Staraczki i Mamusie cz. 7 (szczęsliwa) - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-03, 10:22   #2161
Gosiaak2008
Raczkowanie

GG do Gosiaak2008
Dot.: Staraczki i Mamusie cz. 7 (szczęsliwa)

Hej
Witam Was w "przepiękny" deszczowy dzionek

Goodgirl wow super decyzja o wyjeździe i dzidziusiu, 3 mam za Ciebie kciuki

Ringo napisz końiecznie po wizycie

Sonia ja też jestem mega fanką kosmetyków, (ciuchów, butów itp też niestety) już się nie mieszczę trochę z nimi w łazience ale co tam.
I jeszcze siostra M pracuje w Sephorze i mam okrutne zniżki, zmuszające do częstych zakupów

buuu aaaaaaa rób tescior !!!

Ja właśnie czekam na moją małą bo jest z M u alergologa na testach i trochę się martwię jak wyjdą :/
Stary 2014-06-03, 10:27   #2162
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosiaak2008 Pokaż wiadomość
Hej
Witam Was w "przepiękny" deszczowy dzionek

Goodgirl wow super decyzja o wyjeździe i dzidziusiu, 3 mam za Ciebie kciuki

Ringo napisz końiecznie po wizycie

Sonia ja też jestem mega fanką kosmetyków, (ciuchów, butów itp też niestety) już się nie mieszczę trochę z nimi w łazience ale co tam.
I jeszcze siostra M pracuje w Sephorze i mam okrutne zniżki, zmuszające do częstych zakupów

buuu aaaaaaa rób tescior !!!

Ja właśnie czekam na moją małą bo jest z M u alergologa na testach i trochę się martwię jak wyjdą :/
nie mozesz sioe denerwowac Gosiu
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-03, 10:29   #2163
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
biedna ((

jejku ucaluj ja ode mnie ;(

co jej jest?

ja w ogole za malo sypiam i wczoraj M juz na mnie nakrzyczal, ze mam na 5:30 wstac a chodze spac po 11tej, gdzie moj organizm min 7 godz musi miec a najlepiej 8 zebym sie dobrze czula.
i ze na bank nie dam tak ddlugo rady.
ma racje,ale on wraca z pracy caly tydzien o 22.. mam sie z nim w ogole nie widziec?

ale dzis ide wczesniej spac..
Ja chodze spac o 23-24 a wstaje o 5

Tez mam sporo kosmetykow. Ale na biezaco uzywam, kremy, plyn micelarny, peeling, maseczka itp. Do malowania mam cienie ale rzadko uzywam, bo na co dzien robie tylko kreske eyelinerem. Podklady mam dwa bo mieszam. I cala polke w lazience kosmetykow do wlosow.

Buu dla Malej i trzymam kciuki za test !

Moja kolezanka ktora podchodzi do in vitro ma dzis transfer. Mam nadzieje ze wszystko dobrze pojdzie

Wysłane z mojego LG-E455 przy użyciu Tapatalka
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-03, 10:33   #2164
Gosiaak2008
Raczkowanie

GG do Gosiaak2008

Cytat:
nie mozesz sioe denerwowac Gosiu
M właśnie dzwonił, że wziewne alergeny wyszły dobrze, za tydzień ma pokarmowe. Ale póki co jest ok
Stary 2014-06-03, 10:37   #2165
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
Ja chodze spac o 23-24 a wstaje o 5

Tez mam sporo kosmetykow. Ale na biezaco uzywam, kremy, plyn micelarny, peeling, maseczka itp. Do malowania mam cienie ale rzadko uzywam, bo na co dzien robie tylko kreske eyelinerem. Podklady mam dwa bo mieszam. I cala polke w lazience kosmetykow do wlosow.

Buu dla Malej i trzymam kciuki za test !

Moja kolezanka ktora podchodzi do in vitro ma dzis transfer. Mam nadzieje ze wszystko dobrze pojdzie

Ty we wlosy ja w buzke inwestuje haha;p
kazda do czegos ,ma jedna nozke bardziej haha;p

wlasnie zjadlam goracy kubek ogorkowa uwielbiam!
zalezy kto ile musi spac, ja musze 8h zeby sie czuc dobrze ;/ ale zazwyczaj spie ok 7
Cytat:
M właśnie dzwonił, że wziewne alergeny wyszły dobrze, za tydzień ma pokarmowe. Ale póki co jest ok
Stary 2014-06-03, 10:37   #2166
gornek
Zakorzenienie

Witam sie z poludnia w sumie, ale pranie juz 2 w pralce, zaraz musze co sklepu skoczyc, bo TZ sie zachcialo klopsow w sosie pomidorowym.
Co do alergii to ja mialam robione rok temu testy, mam na wszystkie cytrusy, plesn co za tym idzie serow plesniowychnie moge jesc a uwielbiam, zboza, trawy, pylki, siersc kota itp i jakos da sie z tym zyc :P
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-03, 10:50   #2167
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Ty we wlosy ja w buzke inwestuje haha;p
kazda do czegos ,ma jedna nozke bardziej haha;p

wlasnie zjadlam goracy kubek ogorkowa uwielbiam!
zalezy kto ile musi spac, ja musze 8h zeby sie czuc dobrze ;/ ale zazwyczaj spie ok 7

Jakbym mogla to bym spala dluzej, ale synek wstaje o 5 , 5:30 i koniec spania. Moglabym chodzic wczesniej spac, ale chce miec tez troche czasu dla siebie i meza. Jakos juz sie przyzwyczailam. tez kiedys wiecej spalam.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-03, 10:51   #2168
Gosiaak2008
Raczkowanie

GG do Gosiaak2008

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Witam sie z poludnia w sumie, ale pranie juz 2 w pralce, zaraz musze co sklepu skoczyc, bo TZ sie zachcialo klopsow w sosie pomidorowym.
Co do alergii to ja mialam robione rok temu testy, mam na wszystkie cytrusy, plesn co za tym idzie serow plesniowychnie moge jesc a uwielbiam, zboza, trawy, pylki, siersc kota itp i jakos da sie z tym zyc :P
No ja mam na kurz ( a specjalnie porządnicka nie jestem) , na sierść ( mam psa) , jabłka i marchewki też ponoć ( jem i nic mi nie jest) jedynie na kwitnące trawy i olchę reaguję kichająco, a no i na chemię, muszę w rękawiczkach sprzątać.

Ale moja mała ma od urodzenia problemy skórne trochę, co chwilę jej jakieś przesuszenia wyskakują ( takie placki suche) i próbujemy coś ustalić, bo tylko to zaleczamy ciągle jakimiś mazidłami.
Stary 2014-06-03, 10:52   #2169
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
No ja mam na kurz ( a specjalnie porządnicka nie jestem) , na sierść ( mam psa) , jabłka i marchewki też ponoć ( jem i nic mi nie jest) jedynie na kwitnące trawy i olchę reaguję kichająco, a no i na chemię, muszę w rękawiczkach sprzątać.

Ale moja mała ma od urodzenia problemy skórne trochę, co chwilę jej jakieś przesuszenia wyskakują ( takie placki suche) i próbujemy coś ustalić, bo tylko to zaleczamy ciągle jakimiś mazidłami.
To oby udalo sie ustalic od czego to. Mam kolezanke, ktorej synek jest alergikiem i widze jakie to uciazliwe...

Stary 2014-06-03, 10:54   #2170
Gosiaak2008
Raczkowanie

GG do Gosiaak2008

Cytat:
To oby udalo sie ustalic od czego to. Mam kolezanke, ktorej synek jest alergikiem i widze jakie to uciazliwe...

Dzięki Mam nadzieję, że kurcze ustalę w końcu albo co wyeliminować z diety albo czym definitywnie to zaleczyć.
Stary 2014-06-03, 10:55   #2171
gornek
Zakorzenienie

Oh jak od urodzenia to nic fajnego, no chyba ze ma atopowa skore po prostu i to raczej nie do konca da sie wyleczyc, tylko wlasnie smarowac. Ale na testach wyjdzie na co uczulona, zapewne przestaniecie jej dawac produkty na ktore wyjdzie alergia i jak sie poprawi tzn ze to byl strzal w dziesiatke, bedzie dobrze

Ja nie moge jesc zadnych owocow ze skora jak i orzechow bo mi jezyk puchnie ;/
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-03, 11:00   #2172
Gosiaak2008
Raczkowanie

GG do Gosiaak2008

Dziewczynki jeszcze z półki kosmetyki właśnie odebrałam od kumpeli ( bo mi zamawiała) genialne kosmetyki do włosów. Szampon i maska z LBiotica Biovax. Polecam gorąco, bez parabenów, SLS, SLES, glikolu super naturalne, pięknie pachnące i fajnie działające za genialną cenę.
Na necie opakowanie 500 ml za ok 20 zł. Testowałem już wiele i często droższych i to dużo i te są świetne

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Oh jak od urodzenia to nic fajnego, no chyba ze ma atopowa skore po prostu i to raczej nie do konca da sie wyleczyc, tylko wlasnie smarowac. Ale na testach wyjdzie na co uczulona, zapewne przestaniecie jej dawac produkty na ktore wyjdzie alergia i jak sie poprawi tzn ze to byl strzal w dziesiatke, bedzie dobrze

Ja nie moge jesc zadnych owocow ze skora jak i orzechow bo mi jezyk puchnie ;/
Osz kurde to ostro, niebezpiecznie wręcz z tym puchnącym językiem.
A co do atopowej skóry to dermatolog przed nami znowu niedługo, też jest takie podejrzenie bo M ma z atopową problemy.
Stary 2014-06-03, 11:25   #2173
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Jakbym mogla to bym spala dluzej, ale synek wstaje o 5 , 5:30 i koniec spania. Moglabym chodzic wczesniej spac, ale chce miec tez troche czasu dla siebie i meza. Jakos juz sie przyzwyczailam. tez kiedys wiecej spalam.

obym przy dzidzi sie przyzwyczaila
teraz juz tyle czasu i nie idzie;p
Cytat:

Gosiu biovax spoko ma kosmetyki , ale wlosy od czasu do czasu jednak potrzebuja tych szitow i truje je wtedy ulubiuonym gliss kurem;p
Stary 2014-06-03, 11:30   #2174
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
obym przy dzidzi sie przyzwyczaila
teraz juz tyle czasu i nie idzie;p

Gosiu biovax spoko ma kosmetyki , ale wlosy od czasu do czasu jednak potrzebuja tych szitow i truje je wtedy ulubiuonym gliss kurem;p
Zgadzam sie, ja raz w tygodniu myje szamponem z sls wlosy. Zreszta ja nie jestem jakas strasznie antyslsowa :P

Stary 2014-06-03, 11:31   #2175
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam sie, ja raz w tygodniu myje szamponem z sls wlosy. Zreszta ja nie jestem jakas strasznie antyslsowa :P

ja przewaznie gliss kurem.
przydalabys mi sie kochana w celu konsultacji do moich wlosow i doboru kosmetykow
chyba Cię wykorzystam
Stary 2014-06-03, 11:41   #2176
Almariel
Zakorzenienie

Nie ma sprawy Soniuska mi glisskur obciazal wlosy bardzo.

Stary 2014-06-03, 11:48   #2177
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma sprawy Soniuska mi glisskur obciazal wlosy bardzo.

ja nie moge uzywac nivea, head&shoulders, pantene i elseve.
wlosy po umyciu mam bvardziej tluste niz przed;/;/tragedia jakas ;/
Stary 2014-06-03, 11:48   #2178
kasikkkkka
Zadomowienie

witajcie
ja ostatnio tak tylko z doskoku, ale nie mam czasu na regularne pisanie z wami
jednak czytam na bieżąco
mlebi gratulacje
buu rób test, 3mamy kciuki

u nas w końcu się wyjaśniło, czemu mała taka niespokojna i płaczliwa, zwłaszcza w nocy
okazało się, że ma owsiki
dostała dziś rano pierwszą dawkę leku, mąż też, a ja mogę co najwyżej jeść czosnek i pestki dyni
masakra jednym słowem
dziś od rana już 3 pralki puściłam, a to jeszcze nie koniec
najgorsze, że pogody nie ma i nie mam gdzie suszyć
no nic, lecę dalej sprzątać i prasować, a w międzyczasie może jakiś obiad upichcę
miłego dzionka dziewczynki
Stary 2014-06-03, 11:48   #2179
goodgirl_
Raczkowanie

Soniuśka poszła pw

Almariel a co byś polecała na bardzo cienkie i zniszczone prostownicą włosy? Używam oleju Dabur Amla i widzę naprawdę dużą różnicę. Ale oprócz tego używam zwykłych szamponów z Syossa
goodgirl_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-03, 11:54   #2180
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elinka21 Pokaż wiadomość
Dokladnie :/

Znow jestem z kokezanka od synka jej ona nie przestaje o nim gadac, wr..., uwierzcie mam po dziurki tego gadania

Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
Ty to masz super ta koleżanke....

Cytat:
Napisane przez aggo_di Pokaż wiadomość
Myślałam o tym ostatnio. Widzę po mojej siostrze, że lubi mówić o dziecku. Jej dzień zaczyna się od karmienia, przewijania, zabawy, spacery i dla niej to bardzo ważne, aby podzielić się tym, że dziecko zaczęło jeść nową rzecz. Albo teraz bawi się głównie taką zabawką. To jest jej życie, jej dzień. O tym, że chodzi na zajęcia sportowe, spotyka się ze znajomymi, planach urlopowych też mówi. Ja też wykazuję zainteresowanie taką rozmową, bo to moja pierwsza siostrzenica, chrześnica i szczerze ją uwielbiam. Wiem, że potrzebuje wysłuchania, bo jednak rok z córką w domu, jaki by nie był satysfakcjonujący, to jest zupełnie innym czasem niż ten, w którym chodziła do pracy. Może to też kwestia tego, że inaczej jest z rodziną a z koleżanką z pracy.
I myślę, że trzeba znaleźć złoty środek Zarówno moja siostra, jak i kilka bliższych znajomych go znalazło. Bo mam i takie koleżanki, które od czasu zajścia w ciążę szybko zmieniają temat na ich dziecko/ ciąża/ poród.
Lubię rozmawiać o dzieciach i zapamiętuję różne rzeczy, wiele też mnie ciekawi, ale czasem ludziom nie dogodzisz

Jakiś czas temu widziałam się właśnie z jedną z takich dzieciatych koleżanek i po jak myślałam kurtuazyjnej rozmowie o dziecku, myślałam, że przyszedł czas też na inne tematy. Dawno się nie widziałyśmy. Większość nawiązywała do jej macierzyństwa. Urlop- bo z dzieckiem to tak, gotowanie- bo ja dla dziecka, zakupy- a ja schudłam już po dziecku To już było po porodzie mojej siostry, więc zadawałam dużo pytań,bo dziewczynki są w podobnym wieku. I potem usłyszałam, że bardzo nie miło ją potraktowałam, bo w ogóle nie chciałam rozmawiać o jej dziecku.
A ja w sumie myślę, że to jest tak. Jeśli chodzi o mamy, które są w domku z dziećmi to nie chodzi chyba o to, że to jest tak szalenie ważne, że ząb wyrósł czy że dziecko zjadło taki a taki obiad. Tylko chodzi o to, że nie ma się gdzie wygadać no i prócz osiągnięć i przeżyć dziecka nie dzieje się nic innego wokół nich. Więc po prostu jak się spotkają z innymi to w sumie najwięcej opowieści mają właśnie o tym dziecku i cieszą się, że w końcu mogą dużo pogadać, więc nawijają. Widzę czasami po sobie, że w sumie żadna to rewelacja, że ten czy tamten ząb się przebił, ale dzwonię do mamy i jej opowiadam bo przynajmniej mogę się wygadać i wiem też, że nikogo tym nie zanudzam ( rozumiecie, babcia się cieszy z takich wieści). Podejrzewam, że kiedy pójdę do pracy to przestanę tak każde osiągniecie i w ogóle wydarzenie z życia dziecka opowiadać bo będę miała mnóstwo innych przeżyć. I tutaj dochodzę do punktu jak u Elinki...gdzie w sumie nie kapuję dlaczego kobieta która wie, że Elinka straciła dziecko i stara się o nowe, do tego normalnie pracuje i na pewno ma inne ciekawe historię rozmawia tylko o dziecku.

U mnie też ponury dzień, a ja sama czuję się jakby mi Ktoś dał obuchem w łeb, ale że kawy nie piję to muszę jakoś przetrwać.

Zajrzałam do klubu przepisowego i postanowiłam zrobić karkówkę i kurczaka co uciekł od chińczyka wkrótce.
Osobiście najbardziej poszukuję przepisów na ciekawe karkówki i schaby bo jest to mięso, którego prawie w ogóle nie wykorzystuje. 90% dań robię z kurczaka albo z mielonego mięsa.

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-03, 11:55   #2181
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasikkkkka Pokaż wiadomość
witajcie
ja ostatnio tak tylko z doskoku, ale nie mam czasu na regularne pisanie z wami
jednak czytam na bieżąco
mlebi gratulacje
buu rób test, 3mamy kciuki

u nas w końcu się wyjaśniło, czemu mała taka niespokojna i płaczliwa, zwłaszcza w nocy
okazało się, że ma owsiki
dostała dziś rano pierwszą dawkę leku, mąż też, a ja mogę co najwyżej jeść czosnek i pestki dyni
masakra jednym słowem
dziś od rana już 3 pralki puściłam, a to jeszcze nie koniec
najgorsze, że pogody nie ma i nie mam gdzie suszyć
no nic, lecę dalej sprzątać i prasować, a w międzyczasie może jakiś obiad upichcę
miłego dzionka dziewczynki
kurcze;/
gdzie ona to zlapala?przedszkole?
wspolczuje;*

Cytat:
Napisane przez goodgirl_ Pokaż wiadomość
Soniuśka poszła pw

Almariel a co byś polecała na bardzo cienkie i zniszczone prostownicą włosy? Używam oleju Dabur Amla i widzę naprawdę dużą różnicę. Ale oprócz tego używam zwykłych szamponów z Syossa
ja tez mam meeeeeeeeeeeeeeega cienkie wlosy ;/

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Ty to masz super ta koleżanke....

A ja w sumie myślę, że to jest tak. Jeśli chodzi o mamy, które są w domku z dziećmi to nie chodzi chyba o to, że to jest tak szalenie ważne, że ząb wyrósł czy że dziecko zjadło taki a taki obiad. Tylko chodzi o to, że nie ma się gdzie wygadać no i prócz osiągnięć i przeżyć dziecka nie dzieje się nic innego wokół nich. Więc po prostu jak się spotkają z innymi to w sumie najwięcej opowieści mają właśnie o tym dziecku i cieszą się, że w końcu mogą dużo pogadać, więc nawijają. Widzę czasami po sobie, że w sumie żadna to rewelacja, że ten czy tamten ząb się przebił, ale dzwonię do mamy i jej opowiadam bo przynajmniej mogę się wygadać i wiem też, że nikogo tym nie zanudzam ( rozumiecie, babcia się cieszy z takich wieści). Podejrzewam, że kiedy pójdę do pracy to przestanę tak każde osiągniecie i w ogóle wydarzenie z życia dziecka opowiadać bo będę miała mnóstwo innych przeżyć. I tutaj dochodzę do punktu jak u Elinki...gdzie w sumie nie kapuję dlaczego kobieta która wie, że Elinka straciła dziecko i stara się o nowe, do tego normalnie pracuje i na pewno ma inne ciekawe historię rozmawia tylko o dziecku.

U mnie też ponury dzień, a ja sama czuję się jakby mi Ktoś dał obuchem w łeb, ale że kawy nie piję to muszę jakoś przetrwać.

Zajrzałam do klubu przepisowego i postanowiłam zrobić karkówkę i kurczaka co uciekł od chińczyka wkrótce.
Osobiście najbardziej poszukuję przepisów na ciekawe karkówki i schaby bo jest to mięso, którego prawie w ogóle nie wykorzystuje. 90% dań robię z kurczaka albo z mielonego mięsa.
kkochana ja wlasnie 99% potraw z tego co TY
Stary 2014-06-03, 12:07   #2182
kasikkkkka
Zadomowienie

Cytat:
kurcze;/
gdzie ona to zlapala?przedszkole?
wspolczuje;*
piaskownica, plac zabaw, żłobek
naprawdę dużo nie trzeba
niestety
Stary 2014-06-03, 12:10   #2183
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasikkkkka Pokaż wiadomość
piaskownica, plac zabaw, żłobek
naprawdę dużo nie trzeba
niestety
niech szybko zdrowieje;*

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-06-03, 12:14   #2184
aggo_di
Wtajemniczenie

MAGIUSIA- patrzysz z punktu widzenia mamy i naświetliłaś też to, co miałam w głowie Wrzucę zaraz przepisy na schab do klubu, tylko będą takie proporcje mocno na oko. Chciałam dzisiaj tyle przepisów wrzucić, muszę być w pracy, ale nie bardzo mam, co do robienia, a nie wzięłam przepiśnika

KASIKKKA- owsiki ludzka rzecz Pracując w przedszkolu, co rusz któreś dziecko łapało.
aggo_di jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-03, 12:15   #2185
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aggo_di Pokaż wiadomość
MAGIUSIA- patrzysz z punktu widzenia mamy i naświetliłaś też to, co miałam w głowie Wrzucę zaraz przepisy na schab do klubu, tylko będą takie proporcje mocno na oko. Chciałam dzisiaj tyle przepisów wrzucić, muszę być w pracy, ale nie bardzo mam, co do robienia, a nie wzięłam przepiśnika

KASIKKKA- owsiki ludzka rzecz Pracując w przedszkolu, co rusz któreś dziecko łapało.
to z glowy kochana
Stary 2014-06-03, 12:25   #2186
buu007
Zakorzenienie

kasik ojej,to duzo zdrowka dla was wszystkich i obyscie sie szybko pozbyli tych owsikow,zgadzam sie ze choc sie o tym nie mowi to czesty problem,jak ostatnio wszawica-epidemie w szkolach sa :/

gosia a ile mala ma?bo niby dzieciom sie nie powinno robic testow alergicznych do 4r.z bo wychodza nie prawidlowe

zrobilam test
I krecha jak byk
ale pisalo ze na wynik czekac 5min,poszlam jeszcze zajrzec przed chwila-no nie wiem,mam juz przywidzenia bo cos widze w miejscu drugiej kreski,nie wiem,uznajemy ze jest I

II kreseczki- 3.06.14

i juz z nami

WYMIANA

buu007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-03, 12:30   #2187
elinka21
Zakorzenienie

Jak cos jest to jak jedna?, pokaz go-Zrob drugi
Bedzie dzidzia

Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka

Co serce pokochało, rozum nigdy nie wymaże ...
25.03.14
elinka21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-06-03, 12:31   #2188
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buu007 Pokaż wiadomość
kasik ojej,to duzo zdrowka dla was wszystkich i obyscie sie szybko pozbyli tych owsikow,zgadzam sie ze choc sie o tym nie mowi to czesty problem,jak ostatnio wszawica-epidemie w szkolach sa :/

gosia a ile mala ma?bo niby dzieciom sie nie powinno robic testow alergicznych do 4r.z bo wychodza nie prawidlowe

zrobilam test
I krecha jak byk
ale pisalo ze na wynik czekac 5min,poszlam jeszcze zajrzec przed chwila-no nie wiem,mam juz przywidzenia bo cos widze w miejscu drugiej kreski,nie wiem,uznajemy ze jest I
pokazuj i rob drugi!!!
Stary 2014-06-03, 12:31   #2189
kanwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buu007 Pokaż wiadomość

zrobilam test
I krecha jak byk
Dzidzul

5 cs @7.06?
kanwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-03, 12:31   #2190
buu007
Zakorzenienie

elinka nie mam drugiego,kupilam tylko jeden,stwierdziłam ze nim dojde do domu to @przyjdzie i nie bedzie potrzebny
nie wiem czy wyjdzie to na zdjeciu
moze jutro zrobie nowy jak nie bedzie @

II kreseczki- 3.06.14

i juz z nami

WYMIANA

buu007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości