|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze... część V
Kobietki chciałabym się przyłączyć do wątku. Dietkuję od 8 kwietnia na wadze mam 6kg mniej. Gdyby tak udało się zrzucić 30kg to by było marzenie
Miłego dnia i wytrwałości!!!
|
|
|
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma lipy;p
|
|
#2163 |
|
Zakorzenienie
|
Blanka hejka
napisz cos o Sobie i o dietce jaka stosujesz.Gorzala a cos blizej ?? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aktualnie 100.4kg. Jem dużo warzyw, owoców, drób, ryby, sery białe, maślanki, kefiry. Nie jem pieczywa, ziemniaków, makaronów, kasz, ryżu (bo nie lubię) nie słodzę od 5 lat ![]() Generalnie byłam na tylu dietach, że głowa mała. Z każdej wyciągnęłam wnioski i teraz układam posiłki po swojemu. Chudnę - także chyba idę w dobrym kierunku ![]() Do tego ćwiczę. Ręce z obciążeniami i bez. Brzuszki. Przysiady. Skakanka. Czasem pajacyk i bieg w miejscu. Chcę jeździć na rowerze, ale trudno przy takich ulewach ![]() Miłej nocki i powodzonka!
było 106.5 kg jest 98 kg ![]() cel I 85 kg ![]() cel II 70 kg _________________________ _________ Bo taki ktoś w życiu zdarza się tylko raz! 24.08.2012 30.07.2014r początek biegania i walki z samą sobą! |
|
|
|
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Wam
![]() Pani_Ka19 firmowa ale my jako pracownicy na pewno odczujemy jej brak...muszę zamówić nowy karnisz do zazdrostek, bo obecny połamałam na moim kocie i ma gad szczęście, że one takie liche są, no ale jak się tu nie zdenerwować jak raptem tydzień może dwa wisiały zazdrostki, a od początku tygodnia ta menda je zrywa z dużego okna, nosz jestem wściekła, żeby nie powiedzieć gorzej i ostatnio nawet przykleiłam na parapet karton z taśmą dwustronną posypaną pieprzem, żeby go zniechęcić to nie wiem jak to zrobił, ale wczoraj znów powitało mnie gołe okno aż mi się ryczeć chce z bezsilności, a jeszcze przed okresem jestem to już w ogóle kumulacja.... gorzala czyli znaczy, że wszystko ok ![]() pffff kolejna sytuacja mój ojciec rok temu umawiał się na zabieg wycięcia torbieli spod kolana, od poniedziałku dzwonił dopytywał, kazali przyjść w dzień planowanego zabiegu rano- dzwonię po południu, żeby zapytać jak się czuje i co się okazuję, że odesłali wszystkich do domu, nawet konkretnej przyczyny nie podali buraki....a i jeszcze byli na tyle bezczelni, żeby zapytać czy bardzo mu ta gula przeszkadza wzięli numer i jak się ogarną mają dzwonić- żenada... Marina a ja dzisiaj planuję zrobić grillowane szaszłyki w piekarniku, aż sama jestem ciekawa jakie wyjdą a tak na śniadanie mam sałatkę z pora, jajka i marchewki ![]() boli mnie brzuch,ale nie wiem czy to efekt podnoszenia wczoraj 25-litrowej butli z wodą czy mającego nadejść w przyszłym tygodniu okresu.... ![]() aaa nie chwaliłam się Wam, wpadłam ostatnio do sklepu i wyszłam z dwiema sukienkami w super cenie a oto i one ![]() a jeszcze chodzi za mną taka z długim rękawem (wzięłabym szarą i czarną)-co myślicie? za 49,99 PLN dwie ![]() BlankaSz hmmm chyba żadna dieta nie jest w stanie zdziałać cudów, jak po prostu zdrowe odżywianie, pamiętajmy, że większa połowa sukcesu to kuchnia, a reszta to ewentualne ćwiczenia witaj w klubie- trzymam abyś osiągnęła to co sobie zamierzyłaś za dotychczasowe wyniki
Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. Edytowane przez anex_1989 Czas edycji: 2014-05-16 o 06:15 |
|
|
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Na dworze zimnica, aż nie chce się z łóżka podnosić. Powinna odwiedzić mnie @. Podbrzusze już mocno boli a tu nic. Za tydzień na targi na weekend jadę więc już chciałabym być po. Blanka chyba każda z nas przechodziła przez setki diet i na końcu stwierdziła, że jednak zdrowe żywienie to podstawa. Wszelakie diety jeżeli skutkują to tylko na chwilę, jak się przestaje je stosować to efekt jest odwrotny, a i czasem organizm pozbawiony potrzebnych witamin, minerałów. Także zapraszamy do dzielenia się sukcesami jak i drobnymi potknięciami, będzie wtedy łatwiej ![]() Anex kotek widać lubi zabawę Ale nie zazdroszczę sytuacji. Może kolor jakoś specjalnie go przyciąga.Nie wiem dlaczego ale te sukienki nie chcą mi się powiększyć, są malutkie. Może malutki rozmiar wstawiłaś ?? Jutro na obiad będę miała kurczaka pieczonego. Bratowa z dzieciakami przyjeżdża na imieniny mamy. Dziś jakieś dobre ciasto muszę kupić
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
Marina teraz powinno być okej- niemota ze mnie
![]() kolor go raczej nie przyciąga, bo zwykły biały- bardziej bym powiedziała, że się nudzi albo robi na złość...młody już nie jest, ale urwis straszny, jak wrócę dzisiaj do domu i będzie powtórka z rozrywki to autentycznie stawiam na parapecie atomizer z odświeżaczem powietrza- nie mam zielonego pojęcia w jaki inny sposób mogę go do tego zniechęcić...zaznaczam, że jego zabawek od groma się wala po domu.... a jakie ciasto masz w planie? ![]() kurczaka z rożna bym zjadła, ale musiałby być naprawdę boski
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Blanka Ja dostalam @ i wczoraj delikatnie zdychalam. Ten tydzien nie jest moj chociaz po rewolucjach ponad 2 kg spadlo, a zaraz dwa miesiace odkad rzucilam palenie
|
#2169 |
|
Raczkowanie
|
Blanka To jesteśmy na tym samym etapie
wiek ten, sam, wzrost też tylko moja waga dzisiaj pokazala 101kg, bo od kilku dni moja dieta nie chciała się ze mną dogadać
Edytowane przez Pani_Ka19 Czas edycji: 2014-05-16 o 10:10 |
|
|
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
Anex nie mam konkretnego ma mysli, musi ladnie wygladac
![]() Jak wroce do domu to lukne ![]() Paulinika ladny spadek ![]() Pani_Ka i moja dieta ze mna nie wspolpracuje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2171 |
|
Zakorzenienie
|
Marina oj to będzie dylemat, bo mnóstwo bardzo ładnie wygląda
![]() nie przejmujcie się nie jesteście same...moja też ostatnio strzeliła focha
|
#2172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję dziewuszki za ciepłe przyjęcie! Też mocno za Was trzymam kciuki @ za pasem, dlatego czuję, jak 'puchnę' chociaż nie jest tak tragicznie jak to bywało gdy normalnie jadłam. Wtedy wyglądałam jak Buka z Muminków ![]() Paulinika - gratuluję, że wytrzymujesz w postanowieniu i nie palisz Ja póki co nie palę w ciągu tygodnia w weekendy już nie potrafię sobie odmówić Paskudny nałóg!Szukam pomysłu na obiad... mam marchewkę gotowaną z wczoraj, bo tylko pół zjadłam. I co do tego? Znów kurczakowy cycek? Chyba
było 106.5 kg jest 98 kg ![]() cel I 85 kg ![]() cel II 70 kg _________________________ _________ Bo taki ktoś w życiu zdarza się tylko raz! 24.08.2012 30.07.2014r początek biegania i walki z samą sobą! Edytowane przez BlankaSz Czas edycji: 2014-05-16 o 11:48 |
|
|
|
|
#2173 |
|
Zakorzenienie
|
BlankaSz a może jakieś warzywne kotleciki, albo jajo sadzone?
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo jajko sadzone! Dobry pomysł
Tak mi trochę przykro, bo rodzince robię dziś frytki
było 106.5 kg jest 98 kg ![]() cel I 85 kg ![]() cel II 70 kg _________________________ _________ Bo taki ktoś w życiu zdarza się tylko raz! 24.08.2012 30.07.2014r początek biegania i walki z samą sobą! |
|
|
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
BlankaSz pewnie jakaś niskotłuszczowa wersja frytek też jest, no i od czasu do czasu można sobie pozwolić na szaleństwo
|
#2176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz mam totalny detoks
|
|
|
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
BlankaSz a no to jak to postanowienie to trzymam mocno
ja sama od tygodnia powstrzymuję się od fast food więc jest dobrze!
|
#2178 |
|
Raczkowanie
|
Kurrrr....! Dzisiaj dieta też poszła się... Ech. Mojemu mężowi to chyba płacą za wyprowadzanie mnie z równowagi, bo nie wierzę, że w innym wypadku robiłby to tak zawzięcie. U mnie ostatnio nerwy = brak jedzenia. A tylko jak jadłam regularnie to się cieszyłam spadkiem wagi
|
|
|
|
#2179 | |
|
Zakorzenienie
|
Pani_Ka on sie chyba z moim zgadal
---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
To ja dodam od siebie, że moja TŻ też jest chyba z Waszymi facetami w komitywie
![]() Łoo Jezusie ona mnie doprowadzi do rozstroju nerwowego U mnie nerwy=brak apetytu a potem nadrabianie na wieczór za cały dzień Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez DudiBoy Czas edycji: 2014-05-16 o 17:14 |
|
|
|
#2181 |
|
królikoholiczka
|
Jak to dobrze że ja nie mam tż
ale z drugiej strony źle ![]() Dziś zaczelam biegać mam nadzieję że to nie był jednorazowy wypad
|
|
#2182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Hej ![]() Za oknem deszczowo, a nawet bardzo deszczowo. Na hennę idę na 8.30, już czuję jak przemoknę. Później wybieram się do B. bo mamy obok w namiocie wyprzedaż. Wczoraj byłam tylko nigdzie nie było cen, dopiero przy kasie się okazało, że sporo rzeczy kupiłam a tylko 30 zł zapłaciłam. Tam jest kolejka aby w ogóle wejść do tego namiotu ![]() Podkoszulki ze świetnej bawełny 3 zł/2 szt, foremki silikonowe do jajek sadzonych po 2 zł, podkładki silikonowe pod garnki również 2 zł. Były fajne miseczki po 5 zeta ale już moich kolorów zabrakło. Dziś pójdę zobaczę czy coś dołożyli albo może coś zostało. Chciałabym dokupić tych foremek do jajek bo kupiłam głowy misia a jeszcze były gwiazdki i coś tam jeszcze. Ja swojej namiętnie wyczekuję i nic W piątek wyjeżdżam na weekend a nie chciałabym wtedy dostać.Kupiłam ciasto snickers, stefankę i roladę makową Jeszcze na sernik miałam ochotę ale wyglądem mnie nie przekonał.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miałam jechać rano do realnego ale chyba o 13 skoczę i wrócę z bratową akurat na obiad. Będą ze ziemniaczki, kurczak pieczony bez skóry i surówka z kiszonej kapusty. W realnym muszę wydać 3 x po 50 zł aby otrzymać kasę w punktach 3 x po 20 zł. Zakupów na tyle nie mam ale będę musiała się za czymś dodatkowy rozejrzeć bo jakby nie było to wydam 150 zł ale 60 mi zwrócą ![]() Anex mnie się najbardziej podobają dwie pierwsze sukienki. Ta w pasku to już w ogóle super. Jednak podejrzewam, że te dwie ostatnie także są fajne tylko na zdjęciu wyszło, że tak dziwnie wiszą Tak w ogóle to ja właśnie lubię takie dłuższe rękawki do łokcia.
|
|
#2183 |
|
Raczkowanie
|
Dobra, od dzisiaj znowu zaczynam trzymać dietę i TŻ już mnie nie sprowokuje
Łoj, jak ulewa za oknem... A pamiętam jeszcze jak chodziłam do szkoły średniej i weź tu idź bez samochodu ![]() Jakiś straszny apetyt mam wieczorami. I to na wszystko. Specjalnie nie kupuję słodyczy itp, żeby mnie nie kusiło. Ale co tam, lodówka jeszcze jest. W każdym razie myślę, że to tak przed @. Marina Ja to robię się chora jak słyszę o kolorowych miseczkach Od roku kupuję takowe co parę tygodni. Raz tłucze mi ją młody, raz mąż. I tak w kółko. Z moimi kubkami jest to samo (chociaż rzekomo u nas każdy ma swój). Ale mam ambitny plan, że jak już w końcu będę u siebie to kupię sobie takie kolorowe miseczki i talerzyki
Edytowane przez Pani_Ka19 Czas edycji: 2014-05-17 o 09:20 |
|
|
|
#2184 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Ludziska
![]() Hmm od czego by tu zacząć.. We wtorek pisalam egamin, wiec uczylam sie zawziecie. Pomiedzy praca i jak zawsze przychodzac do domu padalam jak chłop po żniwach. W czwartek lało i wiało niemiłosiernie.. Wracajac do domu <30min na nogach> szlam bez parasola, bo nie dalam rady go utrzymac. Co do dyskusji o połówkach, to moj tz tez ostatnio był marudny, ale przeziebił sie chlopak, to wiadomo, dziecko chore albo głodne to i poplacze, pomarudzi.. Najgorsze jest jednak, że mnie zaraził chaamczur jeden i teraz jakiś zmutowny wirus z niego przeszedł na mnie. Gorączka, nos jak rudolf i do tego kaszle jakbym sie dusiła.. WTF?! Dieta ładnie ostatnio, bez wiekszych grzeszków ostatnio. Choć same wiecie, że ja mam wiecej grzechów ilościowych niż jakościowych.. Poza tym witam Nowe Koleżanki i powodzenia
|
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie ledwo co parę kropel deszczu spadnie
Teraz trochę się rozpadało ale to chmura tylko zaszła. Kupiłam dziś nasiona rukoli żeby zasiać a mama mówi że już dawno zasiana i już wyszła ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
Monic nie daj sie wirusom i wracaj szybciutko do.zdrowia
![]() Przemoklam dzis do suchej nitki i to dwa razy. Jestem zziebnieta, w stopy mi zimno, nos juz zapchany. W B. udalo mi sie jeszcze ostatnie dwa talerze dokupic ale w brzydkim zielonym kolorze. No ale dobre i takie. Wzielam jeszcze dwa kubki do pracy, pomaranczowy i fioletowy bo nie moglam sie zdecydowac co do koloru. Wynalazlam jeszcze komplet puszek. Bede miala na herbate czy cos innego mam tez fainy komplet deska do krojenia i podstawka. Byly tez patelnie po 5 zeta ceramiczne i zaluje, ze nie kupilam. Ale po obiedzie zabieram bratowa do B na wyprzedaz to moze jeszcze cos dorzuca. To bedzie moj czwarty raz od wczoraj ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
I start: 7 maja 2012 II start: 31 lipca 2014 ......... 134,9 1 stycznia 2015..........121,9 6 marca 2016...... 125,4 - 124,4 - 120 - 115 - 110 - 105 - 100 - 95 - 90 - 85 - 80 Edytowane przez Marina__ Czas edycji: 2014-05-17 o 15:13 |
|
|
|
#2187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2188 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#2189 |
|
Zakorzenienie
|
Ogolnie a u Ciebie tak nie ma ?? U nas co jakis czas stawiaja namiot i zwoza z roznych biedron czy tam magazynow. Wtedy kupuje sie za grosze. Z tego co wiem to nie w kazdym sklepie tak robia.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
Nie,u mnie w powiecie nawet nic takiego nie jest organizowane. W Poznaniu może i tak ale jak jest to o tym nie wiem
Ja rzadko trafiam na fajne okazje ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.

Miłego dnia i wytrwałości!!! 

ale my jako pracownicy na pewno odczujemy jej brak...
abyś osiągnęła to co sobie zamierzyłaś
za dotychczasowe wyniki
Ale nie zazdroszczę sytuacji. Może kolor jakoś specjalnie go przyciąga.