Grupa wsparcia - wracamy do naturalnych w³osów - czê¶æ VII - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2015-03-18, 14:41   #2161
rockandrollqueen
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 484
Dot.: Grupa wsparcia - wracamy do naturalnych w³osów - czê¶æ VII

Cytat:
Napisane przez kaguya Poka¿ wiadomo¶æ
Niestety, ani nie lubiê siê zdrowo od¿ywiaæ, ani nie rezygnujê z fajek, jakie¶ przyjemno¶ci w ¿yciu musz± byæ
Ja pali³am tak pó³ paczki-paczkê dziennie teraz mo¿e zapalê jedn± fajkê na tydzieñ jak gdzie¶ wyjdê ze znajomymi. Do tego (kiedy¶) prawie codziennie piwka do kolacji z T¯ i ¶rednio raz w tygodniu impreza/wiêksze picie. A teraz prawie nie pijê, mo¿e trochê wytrawnego wina do obiadu. Ostatnio jak byli¶my w klubie ca³± noc popija³am wodê z cytryn±, nawet nie¼le siê bawi³am. Cz³owiek siê jednak starzeje
Stary 2015-03-18, 14:45   #2162
201607040946
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 20 500

Cytat:
Napisane przez rockandrollqueen Poka¿ wiadomo¶æ
Ja pali³am tak pó³ paczki-paczkê dziennie teraz mo¿e zapalê jedn± fajkê na tydzieñ jak gdzie¶ wyjdê ze znajomymi. Do tego (kiedy¶) prawie codziennie piwka do kolacji z T¯ i ¶rednio raz w tygodniu impreza/wiêksze picie. A teraz prawie nie pijê, mo¿e trochê wytrawnego wina do obiadu. Ostatnio jak byli¶my w klubie ca³± noc popija³am wodê z cytryn±, nawet nie¼le siê bawi³am. Cz³owiek siê jednak starzeje
Starzeje, to fakt, ja te¿ prawie nie pijê (mo¿e raz na miesi±c), palê malutko (jakie¶ 2 dziennie, wiêc siê nie liczy - nie pali³am, te¿ mia³am te gule). Próbowa³am odstawiæ gluten, mleko i nic i mam to tylko z jednej strony
wytrawnego nie pijê, bo wymiotujê kwasem ¿o³±dkowym lubiê s³odkie, ale kac nastêpnego dnia (g³owa mi pêka po czerwonym winie) nie jest tego wart. Piwa nie lubiê i mnie mdli, pewnie kiedy¶ te¿ skoñczê z wod± z cytryna
201607040946 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-03-18, 14:53   #2163
201605161428
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 5 219

Ja nie palê, a z alkoholi g³ównie piwo, inne od wielkiego ¶wiêta pijam Próbuje siê zdrowo od¿ywiaæ, co jest obecnie du¿o ³atwiejsze, bo mam wielk± ochotê na ¶wie¿e owoce/warzywa, ale i tak czêsto podjem jakie¶ szmiry pokroju chipsów. Ja mogê w ogóle nie je¶æ s³odkiego, ale postawiæ przede mn± chipsy/pralinki/paluszki solone i bêdê b³agaæ na kolanach o konsumpcje I uczê siê piæ te dwa litry dziennie.
201605161428 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-03-18, 15:01   #2164
201607040946
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez TheUnlike Poka¿ wiadomo¶æ
Ja nie palê, a z alkoholi g³ównie piwo, inne od wielkiego ¶wiêta pijam Próbuje siê zdrowo od¿ywiaæ, co jest obecnie du¿o ³atwiejsze, bo mam wielk± ochotê na ¶wie¿e owoce/warzywa, ale i tak czêsto podjem jakie¶ szmiry pokroju chipsów. Ja mogê w ogóle nie je¶æ s³odkiego, ale postawiæ przede mn± chipsy/pralinki/paluszki solone i bêdê b³agaæ na kolanach o konsumpcje I uczê siê piæ te dwa litry dziennie.
A ja 2 litry kawy dziennie
Stary 2015-03-18, 15:04   #2165
ewciaa82
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 508

Cytat:
Napisane przez TheUnlike Poka¿ wiadomo¶æ
Mozna apliakcje na telefon nawet ¶ci±gn±æ, która przypomina o piciu wody :P
Ja pije wodê z cytryn± g³ownie i litry zielonej herbaty. Do tego fazê mam na koktajle i wrzucam do blendera wszystko co mi w rêce wpadnie, nawet szpinak, który ostatnio pokocha³am (kto by pomy¶la³ :P ) Do blendera dodatkowo wrzucam du¿o tzw paszy czyli pestki dyni, ziarenka siemienia oraz s³onecznik. Za jednym razem mogê wypiæ to czego moje w³osy i ja potrzebujê ¿eby zdrowo sobie ¿yæ

Edytowane przez ewciaa82
Czas edycji: 2015-03-18 o 15:06
ewciaa82 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-03-18, 15:34   #2166
SceneQueene
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 19 655

Cytat:
A nigdy w ¿yciu, u mnie styl ubierania siê równa siê mój ¶wiatopogl±d, a tego nie zmieniê: i tak czerñ to ju¿ tylko 80% mojej garderoby, nie 99% z tym ¿e rockowy lubiê, czytam w±tek na Modowym, ale w³asnie... tam jest moda, nie rock. Ja lubiê ramoneski, rurki i potargane w³osy i niezbyt kobiece, trochê uniseks

Ale jestem na dobrej drodze, choæ najczê¶ciej wygl±dam trochê ch³opiêco (taka sylwetka).
Dalej nie mam pojêcia, jaki mam kszta³t twarzy - zawsze my¶la³am, ¿e owal, ale owal nie ma zarysowanej linii ¿uchwy, a na diamentow± mam zbyt wysokie czo³o. Na pewno nie pasuj± mi d³ugie w³osy, bo mam proste, a przedzia³ek po¶rodku to juz w ogóle tragedia, wyd³u¿a twarz i wygl±dam jak koñ
Co do mojej garderoby, witam w klubie. U mnie raczej elegancko, ale prawie wszystko czarne. Dopuszczam trochê bieli i czerwieni plus ewentualnie kolorowe dodatki (typu paznokcie :-D)

Wys³ane poprzez Sony Xperia Z2.

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Te¿ mi siê skóra g³owy przet³uszcza, mia³am chwilowy kryzys puszenia siê, ale zmieni³am szampon i jest ok (nie polecam pomarañczowego Garniera goodbye damage, ale pewnie tutaj i tak wszystkie s± w³osomaniaczkami i nie kupuj± takich szamponów, ja nie jestem i kupujê). W³osy mam po masce Dove (tej z olejami) lej±ce, takie miêsiste, doci±¿one, cudne (ciekawe, kiedy zetnê koñce... taaa...).
Pamiêtam, ¿e 3 latat temu, gdy wraca³am do naturalek, mia³am ³upie¿ przy farbowanych nigdy tak nie by³o o.O
P³ukankê czasem robiê z pio³unu, podobno nadaje popielaty odcieñ, ale niczego takiego nie zauwa¿y³am, no i jak, skoro sama p³ukanka jest ¿ó³to-zielona
a, dzi¶ zmierzy³am kucyk: 8 albo 8.5 cm, sza³u nie ma. W³osy mam rzadkie i raczej cienkie.
Za to ich (gd) od¿ywka w tubie jest cudowna... Przynajmniej dla mnie.

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:
Urocze bejbiki, ja swoje ujarzmi³am albo nareszcie same siê uspokoi³y.
£upie¿ mia³am raz, mo¿e przesuszy³am wtedy skórê g³owy
Ja czasem mam jak za du¿o obicia¿e :-D

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Cytat:
To ja mam odwrotnie, ka¿dy dodatkowy kilogram zaraz widaæ na mojej twarzy, niestety. Do tego ostatnio mi siê trochê przyty³o przez niezdrowy tryb ¿ycia. Wziê³am siê za siebie od lutego i ju¿ jest 3 kg mniej, jeszcze 4 ¿eby wróciæ do dawnej wagi i my¶lê, ¿e bêdzie dobrze.

Co do wygl±du to mi siê cera poprawi³a odk±d zmieni³am dietê na zdrowsz±, unikam s³odyczy i alkoholu, fajek (a kiedy¶ sporo pali³am). Je¶li chodzi o w³osy to chyba nie ma innego wyj¶cia, jak myæ je tak czêsto jak tego potrzebuj±.
Mam to samo! Ostatnio przyty³am trochê i mo¿e odrobinê widaæ na brzuchu, reszta dalej chuda, ale twarz to jaka¶ tragedia. Nie mogê na siebie patrzeæ.

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cytat:
Ja pali³am tak pó³ paczki-paczkê dziennie : teraz mo¿e zapalê jedn± fajkê na tydzieñ jak gdzie¶ wyjdê ze znajomymi. Do tego (kiedy¶) prawie codziennie piwka do kolacji z T¯ i ¶rednio raz w tygodniu impreza/wiêksze picie. A teraz prawie nie pijê, mo¿e trochê wytrawnego wina do obiadu. Ostatnio jak byli¶my w klubie ca³± noc popija³am wodê z cytryn±, nawet nie¼le siê bawi³am. Cz³owiek siê jednak starzeje
Odno¶nie palenia to paczka czerwonych dziennie. No i parê drinków do kolacji... :-D

OkiemJulii
FB
Insta
FAQ1 - Jak szybko zapu¶ciæ w³osy?
FAQ2- dekoloryzacja, k±piel rozja¶niaj±ca, likwidacja odcieni, numery farb
SceneQueene jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-03-18, 15:34   #2167
bejata440
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 014

u mnie 4 miesi±ce oko³o bez tego farbowania, mam mine srajacego kota ale pokaze wam dlugosc

mysle ze jutro podejme decyzje czy zostaje z Wami czy robie ombre... i od nowa zapuszczam i odliczaæ bêdê czas dni bezfarbowania..
naprawdê chcia³am pieknie zapuszczac i zostac z tymi naturalnymi, ale po tym jak mi obciê³a koñcówki czyli jakie¶ 10cm.. to mi siê tym bardziej nijako te w³osy wygl±daj±. i sie t³uszcz± a mam taki tryb ¿ycia na chwilê obecn± ze ciêzko mi codziennie rano myæ w³osy
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 11052442_770264979689473_4007094565521048165_n.jpg (24,5 KB, 56 za³adowañ)
Stary 2015-03-18, 15:35   #2168
SceneQueene
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewciaa82 Poka¿ wiadomo¶æ
Mozna apliakcje na telefon nawet ¶ci±gn±æ, która przypomina o piciu wody
Ja pije wodê z cytryn± g³ownie i litry zielonej herbaty. Do tego fazê mam na koktajle i wrzucam do blendera wszystko co mi w rêce wpadnie, nawet szpinak, który ostatnio pokocha³am (kto by pomy¶la³ ) Do blendera dodatkowo wrzucam du¿o tzw paszy czyli pestki dyni, ziarenka siemienia oraz s³onecznik. Za jednym razem mogê wypiæ to czego moje w³osy i ja potrzebujê ¿eby zdrowo sobie ¿yæ
Szpinak <3

OkiemJulii
FB
Insta
Stary 2015-03-18, 16:12   #2169
ewciaa82
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 508

Cytat:
Napisane przez bejata440 Poka¿ wiadomo¶æ
u mnie 4 miesi±ce oko³o bez tego farbowania, mam mine srajacego kota ale pokaze wam dlugosc

mysle ze jutro podejme decyzje czy zostaje z Wami czy robie ombre... i od nowa zapuszczam i odliczaæ bêdê czas dni bezfarbowania..
naprawdê chcia³am pieknie zapuszczac i zostac z tymi naturalnymi, ale po tym jak mi obciê³a koñcówki czyli jakie¶ 10cm.. to mi siê tym bardziej nijako te w³osy wygl±daj±. i sie t³uszcz± a mam taki tryb ¿ycia na chwilê obecn± ze ciêzko mi codziennie rano myæ w³osy
Zostañ przy swoim odro¶cie.¯al by³oby w³osy znowu katowaæ. Mi te¿ jest ciê¿ko ale mam plan

Bêdzie wiosna, s³oñce, upa³ to koczka upnê i nie bêdzie widaæ Tak przebujam ca³e lato a jesieni± ju¿ ciachnê ca³e zniszczone blond sianko....potem jesieñ...zima ..w³osy bêd± sobie ros³y i na wiosnê za rok bêdê mog³a siê ju¿ pochwaliæ 100% naturalnymi w³osami do ³opatek Taki sobie plan obmy¶li³am. Wydaje siê prosty do zrealizowania, prawda??
Je¶li przeszkadza Ci odrost to krêæ w³osy, na falowanych nie rzuca siê tak w oczy

Edytowane przez ewciaa82
Czas edycji: 2015-03-18 o 16:27
ewciaa82 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-03-18, 16:32   #2170
201605161428
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 5 219

Cytat:
Napisane przez ewciaa82 Poka¿ wiadomo¶æ
Zostañ przy swoim odro¶cie.¯al by³oby w³osy znowu katowaæ. Mi te¿ jest ciê¿ko ale mam plan

Bêdzie wiosna, s³oñce, upa³ to koczka upnê i nie bêdzie widaæ Tak przebujam ca³e lato a jesieni± ju¿ ciachnê ca³e zniszczone blond sianko....potem jesieñ...zima ..w³osy bêd± sobie ros³y i na wiosnê za rok bêdê mog³a siê ju¿ pochwaliæ 100% naturalnymi w³osami do ³opatek Taki sobie plan obmy¶li³am. Wydaje siê prosty do zrealizowania, prawda??
Je¶li przeszkadza Ci odrost to krêæ w³osy, na falowanych nie rzuca siê tak w oczy
Wierzcie mi, ze malo kto zwraca na to uwage na pewnym etapie. Wiekszosc ludzi od pewnego momentu uznaje, ze tak mialo byc z farba :p
201605161428 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-03-18, 17:15   #2171
Skarb90
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 477
GG do Skarb90

kupilam dzisiaj w superpharm dwie wcierki joanny rzepa, kocham je<3 rosna mi po niej baby hair
Skarb90 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-03-18, 17:59   #2172
Chardon
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 441

bejata nie ³am siê Taki ³adny, d³ugi odrost - szkoda go zniszczyæ
Stary 2015-03-18, 18:13   #2173
201607040946
Konto usuniête

Cytat:

Jakie ombre, nie rób. Zafarbuj te jasne na kolor zbli¿ony do odrostu i bêdzie ok. No chyba ¿e ju¿ siê podda³a¶, ile by³a¶ tu w w±tku? Miesi±c? Za szybko siê poddajesz ,tak nigdy nie zapu¶cisz naturalnych. Co za sens farbowaæ, a potem liczyæ od nowa?
To trochê jak mania farbowania, mia³am to samo i uwa¿am, ¿e te, które w koncu poleg³y, te¿ to czuj±, potrzebê farbowania.
Nie wiem, czemu chcesz farbowaæ, ka¿dy ma jakie¶ powody (u mnie, jak pisa³am, styl, ale wiem, ¿e wytrwam i bêdê mia³a zdrowe w³osy).
Po to jest ten w±tek, ¿eby siê wspieraæ
Ka¿da (no prawie) ci tu powie, ¿e bêdziesz ¿a³owaæ.
Je¶li potrzebujesz zmian, zetnij w³osy, zafarbuj te jasne czerwon± szamponetk±, zrób ró¿owe pasemka, cokolwiek, ale odrostu nie ruszaj.
Masz jasne farbowane, wiêc du¿e pole do popisu.
Stary 2015-03-18, 19:00   #2174
bejata440
Zakorzenienie

Aaaaale jeste¶cie dobrze No ju¿ dobrze... Spróbuje je pokrêciæ , moze to fajny pomys³ ;-) a papiloty ostatnio nawet znalaz³am przypadkiem !
Najwyzej zacznê suchego szamponu regularnie u¿ywaæ
Przyznam ze zale¿y mi na d³ugo¶ci w³osów.. A zauwa¿y³am ze piêknie rosn± przez te ostatnie 4 miesi±ce..
Dziêkuje za wszystkie posty dotyczace tych moich k³aków ;*
Stary 2015-03-18, 19:05   #2175
Efkakam
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 288

Cytat:
Mi siê marzy taka fryzura, chocia¿ przedzia³ek nie musi byæ zupe³nie na ¶rodku. Ja z kolei mam okr±g³± twarz, w sumie nie mam zbyt zaznaczonych ko¶ci policzkowych. Czo³o takie ¶rednie, bardziej niskie ni¿ wysokie. W krótkich w³osach (takich do ramion) nie wygl±dam najlepiej (krótkie w³osy s± lepsze dla poci±g³ych twarzy), a d³ugich ju¿ od dawna nie mogê zapu¶ciæ. Tak¿e ostatnio albo kitka albo wysoki kok na czubku g³owy i czekam a¿ urosn±. Ogólnie zawsze zazdro¶ci³am osobom o owalnych/bardziej poci±g³ych twarzach, ja mimo tego, ze jestem raczej szczup³a, mam straszne kompleksy, przez te swoje puce
W sumie wydaje mi siê, ¿e nie d³ugo¶æ, a ciêcie fryzury robi ró¿nicê, czy rysy twarzy wydaj± siê delikatne czy ostre.
Nigdy nie ¶cina³am siê "na ch³opaka", bo my¶la³am, ¿e bêdê wygl±daæ jak baboch³op z kwadratow± szczên±, ale w³a¶nie jak teraz mam krótkie to powiedzia³abym, ¿e jest na odwrót. Moje rysy z³agodnia³y
Mam twarz kwadratow± i d³ugo mnie mój kszta³t twarzy denerwowa³, wydawa³ mi siê mêski, albo jaki¶ taki szeroki. Najgorzej wygl±da³am w bobie, w którymi w³osy koñczy³y mi siê na linii ¿uchwy, mia³am ³eb jak dynia. Ale mia³am w³a¶nie takie ¿a³osne ciêcie, ¿e fryzura by³a okr±g³a. Przy d³ugich w³osach by³o ju¿ lepiej. Na pocz±tku studiów mia³am w³osy prawie do pasa i ³adny platynowy blond (ach, rozmarzy³am siê ). Ale zawsze i tak dla wygody wi±za³am je w kucyk, wiêc chowa³am swój atut.

W³a¶nie bejata440, niê pêkaj Mo¿e w razie niepohamowanego g³odu farbowania pobaw siê szamponetkami?
Efkakam jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-03-18, 19:07   #2176
SceneQueene
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaaale jeste¶cie dobrze No ju¿ dobrze... Spróbuje je pokrêciæ , moze to fajny pomys³ ;-) a papiloty ostatnio nawet znalaz³am przypadkiem !
Najwyzej zacznê suchego szamponu regularnie u¿ywaæ
Przyznam ze zale¿y mi na d³ugo¶ci w³osów.. A zauwa¿y³am ze piêknie rosn± przez te ostatnie 4 miesi±ce..
Dziêkuje za wszystkie posty dotyczace tych moich k³aków ;*
No jasne, po co Ci farba. Cztery miesi±ce to prawie tyle co u mnie! Ostatnio szala³am z farbowanymi i wierz mi, wiêcej rado¶ci z tym ni¿ my¶la³am :-D

OkiemJulii
FB
Insta
Stary 2015-03-18, 19:10   #2177
nysiak1910
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 174

Eirin wys³a³am Ci zapro na fb :P

muszê dzi¶ poczytaæ o przet³uszczaniu w³osów... ehhh

https://www.facebook.com/stylizacjaBlueDreams
Blogowanie: http://szafeczkazielonookiej.blo gspot.com/
nysiak1910 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-03-18, 19:26   #2178
bejata440
Zakorzenienie

)
Jak cos fascynuj±cego doczytasz o tym przet³uszczaniu napisz !! Bo ja przez to przet³uszczanie chce/chcia³am ten odrost pokolorowaæ ;p
Stary 2015-03-18, 20:34   #2179
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 17 201

Mam maleñkie odro¶ciki
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-03-18, 22:34   #2180
201604291140
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 1 444

Probowala moze ktoras uzywac parafiny do zabezpieczania koncowek jako zamiennik ciezkiego silikonu? Nie znalazlam zadnego serum silkonowo-olejowego z ciezkimi silikonami (kupilam Syoss Absolute Oil, ktory mial byc z ciezkimi, a potem sie okazalo ze to co blogerki pisaly przy analizie skladu ze jest ciezkim silkonem to byl filtr uv...), natknelam sie na informacje ze parafina ma takie same wlasciwosci jak ciezki silikon i zaraz kupilam i dolalam do mojego serum. Z drugiej strony tyle osob narzeka na dzialanie parafiny na wlosach, ze nie wiem co o tym myslec. Ale co mi szkodzi, sprobuje . Jezeli za 3-4 miesiace nie bede miala ani jednj rozdwojonej koncowki to osiagne swoj wlosowy sukces . Ten defekt byl jedna z moich motywacji do pielegnacji i zapuszczania naturalnych wlosow.
201604291140 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-03-18, 22:45   #2181
bejata440
Zakorzenienie

Ja mam olej do w³osów ktory w swoim sk³adzie na pierwszym miejscu ma parafinê. Pare razy u¿y³am i jestem zadowolona ale ja sie ma³o znam ;-) ImageUploadedByWizaz Forum1426715117.664783.jpg
Stary 2015-03-19, 08:17   #2182
rockandrollqueen
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 484

Cytat:
Napisane przez Efkakam Poka¿ wiadomo¶æ
W sumie wydaje mi siê, ¿e nie d³ugo¶æ, a ciêcie fryzury robi ró¿nicê, czy rysy twarzy wydaj± siê delikatne czy ostre.
Nigdy nie ¶cina³am siê "na ch³opaka", bo my¶la³am, ¿e bêdê wygl±daæ jak baboch³op z kwadratow± szczên±, ale w³a¶nie jak teraz mam krótkie to powiedzia³abym, ¿e jest na odwrót. Moje rysy z³agodnia³y
Mam twarz kwadratow± i d³ugo mnie mój kszta³t twarzy denerwowa³, wydawa³ mi siê mêski, albo jaki¶ taki szeroki. Najgorzej wygl±da³am w bobie, w którymi w³osy koñczy³y mi siê na linii ¿uchwy, mia³am ³eb jak dynia. Ale mia³am w³a¶nie takie ¿a³osne ciêcie, ¿e fryzura by³a okr±g³a. Przy d³ugich w³osach by³o ju¿ lepiej. Na pocz±tku studiów mia³am w³osy prawie do pasa i ³adny platynowy blond (ach, rozmarzy³am siê ). Ale zawsze i tak dla wygody wi±za³am je w kucyk, wiêc chowa³am swój atut.
Ja sobie wczoraj ¶ciê³am grzywkê na bok, mia³am zapuszczaæ ale trudno. Od razu lepiej siê czujê, a teoretycznie chyba nie powinna mi pasowaæ
Stary 2015-03-19, 09:29   #2183
SceneQueene
Zakorzenienie

No w³a¶nie, teoretycznie, ale tak sobie my¶lê, ¿e grunt to ¿e nam siê podoba i siê dobrze czujemy.

OkiemJulii
FB
Insta
Stary 2015-03-19, 10:32   #2184
Efkakam
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 288

O w³a¶nie
Efkakam jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-03-19, 11:08   #2185
Elle88dw
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 459

Ej no
Kole¿anka w³a¶nie dopatrzy³a siê na mojej g³owie pierwszego siwego w³osa! I to jeszcze w dniu moich urodzin :|
Jest ze trzy razy grubszy od farbowanych, no ale ca³y bia³y!
Elle88dw jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-03-19, 13:04   #2186
SceneQueene
Zakorzenienie

Mi facet kiedy¶ znalaz³ trzy :-D

OkiemJulii
FB
Insta
Stary 2015-03-19, 13:13   #2187
Eirin
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 888

Ehhh ja mam z 15 lekk± rêk± albo i ze 20. I ¿yje zapuszczam.dalej
Stary 2015-03-19, 13:18   #2188
SceneQueene
Zakorzenienie

Ano to ja podobnie, 21 ;-) zapuszczaj, nie podawaj siê!

OkiemJulii
FB
Insta
Stary 2015-03-19, 13:20   #2189
201607040946
Konto usuniête

Nigdy nie mia³am ¿adnego.
Stary 2015-03-19, 16:14   #2190
Patisha87
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 329

Cytat:
Napisane przez Elle88dw Poka¿ wiadomo¶æ
Ej no
Kole¿anka w³a¶nie dopatrzy³a siê na mojej g³owie pierwszego siwego w³osa! I to jeszcze w dniu moich urodzin :|
Jest ze trzy razy grubszy od farbowanych, no ale ca³y bia³y!
oko³o miesi±ce temu mia³am dok³adnie tak± sam± sytuacjê
taki bia³y o zupe³nie innej strukturze ni¿ reszta w³osów, okropieñstwo!
Patisha87 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-09-01 14:28:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.