W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6 - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-15, 14:16   #2161
Leine
Zakorzenienie

Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Carmena ja dziś robię nadziewaną pierś z kurczaka + frytki Może jeszcze surówka na szybko

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Jak zwykle w weekend cisza kończę pieć tort mąż kupił na wieczór winko i dostałam piękny bukiet z róż i słonecznika teraz tylko do restauracji i wieczór jest nasz
W Waszą pierwszą rocznicę ślubu- papierową, życzę Wam dużo miłości, zrozumienia, dużo cierpliwości i kompromisów
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 14:32   #2162
debraM
Wtajemniczenie

Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
No ale nie prowadziłaś temperatur.... Napisałam Ci już w komentarzu, że tempka podskoczyła dopiero w 15dc... więc wydaje mi się, że wtedy dopiero miałaś owulkę, tym bardziej, że testy owulacyjne nie pokazywały nic... Źle, że masz takie długie cykle, robisz coś z tym?? Może być, że masz owu dopiero w 30dc ja miałam 2 ostatnie w 24 i 26dc
No to musiałyby być 2 owulki
11 dnia cyklu, czyli w ostatnim dniu plamienia miałam ciągnący się śluz, a 3 dni później ginka oglądając szyjkę i tam wszystko dookoła stwierdziła, że mam dni płodne co później na usg potwierdził duży pęcherzyk - 23mm. Kazała mi robić testy owulacyjne żebym wiedziała kiedy pęknie. Test w tym dniu pokazał dwie kreski, ale jednak ta T była ciut jaśniejsza, następnego dnia była już dużo jaśniejsza, więc stwierdziłam, że pik LH był dzień przed wizytą i wtedy pewnie wyszedłby na + i następnego dnia nie zrobiłam i w sumie nie pamiętam co mnie skusiło do zrobienia 3 testu, ale wtedy kreska T była taka sama jak za pierwszym razem.

A na razie z tym nic nie robię. Ginka powiedziała, że nie będzie mnie straszyć teraz ani wymyślać dziwnych badań. Jak nic się nie pojawi po 4cs to mam się zgłosić i ona już wie co będziemy dalej robić. Kazała tylko zrobić hormony tarczycy - tsh ft3 i ft4 wyszły ok i prolaktynę (chyba) do 10 dc, ale jeszcze nie zrobiłam no i oczywiście łykać kwas foliowy.

A te moje plamienia teraźniejsze są w sumie jakieś inne. Zawsze były takie brązowe budyniowate, a teraz są pomarańczowe (?) rozbielona, żywa krew i nie jest to gęste.

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 14:36   #2163
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
A więc tak. W sumie nie wiem co napisać

Wchodzę tak wcześnie, póki małżowina śpi, żeby się nie połapał

bladziocha wychodzi po 5 minutach dopiero mamuśki wiedzą, że wychodzi bladsza niż w rzeczywistości, ostrość aparatu dużo daje także możliwe, że na tym zdjęciu ciężko tam coś będziecie umiały ujrzeć, aleeee ONA TAM JEST...I TAŃCZY DLA MNIE

Elfka nie tak miało być

jagodzia
no to niech glizdka rośnie Nam

vioris świetny pomysł
Cytat:
i załapiesz

Fan, Jagodzia, Flightless dziękuje i Jagodzia widać serdelka widać

UWAGA UWAGA! JA MAKARENA VEL MONIKA, UROCZYŚCIE OŚWIADCZAM, IŻ ROZPOCZYNAM FALĘ POZYTYWNYCH TESTÓW W NASZYM WĄTKU!!! OTO MOJE FLUIDY DLA KAŻDEJ
. BIERZCIE I ROZMNAŻAJCIE SIĘ NA POTĘGĘ. AMEN

Ojej super, jednak się udało, ale mieliście szczęście, jest tak jak chciałaś

Cytat:
Napisane przez mloda0802 Pokaż wiadomość
Co do bety to nie wiem po co sie wstrzymywać... przecież do środy/piątku to Ty jajo zniesiesz i tym bardziej się denerwować będziesz. Ja bym zrobiła jutro bete a kolejną koło piątku żeby zobaczyć jak przyrasta. Wiadomo że na początku wynik będzie malutki ale zawsze będziesz miała pewność że cień nie jest już tylko cieniem a potwierdzonym maleństwem
Co do Tż to bym powiedziała że pomyliłam plamienie z okresem i wywinęła się tak z całej sytuacji i obwieściła wiadomość z potwierdzoną betą !!

Co do papierochów, to ja rzuciłam w momencie kiedy podjęliśmy z małżem decyzje że będziemy się starać od listopada. Powiedzieliśmy sobie że 3 miesiące przed staraniami trzeba się oczyścić. Zapaliłam tak zwanego ostatniego papierosa i adios!
Gratuluję i życzę wytrwania w rzucaniu tego świństwa ja nie palę ale mój M pali i staram się go ograniczać, od miesiąca z przerwami daję mu kwas foliowy-choć się broni. Na opakowaniu jest napisane, że polecają osobom palącym, pijącym i pijącym kawę.

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
Wyszłam ze szpitala!! I na razie nic mnie dziś nie bolało
To super! a powiedzieli coś więcej? Kiedy jakieś badania kontrolne?

Zubi wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy Bawcie się dobrze-my pod koniec miesiąca też mamy

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 14:37   #2164
debraM
Wtajemniczenie

Ustawiłam automatycznie wykrywaną owulkę hahaha no tego się nie spodziewałam.

3190g, 55cm
Stary 2013-09-15, 14:38   #2165
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
No to musiałyby być 2 owulki
11 dnia cyklu, czyli w ostatnim dniu plamienia miałam ciągnący się śluz, a 3 dni później ginka oglądając szyjkę i tam wszystko dookoła stwierdziła, że mam dni płodne co później na usg potwierdził duży pęcherzyk - 23mm. Kazała mi robić testy owulacyjne żebym wiedziała kiedy pęknie. Test w tym dniu pokazał dwie kreski, ale jednak ta T była ciut jaśniejsza, następnego dnia była już dużo jaśniejsza, więc stwierdziłam, że pik LH był dzień przed wizytą i wtedy pewnie wyszedłby na + i następnego dnia nie zrobiłam i w sumie nie pamiętam co mnie skusiło do zrobienia 3 testu, ale wtedy kreska T była taka sama jak za pierwszym razem.

A na razie z tym nic nie robię. Ginka powiedziała, że nie będzie mnie straszyć teraz ani wymyślać dziwnych badań. Jak nic się nie pojawi po 4cs to mam się zgłosić i ona już wie co będziemy dalej robić. Kazała tylko zrobić hormony tarczycy - tsh ft3 i ft4 wyszły ok i prolaktynę (chyba) do 10 dc, ale jeszcze nie zrobiłam no i oczywiście łykać kwas foliowy.

A te moje plamienia teraźniejsze są w sumie jakieś inne. Zawsze były takie brązowe budyniowate, a teraz są pomarańczowe (?) rozbielona, żywa krew i nie jest to gęste.
być może 2 owulki... 23mm to za duży pęcherzyk, żeby go zapłodnić
Czytałam ostatnio na forum, żeby nie czekać, aż jest taki duży

Może za 2-3 dni powtórz test z krwi? Teraz powinno wyjść na 100%
Stary 2013-09-15, 14:43   #2166
kw14tuszek
Raczkowanie

Cytat:

bladziocha wychodzi po 5 minutach dopiero mamuśki wiedzą, że wychodzi bladsza niż w rzeczywistości, ostrość aparatu dużo daje także możliwe, że na tym zdjęciu ciężko tam coś będziecie umiały ujrzeć, aleeee ONA TAM JEST...I TAŃCZY DLA MNIE

Elfka nie tak miało być

jagodzia
no to niech glizdka rośnie Nam

vioris świetny pomysł
wow gratulacje w końcu ktoś rozpoczął sezon na dwie kreseczki w tym wątku
My wróciliśmy z weekendu
Stary 2013-09-15, 14:45   #2167
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
być może 2 owulki... 23mm to za duży pęcherzyk, żeby go zapłodnić
Czytałam ostatnio na forum, żeby nie czekać, aż jest taki duży

Może za 2-3 dni powtórz test z krwi? Teraz powinno wyjść na 100%
Ja znalazłam coś takiego.
Cytat:
Pęcherzyk dominujący wzrasta 2-3 mm dziennie, osiągając w okresie przedowulacyjnym średnicę 20-25 mm, maksymalnie 29 mm.
A co się robi z dużym pęcherzykiem? Jak go pęknąć?

3190g, 55cm

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-15, 14:50   #2168
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Ustawiłam automatycznie wykrywaną owulkę hahaha no tego się nie spodziewałam.
szkoda, że tempke zaczęłaś mierzyć tak poźno
trzymam kciuki, żeby ovufriend się nie mylił

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 15:13   #2169
agnieszkaK
Zadomowienie

Witajcie dziewczyny, niestety nie mam ostatnio czasu na wizaż :-(,ale widzę,że Carmena jednak się udało!!! Super gratuluję. Fluidy sobie też zgarnęłam. Ale fajnie, pierwsza rozpoczęła pozytywnie nasz wątek
No i różnica wieku będzie taka jak chciałaś. Gratuluję jeszcze raz, szczęście jednak dopisało
Leine będziesz tak dobra i wkleisz jeszcze raz link do Twojego kopca kreta, wiem,żę kiedyś już to zrobiłaś,ale teraz tego nie znajdę.
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 15:31   #2170
marszalka
Zadomowienie

witam babolki
kurcze ale miałam dzis big kacora, wczoraj ostro zabalowałyśmy ze szwagierką i dzisiaj umieramy ...no i oczywiście rano nie było nawet mowy o pomiarze temperatury
Cytat:

gratulacje!!!!!:jup i:

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Niestety słaba jakość ale lepszy rydz niż nic.
Po prawej jest dzidzia na dole :P
jest już i bąbelek
marszalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 15:37   #2171
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
Leine będziesz tak dobra i wkleisz jeszcze raz link do Twojego kopca kreta, wiem,żę kiedyś już to zrobiłaś,ale teraz tego nie znajdę.
proszę
http://nikolodkuchni.blogspot.de/201...iec-kreta.html

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:
Ja znalazłam coś takiego.

A co się robi z dużym pęcherzykiem? Jak go pęknąć?
oj to czytałam coś zupełnie innego musiałabym poszukać o tym
Pisało, żeby nie czekać tak długo aż osiągnie ponad 20mm bo wtedy jest za duży i nie zdąży się zagnieździć czy coś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-15, 15:45   #2172
agnieszkaK
Zadomowienie

Cytat:
proszę

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------
dziękuję Leine, a mi też trzeba na pierwszej stronie zmienić, a więc zrób tak :
Agnieszka 28 lat, 8 cs ( 1 konkretny)
Stary 2013-09-15, 15:46   #2173
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję Leine, a mi też trzeba na pierwszej stronie zmienić, a więc zrób tak :
Agnieszka 28 lat, 8 cs ( 1 konkretny)
spooko

to się zastanów czy 8cs czy 1
Stary 2013-09-15, 15:57   #2174
agnieszkaK
Zadomowienie

Cytat:
spooko

to się zastanów czy 8cs czy 1
no wiesz niby 8, ale okazało się, że ja głupia niedouczona p. mgr molestowałam męża, gdy temp zaczęła wzrastać bo i owszem mierzyłam.a że mój mąż wiecznie zmęczony, to raczej nie wychodziło,że przed owulką były serduszka, a były grubo po.
od dwóch m-cy jestem przez Was uświadomiona, jednak, mój mąż ni jak miał się do dni, w których namawiałam,że teraz trzeba, bo zawsze było 2dni przed, no a w tym cyklu, mu nie popuszczę!!!!!! więc ten jest 1 konkretny

reasumując psychicznie JA się stram od 8 cykli, a mój mąż wraz ze mną zaczyna 1cs.

Leine, a jakie masz jeszcze sprawdzone przepisy na ciacho, bo ja chciałabym coś nowego wprowadzić. Bo te moje już mi się znudziły, a za chwilę będę odprawiać moje urodziny.

Edytowane przez agnieszkaK
Czas edycji: 2013-09-15 o 15:59
Stary 2013-09-15, 15:57   #2175
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Pisało, żeby nie czekać tak długo aż osiągnie ponad 20mm bo wtedy jest za duży i nie zdąży się zagnieździć czy coś
No u mnie od tamtej pory miałby 23 dni na zagnieżdżenie

3190g, 55cm

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-15, 16:01   #2176
vioris
Zakorzenienie

No i tż pojechał sam
Ja z córką zrobiłam zadanie domowe, poćwiczyłyśmy trochę chwyty do SM i teraz pobiegła się bawić. Miała już dość to teraz mam z 2 godziny samotności
Chyba sobie włączę jakiś film czy coś. Dziś cały dzień biegam w piżamie

Coś mnie dzisiaj mocno prawy jajnior bolał. Pierwszy raz w tym cyklu.
Zrobiłam test owu i na razie negatyw. Myślę, że owulka będzie koło 20dc niestety i znowu długi cykl będzie i tyle czekania
Zawsze jak mnie boli prawy jajnik to mam stresa, bo to ten w którym miałam pełno pęcherzyków niepękniętych USG już nie miałam bardzo dawno i nie wiem jak to tam wygląda
Stary 2013-09-15, 16:01   #2177
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
No u mnie od tamtej pory miałby 23 dni na zagnieżdżenie
to ja nie wiem
Stary 2013-09-15, 16:08   #2178
Juliette25
Zakorzenienie

Carmena - co za wiadomość, oszalałam!!!! : wiedziałam, że coś jest na rzeczy. Gratuluję kochana!!!! Bardzo się ciesze...

zubi - najlepszego dla Was z okazji rocznicy bawcie się dziś dobrze

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
kochana... ja ogromnie trzymam kciukasy za Was wszystkie, żeby Wam się udało w tym cyklu ale my pauzujemy na 2 miesiące - oprócz tej jeszcze 2 @ i zaczynamy starania na maksa mąż tak chciał, więc nie chcę go do niczego zmuszać - wiąże się to pewnie z tym, że chce mieć najpierw za sobą remont, przeprowadzkę i ja mam tą umowę do końca roku, na 99% przedłużą mi ją, ale chce mieć pewność - inaczej nie damy rady z kredytem, czynszem, opłatami i dzidzią tylko z jego pensji...no, ale ja się nie załamuję - 2 miesiące zlecą raz dwa - pomiary prowadzę nadal, żeby upewnić się jeszcze bardziej jak wyglądają te moje cykle

kochana! na pewno to piękne uczucie mieć w sobie drugie życie a jak zobaczysz serducho w poniedziałek to pewnie łezka w oku Ci się zakręci!
Szkoda, że przerywacie starania. A może się okaże tak, że właśnie odpuściwszy zajdziesz w ciążę OBY TAK BYŁO
Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
Wyszłam ze szpitala!! I na razie nic mnie dziś nie bolało
super. Dobrze, ze jesteś już w domku. Odpoczywaj teraz. Dostałaś zwolnienie?

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
No i tż pojechał sam
Ja z córką zrobiłam zadanie domowe, poćwiczyłyśmy trochę chwyty do SM i teraz pobiegła się bawić. Miała już dość to teraz mam z 2 godziny samotności
Chyba sobie włączę jakiś film czy coś. Dziś cały dzień biegam w piżamie

Coś mnie dzisiaj mocno prawy jajnior bolał. Pierwszy raz w tym cyklu.
Zrobiłam test owu i na razie negatyw. Myślę, że owulka będzie koło 20dc niestety i znowu długi cykl będzie i tyle czekania
Zawsze jak mnie boli prawy jajnik to mam stresa, bo to ten w którym miałam pełno pęcherzyków niepękniętych USG już nie miałam bardzo dawno i nie wiem jak to tam wygląda
Trza było zatuszować pryszcze i jechać z TŻ-tem
Zrób sobie herbatkę, włącz muzyczkę i posiedź z nami

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

A ja dziś siedziałam 6 godzin na uczelni na mega nudnych zajęciach. Potem pojechałam po tżta i na obiadek do moich rodziców. Teraz wróciliśmy i od razu musiałam tu się pojawić. Uzależniłam się
Stary 2013-09-15, 16:23   #2179
agnieszkaK
Zadomowienie

oo a jak któraś ma fajne przepisy, takie hity co zawsze wychodzą i często robicie, a macie ochotę się podzielić. To dawajcie tu, albo na priv, bo nie chcę robić w ciemno, a bardzo chętnie zmienię menu z tego co jest zwykle.
Stary 2013-09-15, 16:35   #2180
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:
oo a jak któraś ma fajne przepisy, takie hity co zawsze wychodzą i często robicie, a macie ochotę się podzielić. To dawajcie tu, albo na priv, bo nie chcę robić w ciemno, a bardzo chętnie zmienię menu z tego co jest zwykle.
maxwelka lubiła gotować, ma swój blog, odszukaj jej nick i tam w opisie chyba ma linka.
Ja polecam przepis na naleśniki ze szpinakiem i tuńczykiem, właśnie max je robiła a ja odgapiłam

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

No tak, w końcu kiedy ja mam czas to nikt się tu nie udziela, a jutro wrócę z pracy i będę musiała nadrabiać z 10 stron
Stary 2013-09-15, 17:09   #2181
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Juliette25 Pokaż wiadomość
Trza było zatuszować pryszcze i jechać z TŻ-tem
Zrób sobie herbatkę, włącz muzyczkę i posiedź z nami
No właśnie nie dało rady zatuszować i wyglądałam nadal jak zombie O dokładnie tak

Idę coś wszamać, bo głodna jestem A tu nikogo nie ma jak to zwykle w niedziele
Stary 2013-09-15, 17:24   #2182
God Of War 20
Zakorzenienie

Carmenaa gratulacje
zubi dla Ciebie również gratulacje z okazji rocznicy, dużo miłości!
Stary 2013-09-15, 17:48   #2183
vioris
Zakorzenienie

Na aleKINO+ leci film "17 dziewczyn"

Powalający Jak to młode dziewczyny mają w głowach pstro i w dodatku myślą, że można w ciążę zajść ot tak sobie pstryk i już

http://www.youtube.com/watch?v=8VB3hd8wlxc

Edytowane przez vioris
Czas edycji: 2013-09-15 o 17:50
vioris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 18:04   #2184
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
nie nie powiedziałam już rozmyślam nad sposobami myślałam o sposobie z bucikami, ale czytałam fajny z karteczkami, że ma chodzić i czytać następne polecenia z różnych części mieszkania aż dojdzie do: bucików, karteczki, koszulki, testu lub czego tam się chce i dowie się

ja mam takie skarpeteczki I love Dad i dostanie je razem z testem

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Aaa jest nowa fasolka Gratuluje i widzę krechę obyś rozpoczeła nowe fasolkowanie nie wiem czy u mnie strzelimy się w owu i możliwe, że to nasz ostatni cykl starań bo mąż musi jechać do Londynu pilnować brata bo teściowa idzie do szpital a młody według prawa sam na noc nie może zostać :/ a teść pracuje tylko na nocki :/ i tym samym dobrze by było gdyby mąż tam został już dłużej i popracował tak gdzieś z pół roku

maleństwo

Łapie swoją działkę

ale super i oby już te bóle nie wróciły !!
ojej ale kicha może akurat uda się przed owu może wiesiołek coś troszki przyspieszy

Leine czy mogła bym poprosić o dopisanie? Agnieszka lat 23, 2cs

a my dziś zalatani najpierw obiad u rodziców potem szpital jeszcze wizyta u ciotki TŻta potem znowu do rodziców a teraz spaac mi się chce
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 18:38   #2185
agnieszkaK
Zadomowienie

A my zaliczyliśmy pierwsze serduszko w tym cyklu
teraz znikam, czas na wieczór z tż. Zjedliśmy grzyby z jajkiem, które dziś nazbieraliśmy. Lenia mam. spokojnego wieczoru.
Stary 2013-09-15, 18:57   #2186
Lea_ny
Zakorzenienie

Odp: Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, czę

Cytat:
proszę

To ja czytałam, że pękają jak mają 20pare - i że czasem zdarza sie, ze z takich prawie po 30 mm tez są ciąże (chociaż to juz rzadko)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-09-15, 19:11   #2187
God Of War 20
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 201

My po wizycie rodzinki bratowa była z córeczką- 2 letnią no i jeszcze w ciąży ale uroczą ma tą córę... normalnie boską! Słodycz nie do opisania! W grudniu będzie rodzić, 2 dziecko ale jeszcze nie wiedzą co...

Możliwe, że w najbliższym tygodniu dostaniemy zaproszenie (w sensie do USA) i będziemy musieli podjąć ciężką decyzję czy starać się o wyjazd... no i wtedy oczywiście po staraniach.

Sprawdziłam ile kosztuje USG ginekologiczne prywatnie - 60 zł więc nie tak dużo
Stary 2013-09-15, 19:29   #2188
Mygda
Raczkowanie

GG do Mygda
Odp: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Dziś to dużo pozytywow. Na obiedzie u rodziców TŻ do wiedziałam się ze siostrzenica mojego TŻ jedzie szukać ze swoim sali żeby za dwa lata na ślub a ja kurcze wybierać pierścionek będę jutro i będę czekać na takie głośne oświadczyny zwłaszcza ze w piątek jedziemy do jego rodziny i będzie mnie przedstawiać . W skowronkach jestem. I jutro znaczne robić testy LH to będe pilnować owulki zęby dołączyć do szczęśliwych

God pisalam wczesniej ze u mnie w przychodni tez zaplacilam za USG ginekologiczne 60zl bo tak to po nowym roku termin bym miala:sly:

Edytowane przez Mygda
Czas edycji: 2013-09-15 o 19:32
Mygda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 19:37   #2189
Leine
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 201

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
To ja czytałam, że pękają jak mają 20pare - i że czasem zdarza sie, ze z takich prawie po 30 mm tez są ciąże (chociaż to juz rzadko)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
No to ja coś musiałam źle przeczytać w takim razie Szukałam tego artykułu, ale nic nie było na ten temat, a historię wykasowałam chyba macie rację, po 20 mm są całkiem ok może mi się cyfry pomyliły ale chyba czytałam coś o 26 mm, teraz sobie nie dam ręki obciąć hehe
Stary 2013-09-15, 19:45   #2190
God Of War 20
Zakorzenienie

Leine co Ty pleciesz, że mało zaciążyło... przecież ostatnio to ciągle w ciąży jakaś... najwięcej tych co poprzychodziło całkiem niedawno... tylko ja taki stały bywalec od początku i ciągle nic chyba nie jest mi dane w najbliższym czasie...
Może powinnam poszukać pracy... a dopiero później myśleć o dziecku.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości