Seks analny - wasze doznania, opinie na temat... - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-26, 15:46   #2161
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45
Dot.: Seks analny - wasze doznania, opinie na temat...

Bożenko - jeśli używacie prezerwatyw to środki poślizgowe tylko na bazie wody - KY, Intimel itp.
Jeśli nie, to oliwka jak najbardziej pasuje
Stary 2010-08-26, 16:22   #2162
Skolinka
Raczkowanie

Mój partner kiedyś przez przypadek trafił tam gdzie nie miał. Ból był okropny, myślałam że na pupę to ja już nigdy nie usiądę, ale w końcu jednak ból minął. Nie zraziłam się jednak, zdarzają się sytuację że nawet mam na to ochotę jednak ogranicza mnie poczucie wstydu...
Skolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 19:08   #2163
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Skolinka Pokaż wiadomość
Mój partner kiedyś przez przypadek trafił tam gdzie nie miał. Ból był okropny, myślałam że na pupę to ja już nigdy nie usiądę, ale w końcu jednak ból minął. Nie zraziłam się jednak, zdarzają się sytuację że nawet mam na to ochotę jednak ogranicza mnie poczucie wstydu...
bo jesli sie to robi z zaskoczenia i bez przygotowania to zawsze jest bolesne.

ale wstyd dlaczego?jesli ci moze to sprawic przyjemnoc?...a może
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 21:42   #2164
Skolinka
Raczkowanie

wstyd chyba dlatego, że jak już dziewczyny prędzej pisały to miejsce stworzone zostały do innych celów i tak jakoś myślę o tym ale nie powiedziałam kategorycznie nie kiedyś spróbuje pewnie bo jednak ciekawość jest- mimo strachu przed bólem i krwią bo po tym "przypadku" trochę mi krew leciała.
Stary 2010-08-26, 21:43   #2165
Konto usunięte

Cytat:
wstyd chyba dlatego, że jak już dziewczyny prędzej pisały to miejsce stworzone zostały do innych celów i tak jakoś myślę o tym ale nie powiedziałam kategorycznie nie kiedyś spróbuje pewnie bo jednak ciekawość jest- mimo strachu przed bólem i krwią bo po tym "przypadku" trochę mi krew leciała.
duuuuzo nawilzaczA, powoli spokojnie relaks i nie bedzie leciala...
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 10:54   #2166
Skolinka
Raczkowanie

Spróbuje nie wiem tylko jeszcze kiedy he he i porównam z wypowiedziami Wizazanek
Stary 2010-08-29, 15:14   #2167
olena90
Zakorzenienie

GG do olena90

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;21654174]duuuuzo nawilzaczA, powoli spokojnie relaks i nie bedzie leciala...[/QUOTE]

czasami nawet jak jest nawilzacz to i tak leci. zalezy od stopnia doswiadczenia w tym temacie.. wiadomo ze bardziej doswiadczeni beda to robic bardziej "energicznie", szybciej ect.. wtedy nawet nawilzacz nie pomoze bo i tak sie troche przetrze.
olena90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-29, 16:43   #2168
Albertyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nabapo Pokaż wiadomość
a tak na powaznie z tym zatarciem to nie tak do konca, pod warunkiem, ze najpierw pobudza sie partnerke standardowo. Natura wyposazyla Was w najlepszy zel poslizgowy, tylko pare razy przed tym, zanim dojdzie do eksploracji drugiej dziurki trzeba przeniesc troche tego smaru z klasycznej norki

Gdyby atakowac tak od razu, bez wstepu to zolnierz na pewno zostalby obrany ze skory i to do samych kulek
Rozwaliłeś mnie koleś i ze śmiechu oplułam monitor.
Nareszcie facet z poczuciem humoru w wyrku

Cytat:
Mój partner kiedyś przez przypadek trafił tam gdzie nie miał. Ból był okropny, myślałam że na pupę to ja już nigdy nie usiądę,
Sorki, jak poczuł opór, a Ty ból, czemu kontynuowaliście?
Stary 2010-09-01, 16:15   #2169
Atlantaa
Przyczajenie

GG do Atlantaa

Seks analny hmm...nigdy tego nie próbowałam i z tego co wiem to nie spróbuje partnerowi by pasowała, ale mi nie

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Atlantaa Pokaż wiadomość
Seks analny hmm...nigdy tego nie próbowałam i z tego co wiem to nie spróbuje partnerowi by pasowała, ale mi nie

''pasowało'' ja już chyba nie widze w ogóle
Atlantaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 18:18   #2170
wrona88
Raczkowanie

ja kiedyś próbowałam.... za pierwszym razem booolalo ale dlatego ze panicznie się bałam i nie byłam rozluźniona a za drugim razem było super!!! polecam przed lampkę wina lub drinka na rozluźnienie....
Stary 2010-09-09, 16:45   #2171
agngrz
Raczkowanie

To ja też się podłączę Seks analny to zdecydowanie mój ulubiony. Czasem miewam silniejsze orgazmy niż "tradycyjnie". Pierwszy raz bolał, ale miałam nieodpowiedniego partnera - zero delikatności. Kolejny, już z innym, był cudowny, wspomagaliśmy się wazeliną (i ją tylko polecam - balsamy i olejki mogą powodować pieczenie/ból/swędzenie). Zawsze, kiedy mówię, że kocham taki seks, to ludzie dziwnie się na mnie patrzą, np. przyjaciółki. Zadały tysiące pytań, typu: "Co, jak, gdzie i dlaczego?", a nadal się wstydzą. Inną sprawą jest też to, że to ja decyduję, kiedy taki seks będzie - zawsze robię lewatywę przed. Nie chciałabym jakichś niespodzianek

Moja rada dla wstydliwych? Po 1. spróbować z prezerwatywą (mniejszy dyskomfort i Twój i partnera, gdybyś go jednak ubrudziła), a po 2. duuużo cierpliwości i delikatności Powodzenia!
Stary 2010-09-12, 02:24   #2172
branquinha
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do branquinha

jako, że jestem osobą dość ciekawską i otwartą, od zawsze wiedziałam, że kiedyś spróbuję i że zapewne mi się spodoba. no i nie pomyliłam się. seks analny - po prostu uwielbiam. na szczęście mój partner też to bardzo lubi, więc jesteśmy zgodni w tej kwestii.
rzeczywiście jest to tzw. "temat tabu". niektórzy boją lub wstydzą się o tym mówic jakby to było najgorsze piekło.
moim zdaniem dużo zależy od nastawienia. jeśli od początku ma się jakieś opory i nastawia się na ból to stasunek ten na pewno nie będzie należał do najprzyjemniejszych. dużo też zależy od partnera - jeśli pcha się "tam" na siłę to się nie dziwię, że może się nie podobać a nawet boleć.
myślę też, że jest to forma stosunku zarezerwowana dla par z jakąś głębszą więzią emocjonalną, którzy w pełni ufają sobie i nie boją sie mówić o swoich potrzebach. choć oczywiście mogę się mylić

branquinha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 21:15   #2173
Zielona_Uonka
Raczkowanie

Czy zdarzyło się którejś z Was kochać w ten sposób bez przygotowania? (Nie mówię tu o nieszczęśliwych wypadkach, kiedy to TŻ trafił w nie tą dziurkę.) Zainteresowałam się seksem analnym, okazuje się, że mój TŻ też i tak teraz czytamy na ten temat, żeby później nie było żadnych niespodzianek. Dużo osób mówi o specjalnym przygotowaniu, jednak Jego palce w mojej pupie... to wydaje mi się kompletnie aseksualne (żeby było śmieszniej, sam stosunek już nie), nie wiem czy nie będę się krępować w takiej sytuacji. Macie jakieś rady?
Stary 2010-09-12, 21:20   #2174
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Zielona_Uonka Pokaż wiadomość
Czy zdarzyło się którejś z Was kochać w ten sposób bez przygotowania? (Nie mówię tu o nieszczęśliwych wypadkach, kiedy to TŻ trafił w nie tą dziurkę.) Zainteresowałam się seksem analnym, okazuje się, że mój TŻ też i tak teraz czytamy na ten temat, żeby później nie było żadnych niespodzianek. Dużo osób mówi o specjalnym przygotowaniu, jednak Jego palce w mojej pupie... to wydaje mi się kompletnie aseksualne (żeby było śmieszniej, sam stosunek już nie), nie wiem czy nie będę się krępować w takiej sytuacji. Macie jakieś rady?
bez przygotowania sobie nie wyobrazam...

btw, a te palce to sa konieczne, tego rowniez nie preferuję...
Stary 2010-09-13, 12:05   #2175
nielegalnaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Zielona_Uonka Pokaż wiadomość
Właściwie to tak, kiedy tylko mój TŻ zaczął się tym bardzo interesować pewnego wieczoru stwierdziliśmy, że to ta chwila Baaaaardzo powoli z dużą ilością oliwki wchodził we mnie, ból okropny. Jednak po przejściu progu bólu nic już nie bolało. Ani mnie to zniechęciło ani nie sprawiło, że chcę więcej Najgorsze dla mnie było uczucie, że muszę iść do toalety, choć wcale nie musiałam
Potem jakiś czas daliśmy sobie z tym spokój, ale mój TŻ bardzo lubił mi tam wkładać paluszki, ja na początku z niechęcią, ale gdy tylko odkryłam, że ta stymulacja wraz ze stymulacją łechtaczki daje mi niesamowity orgazm nieco zmieniłam zdanie Wczoraj ponownie spróbowaliśmy seksu analnego, bo on bardzo chciał. Byłam akurat w pozycji "na jeźdźca" i było super, nic już nie bolało. Nie mam jednak zamiaru często tego robić, bo ciągle myślę o wypadającym odbycie i takich tam

nielegalnaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 15:31   #2176
agngrz
Raczkowanie

Bez przygotowania mi się nie zdarzyło Co do palcy w pupie, to nie cierpię tego. Tylko penis :P Na pierwszy raz zdecydowanie najlepszą pozycją jest pozycja na jeźdźca - wtedy kobieta ma kontrolę nad penetracją. Dla bardziej zaawansowanych polecam anal na pieska
Stary 2010-09-15, 11:30   #2177
windjammer
Przyczajenie

Zielona_Uonka - zamiast palców można użyć małego wibratora, choć przyznaje że palce chyba najlepiej spełniają swoją rolę. Żeby uniknąć krępujących sytuacji, ja zazwyczaj "rozluźniam" partnerkę" niejako przy okazji, oralnych pieszczot lub stosunku (pozycja na jeźdźca lub od tylu). Jak jest się już "na wysokich obrotach" to chyba nikt nie myśli o tym czy coś jest krępujące czy nie.
Co do pozycji na pierwszy raz to trochę zależy czy partner jest doświadczony i delikatny jak dla mnie to każda jest dobra jeśli daje satysfakcję obu stronom i nie sprawia bólu partnerce (wyczucie to podstawa)
windjammer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 18:35   #2178
Zielona_Uonka
Raczkowanie

Serdeczne dzięki za odpowiedzi Póki co na razie muszę oswoić się z tą myślą, na razie wszystko przede mną. Pewnie jeszcze tu wrócę
Stary 2010-09-15, 19:21   #2179
kalincia
BAN stały

Seks analny? Lubię, ale muszę być rozgrzana, żeby nie bolało i było przyjemnie. Zwykle robimy to, kiedy mamy duuużo czasu w łóżku i kochaliśmy się już "jak pan bóg przykazał". Mój ukochany zaczyna zwykle od masażu z użyciem oliwki, masuje całe ciało, gdy leżę na brzuchu, potem przechodzi do pieszczot językiem. To jest bardzo przyjemne i podniecenie sprawia, że sam stosunek też, ale żeby dojść do orgazmu potrzebuję jeszcze pieszczot łechtaczki jednocześnie. Robi to On lub sama sobie w ten sposób pomagam. Lubię, ale to jest na deser, co jakiś czas, nie jako norma.
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 00:33   #2180
zielona1311
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olena90 Pokaż wiadomość
czasami nawet jak jest nawilzacz to i tak leci. zalezy od stopnia doswiadczenia w tym temacie.. wiadomo ze bardziej doswiadczeni beda to robic bardziej "energicznie", szybciej ect.. wtedy nawet nawilzacz nie pomoze bo i tak sie troche przetrze.

co?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! jesli ktoś jest doświadczony w tym temacie to robi to bardzooo delikatnie, bo to bardzo wrażliwe miejsce, tu nic na siłe nie wolno robić i "energicznie" napewno nie przy wchodzeniu..........a późniejsze ruchy tez powoli
kobieta musi sie rozluźnic a facet wchodzic powoli i delikatnie i nawilżacz oczywiście

to jest bardzo przyjemne i pogłebia zaufanie miedzy partnerami
zielona1311 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 14:41   #2181
33owieczka
Zadomowienie

Cool Dot.: Seks analny - wasze doznania, opinie na temat...

Cytat:
"Przez przypadek trafił" i... i co? Nie zauważył, że nie ma nawilżenia,że jakoś ciasno... A Ty, nie zareagowałas na ból, tylko cierpiałas w milczeniu?!

Czy ja jestem inna? Jakby mi źle było, to bym powiedziała "Ej, nie ta dziurka zapraszam piętro niżej", przeciez to moje ciało i je czuje... A co do panów, którzy sie "Myla", "Nie ze mną te numery Bruner", pomylić sie nie da....

Wiem, że pisze długie posty, jednak skracając je w cytatach postaraj się nie zgubić sensu.
Przykład:
"Monika nie jest zwolennikiem kary śmierci"
Cytat
Cytat:
Monika jest zwolenikiem kary śmierci"

33owieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 15:36   #2182
agngrz
Raczkowanie

Samo wchodzenie powinno być rzeczywiście delikatne i wolne, ale kiedy już kobieta przywyknie do tego "uczucia", to czemu nie dać czadu? Ja kocham mocno, szybko i energicznie Tak, w pupie właśnie

A próbowałyście kochać się np. z wibratorem w pochwie i penisem w pupie? Ew. na odwrót lub z korkiem analnym i penisem w pochwie?
Stary 2010-09-16, 20:58   #2183
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez agngrz Pokaż wiadomość
S

A próbowałyście kochać się np. z wibratorem w pochwie i penisem w pupie? Ew. na odwrót lub z korkiem analnym i penisem w pochwie?
tak, jest cudownie nie tylko mi ale przede wszystkim mojemu partnerowi.
Stary 2010-09-16, 22:48   #2184
BJean
Wtajemniczenie

mam pytanie do kobiet które to lubią: co czujecie? jaki to rodzaj przyjemności?
Szczerze mówiąc jestem zaskoczona że to może dawać rozkosz kobiecie.
Nie ogarniam czy Wy nie ekscytujecie się tylko tym że facetowi jest niebiańsko ciasno?

niektóre kobitki pisały żę muszą jeszcze dodatkowo stymulowac łechtaczke wiec jaki sens w tym odbycie? tylko zeby facet sie podjarał?

i kwestia najważniejsza: skoro odbyt nie jest przystosowany do seksu to nie boicie się że za jakiś czas mogą pojawić się jakieś dolegliwości w tamtej sferze? żylaki, ranki, nadżerki czy inne sprawy?
jeśli ktoś się "zatrze" a potem wypróżnia się to jak ranki mają się zagoić skoro mają styczność z kałem?

przepraszam za potok pytań ale bardzo nurtuje mnie kwestia zdrowotna takich praktyk.

masz prawo wiedzieć co jesz.

BJean jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 13:22   #2185
agngrz
Raczkowanie

Ciężko opisać "rodzaj" przyjemności. Na pewno jest inaczej Ja się bardziej ekscytuję niż mój facet :P Więc nie tylko dlatego :P
Przy odpowiednim nawilżeniu nic się nie dzieje
Stary 2010-09-18, 13:39   #2186
nielegalnaa
Rozeznanie

Tak jak agngrz też nie potrafię opisać tej przyjemności. Taka stymulacja różni się od waginalnej i od razu się to wyczuwa.

W moim przypadku stymulacja odbytu jak i łechtaczki powoduje szybsze, mocniejsze i dłuższe orgazmy, więc nie jest to tylko po to by mój facet się jarał Ja to po prostu bardzo lubię, bo taki orgazm jest dla mnie o wiele bardziej przyjemniejszy niż orgazm gdzie pieści się tylko łechtaczkę

Co do ranek etc. to się tym nie przejmuję, bo wszystko robimy delikatnie. Jedynie nie pozwalam często na sam seks analny, ponieważ wciąż chodzi mi po głowie wypadający odbyt i to mnie jakoś wstrzymuje.

nielegalnaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 14:11   #2187
BJean
Wtajemniczenie

O BOŻE proszę moderatorów o usunięcie tego okropnego odbytu to nie ma zawiazku z tematem!!!!!!
ten odbyt jest chory bleble;<

masz prawo wiedzieć co jesz.

BJean jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 20:30   #2188
Weronikapr
Wtajemniczenie

cześć dziewczyny,
mi się zawsze wydawało, że ten rodzaj seksu jest trudniejszy na jeźdźca niż od tyłu. bo jak zaboli, to się przestanie, a tak to niejako nie mamy wyboru, zanim coś powiemy to może być już fajnie
a czym robicie lewatywę?coś się kupuje w aptece? zielona jestem
Weronikapr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 00:13   #2189
Brook
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BJean Pokaż wiadomość
O BOŻE proszę moderatorów o usunięcie tego okropnego odbytu to nie ma zawiazku z tematem!!!!!!
jaki odbyt by usunac?:P

Brook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 08:20   #2190
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez BJean Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Brook Pokaż wiadomość
jaki odbyt by usunac?:P
może koleżanki/kolegi odbyt
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości