|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzień darmowej dostawy - zbiorczy
Właśnie dostałam paczkę z cefarm24, zamówione wczoraj po północy.
Wszystko ok, terminy ważności min. do czerwca 2016 r., dobrze zapakowane, wszystko owinięte folią bąbelkową (nawet pudełka z tabletkami ), a do tego pudło uzupełnione szarym papierem, żeby nic się nie przesuwało.Ja w sumie zrobiłam 11 zamówień, głównie prezenty i rzeczy, które od dawna chciałam, a były to niewielkie kwoty i nie chciało mi się dopłacać za przesyłkę. Mniej więcej 1/3 zamówień jest już wysłanych.
|
|
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
Do mnie również dotarła powieszą paczka z DDD, z Tytkasmaku
Jeszcze jakieś 5 paczek do odebrania
|
|
|
#2163 |
|
Zadomowienie
|
Do mnie przyjechała godzinę temu poduszka ładująca
O reszcie nic nie słychać. Ja wydałam dużo, bo ok. 400zł, ale dla siebie wzięłam tylko tusz Miss Manga
|
|
#2164 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale mają sporo naprawdę ładnych rzeczy a jak jestem na zakupach to nigdy nie chce mi się nosić takich nieporęcznych rzeczy tudzież robić kursów do samochodu. No to sobie odbiłam Przypomniało mi się, że jednak zrobiłam 7 zamówień, to o którym zapomniałam przyszło z herbaciarni Pożegnanie z Afryką. Wzięłam jedną czarną i jedną zieloną na spróbowanie, właśnie piję czarną długi pocałunek na dobranoc z kakaem i orzechami, pięknie pachnie, więc pewnie do tego sklepu wrócę. Niech Five o'clock żałuje iż wycofał się z akcji |
|
|
|
|
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dopiero zrobiłam połowę przelewów
Reszta na wieczór zostaje ![]() Z super koszyka wzięłam dwa zamówienia (jedno już opłaciłam- drugie opłacę jak to będzie nadane) bo mi się z paczkomatu dżwigać nie będzie chciało
|
|
#2166 |
|
Zadomowienie
|
Ja skusiłam się w tym roku na:
- naszezoo: zabawki i drobiazgi dla kota; zamówienie kompletowane - mintishop: pędzel Hakuro h50, paleta Sleek, rozświetlacz i pomadka MUR; zamówienie wysłane - ezebra: radełko, podwójny pędzelek z Catrice do smokey eyes, dwie pomadki w kredce z Rimmela (jedna dla siostry do prezentu); zamówienie kompletowane - ekobieca: dwie pary separatorów, podkład Revlon Nearly Naked, pomadka MUR (dla siostry do prezentu); zamówienie oczekuje na realizację. Wydałam w sumie jakieś 140 zł, ale to były już od dawna zaplanowane zakupy, więc jestem bardzo zadowolona w minti i ezebrze skorzystałam z 5% rabatu, a na ekobiecej z 15%. Chciałam kupić Nearly Naked, ale nigdzie go nie widziałam w znajomych mi sklepach, a dzięki tego wątkowi znalazłam go w ekobiecej ![]() Szkoda, że nie znałam wcześniej tego sklepu, bo miałabym paletę Sleeka jeszcze taniej niż w minti. Tego pędzla Hakuro tam nie znalazłam dostępnego, więc aż tak mi nie szkoda, że przepłaciłam
Edytowane przez iceina Czas edycji: 2014-12-03 o 13:33 |
|
|
|
|
#2167 |
|
Konto usunięte
|
szkoda, że DDD nie trwa dwóch dni
![]() ja wydałam tylko 135zł, zrobiłam 5 zamówień (książki, herbaty, home&you, karusek, 3trolle) Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2014-12-03 o 13:32 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2168 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201607110949 Czas edycji: 2014-12-03 o 13:38 |
|
|
|
|
|
#2169 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2171 |
|
Konto usunięte
|
Właśnie doszedł kwas z ecospa, błyskawicznie
|
|
|
|
|
#2172 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2173 |
|
Konto usunięte
|
Doszły do mnie woski z goodies, piękne są
|
|
|
|
|
#2174 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zrobiłam 3 zamówienia:
- żel do mycia twarzy Green Pharmacy z zieloną herbatą za 5,59 - był rabat 20% dla nowych klientów ![]() - olejek z drzewa herbacianego, olej rycynowy i nalepka na produkt za ponad 20 zł z ecospa -ałun za ponad 20 zł z naturalne piękno by calaya i do tego próbka olejku z pestek arbuza 5ml Jestem zadowolona z tych okazji i czekam z niecierpliwością na paczuszki
|
|
#2176 |
|
Raczkowanie
|
Ja zrobiłam 4 zamowienia. Na strefaurody, ecospa, zinn i na biurwa, ależ tym ostatnim to sama nie wiem jak jest, bo robiłam je tuż przed polnoca (do ostatniej chwili nie mogłam się zdecydować), no i kupiłam bez rejestracji, bo już na to nie miałam czasu, wybralam szybki przelew, ale że nie było mojego banku, a po kartę nie chciało mi się wstawać to odlozylam to na dzisiaj wieczór, na majla dostałam informację, aby kliknąć w link potwierdzający zamówienie, ale jeszcze tego nie zrobiłam, a tu dzisiaj wchodzę na @ i jest wiadomość od biurwy, że zamowienie jest w trakcie realizacji i dadzą znać jak wyślą, dziwne skoro go nie potwierdziłam
|
|
|
|
|
#2177 |
|
Makeup challenge winner
|
Czekam na 20 paczek. Niestety nie wszystkie udało mi się zamówić do paczkomatów. Ale niech no tylko kurier znowu pomyli się i przekaże moją przesyłkę sąsiadce...
|
|
#2178 |
|
Zakorzenienie
|
Coś kupiła?
|
|
#2179 |
|
Makeup challenge winner
|
Oj różności z dziedziny kosmetyki, niedostępne stacjonarnie, półprodukty i surowce, preparaty. Zamówienia w większości na kwotę 20 zł lub mniej jak się dało. Tylko z pędzlami Hakuro trochę zaszalałam, bo cena z kodem na ekobieca była okazyjna.
Co to jest "Centralna Baza Danych ZST" w Poczcie Polskiej?
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-12-03 o 15:39 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2181 |
|
Matka Smoka
|
Dostalam sms od paczkomatow o pierwszej dostawie, ale dziwny jest. Ma dopiske ,,mobilny" i info, ze odbior do godz. 21. Wiecie o co chodzi?
|
|
|
|
|
#2182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może to to![]() Przyszła Tołpa z soboty - porządnie zapakowane, jestem bardzo zadowolona. z fb inpost Cytat:
'Cause for all we know we might be dead by tomorrow. Edytowane przez a34 Czas edycji: 2014-12-03 o 16:43 |
||
|
|
|
|
#2183 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez macka Czas edycji: 2014-12-03 o 16:46 |
|
|
|
|
|
#2184 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszła druga Tolpa, ale w niej oprócz 2 saszetek dla mnie kosmetyki na prezenty.
I przyszły wczorajsze koperty z Cmyka
|
|
#2185 |
|
Makeup challenge winner
|
Muszę pochwalić Aptekę olimpijską. Do mojego zamówienia na 21 zł dodali 2 próbki Balmer's Cocoa Butter. Odkleiłam taśmę zabezpieczającą, a pod spodem napis Cefarm
. Znaczy, że odkupują od nich, ale dlaczego mają niższe ceny na niektóre produkty niż Cefarm 24, tego wytłumaczyć nie potrafię.Tołpa dodaje w ulotce po dwa kody zniżkowe na maseczki w specjalnej kopercie.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-12-03 o 19:55 |
|
|
|
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo polecam sklep Ekosfera - odebrałam już dzisiaj paczkę, wszystko tak jak trzeba i bardzo miły dostawca
|
|
|
#2187 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#2188 |
|
Killing me softly
|
Pochwalcie się, jaki prezent- niespodziankę dostałyście przy zamówieniu z ekobiecej. Ja dziś zrobiłam drugie zamówienie, poniosło mnie, ale -15% i tania wysyłka do kiosku Ruchu zadziałały swoje
|
|
#2189 |
|
Rozeznanie
|
Wydałam razem 120 zł na ezebra, magiczne Indie, a. olimpijska i ekobieca, nie licząc kallosa na ezebrze to były przemyślane zakupy.
A w tamtym roku tylko 20zł na tołpie
|
|
#2190 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Wczoraj zrobiłam u nich spore zamówienie. Też ciekawa jestem niespodzianki.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.

), a do tego pudło uzupełnione szarym papierem, żeby nic się nie przesuwało.

Jeszcze jakieś 5 paczek do odebrania

ale mają sporo naprawdę ładnych rzeczy a jak jestem na zakupach to nigdy nie chce mi się nosić takich nieporęcznych rzeczy tudzież robić kursów do samochodu. No to sobie odbiłam 

. Znaczy, że odkupują od nich, ale dlaczego mają niższe ceny na niektóre produkty niż Cefarm 24, tego wytłumaczyć nie potrafię.