Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIII - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-28, 01:39   #2161
kustraczek
-ist

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIII

Cytat:
Napisane przez malwine55 Pokaż wiadomość
Dziewczyna ma prawo do własnej opinii, nie wszystkim muszą się podobać makijaże Salix, ale zaraz tutaj przyjdzie gwardia i zacznie najeżdżać, jaka Ty to nie jesteś i zaraz naprostują Twój tok myślenia
I przyjdą śmieszki, które wyolbrzymiają każdą dyskusję do rangi zimnej wojny na wątku
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 01:40   #2162
panterarozyczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tworazka Pokaż wiadomość
20? o kurka to sporo, biorac pod uwage prace, jakies tam obowiazki typu ugotowanie obiadu, odkurzenie, wyjscie na zakupy, relaks, towarzyskie spotkania czy czytanie... Ale wiadomo, ze wystarczy to tylko uporzadkowac.

Aktualnie przezywam kryzys subów. A i tak nie ogladam ich od A do Z, tyko przelatuje podgladem. A pamietam poczatki kosmetycznego yt. Z wlepianiem oczu po kilka razy ogladalam te same filmiki.

Ja akurat jak na razie nie robię nic i siedzę do późna ale juz niedługo pewnie tez zabraknie mi czasu na takie oglądanie.
panterarozyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 01:40   #2163
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pesstka90 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o brwi czy konturowanie to dla mnie nie ma się do czego czepnąć. Zgodzę się natomiast w kwestii ust. Też brakuje mi czasem jakiejś odmiany od delikatnego różu. Z drugiej strony rozumiem, że jeśli czuje się dobrze w takich kolorach to nie ma co na siłę szaleć.
Jasne, rozumiem Twój punkt widzenia. Ale to samo można powiedzieć o Maxi w tym konkretnym przypadku. Jeśli czuje się bezpiecznie w tych brązach, to po co jej wytykać powtarzalność?
Stary 2015-02-28, 01:41   #2164
kustraczek
-ist

Cytat:
A tak z innej beczki.

Podczytuje watek i widze, ze duzo dziewczyn zorientowanych jest w calym zyciu youtubowym, instagramowym i facebookowym.

Tak z ciekawosci ile srednio filmow ogladacie na dzien? Bo mnie z subskrybcji zaciekawi 2-3 w tym gotowanie. I to i tak jak maluje paznokcie, czy jak dluzsze to kurze powycieram, czy poprasuje.
Ja ostatnio włączam tylko te filmiki, które naprawdę mnie zainteresują, czyli około pięciu tygodniowo
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 01:44   #2165
tworazka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
mocno zależy. Bywa, że wcale, bywa, że wszystko co mi wyskoczy + jakieś starsze filmy dziewczyn, które lubię.
Ja zazwyczaj jutjuba odpalam do sprzątania (i układania w szafie, a to robię często, bo to mnie relaksuje) albo odpalam w tle jak gram w coś.
Chociaż ostatnio u mnie duzo ludzi z subów leci, niestety.
Instagram inna sprawa, bo przeglądam codziennie (poza tym wieczór bez madzikowego uda i foty po skalpelu to wieczór stracony https://instagram.com/p/zn7ndNCu9P/?modal=true )
Nie wiem co ona ma w sobie, ale nigdy nie obejrzalam jej filmu calego, ale jak widze linki czy tagi to sie usmiecham sama do siebie. Chyba cos na zasadzie Swiata wg Bundych ( dla kumatych ).

Tez lubie porzadkowac dom i podsluchiwac nowinek, ale jak slysze Karoline to juz mi sie włącza Polsat. No nie moge...

---------- Dopisano o 01:44 ---------- Poprzedni post napisano o 01:43 ----------

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Ja ostatnio włączam tylko te filmiki, które naprawdę mnie zainteresują, czyli około pięciu tygodniowo
To bardzo malo... Wchodzac na ten watek dowiaduje sie o "smaczkach" i odpalam wiecej bo nie wierze haha
Stary 2015-02-28, 01:47   #2166
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
A tak z innej beczki.

Podczytuje watek i widze, ze duzo dziewczyn zorientowanych jest w calym zyciu youtubowym, instagramowym i facebookowym.

Tak z ciekawosci ile srednio filmow ogladacie na dzien? Bo mnie z subskrybcji zaciekawi 2-3 w tym gotowanie. I to i tak jak maluje paznokcie, czy jak dluzsze to kurze powycieram, czy poprasuje.
Ja malutko, dlatego jestem monotematyczna Gdy mam sporo czasu, to nadrabiam kilka dni, oglądam tak po 10...? Jeśli oglądam codziennie, to tak z 2... A jak nic mnie nie interesuje, to 0.
Najchętniej oglądam Nissiax, LGS, p. Bogusławę, Maxineczkę, rademeneskę... Dość wybiórczo Ms. Olimpię, Basię CMB... Resztę z subów rzadko, a mam ich 27.
Lubiłam i subuję: Alinę Orłową, nie nagrywa już, tak samo WorldofSandra i Weronika Załazińska, Grzee, Agnieszka B-J. Mam w subach młodego youtuba, tj. małą Hanię, Zmianoholiczkę i Olciaka, też zerknę.

Z innych kanałów, to mam i lubię: Niekrytego Krytyka, Abstrachuje, Historię bez Cenzury, SPinkę Film Studio (Blok Ekipa).

Ubogo, dlatego rzadko się odzywam.

Rozważam suba dla Czarszki i Hani XS.
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 01:57   #2167
tworazka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
Ja malutko, dlatego jestem monotematyczna Gdy mam sporo czasu, to nadrabiam kilka dni, oglądam tak po 10...? Jeśli oglądam codziennie, to tak z 2... A jak nic mnie nie interesuje, to 0.
Najchętniej oglądam Nissiax, LGS, p. Bogusławę, Maxineczkę, rademeneskę... Dość wybiórczo Ms. Olimpię, Basię CMB... Resztę z subów rzadko, a mam ich 27.
Lubiłam i subuję: Alinę Orłową, nie nagrywa już, tak samo WorldofSandra i Weronika Załazińska, Grzee, Agnieszka B-J. Mam w subach młodego youtuba, tj. małą Hanię, Zmianoholiczkę i Olciaka, też zerknę.

Z innych kanałów, to mam i lubię: Niekrytego Krytyka, Abstrachuje, Historię bez Cenzury, SPinkę Film Studio (Blok Ekipa).

Ubogo, dlatego rzadko się odzywam.

Rozważam suba dla Czarszki i Hani XS.

O tak SPinka to mistrzostwo. Zero udawania, czysta prawda haha. Z usmiechem na ustach ogladam kazdy odcinek, choc pewnie duzo osob uwaza tego typu filmiki za margines nic nieznaczacy w spoleczenstwie.

Pewnie nikogo to nie interesuje, ale vlogi, boxy czy tagi to dla mnie strata czasu. Wpisuje przewaznie te rzeczy, ktore mnie ciekawia, a to czy dana osoba woli kurczaka od ryby to... Nic z tego nie wyniose i omijam.

Moje pytanie. Jest na wizazu jakis watek o prankach? Bo wpisywalam w google i nie "wyskakuje". Moze zle szukam.

Edytowane przez tworazka
Czas edycji: 2015-02-28 o 02:04
tworazka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 02:13   #2168
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez diorentynka Pokaż wiadomość
Raczej o to, że twarz (przynajmniej na tych zdjęciach) wygląda dla mnie płasko. Cała uwaga skupiona jest na oczach, które zresztą technicznie są według mnie bardzo słabo umalowane. Zero wyobraźni, kombinowania, niby pstrokato, a tak nudno i bezpiecznie.
O produktach do ust (które zawsze wyglądają tak samo - jakby miało ich nie być) też nic nie ma.
Nie rozumiem tego bloga. Po prostu. I tego ciągłego pojazdu po makijażach dziewczyn, które potrafią dużo więcej od Salix. Ma prawo mieć swoje zdanie, jak każdy, ale jak dzisiaj przeczytałam, że z Katosu słaba wizażystka, bo nie potrafi dobrać koloru włosów do swojej urody, a Maxi to jest odtwórcza i cały czas robi to samo, a potem zestawiłam to z blogiem Salix, to sorry... to będzie brutalne, ale ślepy zauważy przepaść między nimi.
okej, rozumiem

Cytat:
A tak z innej beczki.

Oglądam to może jeden dziennie, a nawet to nie zawsze. Czasami jak szukam jakiegoś makijażu to faktycznie obejrzę. Za to wysłuchuję kilku-kilkunastu, zwykle na słuchawkach, czasem na chwilę przełączając na wizję, częściej w opisie coś sprawdzę.
No chyyyyyba, że jest mowa o czymś na wątku to zobaczę fragment. Albo szukam brudnych pędzli Madzika, no to przewijam.

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2015-02-28 o 02:21
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 02:21   #2169
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
O tak SPinka to mistrzostwo. Zero udawania, czysta prawda haha. Z usmiechem na ustach ogladam kazdy odcinek, choc pewnie duzo osob uwaza tego typu filmiki za margines nic nieznaczacy w spoleczenstwie.
Ja uwielbiam Blok Ekipę i kocham Walo <3 Wychowywałam się w takich klimatach, dlatego odpowiada mi i rozumiem poczucie humoru Walaszka, bardzo życiowe i do bólu dresiarskie. (scena z ostatniego odcinka, z Don Hui, jest świetna, niby nic i chamskie, ale....)
Kapitan Bomba to też mistrzostwo (Moja trójca: Kebab, Wigilia, Yeti)
Stary 2015-02-28, 02:28   #2170
tworazka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
okej, rozumiem

Oglądam to może jeden dziennie, a nawet to nie zawsze. Czasami jak szukam jakiegoś makijażu to faktycznie obejrzę. Za to wysłuchuję kilku-kilkunastu, zwykle na słuchawkach, czasem na chwilę przełączając na wizję, częściej w opisie coś sprawdzę.
No chyyyyyba, że jest mowa o czymś na wątku to zobaczę fragment. Albo szukam brudnych pędzli Madzika, no to przewijam.
Myslalam, ze wlasnie najwiecej filmikow ogladasz. A tu widac, ze jestes bacznym obserwatorem. To nic zlego, bo swiadczy, ze masz dobra organizacje

Cytat:
Ja uwielbiam Blok Ekipę i kocham Walo <3 Wychowywałam się w takich klimatach, dlatego odpowiada mi i rozumiem poczucie humoru Walaszka, bardzo życiowe i do bólu dresiarskie. (scena z ostatniego odcinka, z Don Hui, jest świetna, niby nic i chamskie, ale....)
... Takie zyciowe prawda? Oglada sie jak wlasne osiedle i nadal pała sympatia, mimo, ze to nic pochlebnego.

Dalabym sobie reke uciac do lokcia, ze na wizazu dziewczyny same Ę i Ą, szydzace z tego typu akcji, a i tak idą same "lajki". Haha
Stary 2015-02-28, 02:30   #2171
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
Hahahha "Kapitan Bomba! Napi****lać z karabiów! Tępe ch**e"
Mój facet mnie tym katuje
Stary 2015-02-28, 02:33   #2172
tworazka
Zakorzenienie

Cytat:

U nas w ekipie jak ktos zezgonuje ( tak wiem, to niskie, jak tak mozna?, o kurcze dorosli ludzie ) to krzyczy - planeta ku.wiix zostala opanowana
Stary 2015-02-28, 02:36   #2173
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:

U nas w ekipie jak ktos zezgonuje ( tak wiem, to niskie, jak tak mozna?, o kurcze dorosli ludzie ) to krzyczy - planeta ku.wiix zostala opanowana
Przez złych kosmitów! A jak!!! Nieźle Fajna ekipa
Stary 2015-02-28, 02:42   #2174
tworazka
Zakorzenienie

Cytat:
Przez złych kosmitów! A jak!!! Nieźle Fajna ekipa
chodzcie dziewczyny na watek ekipy. Mowcie, jakie kwestie, zycia codziennego, bolaczki, czy polityczne kwestie, wpisujmy tutaj. Chlopaki czytaja

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post50457562

Edytowane przez tworazka
Czas edycji: 2015-02-28 o 02:44
tworazka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 07:26   #2175
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
Dziękuję, to miłe

Dobre pytanie - myślę (całkiem poważnie), że mogę mieć jakieś zakłócenia na linii mózg- usta. Albo mówię tak, że mózg nie wie co się dzieje, a w filmach najczęściej mam opóźnienie.
Była już Julia utracone zaufanie.
Teraz jest Gabi - poznałam smak batatów
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 07:43   #2176
201607110949
Konto usunięte

Widzę, że się ostra dyskusja rozpętała na mój temat a ja nic, tylko śpię Cóż, nie każdemu musi się podobać to co robię, może za jakiś czas i mi nie będzie jak wejdę na wyższy level. Mocnego konturowania nie znoszę, nie rozumiem tej mody i nie zamierzam się jej poddawać. Zwłaszcza, że ja sama wyglądałabym mocno dziwacznie. Blog generalnie kładzie nacisk na oczy, to chyba mocno widać Z ustami na co dzień nie szaleję bo nie lubię. A brwi idealne nie są, ale i tak uważam, że całkiem ok i nie zamierzam robić z nich przerysowanych naklejek. Jadę za chwilę na weekend, więc jak coś, odpowiem wieczorem w niedzielę I tak, nadal będę uważać, że Katosu nie potrafi dobrać sobie koloru włosów/koloru makijażu a walentynkowy makijaż Maxineczki i ten świąteczny, o który rozpętała się 'afera' - były niemal identyczne.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 07:48   #2177
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia

Cytat:
A tak z innej beczki.

Myślę, że nie oglądam więcej, niż 10 tygodniowo i zazwyczaj włączam je sobie wieczorem, zaraz przed zaśnięciem - czyjeś mówienie mnie usypia . W subach mam bardzo mało dziewczyn, ale czasami wchodzę w filmiki wklejane na wizażu, jezeli temat mnie zainteresuje, albo jezeli sie szykuje jakaś aferka
zetuzetia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 08:34   #2178
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Widzę, że się ostra dyskusja rozpętała na mój temat a ja nic, tylko śpię Cóż, nie każdemu musi się podobać to co robię, może za jakiś czas i mi nie będzie jak wejdę na wyższy level. Mocnego konturowania nie znoszę, nie rozumiem tej mody i nie zamierzam się jej poddawać. Zwłaszcza, że ja sama wyglądałabym mocno dziwacznie. Blog generalnie kładzie nacisk na oczy, to chyba mocno widać Z ustami na co dzień nie szaleję bo nie lubię. A brwi idealne nie są, ale i tak uważam, że całkiem ok i nie zamierzam robić z nich przerysowanych naklejek. Jadę za chwilę na weekend, więc jak coś, odpowiem wieczorem w niedzielę I tak, nadal będę uważać, że Katosu nie potrafi dobrać sobie koloru włosów/koloru makijażu a walentynkowy makijaż Maxineczki i ten świąteczny, o który rozpętała się 'afera' - były niemal identyczne.
Przyznaj się, SALIX, że wzięłaś sobie do serca uwagi i jedziesz do Jess na makijaż

miłej podróży i wracaj do nas szybko - Rózia wielbi oko Twe!

aaa i serduszkowe usta też
Stary 2015-02-28, 08:35   #2179
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość
Przyznaj się, SALIX, że wzięłaś sobie do serca uwagi i jedziesz do Jess na makijaż

miłej podróży i wracaj do nas szybko - Rózia wielbi oko Twe!

aaa i serduszkowe usta też
jadę... do... TEŚCIOWEJ.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 09:17   #2180
fablous
Zakorzenienie

Princessa z Dżakiem - Selfie Tag

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 09:25   #2181
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:

3, 4? Zależy co się pokaże w subach ciekawego, co ktoś wrzuci na wątek.

Cytat:
Ja się w sumie nie dziwię Maxi, z jednej strony. Nie ma idealnej budowy oka, odnalazła najlepszy sposób na jego cieniowanie i na tym jedzie, w sumie to logiczne. Lepsze to, niż szpecenie się eksperymentami, każdy stara się malować powieki najbardziej dopasowaną do nich metodą.
W chat makeup zazwyczaj używa brązów, bo pewnie najbezpieczniejsze.
I tak u każdego jej makijaż będzie wyglądał inaczej, nie odwali za kogoś lekcji w poszukiwaniu własnych rozwiązań i stylu. To ma być tylko inspiracja.
A mi się właśnie wydaje, że ktoś, kto pokazuje tutoriale w necie, powinien postawić na różnorodność, eksperymenty, by jak najwięcej przekazać widzom. Co innego malować się na własne potrzeby, co innego mieć kanał poświęcony wyłącznie/w większości makijażowi oka. Maxi jest według mnie zdolna i myślę, że gdyby w chat makeup zaryzykowała z bardziej kolorową paletą, nie byłoby tragedii. Musi się tylko odważyć.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 09:34   #2182
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
jadę... do... TEŚCIOWEJ.
uuu to konkretny kaliber
Stary 2015-02-28, 09:34   #2183
zielona hortensja
Rozeznanie

Ja juz kiedys tu pisalam, ze dla mnie makijaze Maxi, Katosu, Zmalowanej itd, choc przewaznie bardzo ladne, sa kompletnie nieinteresujace i nieinspirujace i przewaznie takie same. Ja mam podobne podejscie do makijazu jak Salix, nie lubie mocnego konturowania (nie lubie w ogole konturowania), nie lubie ciezkich podkladow, tony korektora pod oczami, idealnie wyrysowanych brwi, cieeeezkich makijazy oczu. Nie lubie na sobie bo mi nie pasuje, a przewaznie tez na kims mi sie nie podoba, bo wyglada jak maska. No i tak, te dziewczyny naprawde maja przewaznie podobe makijaze- np jak chociazby robily makijaz 50 shades od Grey- to makijaz byl taki sam, tylko kolory byly szare.

Ja zawsze podaje jeden przyklad- Lisa Eldridge. Tak, wiem, nie ta liga, bla bla. No ale w sumie dlaczego? Przeciez dziewczynom nie mozna odmowic umiejetnosci, mysle, ze gdyby inaczej podeszly do tematu, to spokojnie by technicznie daly rade. Tylko jakby brakowalo im wyobrazni, checi eksperymentowania i kreatywnego podejscia do makijazu. I nie, nie chodzi mi o makijaz artystyczny typu kwadraty na twarzy. Przeciez makijaze Lisy sa proste przewaznie. Ale ona potrafi powiedziec "ten makijaz ma byc lekki wiec naloze tylko lekka warstwe podkladu/korektora". Makijaze w ktorych akcent jest polozony na usta, roz, eyeliner, grube brwi itp, a nie tylko na mocne oko np. Inspiracje ikonami (A.Hepburn, M.Monroe). A pamietam jak RLM robila kiedys pin-up, to srednio to bylo ciekawe (akurat Ewe cenie i uwazam, ze ma wiecej do pokazania, no ale ten konkretny makijaz mnie nie zaciekawil). O, albo ostatnio makijaze w stylu arabskim- za malo tam bylo wgryzienia sie w arabska specyfike.

Salix blog tez uwazam, za malo inspirujacy, ale ona wyglada w tych makijazach ladnie, a nie napisala ksiazki na temat makijazu, nie prowadzi warsztatow, nie zarabia na tym. Owszem, ma bloga, czasami kogos pomaluje, pewnie bedzie sie chciala rozwijac, no i bardzo dobrze.

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Cytat:
Aktualnie przezywam kryzys subów. A i tak nie ogladam ich od A do Z, tyko przelatuje podgladem. A pamietam poczatki kosmetycznego yt. Z wlepianiem oczu po kilka razy ogladalam te same filmiki.
Tez mam kryzys, tez ogladam coraz mniej. Brakuje mi bardzo np TheCurlyGal, na kazdy jej film czekalam. Megilounge tez zawsze cos ciekawego nagrala. Uwielbialam wczesniejsze filmy Nieesi, a teraz nawet jak pokaze Londyn, albo cos do gotowania, to nie mam ochoty jej ogladac. Lubilam PanneJoanne, a teraz wyleciala z subow. Dodalam Szusz (koniec swiata!), ale na jej vlogach czasami jest cos ciekawego (troche za rozwlekle mowi, no ale ). Lubie obejrzec zagraniczne dziewczyny, ale tylko caly czas ulubiency (Dior, Maybelline itd itp) i haule z Primarka. A ja bym chciala zobaczyc cos ciekawego z innych krajow np albo cos zyciowego (podoba mi sie, ze Ingrid Nielsen potrafi wlasnie pokazac, ze kupila sitko do makaronu, bo lubi gotowac!).
Stary 2015-02-28, 10:15   #2184
juli_jka
now or never

ubrania przez internet: dresslink
Stary 2015-02-28, 10:17   #2185
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
To swoją drogą, ale mnie totalnie rozłożyła na łopatki parodia gwary góralskiej (odc."Yeti") w opowieści o Śnieżnym Koczkodanie... Mogę tego słuchać bez końca
Stary 2015-02-28, 10:24   #2186
dziad kalwaryjski
Zadomowienie

Pomiędzy Salix a Maxi jest taka różnica, że Maxi jest kreowana jedną z pierwszych dam polskiego wizażu, a Salix maluje jako amatorka...

Ja nigdy nie rozumiałam fenomenu Maxi. Pamiętam jej początki. Najpierw robiła filmiki "gadane", następnie nagle wkroczyła z makijażami i od razu była okrzyknięta wielką wizażystką, a ja się zdziwiłam skąd to się wzięło, bo ja nigdy na jej makijaże nie zwróciłam uwagi. Myślałam, że nagrywa takie same tutoriale jak Szusz, tylko ma więcej poczucia estetyki, a tu nagle okazało się, że ona się tym zajmuje zawodowo do tego stopnia, że jej kanał przekształcił się w typowo makijażowy...

Dla mnie Maxi robi od zawsze jeden makijaż tylko używa do tego różnych kolorów. Od początku nie podzielam zachwytów nad jej 'stylem' (te brwi..). Po aferze z Ramoną po prostu straciłam do niej sympatię i jeśli w ogóle sprawdzam jej filmy to tylko efekt końcowy.

Dziewczyny kojarzycie czy ona odniosła jakieś sukcesy w dziedzinie makijażu? (pomijam warsztaty dla fanek yt, bo i do Szusz, czy Pany Joanny fani by na taki warsztat przyszli)
złociste jak len.
I przyszedł do niej grajek,
na skrzypcach zaczął grać
i mówi: Pójdź, królewno
konwalie ze mną rwać.

Pójdź, pójdź...
dziad kalwaryjski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 10:33   #2187
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
A mi się właśnie wydaje, że ktoś, kto pokazuje tutoriale w necie, powinien postawić na różnorodność, eksperymenty, by jak najwięcej przekazać widzom. Co innego malować się na własne potrzeby, co innego mieć kanał poświęcony wyłącznie/w większości makijażowi oka. Maxi jest według mnie zdolna i myślę, że gdyby w chat makeup zaryzykowała z bardziej kolorową paletą, nie byłoby tragedii. Musi się tylko odważyć.
Rozumiem, tylko ja np. gdybym miała kultową opadającą powiekę, to szukałabym raczej dziewczyny z podobnym problemem. Jeśli chcę inspirację do makijażu, to interesują mnie nagrywające ze zbliżonym do mnie typem urody.
Cóż, ona ma swój styl, zachowawcze cieniowanie i często podobny schemat, widocznie wydaje się jej najlepszy.
Na polskim YT jest mały wybór :/

Jakie eksperymenty chciałybyście zobaczyć u Maxi?

Co do chat makeup zgadzam się, choć zdaję sobie sprawę, że pewnie brązy są dla niej najbezpieczniejsze.

Edytowane przez 201703241651
Czas edycji: 2015-02-28 o 10:36
Stary 2015-02-28, 10:41   #2188
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Julia Graf
Color Pop Arab Eyes Makeup المكياج العربي: http://youtu.be/WPJfFYyKXso
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 10:55   #2189
Michoben
Raczkowanie

Cytat:
Ja moich brwi wogule nie reguluje. Ani jednego wloska
Uwazam, ze jakie natura mi dla takie maja byc, czasami lekko je wypelnie kredka ale uwazam au naturel krztalt brwi za najlepszy, zwlaszcza u mlodych dziewczyn te przerysowane i mocno wyregulowane wygladaja bardzo zle i czesto postarzaja o milion lat.
Rowniez nie konturuje buzi i roz mi w zupelnosci wystarczy. Jesli chodzi o makijaz na codzien to uwazam, ze im mniej tym lepiej, choc raz na jakis czas tez lubie zaszalec
Michoben jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 10:55   #2190
SouthEater
ciepłe kluchy

Cytat:
Rozumiem, tylko ja np. gdybym miała kultową opadającą powiekę, to szukałabym raczej dziewczyny z podobnym problemem. Jeśli chcę inspirację do makijażu, to interesują mnie nagrywające ze zbliżonym do mnie typem urody.
Cóż, ona ma swój styl, zachowawcze cieniowanie i często podobny schemat, widocznie wydaje się jej najlepszy.
Na polskim YT jest mały wybór :/

Jakie eksperymenty chciałybyście zobaczyć u Maxi?

Co do chat makeup zgadzam się, choć zdaję sobie sprawę, że pewnie brązy są dla niej najbezpieczniejsze.
Jeżeli dziewczyny nie chcą robić na swojej twarzy czegoś innego niż zmiana odcieni (WOW!)/kolorów, to mogłyby robić makijaże na mamach, babciach, koleżankach lub - tak jak I Love My Addiction - zrobić akcje, że kto chce, to niech wpada. No bo w końcu każdy, nawet największy ślepiec, ogarnie, że nie pojawia się nic nowego i co wtedy z kanałem? Oczywiście będą sobie wmawiać, że się rozwija, taki wow, ale my będziemy wiedzieć swoje
SouthEater jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości