![]() |
#2161 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
|
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Zakorzenienie
|
#2163 |
Zakorzenienie
|
Gdyby tam gdzie bede lezec to moge go zlapac i to skierowanie Ci wyslac jakims priorytetem poleconym
Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
Zakorzenienie
|
Baby odzyskuje wiarę w tą wasza służbę zdrowia. Coraz więcej pozytywnych wiadomości nam przynosisz, jednak nie jest tam tak źle.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2165 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() kurczę, medeline, to nieciekawie.... ![]() ![]() tęsknię za rossmannem i biedą, poszłabym sobie poszperać wśród głupot ![]()
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że mi nie da tak w żaden sposób. Po prostu mogę przyłączyć się do UAO i skakać na piłce
![]()
#2167 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2168 |
Zakorzenienie
|
Baby to tak jak u każdej z nas na razie wszystko ładnie wygląda, a się wszystko okaże przy i po porodzie. I później dopiero zwerfikujemy wszystko.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Rozeznanie
|
Medeline co za ludzie
![]() Joanna co za lekarz ![]() Casa trzymaj się, dobrze że maluch będzie na obserwacji w razie w Dotka super wieści ![]() Magda gratki premii i poszalej trochę ![]() Wreszcie nadrobilam. Wczoraj miałam jakieś ADHD, umylam okna, piekarnik, mikrofalę, łazienkę a potem byłam z tż na zakupach. Dzisiaj miałam fryzjera i dokupiłam kosmetyki do walizki szpitalnej. Mamy też choinkę ![]()
#2170 |
Zakorzenienie
|
zaczęłam ostateczne pakowanie torby od szukania piosenek które będą mi towarzyszyć przy porodzie
![]()
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2172 |
Zakorzenienie
|
ani jedno ani drugie, taki mix
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Wtajemniczenie
|
Jestem mega zmeczona, bardzo mi sie chce spac, a nie moge zasnac no..
Mlody sie tlucze w brzuchu, mi niewygodnie i jakos turbo goraco dzis.. To sobie ponarzekalam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Zadomowienie
|
Obudziłam się na siku i spać mi się nie chce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Med a probowalas do niego zadzwonic wlasnie czy moglby wystawic to skierowanie komus innemu? Wiesz nasciemniac, ze siostra, kuzynka jest akurat w Lodzi i moze Ci przywiezc?! Baby dobrze, ze z mala wszystko ok, troche sie uspokoilas ![]() Pietrusiowata Ty tak nie szalej, bo jeszcze urodzisz przed swietami, nooo chyba, ze chcesz ![]() Jerzyczka na mojego Wojtusia zawsze dziala jakis posilek, jak sie tak strasznie tlucze w nocy, to ide cos zjesc i jest ok. Chwioe poskacze i zasypia, tak jakby mnie budzil "mamo glodny jestem, daj cos zjesc". Zawsze sie sprwdza, nawet jak nie jestem mega glodna ![]() Dotka Witus zostal na noc u Ciebie? Bo wiem, ze mialas go odwiezc na noworodki. Nie pamietam czy juz pisalam CASAA nudnego pobytu w szpitalu, nie wiem czy krotkiego, bo to wszystko zalezy czy uda sie malemu wyplatac z pepowiny. Oooo maaaasakra dziewczyny wsciec sie chce z tymi moimi sutkami, tak mnie swedza masakrycznie. Spac nie moge, drapalabym sie caly czas. Smaruje juz lanolina, ale nic to nie daje, pochlastam sie. Chyba sie spelniaja moje obawy co do karmienia :-(
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#2176 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() TŻ wstawał do pracy, ja się przebudziłam na siku i już nie mogę usnąć ![]() Zaczynam trzymać już kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() Malwi mi na swędzące sutki pomógł żel aloesowy z firmy Gorvita chyba. Na gemini go można dostać i normalnie w niektórych aptekach stacjonarnych też jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Zadomowienie
|
Czarnulax -
![]() A ja od 5:40 w pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2180 |
Rozeznanie
|
witam się w 36 tygodniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
Rozeznanie
|
Malwi współczuję, może tak jak pisze niepozorna, jakiś żel aloesowy pomoże.
Czarnula, koktajlowa gratki kolejnego tygodnia ![]() Ja wczoraj doczytałam posty, napisałam do was i zasnęłam. Przez pepowinę maluszka Casy teraz sobie wkręcam. Dobrze, że w czwartek wizyta ![]()
#2182 |
Zakorzenienie
|
Koktajlowa gratki
![]() Znam ten ból, też jak mnie złapie skurcz to czasem dwa dni mnie potrafi mięsień boleć ![]() ---------- Dopisano o 06:30 ---------- Poprzedni post napisano o 06:27 ---------- Pietrusiowata to wizytujemy razem w czwartek ![]() Ja też chyba na samym wstępie zapytam gdzie Młody ma pępowinę. Ostatnio mi gin pokazywała, że nie jest nią nigdzie owinięty. Mam nadzieję, że jutro też tak będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Rozeznanie
|
Ja to chyba zapiszę sobie zestaw pytań, bo zawsze o czymś zapomnę
![]()
#2184 |
Zakorzenienie
|
koktajlowa graty
![]() Mnie ta pępowina od dawna przeraża. Siedziały by te dzieciaki grzecznie, a nie bawiły się nie tym co trzeba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2185 |
Rozeznanie
|
Wczoraj pierwszy raz poczułam, że mały grzebie coś głębiej w brzuchu. Zawsze go czułam pod skórą a teraz czuję nawet głęboko w brzuchu jakby coś tam kopał. Też tak macie?
#2186 |
Rozeznanie
|
pietrusiowata ja mam takie odczucie jakby coś tam głębiej robiło ale uznałam to za czkawke bo nie możliwe żeby tak rytmicznie kopał
|
![]() ![]() |
![]() |
#2187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja często czuję, że Młody coś kombinuje od strony pleców. Czkawkę też często czuję tak głębiej w brzuchu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2188 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny, uspokoiłyście mnie trochę. Ale i tak bardzo dziwne uczucie jak tak sobie coś kombinuje głęboko w brzuchu.
#2189 |
Zadomowienie
|
Kciuki za wszystkie wizyty
![]() Casaa - daj znać jak w szpitalu, co lekarz mówi. Mnie też przeraża ta pępowina. A tu do wizyty jeszcze 2 tygodnie. Staram się jednak o tym nie myśleć, bo musi być dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
Zakorzenienie
|
Uff to juz mozna odetchnac!
![]() Malwi -odwiozlam go bo na noc chcieli go dogrzac. Ale wkurzyla mnie polozna bo karmie go a ona przyszla i zw zimny jest. Potem popatrzyla i mowi ze ubranko ma mokre (a ja go przewijalam) . No okej jestem do kitu matka bo tego nie zauwazylam no ale coz, to pierwsze dziecko ktore w ogole przewijam i widocznie nie sprawdzilam. No okej ale powtorzyla mi chyba z 10x ze byl mokry i ze nie zauwazylam i 'no jak ta mama cie przebiera). Tak bardzo wspierajace. Lacznie z tym ze wg niej nie je bo mu zimno. Mhm jasne tylko potem w nocy jadl tak samo -on generalnie zjada duzo ale jak zaspokoi pierwszy glod to jest walka z reszta butli bo on zasypia. No takie dziecko po prostu -inna polozna mi powiedziala ze maja taka trojke na oddziale no i tak po prostu bywa bo to wczesniak i nie ogarnia wszystkiego jeszcze. Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.