Br±zowow³ose - ploty i inne g³upoty, a czasem jakie¶ farbowanie ;) czê¶æ VII - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2015-06-22, 22:16   #2161
Weronisia
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 714
Dot.: Br±zowow³ose - ploty i inne g³upoty, a czasem jakie¶ farbowanie ;) czê¶æ VII

Mina ja dajê ok. 3 cm mixtonu na pó³ farby. Nie wiem ile ty zamierzasz zu¿yæ, ale je¶li ca³±, to daj ze 5 cm.
Tylko pamiêtaj, ¿e mixton mocno przyciemnia w³osy. Potrzeba ze 3-4 mycia, ¿eby kolor by³ taki jak trzeba.
Je¶li masz 5/0 to w³osy wyjd± ci z mixtonem wrêcz czarne, wiêc siê nie przestrasz. Skoro jedziesz w sobotê na wesele, to jak pofarbujesz w³osy w ¶rodê, to masz jeszcze czwartek, pi±tek i sobotê na umycie w³osów i na wesele bêd± ³adne.

Edytowane przez Weronisia
Czas edycji: 2015-06-22 o 22:17
Weronisia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-06-23, 08:25   #2162
Mina1991
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 180
Smile Dot.: Br±zowow³ose - ploty i inne g³upoty, a czasem jakie¶ farbowanie ;) czê¶æ VII

Weronisia - Dziêkujê za pomoc Jak zwykle jeste¶ nieoceniona
Mina1991 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-06-23, 09:41   #2163
Weronisia
Zakorzenienie

Dot.: Br±zowow³ose - ploty i inne g³upoty, a czasem jakie¶ farbowanie ;) czê¶æ VII

Cytat:
Napisane przez Mina1991 Poka¿ wiadomo¶æ
Weronisia - Dziêkujê za pomoc Jak zwykle jeste¶ nieoceniona
Oj tam, oj tam Powodzenia w farbowaniu i mi³ej zabawy w sobotê
Stary 2015-06-23, 10:57   #2164
masija
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 989

hej
Wracam do Was z kolejnym, tym samym problemem

Kupi³am w koñcu Dia Richesse tj. poleca³a Kachula .
Kolor 6.12, oxy 2.7.

Niestety odrosty s± ja¶niejsze od reszty
znowu! ta sama sytuacja. Ja ju¿ nie wiem jak± farbê mam dobraæ ¿eby to jako¶ wygl±da³o.
Postêpowa³am zgodnie z instrukcj± itp.

Nie wiem jak± farbê teraz kupiæ ¿eby pasowa³a

masija jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-06-23, 11:51   #2165
pomidorek1
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 189

Hej Dziewczyny

Jako ¿e siê tu na wszystkim znacie to kolejny raz zwracam siê o poradê
Obecnie farbujê Kolestonem 6/0 i jestem bardzo zadowolona, bo przy tym kolorze tak bardzo nie widaæ siwych odrostów i mogê farbowaæ w³osy o oko³o 2 tygodnie rzadziej ni¿ kiedy¶. Tylko ¿e ten kolor to jest super na zimê, teraz w s³oñcu to te w³osy wygl±daj± jak sprana ¶cierka
I tu mam pytanie czy jest jaka¶ mo¿liwo¶æ koloryzacji w³osów na poziom np. 4/0 czym¶ co mi siê po lecie zmyje z w³osów znowu do poziomu 6?
Czyta³am o Colour Touch Welli i mo¿e wiecie czy jest szansa ¿e wyp³uka siê z w³osów ca³kowicie?
pomidorek1 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-06-23, 18:35   #2166
Bruneteczka90
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 109

Hej Br±zowow³ose chcialabym sie was zapytac czy ktoras ma moze doswiadczenia z brazowa czernia w chlodnym odcieniu. Jak uzyskac taki kolor? Czy farba garnier nutrisse creme 30 ciemny naturalny szatyn nada sie do tego? Czy ktoras z Was uzywala tej farby i co z niej wychodzi?
Bruneteczka90 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-06-23, 18:40   #2167
SceneQueene
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 19 655

Mo¿e 4.01 Loreal?

Wys³ane poprzez Sony Xperia Z2.

OkiemJulii
FB
Insta
FAQ1 - Jak szybko zapu¶ciæ w³osy?
FAQ2- dekoloryzacja, k±piel rozja¶niaj±ca, likwidacja odcieni, numery farb
SceneQueene jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2015-06-23, 21:44   #2168
Weronisia
Zakorzenienie

Masija mo¿e pofarbuj same odrosty ciemniejsza farb±. Zamiast 6 we¼ 5.

Pomidorek1 ja u¿ywam CT ale poziom 6 i mi siê splukuje. Nie wiem jak splukuje siê 4, ale to farba , która nie do¶æ, ¿e nie jest trwa³± farb±, to jeszcze nie kryje w 100% , wiêc tak czy siak powinna siê sp³ukaæ przynajmniej do poziomu 6, którego pragniesz.
Stary 2015-06-24, 10:50   #2169
pomidorek1
Raczkowanie

A to zaryzykujê z tym kolorem, najwy¿ej jak mi siê nie sp³uka ca³kowicie to potem tym 6/0 bêdê farbowaæ tylko same odrosty.
Tylko ¿e jak ten CT nie pokrywa kolorem w 100%, to rozumiem ¿e siwych mi pewnie nie zabarwi. I tu zadam g³upie pytanie, czy mo¿e mogê na³o¿yæ Koleston na odrosty i po 20 minutach bez zmywania CT na ca³o¶æ? Czy muszê najpierw zmyæ ten Koleston i dopiero wtedy na³o¿yæ ten CT?
Stary 2015-06-24, 21:49   #2170
Weronisia
Zakorzenienie

Musisz pierw jedn± zmyæ i wysuszyæ w³osy, a potem na³o¿yæ drug±. CT i Koleston to dwie ró¿ne farby z ró¿nym oxy.
A dlaczego chcesz tak kombinowaæ???

A CT nie pokryje ca³kowicie siwych. Do tego jest CT Plus.

Edytowane przez Weronisia
Czas edycji: 2015-06-24 o 21:51
Stary 2015-06-26, 09:16   #2171
pomidorek1
Raczkowanie

No niestety przez te siwe to muszê kombinowaæ.

W takim razie wypróbujê t± CT plus, szkoda tylko ¿e ma ma³y wybór kolorów, wezmê 44/07 ¶redni br±z naturalnie br±zowy.

Weronisiu, a jakiego mam u¿yæ oxy 1,9% czy 4%? Jakby¶ nie zwróci³a uwagi, ¿e trzeba u¿yæ innego ni¿ do Kolestona to bym wziê³a tak jak zawsze ten 6%.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2015-06-26, 11:33   #2172
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Weronisia Poka¿ wiadomo¶æ
Masija mo¿e pofarbuj same odrosty ciemniejsza farb±. Zamiast 6 we¼ 5.

Pomidorek1 ja u¿ywam CT ale poziom 6 i mi siê splukuje. Nie wiem jak splukuje siê 4, ale to farba , która nie do¶æ, ¿e nie jest trwa³± farb±, to jeszcze nie kryje w 100% , wiêc tak czy siak powinna siê sp³ukaæ przynajmniej do poziomu 6, którego pragniesz.
Ale zwyk³±, 5 - jasny br±z?

Stary 2015-06-26, 18:17   #2173
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez masija Poka¿ wiadomo¶æ
Ale zwyk³±, 5 - jasny br±z?
No nie. Chodzi mi o poziom. A kolor to ja nie wiem jaki ty potrzebujesz. Bra³as 6,12 to zobacz czy jest 5,12.
Albo chocia¿ 5,1

Pomidorek1 zdaje siê, ¿e 4% jest lepsza na siwki.
Stary 2015-06-27, 09:09   #2174
Mija62
uparta chmura

Wiadomo¶ci: 8 650

Cytat:
Napisane przez pomidorek1 Poka¿ wiadomo¶æ
Hej Dziewczyny

Jako ¿e siê tu na wszystkim znacie to kolejny raz zwracam siê o poradê
Obecnie farbujê Kolestonem 6/0 i jestem bardzo zadowolona, bo przy tym kolorze tak bardzo nie widaæ siwych odrostów i mogê farbowaæ w³osy o oko³o 2 tygodnie rzadziej ni¿ kiedy¶. Tylko ¿e ten kolor to jest super na zimê, teraz w s³oñcu to te w³osy wygl±daj± jak sprana ¶cierka
I tu mam pytanie czy jest jaka¶ mo¿liwo¶æ koloryzacji w³osów na poziom np. 4/0 czym¶ co mi siê po lecie zmyje z w³osów znowu do poziomu 6?
Czyta³am o Colour Touch Welli i mo¿e wiecie czy jest szansa ¿e wyp³uka siê z w³osów ca³kowicie?
Wiesz mo¿e u¿yj farby ton w ton, np luo color Loreala

Powinien siê wyp³ukaæ, choæ nikt ci tego nie zagwarantuje.
Mija62 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-06-27, 10:21   #2175
Beata.
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 097
GG do Beata.

Pomidorku a moze lepiej pobawic sie odcieniami , skoro z poziomu jestes zadowlona. Przeciez jest tylko mozliwosci przy farbach profesjonalnych, mozna isc w cieple lub chlodne odcienie co kto lubi.
CT plus wg mnie slabo pokrywa siwe wlosy .

I tez bede troche rozjasniac wlosy mam poziom 3 ktory bardzo mi sie podoba, ale niestety mam sporo siwych i musze farbowac co 2 tygodnie, a wcia¿ mam problemy z uczuleniem po farbowaniu. Moze jasniejsze farby bedæ mniej uczulaj±ce

Beata. jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-06-27, 17:19   #2176
Weronisia
Zakorzenienie

Beata ja nie mam ani jednego siwego, a te¿ farbuje co 2 tygodnie, bo mój jasny odrost widaæ nawet przy ja¶niejszym poziomie br±zu i bardzo mi to przeszkadza.
Stary 2015-06-28, 21:19   #2177
Beata.
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 097
GG do Beata.

Weronisiu ja sie juz do czestego Farbowania przyzwyczailam, ale niestety jak mnie glowa przez tydzien swedzi to zwyczajnie bojê sie fabowac dobrze ze mi wlosy nie lec± jeszcze. Spróbuje z jasniejszymi, we wtorek ide do fryzjera

Beata. jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-06-29, 11:24   #2178
pomidorek1
Raczkowanie

Dziêki Dziewczyny za wszystkie porady

Jeszcze sama nie wiem co zrobiê, ale znaj±c siebie to trochê te w³osy przyciemniê, zawsze w lecie zachciewa mi siê je mieæ jak najciemniejsze. Zastanawiam siê czy nie u¿yæ castinga w kolorze czekolady, idealnie zafarbowa³ mi kiedy¶ siwe, ale wyszed³ ca³kiem czarny. Pisze, ¿e to kolor do 28 myæ, ale czy to prawda, to mo¿e lepiej u¿yjê CT plus.

Beata, pewnie ¿e zafarbuj sobie na ja¶niejszy kolor, mo¿e akurat bêdzie Ci pasowa³, a siwe odrosty bêd± du¿o mniej widoczne, ja jak mia³am ciemniejsze w³osy to farbowa³am co 3 tygodnie, a przy tych ja¶niejszych to raz nawet dopiero po 7 tygodniach.
Stary 2015-06-29, 11:53   #2179
masija
Zakorzenienie

Cytat:
No nie. Chodzi mi o poziom. A kolor to ja nie wiem jaki ty potrzebujesz. Bra³as 6,12 to zobacz czy jest 5,12.
Albo chocia¿ 5,1

Pomidorek1 zdaje siê, ¿e 4% jest lepsza na siwki.
jest 5.12 borówkowy kasztan (jasny br±z popielato-opalizuj±cy
http://ww.haircosmeticsltd.com/hair-...-richesse-5-12

Nie wiem czy nie bêdzie za ciemny

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2015-07-21, 22:28   #2180
Mina1991
Raczkowanie

Question Dot.: Br±zowow³ose - ploty i inne g³upoty, a czasem jakie¶ farbowanie ;) czê¶æ VII

Weronisia,

Wesele udane

kolor te¿ by³ w miarê ³adny, ale tylko przez tydzieñ.
U¿y³am do farby 5 cm mixtonu niebieskiego i w drugim tygodniu w s³oñcu ju¿ okropnie rudyyy!

Mój naturalny kolor wpada w popiel i chcia³abym by mieæ farbê popielat± a nie rudaw±.

Nawet mixton ma³o daje.

A u¿ywa³a która¶ z Was Majirel Cool Cover (numery 4 lub 5 lub 5.1)?
Stary 2015-07-22, 15:46   #2181
Weronisia
Zakorzenienie

Mina u mnie mixton te¿ wyplukuje sie po ok. tygodniu mo¿e dwóch.

Je¶li sam poziom koloru jest ok a tylko chcesz ochlodzic to mo¿esz to robiæ samym mixtonem co kilka dni.

Ja ju¿ siê pogodzi³am z moj± rudzic± i gdy kolor zaczyna rudziec, ju¿ nie panikuje. Chyba nigdy nie bêdê mia³a idealnie ch³odnego br±zu. Osiagnelabym to tylko przy bardzo ciemnym br±zie z poziomu 4. Teraz mam poziom 6 i na razie nie zamierzam ciemniec
Stary 2015-07-22, 19:24   #2182
Mina1991
Raczkowanie

Nic tylko beczeæ

Tak piêknie wygl±da popiel...
Jak kiedy¶ ca³kiem osiwiejê to bêdê zmuszona do rudawych farb (kiepska perspektywa).

Mam nadziejê, ¿e do tego czasu przemys³ kosmetyczny siê rozwinie
Stary 2015-07-23, 17:26   #2183
SceneQueene
Zakorzenienie

Weronisia, a co do u¿ycia samego MiXtonu- jak to robisz? Solo czy z mask± i na ile minut?

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Ps te¿ wracam do naturalnego blondu, jednak nienawidzê rudo¶ci, wiêc...

OkiemJulii
FB
Insta

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-07-23, 19:19   #2184
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SceneQueene Poka¿ wiadomo¶æ
Weronisia, a co do u¿ycia samego MiXtonu- jak to robisz? Solo czy z mask± i na ile minut?

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Ps te¿ wracam do naturalnego blondu, jednak nienawidzê rudo¶ci, wiêc...

Mixton mieszam z szamponem i od¿ywka do w³osów. Trzymam 5 minut nieraz d³u¿ej. Efekt nie jest tak mocny jak podczas farbowania. No i mocno siê splukuje podczas mycia, wiêc po 2-3 myciach nie ma ju¿ ¶ladu. No ale zawsze to jakie¶ och³odzenie koloru

A ja te¿ coraz czê¶ciej my¶lê o powrocie do blondu. Podoba mi siê mój br±z, ale te zabawy w zabijanie rudo¶ci, która mi tak bardzo nie pasuje - zaczyna byæ wkurzaj±ce.
Tak wiêc doskonale rozumiem twoj± decyzjê
Stary 2015-07-23, 19:51   #2185
SceneQueene
Zakorzenienie

Ojej! Ale Ciê w b³±d wprowadzi³am a w³a¶ciwie mój s³ownik- do naturalnego br±zu. Dlatego te¿ moje pytanie, dziêkujê Ci za przepis. Szukam odpowiednio ch³odnej farby, ale nie mogê znale¼æ nic, co nie bêdzie wpadaæ w ten paskudny rudy :-D

OkiemJulii
FB
Insta
Stary 2015-07-24, 09:40   #2186
goldika
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 14 974

Cytat:
Mixton mieszam z szamponem i od¿ywka do w³osów. Trzymam 5 minut nieraz d³u¿ej. Efekt nie jest tak mocny jak podczas farbowania. No i mocno siê splukuje podczas mycia, wiêc po 2-3 myciach nie ma ju¿ ¶ladu. No ale zawsze to jakie¶ och³odzenie koloru

A ja te¿ coraz czê¶ciej my¶lê o powrocie do blondu. Podoba mi siê mój br±z, ale te zabawy w zabijanie rudo¶ci, która mi tak bardzo nie pasuje - zaczyna byæ wkurzaj±ce.
Tak wiêc doskonale rozumiem twoj± decyzjê
walczenie z rudzic± na br±zach jest tak samo upierdliwe jak walczenie z ¿ó³cic± na blondach. W sumie nie wiem co gorsze. U siebie wolê rudy br±z ni¿ ¿ó³ty blond
goldika jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-07-24, 12:43   #2187
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SceneQueene Poka¿ wiadomo¶æ
Ojej! Ale Ciê w b³±d wprowadzi³am a w³a¶ciwie mój s³ownik- do naturalnego br±zu. Dlatego te¿ moje pytanie, dziêkujê Ci za przepis. Szukam odpowiednio ch³odnej farby, ale nie mogê znale¼æ nic, co nie bêdzie wpadaæ w ten paskudny rudy :-D

Ha ha. No niez³y b³±d
No ale to tak czy siak przepis mo¿e ci siê przydaæ. A na pewno musisz siê zaopatrzyæ w mixton niebieski. Bez niego ani rusz.
Ja robiê z 1 po przecinku i mixtonem, a i tak mi to rudzieje po pewnym czasie.

Goldika ja mam to szczê¶cie, ¿e nie wiem co to ¿ó³tko na blondzie
Ja robi³am tylko pasemka i to rozja¶niaczem, wiêc te pasemka mia³am ch³odne , platynowe lub wrêcz bia³e. Do tego reszta pasemek to ciemny br±z. Tylko taki uk³ad mi pasuje i nosi³am to latami, a¿ mnie wziê³o na eksperymenty
3 lata mia³am teraz br±z i coraz czê¶ciej têskni mi siê do zmian. Na blond nie zdecydujê siê nigdy bo mi blade kolory nie pasuj±. Poza tym musialabym to robiæ farb±, co zapewne da³o by efekt ¿ó³tka, z którym musialabym siê u¿erac tak samo jak z rudzic± na br±zie. No ale taki pomys³ nie wchodzi w grê, bo ja nie wygl±dam dobrze w samym jasnym blondzie . Znaczy siê mi to nie odpowiada. Kiedy¶ farbowalam sie na platynowy blond i by³o ³adnie, ale teraz sobie nie wyobra¿am.

A pasemka robione rozja¶niaczem mam ju¿ wypróbowane przez lata ¶wietlne
Jaki¶ czas temu nawet wklejalam tu fotki z moim dawnym blondem.

Jestem ju¿ umówiona na pasemka na poniedzia³ek wieczór. Czy wytrwam z tym pomys³em, to nie wiem, bo potrafiê zmieniaæ decyzjê z minuty na minutê Je¶li mój pomys³ mi nie przejdzie to bêdê mia³a znowu pasemka, ale nie wiem jak potem siê sobie spodobam, czy wytrwam. Mo¿liwe, ¿e pasemka nie wyjd± takie jak chcê, bo mam teraz jednak br±z, a kiedy¶ rozja¶nia³am tylko mój naturalny blond. Efekt bêdzie pewnie ciemniejszy, mo¿e ¿ó³ty albo pomarañczowy. .. kto wie czy w desperacji nie zamalujê tego znowu na br±z
Same wiecie jak szybko zmieniaj± mi siê upodobania i pomys³y.

Tak wiêc zobaczymy czy siê poddam czy nie. Je¶li nie, to oczywi¶cie wklejê fotki
Stary 2015-07-24, 14:18   #2188
SceneQueene
Zakorzenienie

Mój s³ownik ju¿ nie wiem który raz ten b³±d zrobi³ :-D. Potem siê dziewczyny dziwi± czemu piszê o blondzie jak pytaj± o br±z i odwrotnie :-D.

Mam teraz ombre br±z- blond i zdecydowanie mi siê znudzi³o. Mam je ju¿ do¶æ d³ugo i lubiê, ale od s³oñca blond zrobi³ siê bia³o-¿ó³ty a br±z rudy, wiêc my¶lê o zmianie na ch³odny br±z (oczywi¶cie stopniowo, ¿eby na blondzie mi zieleñ czasem nie wyskoczy³a). Zobaczymy co z tego wyjdzie.

OkiemJulii
FB
Insta
Stary 2015-07-25, 22:13   #2189
MorganLeFay
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 780
GG do MorganLeFay

Cytat:
Napisane przez goldika Poka¿ wiadomo¶æ
walczenie z rudzic± na br±zach jest tak samo upierdliwe jak walczenie z ¿ó³cic± na blondach. W sumie nie wiem co gorsze. U siebie wolê rudy br±z ni¿ ¿ó³ty blond
Hihi podpisujê siê pod tym w 100% Chwilowo nie walczê z ¿ó³cic±, kupi³am p³ukankê ró¿ow± cyklamen i wychodzi ¶liczny truskawkowy blondzik nooo chyba ¿e przesadzê z ilo¶ci± to dziki ró¿
MorganLeFay jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-07-27, 17:44   #2190
rumpleteazer
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 622

Cytat:
Napisane przez MorganLeFay Poka¿ wiadomo¶æ
i wychodzi ¶liczny truskawkowy blondzik nooo chyba ¿e przesadzê z ilo¶ci± to dziki ró¿
Poka¿

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2022-11-20 00:40:56

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.