Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-25, 13:48   #2161
olka900
Rozeznanie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Nic złego się z nią nie dzieje, rączki są wytrzymałe. Jej wielkość i kształt mogą odstraszać, ale ja nie mam z tym problemu, bo lubię duże torebki.
Dziękuję Własnie obawiałam się o rączki, bo lubię dużo nosić ze sobą, ale wczoraj już ją kliknęłam, bo znikały ze strony i mam nadzieję, że będę zadowolona
Stary 2013-06-25, 14:35   #2162
zielona2
Rozeznanie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Moje nie są żadne markowe, kupiłam takie które mi pasowały u optyka. To moje pierwsze wiec nie wiedzialam czego się spodziewać, czy nie będa mi przeszkadzać itd. Kosztowały 160 i szkła 200 zl. Teraz kupiłabym sobie na pewno jakieś z przeźroczystymi noskami, Prada ma ładne ale cenowo 600-900 zł

Illenka, zwykla super. Sukienka w pasy też jest oki.
Mimo wszystko fajnie w nich wyglądasz Rozejrzę się za czymś sensownym.

W ogóle dziewczyny to dawno mnie tu nie było. Miałam bardzo, bardzo szalony czas w życiu, które mnie dość brutalnie doświadczyło... Wiem, że to nie jest wątek zwierzeń, ale strasznie męczy mnie w obecnej chwili samotność. Ale nie ta towarzyska bo na tą nie mogę narzekać ale bardziej ta uczuciowa. Marzę żeby wypełnić jakoś tę pustkę. Słońce za oknem a mi się chce płakać...
zielona2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 15:00   #2163
olka900
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zielona2 Pokaż wiadomość
W ogóle dziewczyny to dawno mnie tu nie było. Miałam bardzo, bardzo szalony czas w życiu, które mnie dość brutalnie doświadczyło... Wiem, że to nie jest wątek zwierzeń, ale strasznie męczy mnie w obecnej chwili samotność. Ale nie ta towarzyska bo na tą nie mogę narzekać ale bardziej ta uczuciowa. Marzę żeby wypełnić jakoś tę pustkę. Słońce za oknem a mi się chce płakać...
Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej u Ciebie znów zamieszkało słoneczko
Stary 2013-06-25, 16:31   #2164
naciulatko
Zakorzenienie

Hej. Melduję się po zdanym egzaminie Przede mną jeszcze ostatni z literatury dwudziestolecia międzywojennego w czwartek. A wtedy już tylko obrona, ale tę przełożyłam na wrzesień, bo nie skończyłam pisać pracy licencjackiej.

Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość
W piątek oficjalnie zakończyłam sesję ostatnim egzaminem z prawa pracy, który zaliczyłam i od soboty jestem w domku, gdzie zamierzam spędzić tydzień, bo od 1 lipca zaczynam wakacyjny kurs rosyjskiego. Udało mi się zarejestrować w ramach przyznanych mi żetonów na lektoraty i pilnie przez trzy tygodnie od poniedziałku do piątku będę uczęszczać na zajęcia
Ja siebie widzę jako zgrabną, nie szczupłą A schudłam około 8 kg, bo ważyłam w liceum i na początku studiów około 63-65kg, a potem po zmianie 57 kg, nawet chyba 55. Teraz nie wiem, ale myślę, że około 58kg. A Tobie?
Jak Twoje egzaminy?
Gratuluję! Przez ten tydzień możesz się odrobinę poobijać
Myślałam, że byłaś naprawdę duża, że ludzie Cię nie poznawali Aczkolwiek 8 kg. to sukces, gratuluję.
Ja niestety miałam więcej do zrzucania, poszło 21 kg.
Ja na razie wszystko zaliczyłam, przede mną ostatni egzamin w czwartek. Chciałabym zdać

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Moja współlokatorka ma jednak iPhone 4.
Ja jestem posiadaczką Galaxy S II+
mój insta:ladyi89 (tylko tam nic nie ma)

Dziękuję Cały czas się waham czy jej nie oddać
Ja zdecydowałam się za to jednak na iPhone 5. Mam nadzieję, że będę zadowolona z wyboru

Cytat:
missgoodtaste mam do Ciebie pytanko: często na zdjęciach (m.in na wielu z Paryża) masz okulary korekcyjne, czarne oprawki takie większe. To jakaś konkretna marka czy nn? Gdzie je kupiłaś? Fajnie w nich wyglądasz
W ogole dziewczyny myślicie, że warto płacić 1000zł lub w górę za markowe oprawki? By dla Was jest to bez różnicy.
Bo ja od niedawna muszę nosić okulary i zastanawiam się...
Ja zainwestowałam w Ray-Bany. Koszt to około 700 zł. (wraz ze szkłami z antyrefleksami). Jestem bardzo zadowolona i jeśli komuś nie jest szkoda pieniędzy to polecam. Ja byłam akurat w Katowicach, ot tak weszłam do jednego salonu, spojrzałam na te oprawki i je jedyne przymierzyłam. Pan spisał mi model i kiedy wróciłam do Gdańska od razu poszłam do Vision Express je zamówić. Uważam, że na okulary warto wydać większą kwotę, bo towarzyszą nam każdego dnia. Oczywiście na pewno można też znaleźć ładne oprawki niefirmowe i tańsze

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość

przyszłam trochę ponarzekać. W sierpniu idę na wesele, powoli zaczynam rozglądać się za jakąś sukienką. Chciałam taką, którą będę mogła założyć jeszcze później, a nie powiesić w szafie ta jak pozostałe weselne kreacje. Od kilku dni krążę po sklepach, przeglądam stronki sieciówek i jakiś mniej znanych sklepów i jestem zła bo kompletnie nic mi się nie podoba Jak już znajdę jakiś fajny fason to kolor odpada - bo albo jest to brzoskwiniowy albo miętowy Poratowało mnie Mohito - przymierzyłam dzisiaj dwie sukienki, ale nie jestem co do nich w 100% pewna. Wrzucam zdjęcia i liczę na Waszą pomoc Ostatnie zdjęcie to mój dzisiejszy zwyklak
Zwyklak super Druga sukienka jest bardzo ładna, ale moim zdaniem nie nadaje się na wesele. Pierwsza jest ok

Dziewczyny, jak sobie radzicie z koncentracją? Po trzech latach studiów w końcu zauważyłam, że mam z tym problem. Są na to może jakieś działające wspomagacze?

Ileenka, prosiłaś o zdjęcie butów z Zalando jak dojdą
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC05098.jpg (69,5 KB, 158 załadowań)
Stary 2013-06-25, 17:17   #2165
sandra8859
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość

Ja zdecydowałam się za to jednak na iPhone 5. Mam nadzieję, że będę zadowolona z wyboru

Dziewczyny, jak sobie radzicie z koncentracją? Po trzech latach studiów w końcu zauważyłam, że mam z tym problem. Są na to może jakieś działające wspomagacze?
Ja właśnie zastanawiam się nad iPhonem5. Do tej pory miałam praktycznie tylko Samsungi i ciekawa jestem czy poradzę sobie z iPhonem Proszę o opinię jak się z nim zaznajomisz

Co do koncentracji....też miałam z tym problem. 3 lata liceum, prawie 4 lata studiów oraz dwa lata szkoły to już chyba na moją głowę za dużo. Totalnie nie mogłam się przed ostatnimi egzaminami skupić i jedynie Plusz taki musujący mi jako tako pomagał, innych wspomagaczy nie stosowałam

Dziewczyny a ja mam pytanie z innej beczki. Czy któraś z Was ma dobry, sprawdzony przepis na drink Mojito? Bo chcę w te upały podać gościom na urodziny alkohol w postaci właśnie tego drinka. Jak ktoś coś ma to poproszę na prive
Stary 2013-06-25, 17:25   #2166
user_k
Zakorzenienie

Cytat:
Hej. Melduję się po zdanym egzaminie Przede mną jeszcze ostatni z literatury dwudziestolecia międzywojennego w czwartek. A wtedy już tylko obrona, ale tę przełożyłam na wrzesień, bo nie skończyłam pisać pracy licencjackiej.

Myślałam, że byłaś naprawdę duża, że ludzie Cię nie poznawali Aczkolwiek 8 kg. to sukces, gratuluję.
Ja na razie wszystko zaliczyłam, przede mną ostatni egzamin w czwartek. Chciałabym zdać

Ja zainwestowałam w Ray-Bany. Koszt to około 700 zł. (wraz ze szkłami z antyrefleksami). Jestem bardzo zadowolona i jeśli komuś nie jest szkoda pieniędzy to polecam. Ja byłam akurat w Katowicach, ot tak weszłam do jednego salonu, spojrzałam na te oprawki i je jedyne przymierzyłam. Pan spisał mi model i kiedy wróciłam do Gdańska od razu poszłam do Vision Express je zamówić. Uważam, że na okulary warto wydać większą kwotę, bo towarzyszą nam każdego dnia. Oczywiście na pewno można też znaleźć ładne oprawki niefirmowe i tańsze

Zwyklak super Druga sukienka jest bardzo ładna, ale moim zdaniem nie nadaje się na wesele. Pierwsza jest ok

Mogę prosić o link do butów? Wygodne?
user_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 18:19   #2167
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Masz na myśli taki czarny z mniejszym dekoldem i przezroczystym tyłem? Bo pamiętam też Gabi w tym, co ma Marina, ale w wersji beżowej i chyba dekold czymś spinała, bo nie był, aż tak duży. Oczywiście wyglądała Ja podczas zimowych wyprzedaży mierzyłam ten kombinezon czarny w rozmiarze M, ale był zdecydowanie za duży i beżową S, ale z kolei kolor kompletnie do mnie nie pasował. Moje małe piersi dobrze czułyby się nawet bez stanika w tym kombinezonie

Też czeka mnie kupno okularów korekcyjnych i zdecydowanie chciałabym wydać na nie tylko około 500zł. W czwartek byłam u okulisty i moja wada niestety się powiększyła. W ramach wizyty dostałam nowe miesięczne soczewki, pudełko na nie i mały płyn. Okazało się też, że mam tak w ogóle astygmatyzm, ale okulistka stwierdziła, że na razie nie ma potrzeby skupiania się na tym. Nie wiem sama, czy mam wykonać dodatkowe badania, czy dopiero za jakiś czas. Podsumowując- wreszcie widzę wyraźnie dzięki mocniejszym soczewkom

Muszę się przyjrzeć tej marce okularów.

Masz świetną figurę! I te Twoje nogi w białych i czerwonych woskach Też się zaniedbuję z jedzeniem w domu, bo wciąż coś jem i to same rzeczy, których unikam zazwyczaj.

Zwyklak świetny Też dołączam się do pytania o buty Według mnie w paski zdecydowanie ładniejsza i lepiej leży

W ogóle dziewczyny, jak Wasze przysiady i inne ćwiczenia? Ja po raz któryś zaczęłam przysiadowe wyzwanie i dziś czeka mnie ich 110, bo nigdy nie udało mi się dojść do końca niestety Zastanawiam się też nad skalpelem Ewki, bo dziś w salonie dziewczyny rozmawiały właśnie o niej i ćwiczą zawzięcie.
A być może o ten - nie kojarzyłam faktu że go podpinała .

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-25, 18:19   #2168
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:

świetne
Stary 2013-06-25, 18:36   #2169
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia
Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Dziewczyny, co do iPhone 5, gorąco polecam, jestem posiadaczka od dnia jego wyjścia na rynek, nie zmienilabym go na żaden inny model, ponieważ jest prosty w obsłudze, nie za szeroki (jedna ręka moge pisać smsy), wspaniale sie synchronizuje z iPadem. Poza tym, nie moge si doczekać najnowszego oprogramowania, które wyjdzie jesienią, efekt 3d na ekranie i inne bajery, które ułatwiają zycie ;-)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-06-25, 18:45   #2170
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sandra8859 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja mam pytanie z innej beczki. Czy któraś z Was ma dobry, sprawdzony przepis na drink Mojito? Bo chcę w te upały podać gościom na urodziny alkohol w postaci właśnie tego drinka. Jak ktoś coś ma to poproszę na prive
to mój ulubiony letni drink więc się wypowiem

dla mnie najlepsze proporcje na szklankę to 50ml rumu (najlepszy to Bacardi ale inne też są ok) do tego 6-7listków mięty ale nie takiej doniczkowej ze sklepu bo jest mało aromatyczna, najlepsza jest taka z ogrodu albo z marketu ale sprzedawana w pęczkach , 3-4 kostki lodu (najlepiej pokruszonego), 2 łyżeczki cukru trzcinowego- bardzo ważne żeby był trzcinowy bo ze zwykłym nie ma takiego smaku oraz pół limonki przekrojonej na ćwiartki,

do szklanki wrzucam lód, limonki, cukier i listki mięty, wszystkie te składniki należy delikatnie ugnieść by wyciągnąć aromat, jest takie specjalne urządzonko do tego, nazywa się mugler, ale w warunkach domowych wystarczy "pokłuć" wszystko trzonem od drewnianej łyżki, na tyle delikatnie by nie rozpaćkać mięty i limonki ale wyciągnąć z niej aromat wlewam rum a później w orginale powinno dolewać się wody mineralnej gazowanej ale mi osobiście smakuje bardziej ze spritem więc uzupełniam nim i gotowe

myślę, że nie ma jednego idealnego przepisu na ten drink, trzeba popróbować by zobaczyć w jakich proporcjach nam najbardziej smakuje najlepiej poćwicz przed urodzinami, byle nie za dużo
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 19:42   #2171
Forget_me
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Czy u Was też cały dzień leje? Już mam serdecznie dość tej pogody Do tego nie zdałam egzaminu I najlepsze jest to, że nie wiem dlaczego Miałam wszystko i byłam pewna, że zdam Najgorsze jest to, że uwalił mnóstwo osób!!! Zdała nawet nie 1/3 z całej grupy Najchętniej bym obejrzała tę pracę i zapytała, dlaczego nie zaliczyłam, ale z drugiej strony z tego kolesia jest niezła cholera i obawiam się, że jak będę się wykłócać o ocenę, to nigdy tego gówna nie zdam W sobotę czeka mnie kolejne starcie Trzymajcie kciuki
Od razu w niedzielę poszłam się zrelaksować do kina na Kac Vegas Fajny jest Można się pośmiać i nie warto wychodzić zaraz, kiedy pojawią się napisy
Wczoraj na poprawę humoru doszły moje melissy wisienki W końcu są w stanie idealnym Szkoda tylko, że pogoda się tak zepsuła, że nie bardzo mam jak je nosić
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-25, 19:57   #2172
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Ja właśnie zastanawiam się nad iPhonem5. Do tej pory miałam praktycznie tylko Samsungi i ciekawa jestem czy poradzę sobie z iPhonem Proszę o opinię jak się z nim zaznajomisz

Co do koncentracji....też miałam z tym problem. 3 lata liceum, prawie 4 lata studiów oraz dwa lata szkoły to już chyba na moją głowę za dużo. Totalnie nie mogłam się przed ostatnimi egzaminami skupić i jedynie Plusz taki musujący mi jako tako pomagał, innych wspomagaczy nie stosowałam

Jasne, jak się zaznajomię, dam znać Na razie zaczynam akcję pt. oszczędznie
Ja zawsze mam tak, że ucząc się moją uwagę rozprasza wszystko dokoła. Kompletnie nie wiem jak temu zaradzić. Chciałabym usiąść np. na trzy godziny dziennie i zająć się tylko nauką, tymczasem co chwilę coś mi się przypomni itp...

Cytat:
Napisane przez user_k Pokaż wiadomość
Mogę prosić o link do butów? Wygodne?
Proszę bardzo: http://www.zalando.pl/zign-szpilki-c...1a07w-802.html
Bardzo wygodne, chociaż po około 7-8 h. użytkowania nogi nieco mnie bolały. Generalnie jak najbardziej polecam, tym bardziej, że jak kupowałam to cena była nieco wyższa, za 109 zł. ani sekundy bym się nie zastanawiała

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
świetne
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez lakeithia Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co do iPhone 5, gorąco polecam, jestem posiadaczka od dnia jego wyjścia na rynek, nie zmienilabym go na żaden inny model, ponieważ jest prosty w obsłudze, nie za szeroki (jedna ręka moge pisać smsy), wspaniale sie synchronizuje z iPadem. Poza tym, nie moge si doczekać najnowszego oprogramowania, które wyjdzie jesienią, efekt 3d na ekranie i inne bajery, które ułatwiają zycie ;-)

Nawet takie bajery będą? Chociaż ja akurat nie mam ciśnienia na takie nowoczesne efekty jak 3d w telefonie
A jak to jest ze zrzucaniem muzyki czy zdjęć z komputera? Słyszałam, że wszelkie takie dodatkowe "usługi" są odpłatne?
Stary 2013-06-25, 20:14   #2173
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Czy u Was też cały dzień leje? Już mam serdecznie dość tej pogody Do tego nie zdałam egzaminu I najlepsze jest to, że nie wiem dlaczego Miałam wszystko i byłam pewna, że zdam Najgorsze jest to, że uwalił mnóstwo osób!!! Zdała nawet nie 1/3 z całej grupy Najchętniej bym obejrzała tę pracę i zapytała, dlaczego nie zaliczyłam, ale z drugiej strony z tego kolesia jest niezła cholera i obawiam się, że jak będę się wykłócać o ocenę, to nigdy tego gówna nie zdam W sobotę czeka mnie kolejne starcie Trzymajcie kciuki
Od razu w niedzielę poszłam się zrelaksować do kina na Kac Vegas Fajny jest Można się pośmiać i nie warto wychodzić zaraz, kiedy pojawią się napisy
Wczoraj na poprawę humoru doszły moje melissy wisienki W końcu są w stanie idealnym Szkoda tylko, że pogoda się tak zepsuła, że nie bardzo mam jak je nosić
witaj w klubie.. .ja też nie zdałam, wyniki byly dziś po południu, pojutrze poprawka, zostanie tydzień na naukę trzech lat
mam teraz lepsze notatki i mam nadzieję, że się uda... zaraz wychodzę do sklepu po zapas energetykow... to się wyażaliłam.
zazdroszczę wiśni ile w końcu wyszło za wysyłkę?

nacialutko, też mam problem z koncentracją, nagle jest tyle do zrobienia... ale akurat do tamtego egz.się. uczyłam oblalo ~40%
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 20:54   #2174
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia

Cytat:
Hej dziewczyny
A mi sie kompletnie Hangover 3 nie podobał. Zawiodlam sie, bo oczekiwakam czegos lepszego. tak to jest, ze "w miare jedzenia apetyt rosnie". Ostatnia scena była super myślałam,ze padne

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Cytat:
Jasne, jak się zaznajomię, dam znać Na razie zaczynam akcję pt. oszczędznie
Ja zawsze mam tak, że ucząc się moją uwagę rozprasza wszystko dokoła. Kompletnie nie wiem jak temu zaradzić. Chciałabym usiąść np. na trzy godziny dziennie i zająć się tylko nauką, tymczasem co chwilę coś mi się przypomni itp...

Proszę bardzo: http://www.zalando.pl/zign-szpilki-c...1a07w-802.html
Bardzo wygodne, chociaż po około 7-8 h. użytkowania nogi nieco mnie bolały. Generalnie jak najbardziej polecam, tym bardziej, że jak kupowałam to cena była nieco wyższa, za 109 zł. ani sekundy bym się nie zastanawiała

Dziękuję

Nawet takie bajery będą? Chociaż ja akurat nie mam ciśnienia na takie nowoczesne efekty jak 3d w telefonie
A jak to jest ze zrzucaniem muzyki czy zdjęć z komputera? Słyszałam, że wszelkie takie dodatkowe "usługi" są odpłatne?
Tak, nowe oprogramowanie przede wszystkim wprowadza nowy wygląd, wielozadaniowosc. Co do opłat w telefonie - płacisz tylko za płatne aplikacje, ja rzadko kiedy takie kupuje, przede wszystkim są to gry. No i muzyka, filmy itd. Ale muzykę sama ściągam na komputerze i wrzucam przez ITunes ;-)

Stary 2013-06-25, 21:08   #2175
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
witaj w klubie.. .ja też nie zdałam, wyniki byly dziś po południu, pojutrze poprawka, zostanie tydzień na naukę trzech lat
mam teraz lepsze notatki i mam nadzieję, że się uda... zaraz wychodzę do sklepu po zapas energetykow... to się wyażaliłam.

nacialutko, też mam problem z koncentracją, nagle jest tyle do zrobienia... ale akurat do tamtego egz.się. uczyłam oblalo ~40%
Ja też dołączę się do tego klubu, nie zdałam egzaminu, którego wyniku byłam pewna Pani prof zgodziła się ustnie dopytać kilka osób, aby nie wpisywać poprawki, w tym mnie, więc także czeka mnie nauka

Niestety na tegorocznych wyprzedażach także nie poszaleję. Zarezerwowaliśmy z TŻ wakacje i wszystkie fundusze idą na ten cel.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-25, 21:12   #2176
nikisa
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny
U mnie nad ranem troche popadało, a tak to suchutko (Łódź), ale jak oglądałam wiadomości to, to jest straszne co się dzieje w miastach i miasteczkach gdzie są rzeki albo zalane tunele

W pon mam obrone i strasznego stresa

Piękno rodzi się w bólach niestety
290cc anatomy 29.04.2017 piękna data

nikisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 21:20   #2177
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Ech..szkoda, że trafiłyśmy do tego klubu Po pracy nic nie robię tylko powtarzam, przed chwilką skończyłam opracowywać zagadnienia z niezdanego egzaminu (znaczy odpowiedzi na pytania z egzaminu ). Jestem tak wściekła na tego mojego wykładowcę, że jak pomyślę o tym egzaminie i jego sposobie oceniania, to już się wkurzam
Mi tam energetyki w ogóle nie pomagają Zupełnie to na mnie nie działa, także rzadko kiedy pijam

Powiem Ci szczerze, że nadal nie wierzę, że jej mam Po tym, jakie dostałam z polskiego sklepu wisienki zaczynałam tracić nadzieję na ich dostanie. Dobrze, że jest ebay A wysyłka do Polski wyniosła mnie...free Kumpela w ogóle nie chce podać ceny i numeru konta, na jaki mam jej kasę oddać

Cytat:
A mi sie kompletnie Hangover 3 nie podobał. Zawiodlam sie, bo oczekiwakam czegos lepszego. tak to jest, ze "w miare jedzenia apetyt rosnie". Ostatnia scena była super myślałam,ze padne
Mi się podobał, choć zgodzę się, że to najsłabsza ze wszystkich części. Postać Alana jednak znowu robi całą robotę Na rozluźnienie po ciężkim weekendzie był idealny

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Ja też dołączę się do tego klubu, nie zdałam egzaminu, którego wyniku byłam pewna Pani prof zgodziła się ustnie dopytać kilka osób, aby nie wpisywać poprawki, w tym mnie, więc także czeka mnie nauka

Niestety na tegorocznych wyprzedażach także nie poszaleję. Zarezerwowaliśmy z TŻ wakacje i wszystkie fundusze idą na ten cel.
Ten nasz nawet nie wpadł na pomysł dopytania, a szkoda, bo uważam, że ten egzamin powinnam zdać. Ech..ale jak mawia mój małżon: "student bez poprawki jest jak żołnierz bez karabinu"

O wyprzedaże zamierzam w niedzielę zahaczyć Jak na razie zamówiłam czarną ramoneskę z działu dziecięcego ze Zary Czaję się jeszcze na kilka rzeczy, ale jakiegoś wielkiego parcia nie mam.

Dokąd się wybieracie?

Cytat:
Napisane przez nikisa Pokaż wiadomość
U mnie nad ranem troche popadało, a tak to suchutko (Łódź), ale jak oglądałam wiadomości to, to jest straszne co się dzieje w miastach i miasteczkach gdzie są rzeki albo zalane tunele

W pon mam obrone i strasznego stresa
U mnie pada od 2:00 Cały dzień do teraz Rano przed domem miałam tak wielką kałużę, że nie szło jej przejść, no i się pomoczyłam Od wiatru zepsuł mi się parasol..Nie znoszę takiej pogody!!!
Stary 2013-06-25, 23:57   #2178
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez olka900 Pokaż wiadomość
U mnie tak samo, skończyłam już dawno i nie bardzo mam teraz czas znowu coś zacząć, próbowałam robić wyzwanie nożycowe, ale nie wytrwałam. Niedługo będę musiała znaleźć czas na to jednak, bo po przysiadach widziałam efekt, a teraz już on zanika..
u mnie to samo :/
Cytat:
Napisane przez weronika7 Pokaż wiadomość
I był jakiś efekt po tym wyzwaniu?
zdecydowanie ujędrnienie, kształt pośladków raczej się wiele nie zmienił, nie oszukujmy się miesiąc to bardzo mało, ale nawet tż zauważył że jednak uda i pośladki ujędrnione są
Cytat:
Wytrwałaś do końca? Wow, gratuluję szczerze Co ile robiłaś przerwy? Bo zastanawiam się, jak rozłożyć kolejne dni. Jak na razie do dzisiaj, czyli do 110 zrobiłam bez żadnych przerw, ale większą ilość na pewno będę musiała rozłożyć na części.
wytrwałam, ale tak naprawdę po przekroczeniu setki było ciężko, jednodniowe przerwy robiłam tak jak w rozpisce
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 00:07   #2179
Konto usunięte

Cytat:
świetne buty
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 03:49   #2180
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;41498020]u mnie to samo :/

zdecydowanie ujędrnienie, kształt pośladków raczej się wiele nie zmienił, nie oszukujmy się miesiąc to bardzo mało, ale nawet tż zauważył że jednak uda i pośladki ujędrnione są

wytrwałam, ale tak naprawdę po przekroczeniu setki było ciężko, jednodniowe przerwy robiłam tak jak w rozpisce [/QUOTE]

Ja dotrwalam do 215, tylko ze od 160 robiłam o 10 wiecej, i juz dwa tygodnie nie ćwicze;/

Stary 2013-06-26, 07:01   #2181
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dotrwalam do 215, tylko ze od 160 robiłam o 10 wiecej, i juz dwa tygodnie nie ćwicze;/

dla mnie było to strasznie nudne i właściwie szybciej skończyłam niż zaczęłam
Stary 2013-06-26, 08:22   #2182
carpaibex
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część

Cytat:
Ech..szkoda, że trafiłyśmy do tego klubu Po pracy nic nie robię tylko powtarzam, przed chwilką skończyłam opracowywać zagadnienia z niezdanego egzaminu (znaczy odpowiedzi na pytania z egzaminu ). Jestem tak wściekła na tego mojego wykładowcę, że jak pomyślę o tym egzaminie i jego sposobie oceniania, to już się wkurzam
Mi tam energetyki w ogóle nie pomagają Zupełnie to na mnie nie działa, także rzadko kiedy pijam

Powiem Ci szczerze, że nadal nie wierzę, że jej mam Po tym, jakie dostałam z polskiego sklepu wisienki zaczynałam tracić nadzieję na ich dostanie. Dobrze, że jest ebay A wysyłka do Polski wyniosła mnie...free Kumpela w ogóle nie chce podać ceny i numeru konta, na jaki mam jej kasę oddać

Mi się podobał, choć zgodzę się, że to najsłabsza ze wszystkich części. Postać Alana jednak znowu robi całą robotę Na rozluźnienie po ciężkim weekendzie był idealny

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Ten nasz nawet nie wpadł na pomysł dopytania, a szkoda, bo uważam, że ten egzamin powinnam zdać. Ech..ale jak mawia mój małżon: "student bez poprawki jest jak żołnierz bez karabinu"

O wyprzedaże zamierzam w niedzielę zahaczyć Jak na razie zamówiłam czarną ramoneskę z działu dziecięcego ze Zary Czaję się jeszcze na kilka rzeczy, ale jakiegoś wielkiego parcia nie mam.

Dokąd się wybieracie?

U mnie pada od 2:00 Cały dzień do teraz Rano przed domem miałam tak wielką kałużę, że nie szło jej przejść, no i się pomoczyłam Od wiatru zepsuł mi się parasol..Nie znoszę takiej pogody!!!
Ja juz się trzęsę na to dopytanie, akurat ta pani profesor jest dosc specyficzna.

Jedziemy na pocz.sierpnia do Bułgarii

carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 09:09   #2183
Ag4
AGA :)

Cytat:
Hej dziewczyny
Przykro mi :/ Trzymam bardzo mocno kciuki za poprawkę, powodzenia!!!!!

U nas też fatalna pogoda :/ Od wczoraj nie przestaje padać :/

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;41498020]

wytrwałam, ale tak naprawdę po przekroczeniu setki było ciężko, jednodniowe przerwy robiłam tak jak w rozpisce [/QUOTE]

Zmotywowałaś mnie do powrotu do przysiadów i do ćwiczeń Dobrze mi szło, ale zaczęła się nauka i odstawiłam całą aktywnośc fizyczną. Teraz już jestem po egzaminach i wrócę do tego

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 09:26   #2184
lleenka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez olka900 Pokaż wiadomość
Ja też nie spodziewałam się, że takie istnieje Robiłam zgodnie z rozpiską, ale na początku nie poczytałam o tym jak powinno się je robić i robiłam je źle. Nie starałam się dociskać pleców do podłogi i bardziej nogi mi pracowały niż brzuch. Potem jak już się zorientowałam to jakoś wypadłam z rytmu i nie mogę wpaść w niego z powrotem, ale planuję zacząć jeszcze raz od początku.
A co do przysiadów to największy efekt widziałam na udach. Przestały być bezkształtne i zaczęły się ładnie zarysowywać mięśnie. Miałam po tym bardziej skupić się na pośladkach, ale sesja mnie dopadła i tak czeka dupcia na swoją kolej w ćwiczeniach
Fajnie, że napisałaś, żeby zwrócić uwagę na sposób wykonywania nożyc
Więc super efekty! Ja też chyba widzę minimalną różnicę, bo robiłam zdjęcia a bardziej odczuwam, gdy dotykam dupci Ale czeka mnie jeszcze długa droga do wymarzonej sylwetki. Zastanawiam się nad zapisaniem na siłownię.

Cytat:
Pierwszy poszedł mi...bardzo średnio. Zrobili bardzo trudny w tym roku, chyba najtrudniejszy z tych wszystkich lat. Drugi trochę lepiej. No ale czekamy na wyniki do końca sierpnia. Wtedy okaże się czy zostanę oficjalnie optykiem

Szkoła się skończyła więc w końcu mam wolne (nie licząc dni kiedy jestem w pracy). Będę mogła spokojnie nadrobić zaległości. Dzisiaj zaczynam od szafy. Muszę wszystkie ciuchy poukładać i poprzeglądać w czym nie chodzę. Trzeba zrobić miejsce na jakieś nowe rzeczy
Więc trzymam kciuki

Zamówiłaś już może którąś z naszych koszulek? Bo ja się rozczarowałam- widać już zmechacenia...

Cytat:
Fielmann to sieć sklepów, która oferuje różne marki okularów ray bany, prady i inne takie też a ceny oprawek zaczynają się od 29zł. Wybór jest naprawdę duży, a ceny bardzo zróżnicowane.
Dziękuję ze swoich kształtów ogólnie jestem zadowolona, ale obwody mogłyby być mniejsze i ciało jędrniejsze, ale to już nie raz pisałam, samo się nie zrobi
Dobrze, że mnie poprawiłaś

Ja też jestem ze swoich kształtów zadowolona, ale podobnie jak Tobie zależy mi na ujędrnieniu i wymodelowaniu.

Cytat:
Mimo wszystko fajnie w nich wyglądasz Rozejrzę się za czymś sensownym.

Mam nadzieję, że niedługo pojawi się w Twoim życiu ktoś, kto wypełni tę pustkę
Ja też niestety cierpię na samotność, zarówno uczuciową, jak i towarzyską... Ale chyba taki już mój los...

Cytat:

Obijam się obowiązkowo
Wow, 21 kg? Wielki sukces
Schudłam wydaje się, że niewiele, ale dodatkowo wtedy podrosły mi włosy, zamieniłam okulary na soczewki, zaczęłam wreszcie się malować i ubierać inaczej i zmiana była wielka dla niektórych W ogóle niesamowite, jak tak małe rzeczy mogą zmienić i cieszyć. Ale niestety jest też druga strona medalu: stałam się bardzo nieufna w stosunku do płci męskiej, która dostrzegła mnie dopiero wtedy, kiedy mogłam założyć krótką obcisłą sukienkę i pokazać nogi, a nie wtedy, kiedy byłam grubszą dziewczynką. Stąd zwyczajnie nie wierzę żadnemu mężczyźnie...

Trzymam kciuki za ostatni Twój egzamin!

Dziękuję Buty prezentują się świetnie Miałam zapytać o ich wygodę, ale już doczytałam.

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;41498020]u mnie to samo :/

Też robię zgodnie z tę rozpiską, ale chodziło mi, jak rozdzielałaś przysiady danego dnia, bo nie wyobrażam sobie zrobienia np. 190 czy 250 naraz, bez przerwy

Cytat:
Ja juz się trzęsę na to dopytanie, akurat ta pani profesor jest dosc specyficzna.

Zazdroszczę wyjazdu Ja jak na razie wiem tylko, że w lipcu na kilka dni pojadę nad polskie morze.

I też życzę powodzenia!

Schudłam
69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg

APARATKA w połowie
29.04.2011r. - góra metalowa
18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy

https://www.instagram.com/lena.m.lena/

lleenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 12:55   #2185
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:

Polecam. Na początku odbierałam Iphone jako modny gadżet, ale muszę stwierdzić, że jest to świetny telefon i teraz ciężko jest mi sobie wyobrazić funkcjonowanie z innym aparatem. Mam model 3,4 oraz 5

Buty piękne, mają świetny fason. Wygodne są ?

Cytat:
Hej dziewczyny
Witaj Kochana

Trzymam kciuki za kolejne starcie !!! To jest najgorsze ... człowiek wychodzi z egazminu przekonany, że zda a na wynikach okazuje się, że jednak nie. Współczuję i jednocześnie wspieram do dalszej walki

Wisienki myślałam, że to model już nie do zdobycia. W wolnej chwili proszę o zdjęcie i info gdzie udało Ci się je zakupić.

My właśnie zakończyliśmy w domu prace remontowe Wczoraj zakupiliśmy nową płytę i piekarnik do kuchni i powoli wracamy do normalności. Czeka nas jeszcze porządne sprzątanie, ale cieszymy się, że najgorsze jest już za nami.

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:

Trzymam kciuki żeby się udało
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 13:17   #2186
olka900
Rozeznanie

Cytat:

Też robię zgodnie z tę rozpiską, ale chodziło mi, jak rozdzielałaś przysiady danego dnia, bo nie wyobrażam sobie zrobienia np. 190 czy 250 naraz, bez przerwy
!
Ja robiąc wolnym tempem do 200 starałam się robić jedną serią, a potem dzieliłam sobie najczęściej na dwie serie. Szybkim tempem po 100 wymiękam już

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość

Zmotywowałaś mnie do powrotu do przysiadów i do ćwiczeń Dobrze mi szło, ale zaczęła się nauka i odstawiłam całą aktywnośc fizyczną. Teraz już jestem po egzaminach i wrócę do tego
Też mam taki plan

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Cytat:
Bardzo fajnie się butki prezentują, przydały by mi się jakieś wygodniejsze na latanie po mieście..
Stary 2013-06-26, 17:13   #2187
justytynka
Zadomowienie

Cytat:
Hej dziewczyny
A nie myślałaś żeby pójść na konsultacje i poprosić o pracę do wglądu pod pretekstem 'chcę zobaczyć jakie popełniłam błędy co by się na nich nauczyć na przyszłość'. W ten sposób nie wkurzysz wykładowcy bo nie pomyśli sobie, że chcesz się wykłócać a przy okazji popytasz o prawidłowe odpowiedzi i dlaczego źle odpowiedziałaś. Jak zobaczy, że kumasz o co chodzi i rzeczywiście dobrze odpowiedziałaś na pytania a on miał zły dzień i uwalił studentów dla zabawy to Ci zaliczy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-26, 17:35   #2188
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:

Też nie lubię odpytywania ustnego, szczególnie jak wykładowcy świdrują wzrokiem Na poprzednich studiach co roku miałam egzamin ustny, teraz zdarzają się obrony prac pisemnych. Zawsze ustnych nie lubiłam, ale z drugiej strony jak się człowiek przyzwyczai, to mniejszy stres na obronie

Też myśleliśmy o Bułgarii, ale jedziemy z przyjaciółmi i oni (głównie kumpela) strasznie narzekała, że na zdjęciach woda jest zbyt ciemna i w porównaniu z np. Grecją jest za szaro Także Bułgaria zostaje na wyjazd z małżonem sam na sam
My planujemy Turcję w tym roku, ale dopiero we wrześniu

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Przykro mi :/ Trzymam bardzo mocno kciuki za poprawkę, powodzenia!!!!!

U nas też fatalna pogoda :/ Od wczoraj nie przestaje padać :/
Przesądnie nie będę dziękować
U mnie nie pada od 13:00 Ale jest tak zimno i szaro, jakby jesień była

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
Witaj Kochana

Trzymam kciuki za kolejne starcie !!! To jest najgorsze ... człowiek wychodzi z egazminu przekonany, że zda a na wynikach okazuje się, że jednak nie. Współczuję i jednocześnie wspieram do dalszej walki

Wisienki myślałam, że to model już nie do zdobycia. W wolnej chwili proszę o zdjęcie i info gdzie udało Ci się je zakupić.

My właśnie zakończyliśmy w domu prace remontowe Wczoraj zakupiliśmy nową płytę i piekarnik do kuchni i powoli wracamy do normalności. Czeka nas jeszcze porządne sprzątanie, ale cieszymy się, że najgorsze jest już za nami.
Hej Kochana
Super, że już skończyliście remont!!! To uświadomiło mi, jak dawno z Wami nie pisałam Najgorsze teraz to sprzątanie, ale później będziecie mieć tak pięknie
My się musimy zmobilizować żeby w tym roku zrobić projekt domku i złożyć dokumenty o wydanie decyzji pozwolenia na budowę, bo osoby, którym w tym roku zostanie wydana decyzja, będą mogły jeszcze odpisać od podatku artykuły budowlane. W przyszłym roku już to niestety zostanie zniesione.
Nie dziękuję za kciuki Przesądnie Ale za słowa otuchy i owszem Jak pomyślę o tym egzaminie, to ech...zła jestem

Z wisienkami to ja Kochania miałam tyle przejść, że już myślałam, że ich nie zdobędę Najpierw czaiłam się na ebayu, dogadałam ze sprzedającym, że wyśle mi je do Polski, ale okazało się, że kiedy ma się ustawiony polski adres i próbuje się licytować towar, który ma wysyłkę tylko do UK, to niestety ebay blokuje licytację
Zdesperowana zamówiłam wisienki w Polsce rozmiar 37, ale okazały się być za małe. Okazało się jednak, że na stanie sklep posiada rozmiar 38, także wymieniłam je. Jak przyszły, okazało się, że zielona łodyżka wisienek jest doklejana. Widać było, że była wcześniej złamana i ktoś ją sklejał. Napisałam do sklepu, stwierdzili, że została mi wysłana zła para (choć wcześniej twierdzili, że mają jedne jedyne 38, a tu nagle druga para się odnalazła ). Poprosiłam o wymianę, oczywiście wymienili nawet rabat za pomyłkę dostałam.
Kiedy się wreszcie doczekałam paczki z podobno w stanie idealnym wisienkami, to myślałam, że wyjdę z siebie Od butów mało, że odpadła kulka wiśni, to jeszcze cała aplikacja się odklejała A sam but był wysmarowany klejem Jak napisałam do tego sklepu, że chyba sobie jaja robią, to dostałam odpowiedź, że buty od nich wychodziły w stanie idealnym, a w transporcie dzieją się różne rzeczy Ale folia była nienaruszona, a ja butów nie zniszczyłam. Na szczęście oddali mi pieniądze.
Po tym incydencie zaczęłam poszukiwać wisienek na All. i ebayu, aż trafiłam swój rozmiar Kupiłam za 88 funtów z wysyłką do Anglii, ale kumpela pomogła mi i buty doszły do niej, a ona wysłała je do mnie Tylko teraz pogody nie ma
A Ty też je chciałaś kupić? Jaki rozmiar Cię interesuje? Jak gdzieś trafię, to bym Ci dała znać
Fotki wrzucę, jak tylko odzyskam telefon. Myślałam, że dzisiaj będę go miała, ale czekam dalej...
Stary 2013-06-26, 20:28   #2189
Konto usunięte

Cytat:

ah nie zrozumiałam, przepraszam, ale robiłam bez przerw, całą serię na raz
Stary 2013-06-26, 20:46   #2190
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katrina_s Pokaż wiadomość
LadyI, dobrze pamiętam, ze Ty masz brązową Candy ze skórzanymi wstawkami? Jak Ci się nosi? Myślę nad nią intensywnie, ale nie wiem czy inwestować w gumową furlę, czy lepiej coś skórzanego...
Tak mam i ją uwielbiam Nic się z nią nie dzieje, jestem bardzo zadowolona Mam ochotę na kolejną

Cytat:
J
Nie dopytałam: gdzie kupiłaś tę sukienkę? Od dłuższego czasu marzy mi się coś w soczystym kolorze. Wczoraj dostałam zaproszenie na wesele do kuzyna i chciałabym pójść. Najpierw czeka mnie jednak kupno sukienki i przede wszystkim poszukiwanie partnera
Sukienka jest z Mohito

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość

przyszłam trochę ponarzekać. W sierpniu idę na wesele, powoli zaczynam rozglądać się za jakąś sukienką. Chciałam taką, którą będę mogła założyć jeszcze później, a nie powiesić w szafie ta jak pozostałe weselne kreacje. Od kilku dni krążę po sklepach, przeglądam stronki sieciówek i jakiś mniej znanych sklepów i jestem zła bo kompletnie nic mi się nie podoba Jak już znajdę jakiś fajny fason to kolor odpada - bo albo jest to brzoskwiniowy albo miętowy Poratowało mnie Mohito - przymierzyłam dzisiaj dwie sukienki, ale nie jestem co do nich w 100% pewna. Wrzucam zdjęcia i liczę na Waszą pomoc Ostatnie zdjęcie to mój dzisiejszy zwyklak
Mierzyłam pierwszą i czułam się bardzo blado. W obu wyglądasz świetnie, ale nie jestem pewna czy pasują na wesele.

Cytat:

Moim zdaniem nikt się nie obrazi jeśli napiszesz co Ci leży na sercu .

[
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości