Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-30, 13:37   #2161
olenkasz
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX

no jasne, wszystkie
poza innymi wszystkimi, które jedzą mięcho i nabiał aż im się uszy trzęsą.
Stary 2015-07-30, 13:37   #2162
201607111004
Konto usunięte

Plants, kogo Ty tam masz w avku? Wygląda znajomo.
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 13:39   #2163
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez emenyx Pokaż wiadomość
dokladnie to mialam tez na mysli
jej foty na instagramie tez mnie czasami doluja.
Nissiax83 kreuuje swoj idelany wizerunek. Ja nie rozumiem, jak mozna byc az tak idealnym? Sa naprawde, az tak idealni ludzie ? Ja nie znam nikogo w moim otoczeniu, kto bylyby tak idealny. kazdy ma jakies wady.
Czy to wszystko tylko tak wykreowane ?`
Co myslicie?

Dlatego chyba polubilam susz, bo ona taka roztargniona
Idealna? Przecież ona tylko stara się odżywiać zdrowo, ćwiczy i zwraca uwage na skład kosmetyków. Znam całkiem sporo takich osób

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Plants, kogo Ty tam masz w avku? Wygląda znajomo.
Adam Lambert tutaj akurat z koncertu z Queen
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 13:41   #2164
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość

A to nie. Nigdyby nie pomyślała, że to on.
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 13:49   #2165
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Idealna? Przecież ona tylko stara się odżywiać zdrowo, ćwiczy i zwraca uwage na skład kosmetyków. Znam całkiem sporo takich osób

Pewnie bardziej chodzi o to, że ona pracuje całymi dnami, długo dojeżdża, ma czas na jogę, bieganie, porządną pielęgnację, gotowanie wegańskich dań, youtuba i milion innych rzeczy.
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 13:57   #2166
201605301111
Konto usunięte

Marta i Alan
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 14:10   #2167
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Pewnie bardziej chodzi o to, że ona pracuje całymi dnami, długo dojeżdża, ma czas na jogę, bieganie, porządną pielęgnację, gotowanie wegańskich dań, youtuba i milion innych rzeczy.
...i wychowywanie córeczki.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 14:14   #2168
diorentynka
Zadomowienie

Obejrzałam szuszovloga... Ten facet coraz bardziej mnie irytuje. Nie wiem czy to jego głos (jakiś taki niemęski), czy zachowanie, czy to drętwe poczucie humoru...? Ale odnoszę wrażenie, że on i arystokratyczny palec jakoś do siebie pasują.
Stary 2015-07-30, 14:19   #2169
_malami
Raczkowanie

Czy tylko mnie irytuje jak Aliss mówi : ziemniaczki, obiadek, śniadanko itp.? Ona robi filmy dla przedszkolaków czy co...

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Cytat:
Napisane przez diorentynka Pokaż wiadomość
Obejrzałam szuszovloga... Ten facet coraz bardziej mnie irytuje. Nie wiem czy to jego głos (jakiś taki niemęski), czy zachowanie, czy to drętwe poczucie humoru...? Ale odnoszę wrażenie, że on i arystokratyczny palec jakoś do siebie pasują.
Dobrze mówisz
_malami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 14:27   #2170
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Nissiax83 kreuuje swoj idelany wizerunek. Ja nie rozumiem, jak mozna byc az tak idealnym? Sa naprawde, az tak idealni ludzie ? Ja nie znam nikogo w moim otoczeniu, kto bylyby tak idealny. kazdy ma jakies wady.
Co myslicie?

Znam masę ludzi, którzy żyją jak Nissiax, jeśli chodzi o dietę, styl życia, podejście do zdrowia i pielęgnacji. Ta "moda" na dbanie o siebie pod każdym względem pomaga wielu osobom, ale niektórych dołuje i wpycha w dołek emocjonalny.
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 14:32   #2171
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez diorentynka Pokaż wiadomość
Może jestem 100 lat za murzynami, ale natknęłam się dziś na info o śmierci Jana Kulczyka... To prawda?
Nie, na żarty już we wszystkich serwisach to podali

Cytat:
Co myslicie?

A moim zdaniem Nissiax dużo do ideału brakuje z charakteru, dla mnie to maruda Prowadzi perfekcyjny wręcz styl życia, ale przyjaciółkami nigdy byśmy nie zostały. Nie ma ludzi idealnych.
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 14:32   #2172
Takajakaya
Wtajemniczenie

Od jakiegoś czasu zastanawiam się czy te wszystkie alergie i atopowe zapalenia skóry itp. nie biorą się u dziewczyn od stosowania takiej ilości kosmetyków, czyli jakby nie patrzeć chemii...

Wcześniej mało która o czymś takim wspominała, a teraz połowa twierdzi że ma AZS np.

Może wyolbrzymiam, bo wszyscy używają kosmetyków, ale nie łudźmy się, większość kobiet spoza świata YT i blogów nie uzbierałaby co miesiąc tylu denek

Co o tym sądzicie?
Można mieć alergię od urodzenia ale mam wrażenie, że u niektórych to pojawiło się z czasem. Rozkminiam bo sama tak mam. Wcześniej było ok, po jakimś roku oglądania YT nagle pojawiły się u mnie problemy. Dlatego staram się patrzeć teraz bardziej na składy. Poza tym wiem, że jedna z blogerek po jakimś kosmetyku też nabawiła się choroby skóry, ale nie chciałabym wnikać która.

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 14:33   #2173
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość

BTW, jest tu Mostly? Podawała kiedy chyba jakis przepis na tonik lawendowy, chcialam spróbowac, bo moja mama nasadziła tyle lawendy w tym roku, ze moglabym tym handlowac :"D macie jakies pomysły do czego mozna uzyc suszoną lawende??
Tonik lawendowy babci M.: ocet jabłkowy i woda destylowana w proporcji 1:1, butelkę wypchać Czocherową lawendą = po dwóch tygodniach mieć tonik i się paćkać

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Nowy Jork robi to z ludźmi (w pozytywnym kontekście). Może nie jest to prawdziwe u każdego, ale jest coś w atmosferze tego miasta, że nicnierobienie przychodzi z trudem, słońce wschodzi za późno, sen wydaje się stratą czasu. Nissiax to dla mnie takie typowe zwierzę nowojorskie
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 14:36   #2174
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:

Tu akurat tego nie widać, ale jestem w szoku jak on się zmienił... duuużo lepiej wygląda
Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
...i wychowywanie córeczki.
Niee, tego juz przecież NIE ZDĄŻYŁA
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 14:37   #2175
diorentynka
Zadomowienie

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52253633]Nie, na żarty już we wszystkich serwisach to podali
[/QUOTE]

Już wyjaśniłam, że nie oglądam/czytam serwisów informacyjnych, a dziś trafiłam na to przez przypadek
Stary 2015-07-30, 14:37   #2176
Hadassah
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
W moim osobistym rankingu wygrywa Tallinn. Przecudowne, klimatyczne miasto i bardzo mili ludzie. Polecam wszystkim gorąco.
To ja z innego punktu widzenia: Tallinn mi się bardzo podobał, ale się nie zakochałam, maleńkie stare miasto z kostką brukową i mocno zniszczonymi kamienicami, nic specjalnego. Na pewno pojechałabym jeszcze raz, na jeden dzień lub góra dwa, ale na pewno 'przy okazji', nie jako cel podróży. Fajnie wygląda z punktów widokowych, można pochodzić jeden dzień, wejść koniecznie do muzeum podziemnego (kanały), nie żałuję wycieczki, ale tak jak mówię - przy okazji

Cytat:
no wlasnie filmiki pielegnacyjne byly super. A teraz co, wszystkie produkty jakies ekskluzywne, ceny powalaja, a za 2-3 lata jej sie odwidzi i zacznie znowu reklamowac konwenjonalne produkty?
Mam wrazenie, ze ludzie ktorzy przechodza na calkowity weganizm zaczynaja sie zachowywac jakby do jakiejs sekty nalezeli... Caly swiat jest zly, wszedzie zwiazki rakotworcze, miesa jesc nie wolno, trzeba biegac, joge cwiczyc.
Mamy w pracy jedna taka nawiedzona, tak ze wszystkim uwazala, mleka ni pija, miesa nie jadla , cudy na kiju i tak miala raka piersi. Wszystko dobrze sie skonczylo, ale niektiorzy przesadzaja ze wszystkim.
Szkoda, bo lubilam Nissiax...

A kiedys wstawila na swojego bloga przepis na sernik weganski, i jedna Laska przeliczyla ze ten sernik by cos ok. 200 zl kosztowal i nie wierzylam, az sama przejrzalam skladniki i sie zdziwilam...

Taka zawiedziona jestem. bo juz w ogole nie ma kogo ogladac.

Kiedys lubialam Megilounge, teraz wrocila po przerwiei co ?????????
WEGANIZM i JOGA !!!

Szavkaworld: tez cos kombinuje z odzywianiem, najpierw zrezygnowala z pszenicy, pieczywa, mleka itp. Niedlugo pewnie bedzie i Mieso...

Czy Weganizm i joga to jedyne tematy vlogerek?
Taka moda, czy co?
Nigdy nie zrozumiem, jak można wejść na taki level 'ustawiania' ludzi po swojemu, ona żyje dla siebie, nie dla ciebie. Dopóki ktoś nie szkodzi drugiej osobie to na kiego grzyba się tak emocjonować? Normalnie jak ciotka na weselu, którą widzę drugi raz w życiu, a 'wie najlepiej'.

Rozumiem, że to nie dla wszystkich, taki styl życia wpływa na jej kanał, niektórych to nudzi i wydaje się kosmosem. Nic złego przestać ją oglądać. Ja np. kiedyś wywalałam z subów wszystkie makijaże, bo mnie to nudziło jak jasna cholera, ale nie wylewałam zali na forum, że łoboże pixiewoo mogłyby zmienić profil kanału .

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
dziwi mnie, że ludziom przeszkadza, że ktoś nie je mięsa i ćwiczy brzmi jak typowe męczenie buły.
nie chce jeść, to nie je, opowiada o tym ludziom, którzy też nie chcą jeść. no i co w tym złego? lasek wpindalających mięcho jest na yt zatrzęsienie, to co złego, że inni ludzie, ci mięsa niespożywający, będą mieć kogoś do pooglądania?
pińdziesiąt panienek zachwalających jakieś chodakowskie i inne mele- co złego, że jedna pokaże jogę? coś innego niż ta sama przemielona papka?
wszystkie sikają korsami i innymi MURami, to jedna niech nie sika, niech będzie sobą, niech coś się dzieje, bo raka oczu mam od lasek pt. HOUL, PROJEKT DENKO, GRWM, DENKO, HOUL, ULUBIEŃCY, BUBLE, HOUL, DENKO, VLOG

Cytat:
Co myslicie?

Myślimy, że przesadzasz. Jak cię dołuje życie innych i wolisz, żeby byli swoimi gorszymi wersjami, tylko dlatego, żeby w czyiś oczach być bardziej realistycznymi to ja nie mam pytań.

Poza tym, my znamy frakcję jej życia, nie pokazuje nam wszystkiego, tylko to, co jej zdaniem jest warte uwagi.
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 14:42   #2177
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:

Marta i Alan
bardzo podoba mi się jej ciało dużo pracy w nie wkłada i zaczęła mi na prawdę imponować

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Patalus, dziewczyno! Coś pięknego!!!
http://nataliawabich.blogspot.com/20...-infinity.html
dziękuję!
Stary 2015-07-30, 14:49   #2178
ewkaakwe
Raczkowanie

Nigdy nie zrozumiem, jak można wejść na taki level 'ustawiania' ludzi po swojemu, ona żyje dla siebie, nie dla ciebie. Dopóki ktoś nie szkodzi drugiej osobie to na kiego grzyba się tak emocjonować? Normalnie jak ciotka na weselu, którą widzę drugi raz w życiu, a 'wie najlepiej'.

Rozumiem, że to nie dla wszystkich, taki styl życia wpływa na jej kanał, niektórych to nudzi i wydaje się kosmosem. Nic złego przestać ją oglądać. Ja np. kiedyś wywalałam z subów wszystkie makijaże, bo mnie to nudziło jak jasna cholera, ale nie wylewałam zali na forum, że łoboże pixiewoo mogłyby zmienić profil kanału .

Myślimy, że przesadzasz. Jak cię dołuje życie innych i wolisz, żeby byli swoimi gorszymi wersjami, tylko dlatego, żeby w czyiś oczach być bardziej realistycznymi to ja nie mam pytań.

Poza tym, my znamy frakcję jej życia, nie pokazuje nam wszystkiego, tylko to, co jej zdaniem jest warte uwagi.[/QUOTE]

Zgadzam się z Tobą. Akurat Nisiax raczej nie wypowiada się tonem ,,ja zawsze wiem lepiej". Nie rozumiem jak można pisać o kimś, że zachowuje się ,,sekciarsko" promując styl życia, który mu odpowiada, a jednocześnie samej próbować coś narzucać ,,bo zbyt idealnie to źle". Znam wiele osób, które żyją podobnie do Nisiax. A leczenie swoich kompleksów krytykowaniem rzekomej idealności innych jest słabe. Jeśli mnie dołowałoby samo patrzenie na zdjęcia innych osób i czułabym się przez to gorsza, to albo przestałabym oglądać, albo zaczęłabym pracować nad sobą.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ewkaakwe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 14:56   #2179
TheDocha
Dossisława I

Goha miała wypadek;( Nic jej nie jest.
http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll...SZOW/150729680
https://instagram.com/p/5uk-bcoz9-/?taken-by=goha9020
Stary 2015-07-30, 15:04   #2180
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
Zgadzam się z Tobą. Akurat Nisiax raczej nie wypowiada się tonem ,,ja zawsze wiem lepiej". Nie rozumiem jak można pisać o kimś, że zachowuje się ,,sekciarsko" promując styl życia, który mu odpowiada, a jednocześnie samej próbować coś narzucać ,,bo zbyt idealnie to źle". Znam wiele osób, które żyją podobnie do Nisiax. A leczenie swoich kompleksów krytykowaniem rzekomej idealności innych jest słabe. Jeśli mnie dołowałoby samo patrzenie na zdjęcia innych osób i czułabym się przez to gorsza, to albo przestałabym oglądać, albo zaczęłabym pracować nad sobą.
Otototo.

emenyx
Nie przeszkadza Ci to, że Nissiax jest idealna. Przeszkadza Ci Twoje własne życie.

Edytowane przez 2011607111034
Czas edycji: 2015-07-30 o 15:06
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 15:07   #2181
Konto usunięte

Ale żeście wsiadły na nią, czekam tylko na psychoanalizę dlaczego wizażance jest źle jej własnym życiem Już pierdyliard razy dyskutowano o idealnym życiu nissiax i zawsze kogoś to wkurzało, ale nigdy nikt nikomu nie napisał, że "przeszkadza ci twoje własne życie", no proszę Was
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 15:09   #2182
TheDocha
Dossisława I

Nissiax nie jest idealna. Ma poprostu taki charakter i styl życia, że lubi porządek. Mi to akurat nie przeszkadza, bo nie ma u niej na kanale tekstów w stylu mam bałagan w domu itd.

Na swoim YT i blogu dzieli się swoimi pasjami i tym czym się akurat w danej chwili interesuje. Przeszła na minimalizm kosmetyczny więc nie robi tak często recenzji i denek.

Mi jej estetyka filmów i zdjęć bardzo odpowiada. Przynajmniej za każdym razem nie musze na filmiku oglądać szamponu Batiste, tłustych włosów i Korsa.
Stary 2015-07-30, 15:14   #2183
201605301111
Konto usunięte

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52254084]Ale żeście wsiadły na nią, czekam tylko na psychoanalizę dlaczego wizażance jest źle jej własnym życiem Już pierdyliard razy dyskutowano o idealnym życiu nissiax i zawsze kogoś to wkurzało, ale nigdy nikt nikomu nie napisał, że "przeszkadza ci twoje własne życie", no proszę Was [/QUOTE]

Ale przeciez ona sama napisala, ze czuje się gorsza gdy ogląda nissiax
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 15:14   #2184
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewkaakwe Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość
Otototo.

emenyx
Nie przeszkadza Ci to, że Nissiax jest idealna. Przeszkadza Ci Twoje własne życie.
(Ale nie jest to przyklask przeciwko osobie, wobec której komentarz się odnosi. Analiza siebie to momentami parszywa robota, i założę się, że każdy z nas ma chwile, kiedy myśli podobnymi torami.)

Edytowane przez MostlyAhhhs
Czas edycji: 2015-07-30 o 15:15
Stary 2015-07-30, 15:16   #2185
fableux
Zadomowienie

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52254084]Ale żeście wsiadły na nią, czekam tylko na psychoanalizę dlaczego wizażance jest źle jej własnym życiem Już pierdyliard razy dyskutowano o idealnym życiu nissiax i zawsze kogoś to wkurzało, ale nigdy nikt nikomu nie napisał, że "przeszkadza ci twoje własne życie", no proszę Was [/QUOTE]

Dobrze gada, polać jej
fableux jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 15:16   #2186
Konto usunięte

Cytat:
Ale przeciez ona sama napisala, ze czuje się gorsza gdy ogląda nissiax
Ale nie napisała, że źle czuje się ze swoim własnym życiem, akurat to jej wmowiono. Jak mam wybor obejrzec, powiedzmy, nieesie, ktora powie "cieszcie się, że nie widzicie jaki mam bałagan w pokoju", a kogoś (nie mam tu na myśli konkretnie nissiax), kto pokazuje siebie w samych superlatywach, żeby motywować innych, inspirować, to wolę bałaganiarę, przysięgam. Lubię ludzi z ich wadami i zaletami.

Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Czas edycji: 2015-07-30 o 15:20
Stary 2015-07-30, 15:18   #2187
2011607111034
Konto usunięte

Skoro smuci ją, że nissiax tak zdrowo się odżywia i uprawia sport oraz dołują ją jej zdjęcia na insta, to ja nie wiem jaki inny wniosek można wysnuć. Skoro kogoś wpędzają w dołek sukcesy obcej dziewczyny z internetu, to dobrze nie jest.
Ja tylko chciałam napisać, że KAŻDY ma wady. Jeśli nie mamy tej świadomości i dajemy sobie wcisnąć kit, że ktoś ma idealne życie, to zastanówmy się po prostu. Nie wiem, jeśli komuś czegoś zazdroszczę (i za tym uczuciem nie idzie dalej radość, tylko smutek i żal), to znaczy, że mi samej czegoś brakuje. I wtedy robię wszystko, żeby coś z tym zrobić. Bo wątków na wizażu w stylu "oglądam fotki na fejsie/insta znajomych i mnie cholera bierze, bo mają fajne życie" jest mnóstwo. Nie rozumiem powodu celowego dołowania się. Dlatego rada idź coś zrób albo przestań oglądać fotki jak najbardziej znajduje zastosowanie w tym przypadku.

Osoby zadowolonej ze swojego życia (nie idealnego, ale tak fajnego, na jakie ją stać) nie dołują fotki na insta. Mogą być pozytywnym motorem do zmian. Ale nie wierzę, że osoba, która się spełnia w swoim życiu na płaszczyznach jakie jej odpowiadają, jest szczęśliwa, siedzi na fejsie i myśli "o kurde, Hanka była na Majorce" i chodzi smutna tydzień. No nie.

I nie czepiam się w tym momencie konkretnej Wizażanki, ale piszę to, bo są ludzie, którzy tak funkcjonują. Zazdroszczą, zamiast wziąć się w garść.
I na pewno nissiax jest zła, bo jest zbyt idealna, jest weganką, interesuje się kosmetykami, ćwiczeniami. I to przez ten przesyt tymi treściami na kanale. Nie, jest zła, bo wygląda świetnie, dba o siebie, jest inteligentną babką, a do tego spełnia się zawodowo. Tylko ona nie pstryknęła palcami, żeby to mieć. Musiała na to zapracować. A niektórzy myślą, że ona się taka już urodziła, no i dlaczego ona ma, a ja nie mam. Ruszyć leniwe odwłoki i podbijać świat, bo trzeba chociaż spróbować, a nuż się spodoba.

Nie piję w tym momencie do ludzi, którzy po prostu nie lubią nissiax, bo nie odpowiada im jej charakter, chodzi mi o zazdrośników.

Edytowane przez 2011607111034
Czas edycji: 2015-07-30 o 15:37
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 15:19   #2188
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Chodziło raczej o aspekt psychologiczny sprawy, a nie analizowanie zachowania jednej, konkretnej wizażanki (mam nadzieję). Zresztą, co my się będziemy mądrować - czy my jesteśmy Olfaktorie, żeby się wypowiadać w tej tematyce?
Stary 2015-07-30, 15:21   #2189
fableux
Zadomowienie

Na zakończenie dyskusji o idealnej Nissiax polecam lekturę:
http://nissiax83.blogspot.com/2014/08/ogarnij-sie.html

fableux jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 15:29   #2190
ajah
wańka wstańka

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52254189]Ale nie napisała, że źle czuje się ze swoim własnym życiem, akurat to jej wmowiono. Jak mam wybor obejrzec, powiedzmy, nieesie, ktora powie "cieszcie się, że nie widzicie jaki mam bałagan w pokoju", a kogoś (nie mam tu na myśli konkretnie nissiax), kto pokazuje siebie w samych superlatywach, żeby motywować innych, inspirować, to wolę bałaganiarę, przysięgam. Lubię ludzi z ich wadami i zaletami.[/QUOTE]

I to jest kwestia preferencji, do której każdy ma prawo

Osobiście nie wierzę w ludzi, którzy są bezgranicznie ułożeni. Dla mnie nie są wiarygodni, trudno ich się czyta.
Z drugiej strony nieesiax pokazuje tylko wycinek swojej rzeczywistości, czasem dosć pedantyczny (a ja pedantyzmu nie lubię).

Kwesia wcześniej poruszona nie dotyczyła jednak tego co kto lubi, a tego, ze nagle wszystkie youtuberki zaczynają ćwiczyć jogę i przechodzą na weganizm. I ąf w związku z tym.
I tego nie ogarniam.
I przykład z drugiego bieguna: szusz.
Przykład idealny, b przecież szusz: nie tylko nie jest pod linijkę, jest roztrzepana, ale również:

nie umie się ładnie wysłowić
jej filmy są nudne jak flaki z olejem (pomijając, że stają się źródłem gifów zabawnych)
jak szusz pokazuje swoje codzienne zycie- to znaczy tyle, że jej życie jest nudne obrzydliwie
nie ma nic interesującego do powiedzenia

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości