|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
|
|
|
|
#2162 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
nie wiem - może na gdyńskim/trójmiejskim lub na jakimś wątku który był na intymnym i został zamknięty. Albo sprawdźmy której zadymiary nie ma dziś na żadnym z wątków
|
|
|
|
#2163 |
|
Konto usunięte
|
Jestem! Policja mnie wypuściła
|
|
|
|
#2164 |
|
Konto usunięte
|
i jak minęła noc pełna wrażeń
??
|
|
|
|
#2165 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2166 |
|
Konto usunięte
|
hahahaha dobre
|
|
|
|
#2167 |
|
Konto usunięte
|
Super było
|
|
|
|
#2168 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak mogli się bronić!? Co za kibole... Dziwią mnie osoby, które przeczytają jakieś bzdury w mediach i w to od razu wierzą ![]() Policja potwierdziła (po zapoznaniu się z nagraniami z monitoringu), że bójkę zaczęli Meksykanie, to oni zaczepiali, to oni byli agresywni i pijani, a przede wszystkim to oni pierwsi wyciągnęli noże i ranili jednego z kibiców. |
|
|
|
|
#2169 |
|
Konto usunięte
|
łaaa ja też chcę tatuaża
![]() a Ryśki są cool - potwierdzam ![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- a tak BTW to fajnie by było wyciągnąć na jakieś wątkowe piwsko wróżbitę Macieja hahaha |
|
|
|
#2170 | |
|
Konto usunięte
|
No raczej niektórzy wiedzą
![]() Tylko niektórzy nie sugerują się jakimiś szmatławcami, tylko zanim wygłoszą opinię to sprawdzają fakty. Cytat:
|
|
|
|
|
#2171 |
|
Konto usunięte
|
Ano są monitoringi
meksykanie zaczepiali i łapali za tyłki kobiety, a jedyne osoby w szpitalu to kibice z ranami ciętymi jednakże tak się spraw nie załatwia, a co jeśli stałaby się tragedia? Co tam robili ci kibice bez nadzoru?? Wtf w ogóle. Kto ich puszcza bez eskorty na miasto.
|
|
|
|
#2172 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2173 |
|
Konto usunięte
|
Własnie chciałam pisać, że coś drabiny nie widzę
|
|
|
|
#2174 |
|
Konto usunięte
|
w RMFoo mówili że użyli tulipanów czyli części stłuczonych butelek :P
---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- czyli jak jakiś facet złapie którąś z nas za tyłek to teraz musimy pamiętać o wszczęciu burdy na ulicy ![]() a tak swoją drogą jakby jakiś prostak mnie zaczął macać bez pozwolenia to bym w mordę skuła. |
|
|
|
#2175 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4233434 3]No tak, przecież kibice powinni stać i przyjmować ciosy nożem, choć i wtedy pewnie wyszliby na tych złych
Jak mogli się bronić!? Co za kibole... Dziwią mnie osoby, które przeczytają jakieś bzdury w mediach i w to od razu wierzą ![]() Policja potwierdziła (po zapoznaniu się z nagraniami z monitoringu), że bójkę zaczęli Meksykanie, to oni zaczepiali, to oni byli agresywni i pijani, a przede wszystkim to oni pierwsi wyciągnęli noże i ranili jednego z kibiców.[/QUOTE] Jezu, a ja dopiero co przeczytałam, że prokuratura twierdzi co innego. Dziwi mnie, że nie czytasz co piszę- chodzi mi nie o samą rozróbę z Meksykanami ( niech policja wyjaśnia co i jak ), tylko o obronę kiboli, że wszyscy robią teraz na nich najazd itp . Podkreślam, to nie są kibice, to zadymiarze I sami sobie zapracowali na to.---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4233441 3]No raczej niektórzy wiedzą ![]() Tylko niektórzy nie sugerują się jakimiś szmatławcami, tylko zanim wygłoszą opinię to sprawdzają fakty.[/QUOTE] Och proszę, ja czytam szmatławce A Ty skąd masz to info? Z pierwszej ręki? Rozumiem, że jak nie byłam 2 m od rozróby to nie powinnam się wypowiadać, tylko najpierw zażądać okazania mi monitoringu na policji? ![]() Podkreślam, bo chyba nie doczytałaś- nie wnikam kto zaczął i kto jest bardziej winny, tylko chodzi mi o opinie na temat kiboli. Znasz jakiś porządnych? Bo ja nie.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2013-08-19 o 17:12 |
|
|
|
#2176 |
|
Zadomowienie
|
No bo nasi śląscy kibole to są takie baranki, które są tak pokojowo nastawieni, że nawet noży nie noszą i muszą sobie tulipanami radzić jak ktoś ich królewny pomaca. Ach te współczesne wyłysiałe rycerze
Jakby jakiś taki próbował "bronić mojego honoru" w taki sposób to dostałby w mordę tak jak macacz. |
|
|
|
#2177 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Uehehuehuehe siedziałam w Wejherowie w areszcie ![]() |
|
|
|
|
#2178 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Szkoda gadać, temat rzeka i tyle.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2179 |
|
Zadomowienie
|
Kurdę, to jednak nie baranki
![]() Z tego co czytałam, to policja wcześniej nie reagowała na zgłoszenia o piciu alkoholu. Nie rozumiem, czemu olewają takie zgłoszenia |
|
|
|
#2180 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to plaża w centrum, jakbyś tam poszła z patrolem w piątek wieczorem to nie starczyłoby w całym trójmieście radiowozów z resztą, nawet nie pamiętam czy to nie jest przez przypadek legalne (co plaża/co gmina to inne zasday |
|
|
|
|
#2181 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
o Meksykanach, są zwariowani do szpiku, a ze u nas w porcie nie ma burdeli to szukali na EMA rozrywki
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2182 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2183 |
|
Konto usunięte
|
W Gdyni na plaży w te wakacje chyba umarła... góra jedna osoba, o ile w ogóle. Przez ostatnie 10 lat zginęło może 6 osób, z czego połowa to samobójcy którzy rzucili się w zimę z falochronu. Niech nie zakazują picia na plaży, jak sobie dorośli idą kulturalnie wypić piwko, to nikomu to nie wadzi, ale przyjedzie wiejska hołota i zrobi burdel to każdemu to przeszkadza
|
|
|
|
#2184 | |
|
Zakorzenienie
|
Drabina kłamie, tak naprawdę to sama biegała po plaży, macała Meksykanów po tyłkach i sprowokowała rozróbę
Cytat:
|
|
#2185 |
|
Konto usunięte
|
A z resztą to ludzie nad jeziorami giną. I tam sobie mogą zakazywać.
|
|
|
|
#2186 |
|
lokalna gwiazda
|
|
|
|
|
#2187 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie wiem co ludziom to przeszkadza.---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- A jak się wpisze w google "utonięcie sopot" znajduje się jakąś sprawę sprzed 3 lat która wygląda na samobójstwo i nawet nie działa się na plaży.Więc JAK NAJBARDZIEJ PIJMY NA PLAŻACH |
|
|
|
|
#2188 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Tak samo pewnie puszczanie rac i niszczenie pomników Muzeum MW- nie czytałam tego w szmatławcach, koleżanka była świadkiem
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2189 |
|
Konto usunięte
|
winter76 doskonale wiesz że nie na każdej plaży jest zabronione
|
|
|
|
#2190 | |
|
Zadomowienie
|
Z mojego doświadczenia widzę, że w tym kraju piwo w plenerze nie powinno być jeszcze legalne. U mnie nawet bez piwa łapią za tyłki i zaczepiają :/
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:24.

Niech ją rybki żrą.