|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011XI i żona z października też :)
Cytat:
![]() Dookladnie ![]()
![]() |
![]() |
#2162 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co wy na to, dobrze to przetłumaczone ??
![]() |
#2163 |
Zakorzenienie
|
Mnie nie pytaj
![]() ![]() Aaa do pracy niby od poniedziałku. Maja dzwonić żebym badania jeszcze zrobiła. Śniło mi się ostatnio ze nie ma tej pracy a ja byłam w czarnej dupie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2164 |
Zakorzenienie
|
Dell kuchnia boska
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do kataru to ma tak zatkany, że ciężko jej jeść z butli (dajemy zawsze świeżo po odciąganiu). Z łyżeczki je ale też bardzo się męczy. Ciekawe jak dzis TŻ i babcia sobie radzą ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Badzia to twoja mama kupowała Burdę? Ma może numery specjalne takie tylko z dziecięcymi wykrojami? Asiu takie maskotki wcale łatwo się nie szyje! Np uszycie spodenek czy leginsów to jest na prawdę łatwizna (w sumie dlatego tylko to szyję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2165 |
Zakorzenienie
|
Takaya Madzia na bebilonie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2166 |
Zakorzenienie
|
Kuleczka co do tłumaczenia to nie jestem pewna, ale common kojarzy mi się raczej jako zwykły, ogólny. Lepiej byłoby: Together we create our happiness
Bo chciałaś przetłumaczyć razem tworzymy nasze szczęście? Tu masz gotowce ![]() ![]() ![]() ![]() Passion tak na bebilonie, ale chyba będziemy przehcodzić na bebiko :P A co masz jakies mleko na sprzedaż? ![]() Edytowane przez takaya Czas edycji: 2015-01-26 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2167 |
Zakorzenienie
|
takaya http://www.wystrzalowa.pl/ tu masz tanie mleko
![]() my zamawialismy w tamtym tyg ![]() tez jestesmy na bebilonie ![]()
19.12.2014 ![]() Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2015-01-26 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2168 |
Zakorzenienie
|
Muszę poprawić bo zrobiłam zły format i by ucięło :/
No widziałam właśnie że są różne słowa
![]() |
#2169 |
Zakorzenienie
|
Takaya, numerów specjalnych chyba nie ma.. teraz prenumerowała - ale nic ciekawego mi sie nie rzuciło w oczy
![]() Wracając do dużych chrzin ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2171 |
Zakorzenienie
|
Ewka, no dokładnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i wtedy od tz byli by tylko rodzice brat i babcia a z mojej strony 20 osob ![]()
19.12.2014 ![]() Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2015-01-26 o 16:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2173 |
Zakorzenienie
|
30 osób dla mnie norma
![]() Takaya wyślę Ci 600 g ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2174 |
Zakorzenienie
|
Na mojej komuni bylo 50 osob
![]() Tylko rodzenstwo rodzicow z dziecmi i dziadkowie ![]() Ja lubie duzo osob ![]()
![]() |
#2175 |
Zakorzenienie
|
My juz po wizycie. Lekarz na pierwszy rzut oka na moj brzuch stwierdził ze mi nie opadl wiec spokojnie do terminu doczekam. Ale po USG i po moich opowieściach ze cos mi przy siusianiu wypadlo i ze kolor sluzu ciemny powiedzial... Mysle Aska ze do konca tygodnia urodzisz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2176 |
Zakorzenienie
|
Asia to czekamy, mowisz ze lekarz zaleca na szybki poród hehe
---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- To trzeba miec jeszcze skierowanie ? o kurcze ile papierologi, a daleko macie do szpitala ? Wczoraj jeszcze ogladalismy mechanik taki tytul filmu., a kiedys jack pogromca olbrzymów to na podstawie bajki o czarodzieskiej fasoli jak znacie ta bajkę bo moj nie znal
![]() |
#2177 |
Zakorzenienie
|
Kuleczko nie wymagaja skierowania ale jesli chcesz rodzic w konkretnyn szpitalu to pasuje miec zeby Cie z kwitkiem nie odeslali. Do szpitala mamy 40 km
A bajki nie znam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2178 |
Zakorzenienie
|
Joasia no nie oslabiaj mnie
![]()
![]() |
#2179 |
Zakorzenienie
|
Aska
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2180 |
Zakorzenienie
|
Klueczko, ja znam
![]() Passion, aby pobyt tam okazał się dobrze spędzonym czasem! Joasia, zabawki piękne. I kciuki za poród, aby szybko i bezboleśnie poszło. Ewcia, powodzenia w organizacji. Widzę, że Ty szybciutko się odnalazłać w nowej rzeczywistości. Brawa! Hej dziewczynki. Podczytuje Was, ale jakoś wbić się nie mogę. U nas chyba znów ząbkowanie... tragedii nie ma, ale Mały strasznie się ślini i troszkę bardziej marudny jest, w nocy się wierci. Na szczęście płaczów nie ma, je też w sumie ok. Powoli szykujemy dla niego pokój, rozglądamy się za żłobkiem i tak mija dzień za dniem.
![]() |
#2181 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2182 |
Zakorzenienie
|
Monita no wreszcie jakies pocieszenie ze nie jestem odosobniona
![]() To zmiany, dzialacie. Pochwal się jak urzadzicie ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Passion jak nie realne, ja boczek i jedziesz ![]() Wiesz jak to sie mówi ze tylko parasola sie nie da rozłożyć w d.... ![]()
![]() |
#2183 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi brzuch nie opadl ![]() ![]() Wogole ta moja ciaza byla malo ciazowa ![]() Ja przed planowanym wywolywaniem planowalam bara bara i nie zdazylam ![]() Kuleczka tez nie znam ![]() Monita obym to ogarnela ![]() Uswiadomilam sobie ze moje dziecko przeciez jeszcze jakies buty musi miec do chrztu! ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
![]()
19.12.2014 ![]() Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2015-01-26 o 18:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2184 |
Zakorzenienie
|
Ok, pokaże, choć jakoś bez rewelacji raczej będzie. Szukam właśnie jakiejś ładnej lampki
![]()
![]() |
#2186 |
Zakorzenienie
|
![]() nie zaglądam bo brakuje mi czasu i już was nie nadrobię ![]() no i chyba się nie wkręcę z powrotem ![]() u nas wszystko oki ![]() Jasiek zdrowo rośnie, wyszły piątki także ma już wszystkie zęby więc w tym temacie wreszcie spokój ![]() buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
O Monita widzę zmiany u Was
![]() M w połowie przebiła się ostatnia czwórka i trochę bardziej marudna była ale bez tragedii. ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Kuleczko ![]() Asia no ze tyle przesxlas a tu zaraz bobas będzie ![]() Tai ![]() Przed wejściem tu myślałam o Tobie. Weź chociaż pisz coby Was ![]() Brawa za ząbki. Pewnie masakra była co? Teraz już spokój w tym temacie ![]() Pisz jak w pracy, postępy Jaska, jak mąż? ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Ik jak skóra P? K nie ma problemów? U nas wczoraj zasypalo i Maja jeździła na sankach. Wolno i spokojnie było za nudno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2188 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czy masakra? że tak powiem, żadna nowość dla nas ![]() tradycyjnie dostał kataru i kaszlu jak szły górne ale nawet do lekarza nie szłam bo już wiedziałam o co cho ![]() w pracy oki, do piątku mam staż i tą umowę muszą mi dać na 3 miesiące ale co dalej to nie wiem, nie wiem czy pozwolą się wdrażać czy zostaną mi te same obowiązki co na stażu i po 3 miesiącach nara ![]() z postępów Jaśka to chyba na tą chwilę tyle że się rozgadał trochę i czasem beka z niego niezła ![]() ![]() ostatnio go niosłam i postawiłam mówiąc że odpoczywam bo mnie bolą plecy i nie mam siły go nieść to mi plecy pomasował i mówi "Mama, uda sie, uda" ![]() albo misia głaszcze i mówi "Misiu, nie bój mamy" ![]() ![]() P też ok ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
![]() czemu biedne dzieci? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2189 |
Zakorzenienie
|
I_K
![]() Passion heh no dzialo sie u mnie dzialo nie powiem ![]() ![]() T`ai hellol ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2190 |
Zakorzenienie
|
Wybaczy my Ci
![]() ![]() ![]() Jaś dobry kochany synek ![]() Kciuki za pracę! Jesteśmy w szpitalu na badaniach, M zdrowa to możemy wychodzić. Dzieci chorych bardzo dużo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.