|
|
#2161 | |||||
|
Panaroja
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Ponownie snad niczego
![]() Cytat:
![]() 2.figi ![]() Cytat:
![]() 2.zależy ile go jest ![]() ja mam makijaż permanentny i pierniczki może to taka elektryczna co ma żaróweczkie na czubku ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
2.a pytałaś ? 3.taki zielony gnijący 4. ![]() ![]() jakie miały miny ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#2162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakbyś mięśni nie miała, to bys nawet oddechu wziąc nie mogła ani z łóżka nie wstała ![]() nie wspominając nawet o tym, że mówi sie, że 60 czy 70% ciała to woda ![]() Cos dziwna ta waga Parabell, ja znalazłam info, że kości to z 10 kg około ![]() http://elektronicznewagi24.pl/ogolne...lowa-czy-reka/
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-12-08 o 10:55 |
|
|
|
|
#2163 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Dłonie niby ważą 1,5kg no sorry, miałam w ręku ostatnio kilogramowa pierś gęsią - i założę się, ze po obcięciu obydwu dłoni nawet kilograma by z nich nie wyszło ![]() A te 2,5kg kości ogółem to chyba po mocnym wysuszeniu...
|
|
#2164 | ||||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
2. ja mam odwrotnie , mam napęd w nogach zawsze , ręce to tylko pomoc .3.zawsze to podejrzewałam ![]() Cytat:
2.u mnie też i mokre zimnisko ![]() 3.święta bez Kevina to nie święta , ja będę oglądać ![]() machłam snad niczego , ale w sumie mogę machnąć snad bulu mięśni jak cholera , ledwo chodzę i ledwo siadam
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#2165 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Meeeeeh, cyprysik to nie choinka, wiem wiem, widuję. Cytat:
Słowem dziad. Tylko wiesz, takie badanie to je badanie na oko. A każdy lekarz mówi ciąć. Także wielkie mi badanie Dopiero po wycięciu jest właściwe badanie. Ale obejrzana jestem cała. Jeden jest dziad.---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- O litościwa Pani Cytat:
2. To z kolei dobrze wróży dla mnie - zimno-ciepłej, jak określiły mnie wizażystki
|
|||
|
|
|
#2166 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#2167 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
.
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-12-08 o 17:45 |
|
|
|
#2168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2169 |
|
Piers do przodu
|
Mcham Baru snad kawusi
Ale dziś mglisto ![]() Karkki dobre z tymi Rydzyczkowymi babami
|
#2170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jakiego fajnego speeda daje taki porządny zamach łapami już widze, ze to bedzie mój ulubiony styl, na plecach jest najłatwiej, ale nie cierpię jak nie widze gdzie (lub na kogo ) płynęMiałam w planach zakończyć lekcje jak tylko żabkę względnie ogarne, ale teraz stwierdziłam, że będe chodzić dalej. Nie to, żebym miała ambicje nauczyc się jakos wyczynowo kraula i itp, ale jak nie będe miała umówionegho zajęcia, to mi się samej z siebie nie będzie chciało chodzić i oleje basen a widze, że pływanie super działa na kondycję (i spalanie, zawsze przed basenem jem wieksza niż zwykle kolację, żeby miec energie na wysiłek, a wychodzę głodna jak wilk)A przy okazji naucze się porządnie pływac, a nie jak teraz: jako tako, ale na głębokim końcu podszyte strachem
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-12-08 o 12:54 |
|
|
|
|
#2171 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogłam się nadziwić, eleganckie kobiety matka z córką w Super Pharmie malowały się testerami tych szminek w płynie.
Przecież tego się NIE DA zdezynfekować brrrrrr Kurka w mordę jak zwykle problem prezentowy jest jeden - Nietopsz Zawsze dostawała zbiorowe rodzinne, a jak przyszło do drobiazgów to wszystko be. Normalnie zostawiłabym małża samego z tym, ale jak znam życie 23 grudnia będzie jeździł w panice po całym województwie, a tego nie chcę. |
|
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
bo te ruskie bywaja fajne
![]() Ja nie moge przestac się zachwycac maseczkami do włosów babci Agafii, no swietne są Choc obecny wygląd i połysk włosów, to pewnie też zaleta co najmniej 2 lat regularnego olejowania i maseczkowania po każdym myciu
|
#2173 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||
|
|
|
#2174 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam lekarzy, których już chyba forever będę odwiedzać, choćby endokrynolog. Dziś właśnie byłam ustalać strategię na "po porodzie" ![]() jest nadzieja ja jestem chyba wyjątkowo lewa w tym temacie ![]() Cytat:
chyba mi się w końcu znudził ![]() Nie mam siły na nic
|
||
|
|
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2176 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro juz wspomniałam o włosach...
W dziennym swietle nadal są matowe i zdaje sobie sprawe, że nigdy nie będa błyszczec jak farbowane Ale udało mi się po kilku latach pielęgnacji wywalczyć, że w sztucznym nareszcie mają połysk
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-12-08 o 15:09 |
|
|
|
#2177 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Zresztą niespieszno mi wydać 700zł na usuwanie laserem ![]() 2. niee, dziś mi się naprawdę nie chce Poszłam o 10 rano spać, właśnie wstałam i otwieram oczy nad kawką.Cytat:
Co prawda plan brzmiał "urodzi się pod koniec listopada więc mu ewentualna zła dawka nie zaszkodzi" aaale trochę nie wyszło Bo ta oficjalna dawka już była ciut za duża, za mocno spadało.
|
||
|
|
|
#2178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O laserze mogę pomarzyć
|
|
|
|
|
#2179 |
|
Nindżopesz
|
Jakbyś więc mogła dopytać czy to każdemu przysługuje. Mogą mnie ciąć bo mi na lasery szkoda kasy. Skierowanie może być od dermatologa czy do dermatologa? A może do onkologa?
|
|
|
|
#2180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie wiem, kiedy się wybiorę do rodzinnej. I tak muszę czekać na noworoczny pełny bank w nfz. ![]() lete |
|
|
|
|
#2181 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru , snad
i bólu guowy i oleju konopnego ![]() Cytat:
Ja na Anabell kryjący mam mega reakcję , mega czerwoną i spuchniętą facjatę. Przy wersji matującej nie ma tego ... ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Cytat:
jakby ktoś coś ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
|
|
#2182 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
A może Ty je moja droga porostu przeproteinowalaś ![]() By pasowalo do opisu, suche siano ![]() Jakiej maski/odżywki używasz? Maja, dlugość I błysk super ![]() Neonko |
|
|
|
|
#2183 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bry
Tulam potrzebujących ![]() No niestety, nawet najlepszy sklep personel może załatwić ![]() I to nie tylko sieciówki. Co wejdę do sklepu, przepraszam, butiku La Mania, to jakieś pindusie zajęte są sobą. Ani be, ani me, ani kukuryku. Nie mówię żeby biegły w podskokach witać klienta, ale takiego lekceważenia, to ze świecą szukać. A jak już raczą zwrócić na mnie uwagę, gdy o coś zapytam, to miny mają takie, jakbym o Bozon Higgsa pytała Nawet jak będą za darmo ubrania rozdawać, to tam już nie wejdę. Za to jak człek wchodzi do Bohoboco, to miło, sympatycznie, i nikt krzywo nie patrzy, nawet jak się nie wygląda (mła ) na kogoś, kto może coś tam kupić. A bardzo miły pan powiedział, że jak znajdę odpowiedni dla siebie fason - a przymierzyłam kilka i przyznał mi rację, że faktycznie nie dla mnie one, co jest ewenementem, bo zazwyczaj panie w sklepach wychwalają jak to się w danym ciuchu super wygląda - to są w stanie uszyć długość taką, jaką będę chciała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. Ni ![]() 3. ![]() 4. Chyba nie załapały, bo nawet się nie przeżegnały ![]() Cytat:
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|||
|
|
|
#2184 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
fogle to macham znad doła
|
|
|
#2185 |
|
Wpisz tu zomzing
|
'W poszukiwaniach nieco intensywniejszego, zapachu trafiłam na perfum Dolce&Gabbana 3 L'Impératrice o świeżej, kwiatowej nucie.'
nie ma nagród za zgadnięcie, kto to napisał
|
|
|
|
#2186 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Słuszna uwaga ![]() 3. Ja ni mom Cytat:
![]() 2. ![]() Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-12-08 o 20:41 |
|||
|
|
|
#2187 | |
|
Zakorzenienie
|
Przprszm, że ja tak ostatnio z doskoku
![]() Cytat:
Używam aloesowego Natur Vital o od niedawna drożdżowej Agafii (na razie ze 4 razy użyłam). Dołożyłam więcej olejowania i maseczkowanie za każdym razem (jeszcze niedawno mogłam się czasem bez tego obyć, włosy i tak były super gładkie) i zmywanie na koniec chłodną wodą. Jest nieco lepiej
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie zauważyłaś czy od olejów Ci się nie przesuszają? Czasem tak się dzieje. Zwłaszcza nieodpowiedni olej na sucho. Chyba, że masz to opanowane i wykluczone. |
|
|
|
|
#2189 |
|
Nindżopesz
|
Maja, super blask!
Polly, co się stanęło? ![]() Agnysko, mi Natur Vital robił miotłę. |
|
|
|
#2190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zbadam to.Już jestem przy dnie i do tej pory było w porządku. Chyba, że włosy się nim przejadły czy coś ![]() Właśnie, Maja, superowe włosie Nie wiedziałam, że masz tak długie
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.

no sorry, miałam w ręku ostatnio kilogramowa pierś gęsią - i założę się, ze po obcięciu obydwu dłoni nawet kilograma by z nich nie wyszło 

A potem w nocy to samo zrobiła moja didka Chyba jakiegoś wirusa żeśmy zjadły Na szczęście już jest ok.
ja mam odwrotnie , mam napęd w nogach zawsze , ręce to tylko pomoc .
i mokre zimnisko 

Chyba tylko tak wysłali dla świętego spokoju
Słowem dziad. Tylko wiesz, takie badanie to je badanie na oko. A każdy lekarz mówi ciąć. Także wielkie mi badanie 

)************
Ogólnie, ktokolwiek ma na zbyciu bo na wspólnych nie ma, a chętnie bym odkupiła odlewik.