|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2162 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
![]() W ogóle dziewczyny to dawno mnie tu nie było. Miałam bardzo, bardzo szalony czas w życiu, które mnie dość brutalnie doświadczyło... Wiem, że to nie jest wątek zwierzeń, ale strasznie męczy mnie w obecnej chwili samotność. Ale nie ta towarzyska bo na tą nie mogę narzekać ale bardziej ta uczuciowa. Marzę żeby wypełnić jakoś tę pustkę. Słońce za oknem a mi się chce płakać... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2163 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2164 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej. Melduję się po zdanym egzaminie
![]() Cytat:
![]() Myślałam, że byłaś naprawdę duża, że ludzie Cię nie poznawali ![]() Ja niestety miałam więcej do zrzucania, poszło 21 kg. ![]() Ja na razie wszystko zaliczyłam, przede mną ostatni egzamin w czwartek. Chciałabym zdać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, jak sobie radzicie z koncentracją? Po trzech latach studiów w końcu zauważyłam, że mam z tym problem. Są na to może jakieś działające wspomagacze? Ileenka, prosiłaś o zdjęcie butów z Zalando jak dojdą ![]()
![]() |
#2165 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do koncentracji....też miałam z tym problem. 3 lata liceum, prawie 4 lata studiów oraz dwa lata szkoły to już chyba na moją głowę za dużo. Totalnie nie mogłam się przed ostatnimi egzaminami skupić i jedynie Plusz taki musujący mi jako tako pomagał, innych wspomagaczy nie stosowałam ![]() Dziewczyny a ja mam pytanie z innej beczki. Czy któraś z Was ma dobry, sprawdzony przepis na drink Mojito? Bo chcę w te upały podać gościom na urodziny alkohol w postaci właśnie tego drinka. Jak ktoś coś ma to poproszę na prive ![]()
![]() |
#2166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę prosić o link do butów? Wygodne? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2168 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2169 |
Zadomowienie
|
Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Dziewczyny, co do iPhone 5, gorąco polecam, jestem posiadaczka od dnia jego wyjścia na rynek, nie zmienilabym go na żaden inny model, ponieważ jest prosty w obsłudze, nie za szeroki (jedna ręka moge pisać smsy), wspaniale sie synchronizuje z iPadem. Poza tym, nie moge si doczekać najnowszego oprogramowania, które wyjdzie jesienią, efekt 3d na ekranie i inne bajery, które ułatwiają zycie ;-)
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2170 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dla mnie najlepsze proporcje na szklankę to 50ml rumu (najlepszy to Bacardi ale inne też są ok) do tego 6-7listków mięty ale nie takiej doniczkowej ze sklepu bo jest mało aromatyczna, najlepsza jest taka z ogrodu albo z marketu ale sprzedawana w pęczkach , 3-4 kostki lodu (najlepiej pokruszonego), 2 łyżeczki cukru trzcinowego- bardzo ważne żeby był trzcinowy bo ze zwykłym nie ma takiego smaku ![]() do szklanki wrzucam lód, limonki, cukier i listki mięty, wszystkie te składniki należy delikatnie ugnieść by wyciągnąć aromat, jest takie specjalne urządzonko do tego, nazywa się mugler, ale w warunkach domowych wystarczy "pokłuć" wszystko trzonem od drewnianej łyżki, na tyle delikatnie by nie rozpaćkać mięty i limonki ale wyciągnąć z niej aromat ![]() ![]() myślę, że nie ma jednego idealnego przepisu na ten drink, trzeba popróbować by zobaczyć w jakich proporcjach nam najbardziej smakuje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Czy u Was też cały dzień leje? Już mam serdecznie dość tej pogody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Od razu w niedzielę poszłam się zrelaksować do kina na Kac Vegas ![]() ![]() ![]() Wczoraj na poprawę humoru doszły moje melissy wisienki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2172 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja zawsze mam tak, że ucząc się moją uwagę rozprasza wszystko dokoła. Kompletnie nie wiem jak temu zaradzić. Chciałabym usiąść np. na trzy godziny dziennie i zająć się tylko nauką, tymczasem co chwilę coś mi się przypomni itp... Proszę bardzo: http://www.zalando.pl/zign-szpilki-c...1a07w-802.html Bardzo wygodne, chociaż po około 7-8 h. użytkowania nogi nieco mnie bolały. Generalnie jak najbardziej polecam, tym bardziej, że jak kupowałam to cena była nieco wyższa, za 109 zł. ani sekundy bym się nie zastanawiała ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() A jak to jest ze zrzucaniem muzyki czy zdjęć z komputera? Słyszałam, że wszelkie takie dodatkowe "usługi" są odpłatne?
![]() |
#2173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam teraz lepsze notatki i mam nadzieję, że się uda... zaraz wychodzę do sklepu po zapas energetykow... to się wyażaliłam. zazdroszczę wiśni ![]() nacialutko, też mam problem z koncentracją, nagle jest tyle do zrobienia... ale akurat do tamtego egz.się. uczyłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2174 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Niestety na tegorocznych wyprzedażach także nie poszaleję. Zarezerwowaliśmy z TŻ wakacje i wszystkie fundusze idą na ten cel. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W pon mam obrone i strasznego stresa ![]()
![]() |
#2177 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mi tam energetyki w ogóle nie pomagają ![]() ![]() Powiem Ci szczerze, że nadal nie wierzę, że jej mam ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
![]() O wyprzedaże zamierzam w niedzielę zahaczyć ![]() ![]() Dokąd się wybieracie? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2178 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
zdecydowanie ujędrnienie, kształt pośladków raczej się wiele nie zmienił, nie oszukujmy się miesiąc to bardzo mało, ale nawet tż zauważył że jednak uda i pośladki ujędrnione są ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2179 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2180 |
Zadomowienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;41498020]u mnie to samo :/
zdecydowanie ujędrnienie, kształt pośladków raczej się wiele nie zmienił, nie oszukujmy się miesiąc to bardzo mało, ale nawet tż zauważył że jednak uda i pośladki ujędrnione są ![]() wytrwałam, ale tak naprawdę po przekroczeniu setki było ciężko, jednodniowe przerwy robiłam tak jak w rozpisce ![]() Ja dotrwalam do 215, tylko ze od 160 robiłam o 10 wiecej, i juz dwa tygodnie nie ćwicze;/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2181 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2182 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część
Cytat:
Jedziemy na pocz.sierpnia do Bułgarii ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2183 | |
AGA :)
|
Cytat:
![]() U nas też fatalna pogoda :/ Od wczoraj nie przestaje padać :/ [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;41498020] zdecydowanie ujędrnienie, kształt pośladków raczej się wiele nie zmienił, nie oszukujmy się miesiąc to bardzo mało, ale nawet tż zauważył że jednak uda i pośladki ujędrnione są ![]() wytrwałam, ale tak naprawdę po przekroczeniu setki było ciężko, jednodniowe przerwy robiłam tak jak w rozpisce ![]() Zmotywowałaś mnie do powrotu do przysiadów i do ćwiczeń ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2184 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Więc super efekty! Ja też chyba widzę minimalną różnicę, bo robiłam zdjęcia ![]() ![]() Cytat:
![]() Zamówiłaś już może którąś z naszych koszulek? ![]() Cytat:
![]() Ja też jestem ze swoich kształtów zadowolona, ale podobnie jak Tobie zależy mi na ujędrnieniu i wymodelowaniu. Cytat:
![]() Ja też niestety cierpię na samotność, zarówno uczuciową, jak i towarzyską... Ale chyba taki już mój los... Cytat:
![]() Wow, 21 kg? Wielki sukces ![]() Schudłam wydaje się, że niewiele, ale dodatkowo wtedy podrosły mi włosy, zamieniłam okulary na soczewki, zaczęłam wreszcie się malować i ubierać inaczej i zmiana była wielka dla niektórych ![]() Trzymam kciuki za ostatni Twój egzamin! Dziękuję ![]() ![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;41498020]u mnie to samo :/ zdecydowanie ujędrnienie, kształt pośladków raczej się wiele nie zmienił, nie oszukujmy się miesiąc to bardzo mało, ale nawet tż zauważył że jednak uda i pośladki ujędrnione są ![]() wytrwałam, ale tak naprawdę po przekroczeniu setki było ciężko, jednodniowe przerwy robiłam tak jak w rozpisce ![]() Też robię zgodnie z tę rozpiską, ale chodziło mi, jak rozdzielałaś przysiady danego dnia, bo nie wyobrażam sobie zrobienia np. 190 czy 250 naraz, bez przerwy ![]() Cytat:
![]() I też życzę powodzenia!
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym ![]() Schudłam ![]() 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie ![]() 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Buty piękne, mają świetny fason. Wygodne są ? Cytat:
![]() Trzymam kciuki za kolejne starcie !!! To jest najgorsze ... człowiek wychodzi z egazminu przekonany, że zda a na wynikach okazuje się, że jednak nie. Współczuję i jednocześnie wspieram do dalszej walki ![]() Wisienki ![]() My właśnie zakończyliśmy w domu prace remontowe ![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Bardzo fajnie się butki prezentują, przydały by mi się jakieś wygodniejsze na latanie po mieście..
![]() |
#2187 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2188 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Też myśleliśmy o Bułgarii, ale jedziemy z przyjaciółmi i oni (głównie kumpela) strasznie narzekała, że na zdjęciach woda jest zbyt ciemna i w porównaniu z np. Grecją jest za szaro ![]() ![]() ![]() ![]() My planujemy Turcję w tym roku, ale dopiero we wrześniu ![]() Cytat:
![]() U mnie nie pada od 13:00 ![]() ![]() Cytat:
![]() Super, że już skończyliście remont!!! To uświadomiło mi, jak dawno z Wami nie pisałam ![]() ![]() My się musimy zmobilizować żeby w tym roku zrobić projekt domku i złożyć dokumenty o wydanie decyzji pozwolenia na budowę, bo osoby, którym w tym roku zostanie wydana decyzja, będą mogły jeszcze odpisać od podatku artykuły budowlane. W przyszłym roku już to niestety zostanie zniesione. Nie dziękuję za kciuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z wisienkami to ja Kochania miałam tyle przejść, że już myślałam, że ich nie zdobędę ![]() ![]() Zdesperowana zamówiłam wisienki w Polsce rozmiar 37, ale okazały się być za małe. Okazało się jednak, że na stanie sklep posiada rozmiar 38, także wymieniłam je. Jak przyszły, okazało się, że zielona łodyżka wisienek jest doklejana. Widać było, że była wcześniej złamana i ktoś ją sklejał. Napisałam do sklepu, stwierdzili, że została mi wysłana zła para (choć wcześniej twierdzili, że mają jedne jedyne 38, a tu nagle druga para się odnalazła ![]() Kiedy się wreszcie doczekałam paczki z podobno w stanie idealnym wisienkami, to myślałam, że wyjdę z siebie ![]() ![]() ![]() ![]() Po tym incydencie zaczęłam poszukiwać wisienek na All. i ebayu, aż trafiłam swój rozmiar ![]() ![]() ![]() A Ty też je chciałaś kupić? Jaki rozmiar Cię interesuje? Jak gdzieś trafię, to bym Ci dała znać ![]() Fotki wrzucę, jak tylko odzyskam telefon. Myślałam, że dzisiaj będę go miała, ale czekam dalej... ![]()
![]() |
#2189 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2190 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [ |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.