![]() |
#2161 |
Zakorzenienie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Raczkowanie
|
polecam gorąco dr. Salam Salti w warszawie na pradze północ
![]() bardzo fajny pan ![]()
![]() |
#2163 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ginekolog Łódź i okolice?
ale czy Ty oceniasz lekarza po jego umiejętnościach, czy po uprzejmości?
Bo jak na razie napisałaś, że jest fatalnie, ale nie napisałaś dlaczego. |
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
Zakorzenienie
|
Białogard
Dr Saczko. Polecam panią ! |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Raczkowanie
|
Ja mogę polecić dr Piotra Krajewskiego z Łodzi, przyjmuje w przychodni Herb-Med (na NFZ lub odpłatnie), a pracuje w szpitalu Matki Polki. Miły, konkretny, wesoły człowiek, delikatny przy badaniu. Zawsze wysłucha i doradzi. Polecam!
#2166 |
Przyczajenie
|
czy ktoś moze mi polecic ginekologa w gostyninie??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Raczkowanie
|
Ginekolog to nie jest okulista! Do niego trzeba mieć zaufanie a żeby je zbudować należna jest właściwa relacja PACJENT-> LEKARZ. Jakiś szacunek jako pacjentce też mi się chyba należy... Dr.Baś mało że nieuprzejma (no ale to o kompetencjach może faktycznie nie świadczy) bardzo niechętnie odpowiada na wszystkie pytania nie wspomnę, że od siebie sama nic nie powie o stanie pacjentki... Może faktycznie o kompetencjach niewiele mogę powiedzić ale nie potrzebuję lekarza który łaskę mio robi, że mnie przyjmuje. Jest mnóstwo ginekologów z powołaniem i takich zdecydowanie wybieram! Każdy ma wolną wolę i sam może dokonać wyboru...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2168 |
Rozeznanie
|
ale jak na razie napisałaś tylko tyle, że jest nie miła.
czy nie pomyślałaś, że może miała zły dzień, coś się stało w jej życiu prywatnym? to jest tylko człowiek. ja już od dłuższego czasu chodzę do doktor Baś, znajome również. wszystkie są zadowolone. zresztą kolejka w poczekalni też o czymś świadczy, prawda? mi dr. Baś odpowiada na wszystkie pytania, jest osobą kompetentną i moim zdaniem wrażliwą. widać, że zależy jej na swoich pacjentkach. ale z tego co widzę, to dyskutujemy tu we dwie i nikt nie czyta tego co piszemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Konto usunięte
|
Toruń, dr Lecz Mizarewicz
Lekarz na bardzo duży plus. Poszłam do niego, bo mój lekarz przestał przyjmować państwowo, a na prywatne wizyty mnie nie stać. Dr Mizarewicz to starszy, kulturalny pan, siła spokoju. Bardzo konkretny, wyjaśni wszystko. Sprawia wrażenie takiego miłego dziadka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
![]()
Dziewczyny, z pełną odpowiedzialnościa Wam polecam dr Chmurę z Krakowa, przyjmuje prywatnie na ul.Bosaków w pawilonie handlowym na 1 piętrze "FEMINA".
![]() Panią dr Chmurę poznałam przypadkiem i w dosyć cięzkich dla mnie okolicznosciach gdy zanikl mi okres i szukalam przyczyny. Przyjela mnie w szpitalu Narutowicza, diagnoza byla blyskawiczna ze to anemia, przepisala wlasciwe leki. Co wiecej przyjela mnie praktycznie z ulicy, poogla - jest doswiadczonym i kompetentnym ginekologiem. ![]() Od tej wizyty minelo kilka lat, chodze do nie regularnie na badania wlasnie prywatnie do FEMINY. Kapitalna atmosfera, małe kolejki, dobrze wyposarzony gabinet. Dr Chmura przyjmuje bez pospiechu, w milej atmosferze, odpowada na pytania, dzwoni jak juz zna wyniki badan, w razie watpiwosci i pytan kaze do siebie dzwonic na komorke odbiera nawet na urlopie! Cierpliwa, pogodna, godna zaufania, kompetentna ginekolog - dzieki niej wizyta u ginekologa nie jest udreka ![]() Wizyta 60zł, cytologia 30zł, badanie czystosci 25zł, reszty nie pamietam. Polecam! |
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
Zadomowienie
|
za kase wiekszosc jest mila..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2172 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Zadomowienie
|
w takim razie to sie ceni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Zakorzenienie
|
Nie znalazłam żadnej informacji nt lekara Nadima Slejmana.
Przyjmuje we Wrocławiu na Biskupinie. Czy któraś z Was coś o nim słyszała, bądź miała z nim kontakt?
![]() |
#2176 |
Przyczajenie
|
Czy ktoś mógłby polecić mi niedrogiego i dobrego ginekologa w warszawie, potrzebuje recepty na tab. antykoncepcyjne. jestem z poza wawy, ale obecnie pracuje i nie mam możliwości iść do mojego doktora.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Przyczajenie
|
Witam!
Z czystym sumieniem mogę polecić dr.Gbiorczyka z Torunia (przyjmuje też w Wąbrzeźnie). Byłam dzisiaj u niego na pierwszej wizycie, rozmową mnie rozluźnił, przeprowadził dokładne badania, nie spieszył się, przepisał tabletki i powiedział, że w razie jakiś dolegliwości czy problemów można śmiało dzwonić. Na prawdę polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Raczkowanie
|
Warszawa
Pani doktor Katarzyna Skórzewska przyjmuje na Saskiej Kępie ul Saska 61, wizyta kosztuje 130zł ale naprawda jest warta swej ceny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2179 | |
Zadomowienie
|
Dot.: dobry ginekolog - KRAKÓW
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2180 |
Przyczajenie
|
Polecam dr.Mariusza Wójtowicza, który przyjmuje w Zabrzu. To człowiek, który zna się na tym co robi, jest profesjonalistą. Poza tym jest uprzejmy i kulturalny. Za wizytę trzeba wprawdzie zapłacić 70 zł ale nie są to stracone pieniądze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
Przyczajenie
|
Siema
![]() Jestem tu nowa i chciałabym się zapytać a raczej poradzić mam 15 lat i się zastanawiam czy wybrać się do ginekologa ... mieszkam w Sulechowie czy zna ktoś jakąś dobra panią doktor ginekolog ?? bo wolałabym kobietę niż faceta ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
Zakorzenienie
|
miałaś przejrzeć ten wątek a nie skopiować post...
#2183 |
Raczkowanie
|
a ze szczecina ktos zna?
#2184 |
Przyczajenie
|
Warszawa - Serdecznie polecam dr Dębniak-Stachy, przyjmuje w klinice Alfa Lek na Ordynackiej. Wizyta ok 100zł ale p dr jest niezwykle miła, kompetentna i ludzka. Idealna na pierwszą wizytę.
Dla studentek!!! Polecam za darmo w ramach NFZ dr Gardockiego w klinice na Mochnackiego, jest to lecznica studencka. Pan dr jest jedynym ginekologiem jakiego spotkałam w przychodni studenckiej który wykazuje zainteresowanie, jest delikatny, dociekliwy, zleca badania, interesuje się i słucha! |
![]() ![]() |
![]() |
#2185 |
Przyczajenie
|
i tak bez różnicy a przejzalam nikt nie napisal o sulechowie ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Przyczajenie
|
Kielce, Christopher Anang
https://www.wprost.pl/ar/15393/Ulubi...og-kielczanek/ To prawda. Pan Anang prowadzil moje dwie ciaze. Mozna liczyc na jego fachowa pomoc lekarska o kazdej porze dnia i nocy. Zloty czlowiek, dobry lekarz. Mialam problemy z zajsciem w ciaze. Pod opieka lekarska doktora Ananga urodzilam dwie corki. Teraz moja starsza corka jest pod opieka tego samego lekarza. Jestem spokojna. dr. Anang - lekarz ginekolog na pokolenia. Dziekuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#2187 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2188 |
Przyczajenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;12893438]Dziwne, bo w wątku "Kogo nie polecamy" jest o nim kilka opinii...[/QUOTE]
Prosze wybaczyc jesli moja odpowiedz sie powtorzy. Napisalam, ze kazdy ma prawo do swojej opinii. Ja reprezentuje bardzo zadowolone pacjentki, jesli mozna. Doktor Christopher Anang jest zlotym czlowiekiem i bardzo dobrym lekarzem o czym swiadczy ilosc jego starych i nowych pacjentek. Leczy kolejne pokolenie kobiet. Sa dziewczynki, ktore przyjmowal na swiat a teraz prowadzi ich ciaze. Coz wiecej dodac. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A co do skrajnych opinii to się zgadzam - mój poprzedni lekarz był właściwym człowiekiem na właściwym miejscu, a też znalazło się kilka co najmniej negatywnych opinii o nim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2190 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Tak to jest, kiedy nadal w moich doroslych corkach widze male dziewczynki. ---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;12893668]Źle mnie zrozumiałaś ![]() A co do skrajnych opinii to się zgadzam - mój poprzedni lekarz był właściwym człowiekiem na właściwym miejscu, a też znalazło się kilka co najmniej negatywnych opinii o nim ![]() Trudno zadowolic wszystkich. Wazne by zebrac opinie z wielu zrodel. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:00.