Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 17 - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-16, 15:00   #2161
majka.bzzz
Raczkowanie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 17

to co o 6.00 u niego pod gabineetem;d;d;?? hehe
majka.bzzz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 15:02   #2162
koteczka18
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez majka.bzzz Pokaż wiadomość
to co o 6.00 u niego pod gabineetem;d;d;?? hehe
A co dzisiaj jade pod gabinet nie no okolo 13 pojade.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Stary 2014-05-16, 15:06   #2163
201701051337
Konto usunięte

To jest wielka niewiadoma jak się zachowa lekarz jeżeli mamy watpliwosci co do załozen oper, efektu itp. Teraz Koteczka będzie walczyć o swoje i na pewno da radę bo trafiła na dobrego specj, przynajmniej z takim zalozeniem się idzie.
Niestety jak to bywa zalozenie i teoria jedno a tak jak w przpadko nkolodii zycie drugie.
Szkoda ze nie ma w wiecej wpisów i opinii jak zachowuja sie lek jak cos spieprza,i jak ma sie dalszy bieg sprawy, przeciez wielu znich ma tyle lat praktyki, na pewno nie maja 100% efektywnosci zabiegów.
Kazdy pracujac tyle lat w zawodzie nieraz sie pomylil z czyms tam....a tu taka delikatna i wazna materia sprawy...
Wydaje mi sie ze osoby ktorym cos spieprzono tez nie maja juz potem sily udzielac sie na forum i wogole. A jezeli dodac do tego komentarze innych ktorzy nie poddali sie oper a tylko krytykuja to naprawde moze byc juz za duzo na nerwy takiej pokrzywdzonej osoby....
201701051337 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 15:06   #2164
Misiaczek80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez koteczka18 Pokaż wiadomość
Hmmm mam jechać i mnie przyjmie bez kolejki pomiędzy operacjami. Widzocznie Sie stesknil :P

super wiadomość!!! Oby dużo czasu Ci poświęcił i powiedział konkretnie co zrobić
Misiaczek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 15:49   #2165
aszkim
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Misiaczek80 Pokaż wiadomość
Żeby nie było-nikogo nie namawiam. Trzeba też mieć własny rozum i rozwagę. Jak już pisałam, byłam w szoku jak L.P chciał mi prawie 500 wepchnąć a M.K powiedział, że u mnie max 310 implant okrągły.

No to niezle :/ Zauważyłam ze ten lekarz lubi bądź namawia, na duze piersi. Chyba chce byc z tego kojarzony , ze to on robi wielkie piersi.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

aszkim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 15:50   #2166
Misiaczek80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maljozmaz Pokaż wiadomość
To jest wielka niewiadoma jak się zachowa lekarz jeżeli mamy watpliwosci co do załozen oper, efektu itp. Teraz Koteczka będzie walczyć o swoje i na pewno da radę bo trafiła na dobrego specj, przynajmniej z takim zalozeniem się idzie.
Niestety jak to bywa zalozenie i teoria jedno a tak jak w przpadko nkolodii zycie drugie.
Szkoda ze nie ma w wiecej wpisów i opinii jak zachowuja sie lek jak cos spieprza,i jak ma sie dalszy bieg sprawy, przeciez wielu znich ma tyle lat praktyki, na pewno nie maja 100% efektywnosci zabiegów.
Kazdy pracujac tyle lat w zawodzie nieraz sie pomylil z czyms tam....a tu taka delikatna i wazna materia sprawy...
Wydaje mi sie ze osoby ktorym cos spieprzono tez nie maja juz potem sily udzielac sie na forum i wogole. A jezeli dodac do tego komentarze innych ktorzy nie poddali sie oper a tylko krytykuja to naprawde moze byc juz za duzo na nerwy takiej pokrzywdzonej osoby....
Moja mądralka
Taka jest prawda, że osoby które opowiadają o nieudanej operacji są traktowane jak idioci przez innych. Zaraz lecą komentarze o których już pisałam kiedyś: "Cycki sobie powiększyłaś? Rozum sobie powiększ!" albo "i po co Ci to było". Ciężko też żalić się na forum tematycznym, gdzie jest sielsko-anielsko, ochy i achy a wszystko jest takie piękne i idealne. Ludzie rozmawiają o ciuszkach, ploteczkach i duperelkach, więc gdzie jest miejsce na ludzką tragedię?
Co do lekarzy i ich bezawaryjności-moje Kochanie powtarza "ten nie spieprzy, co nic nie robi"
Stary 2014-05-16, 15:51   #2167
koteczka18
Wtajemniczenie

Cytat:
Koteczko ale ta Twoja Kruszynka to juz teraz prawie panienka taka śliczna i duża , jak patrzę na moje dzieci to nie moge sie nadziwić ze sa takie cudowne i moje hehe

Moja mala ma 4latka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-16, 15:52   #2168
Olivkaa200
Zakorzenienie

Była jedna cycolinka dawno tem ktorej LP obiecal pod miesien a bylo pod gruczoł ale co z nia dalej to nie wiem od tamtej chwili zniknęła z forum

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 15:54   #2169
EmilyO
Zadomowienie

Heja dziewczynki! wróciłam dopiero co z sesji... męczący dzień naprawdę, cały czas na nogach, cały czas dobieranie bizuterii, tworzenie zestawów, zakładanie, ściąganie, chowanie, aaaaa w między czasie robienie zdjęć backstage'owych, ale normalnie warto było byłam z siebie dumna, zwłaszcza, że sesja była mocno pod moje potrzeby robiona, to ciuchy dobierano do mojej biżuterii, a nie na odwrót
EmilyO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 15:55   #2170
koteczka18
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fankam Pokaż wiadomość
Wlasnie unsafe i madzikowo maja fajne cyce. Jaccom nie kojarze, jak dolaczylam do forum to nkoldi tez nie bylo wiec nie mialam okazji dokladnie wiedziec o co chodzi w tych niedanych skutkach operacji i czy naprawde az tak zle. Jesli nie lp to jest jeszcze wielu innych lekarzy. Bo niestety moja wyjsciowka łatwa nie jest.

jesli faktycznie lp wklada pod gruczol a mowi, ze pod miesien to troche niefajnie, jakiejs dziewczynie z forum tak zrobil?
Kochana ja jakies 2 lata temu siedzialam na beuty forum i tam były takie przypadki ze włożył te p.i.py a potem po roku jak laski wymienialy to okazało się ze po swojemu umiejscowil implant... ehh dziwne ze potrafi stworzyć cuda a nie chcę okazać się człowiekiem jak cos idzie nie tak:/

Stary 2014-05-16, 15:55   #2171
201701051337
Konto usunięte

Cytat:
Moja mądralka
Taka jest prawda, że osoby które opowiadają o nieudanej operacji są traktowane jak idioci przez innych. Zaraz lecą komentarze o których już pisałam kiedyś: "Cycki sobie powiększyłaś? Rozum sobie powiększ!" albo "i po co Ci to było". Ciężko też żalić się na forum tematycznym, gdzie jest sielsko-anielsko, ochy i achy a wszystko jest takie piękne i idealne. Ludzie rozmawiają o ciuszkach, ploteczkach i duperelkach, więc gdzie jest miejsce na ludzką tragedię?
Co do lekarzy i ich bezawaryjności-moje Kochanie powtarza "ten nie spieprzy, co nic nie robi"

No właśnie , ja uważam ze nie należy sie wstydzić swoich błędów tylko uczciwie je naprawiać albo chociaż próbować . Zostawianie pacjenta samemu sobie jest karygodne , nieetyczne. , niemoralne i haniebne ....
Tylko ja chyba za naiwna na ten świat jestem jak to mówią moi koledzy z pracy " idealistka " hehe

Stary 2014-05-16, 15:56   #2172
aszkim
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez EmilyO Pokaż wiadomość
Heja dziewczynki! wróciłam dopiero co z sesji... męczący dzień naprawdę, cały czas na nogach, cały czas dobieranie bizuterii, tworzenie zestawów, zakładanie, ściąganie, chowanie, aaaaa w między czasie robienie zdjęć backstage'owych, ale normalnie warto było byłam z siebie dumna, zwłaszcza, że sesja była mocno pod moje potrzeby robiona, to ciuchy dobierano do mojej biżuterii, a nie na odwrót

Super Gratuluje. Zdolniacha z Ciebie.

aszkim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 15:57   #2173
koteczka18
Wtajemniczenie

Cytat:
Gratulacje, moje drugie tez takie duze było, jak mi Ją dali na brzuch po porodzie to już było niemowlę a nie noworodek hehe

Co do tego całego L.P. moze i zrobił kilku dziewczynom tu fajne piersi moze jest i tanszy .... ale same wiecie jak jest .... jak jest dobrze to jest dobrze, a prawdziwe oblicze człowieka w tym przypadku lek med czyli Przysiega Hipokratesa i takie tam, poznaje się wtedy kiedy coś się zwali, z przyczyn obiektywnych czy błędu w sztuce lekarskiej do której jak wiadomo nigdy żaden z lek sie nie przyzna.
Więc nie chodzi o to ze jednej nkolodii cos spieprzyl a reszta dziewczyn zadowolona, tylko chodzi o to ze w przypadku nkolodii pokazal jak sie zachowa jezeli cos nie pojdzie jak powinno.
O właśnie o to chodzi.... ze dobrego chirurga idzie poznać po tym jak sie zachowa jak coś pójdzie nie tak...

Stary 2014-05-16, 15:59   #2174
EmilyO
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aszkim Pokaż wiadomość
Super Gratuluje. Zdolniacha z Ciebie.

Dziękuję Na pewno się pochwalę jak już wszystko będzie ready a na razie mam na głowie pracę mgr no i op, zaraz wrzucę wyliczankę!
Stary 2014-05-16, 16:01   #2175
koteczka18
Wtajemniczenie

Cytat:
Dlatego ja poki co nie oceniam M.K. zobaczę jak się zachowa w poniedziałek. . A w ogóle to nie nowość ze L.P. nie bierze odpowiedzialności za spartacznie... ja to juz słyszałam tyle lat wstecz... nawet tutaj było pisane ze robi cuda ale jak nie wyjdzie to niestety jest sie z danym samym na siebie. .. wiadomo mozna grac w ruletkę. .. tez jak po operacji bylam nie zadowolona to dwa tyg po myślałam nad wymiana u niego... bo czlowiek ma nadzieję ze jemu się uda. . "Mnie to nie dotyczy".... a jak będzie życie pokazuje. ...

Stary 2014-05-16, 16:02   #2176
Misiaczek80
Zadomowienie

Cytat:
Wspaniale Emily Zuch dziewczynka! Aż czuć euforię po przeczytaniu Twojego posta Gratuluję!
Stary 2014-05-16, 16:06   #2177
EmilyO
Zadomowienie

Cytat:
Wspaniale Emily Zuch dziewczynka! Aż czuć euforię po przeczytaniu Twojego posta Gratuluję!
bo właśnie euforia mnie rozpiera nie mogę doczekać się zdjęć )
Stary 2014-05-16, 16:07   #2178
koteczka18
Wtajemniczenie

Cytat:
Moja mądralka
Właśnie. .. kiedyś jak ciebie nie było jeszcze na forum padl komentarz ze narzekamy i ze to forum stalo sie antycyckowe.... ale to gdzie mam napsiac ze cos sie nie udało? ?? Ze nie tak mialo byc?? Na sile mamy się cieszyć? ?? Trzeba pisać ze powiększenie piersi to nie tylko aspekt ze bedzie więcej i piękniej ale tez ze cos moze pójść nie tak, albi efekt nie bedzie satysfakcjonujacy.. ciezko napisac kobiecie ktorej spartaczono biust ze powinna się cieszyć z tego co ma... płacimy i niestety wymagamy tak? Żeby efekt byl jednak w miarę możliwości zadowalający. .. nie chodzi mi o rozmiar albo o za duży rowek...chodzi mi o aspekt.taki co często wystepuje ostatnio "za duzo skory" nie po to robilam piersi zeby dyndaly mi fałdy... piers ma byc jedrna bo taki jest za mysl operacji
... polepszyć. ..

Stary 2014-05-16, 16:14   #2179
fankam
Rozeznanie

Cytat:
Kochana ja jakies 2 lata temu siedzialam na beuty forum i tam były takie przypadki ze włożył te p.i.py a potem po roku jak laski wymienialy to okazało się ze po swojemu umiejscowil implant... ehh dziwne ze potrafi stworzyć cuda a nie chcę okazać się człowiekiem jak cos idzie nie tak:/

ojej moze otwiera cyca i jak nie daje rady pod miesien to wklada pod gruczol, kicha moze sie zdarzyc u kazdego lekarza, ale to jest juz brzydkie zachowanie... no coz i dobrze, ze teraz mam duzo czasu to bede mogla sie lepiej rozejrzec w temacie, ale mejla do Lp wysle, ciekawa jestem propozycji

majlo nie jestem w stanie nadrobic wszystkiego, widzialam, ze masz termin na pazdzirnik, ale wklada w koncu pod miesien czy jak? Ty tez pisalas, ze mialas fraksel? Mozesz powiedziec jak efekty czy oprocz tradziku i usuniecia plam cos jeszcze? I czy bardzo strasznie to wygladalo po zabiegu czy bralas zwolnienie z pracy?
Stary 2014-05-16, 16:46   #2180
201701051337
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez fankam Pokaż wiadomość
ojej moze otwiera cyca i jak nie daje rady pod miesien to wklada pod gruczol, kicha moze sie zdarzyc u kazdego lekarza, ale to jest juz brzydkie zachowanie... no coz i dobrze, ze teraz mam duzo czasu to bede mogla sie lepiej rozejrzec w temacie, ale mejla do Lp wysle, ciekawa jestem propozycji

majlo nie jestem w stanie nadrobic wszystkiego, widzialam, ze masz termin na pazdzirnik, ale wklada w koncu pod miesien czy jak? Ty tez pisalas, ze mialas fraksel? Mozesz powiedziec jak efekty czy oprocz tradziku i usuniecia plam cos jeszcze? I czy bardzo strasznie to wygladalo po zabiegu czy bralas zwolnienie z pracy?
Fankam moj chir uparł się pod gruczoł, jest przekonany ze to metoda dla mnie, zobaczył moje piersi, uwaza ze mam duzo swojego gruczolu. Mam piersi faktycznie w miare jedrne i duze obszarowo tylko sa za plaskie, twierdzi ze beda duze (440 ml Nagory) ale rozmiaru 80D nie przekrocze, sterczące ale wygladajace jak moje. Mierzylam u niego te implanty i powiem Ci ze jak je wlozylam to nie pogadasz- sex bomba takie wielkie mi wyjda, bylam skromnie ubrana ale ja se wlozylam implanta do stanika to powiem Ci ze EFEKT byl az mój TZ zrobil oczy wielkie prawie jak te cyce hehe

Co do fraxela, hm, jest super na wszystko, ale wymaga dużo cierpienia i cierpliwosci. Nie wiem ile masz lat, moja skore odmlodzil o 10 (!), usuwa nawet mega tradzik taki jak ja mialam ale tez prowokuje produkcje kolagenu, twarz sie robi taka jedrna gladka jak po jakim liftingu, efekt cudo. Zreszta czytalam ze Angelina Jolie tak sie wlasnie odmladza i teraz wierze. Laser ma MOC. Ja mialam zabieg robiony na najwiekszej mocy, bo to byl pokaz, nic za niego nie placilam,ale chcieli osiagnac mega efekt to pojechali po programie laserowym hehe.
Ból jest bardzo duzy przy takiej mocy. Smaruja Cię Emla ale zabieg dlugo trwa bo leca partiami i tak gdzies w polowie albo i wczesniej Emla przestaje dzialac a nie moga jej znowu nalozyc i odczekac, wiec cierpi sie bardzo. Porownam to do swiadomego poparzania skory krok po kroku....bo tak to wlasnie dziala, to sa oparzenia skory kontrolowane dla osiagniecia zamierzonego efektu.Bezposrednio po samym zabiegu jestes bardzo opuchnieta i zaczyna sie saczyc krew z osoczem, dwa dni jestes nie do zycia. Do pracy poszlam szybko bo uzywalam masci Solcoseryl - dializat krwi cielecej, swietnie mi goila. Ale czytalam tu chyba patiangel tez miala robiony ten zabieg juz z 3 razy, ze jej lek zabrania stosowania masci zanim sie pojawi nowa skora. Ja sobie tego nie wyobrazam, w zasadzie stosowalam ta masc chyba od razu. Pierwsza i druga noc to przyklejanie sie wlasna krwia i osoczem do poduszki. Potem to zasycha robia sie strupki i zaczyna sie wszystko goic. Jakis czas masz jeszcze taka delikatna siateczke na twarzy, ale widoczna tylko pod sloncem. Ona schodzi dosc szubko. Ta siateczka zawsze robi sie od frakcji, tzn.od naswietlania skory tym laserem wlasnie frakcjami czyli nie po calosci tak jak mialam np przy fotonie (ale to zupelnie inny laser-bardzo gleboko zluszczajacy), tylko co jakis tam mikromm skóry.
Zabieg wywoluje stan podgoraczkowy i tak ma wlasnie byc, to znak ze jest moc i organizm walczy z zapaleniem czyli tym poparzeniem.
Ogólnie przyrownujac, bol jest gorszy niz przy depilacji laserowej okolic intymnych, trwa nawet do 48 godzin, jednak z kazdym dniem widac roznice i efekty.
Polecam, dla mnie to najlepszy zabieg jaki mialam na twarz.
Jak skoncze brac swoje antybiotyki na pewnio zrobie go jeszcze ze 2 razy.Acha mówilas ze cos bierzesz na swoj tradzik? Antybiotyki z pewnych grup sa mocnym przeciwskazaniem do wykonania tego zabiegu, gdyz stopien poparzenia skóry moze wyjsc poza akceptowalna skale.
Zabieg ten rewelacyjnie odmladza , efekt jest naprawde widoczny i wymierny.To jest cierpienie które szybko owocuje, nie to co moj nosio na ktorego pelna urode czekam z utesknieniem.

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
Właśnie. .. kiedyś jak ciebie nie było jeszcze na forum padl komentarz ze narzekamy i ze to forum stalo sie antycyckowe.... ale to gdzie mam napsiac ze cos sie nie udało? ?? Ze nie tak mialo byc?? Na sile mamy się cieszyć? ?? Trzeba pisać ze powiększenie piersi to nie tylko aspekt ze bedzie więcej i piękniej ale tez ze cos moze pójść nie tak, albi efekt nie bedzie satysfakcjonujacy.. ciezko napisac kobiecie ktorej spartaczono biust ze powinna się cieszyć z tego co ma... płacimy i niestety wymagamy tak? Żeby efekt byl jednak w miarę możliwości zadowalający. .. nie chodzi mi o rozmiar albo o za duży rowek...chodzi mi o aspekt.taki co często wystepuje ostatnio "za duzo skory" nie po to robilam piersi zeby dyndaly mi fałdy... piers ma byc jedrna bo taki jest za mysl operacji
... polepszyć. ..

Czasem wydaje mi sie ze niektore osoby tut sa tylko po to zeby skrytykowac albo jakos skomentowac to co zrobilysmy albo co planujemy zrobic......A przeciez jak cos sie komus nie podoba nie musi tu wchodzic i tego czytac. Moje cialo moja decyzja moja sprawa.
Stary 2014-05-16, 16:48   #2181
Olivkaa200
Zakorzenienie

A ja Wam coś napisze kobietki podejmując się operacji plastycznej powiekszenia piersi szukamy kogos kto Nas zrozumie, kto nie będzie patrzyl na Nas jak dziwadlo po części tez szukamy "wsparcia" od osob ktore są juz po i trafiamy na rozne fora czytamy szukamy ogladamy. Chcemy tej operacji tak bardzo że przezd operacją mysle ze wiekszosc z Nas nie mysli że coś zlego może spotkac akurat Nas same. Przeglądamy mase zdjęc piersi przed i po i gdzies tam w głowie mamy wyobrazenie piersi takich jakie chcemy. Niestety przewaznie po operacji popadamy w lekka depresje bo to male bo to krzywe bo to wisza nadal Myśle że w duzym stopniu bierze sie to stad że sie naoglądamy zdjęc pieknych piersi nawet tu na forum i wlasnie my tez takie chcemy. Niestety każda z Nas jest inna i gabarytowo i wyjściókowo że tak powiem. I nie ma szans żeby nawet przy takim samym implancie wyszło coś takiego jak u naszej faworytki.
Przed moja operacja byla kadencja dziewczyn wlasnie od LP pieknych duzych piersi....przegladając ich zdjęcia dostawalam wypiekow na twarzy bo byly cudowne. Potem byla afera z pipami dziewczyn od tego dr bylo coraz mniej. Nastapila "moda" na jak najbardzej naturalny efekt i nie wiem czy to wychodzilo od lekarzy czy kazda z dziewczyn chciala miec jak najbardzej naturalny efekt. I nawet ja mialam w głowie te piekno "naturalnych" piersi. Jednak kiedy je zobaczylam poplakalam sie byly okropne...to nie bylo to co oczekiwalam a na forum co raz pojawiały się piekne pelne okragle piersi. I trwa to do tej pory że oczy mi sie swieca jak widze piekne kragle piersi. Dlatego czasami noz sie otwiera w kieszeni jak nektore z Was narzekają jednak rozumiem każdą z Was doskonale.
I mimo że zaraz mi stuknie 2 lata po operacji wiem że je wymienie na okragłe bo takie właśnie chce. Z drgiej jednak strony czy to nie będzie blędne kolo? A co jeżeli po drugiej operacji tez nie bedzie tak jak wlasnie sobie wymarzylam? Niech każda z Nas odpowie na to pytanie, ja zadaje je sobie codziennie i szczerze? pewna na 100% to ja nie jestem

Więc czasem warto docenić to co sie ma

Ależ sie rozpisalam ide walnąć piwo na dziś kończe z ta okropną praća

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2014-05-16, 17:06   #2182
koteczka18
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
A ja Wam coś napisze kobietki podejmując się operacji plastycznej powiekszenia piersi szukamy kogos kto Nas zrozumie, kto nie będzie patrzyl na Nas jak dziwadlo po części tez szukamy "wsparcia" od osob ktore są juz po i trafiamy na rozne fora czytamy szukamy ogladamy. Chcemy tej operacji tak bardzo że przezd operacją mysle ze wiekszosc z Nas nie mysli że coś zlego może spotkac akurat Nas same. Przeglądamy mase zdjęc piersi przed i po i gdzies tam w głowie mamy wyobrazenie piersi takich jakie chcemy. Niestety przewaznie po operacji popadamy w lekka depresje bo to male bo to krzywe bo to wisza nadal Myśle że w duzym stopniu bierze sie to stad że sie naoglądamy zdjęc pieknych piersi nawet tu na forum i wlasnie my tez takie chcemy. Niestety każda z Nas jest inna i gabarytowo i wyjściókowo że tak powiem. I nie ma szans żeby nawet przy takim samym implancie wyszło coś takiego jak u naszej faworytki.
Przed moja operacja byla kadencja dziewczyn wlasnie od LP pieknych duzych piersi....przegladając ich zdjęcia dostawalam wypiekow na twarzy bo byly cudowne. Potem byla afera z pipami dziewczyn od tego dr bylo coraz mniej. Nastapila "moda" na jak najbardzej naturalny efekt i nie wiem czy to wychodzilo od lekarzy czy kazda z dziewczyn chciala miec jak najbardzej naturalny efekt. I nawet ja mialam w głowie te piekno "naturalnych" piersi. Jednak kiedy je zobaczylam poplakalam sie byly okropne...to nie bylo to co oczekiwalam a na forum co raz pojawiały się piekne pelne okragle piersi. I trwa to do tej pory że oczy mi sie swieca jak widze piekne kragle piersi. Dlatego czasami noz sie otwiera w kieszeni jak nektore z Was narzekają jednak rozumiem każdą z Was doskonale.
I mimo że zaraz mi stuknie 2 lata po operacji wiem że je wymienie na okragłe bo takie właśnie chce. Z drgiej jednak strony czy to nie będzie blędne kolo? A co jeżeli po drugiej operacji tez nie bedzie tak jak wlasnie sobie wymarzylam? Niech każda z Nas odpowie na to pytanie, ja zadaje je sobie codziennie i szczerze? pewna na 100% to ja nie jestem

Więc czasem warto docenić to co sie ma

Ależ sie rozpisalam ide walnąć piwo na dziś kończe z ta okropną praća
Masz rację olivko...

Stary 2014-05-16, 17:19   #2183
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Masz rację olivko...
cieszę sie koteczko że sie ze mna zagadzasz

i uwierz w piękno swoich piersi one sa sliczne!(i nie pisze tu tego żeby sie komus przypodobać jak to zostałam oskarżona ostatnimi czasy )ale dlatego że tak jest, siedze tu juz dobre kilka lat naoglądałam sie tyle piersi że mysle pobijam facetow w tym i dla mnie jedne z kilku moich faworytek

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2014-05-16, 17:22   #2184
EmilyO
Zadomowienie

Wyliczanka na dziś:

Sameriza - 19.05 - 3
luna160 20.05 - 4
EmilyO 21.05 - 5
Gagak 17.06. - 32
Madlen666 26.06 - 41
Czekoladovaa 31.07 - 76
BeataPiekar 29.08. - 105
Stary 2014-05-16, 17:25   #2185
Misiaczek80
Zadomowienie

Cytat:
Masz rację olivko...

Koteczko, zgadzasz się z tym?
Czyli już nie będzie rzucania się pod tira i topienia pod prysznicem? Już nie będziesz poprawiała?

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Cytat:
Wyliczanka na dziś:

Sameriza - 19.05 - 3
luna160 20.05 - 4
EmilyO 21.05 - 5
Gagak 17.06. - 32
Madlen666 26.06 - 41
Czekoladovaa 31.07 - 76
BeataPiekar 29.08. - 105

Oj, będziemy miały ciężki tydzień i moc wrażeń
Stary 2014-05-16, 17:26   #2186
Olivkaa200
Zakorzenienie

EmilyO jak psanie pracy ?

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2014-05-16, 17:31   #2187
koteczka18
Wtajemniczenie

Cytat:
cieszę sie koteczko że sie ze mna zagadzasz

i uwierz w piękno swoich piersi one sa sliczne!(i nie pisze tu tego żeby sie komus przypodobać jak to zostałam oskarżona ostatnimi czasy )ale dlatego że tak jest, siedze tu juz dobre kilka lat naoglądałam sie tyle piersi że mysle pobijam facetow w tym i dla mnie jedne z kilku moich faworytek
Hah chciałaś się komuś przypodobac ?? Możesz mi slodzic a co mi tam niech mi znikna te fałdy a będę happy

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

Cytat:
Czyli już nie będzie rzucania się pod tira i topienia pod prysznicem? Już nie będziesz poprawiała?

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Kochana chce tylko aby te fałdy zniknęły. .. na cyckach sie swiat nie kończy tak to mi sie nawet podobaja ale maja byc ... symetryczne W miare a nie kanciate...

Stary 2014-05-16, 17:35   #2188
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Hah chciałaś się komuś przypodobac ?? Możesz mi slodzic a co mi tam niech mi znikna te fałdy a będę happy
nie koteczko nie chcialam nikomu sie przypodobac zostalam o to "oskarżona" bo chyba jestem za miła sama nie wiem o co chodzi dokladnie jestem jaka jestem mila ale z pazurem wole byc taka niż sztucznie być chamska
nie wiem nie widze fald u ciebie bo nie masz w albumie wiec nie moge byc obiektywna ja widze je byez fald

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2014-05-16, 17:38   #2189
koteczka18
Wtajemniczenie

Cytat:
nie koteczko nie chcialam nikomu sie przypodobac zostalam o to "oskarżona" bo chyba jestem za miła sama nie wiem o co chodzi dokladnie jestem jaka jestem mila ale z pazurem wole byc taka niż sztucznie być chamska
nie wiem nie widze fald u ciebie bo nie masz w albumie wiec nie moge byc obiektywna ja widze je byez fald
To teraz jak będziesz komentowała jakieś cycki to pisz:"ale brzydkie kobieto kto cie tak oszpecil " haha ja nie czytałam tego typu oskarżeń wiec się pytam no nie mam w albumie bo jakos nie ma się czym chwalić. ...:/

Stary 2014-05-16, 17:42   #2190
EmilyO
Zadomowienie

Cytat:

Oj będzie ciężki tydzień jak my 3 mamy dzień po dniu, to współczuje Wam jak jednocześnie wszystkie będziemy Wam tu jojcyć z bólu

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Cytat:
EmilyO jak psanie pracy ?
Aaa no właśnie nijak, przez tą sesję foto jutro zadzwonie do promotora czy mogę w tygodniu mu podrzucić pracę i siądę przez weekend, więcej czasu będę mieć na napisanie, na jutro na 9 to bym musiała całą noc pisać a taka padnięta jestem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości