|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 |
Koteł
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIV
cwiczyc dopiero moze zaczac jak zejdzie na tyle z waga, zeby jej stawy nie siadly i serce nie padlo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2162 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Sorry za offtop, z telefonu nie mogę dać na szaro ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2163 | |
Mrs Mrau
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Wtajemniczenie
|
Nie kumam trochę, chodzi Ci o to , że gdzieś się potkniesz wsadając do autobusu albo że go nie dogonisz w obcasach?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2166 | |
Zakorzenienie
|
Też poluję na jakieś ładne, proste, granatowe baleriny ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
![]() [COLOR = "Silver"] [/ COLOR] - bez spacji, treść w środek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Zakorzenienie
|
ja nie widzę różnicy u xbebe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2168 | |
-ist
|
Cytat:
edycja - widzę, że kiziamizia wyżej napisała to samo, więc chyba się nie mylę ![]() Edytowane przez kustraczek Czas edycji: 2015-03-29 o 11:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2169 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Niby tak, do tego wystarczą jeansy i fajna koszula. Ale ja się tak nie widzę. :< I nie czuję. I raczej nie wyglądam. ![]() Obcasy mam zwykle koło 9-10 cm, więc raczej wybieram te średnie, koturny różne. Powyżej 11 to już na wieczór, na wyjście raczej i to też nie są nigdy jakieś 15 cm platformy, bo to mi się nie podoba. Nawet zimowe buty mam wszystkie na obcasie, właśnie oprócz takich sportowych śniegowców. ![]() O przepraszam, jeszcze sandałki mam płaskie, takie na kilka cienkich pasków i zawsze takie kupuję, bo lubię. ![]() Cytat:
Ja to... wszystko z powyższych. ![]() Do samochodu czasami na dłuższe trasy, jak mi szkoda obcasa lub jak wiem, że w danych butach niewygodnie się prowadzi, to mam w bagażniku jakieś płaskie. Komunikacja miejska - tu nie widzę żadnych problemów. ![]() Pieszo też sporo chodzę, gdybym miała niewygodne buty, to bym nie dała rady. :P Nie mam nigdzie po drodze zwykle błota, nieutwardzonej drogi, kocich łbów... Przecież chodzenie w wyższych butach nie oznacza dreptania jak zagubiona pańcia małymi nieporadnymi kroczkami, a wieczorem leczenie pęcherzy. :P Jak już napisałam wyżej, ja wybieram taką średnią wysokość, może dlatego raczej nie mam problemów z chodzeniem w nich. ![]() Mam takie 37,5 (wieczny problem, 37 trochę ciśnie, a 38 trochę spada) - melisskowe 38 leży jak ulał. ![]() Też mi się podobały granatowe, ale były tylko czarne i szare. Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2015-03-29 o 12:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2170 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bieganie, na ten przykład, nawet zdrowego i szczupłego może wykończyć, co dopiero osobę z balastem. 80% odchudzania, to odpowiednie odżywianie, na tym powinna się skupić - a za jakiś czas zawalczyć o skórę, żeby nie wisiała. Póki co - spacery i rozciaganie by wystarczyło. Zanim hormony się trochę nie ustabilizują, cieżary i ostre cardio odpadają. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2171 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2172 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2173 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mam najwyższe takie jak Ty najniższe. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2174 | |||
Kociara
|
uuu, ktoś tu wstał lewą nogą.
Cytat:
Czocherku, moja mama tez ma 34/35 - buty kupuje w CCC ( zapytaj o dzień dostawy najmniejszych rozmiarów, wyprzedają się w sekundę), w Gino Rossi, na Asos, przez BonPrix, w dziecięcym H&M, Zarze, raz nawet w Reserved ![]() ![]() Cytat:
jeszcze spacery, steper, jakieś proste ćwiczenia (na prawdę proste, typu wymachy, skłony, skręt tułowia jak w przedszkolu na gimnastyce ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
Brrr, mi się w ogóle takie "kartonowe" buty nie podobają ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | |
Mrs Mrau
|
Rozglądałam się ostatnio i ciężko znaleźć baleriny bez jakichś bajerów,typu ćwieki kokardeczki, skórzane wstawki itp.
Jeśli jakieś mi się już spodobały to przy pierwszym dotknięciu części przy pięcie,czułam tak twardy materiał,że od razu wiedziałam,że obtarcia gwarantowane od pierwszego noszenia. Kupiłam szmaciakowe balerinki z hm,granatowe zwykłe miękkie-wiem,że nie posłużą mi długo i będę czuła każdy kamyczek pod stopą,ale na dzień dzisiejszy tylko one wyglądają znośnie na mojej stopie i nie robią masakry nad piętą ![]() Cytat:
![]() Bogusiowy tort ślubny przypomina mi gotowce które można kupić w Tesco czy w Realu, które już z daleka pachną PRL-em, odbijają się mydlaną śmietaną po pierwszym ugryzieniu i służą jako spa okolicznym muchom. Pewnie jak już będzie w całej okazałości będzie robił lepsze wrażenie. Jak na razie prezentuje się jak taki tort który,kupuje się w pośpiechu,na zapomniane imieniny cioci Gieni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2015-03-29 o 12:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2177 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O te kupiła teraz: http://www.sarenza.pl/vagabond-aya-3...10-p0000114639 I te: http://www.sarenza.pl/vagabond-ibba-...67-p0000095890 Edytowane przez rickybobby Czas edycji: 2015-03-29 o 12:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Mrs Mrau
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba wiem które ![]() ![]() W sumie tak teraz myślę - to o czym mówisz - piękny but, ale po chwili w oczy rzuca się jakaś cyrkonia/koralik/brokat ![]() ![]() Ja kupiłam te: http://m.deichmann.com/PL/pl/shop/sh...39_P&imageAlt= są przepiękne na żywca, ładnie skrojone, baaardzo zgrabne ![]() jeszcze takie lordsy: http://m.deichmann.com/PL/pl/shop/sh...44_P&imageAlt= bardzo wygodne i też wyglądają na porządne Myślę jeszcze intensywnie o tych: http://m.deichmann.com/PL/pl/shop/sh...71_P&imageAlt= http://m.deichmann.com/PL/pl/shop/sh...38_P&imageAlt= Co by nie mówić, buty od nich zazwyczaj mam dwa sezony, czasami dłużej, jak dobrze trafię. Z H&M miałam mnóstwo balerin, bo to moje buty na ciepłą porę i lubię mieć wybór, ale każde jedne przeżywały jeden sezon.
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2015-03-29 o 12:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2180 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mnie też się nie podobają takie buty. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eeeej, słyszałam dużo dobrego o ciastkach serwowanych w cukierniach w PRL-u! ![]() SPA dla much <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2184 | |
Mrs Mrau
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystkie te, które podlinkowałam, naprawdę fajnie wyglądają na żywo ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2188 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Pokaż. ![]() Jak coś, to ja nie chcę nikogo przekonywać, że takie buty są złe i tylko max 12 cm, bo wyżej to już wiocha. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez rickybobby Czas edycji: 2015-03-29 o 13:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2190 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() H&M robi z tego samego materiału szpilki/czółenka na 6 cm obcasie. One są taaaakie wygodne (nie noszę obcasów wyższych niż 8 cm, a w tych biegam jak na płaskich) i też do kupienia w wielu kolorach. Na co dzień idealne.
Ahhhs, Mostly A tu, dla nieodmiany, też prawie nic nie ma. (#awłaśnieżeostatniojest ![]() Edytowane przez MostlyAhhhs Czas edycji: 2015-03-29 o 13:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:37.