać z kraju, ale znalazłam robotę taką, abym mogła wziąć małą, i na dobre jej to wyszło bo nauczyła się języka, choć nie było wtedy łatwo, zaczynała dopiero szkołę.
Ano właśnie, czas leci nawet nie wiadomo kiedy
Oj leci, leci. Dość dobrze pamiętam dzieciństwo i czasy wczesnoszkolne i za każdym razem jak sobie o tym myślę, to jestem w szoku, że minęło już 20 lat. Na myśl o tym, co było 10 lat temu przypomina mi się dorastanie i lata 90te i się łapię na tym, że się postarzałam trochę i 10 lat temu to do liceum szłam a nie szalałam z kuzynami na rowerach
A co do sytuacji rodzinnej i jej wpływu na inne relacje, to pewnie jestem trochę spaczona, ale do typowej socjopatki na szczęście mi jeszcze trochę brakuje, choć nie ukrywam, że sympatią do ludzi raczej nie pałam.

A zmieniając całkowicie temat - jak byłam dzisiaj w Realu, to na środku galerii postawili wielkie szklane akwarium (kilka metrów średnicy) a w środku sianko i króliczki, kilkanaście słodkich puchatych króliczków Szkoda, że pewnie znikną po świętach, mam nadzieję, że przynajmniej trafią w jakieś dobre ręce, bo o różnych przypadkach złego traktowania zwierząt się słyszy

---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ----------

Mam jeszcze takie jedno pytanie do Ciebie, Laisla
Na głównym wątku biedronkowym pisałaś, że do ciast i polew zawsze bierzesz najtańsze czekolady.
Czy taką roztopioną czekoladę na polewę z czymś mieszasz?
Ja do tej pory próbowałam kombinacji z masłem i mlekiem i mi te polewy nie zastygają, nie wiem dlaczego
Stary 2013-03-24, 23:48   #2181
laisla
Zakorzenienie

Wcale tego nie widać, że sympatią do ludzi nie pałasz, serio Wręcz przeciwnie, ale to moje subiektywne zdanie
Chyba w realu właśnie w którymś roku wystawili żywe kurczaczki u nas..trochę mi żal ich było, bo tłumy ludzi, dzieciaki waliły w te ścianki..chyba nienajlepsze miejsce dla zwierzaków
Ja wyłączam się już na te wszystkie historie bo po każdej o złym traktowaniu zwierząt nie mogę dojść do siebie, człowiek nie ma wpływu, a obrazy maltretowanych tkwią później mi tygodniami w głowie..Wszystkim zrobiłabym to samo, co oni, w tej sprawie oko za oko

Jeśli chodzi o te polewy, to spróbuj dodać zamiast mleka troszkę śmietany, najlepiej słodkiej, powinna zastygnąć. Czasami w ogóle nic nie dodaję, tylko roztapiam pokruszoną tabliczkę (np na sreberku zaczepionym o brzegi metalowego kubka z wrzątkiem aby podgrzać tę czegoladę) i od razu wylewam na ciasto
Stary 2013-03-25, 00:02   #2182
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Wcale tego nie widać, że sympatią do ludzi nie pałasz, serio Wręcz przeciwnie, ale to moje subiektywne zdanie
Chyba w realu właśnie w którymś roku wystawili żywe kurczaczki u nas..trochę mi żal ich było, bo tłumy ludzi, dzieciaki waliły w te ścianki..chyba nienajlepsze miejsce dla zwierzaków
Ja wyłączam się już na te wszystkie historie bo po każdej o złym traktowaniu zwierząt nie mogę dojść do siebie, człowiek nie ma wpływu, a obrazy maltretowanych tkwią później mi tygodniami w głowie..Wszystkim zrobiłabym to samo, co oni, w tej sprawie oko za oko

Jeśli chodzi o te polewy, to spróbuj dodać zamiast mleka troszkę śmietany, najlepiej słodkiej, powinna zastygnąć. Czasami w ogóle nic nie dodaję, tylko roztapiam pokruszoną tabliczkę (np na sreberku zaczepionym o brzegi metalowego kubka z wrzątkiem aby podgrzać tę czegoladę) i od razu wylewam na ciasto
Dzisiaj też trochę tych dzieciaków tam było i byłam w szoku, że tylko jeden z tych króliczków wyglądał na wystraszonego, reszta sobie wesoło kicała i podbiegała do ścianek, albo spała.
Mam to samo z krzywdzonymi zwierzakami, strasznie mnie to boli i zdarza mi się siedzieć i ryczeć, bo przeczytałam, że ktoś skatował pieska albo kotka. Gdybym dostała osobę znęcającą się nad zwierzakami do swojej dyspozycji, to osoba ta pożałowałaby, że się urodziła, nie miałabym litości

Realowych czekolad nie widziałam, muszę się lepiej przyjrzeć następnym razem, jak ostatnio szukałam, to dosłownie wpadłam jak burza do tego sklepu, chciałam tylko czekoladę i proszek do pieczenia, znalazłam jeszcze mix owoców egzotycznych w syropie, jutro dodam je do babeczek. Swoją drogą chciałam wtedy te rzeczy szybko kupić i wyjść, a oczywiście czynnych tylko kilka kas i po 10 osób w każdej kolejce, poszłam do kasy samoobsługowej, nie znoszę takich wynalazków, bo sobie z nimi za dobrze nie radzę Ale jakoś się udało, obeszło się nawet bez traumatycznych przeżyć.
Dobra, koniec tego markowania na dziś, idę spać, spokojnej nocy i miłego poniedziałku
Stary 2013-03-25, 00:06   #2183
laisla
Zakorzenienie

Kolorowych w takim razie
Stary 2013-03-25, 00:29   #2184
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Ja dziś chyba nie pośpię, na 6 mam budzik a roboty jeszcze dużo
Stary 2013-03-25, 00:38   #2185
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Ja dziś chyba nie pośpię, na 6 mam budzik a roboty jeszcze dużo
Chyba lepiej abyś się położyła na trochę
Stary 2013-03-25, 01:30   #2186
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba lepiej abyś się położyła na trochę
tak tak, wlasnie idę będę rano nieprzytomna odeśpię jak dotrę do domu

---------- Dopisano o 02:30 ---------- Poprzedni post napisano o 02:26 ----------

Aktualizacja

"Gołe pośladki Jakuba Koseckiego, które błysnęły w meczu Polska-Ukraina, zostały już okrzyknięte najlepszym momentem całego spotkania. Zresztą, całkiem słusznie.

Dostajemy od Was sporo wiadomości dotyczących jeszcze jednej rzeczy, którą pokazał światu młody piłkarz. Przyjrzeliśmy się i rzeczywiście, wygląda na to, że Kosecki zaprezentował nie tylko nagie pośladki..."
Stary 2013-03-25, 07:31   #2187
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

bry dzien

slonko

cos mialam napisac i zapomnialam

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

moj wczoraj wrocil przed 21, zdziwiony jaki, ze nalesniki zrobilam, ale ja akuartnie, na 4 mialam ciasta i i ja zjadlam kazdego po pol, a jemu reszta

ale cieple bulki przywiozl i zaraz o 22 znow pojechal po kolega, to wrocil prawie o 23 , to tylko spanie i jakas niewyspana jestem

a dzis musze VAT porobic i do urzedu isc

Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ...

-Żyj!- krzyknęła Miłość
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995(14.12.1996)

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
groszek75 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-25, 09:09   #2188
olgaes
Zadomowienie

Dzień dobry kochane

Piękne słońce, coraz cieplej a ja obudziłam się z potwornym bólem gardła :beczy:
olgaes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 09:18   #2189
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Cytat:
Napisane przez olgaes Pokaż wiadomość
Dzień dobry kochane

Piękne słońce, coraz cieplej a ja obudziłam się z potwornym bólem gardła :beczy:
Dzień dobry A ja wczoraj zasypiałam z potwornym bólem głowy, to przez leki, które biorę Mam nadzieję, że szybko przyjdzie wiosna Już jutro wyjeżdżamy do rodziców na święta
agniesiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 09:53   #2190
kasztanka3
Pani Mizantrop

Dzień dobry, dziewczęta
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości