Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-09, 20:07   #2161
masija
Zakorzenienie

Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III

Cytat:
Napisane przez mycha_818 Pokaż wiadomość
Pszczoua rurki super. Bardzo mi się podobają.

A któraś dziewczyna (zapomniałam która - wybacz) zamawiała też paczkę z allegro z getrami, bluzką i taką szarą bluzą. Przyszła już?
To jaa
Jeszcze nie dotarły-będą pewnie w przyszłym tygodniu

myboy nooo, super!! Gratulacje:cmo k:

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 20:10   #2162
country111
Zakorzenienie

Rybka body w tej cenie były tylko białe z takim znaczkiem kolorowym z przodu w roboty albo owocki. Reszta to było coś innego a że się na tym nie znam to nie brałam. Tam już był bardziej podział na płeć i droższe na pewno było. Jak dla mnie warte uwagi było tylko to body ale zerknij może tobie coś podpasuje
country111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 20:31   #2163
Irmusia81
Zakorzenienie

Cześć
Wychodziłam się dziś po sklepach i od razu humorek poprawiony
Udało mi się kupić 2 bluzki dla siebie w h&m, kilka rzeczy dla Leosia w Reserved i dla maleństwa kocyk, pajacyka i kilka bodziaków w auchan. W smyku na nic nie mogłam się zdecydować

Cytat:
Napisane przez Domincia_1987 Pokaż wiadomość
A czy orientujecie się czy taki noworodek może przebywać w klimatyzowanym pomieszczeniu, czy to zdrowe dla niego??
.
Nie sądzę, by to było dobre dla noworodka Zresztą dla nikogo nie jest to dobre

Cytat:
Napisane przez justi699 Pokaż wiadomość
Hej jestem dostałam leki bo mi wyszły bakterie w moczu, dalej mam brać luteine, bucospan i magnez i jak najwięcej leżeć. Dostałam zwolnienie na miesiąc. Rozwarcie nadal jest, ale nie powiększyło się, oby tak zostało

No i znamy już płeć będzie chłopak

W związku z tym zwolnieniem, to teraz się będę cykać wyjść z domu, choć nie mam leżącego
super, że się nie pogorszyło! Gratuluję synka

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Masija - stanik wiekszy niz w 9 m-cu na pewno ale dla mnie to loteria, nie szukalabym fajnych stanikow przed porodem. Mialam zwykle szmaciaki na tuz po porodzie a cos fajnego warto kupic jak ustabilizuje sie laktacja bo to znowu kolejny rozmiar moze byc.
albo jak się laktacja ustabilizuje to rozmiar może się zmniejszyć. U mnie tak było

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Ja myślę ze mam często więcej. W lecie np. Butelka wody dla mnie, sloiczek z obiadkiem i z deserkiem, picie dla dziecka, krem,pieluchy,chusteczki, pudełko z jakimiś przekaskami , często ubranko na zmianę ( mieliśmy okres wpadek gdzie pieluchy nie w utrzymywała i zawsze musiałam mieć ze sobą) mój portfel, telefon.... No kurcze 3 kg to lekko ale jak się po dodaje do zakupów pod wózkiem, dziecka i wózka to wychodzi naprawdę ze kobiety to nad ludzie
Ja też zawsze dużo rzeczy wpychałam do torby Dlatego potrzebuję większej

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Wgl to juz nie mogę ogarnąć mojego nosa..od samiuśkiego początku mam katar. Tzn to nie jest taki katar-katar, ale takie ciągłe gile, gluty za przeproszeniem.. Już nie wiem co mam z tym zrobić, najgorzej jest w nocy
Ja się co rano budzę z pełnym takich śpików nosem

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Domincia_1987 Pokaż wiadomość
Jejku ja też mam nadzieje, że w przyszłym tygodniu po kolejnych wizytach nastąpi wysyp pipeczek sama liczę u siebie na to
hehe, też na to liczę Mam cichą nadzieję, że ginka mi powie w czwartek, że dzidziuś nie ma siurka No a jak nie, to chociaż potwierdzi mi na 100% płeć

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
też ostatnio kupiłam nowy stanik, bo ciasno mi w tych dotychczasowych
Mi też się ciasno zrobiło Ale dziś nie miałam czasu na bieliznę. Może w czwartek się rozejrzę.
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 20:34   #2164
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Ehh z niemowlakiem się super jeździ! Potem trochę trudniej. Ale tez fajnie. My pierwszy,y raz wyjechalismy jak młody miał 3 miesiące choć była zima. Teraz planuje my wakacje jak będzie miał 6 tygodni, i we wrześniu pierwszy lot samolotem. Zobaczymy w praniu.
szalona

my pojechalismy nad morze jak syn miał 5 m-cy i było dużo lepiej niż na kolejnym jak miał 13, byliśmy jeszcze w górach jak miał 16/17. teraz nie wiem jak z dwójką, planujemy morze na początku września, mam nadzieję, że się uda. wcześniej jakieś jeziorko, działka. mam tylko nadzieję, że tym razem ominą nas kolki, bo syn miał tak koszmarne, że choćbym na głowie stawała nie ruszyliśmy się nigdzie przez ponad 3 m-ce, nawet ze znajomymi nie bardzo było jak się spotkać

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
albo jak się laktacja ustabilizuje to rozmiar może się zmniejszyć. U mnie tak było
tak oba warianty miałam na myśli pisząc o kolejnym rozmiarze.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 21:04   #2165
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
a mnie swędzą brodawki w ogóle są takie inne.. duże jakby..
moje są wielkie jak delicje szampańskie

Cytat:
A moje nie zciemniały
Ale jak tylko mogę zdejmuje stanik, wolą wolność
Ja przeciwnie- zdejmuję tylko na noc, bo cycki mam ciężkie jak kamienie teraz

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Fajne Ale ja mam za grube uda na rurki

Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj na wizycie lekarz robił szybkie usg co by zerkąć między nóżki ale maluch nie chciał pokazać. Ogólnie wszystko w porządku i zwolnienie do końca miesiąca chodzone.
super

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Masija mi gin powiedział, żebym brała od razu 2 nopsy bo jedna na pewno mi nic nie da.
A jak cię boli i gdzie?
Moja gin mówi, ze można brać więcej. Np po godzinie znów dwie. Ważne by nie przekroczyć dobowej dawki (6 sztuk chyba).

Cytat:
Jak ja naciskam to tez mnie boli
Mam tak samo. Lepiej nie naciskać

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
laski, ale przyszło do mnie pudło! wylicytowałam a all pake ciążowych ciuchów za 2 dychy! jak zaczełam wyciągać z pudła to dna nie było widać, bo laska coś tam więcej podokładała. rewelacja ale jestem zadowolona. jakieś tuniczki, t-shirty, getry ciążowe 2 pary, rajstopy nienoszone z klinem, spódnica z klinem, spodnie, sewterki, bluzy, koszule nocne do karmienia, spodnie "pumpy" chyba ze 4 pary, staniczki takie sportowe, jakaś sukienka, nawet kurteczka na wiosne, no masakra! mój najlepszy zakup

pare rzeczy nie jest w moim stylu, niektórych jest tyle że sama tego nie przechodze, więc podziele sie tym z cięzarną koleżanką, całą reklamówe już jej naszykowałam a i tak jeszcze całe łóżko ciuchami zawalone
ale fajnie!

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
Ehh z niemowlakiem się super jeździ! Potem trochę trudniej. Ale tez fajnie. My pierwszy,y raz wyjechalismy jak młody miał 3 miesiące choć była zima. Teraz planuje my wakacje jak będzie miał 6 tygodni, i we wrześniu pierwszy lot samolotem. Zobaczymy w praniu.
oo fajne plany My z młodym też sporo jeździliśmy. I teraz też bym chciała pojechać gdzieś we wrześniu, ale Leoś ma iść do przedszkola, więc zobaczymy jeszcze.

Cytat:
mam na chwilę kompa to się pochwalę... CHŁOPAK
gratulacje
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 23:10   #2166
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
kejtiCe mnie też swędzą brodawki zrobiły się duże i zbrązowiały.
Moje też swędzą i są duże. Nieładnie wyglądają teraz.
Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
My mamy osobną kasę i taki niepisany układ, Tż robi opłaty a ja płacę za zakupy. A jakieś wyjścia i rzeczy dodatkowe typu ciuchy to na zmanę płacimy. Tak nam wygodnie niż mieć jedno konto, a i tak kasa wspólna.
Mój Tż nie jest rozrzutny, zakupy według listy, jak wyskakuje do sklepu po 3 rzeczy to 3 rzeczy kupuje. To już ja jestem bardziej rozruztna ale bez przsady. Raczej mamy na zasadzie, że czasem któreś z nas ma odpał na wydanie większej kasy.
fajny układ

Czyli nie ma reguły co do ruchów...trzymam kciuki za wizytę!

Dzięki ))

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Mnie suty
Przeciwieństwo mojego... To jest wkurzające - każda nowość MUSI być przetestowana. Paliwo tylko z BP i to takie najdroższe (na szczęście tak rzadzi się tylko swoim samochodem). Sto milionów niepotrzebnych rzeczy. Jak mam urodziny - kupuje mi np. DWA bukiety. Po co? Jak jeden by wystarczył (oczywiście nie powiem mu nic na ten temat bo jeszcze w ogóle bym nie dostała). Poza tym to jest straszliwy gadżeciarz - każdy nowy iphone musi być jego, każda pierdoła typu iwatch, które są zbędne jak cholera... no musi być... I jeszcze jego robienie zakupów... kupuje to co jest w zasięgu wzroku na półkach (czyli chwytem marketingowym - najdroższe), albo same firmowe rzeczy, bo reklamowane, bo zna... Na szczęście jak ze mną robi zakupy to nie ma takich jazd, ja wybieram, on pakuje... Ale może dlatego, że ja lubię tylko biedronkę i tam nie ma zbytniego wyboru

Ale i tak go kocham No co zrobię, przecież nie zabiję
.
Hihi to w naszym związku ja jestem gadżeciarz, ale na pewno nie aż taki Teraz w ciąży nastawilam się na maksymalnie oszczędzanie.
Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Moje sciemnialy i takie mam dragi ze oko mozna wybic

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Haha
Melduj jutro jak wizyta. Mam nadzieję, że wszystko ok i zdążyli Cię przyjąć.
Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa Pokaż wiadomość
Moje wyglądają jak krowie placki takie są brązowe, fuj

No ja obsesyjnie chodzę w staniku bo się boję że mi obwisną do kolan

Do połowy 4mies tak mnie bolały, że nie mogłam wytrzymać z bólu jak ściągałam biustonosz, a że mam jeden dość miękki na fiszbinach, nauczyłam się w nim nawet spać. I póki co tak zostało

Cytat:
Łazanki
W sobotę to sobie parowców zrobię,mam tam jeszcze jakieś truskawki mrożone to będą z sosem truskawkowym ach.
Parowce? To takie kluski na parze?

Cytat:
Napisane przez madeleine_89 Pokaż wiadomość
Poruszacie tu tyle tematów, a o niektórych nawet bym nie pomyślała jeszcze na tym etapie
dla mnie to pierwsze dziecko, w rodzinie żadnych maluchów, także jestem totalnie zielona w tym temacie
i też mogę się pochwalić, że znam płeć malucha - ma być chłopiec

jeśli chodzi o zaangażowanie mojego TŻ, to oprócz tego, że dba teraz o mnie bardziej niż zwykle (niestety tylko weekendowo, cały tydzień pracuje na delegacji ), też interesuje sie wyprawką, ale polega to raczej bardziej na tym że ja go nakierowuje co jest potrzebne i jakiego typu to są rzeczy a on szuka w necie najlepszych cen ale nie mamy jeszcze zupełnie nic kupione.

z cyckami mam to samo, ale szkoda mi kasy na nowe staniki na razie - czuje że ciągle rosną

mam pytanie do dziewczyn które mają wadę wzroku. Wyczytałam ostatnio, że przy dużej krótkowzroczności (-5, -6) konieczne jest badanie dna oka z jakimiś kroplami żeby sprawdzić stan siatkówki, jesli jest coś nie tak robi sie jakąś laserową korekcję, bo może sie ona odkleić podczas porodu. Spotkałyście się z tym może?
Chyba można laser w ciąży, ale badanie dna oka jest konieczne.
Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Boli jak naciskam od pępka w dół i po prawej stronie. Cos jeszcze nie jest chyba tak źle. .. wezmę te nospe,jak nie przejdzie to pojadę.
Dzięki za rady. Idę coś zjem i kładę się dalej

ale boję się że z dzieckiem coś nie tak
Trzynaj się i daj znać jutro jak się czujesz
Cytat:
mam na chwilę kompa to się pochwalę... CHŁOPAK
Gratulacje!!!

A gdzie ten wysyp pipek ja się pytam!

Dzisiaj mieliśmy małą imprezę z pracy, szrot-podarki. Każdy przyniósł prezent, do 5euro, zapakowany, włożył do pudła z reszta, tak żeby nikt nie wiedział co jest od kogo.
Później każdy rzucał kostką i ten, kto wyrzucił 6 mógł wybrać podarek. Kiedy wszystkie prezenty znalazły właściciela, każdy odpakował prezent i pokazał co dostał. Potem zaczęła się druga część zabawy. Minutnik nastawiliśmy na 10 min i rzucaliśmy znowu kostką, kto wyrzucił 6 mógł zamienić się prezentem ze wskazaną przez niego osobą. I tak w koło, największe emocje były pod koniec czasu, jak ktoś komuś zabrał upatrzony drobiazg i a kostka nie chciała wyrzucić szóstki. Rewelacja. I celowo zrobione po świętach, żeby można było się pozbyć nietrafionych drobiazgów.
I tak wróciłam do domu z małym białym wazonikiem w zamian za terminarz z lidla
Stary 2015-01-10, 04:45   #2167
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Dzisiaj mieliśmy małą imprezę z pracy, szrot-podarki. Każdy przyniósł prezent, do 5euro, zapakowany, włożył do pudła z reszta, tak żeby nikt nie wiedział co jest od kogo.
Później każdy rzucał kostką i ten, kto wyrzucił 6 mógł wybrać podarek. Kiedy wszystkie prezenty znalazły właściciela, każdy odpakował prezent i pokazał co dostał. Potem zaczęła się druga część zabawy. Minutnik nastawiliśmy na 10 min i rzucaliśmy znowu kostką, kto wyrzucił 6 mógł zamienić się prezentem ze wskazaną przez niego osobą. I tak w koło, największe emocje były pod koniec czasu, jak ktoś komuś zabrał upatrzony drobiazg i a kostka nie chciała wyrzucić szóstki. Rewelacja. I celowo zrobione po świętach, żeby można było się pozbyć nietrafionych drobiazgów.
I tak wróciłam do domu z małym białym wazonikiem w zamian za terminarz z lidla
Ale suuuuper!
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-10, 07:39   #2168
masija
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ale miałam cudowny sen-śniło mi się, że leżałam już w szpitalu ale moje łóżko nagle znalazło się na pięknej polanie. Po chwili przyszedł tż z malutką Boże, jaka ona była cudna Miała za dużą zieloną czapeczkę więc musiałam jej poprawiać co chwilę. I jeszcze pamiętam, że miała jakieś rurki szpitalne w nosku
Ale obudziłam się taka rozanielona

Brzuch troszkę przeszedł. Kłuje i boli nadal ale nie tak bardzo jak wczoraj.
Za to przeszło na głowę. I kolejne wymioty:/
Was też tak męczą nadal?

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-10, 07:59   #2169
justi699
Zakorzenienie

Tak przeglądałam 1 str i na razie na 5 dziewczynek, przypada 10 chłopców. Będą miały powodzenie

Nasz Ślub

Jesteś z nami
11.05.2015, godz. 13.30
justi699 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-10, 08:01   #2170
Cos_
Zakorzenienie

Hej melduje sie po wizycie,wyniki jednak nie byly takie straszne spadki sa ale minimalne wiec nie mam zadnych witamin. Gin kazal tylko duzo pic i sie oszczedzac.Kolejna wizyta 06.02. No i jest chlopczyk i dziewczynka!!!

Stary 2015-01-10, 08:03   #2171
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Hej melduje sie po wizycie,wyniki jednak nie byly takie straszne spadki sa ale minimalne wiec nie mam zadnych witamin. Gin kazal tylko duzo pic i sie oszczedzac.Kolejna wizyta 06.02. No i jest chlopczyk i dziewczynka!!!

Jeju jak super! Gratulacje!

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-10, 08:15   #2172
myboyismine
Zakorzenienie

jeszcze raz dziękuję

Cytat:

pięknie
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-10, 08:17   #2173
Cos_
Zakorzenienie

Stary 2015-01-10, 08:18   #2174
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Tak przeglądałam 1 str i na razie na 5 dziewczynek, przypada 10 chłopców. Będą miały powodzenie
jeszcze wszyscy nie dopisani
Stary 2015-01-10, 08:30   #2175
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madeleine_89 Pokaż wiadomość

noo jest ciężko nie powiem a z każdym poniedziałkiem jest ryk i głupie pytanie: "kiedy przyjeżdżasz?", ale jak mus to mus i trzeba przywyknąć. Bardziej mnie martwi jak to będzie jak dziecko się urodzi i jak sobie poradzę z tym sama..
Dużo daje dobra organizacja. Moja mama jest całe tygodnie sama od kąd ja miałam 2 lata. jak miałam 3, urodził się mój brat.. Babcie wtedy jeszcze pracowały, czasem wpadała dziewczyna mamy brata wziąć jedno na spacer, ale to raczej doraźne I ogarniała nas, dom potem i pracę. i tak jest do tej pory. Tata wraca tylko na weekendy. Mówiła zawsze że najgorzej było na samiuśkim początku. Nie tyle co nie radziła sobie a co po prostu było jej brak taty

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
wybierz się i skontroluj. ale nie martw się, ja też poszłam z nastawieniem, że pewnie mi okulary zmieni bo w moim odczuciu baardzo mi się wzrok pogorszył a okazało się, że nie!
Ja też już myślałam wcześniej, tak rok po porodzie, że mi się pogorszyło ale było ok. Ale teraz gorzej widzę, bo całe dnie przed kompem itd..

Cytat:

Kaja, jak możesz dopisz mi polowkowe 21.01 i wizyta 13.02
Okii.

Cytat:
Jak rodziłam Blankę to też tak było Saaaameee chłopaki. i znaczna przewaga na mamusiowym i wokół mnie rodziły się same chłopaki

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-10, 08:31   #2176
gabisun
Zakorzenienie

Myboy gratuluję synka!!! Fabian bardzo ładne imię i niespotykane A pokoik macie już w nowym mieszkanku przygotowany?

Cos wow parka bliźniaków super gratuluję jak z imionami? macie już jakieś typy?

Ja nie wyobrażam sobie chodzić teraz bez stanika niby nie mam dużych, ale są rozmiar większe i bardziej nabite. Jak ściągam wieczorem to są ciężkie jak kamienie nie chcę też żeby mi obwisły

gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-10, 08:31   #2177
rybkaa90
Zakorzenienie

Irmusia81 te rzeczy dla maleństwa, które kupiłaś w
Auchan, to jakaś stała oferta czy okazja gazetkowa? W jakiej cenie? Opłaca się jechać na zakupy rzeczy dla dziecka? Pytam, bo mam spory kawałek do Auchan.

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-10, 08:34   #2178
Cos_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
Myboy gratuluję synka!!! Fabian bardzo ładne imię i niespotykane A pokoik macie już w nowym mieszkanku przygotowany?

Ja nie wyobrażam sobie chodzić teraz bez stanika niby nie mam dużych, ale są rozmiar większe i bardziej nabite. Jak ściągam wieczorem to są ciężkie jak kamienie nie chcę też żeby mi obwisły
Mielismy typy,ale juz sie tz nie podobaja :P a i ja sama teraz intensywnie mysle nad imionami.

Stary 2015-01-10, 08:35   #2179
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:

narazie tylko sciany pomalowane i podłoga, a tak mebelki ogarniemy pewnie na wiosnę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-10, 08:37   #2180
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:

narazie tylko sciany pomalowane i podłoga, a tak mebelki ogarniemy pewnie na wiosnę
a na jaki kolor? teraz mozna już szaleć na zakupach jak jest poznana płec. Kurcze nie mogę się doczekać

Stary 2015-01-10, 08:39   #2181
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
a na jaki kolor? teraz mozna już szaleć na zakupach jak jest poznana płec. Kurcze nie mogę się doczekać
Ja teeż.. Mamy obie w poniedziałek wizyty :p Na którą masz?

Lena
Stary 2015-01-10, 08:40   #2182
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:

nie mam foty, ale kolor nazywa sie pluszowy miś taki beżyk, nie znaliśmy jeszcze płci i wzięliśmy taki żeby pasował do obydwu płci dodatki zrobią później swoje

aaa... dzisiaj zaczynamy 20tc
Stary 2015-01-10, 08:41   #2183
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
nie mam foty, ale kolor nazywa sie pluszowy miś taki beżyk, nie znaliśmy jeszcze płci i wzięliśmy taki żeby pasował do obydwu płci dodatki zrobią później swoje

Lena

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-10, 08:46   #2184
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
Ja teeż.. Mamy obie w poniedziałek wizyty :p Na którą masz?
na 15.30 a ty? kurcze najgorsze jest to, że nie mam kompletnie żadnych przeczuć

Cytat:

znam ten kolor, pomalowaliśmy nim młodej pokój niedawno jest świetny i ta nazwa jedną ścianę ma różową i nazwa "pokój księżniczki"
Taki kolor pasuje do wszystkiego

Stary 2015-01-10, 08:48   #2185
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:

znam ten kolor, pomalowaliśmy nim młodej pokój niedawno jest świetny i ta nazwa jedną ścianę ma różową i nazwa "pokój księżniczki"
Na 18.15.. Ja tez nie mam przeczuć. Tzn wszyscy mówią że syn, i przez to ja też zaczęłam tak myśleć. Na samym początku przeczuwałam dziewczynkę, potem się poddałam

Taaa a ja dalej nie wybrałam kolor ścian do Blanki

Lena
Stary 2015-01-10, 08:49   #2186
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:

oo proszę nazwa fajna, taka typowa dla dzieci

u mnie tylko kształt brzucha sie sprawdził na chłopaka a tak ma głównie ochotę na słodycze na początku tez słyszałam że jak pogarsza sie np cera to corka odbiera urodę, ale też sie nie sprawdziło
Stary 2015-01-10, 08:54   #2187
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
Na 18.15.. Ja tez nie mam przeczuć. Tzn wszyscy mówią że syn, i przez to ja też zaczęłam tak myśleć. Na samym początku przeczuwałam dziewczynkę, potem się poddałam

Taaa a ja dalej nie wybrałam kolor ścian do Blanki
no bo to takie głupie gadanie teraz, że parka ma być ja na początku chciałam dziewczynkę, potem że może jednak chłopak, a teraz to naprawdę wszystko jedno byle już wiedzieć

Cytat:

u mnie tylko kształt brzucha sie sprawdził na chłopaka a tak ma głównie ochotę na słodycze na początku tez słyszałam że jak pogarsza sie np cera to corka odbiera urodę, ale też sie nie sprawdziło

pisałam chyba nawet kiedyś o tych kolorach u mnie nic się nie zmieniło w wyglądzie jak była dziewczynka, cera ok, ale brzuch był faktycznie taki dziewczynkowy

Stary 2015-01-10, 08:55   #2188
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:

Haaa! Mówiłam

Ale z tą cerą to nieprawda Ja z BLanką miałam pięęękną cere.. i włosy. Teraz włosy mi sie pogorszyły, a cera bez zmian.

Lena
Stary 2015-01-10, 08:57   #2189
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
no bo to takie głupie gadanie teraz, że parka ma być ja na początku chciałam dziewczynkę, potem że może jednak chłopak, a teraz to naprawdę wszystko jedno byle już wiedzieć

pisałam chyba nawet kiedyś o tych kolorach u mnie nic się nie zmieniło w wyglądzie jak była dziewczynka, cera ok, ale brzuch był faktycznie taki dziewczynkowy

To dokładnie jak u mnie. Na poczatku, no fajnie by było jakby dziewczynka, Blanka miałaby siostrzyczkę, zabawki itd. Potem że jednak w sumie mam babkę, to może facecik mały. A teraz to już właśnie aby wiedzieć

Lena
Stary 2015-01-10, 08:57   #2190
gabisun
Zakorzenienie

Kaja może jakieś szarości i jedna ściana inna? ja mam prawie cały dom szary ale taki jaśniutki. Albo beżyk?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości