Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 22 - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-07, 15:29   #2161
Vloszka77
Raczkowanie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 22

Szann:nasz expertZerknij na moje cyce,co o nich myślisz,jak na anatomy to okrągłe,czy tak opuchnięte 'mi dr powiedział ze opadną ,chciał mi zrobić plastykę podnieść ,teraz nie chciałam ,myśle z czasem
04.05.2015 Piaseczno XF3405 nagor anatomy

Edytowane przez Vloszka77
Czas edycji: 2015-05-07 o 15:30
Vloszka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 18:19   #2162
pati3112
Raczkowanie

mon87 dziękuję za przyjęcie zaproszenia widziałam Twoje foty i pięknie wyćwiczone ciało nie wspomnę o biuście zazdroszczę determinacji do ćwiczeń, ja trenowałam kilka miesięcy skalpel ale po wielkanocy nie mogę wziązć d..py do kupy i zacząć od nowa a lato coraz bliżej.

Dziewczyny używa lub używała któraś za was dłużej niż rok revitalash do rzęs ,ja smaruje tym "cudem" od pazdziernika , w styczniu był przełom miałam takie długie rzęsiory a od kilku tyg, jak robię demakijaż to na waciku po kilka rzęs ,i już nie są takie piękne, co będzie dalej...
pati3112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 18:50   #2163
szann
Zakorzenienie

Rzęsa żyje około 2mies, potem wypada, tak jak brwi i włosy na głowie (szkoda ze te na nogach nie wypadają ) zaczną Ci rosnąć w bok, bedą takie Zosie samosie i generalnie jako kosmetolog powinnam Ci to jednak odradzić
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277
jak zobrazować sobie i liczyć wymiary implantów.
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 19:00   #2164
requiem4U
Raczkowanie

Heeeeej Dziewczyny

Głupio mi i wstyd, że tyle czasu tu nie zaglądałam, ale dużo mi się☠w życiu dzieje i nie bardzo starcza mi czasu na takie "przyjemności"

Ogólnie wróciłam już "do formy", poza właśnie dosłownym znaczeniem tego słowa- do ćwiczeń i siłowni wracam od przyszłego tygodnia .

Za niedługo idę na kontrolę, mijają dwa miesiące od operacji.

Wrzuciłam dzisiejsze foto do albumy i moje maleństwa Czekam na opinię

Jest kilka kwestii, które muszę z Wami przedyskutować bo mnie trochę niepokoją, ale to nie teraz.

Zmykam i pozdrawiam ciepło *
requiem4U jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 19:13   #2165
szann
Zakorzenienie

Vloszka, super zarysowana góra, konkretny rozmiarek, czyli tak jak lubie
A Ty tez masz pod gruczoł?

Edytowane przez szann
Czas edycji: 2015-05-07 o 20:00
Stary 2015-05-07, 19:47   #2166
Vloszka77
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szann Pokaż wiadomość
Vloszka, super zarysowana góra, konkretny rozmiarek, czyli tak jak lubie
A Ty tez masz pod gruczoł?
Szann::właśnie dziwne ze jest taki zarys jak to anatomy.mam pod powięź i gruczoł
Stary 2015-05-07, 20:02   #2167
szann
Zakorzenienie

No to wlasnie dlatego jest tak zarysowane, bo pod skórą zaraz jest troche twojej piersi (gruczoł), której z resztą nie miałaś u gory tylko całość Na dole i implant nie jest okryty mięśniem, dlatego sie tak odznacza. Kurde nie wiem Dziewczyny, ja jestem raczej anty-pod-gruczoł. wpadla ostatnio do Nas Svinecka, ktorej tlumaczylysmy, prosilysmy a ona uparcie ze tylko pod gruczol chciala..byla dluzej niż wy przed operacją na forum, miala duzo czasu żeby podjąć decyzje. po pol roku juz żałowała, bo nie dosc ze miala swoje zwiski to pod ciężarem implantu opadly pewnie dość mocno, oczywiście mam nadzieję, że Was to ominie, ze dłużej bedziecie się cieszyć biustem, no ale pod gruczoł ...

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Tak czy siak, trzeba robic dużo zdjec, zeby kontrolować, nosic idealnie dopasowane, mocno trzymające staniki i będzie super
Stary 2015-05-07, 20:23   #2168
Mortycja72
Rozeznanie

Vloszko, strasznie bym chciała zobaczyć twoją wyjściówkę, bo ja też mam zwis i nie wiem, czy da radę bez plastyki. Przyjmiesz mnie do znajomych?
Mortycja72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 20:34   #2169
Vloszka77
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mortycja72 Pokaż wiadomość
Vloszko, strasznie bym chciała zobaczyć twoją wyjściówkę, bo ja też mam zwis i nie wiem, czy da radę bez plastyki. Przyjmiesz mnie do znajomych?
Mortycja:jeszcze nie jestem mobilna,teraz coś tam zrobiłam,myśle ze juz mam Ciebie.
Stary 2015-05-07, 20:37   #2170
Aicha1985
Rozeznanie

Witajcie dziewczyny jestem nowa i prosze o wyrozumialaosc oraz porade prosze bo mam taki metlik w glowie ze spac nie moge, wiec od poczatku bylam na konsultacji i zdecydowalam sie na implanty okragle 325ml po przymiarce, ale boje sie ze moge byc z nich niezadowolona, maz mowi zebym zmienila na 350ml jesli sie waham obwod pod biustem mam 79 w biuscie marne 86cm, wzrost 155cm ale zazwyczaj chodze w szpilkach, co mi doradzicie wziac te 325 czy zmienic na 350 waze okolo 50kg ale zazwyczaj 48kg troche mi sie przytylo przez zime ale pracuje nad tym, pozdrawiam i dziekuje z gory za porady tych doswiadczonych
Aicha1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 20:39   #2171
Vloszka77
Raczkowanie

Cytat:
No to wlasnie dlatego jest tak zarysowane, bo pod skórą zaraz jest troche twojej piersi (gruczoł), której z resztą nie miałaś u gory tylko całość Na dole i implant nie jest okryty mięśniem, dlatego sie tak odznacza. Kurde nie wiem Dziewczyny, ja jestem raczej anty-pod-gruczoł. wpadla ostatnio do Nas Svinecka, ktorej tlumaczylysmy, prosilysmy a ona uparcie ze tylko pod gruczol chciala..byla dluzej niż wy przed operacją na forum, miala duzo czasu żeby podjąć decyzje. po pol roku juz żałowała, bo nie dosc ze miala swoje zwiski to pod ciężarem implantu opadly pewnie dość mocno, oczywiście mam nadzieję, że Was to ominie, ze dłużej bedziecie się cieszyć biustem, no ale pod gruczoł ...

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Tak czy siak, trzeba robic dużo zdjec, zeby kontrolować, nosic idealnie dopasowane, mocno trzymające staniki i będzie super
Mam nadzieje ze będę ciagle stały,mówiłam dr ze nie pod gruczoł,to on mi tłumaczył ze mam tyle tego gruczołu ze jak zrobi pod mięsień to bedzie zle,ponieważ cyc mój wielki.ale podwiez to ścianka mięśnia ,a mam tu i tu ,bo pod sam gruczoł nie chciałam ,nie chce zwiskow,takie to miałam pół wieku haha )))

Edytowane przez Vloszka77
Czas edycji: 2015-05-07 o 20:44

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-07, 20:41   #2172
Zainteresowana2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aicha1985 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny jestem nowa i prosze o wyrozumialaosc oraz porade prosze bo mam taki metlik w glowie ze spac nie moge, wiec od poczatku bylam na konsultacji i zdecydowalam sie na implanty okragle 325ml po przymiarce, ale boje sie ze moge byc z nich niezadowolona, maz mowi zebym zmienila na 350ml jesli sie waham obwod pod biustem mam 79 w biuscie marne 86cm, wzrost 155cm ale zazwyczaj chodze w szpilkach, co mi doradzicie wziac te 325 czy zmienic na 350 waze okolo 50kg ale zazwyczaj 48kg troche mi sie przytylo przez zime ale pracuje nad tym, pozdrawiam i dziekuje z gory za porady tych doswiadczonych
Witaj
Nawet nie zauważysz różnicy między tymi 325 cc a 350 cc... jakie wymiary mają te implanty? Dużo masz swojej piersi?

05.10.2017 - operacja A.B. 😁 silimed natural 425HI
Zainteresowana2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 20:43   #2173
Misiaczek80
Zadomowienie

Witajcie

Gratuluję nowym cycolinkom

Nowe grono jest naprawdę zacne

Cytat:
Napisane przez Asiula 82 Pokaż wiadomość
no właśnie sobie tak czytałam o K.C. i W.W., ale o W.W. nie ma zbytnio dużo w necie. Muszę po pracy tam zadzwonić i zapytać o terminy i ceny, bo cennika n astronie nie mają. Jak się rozkręcą to pewnie podniosą...
Do Piaseczna z Łodzi jeszcze nie tak daleko.
Dzięki Pati za słowo otuchy
Dziewczyny mam jeszcze pytanko, na konsultacje jeździłyście z partnerami/mężami, czy same? Ja bym chciała z mężem, ale nie wiem, czy tak wypada...
Wypada, wypada Wierz mi, że większość pytań i treści wylatuje z głowy po wyjściu z kliniki. Przy okazji będziesz miała świadka, gdyby chirurg nie wywiązał się z obietnic. Poza tym będzie Ci raźniej, mając bliską osobę obok
Misiaczek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 20:48   #2174
Olivka1989
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pati3112 Pokaż wiadomość
Oliwka nowe cycuszki już we wtorek wiem ,że stres jest ja już teraz mam stresa choć jeszcze niecałe 2 miesiące zostały ,najbardziej boję się narkozy której nigdy nie miałam, a za Ciebie trzymam kciuki , musi być dobrze kochana

Vloszka widziałam Twoje cycuszki , ślicznee....fakt trzeba przyznać jak sama napisałaś miałaś zwiski ,ale to jaki jest efekt PO operacji się liczy a u Ciebie szapo BA !

Marczitka fajnie ,że już jesteś mobilna udanych zakupów na nowe cycuszki

Anita i Asiula dziękuję za zaproszenie ,a z takimi wyjściówkami jakie macie lekarz na pewno wam wyczaruje piękny biust
No to Ty masz jeszcze troszkę Ja już za parę dni przekonam się na własnej skórze jak wygląda operacja

Szann ja robię u J.R. z Łodzi, kilka moich koleżanek u niego robiło i mają piękne piersi Mam nadzieję, że również będę mega zadowolona z moich nowych cycuszków Pod biustem mam 70cm

Edytowane przez Olivka1989
Czas edycji: 2015-05-07 o 20:50
Olivka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 20:51   #2175
Aicha1985
Rozeznanie

Zainteresowana2 no swojej piersi to ja wlasciwie nie mam, Dokladnych parametrow implantow nie znam, bylam na przymiarce tak zestresowana ze nawet nie myslalam o tym cos mi dr napisal ale nie wiem dokladnie czy to bylo 325Hp czy Hb???

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-07, 20:54   #2176
Pinia16
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aicha1985 Pokaż wiadomość
Wszystko zależy od projekcji bo to jest niewielka różnica jeśli tu i tu nasz wysoka to brałabym osobiście większe a jeśli w tych większych projekcja bedzie mniejsza go wyjdzie tak naprawdę podobnie u mnie był podobny dylemat i sie cieszę ze wzięłam większe ;-)))
Pinia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 21:00   #2177
Misiaczek80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zainteresowana2 Pokaż wiadomość
Witaj
Nawet nie zauważysz różnicy między tymi 325 cc a 350 cc... jakie wymiary mają te implanty? Dużo masz swojej piersi?
Zauważy Mam 285
tsx allergany, a 300/310 były dużo większe i cięższe. Oczywiście żałuję, że nie brałam większych

Cytat:
Napisane przez Pinia16 Pokaż wiadomość
Wszystko zależy od projekcji bo to jest niewielka różnica jeśli tu i tu nasz wysoka to brałabym osobiście większe a jeśli w tych większych projekcja bedzie mniejsza go wyjdzie tak naprawdę podobnie u mnie był podobny dylemat i sie cieszę ze wzięłam większe ;-)))
Bardzo mądrze napisane. Trzeba znać wymiary implantów. Te większe mogą być szersze kosztem projekcji...
Stary 2015-05-07, 21:06   #2178
Aicha1985
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Misiaczek80 Pokaż wiadomość
Zauważy Mam 285
tsx allergany, a 300/310 były dużo większe i cięższe. Oczywiście żałuję, że nie brałam większych

Bardzo mądrze napisane. Trzeba znać wymiary implantów. Te większe mogą być szersze kosztem projekcji...
No wlasnie czekam na odp dr co do projekcji a powiedzcie mi czy to te literki Hp czy Hb? bo tak cos mi nabazgrolil ze doczytac nie moge, jak to lekarz
Stary 2015-05-07, 21:08   #2179
pati3112
Raczkowanie

Cytat:

Szann co do rzęs to aż boję się teraz tego nie używać żeby wszystkie nie wypadły
. Ja właśnie będę miała implant pod gruczoł z czego wcale się nie cieszę ,wiadomo kiedyś będę musiała go wymienić ,szybciej opada ,bo jednak pod mięsień to mięsień trzyma ,ale ja się chyba nie kwalifikuje do szczęściara które mogą mieć pod mięsień bo u mnie u góry musi doktorek wypełnić skórę a jakby zrobił pod mięsień to wyszedłby efekt double cyc podwójnej piersi ja tam ufam L.P i mam nadzieję ,że się nie zawiodę.
pati3112 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-07, 21:14   #2180
Pinia16
Raczkowanie

hp czyt high projection jeżeli obydwa sa hp to te większe bedą faktycznie większe także to juz zależy od tego jaki chcesz efekt uzyskać ;-) ja chciałam duże wiec wzięłam oczywiście większe i efekt byc może jest mniej naturalny ale taki mi sie podoba ;-P

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:
Zauważy Mam 285

Dzięki ;-* lekarz mi to długo tłumaczył nie rozumiałam u dopiero po operacji tak naprawdę zrozumiałam o co mu chodziło bo implanty 335 były niemalże takie same jakie 365 różniły sie tylko szerokością o 1 cm wiec wzięłam większe myśląc o efekcie wypełnienia ale wybrałam dobrze ;-)))
Pinia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 21:16   #2181
maja2013
Raczkowanie

Aicha1985 bierz większy, może nawet więcej niż 350 bo będziesz żałować

Cześć dziewczyny dawno mnie tu nie było. Jak pisałam kiedyś zaczęłam pracę i się totalnie nie mogę ogarnąć po kilku latach siedzenie w domu na nic nie mam czasu. Do tego to oglądanie waszych udanych cycek mnie mega bolało więc wolałam omijać forum z daleka. Już mi trochę lepiej ale nadal nie czuję radości, że jestem po operacji i je mam.
Obiecuję odpowiedzieć na wszystkiem privy, dziękuję za troskę i zainteresowanie, jesteście kochane
Co do cycek to jest dużo lepiej ale szału nie ma, cały czas jestem w pasie a to już 3 miesiące po operacji. Na szczęście trochę zeszły w dół ale nie są takie jak chciałam, miały być "zwiskami" z pełnym dołem jak u Kasikwwa a są mega stojące i wypchane od góry. Wyglądają mega sztucznie i jakbym cały czas miała stanik z push up. Blizny nie są w zagięciu pod piersią tylko ciut niżej no i niestety jest asymetria. Lewy jest ciut wyżej i trochę bardziej do środka, sutek nie jest na środku implantu, przez to nie wychodzi za kontur ciała, jak prawy. Niestety widać to nawet przez ubranie bo lewa pierś wydaje się mniejsza i nie tylko ja to widzę bo nawet krawcowa stwierdziła, że mam nierówne piersi. Niestety dr uważa, że jest pięknie i popada w samozachwyt nad moimi cyckami a szczerze to uważam, że ma mnie dosyć bo go często odwiedzam. Niestety nic nie wskazuje na to, że ma zamiar coś z tym zrobić. Poza tym wszystkim te piersi są twarde i stanowczo za małe, pocieszam się tylko, że jeśli te wyglądają mega sztucznie i mocno widać implant to przy większym byłaby masakra.
Pozdrawiam Was wszystkie gorąco, lecę popatrzeć w galerie.

Edytowane przez maja2013
Czas edycji: 2015-05-07 o 21:19
maja2013 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 21:20   #2182
Aicha1985
Rozeznanie

[QUOTE=Pinia16;51320610]hp czyt high projection jeżeli obydwa sa hp to te większe bedą faktycznie większe także to juz zależy od tego jaki chcesz efekt uzyskać ;-) ja chciałam duże wiec wzięłam oczywiście większe i efekt byc może jest mniej naturalny ale taki mi sie podoba ;-P[COLOR="Silver"]

tez bym chciala dosc duze ale nie mam zielonego pojecia jaki to rozmiar wyjdzie i czy nie bede wygladala komicznie przy moich marnych 155cm wzrostu Maz mowi ze jak robie to zebym wziela wieksze bo bede mu pozniej marudzic ze te 325ml sa jednak za male, ja znow ze jak 350ml beda za duze to do niego bede miala pretensje i teraz w takiej kropce jestem, operacje mam 6 lipca w Poznaniu u dr P.S stresa mam juz teraz i dlatego tutaj trafilam szukajac porady i pomocy
Stary 2015-05-07, 21:32   #2183
Misiaczek80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pati3112 Pokaż wiadomość
Szann co do rzęs to aż boję się teraz tego nie używać żeby wszystkie nie wypadły
. Ja właśnie będę miała implant pod gruczoł z czego wcale się nie cieszę ,wiadomo kiedyś będę musiała go wymienić ,szybciej opada ,bo jednak pod mięsień to mięsień trzyma ,ale ja się chyba nie kwalifikuje do szczęściara które mogą mieć pod mięsień bo u mnie u góry musi doktorek wypełnić skórę a jakby zrobił pod mięsień to wyszedłby efekt double cyc podwójnej piersi ja tam ufam L.P i mam nadzieję ,że się nie zawiodę.
Oj bardzo się mylisz Metodą pod mięsień również wypełnia się górę piersi. Mięsień dodatkowo pomaga osłonić implant i zakryć jego brzegi. Estetycznie jest ładniej. Sama skóra niestety nie utrzyma implantu jak mięsień. Skoro masz zwiski i tendencję do rozciągania skóry, identycznie będzie, ale tym razem razem z implantem. Grawitacji nie oszukasz Dlatego tak mało dziewczyn robi pod gruczoł.
Stary 2015-05-07, 21:35   #2184
maja2013
Raczkowanie

[QUOTE=Aicha1985;51320732]
Cytat:
Napisane przez Pinia16 Pokaż wiadomość
hp czyt high projection jeżeli obydwa sa hp to te większe bedą faktycznie większe także to juz zależy od tego jaki chcesz efekt uzyskać ;-) ja chciałam duże wiec wzięłam oczywiście większe i efekt byc może jest mniej naturalny ale taki mi sie podoba ;-P[COLOR="Silver"]

tez bym chciala dosc duze ale nie mam zielonego pojecia jaki to rozmiar wyjdzie i czy nie bede wygladala komicznie przy moich marnych 155cm wzrostu Maz mowi ze jak robie to zebym wziela wieksze bo bede mu pozniej marudzic ze te 325ml sa jednak za male, ja znow ze jak 350ml beda za duze to do niego bede miala pretensje i teraz w takiej kropce jestem, operacje mam 6 lipca w Poznaniu u dr P.S stresa mam juz teraz i dlatego tutaj trafilam szukajac porady i pomocy

Jeszcze raz napiszę WIĘKSZE
Stary 2015-05-07, 21:40   #2185
Aicha1985
Rozeznanie

Question Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 22

Jeszcze wieksze niz 350ml? O matyldo zawalu chyba bym dostala jakbym zobaczyla tak duze piersi u siebie, teraz to ja plaska jak deska jestem doslownie

Edytowane przez Aicha1985
Czas edycji: 2015-05-07 o 21:49
Stary 2015-05-07, 21:40   #2186
Misiaczek80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maja2013 Pokaż wiadomość

Cześć dziewczyny dawno mnie tu nie było. Jak pisałam kiedyś zaczęłam pracę i się totalnie nie mogę ogarnąć po kilku latach siedzenie w domu na nic nie mam czasu. Do tego to oglądanie waszych udanych cycek mnie mega bolało więc wolałam omijać forum z daleka. Już mi trochę lepiej ale nadal nie czuję radości, że jestem po operacji i je mam.
Obiecuję odpowiedzieć na wszystkiem privy, dziękuję za troskę i zainteresowanie, jesteście kochane
Co do cycek to jest dużo lepiej ale szału nie ma, cały czas jestem w pasie a to już 3 miesiące po operacji. Na szczęście trochę zeszły w dół ale nie są takie jak chciałam, miały być "zwiskami" z pełnym dołem jak u Kasikwwa a są mega stojące i wypchane od góry. Wyglądają mega sztucznie i jakbym cały czas miała stanik z push up. Blizny nie są w zagięciu pod piersią tylko ciut niżej no i niestety jest asymetria. Lewy jest ciut wyżej i trochę bardziej do środka, sutek nie jest na środku implantu, przez to nie wychodzi za kontur ciała, jak prawy. Niestety widać to nawet przez ubranie bo lewa pierś wydaje się mniejsza i nie tylko ja to widzę bo nawet krawcowa stwierdziła, że mam nierówne piersi. Niestety dr uważa, że jest pięknie i popada w samozachwyt nad moimi cyckami a szczerze to uważam, że ma mnie dosyć bo go często odwiedzam. Niestety nic nie wskazuje na to, że ma zamiar coś z tym zrobić. Poza tym wszystkim te piersi są twarde i stanowczo za małe, pocieszam się tylko, że jeśli te wyglądają mega sztucznie i mocno widać implant to przy większym byłaby masakra.
Majeczko super Cię widzieć z nami
Jak zrzucisz pas będzie zdecydowanie lepiej. Piersi nie opadły i nie znaturalniały tak bardzo, bo pas je trzyma. Zobaczysz jak będziesz biegać bez niego. Opadną jeszcze troszkę jak pochodzisz bez staniczka. Już się nie mogę doczekać efektu
Stary 2015-05-07, 21:47   #2187
maja2013
Raczkowanie

Cytat:
Majeczko super Cię widzieć z nami
Jak zrzucisz pas będzie zdecydowanie lepiej. Piersi nie opadły i nie znaturalniały tak bardzo, bo pas je trzyma. Zobaczysz jak będziesz biegać bez niego. Opadną jeszcze troszkę jak pochodzisz bez staniczka. Już się nie mogę doczekać efektu
Witaj kochana

Aischa ja byłam zupełnie plaska z implantem 330 cc mam 70e lub 75d to wcale nie jest tak dużo na tle sylwetki. Moglam brać 370.Wizualnie to jest c moim zdaniem, w luźnym ubraniu wcale nie widać. Mój pierwszy stanik jest z gąbką niestety a miały być tylko miękkie koronki
Pamiętaj zdjęcia robione z bliska, z ręki kłamią bo widać same cycki i wydają się wielkie a na tle całej sylwetki są już mniejsze.
Masz album?
Stary 2015-05-07, 21:51   #2188
Zainteresowana2
Zadomowienie

Cytat:

Witaj
Miło Cię znów tutaj widzieć
Czy wrzucisz jakieś zdjęcia żeby porównać jak się piersi zmieniły?

05.10.2017 - operacja A.B. 😁 silimed natural 425HI
Zainteresowana2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 21:52   #2189
Aicha1985
Rozeznanie

Cytat:
Witaj kochana

Aischa ja byłam zupełnie plaska z implantem 330 cc mam 70e lub 75d to wcale nie jest tak dużo na tle sylwetki. Moglam brać 370.Wizualnie to jest c moim zdaniem, w luźnym ubraniu wcale nie widać. Mój pierwszy stanik jest z gąbką niestety a miały być tylko miękkie koronki
Pamiętaj zdjęcia robione z bliska, z ręki kłamią bo widać same cycki i wydają się wielkie a na tle całej sylwetki są już mniejsze.
Masz album?
albumu jeszcze nie mam dolaczylam do Was kilka godzin temu i nie ogarniam jeszcze wszystkiego, co mam umiescic w tym albumie? Tylko zdjecia piersi takie np. jakie wyslalam lekarzowi?
Stary 2015-05-07, 21:57   #2190
Marczitka32
Przyczajenie

dziewczyny zakupiłam dzisiaj cyckonosz pooperacyjny i dodatkowo pas , trafiłam na fantastyczną sprzedawczynie która specjalizuje się w doborze biustonoszy u babek które są po rekonstrukcji piersi i również po operacjach plastycznych, ale szczerze wam powiem że te moje cycolinki tak nie bolały jak teraz gdy są w tym staniku
Marczitka32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości