|
|
#2161 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Louis Vuitton część III
|
|
|
|
#2162 | |||
|
Moda
|
Cytat:
Tylko w Vitkacu nie licz na nadskakiwanie... niestety pod względem jakości obsługi Polski LV wypada fatalnie... ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2163 |
|
Kici kici miau miau
|
[QUOTE=caleczka;60156186]Spokojnie, spokojnie - ja tam chodzę w trampkach i w bluzie
Tylko w Vitkacu nie licz na nadskakiwanie... niestety pod względem jakości obsługi Polski LV wypada fatalnie... [COLOR="Silver"][/ QUOTE] Dla mnie lepiej ze nikt nie nadskakuje. Wole sama pomacac, obmacac . |
|
|
|
#2164 | |
|
Moda
|
[QUOTE=ranka;60156821]
Cytat:
a raczej formę uprzejmości i jednocześnie chęci pomocy w zakupie... czyli przynoszenie tego o co poprosisz (bo dopiero wtedy możesz pomacać), doradzanie w wyborze itd....
|
|
|
|
|
#2165 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeżeli chodzi o 100% silk to polecam ) Moglas by podac numer ej na stronie LV ) ![]() caleczka a mi sie bardzo podoba sie obsluga w LV zawsze doradzaja i bez problemu wszystko pokazuja ) i nie jestem niewiadomo w czym ubrana , normalnie sportowo ) Edytowane przez Lerra Czas edycji: 2016-05-10 o 15:25 |
|
|
|
|
#2166 | |
|
Moda
|
Cytat:
Ja w piątek mierzyłam Metis i Noe w Epi w Vitkacu a obie były zarezerwowane dla kogoś... |
|
|
|
|
#2167 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=ranka;60156821]
Cytat:
Dotkniesz sama ze dwie i już będziesz miała doradcę przy sobie ![]() Cytat:
|
|
#2168 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeżeli chodzi o metis to sie nie dziwie sie - bo jest na niego kolejka a Noe w Epi jest to mozliwe , ale jednak pokazal cie ja .. mogla powiedziec ze nie ma ) tez kiedys rezerwowalam torebke , jak jechałam po nia , dla tego dla mnie obsluga naprawde uwazam ze jest super , rowniez jak nie mieli na stanie, to zrobili transfer z innego krau poprostu nigdy nie bylam w sytuacii zeby mnie jakos olewali ... zawsze jestem zadowolona z obslugi , Takze pytaja czy Pani by czegos napila , sok , kawa, woda ... Dla tego jestem zdziwiona jak czytam ze kogos spotkalo cos przykrego
|
|
|
|
|
#2169 |
|
Moda
|
Marioluś Metis owszem i ładna... ale nie dla mnie
![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Lerra mnie obsługa polskiego LV "krzywdy" nie zrobiła, jednak uważam, że w porównaniu z innymi Państwami w których miałam przyjmnosc robić zakupy Polski LV wypada zdecydowanie najgorzej... |
|
|
|
#2170 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
te jak juz MONOGRAM SUNRISE SHINE TUCH M75826 choc ja parcia na logo nie mam za bardzo ale w tej nie jest wielgachne Troche drozsza niz te podstawowe Caleczko Monisiu nic sie z nia nie dzieje? ona jest w s.....cz drozsza niz ta inna, nie za bardzo rozkminiam dlaczego? ponoc lepsza jakosciowo ,prawda to? ja to tak wydedukowałam kupie drozsza - moze sie nie zeszmaci zbyt szybko, lae nie wiem a jak długo ja użytkujesz?
Edytowane przez monimyszek Czas edycji: 2016-05-10 o 17:59 |
||
|
|
|
#2171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2016-05-10 o 19:11 |
|
|
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
To tak jak dla mnie
|
#2173 |
|
Raczkowanie
|
monimyszek bardzo ladna jest
atsenka Erzeli przeczytalas moja wiadomosc daj znac bo nie wiem , czy prawidlowo wyslalam wiadomosc ..
|
|
|
|
#2174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2175 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, jeszcze Vitkac zamknięty i nie mogę zadzwonić więc pytam tu
![]() ile obecnie kosztuje Neverfull MM ? 4500 czy 4300 ? Aktualnie zachorowałam na Damier Azur, bo pozostałe wzory już mam. Chyba jest to znowu choroba nieuleczalna ![]() Ciągle jednak biję się z myślami, za swoje płaciłam jeszcze ok 740 euro. Nie jest mi potrzebna ta saszetka w środku Ehh dylematy
|
|
|
|
#2176 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Miał racje z szarej nic nie "wyszło", wygląda porządnie co prawda tylko raz prałam ale jestem zadowolona
|
|
|
|
|
#2177 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Myślałam ( silk ) ze pytasz o jedwab 100 % W tym skladzie co pokazujesz nie wiem ) ale sie zapytam moze ktos ma , na innym forum ) troche lepszy chali które maja lureks , naprzyklad z tych - M75121 mam ich Edytowane przez Lerra Czas edycji: 2016-05-11 o 10:16 |
|
|
|
|
#2178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2179 |
|
Raczkowanie
|
http://uk.louisvuitton.com/eng-gb/pr...-001341#M75121
mam dokladnie taką kolor się nazyw abeige ale dla mnie jest srebrno szara ![]() wsumie teraz zauważyłam, że chusta o która typa Moni ma jeszce trochę inny sklad niż ta moja i chyba to wersja większy wypas ciekawa jestem jak ta bawełna w skladzie się zachouje hmm
|
|
|
|
#2180 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak to jest...nie mam zielonego pojecia![]() Fakt jest drozsza ![]() dobrze ze Ci się nie zaciaga ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
tylko nie denim...
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
Może ten film pomoże
https://youtu.be/6pFtLEdhqBU
|
|
#2182 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam pytanie ile mniej więcej w Vitkacu życzą sobie za Monogram Denim Shawl i czy w ogóle o tej porze roku można się tam spodziewać jeszcze chust?
Jakoś mi nie po drodze tam, w ogóle obawiam się, że nie wyglądam zbyt ekskluzywnie jak na zakupy w LV .
|
|
|
|
#2183 |
|
Raczkowanie
|
theorema ale masz poczucie humoru , nie wiedzialam jeszcze kogos komu by nie posowala chusta z LV
wiezerem dziewczyny narzucają kiedy jest troche zimniej Mam znajomą która mówiła jak ty piszesz Udalo mi sie ja przekonac ma w kolorze antracyt , pasuje w prawie pod wszystko , nie gubie sie na czarnym ubraniu a bardzo ladne dodaje akcent , i nie jest bardzo wyzywająca Napewno cos znajdziesz dla siebie monimyszek Zapytalam o tym modelu , moze ktos ma ja ) Byli limitowany chyba chali z lureks takie pogniecione jakby , od dawno ich nie widze ostatnie sprzedalam jedna , monogram voile m75501 jak tu na zdjenciu .. w rzeczywistości bardzo ladna jak chameleon zmieniala kolor , ciezko bylo je zrobic zdjecie takiego typu polecam Edytowane przez Lerra Czas edycji: 2016-05-12 o 01:24 |
|
|
|
#2184 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam takie pytanie bo nie wiem o co chodzi
Kupila u mnie Dziewczyna z allegro pare rzeczy z LV Bardzo mila transakcija I wystawila mi komentarze , ucieszylam sie , bo duzo osob pyta czy napewno sa nowe ale u mnie na koncie ich nie widac , nie wiem dla czego widze ich na koncie kupującego .. a u mnie nie ..Myslalam ze pojawia sie pozniej a zauwazylem jak na zdjęciu , pisze niewidoczne .. mial ktos podobna sytuacje ? cos ja nie tak zrobilam ? Bede wdzieczna za odpowiedz |
|
|
|
#2185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2186 | |
|
Kici kici miau miau
|
Cytat:
Jesli masz malo komentarzy ogolnie beda widoczne po ilus tam transakcjach.. Chyba. Do konca nie jestem pewna |
|
|
|
|
#2187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Twoje są widoczne u niej na koncie
|
|
#2190 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.

no kolor jest super i do wszystkiego mi pasuje

a raczej formę uprzejmości i jednocześnie chęci pomocy w zakupie... czyli przynoszenie tego o co poprosisz (bo dopiero wtedy możesz pomacać), doradzanie w wyborze itd....

Kupila u mnie Dziewczyna z allegro pare rzeczy z LV Bardzo mila transakcija