|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
mała śpi na dworze już 4 godziny. chyba przesadzam z tym wietrzeniem
![]()
#2162 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
|
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
Zakorzenienie
|
Zbieram się na imprezę póki Mały śpi
![]() Miłego wieczoru Wam życzę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2165 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny KP, jecie orzeszki? Ja się tak boję, a tak bardzo mi ich brakuje... Jak wchodzę do Biedry, to Snickersy mnie po prostu atakują...
A dzisiaj przyszła do Arturka karta z NFZu. TŻ miał ją odebrać osobiście, ale drukarka im się zepsuła i mieli wysłać pocztą. Nic dziwnego gdyby nie to, że list zaadresowali... na Arturka ![]() No i listonosz puka i mówi, że list dla pana Artura, czy mogę odebrać. Ja mu na to, że raczej byłby problem, żeby pan Artur podpisał odbiór, gdyż ma 5 miesięcy ![]() ![]() To i mi i listonoszowi NFZ poprawił humor z rana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Zakorzenienie
|
Perse
Ja jem orzechy Ale ja jem wszystko od początku Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43732038]Dziewczyny KP, jecie orzeszki? Ja się tak boję, a tak bardzo mi ich brakuje... Jak wchodzę do Biedry, to Snickersy mnie po prostu atakują... A dzisiaj przyszła do Arturka karta z NFZu. TŻ miał ją odebrać osobiście, ale drukarka im się zepsuła i mieli wysłać pocztą. Nic dziwnego gdyby nie to, że list zaadresowali... na Arturka ![]() No i listonosz puka i mówi, że list dla pana Artura, czy mogę odebrać. Ja mu na to, że raczej byłby problem, żeby pan Artur podpisał odbiór, gdyż ma 5 miesięcy ![]() ![]() To i mi i listonoszowi NFZ poprawił humor z rana ![]() Hahaha ale śmieszne padłam zus to potrafi wymyśleć Ale piotrek podniosła mi ciśnienie nakarmiłam go i wyskoczyło z niego mleko potem o odbiciu jak się bawił to znowu wyskoczyło z niego mleko przebierałam go, a on się cieszy i wygina i chęci do mostku robi bo podpierał się nogami i dupe podnosił Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2168 |
Zadomowienie
|
Ja zaczęłam chyba jakoś z tydzień wcześniej
|
![]() ![]() |
![]() |
#2169 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak sobie głośno myślę ![]() Cytat:
![]() Używamy też takich i żadnych odparzeń nie ma. Cytat:
---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43732038]Dziewczyny KP, jecie orzeszki? Ja się tak boję, a tak bardzo mi ich brakuje... Jak wchodzę do Biedry, to Snickersy mnie po prostu atakują... A dzisiaj przyszła do Arturka karta z NFZu. TŻ miał ją odebrać osobiście, ale drukarka im się zepsuła i mieli wysłać pocztą. Nic dziwnego gdyby nie to, że list zaadresowali... na Arturka ![]() No i listonosz puka i mówi, że list dla pana Artura, czy mogę odebrać. Ja mu na to, że raczej byłby problem, żeby pan Artur podpisał odbiór, gdyż ma 5 miesięcy ![]() ![]() To i mi i listonoszowi NFZ poprawił humor z rana ![]() Ma swoją pierwszą korespondencie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Zakorzenienie
|
Ona juz kiedyś pisałam że mialam okres że stosowalam dietę i bez zmian.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
Zakorzenienie
|
ona u mnie tylko kupne
![]() ![]() perse tez juz slyszalam takie hity z adresowaniem listow na niemowleta ![]() lachryma na swiezym powietrzu to i Ty bys tyle spala. Nic jej nie powinno byc ![]()
Nigdy nie odbieraj nikomu nadziei ! Może to jedyne co mu pozostało ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez eveewe Czas edycji: 2013-11-15 o 15:25 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2172 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wpadaj do nas częściej brakuje tu ciebie ![]() Cytat:
![]() Kiedy Lilo będzie testować swoją karocę? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny jak jeszcze któraś wspomni o jabłeczniku to utłukę ![]() za mną chodzi od kilku dni i nie mogę się zebrać za pieczenie a taaaaaaaaaką mam ochotę ![]() Widziałyście ![]() http://www.wykop.pl/link/1733898/bli...o-narodzinach/ |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Zakorzenienie
|
No nie mogę piotrek po raz trzeci ulał już drugi raz będę go przebierać
A nigdy tak nie robił chyba spotkanie z teściową źle zadziałało na jego układ trawienny pewnie zaczarowała mi syna. Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#2174 | ||||
Wtajemniczenie
|
Ona brawa za wage Frania
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43732038]Dziewczyny KP, jecie orzeszki? Ja się tak boję, a tak bardzo mi ich brakuje... Jak wchodzę do Biedry, to Snickersy mnie po prostu atakują... A dzisiaj przyszła do Arturka karta z NFZu. TŻ miał ją odebrać osobiście, ale drukarka im się zepsuła i mieli wysłać pocztą. Nic dziwnego gdyby nie to, że list zaadresowali... na Arturka ![]() No i listonosz puka i mówi, że list dla pana Artura, czy mogę odebrać. Ja mu na to, że raczej byłby problem, żeby pan Artur podpisał odbiór, gdyż ma 5 miesięcy ![]() ![]() To i mi i listonoszowi NFZ poprawił humor z rana ![]() mi czasami jakiś orzeszek wpadnie, raz zjadłam pół snicersa i ok, ale jakoś specjalnie nie jadam. A zus ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | ||
Zakorzenienie
|
Dziękujemy, ale mi od tej wagi ręce opadają a kręgosłup się kurczy
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I jeszcze całą skrzynka jabłek stoi, może i w to wrobię Tż ![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Franek jak zaczął intensywniej machać nogami i podnosić do góry to też ulewał. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2176 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43732038]Dziewczyny KP, jecie orzeszki? Ja się tak boję, a tak bardzo mi ich brakuje... Jak wchodzę do Biedry, to Snickersy mnie po prostu atakują...
[/QUOTE] Nie. Boję się orzeszków. Naczytałam się, że są niebezpieczne przy kp i mnie strach obleciał. Jem prawie wszystko, próbuję, ale orzechów nie tknę. Kapusta kiedyś Misiowi zaszkodziła i też już do ust nie wezmę, więc w sumie dwie zakazane produkty mam na liście. |
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Rozeznanie
|
Zobaczcie jak Małgosia "czyta" Jasiowi bajki
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 | |
Zakorzenienie
|
A ja jadłam w zeszłym tyg orzeszki solone. Mąż kupił w Lidlu i tak podjadaliśmy wieczorkiem. Nic Ali nie było.
---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
Mój jabłecznik jest prze prze prze prze prze pyszny! Zapraszam
![]() |
#2179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2180 | |
Rozeznanie
|
Dziękuję :-*. Wesoło mamy, teraz maluchy leżą razem pod karuzelka
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
![]() Podziel się! Ja sama z dziećmi w domu, mąż w pracy... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
Zakorzenienie
|
A ty myślisz, że ja mam hordę opiekunek? Też sama z dwójką w tym jedna po szczepieniu. Mąż na gospodarstwie, ale tak jakby go nie było bo i tak w domu nie pomaga, ma swoją robotę. Ale jak przyjedziesz to z przyjemnością cię ugoszczę.
#2182 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43732038]Dziewczyny KP, jecie orzeszki? Ja się tak boję, a tak bardzo mi ich brakuje... Jak wchodzę do Biedry, to Snickersy mnie po prostu atakują... A dzisiaj przyszła do Arturka karta z NFZu. TŻ miał ją odebrać osobiście, ale drukarka im się zepsuła i mieli wysłać pocztą. Nic dziwnego gdyby nie to, że list zaadresowali... na Arturka ![]() No i listonosz puka i mówi, że list dla pana Artura, czy mogę odebrać. Ja mu na to, że raczej byłby problem, żeby pan Artur podpisał odbiór, gdyż ma 5 miesięcy ![]() ![]() To i mi i listonoszowi NFZ poprawił humor z rana ![]() ![]() Cytat:
![]() A dzisiaj Lila nie dostała warzywek, bo mama tak się w ciągnęła w opiekę córki, że całkowicie zapomniała o warzywkach i się wszytsko zjarało ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2183 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2184 |
Zakorzenienie
|
Synuś wyspał się 7 min na moich rękach. Pierwsza i chyba już jedyna drzemka do kąpieli. Zjadłabym jabłecznik na pocieszenie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co tam warzywka! Ważniejszy jest czas spędzony z mamą ![]() Na szczepieniu zapytałam o rozszerzanie diety przy kp i pediatra zalecił po skończonym 5 miesiącu. Mamy kp, też tak zaczynacie? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Zakorzenienie
|
Wozeczek dziekuje za slowa uznania
![]() Zaglowek pozyczony z lezaczka-bujaczka ![]() ![]() Gratulujemy Alicji wagi, Arturkowi korespondencji (Perse, historia rewelacja ![]() Laski, nie wiem co u męża, bo mu sie chyba komora rozladowala... albo rzeczywiscie przywalil nią chinczykowi ![]() Nie wiem w zwiazku z tym, czy mam sie pakowac ![]() ![]() ![]() No i nie muszę mowic, że jestem lekko zaniepokojona, wyslalam mu dwa maile, moze lapem tez grzmotnął prezesa... bo nie odpowiada ![]() Nie lubię tak ![]()
#2187 |
Zadomowienie
|
Wy pieczecie ciasta a ja właśnie piekę pasztet
![]() ![]() Bebe fajne maluszki ![]() Fiazo mój też dziś dużo ulewa i robi mostek ![]() Kurcze moje eko jabłka są kwaśne i młody się krzywi jak przy cytrynie ![]()
![]() |
#2188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak Lala uczy Lilę grac w gry na tablecie ![]()
![]() |
#2189 |
Zadomowienie
|
Jednak fajnie mieć rodzeństwo
![]() Zapomniałam napisać że przyszedł śpiworek do fotelika i jest super! ![]() ![]()
#2190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Utwierdzam się w przekonaniu, że Miś musi mieć rodzeństwo. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.