|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 | |
|
-ist
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#2162 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja akurat jak na razie nie robię nic i siedzę do późna ale juz niedługo pewnie tez zabraknie mi czasu na takie oglądanie. |
|
|
|
|
#2163 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2164 | |
|
-ist
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez lubie porzadkowac dom i podsluchiwac nowinek, ale jak slysze Karoline to juz mi sie włącza Polsat. No nie moge... ---------- Dopisano o 01:44 ---------- Poprzedni post napisano o 01:43 ---------- To bardzo malo... Wchodzac na ten watek dowiaduje sie o "smaczkach" i odpalam wiecej bo nie wierze haha
|
|
#2166 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Gdy mam sporo czasu, to nadrabiam kilka dni, oglądam tak po 10...? Jeśli oglądam codziennie, to tak z 2... A jak nic mnie nie interesuje, to 0.Najchętniej oglądam Nissiax, LGS, p. Bogusławę, Maxineczkę, rademeneskę... Dość wybiórczo Ms. Olimpię, Basię CMB... Resztę z subów rzadko, a mam ich 27. Lubiłam i subuję: Alinę Orłową, nie nagrywa już, tak samo WorldofSandra i Weronika Załazińska, Grzee, Agnieszka B-J. Mam w subach młodego youtuba, tj. małą Hanię, Zmianoholiczkę i Olciaka, też zerknę. Z innych kanałów, to mam i lubię: Niekrytego Krytyka, Abstrachuje, Historię bez Cenzury, SPinkę Film Studio (Blok Ekipa Ubogo, dlatego rzadko się odzywam. Rozważam suba dla Czarszki i Hani XS. |
|
|
|
|
#2167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O tak SPinka to mistrzostwo. Zero udawania, czysta prawda haha. Z usmiechem na ustach ogladam kazdy odcinek, choc pewnie duzo osob uwaza tego typu filmiki za margines nic nieznaczacy w spoleczenstwie. Pewnie nikogo to nie interesuje, ale vlogi, boxy czy tagi to dla mnie strata czasu. Wpisuje przewaznie te rzeczy, ktore mnie ciekawia, a to czy dana osoba woli kurczaka od ryby to... Nic z tego nie wyniose i omijam. Moje pytanie. Jest na wizazu jakis watek o prankach? Bo wpisywalam w google i nie "wyskakuje". Moze zle szukam.
Edytowane przez tworazka Czas edycji: 2015-02-28 o 02:04 |
|
|
|
|
#2168 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Oglądam to może jeden dziennie, a nawet to nie zawsze. Czasami jak szukam jakiegoś makijażu to faktycznie obejrzę. Za to wysłuchuję kilku-kilkunastu, zwykle na słuchawkach, czasem na chwilę przełączając na wizję, częściej w opisie coś sprawdzę. ![]() No chyyyyyba, że jest mowa o czymś na wątku to zobaczę fragment. Albo szukam brudnych pędzli Madzika, no to przewijam.
Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2015-02-28 o 02:21 |
||
|
|
|
#2169 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kapitan Bomba to też mistrzostwo (Moja trójca: Kebab, Wigilia, Yeti) |
|
|
|
|
#2170 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dalabym sobie reke uciac do lokcia, ze na wizazu dziewczyny same Ę i Ą, szydzace z tego typu akcji, a i tak idą same "lajki". Haha
|
|
#2171 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój facet mnie tym katuje
|
|
#2172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas w ekipie jak ktos zezgonuje ( tak wiem, to niskie, jak tak mozna?, o kurcze dorosli ludzie ) to krzyczy - planeta ku.wiix zostala opanowana
|
|
#2173 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajna ekipa
|
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
chodzcie dziewczyny na watek ekipy. Mowcie, jakie kwestie, zycia codziennego, bolaczki, czy polityczne kwestie, wpisujmy tutaj. Chlopaki czytaja
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post50457562
Edytowane przez tworazka Czas edycji: 2015-02-28 o 02:44 |
|
|
|
#2175 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Teraz jest Gabi - poznałam smak batatów
|
|
|
|
|
#2176 |
|
Konto usunięte
|
Widzę, że się ostra dyskusja rozpętała na mój temat a ja nic, tylko śpię
Cóż, nie każdemu musi się podobać to co robię, może za jakiś czas i mi nie będzie jak wejdę na wyższy level. Mocnego konturowania nie znoszę, nie rozumiem tej mody i nie zamierzam się jej poddawać. Zwłaszcza, że ja sama wyglądałabym mocno dziwacznie. Blog generalnie kładzie nacisk na oczy, to chyba mocno widać Z ustami na co dzień nie szaleję bo nie lubię. A brwi idealne nie są, ale i tak uważam, że całkiem ok i nie zamierzam robić z nich przerysowanych naklejek. Jadę za chwilę na weekend, więc jak coś, odpowiem wieczorem w niedzielę I tak, nadal będę uważać, że Katosu nie potrafi dobrać sobie koloru włosów/koloru makijażu a walentynkowy makijaż Maxineczki i ten świąteczny, o który rozpętała się 'afera' - były niemal identyczne.
|
|
|
|
#2177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. W subach mam bardzo mało dziewczyn, ale czasami wchodzę w filmiki wklejane na wizażu, jezeli temat mnie zainteresuje, albo jezeli sie szykuje jakaś aferka
|
|
|
|
|
#2178 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() miłej podróży i wracaj do nas szybko - Rózia wielbi oko Twe! aaa i serduszkowe usta też
|
|
|
|
|
#2179 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
Princessa z Dżakiem - Selfie Tag
|
|
|
|
#2181 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2182 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2183 | ||
|
Rozeznanie
|
Ja juz kiedys tu pisalam, ze dla mnie makijaze Maxi, Katosu, Zmalowanej itd, choc przewaznie bardzo ladne, sa kompletnie nieinteresujace i nieinspirujace i przewaznie takie same. Ja mam podobne podejscie do makijazu jak Salix, nie lubie mocnego konturowania (nie lubie w ogole konturowania), nie lubie ciezkich podkladow, tony korektora pod oczami, idealnie wyrysowanych brwi, cieeeezkich makijazy oczu. Nie lubie na sobie bo mi nie pasuje, a przewaznie tez na kims mi sie nie podoba, bo wyglada jak maska. No i tak, te dziewczyny naprawde maja przewaznie podobe makijaze- np jak chociazby robily makijaz 50 shades od Grey- to makijaz byl taki sam, tylko kolory byly szare.
Ja zawsze podaje jeden przyklad- Lisa Eldridge. Tak, wiem, nie ta liga, bla bla. No ale w sumie dlaczego? Przeciez dziewczynom nie mozna odmowic umiejetnosci, mysle, ze gdyby inaczej podeszly do tematu, to spokojnie by technicznie daly rade. Tylko jakby brakowalo im wyobrazni, checi eksperymentowania i kreatywnego podejscia do makijazu. I nie, nie chodzi mi o makijaz artystyczny typu kwadraty na twarzy. Przeciez makijaze Lisy sa proste przewaznie. Ale ona potrafi powiedziec "ten makijaz ma byc lekki wiec naloze tylko lekka warstwe podkladu/korektora". Makijaze w ktorych akcent jest polozony na usta, roz, eyeliner, grube brwi itp, a nie tylko na mocne oko np. Inspiracje ikonami (A.Hepburn, M.Monroe). A pamietam jak RLM robila kiedys pin-up, to srednio to bylo ciekawe (akurat Ewe cenie i uwazam, ze ma wiecej do pokazania, no ale ten konkretny makijaz mnie nie zaciekawil). O, albo ostatnio makijaze w stylu arabskim- za malo tam bylo wgryzienia sie w arabska specyfike. Salix blog tez uwazam, za malo inspirujacy, ale ona wyglada w tych makijazach ladnie, a nie napisala ksiazki na temat makijazu, nie prowadzi warsztatow, nie zarabia na tym. Owszem, ma bloga, czasami kogos pomaluje, pewnie bedzie sie chciala rozwijac, no i bardzo dobrze. Cytat:
Cytat:
). Lubie obejrzec zagraniczne dziewczyny, ale tylko caly czas ulubiency (Dior, Maybelline itd itp) i haule z Primarka. A ja bym chciala zobaczyc cos ciekawego z innych krajow np albo cos zyciowego (podoba mi sie, ze Ingrid Nielsen potrafi wlasnie pokazac, ze kupila sitko do makaronu, bo lubi gotowac!).
|
|
#2184 |
|
now or never
|
ubrania przez internet: dresslink
|
#2185 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2186 |
|
Zadomowienie
|
Pomiędzy Salix a Maxi jest taka różnica, że Maxi jest kreowana jedną z pierwszych dam polskiego wizażu, a Salix maluje jako amatorka...
Ja nigdy nie rozumiałam fenomenu Maxi. Pamiętam jej początki. Najpierw robiła filmiki "gadane", następnie nagle wkroczyła z makijażami i od razu była okrzyknięta wielką wizażystką, a ja się zdziwiłam skąd to się wzięło, bo ja nigdy na jej makijaże nie zwróciłam uwagi. Myślałam, że nagrywa takie same tutoriale jak Szusz, tylko ma więcej poczucia estetyki, a tu nagle okazało się, że ona się tym zajmuje zawodowo do tego stopnia, że jej kanał przekształcił się w typowo makijażowy... ![]() Dla mnie Maxi robi od zawsze jeden makijaż tylko używa do tego różnych kolorów. Od początku nie podzielam zachwytów nad jej 'stylem' (te brwi..). Po aferze z Ramoną po prostu straciłam do niej sympatię i jeśli w ogóle sprawdzam jej filmy to tylko efekt końcowy. Dziewczyny kojarzycie czy ona odniosła jakieś sukcesy w dziedzinie makijażu? (pomijam warsztaty dla fanek yt, bo i do Szusz, czy Pany Joanny fani by na taki warsztat przyszli )
Raz królewna złotowłosa cudny miała sen, że splatała złote włosy, złociste jak len. I przyszedł do niej grajek, na skrzypcach zaczął grać i mówi: Pójdź, królewno konwalie ze mną rwać. Pójdź, pójdź... |
|
|
|
#2187 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cóż, ona ma swój styl, zachowawcze cieniowanie i często podobny schemat, widocznie wydaje się jej najlepszy. Na polskim YT jest mały wybór :/ Jakie eksperymenty chciałybyście zobaczyć u Maxi? Co do chat makeup zgadzam się, choć zdaję sobie sprawę, że pewnie brązy są dla niej najbezpieczniejsze. Edytowane przez 201703241651 Czas edycji: 2015-02-28 o 10:36 |
|
|
|
|
#2188 |
|
Wtajemniczenie
|
Julia Graf
Color Pop Arab Eyes Makeup المكياج العربي: http://youtu.be/WPJfFYyKXso
|
#2189 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Uwazam, ze jakie natura mi dla takie maja byc, czasami lekko je wypelnie kredka ale uwazam au naturel krztalt brwi za najlepszy, zwlaszcza u mlodych dziewczyn te przerysowane i mocno wyregulowane wygladaja bardzo zle i czesto postarzaja o milion lat. Rowniez nie konturuje buzi i roz mi w zupelnosci wystarczy. Jesli chodzi o makijaz na codzien to uwazam, ze im mniej tym lepiej, choc raz na jakis czas tez lubie zaszalec
|
|
|
|
|
#2190 | ||
|
ciepłe kluchy
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.