Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec 2014 - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-30, 13:17   #2161
Magdi555
Rozeznanie

Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
Selenitii>> to historia jak normalnie z filmu " oszukać przeznaczenie"..... u nas w dniu ślubu rano też padało... do fryzjera jak jechałam to lało strasznie, no i juz się nastawiłam że orkiestry przed domem nie będzie i pod kościołem bo pada.... fryzjerka kończy mi fryzurke a tu piękne słoneczko .../ ślub był rok temu/
=============
kobitki jak zapatrujecie się na ćwiczenia w czasie ciąży????
znalazłam fajny kanał na YT:
http://www.youtube.com/user/KobietaAktywnaPL/videos
=============
dobrze się ruszac w czasie ciąży, a waidomo jaka pogoda teraz będzie i raczej na spacery nie sprzyjająca.... p. s wcześniej miałam taki okres że ćwiczyłam troche z Chodakowską , MelB, I różne ćwiczenia z youtuba.
no i coś tam na brzuch- jakieś mięśnie małe się zaczeły pojawiać... / tu po ok 2 mies ćwiczeń/
Też ćwiczyłam z Chodakowską przed zajściem Ja sobie codziennie obiecuję, że zacznę się ruszać i doopka Leń wszedł we mnie i wyjść nie chce

Magdi555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 13:17   #2162
pikaso
Zadomowienie

Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

Nie pisałam, bo wczoraj źle się czułam. Tak jakby łamało mnie w stawach i podbrzusze mnie pobolewało lekko, więc odpoczywałam. Nocka też nie była za ciekawa. Przewracałam się z boku na bok, nie mogłam spać i w rezultacie wstałam już o 5.

Cytat:
Napisane przez wranes Pokaż wiadomość
No to jutro przede mną wizyta i kontrolny posiew...Boję się czy zobaczę bijące serduszko...jakieś takie głupie myśli
Wszystko będzie dobrze. Trzymaj się.

Co do ślubu, to mieliśmy bardzo ładną pogodę. Nie uczylismy się tańca, jakoś samo poszło. Z resztą my to tak prawie zawsze na żywioł i wtedy wszystko nam wychodzi najlepiej.
Tak samo był z kupnem mieszkania. obejrzeliśmy trzy. Ale jak nas to jedno zauroczyło to musiało być nasze.
pikaso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 13:25   #2163
Seleniti
Zadomowienie

pikaso a teraz jest lepiej?

Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 13:25   #2164
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

seleniti , kto takie głupoty gada że na łzy nie mów mi tak! ja jestem szczęśliwa po ślubie i chcę dalej myśleć że to na urodzaj
rozumiem jak u nich było tyle przeciwności, ale cyba nie powiesz mi ze będziesz patrzeć na to czy będzie padać czy nie "bo to na łzy" nie nie nie, to "na urodzaj" , zapamiętaj

my na nasze wesele nie byliśmy praktycznie wcale przygotowani, nawet raz żeśmy nie zatańczyli ;/ jakoś tak wyszło, że nawet piosenkę przycinaliśmy na dzień przed ale w końcu i tak wyszło spoko tak jak u picaso - jakoś poszło ))
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 13:26   #2165
asiulka_22
Zakorzenienie

to i ja też coś zostawiłam w Klubie.
p.s ale oglądacie na własną odpowiedzialność hehe
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 13:28   #2166
Seleniti
Zadomowienie

hope to właśnie najważniejsze, że jesteś szczęśliwa i tak ma być

Stary 2013-10-30, 13:31   #2167
carolyna86
Zakorzenienie

nasz ślub odbył się 3 września i była piękna słoneczna pogoda, gorąco wręcz, ale na szczęście sala była z wiatrakami

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 13:50   #2168
pikaso
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
pikaso a teraz jest lepiej?
Teraz niby lepiej, ale od czasu do czasu pobolewa mnie podbrzusze. Myślę, że macica się rozciąga, m w każdym bądź razie mam taką nadzieję, bo nic innego się nie dzieje więcej.

Muszę się zebrać i w końcu wrzucić moje zdjęcia na maila.
pikaso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 13:51   #2169
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
Hej hej

Za pamieci: hope mozesz mnie wpisac na liste wizyt na 2 grudnia(polowkowe)
W moje urodziny

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Przedstawiam wam czesc rodzinki

Swieta trojca domowa KLIK

Szczurek (kot) i Diana (pies) - KLIK

Jest jeszcze jak widzicie biało-czarny kot Szpieg I pies na podworku w kojcu - Felek

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Co do imion - jak mi na poczatku ciazy kazdy wmawiał ze bedzie syn - to pomyslałam podczas kapieli ze - SZYMON

A dla dziewczynki Nie wiem. Zreszta czekam na poznanie płci
Ale super zwierzyniec My mamy za małe mieszkanko na zwierzątka, ale u męża u rodziny jest za to ich duuuużo

Cytat:
to zapraszam do klubu, tam wrzuce ;-)
zaraz luuuukne

Cytat:
Napisane przez kaorlak Pokaż wiadomość
Ja też tak myślałam

Ale miałam dzisiaj smaka na kwaśne i mam ogórkową i to taką kwasiuręęęę!
Mniam mniam mniam
Ale smaaaka zrobiłaś

Cytat:
No to jutro przede mną wizyta i kontrolny posiew...Boję się czy zobaczę bijące serduszko...jakieś takie głupie myśli
Wszystko będzie dobrze, musi być

Cytat:
Napisane przez pikaso Pokaż wiadomość
Nie pisałam, bo wczoraj źle się czułam. Tak jakby łamało mnie w stawach i podbrzusze mnie pobolewało lekko, więc odpoczywałam. Nocka też nie była za ciekawa. Przewracałam się z boku na bok, nie mogłam spać i w rezultacie wstałam już o 5.
A teraz już dobrze się czujesz ??

A więc jestem, a raczej jesteśmy )

Na USG jest wszystko suuuper, dzidziusie mają po 2,4cm i 2,5.
Jedno i drugie 176 uderzeń na minutę, no i ciąża jest dwuowodniowa
Wszystko jest baaaardzo dobrze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dzidzie.jpg (124,5 KB, 41 załadowań)

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 13:52   #2170
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość
nasz ślub odbył się 3 września i była piękna słoneczna pogoda, gorąco wręcz, ale na szczęście sala była z wiatrakami
Ja też brałam ślub 3 września i pogoda była cuuudna
W ogóle wszystko w tym dniu było cudne

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 13:55   #2171
kasiab91
Zakorzenienie

paulka - super, że z maleństwami wszystko oki, cieszę się bardzo
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 13:55   #2172
Seleniti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pikaso Pokaż wiadomość
Teraz niby lepiej, ale od czasu do czasu pobolewa mnie podbrzusze. Myślę, że macica się rozciąga, m w każdym bądź razie mam taką nadzieję, bo nic innego się nie dzieje więcej.

Muszę się zebrać i w końcu wrzucić moje zdjęcia na maila.
Ach te bóle, ja dziś mam to samo, poboli i za jakiś czas przestanie

paulka jakie dobre wiadomości

Stary 2013-10-30, 13:58   #2173
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
Ja też brałam ślub 3 września i pogoda była cuuudna
W ogóle wszystko w tym dniu było cudne
i nawet ten sam rok

iza wizytę i dzieciaczki

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 13:59   #2174
Dark lady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
U mnie od rana też padało. I to był jeden dzień w sierpniu takiej pogody, znajomi później mówili, że ktoś mi strasznie zazdrościł tego dnia. I domyślam się kto
Całe szczęście przestawało na najważniejsze momenty, ale to już jednak nie to samo jak piękne słońce. U mojego brata w kwietniu mieli 4 pory roku znowu. Najpierw słońce, później deszcz ze śniegiem, a na końcu burza z gradem i to wszystko w ciągu godziny Moja pierdzielnięta ciotka powiedziała im, że na pogodę to trzeba sobie zasłużyc. Idiotka
U mnie duchota, potem oberwanie chmury z ogromną burzą, potem ładnie, a w nocy burza w trakcie wesela I jakoś mnie to nie boli

A rodzice mieli deszcz itd. i 30 lat po ślubie i widać że się kochają.

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
No co Ty, to mamuśka się nadźwiga, na mdli i przytyje więc to mama ma decydujące zdanie Przynajmniej próbuje to wmówić Tżtowi

A ja nie rozumiem o co chodzi z tą Amandą ? Bo Marta Dela tzn mortadela? Bo ja blondynka, zresztą juz się wydało
Ja właśnie wolę nie pospolite imię, bo już nazwisko mamy baaardzo pospolite :p Tzn jak dziewczynka to nie ma takiego znaczenia bo kiedyś może zmienić, a Olafowi tata nie pozwoli, bo ród musi istnieć dalej
Ja tam jakoś umiem wpłynąć

Tak mortadela, o której mi wmawiała ta agresywna dziewczyna że nikt nie wie co to jest

Cytat:
A ja Wam powiem, że mojej mamie "zabobony" się sprawdziły, wszystko, dosłownie wszystko wskazywało na to, żeby za ojca nie wychodziła ale do tego doszła po latach, ojca pobili i ukradli dokumenty na tydzień przed ślubem cywilnym, świadek ojca miał wypadek samochodowy na kilka dni przed ślubem, mieli też jakiś problem z obrączkami, w dniu ślubu też coś było, na ślubie kościelnym obrączka ojcu spadła, deszcz też padał, mówią, że to na łzy, a do tego wszystkiego świętej pamięci przyjaciel mojego taty, przestrzegał babcię, dziadka, ciocię przed ojcem, że wcale nie jest taki wspaniały i cudowny i ze to tylko pozory, w ponad rok później zginął tragicznie w wypadku... Także ja tam będę patrzeć na znaki
Wiesz, znaki znakami, ale i bez nich niektórzy sobie życie psują, lub mają świetne. Nie wierz w zabobony. Bo i po co. Na miłość trzeba patrzeć realnie, a nie tylko sercem i wtedy wybierzesz dobrze

kochanie

No i jesteś

Dark lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 14:12   #2175
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Mój też się uczył mimo, że zapowiadał zero nauki tańca. A jak przyszło co do czego to wybraliśmy chyba najtrudniejszą piosenkę co może byc Tańczyliśmy do tego:http://www.youtube.com/watch?v=1Mzaphj9eCg
Ale mam zaćmienie umysłu za chiny nie mogę skojarzyć naszej pierwszej piosenki Ta jest piękna
Nasza też była w ten deseń, znaczy trudna do tańca ale dalim radę, na żywioł jak zwykle
W ogóle to chcieliśmy Jeszcze będzie przepięknie ale w końcu była to tylko obowiązkowa piosenka w trakcie wesela no i nasze hasło przewodnie obrączek

Cytat:
Napisane przez Magdi555 Pokaż wiadomość
Też ćwiczyłam z Chodakowską przed zajściem Ja sobie codziennie obiecuję, że zacznę się ruszać i doopka Leń wszedł we mnie i wyjść nie chce
O witam w klubie Też ćwiczyłam dzień w dzień od kwietnia do dnia testu :p Potem się przestraszyłam, a teraz nie mogę ruszyć

Cytat:
No to super wizyta Kochane dzieciaczki )

Nie no nie odpuszczę, muszę sobie przypomnieć :p Ale mieszkanko ogarnięte Oliś śpi więc myślę

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 14:16   #2176
kasiab91
Zakorzenienie

madziulka - płytkę sobie zobacz
MAMA- 03.05.2014

Stary 2013-10-30, 14:18   #2177
VwVampirka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ab_cd Pokaż wiadomość
Własnie sie dowiedziałam ze w naszym miescie rusza bezpłatna szkoł rodzenia od listopada. Czy wy myślałyście może zeby chodzi na takie kursy?
Na mojej karcie ciąży jest reklama darmowej szkoły. Ale zapisy są od 20 tc. Mam nadzieję, że mi się uda dostać, bo jestem zielona w tych tematach

Cytat:
Napisane przez Pallas Ril Pokaż wiadomość
Co do imion to ja jak byłam zla na brzuszek za te ciagle wymioty to nazwałam go Bozydar (najbardziej przypalowe imię jakie mi przyszło do głowy na podstawie kabaretu moralnego niepokoju -> http://m.youtube.com/watch?v=eCT5DModO_s )...

I wiecie co?! Tak sie przyjęło, ze cała rodzina już zaczęła go tak nazywać (mimo ze nie znamy płci), a mój Mąz ostatnio powiedział, ze to nawet ładne imię w sumie

Muszę szybko coś wymyślić, zeby mu tak nie zostało
Jak coś się za długo powtarza, to potem tak zostaje
Ja tak dla jaj powiedziałam wszystkim, że dziecko nazwiemy po moim kotku (już nieżyjącym), tj. chłopczyk - Obiłan, dziewczynka - Obiłanna

Cytat:
Przedstawiam wam czesc rodzinki

Swieta trojca domowa KLIK

Szczurek (kot) i Diana (pies) - KLIK

Jest jeszcze jak widzicie biało-czarny kot Szpieg I pies na podworku w kojcu - Felek

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Co do imion - jak mi na poczatku ciazy kazdy wmawiał ze bedzie syn - to pomyslałam podczas kapieli ze - SZYMON

A dla dziewczynki Nie wiem. Zreszta czekam na poznanie płci
Ale słodziaki
Mi Szymon też się podoba

Niki, Twoje kociaki też super! A ten czarny to jak mała puma Na zdjęciu ziewał, czy o jedzenie prosił?

Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość
Heh witaj w klubiea myślałam,że tylko ze mną takie problemy od dziecka tak mam,też nie czuje pragnienia i pije jak mi się przypomni...
Mąż do żony:Kochanie syna nazwiemy Tomasz
Żona: dlaczego?
Mąż: nie chciałaś w tyłek to masz
<głupol>
Ja też mam problem z piciem, bo mi się po prostu nie chce. Rano wypiję herbatę (czasem pół) do śniadania, a potem już nie muszę... więc się zmuszam, piję na siłę, ale nic mi już nie smakuje...
Staram się jeść też "mokre" jedzenie, np. pomarańcze, soczyste jabłka itp.

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
Prawie moja szafa

Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak wrzucić forki do klubu,które są zapisane w folderze na kompie?
W klubie jest instrukcja. Za pierwszym razem zawsze jest problem, ale za to później już fajnie idzie.

Cytat:
Naoglądałam się Waszych ślubnych zdjęć , teraz jeszcze film Gosi i ZAZDROSZCZĘ WAM
i jak mój TŻ nie będzie chciał po dobroci, to ja go za uszy zaciągnę przed ołtarz
No, od tego się zaczyna. TŻ dorasta, więc i niedługo i na to przyjdzie pora

Cytat:
... mieli też jakiś problem z obrączkami, w dniu ślubu też coś było, na ślubie kościelnym obrączka ojcu spadła...
Nam nasze prawie wypadły przez okno w samochodzie, bo za mocno w zakręt weszłam
Ale znalazły się w samochodzie, więc wróżba chyba dobra

Cytat:
kobitki jak zapatrujecie się na ćwiczenia w czasie ciąży????
Ja czasami próbuję coś ćwiczyć. Tylko zawsze zanim zacznę, to najwięcej czasu zajmuje mi znalezienie odpowiednich stronek z ćwiczeniami
Może zaczniemy wrzucać linki z ćwiczeniami dla ciężarówek na 1 strony wątku? Jak ktoś coś będzie miał, to wyśle PW do założycielek i za jakiś czas będziemy mieć fajną bazę

Cytat:
super, że maluszki ładnie rosną

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 14:19   #2178
Magdi555
Rozeznanie

Paulka, super wieści!

Ilkas, Ty pytałaś o body, dobrze pamiętam? Bo przeglądając all przypomniało mi się, że ja jeszcze bardzo sobie chwaliłam body duńskiej firmy Gaia&Ko. Były dobrej jakości i oryginalne wzory A powiedz mi przyszła Ci paczka z Next'a?

Edytowane przez Magdi555
Czas edycji: 2013-10-30 o 14:22
Magdi555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 14:26   #2179
asiulka_22
Zakorzenienie

paulka0212 >> super że wszystko z dzidziami dobrze

VwVampirka >> super pomysł, ja moge to opracować....
wszytkie linki będą w jednym miejscu.
podeśle pózniej do Hope albo Nikii
========================= ========================= ====
po prostu musiałm wam to pokazać.....
To nagranie łapie za serce! Córeczka wzrusza się, gdy mama śpiewa
http://www.interia.tv/wideo-to-nagra...pi,vId,1233697

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-30, 14:32   #2180
janeczka7891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nitka_88 Pokaż wiadomość
Hej

Wybaczcie, że nie dałam znaku życia po wizycie
Ze mną i z dzidziusiem wszystko w porządku. Za dwa tygodnie muszę powtórzyć badanie, be według USG jestem dziś w 10t4d i jest jeszcze troszkę za wcześnie na wykonanie pomiarów pod względem genetycznym.

Dzisiaj już wracam do pracy

Miłego dnia

Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość
no moja gin teżmówiła, że w ciąży to często i spokojnie można leczyć, także nie przerażam się tym, choć wiadomo, wolałabym mieć wszystkie wyniki w normie... a żurawinke akurat lubię mniam

pH też mam wyższe... Ciekawe co mi dziś powie.

Ale duża dziewczynka się urodziła

Wy tu pokoje urządzacie a my nowego mieszkania szukamy...
heh a my remontujemy tzn. dopiero mamy surowe ściany a gdzie tam reszta

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
juz? dla mnie miesiac to teraz cala wiecznosc bedzie a z pieczarek proponuje zapiekanki domowe pieczarki myjemy, tarkujemy na najwiekszych oczkach, smazymy z cebulka i czosnkiem i siup na dlugie bagietki, posypujemy serem i do piekarnika pychota u mnie to sie zawsze sprawdza, bo i ja i Tz grzybozerni ostro jestesmy

olenka nawet fajnie wlasnie oryginalnie, bo ja tez nie jestem za popularnymi imionami a co do soczku: wit A jest rozpuszczalna w tluszczach, wiec zeby sie wchlonela musialaby byc podana z tluszczem wlasnie tak mi sie zdaje wiec wydaje mi sie, ze mozesz pic soczek na wszelkie wypadek nie hektolitrami, ale mysle, ze jestes bezpieczna bo nie popadajmy w paranoje: zapotrzebowanie na wit A w ciazy tez wzrasta

no nie tak juz, jeszcze miesiac osiwieje do tego czasu
a kurcze, zawsze bylam bardzo kurczakowa, a teraz miesa barzo malo jem... no cholibka nie wchodzi mi zupelnie...
no ja wcześniej też jadłam mieso, najbardziej gotowane lubiałam a teraz to się zmuszam, szynka moja ulubiona to mi się przeterminowała a tak potrafiłam całą na raz zjeść

Cytat:
bedzie git ) Musimy tak myśleć bo zwariujemy. Mi samej głupie myśli przychodzą do głowy ale staram się je zaraz wygonić z głowy akysz.....

Cytat:
Napisane przez Magdi555 Pokaż wiadomość
witaj w klubie, to tak jak u mnie. Mnie nawet spacery męczą. Co zawsze minimum z małym spacerowałam 1,5 h to teraz w ogóle.

Dziękuję za gratki dziewczyny) No taka kluseczka z małej hehe
Pisałyście o tym kichaniu, mnie też to dopadło, tylko że ja tez przeziębiona jestem.

LightLamara nie wiem czy dobrze zauważyłam ale chyba pytałaś czy biorę wzory na szydełko z neta. Ten akurat co robiłam to nie. Jak czegoś nie umię to patrzę, też się inspiruję ale narazie to najbardziej tylko wzrok się angażuje bo chęci brak. Taki mam plan dziś coś zrobić - nie wiem czy mi się uda, bo tz zazyczyl sobie bigos, jeszcze barszczyk musze ugotowac na jutro.
W zeszłym miesiącu sobie czapkę zrobiłam na zimę taką zwykłą ale dobrze w niej się czuję
Stary 2013-10-30, 14:36   #2181
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Udało mi się do was zajrzeć chociaż nie powiem miałam dziś pracowity dzień ale za to owocny co się przełożyło na wypłatę, będę miała za co zapłacić mandat

Cytat:
No doczekałam się i ulgę odczułam, ale przyznam się, że strasznie mu wczoraj trułam i cisłam o to, nie podziałały prośby to trzeba było użyć groźby popisałam też z jego kuzynem, wcześniej co mnie też podtrzymało na duchu, zdziwił się troche, że jeszcze nie powiedział, ale stwierdził, że dla rodziców TŻ to będzie szok, nowa sytuacja, ale później na pewno się ucieszą i go nie zabiją za to
teraz mam ogromną nadzieję, że się z tym faktem szybko pogodzą
Fajnie że Tż w końcu zdobył sie na odwagę. Zobaczysz już wkrótce twoim przyszli teściowie będą zachwyceni nowa sytuacja.

hope na razie plukam listerine i jest lepieje...

carolyna fajnie że przy takiej pogodzie twoje samopoczucie lux

hope podobno zatkany nos i kichanie to jeden z objawów ciązy...

anulka my też mamy nadzieje że sie u nas zadomowisz i zostaniesz z nami dłużej

kasiab91 gratuluje II trymestru.

lolitka opis który nam tu zapodałaś potarktuje jako moja prośbę o realcję z nocnego godzenia się

paulka chyba juz pora na brzuszek ciążowy. 3mam kciukasy za wizytę

kasian brawo za zakupy też muszę się wkoncu wybrać...

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 14:36   #2182
janeczka7891
Zadomowienie

Paulka za udaną wizytę, maluszki rosną

Ach dziewczyny zapomniałam Wam się pochwalić, ze wczoraj czułam dzidzię )) kilka dni temu(2-3)też miałam takie wrażenie i wczoraj to samo i juz jestem pewna. Zaraz mi się przypomniały początki z F. heh.
Myślałam, ze to za wczesnie ale ja mam duże dziecko hih a w pierwszej ciazy ruchy czułam 17-18tydz.)
Stary 2013-10-30, 14:38   #2183
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
madziulka - płytkę sobie zobacz
Mały problem - my nie chcieliśmy kamery na ślubie

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
Ja czasami próbuję coś ćwiczyć. Tylko zawsze zanim zacznę, to najwięcej czasu zajmuje mi znalezienie odpowiednich stronek z ćwiczeniami
Może zaczniemy wrzucać linki z ćwiczeniami dla ciężarówek na 1 strony wątku? Jak ktoś coś będzie miał, to wyśle PW do założycielek i za jakiś czas będziemy mieć fajną bazę
Ja jestem za Mam kilka w zakładkach Tylko ustalcie do kogo wysyłać

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 14:43   #2184
asiulka_22
Zakorzenienie

kobitki to może wysyłajcie wszytskie linki jakie tam macie z ćwiczeiami do mnie.... na PW / jeśli oczywiście nie ma macie nic przeciwko/
ja to zestawie w całość, co by Hope i Niki nie zaprzątać głowy pojedyńczymu wiadomościami od kazdej z nas.
do tego możemy również dorzucić: co jeść w czasie ciąży... czego unikać itp.
=======
p.s a my dziś wkroczyliśmy w 11 tydz.

Edytowane przez asiulka_22
Czas edycji: 2013-10-30 o 14:47
Stary 2013-10-30, 14:44   #2185
JJJustynAAA
Zakorzenienie

paulka bardzo ładne imiona wybrałaś dla chlopca idziewczynki. zgrana z nich parka będzie
nie daj sie tesciowej

nitka fajnie że do nas zajrzałaś, no i za to że na wizycie wszystko ok.
ja pracuje cały czas także jutro ide na urlop i robie sobie długi weekend...

santom bez paniki... mnie już dziewczyny uspokajały bo tez miała podobne wrazenie jak ty. podobno to normalne.

co do imion jak juz pisałam Franek a dla dziewczynki podoba mi sie IDA ale małż powiedział że absolutnie.

gosius ale masz cudwne zwierzaki... zazdroszcze też bym tak chciała miec.

Mama Franka

Stary 2013-10-30, 14:44   #2186
kasiab91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
Mały problem - my nie chcieliśmy kamery na ślubie
Upsss.... W takim razie zwracam honor
MAMA- 03.05.2014

Stary 2013-10-30, 14:45   #2187
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

paulka - cudowne zdjęcia! boberki widać słodziachne już teraz! pięknie je widać jak na ten czas! cieszę się ze wszystko jest jak trzeba!

justynka - to oby pomogło całkowicie
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 14:45   #2188
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
kobitki to może wysyłajcie wszytskie linki jakie tam macie z ćwiczeiami do mnie.... na PW / jeśli oczywiście nie ma macie nic przeciwko/
ja to zestawie w całość, co by Hope i Niki nie zaprzątać głowy pojedyńczymu wiadomościami od kazdej z nas.
do tego możemy również dorzucić: co jeść w czasie ciąży... czego unikać itp.
bombowy pomysl z tymi cwiczeniami, mój małz powiedział mi kilka dni temu że robie sie beczulka wiem ze to w zartach ale... cwiczyc trzeba

Mama Franka

Stary 2013-10-30, 14:46   #2189
kasiab91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez janeczka7891 Pokaż wiadomość
Paulka za udaną wizytę, maluszki rosną

Ach dziewczyny zapomniałam Wam się pochwalić, ze wczoraj czułam dzidzię )) kilka dni temu(2-3)też miałam takie wrażenie i wczoraj to samo i juz jestem pewna. Zaraz mi się przypomniały początki z F. heh.
Myślałam, ze to za wczesnie ale ja mam duże dziecko hih a w pierwszej ciazy ruchy czułam 17-18tydz.)
Super A który to u Ciebie tydzień?
MAMA- 03.05.2014

Stary 2013-10-30, 14:48   #2190
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez janeczka7891 Pokaż wiadomość
to w ktorym jestes tygodniu???
ja wczoraj tak cos czulam ale nie ukrywam ze wczoraj to i kiszki mi dawaly popalic... wiec juz nie wiedzialam czy to dzidzia czy nie dzidzia.

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

madziula, magdii tez cwiczylam z chodakowska i ostatnio nawet do niej napisałam czy zna jakis zestaw cwiczen dla ciezarnych - niestety nie. Plnauje opracowac ale bedzie to wtedy jak my juz nie bedziemy mialy kiedy ciwczyc

Mama Franka

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości