|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XVI
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XVI
No, to się zgrałyśmy z tym wysyłaniem TŻtów do pracy ;P
|
#2163 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XVI
Ano:p
Mam nadzieje, ze szybko to zleci. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2164 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Dot.: Odp: Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XVI
Cytat:
|
|
|
|
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XVI
Aaa.
![]() No ale i tak masz to co chcialas. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2166 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XVI
MistrzyniSprzeczności, ale by polecić, dobrze by było wiedzieć choćby to, w jakich zakresach sukasz
![]() Bo ja na przykład mam Sony Alfa 57, i po wnikliwych analizach, jestem baaardzo zadowolona. 37, ma podobne parametry, a jest dużo tańszy, też go rozważałam przez moment.. Dla mnie ważna była jakość, intuicyjność obsługi, możliwość łączenia manuala z półautomatem, i, jedno z ważniejszych - szybkostrzelność. co do jakości zdjęć [a jestem totalnym amatorem], to u mnie na blogu możesz sobie pooglądać, w notce o gliss kur jest fotka pokazująca rozbryzg ze spryskiwacza. co do kropelki, aż widać skręt. Ma półprzezroczyste lustro i stabilizacja w obiektywie [obiektywy będą tańsze i łatwiej dostępne] Muszę jeszcze tylko doposażyć go w pilot wifi, obręcz makro, tulipan i obiektyw 70-300. Przetestowany w przeróżnych warunkach i opcjach, po paru miesiącach użytkowana, zakochuję się w nim coraz bardziej z każdym dniem
|
|
|
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Udało mi się dzisiaj wreszcie zamieścić sensowną notkę na blogu Tak więc zapraszam - dwufazowy płyn do demakijażu Vichy Purete Thermale ![]() U mnie dzisiaj słoneczko i mega ciepło
|
|
|
|
#2168 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczęta
![]() u mnie też mega ciepło, słonko i nie wieje, jak to miało ostatnio w zwyczaju... Wczoraj dopiero wróciłam do domu po tygodniowym pobycie u TŻta i pracy...nawet nie miałam siły ani na wizaż ani na bloga, taka padnięta wracałam...ale to nic ![]() zaraz wskakuję w dresik i trzeba się wziąć za siebie
"...Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem..." 18.03Nowa seria na blogu...Tip Tuesday - jak podkreślam swoje brwi? 16.03 Biała brzoskwinia? Fa NutriSkin Rich Body Milk... 12.03 Poprawki w makijażu? You need this in your life!
|
|
|
|
#2169 |
|
Zadomowienie
|
witaj
a twojego bloga znam
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciliśmy wczoraj z Włoch. Na szczęście mam dziś jeszcze wolne, więc powoli dochodzę do siebie.
Miałam ustawioną automatyczne publikowanie postów - gdyby któraś z Was przegapiła to zapraszam
|
#2171 | |
|
Rozeznanie
|
Nasze blogi kosmetyczne - cz. XVI
Cytat:
opowiadaj;p My z TŻtem myślimy, żeby we wrześniu skoczyć do Włoch na eurocamp...nie wiem czy o tym słyszałyście, a może nawet któraś z Was była ![]() A wiecie co ja teraz robię?;p czynię pierwsze wylegiwanie na słonku tylko nie wiem czemu tak późno ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"...Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem..." 18.03Nowa seria na blogu...Tip Tuesday - jak podkreślam swoje brwi? 16.03 Biała brzoskwinia? Fa NutriSkin Rich Body Milk... 12.03 Poprawki w makijażu? You need this in your life!
|
|
|
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
U mnie też dzisiaj ładnie na dworze Od rana miałam sporo energii, a teraz mnie na sen łamie Muszę wybrać się na jakieś ciuchowe zakupy, może jutro jak dam radę lumpka odwiedzę. Nie byłam 2 miesiące
|
|
|
|
#2173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
A ja się pochorowałam byłam tak słaba ze musiałam się zwolnić z pracy i do domu jechać cały dzień prawie przespałam
|
|
|
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dostałam dziś swoje pierwsze woski - i tu pytanie: gdzie kupię kominek?
|
|
|
|
#2176 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ogólnie popatrz może własnie w sklepach z porcelaną, nie powinny być tam drogie
|
|
#2177 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#2178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wróciłam niedawno ze spotkania autorskiego z Martą Fox. Przesympatyczna kobieta, niesamowita osobowość i lekkość opowiadania...Czytałam jej książki jak byłam nastolatką a dzisiaj kupiłam najnowszą i dostałam dedykację no było przemiło
|
|
|
|
|
#2179 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dzisiaj byłam na poprawce makijazu permanentnego brwi a pózniej u fryzjera No i na zakupach ale marnych : letnia piżamka i okulary na rowerJutro mam fajny dzień, wpada do mnie na kawę koleżanka z córcią a pozniej spotykam się z blogerkami które wybierają sie na targi kosmetyczne w Krakowie w najbliższy weekend
|
|
|
|
|
#2180 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a przynajmniej, że mnie rozpoznają ![]() a póki co, wrzuciłam coś dla posiadaczek młodszej młodzieży płci pięknej
|
|
|
|
|
#2181 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ależ mam na nie chęć! Cytat:
Zdrowiej! |
||
|
|
|
#2182 |
|
Zadomowienie
|
ja już po kawce
na dworze ciepło, słoneczko a my w pracy się dogrzewamy farelką
|
#2183 |
|
zawsze mam racje
|
ama09: kominki są i w hipermarketach, szukaj na dziale z pierdółkami do domu, powinny być koło świeczek.
Do tego sklepy typu nanu-nana, home&you.
|
#2184 |
|
Raczkowanie
|
warto zajrzeć do tych sklepików wszystko za X zł. tam można całkiem ładne kupić nawet za 2-3 zł czasami. A w biedronce dziś widziałam z olejkami w komplecie takie najprostsze po 6.99
|
|
|
|
#2185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2187 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2188 |
|
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() To ja jednak nie do Wrocławia, a do Warszawy jadę Udało nam się znaleźć noclegi w atrakcyjnej cenie, no i stwierdziliśmy że we Wrocławiu byliśmy rok temu, więc odwiedzimy Wawę Może uda mi się zrobić jakieś zakupy kosmetyczne A druga radosna nowina - pracę mam już na 100% od czerwca na rok Myślę, że to fajna opcja, bo inaczej urlopu nie uświadczę w tym roku (no dobra...na każdy przepracowany miesiąc 1,6 dnia przysługuje )
|
|
|
|
#2189 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
! Wszystko dlatego, że już wtedy przygotowywałam post o lodach właśnie, który opublikowałam wczoraj . Btw, zaokrągliłam Ci liczbę followersów - ostatnio mi to wypadło z głowy, dzisiaj natomiast ta nieparzysta dziewiątka aż krzyczała do mnie, by jej kogoś do pary dodać, bo samotna się czuje ! Co prawda nie bardzo mogę sobie pozwolić na MACi czy Lushe, ale zawsze chętnie sobie na nie popatrzę , a jak od czasu do czasu wrzucisz na bloga fotkę kociaków (może być ze specjalną dedykacją dla mnie !A tak poza tym... Witaj, Cholero Naczelna . april, Wawa to też dobry wybór. My z moim M. także chcielibyśmy się tam wybrać - może w wakacje to zrobimy; tym bardziej, że moja babcia mieszka ok. godziny drogi od stolicy .Miłego dnia, Dziewczyny !
Edytowane przez pelna_sprzecznosci Czas edycji: 2013-05-07 o 14:01 Powód: Poprawki. |
|
|
|
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję wszystkim za rady
przejdę sprawdzić dziś do biedronki bo mam najbliżej... lele tak przeczytałam, dużo wyniosłam bo byłam zieloniutka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.

Mogłabym je wciągać codziennie

na dworze ciepło, słoneczko a my w pracy się dogrzewamy farelką