|
|
#2161 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie październikowe 2015! część II
Cytat:
![]() ![]() Ide sie zdrzemnac. Nie mam sily na odsylanie tych ich durnych formularzy...
|
|
#2162 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mowi, ze w tej pracy sie wykancza , pracuje od 7rano czasem do 21. Wychudl jak szczur ![]() Powiedzial, ze jak znajde mu lepsza prace, to nie pojedzie... A co do szwagierki to jest w ogole ewenement. Szkoda slow. O siebie nie dba i m w nosie dziecko. A brzuch ma tak strasznie nisko, ze az jej zwisa... Cytat:
juz sie nastawil i koniec, nie odpusci...Cytat:
![]() Cytat:
Kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
|
||||
|
|
|
#2163 | |||
|
Wtajemniczenie
|
C wykozystasz przy karmniuenu pozniej i wiecej sie sprzedaje ale mam klientki ktore mowily ze mialy inne poduszki teraz chca U bo U nie trzeba w nocy przekladac z boku na bok - ty sie z brzucehm przekrecasz i masz z kazdej strony podparcie dla nogi
Cytat:
Cytat:
a wogole to tez mi dobre wchodza chipsy i lody ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2164 |
|
wkręcona :)
|
Amelie super, że urodzinki się udały
![]() Em_jk ale to musiał być śliczny widok, dwa takie skarbeńki na usg ważne, że wszystko wporządku tylko dlaczego ty nie dostajesz zdjęcia usg? przecież lekarz może 2 razy wydrukować i jedno dla Ciebie a drugie dla niego ![]() CO do wyjazdu do Norwegii to ja też uważam, że oboje taką decyzję powinniście podjąć...ciężko będzie ci samej dać radę... cieżka sytuacja! Trzymam kciuki za resztę wizytujących dziś ![]() Male mam nadzieję, że dziś odetchniesz pełną piersią bo zniknął już krwiak Ja pisałąm do swojego gina bo od kilku dni prawie nic nie jem... mięso odrzuciłam całkowicie, na oniad jem same ziemniaki np ze śmietaną... po za tym nic... i wszystko zwracam.. zamiast tyć ja chudnę cały czas... no i on powiedział, że trochę mam się zmusić... bo będę musiałą iść do szpitala pod kroplówki żeby jakieś watrości odżywcze mieć... masakra...
|
#2165 |
|
Rozeznanie
|
Natalitka,
Przychodnia nie daje. Tylko taki wykres z centylami lekarz wpina mi do karty ciąży - ten wykres drukuje podczas robienia badania. I u nas w mieście to chyba standard na NFZ bo chodziłam do jeszcze jednej przychodni za nim wogole w ciążę zaszłam i tam też dziewczyny mówiły, że lekarz zdjęcia tylko do kartoteki drukuje. Jedynie prywatnie mogę dostać , a na to mnie teraz nie stać wiec wole zdjęcia odpuścić i te 100zl na leki przeznaczyć bo lutinus trochę mnie kosztuje ![]() A co do pięknego widoku to ja tak naprawdę widziałam dobrze tylko główki reszta to dla mnie platanina rąk i nóg ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Tak samo z badaniami krwi ja nie dostaje wyniku do ręki. Zresztą żadnego wyniku nie dostaje do ręki. Wszystko idzie do lekarza i tam mogę sobie odpis zrobić odpłatnie
|
|
|
|
#2166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 11:45 ale muszę wcześniej iść do położnej na zmierzenie ciśnienia, wagi itp więc jakoś 11:30 zaczynam . mam nadzieję , że wszystko będzie w porządku z dzidziusiem i że może uda się ocenić z większym prawdopodobieństwem niż ostatnio jaka płeć kurcze chciałabym już czuć ruchy przynajmniej bym wiedziała że wszystko ok ..
|
|
|
|
|
#2167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez lubię jak dzieci nie było jeździliśmy razem teraz ja zwykle już z dzieciakami zostaje on jeździ ![]() oj mój tez uintensywny w piątek zaczełam piec biszkopty pod tort i ciasta w sobote zakupy robienie ciast, tortu, sałatek przystawek w niedziele szykowanie obiadu i od 13 goście i imprezka dzis myślałam że nie wstanę rano
|
|
#2168 |
|
Rozeznanie
|
Malinowa,
O to ciesze się, że ktoś ze mną jest co zdjęć nie dostaje. Trochę to wkurzające, ale mój gin to świetny specjalista i jak teraz od maja będę miała wizyty co dwa tygodnie to bym kasowo nie wyrobiła wiec ciesze się, że mam możliwość chodzić do niego na fundusz. Mimo braku zdjęć. Na polowkowe pójdę chyba do niego prywatnie bo chciałabym mieć 3d zdjęcie i filmik tak jak z Gutką ale taka przyjemność 180zl i nie wiem czy za bliźnięta nie będzie drożej. Bo gdzieś czytałam, że laska za właśnie usg polowkowe bliźniąt płaciła 400zł
Edytowane przez Em_jK Czas edycji: 2015-04-13 o 11:04 |
|
|
|
#2169 | |
|
|
Cytat:
|
|
#2170 |
|
|
Malpka a jakiej drużynie żużlowej twój mąż kibicuje?
|
#2171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas jest 250zł za połówkowe (przynajmniej tam gdzie ja byłam na genetycznym - w I trymestrze 200zł) i +100zł jeśli są bliźnięta. też chodzę na fundusz, a jak miałam pierwsze usg u niej na którym było już widać dzidzie i serduszko to zrobiłam telefonem zdjęcie wydruku żeby mieć pamiątkę
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2172 | |
|
Rozeznanie
|
Natalitka,
Powiem Ci, że nie mam pojęcia jak to jest. Za to wiem, że kartę ciąży szpital po porodzie mi oddał. Ciążę z Jagoda prowadziłam prywatnie, ale zdjęcia miałam też tylko chyba 3 czy 4. Jedno z początku, drugie z genetycznego, trzecie z 16tc i potem 3d z 32tc. A lekarz sobie dużo więcej narobił i ja tego nie dostałam. Z bliznietami znów chodziłam juz na NFZ i tam akurat były krwiaki odwarstwiajace kosmowke i dla informacji wyrazie jakiegoś wypadku czy nagłego krwotoku dostalam zdjęcia dwa tych krwiakow a reszty tez nie. ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
Nawet wstawialam tu na forum
|
|
|
|
|
#2173 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2174 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no mam jutro usg ale dopiero po pracy 18.50 ale u mojej ulubionej pani doktor od usg która wszystko wytłumaczy, pokaże, fajna miła usmiechnięta i dokładna![]() my z Lublina wię motor lublin aż takim wielkim kibicem nie jest żeby jeździł do innych miast na mecze (może dlatego ze go nie puszczam ) ale jak sa u nas mecze to jeździ ![]() zreszta ja sama lubie fajna adrenalina ale nie pozwoliłabym swojemu dziecku na taki sport
|
|
#2175 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
kciuki za kolejne dziś wizyty! i w sumie dzień dobry. wczoraj fajny dzień mieliśmy. zrobiliśmy sobie wycieczkę do zielonej góry do ogrodu botanicznego. młody poszalał, póżniej obiadek a na koniec jeszcze długi spacerek. miły wiosenny dzionek dziś już nie jest tak fajnie na dworze, ale zaraz uderzymy na miasto |
||||||
|
|
|
#2176 |
|
|
Malpka a to chyba pierwsza liga?bo nie znam tej drużyny
![]() Mój tż jak jestw ażny mecz to jeździ nawet na drugi koniec Polski... i już zapowiedział, że jak będzie chłopak to do szkółki go zapisuje... on sam miał być żużlowcem, ale niestety krzywy kręgosłup uniemożliwił mu to
|
#2177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2178 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja też jutro wizyta i USG genetyczne. Tylko ja dopiero na 17.00, a wejdę dopiero pewnie o 18-18.30. |
||
|
|
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
ale tej drużyny nie znam w sumie ...
|
|
|
|
#2180 |
|
|
Aha!a co do informowania innych o ciąży to mam uproszczone zadanie bo Mój tż nie ma oporów żeby innych o tym informować i wręcz piszcze ze szczęscia jak może komuś o tym powiedzieć
Tak teraz patrzę, że on jednak dziwny jest hehhe
|
#2181 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2182 |
|
|
Emylka a wy jakiej drużynie kibicujecie?
|
#2183 |
|
Zakorzenienie
|
my to za falubazami jak już ; )
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2184 |
|
|
Emylka od dzisiaj jesteśmy wrogami hehe już cię nie lubię
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
hehe a co wy staleczka?
generalnie ja tam wielka fanka nie jestem, atak od czasu do czasu pooglądamy, głównie przez znajomych co jeżdżą na mecze : ) |
|
|
|
#2186 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj kiedyś tez mowil ze zapisze syna ale dzięki mnie mu mineły te pomysły![]() Cytat:
|
|
#2187 | |
|
|
Cytat:
Unie Le...---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Malpka Mój dokładnie to samo mówi, że szczęściem się trzeba dzielić ![]() ALe on to tak dumnie mówi jakby tylko on spodziewał się dziecka a reszta świata była bezdzietna...
|
|
#2188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2189 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2190 |
|
Rozeznanie
|
A wam powiem mój o dziwo siedzi cicho 😏
Ba nawet w pracy się nie pochwalił. U mnie wiedzą tylko w pracy bo zwolnienie tam znoszę wiec wie ta od kadr i szefowa. Reszta nie ma bladego pojęcia i tak trochę się boję co będzie jak im powiemy 🙊 Mój mnie teraz zalewa propozycjami imion ![]() Podoba mi się z tego co napisał: Alicja, Gloria, Oktawia, Rozalia, Luiza, Ofelia, Aurelia ![]() Wcześniej chciałam bardzo Alicję i Liliane ale Lila jest coraz bardziej popularna ostatnimi czasy... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.

Oby dziś same dobre wieści

Noża na gardle nie macie przecież, a teraz bardziej jest Ci On potrzebny niż więcej kasy skoro sądzisz, że poradzicie sobie z Jego pensji na razie
Chyba się nawcinam czegoś słodkiego, zeby małe brykało, a nie znowu lulu. A może lepiej nie żeby zobaczył płeć

trzymam kciuki za resztę wizytujących
a jeżeli mam być szczera to nie mam ochoty na nic co jest w lodówce
ala:
wpitalam je jak dzika (od poczatku ciazy nie jadlam zadnych typowych chipsow - tylko pare razy chrupki Monster, wiec teraz ta jedna paczka chyba nie zaszkodzi". I jeszcze na batony czekoladowe "Bajeczne"
A sniadanie dzis zaczelam kolejnym lodem
Ale co zrobic jak nic innego nie przechodzi mi przez gardlo.
Biore go caly czas i niedlugo bedzie trzeba odstawic, zobaczymy
05.07.2008
bardzo ci współczuję, może faktycznie spróbuj olać co mówią może czasami wyśmiać albo jakąś ripostą rzucić niech sobie nie myślą że tylko oni mogą się śmiać. Spadnie im dżem następnym razem to pwoiedz że jedzą gorzej niż 3 letnie dziecko bo ono już tak nie brudzi