|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV
My też się wybraliśmy na wycieczkę, niestety w połowie trasy padła nam nawigacja, a nie znaliśmy w ogóle trasy na mapie (jakieś totalne zadooopia), więc dojechaliśmy do jakiejś główniejszej drogi i do domu. Ale i tak było fajnie
![]() A przed chwilą skończyliśmy testować nasze nowe blaszki do pizzy. Ja się nie mogę ruszyć... taka jestem napchana
|
|
|
|
#2162 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV
To widzę, że też fajnie spędziliście niedziele
My wieczorem poszliśmy pobiegać, żeby spalić karkówkę Przebiegłam "aż" 2,5 km - z przerwami.
|
|
#2163 |
|
Zadomowienie
|
My też pojechaliśmy na wycieczke do Krasiczyna na zamek i alboretrum w Bolestraszycach fajnie było, a wieczorkiem grill i odwiedziny tesciów
![]() Roxi: tak trzymaj
|
|
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
Wiolinka, my też tam byliśmy w lipcu
ja zaraz się zbieram do pracy ![]() I myślę, co kupić TŻowi na urodziny..
|
|
|
|
#2165 |
|
Zadomowienie
|
Blue : ładnie tam co nie? i masz jakiś pomysł odnośnie prezentu?
A ja myśle nad jakąś fryzurą na sobotnie weselicho i powiem wam nawet sama nie wiem co chce aaa i korci mnie ostatnio strasznie zrobić sobie grzywkę taką na bok
|
|
|
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w smutny, pochmurny dzień
![]() Ja w Krasiczynie byłam tylko raz w wieku może 10 lat na wycieczce niby klasowej, no ale taka to była wycieczka iż pochodziliśmy koło zamku i na tym się skończyło, nigdy nie byłam w środku a bardzo bym chciała. Muszę kiedyś Tż-ta namówić na taką wycieczkę jak będziemy na urlopie
|
#2167 |
|
Zadomowienie
|
anteria u nas też szaroburo
a ja dzisiaj nie spałam w nocy bo mnie strasznie gardło bolało, od rana leze w łózku i chyba hormony mi szaleją bo czuje sie strasznie samotnie i tesknie za tż co chwile do niego wydzwaniam naszczęście za jakies 20 min będzie w domu |
|
|
|
#2168 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
a mi weekend minął nawet nie wiem kiedy... Dzisiaj byłam po suknię i inne dodatki. Teraz sobie wisi na karniszu Jest śliczna Coś czuję że to będzie ciężki tydzień...
|
|
|
|
#2169 |
|
Zakorzenienie
|
talk foty już na fb
Bardzo się cieszę, że wszystko Ci się zaczęło układać ![]() Byłam w weekend nad jeziorem ale trochę przesadziłam ze słońcem i % Ogółem pozytywnie i w końcu udało mi się opalić Nadal nie mam stałego neta ale za to w gratisie dostałam mole spożywcze Jak macie pomysł jak się pozbyć tego cholerstwa to wspomóżcie.
|
|
|
|
#2170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja najpierw wywalałam wszystko w czym się zagnieździły, a gdy wróciły to się wkurzyłam i kupiłam w sklepie taki jak gdyby odświeżacz do powietrza tylko zamiast zapachowych wkładów miał taki płyn na te szkodniki. Włożyłam do kontaktu i pomogło, znikły po kilku dniach, szkoda tylko że jak już mi się skończył to po kilku tyg znowu wróciły, no ale znowu kupiłam i znowu znikły, nie mam pojęcia z czego się u mnie one biorą, przeleciałam wszystkie szafki i nic nie znalazłam takiego więcej skąd by się mogły brać, zrzucam to na mieszkanie, jest ono stare, wprawdzie wyremontowane ale gdzieś muszą siedzieć...
|
|
#2171 |
|
Zakorzenienie
|
Wiolinka, pięknie
![]() Anteria, w Krasiczynie jest chyba z jedna komnata, którą można zobaczyć. Także tam tylko w koło zamku |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2172 |
|
Zadomowienie
|
No racja,zamek niby taki duży a do oglądania jest bardzo mało pomieszczeń...
Talk,jak tam po waszej papierowej rocznicy? |
|
|
|
#2173 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV
Wiolinka, dokładnie, ale i tak go pięknie odrestaurowali
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2174 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz
ale tu spokój wszystkie takie zapracowane?
ja w końcu sie przełamałam i znowu zabrałam sie za pisanie pracy melduje że 3 rozdział napisany chce jak najwięcej napisać przed porodem zobaczymy ile mi sie udaponiedziałek leżałam cały dzień w łóżku bo wzięło mnie jakies przeziębienie na szczęście tylko gardło bolało i miałam katar, chyba dobrze wygrzałam bo we wtorek już wróciłam do formy dzisiaj gardło w ogóle mnie nie boli chwilami mam katar przez to przeziębienie moje przygotowania do przyjścia małego stanęły jedynie pranie codziennie robie i sterta ciuszków leży w łóżeczku i czeka na prasowanie , może ktoś chętny do pomocy?;p
|
|
|
|
#2175 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie ja nie wiem dlaczego tu taka cisza i gdzie wszystkie dziewczyny zniknęły
![]() Aga Dobrze, że wzięłaś się za pisanie pracy Dużo Ci jeszcze zostało? Teraz taka pogoda, że można łatwo się przeziębić. A prasowania współczuję Bardzo nie lubię tego robić a mój tż chodzi codziennie w koszulach, więc muszę prasować
|
|
#2176 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV
Cześć
![]() U nas już prawdziwa jesień szaro, buro i ponuro. Musze sobie w związku z tym, kupić buty na jesień Aga, oby z pracą szybko poszło ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2177 |
|
Zadomowienie
|
roxi został mi jeszcze jeden rozdział, wstęp i zakończenie;p może jakoś to wymęcze, na razie tylko piore a za prasowanie zabiore sie dopiero jak prace skoncze pisac... u mnie na szczęście TŻ sam sobie koszule prasuje bo też codziennie do pracy w koszuli chodzi
blue u nas pogoda wcale nie jest lepsza, szaro,buro i jeszcze pada
|
|
|
|
#2178 |
|
Zakorzenienie
|
U nas też pada. Aż się nie chce z łóżka wychodzić..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz
Dzień dobry
![]() Witam się z wami po krótkiej przerwie, którą spędziłam w domku z rodzinką Byłam tylko 3 dni, ale zawsze to coś pogoda fajna mi się udała, ale wczoraj już zaczęło padać. Najadłam się wszelkich owocków z ogrodu i mam jeszcze kilka dni wolnego i sobie wypoczywam.Widzę, że tutaj niewiele się działo... kto teraz z kolejce do ślubu? |
|
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz Nunny
|
|
|
|
#2181 |
|
Zadomowienie
|
Agniecha,wspólczuje pisania pracy,mi by się juz pewnie nie chciało,napisałam w sumie 3prace w swojej kadencji naukowej i wystarczy
![]() Malgos, no pewnie ze lepsze te 3dni niż nic,i co nacieszyli się wszyscy?dobrze ze udało się wypocząć ![]() Tak tak teraz kolej na nunny
|
|
|
|
#2182 |
|
Zakorzenienie
|
Wiolinka - tak, wyjazd udany
posiedzieliśmy sobie tak rodzinnie, załatwiłam parę spraw typu dentysta i badanie krwi na toxo. Pojadłam pysznych pierożków i gołąbków. Dziadkowie uparli się i kupili za sponsorowali wózek dla maluszka ogólnie bardzo pozytywnie
|
|
|
|
#2183 |
|
Zadomowienie
|
Gosia,to widzę super wyjazd był i dobrze
no nie ma jak domowe pierożki czy gołąbki(mniam)aż zgłodniałam
|
|
|
|
#2184 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia - a jak się czujesz ogólnie? Brzusio już pewnie widać troszkę? Słodko to musi wyglądać
![]() Ja też lubię prasować, chociaż ostatnio tego nie robię, bo nie mam po co - TŻ na szczęście biega w Tshirtach, a nie prasuję, bo zanim on ubierze na siebie to się zawsze zemnie - a bo sobie siądzie niechcący usiądzie, bo mu nie pasuje i zamieni na inny... Za to nienawidzę zmywać i odkurzać, więc mogę z chęcią się z kimś przehandlować na obowiązki ![]() Ja wczoraj cały dzień od rana do północy byłam na konferencji naukowej. A jeszcze ani chwili wytchnienia na siedząco, bo zamiast na obrady iść biegałam i załatwiałam różne rzeczy, bo mnie do organizacji wciągnęli Ale fajnie było. I jedzenie dobre. A kolacja wyglądała jak małe wesele - zespół, ciepłe dania, zimna płyta, wiejski stół i alko
|
|
|
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
Paula - teraz czuję się dobrze
mam więcej energii i nie mogę narzekać. Dzidziuś szaleje w brzuszku i kopie coraz mocniej. wieczorem brzuszek jest duuuży, a rano zdecydowanie mniejszy - za tydzień poznamy płeć
|
|
|
|
#2186 |
|
Zadomowienie
|
małgoś i wybrałaś już wózek? mi też mama zasponsorowała no nie powiem jest to niezły wydatek
więc jedno już masz z głowy!paula to możemy sie zamienić;p jak zobaczysz liczbę ciuszków do prasowania to padniesz;p |
|
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
Aga - wybrałam taki http://cadet.com.pl/ gondola z czerwonym (w rzeczywistości jest ciut bardziej bordo; spacerówka szara; do tego fotelik maxi cosi - czarny.
a ty jaki wybrałaś bo nie pamiętam? ogólnie strasznie ciężko było znaleźć u mnie gdzieś większy sklep, który miałby więcej wózków niż 2-3 firm i do tego żeby było więcej modeli. Na szczęście znalazłam Mieszko w Dębicy i mają super asortyment. |
|
|
|
#2188 |
|
Zadomowienie
|
małgoś my kupiliśmy ten http://www.babydesign.eu/produkt/id/69
też czerwony choć w rzeczywistości wydaje sie bardziej bordowy zobaczymy jak będzie sie spisywał na spacerach z Sebastiankiem
|
|
|
|
#2189 |
|
Zadomowienie
|
Gosiu a ja się właśnie zastanawiałam gdzie się podziewasz
Cieszę się, że wyjazd się udał Mi mama też obiecała gołąbki i inne pyszności Szkoda tylko, że tż ze mną nie jedzie ![]() Bardzo ładny wózek Blue u nas dzisiaj pogoda też paskudna, aż nie chce się z domu wychodzić ![]() Aga Też bardzo ładny wózek Wybrałyście taki kolor, że nie będzie się szybko brudził
|
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
Aga - fajny wózeczek, ale pewnie wszystko wyjdzie w praniu. Ja stawiałam na lekkość i łatwość składania, bo jednak będziemy jeździć z maluszkiem... a kupiłaś fotelik od razu?
Roxi - no ja też byłam w domku sama bez tż-ta i troszkę się stęskniłam za nim
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.

Przebiegłam "aż" 2,5 km
- z przerwami.

tak trzymaj

Ogółem pozytywnie i w końcu udało mi się opalić 

szaro, buro i ponuro. Musze sobie w związku z tym, kupić buty na jesień