Czekające na oświadczyny i te, które się z nami doczekały :) część XIV - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-05-29, 10:40   #2161
Paratrophy
TrustMe, I'mApsychologist

Dot.: Czekające na oświadczyny i te, które się z nami doczekały :) część XIV

Też powinnam odstawić cukier, ale mi ciężko całkowicie wyeliminować go z diety. [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Arsonist Pokaż wiadomość
Chyba u żadnej ze znanych mi osób nie pomógł do końca życia... Ale to też nie jest tak, że wraca trądzik taki, jak był wcześniej. Ja jestem po jednej pełnej kuracji, wybrałam całą tę zalecaną dawkę i idealnie nie jest, ale jest o niebo lepiej niż przed. Podejrzewam, że jakbym wzięła drugą kurację, to mogłoby już być w pełni idealnie, ale właśnie też cały czas się powstrzymuję, bo może niedługo pomyślimy o maluchu... Chociaż moja koleżanka po kuracji odczekała jakoś krótko, max. parę miesięcy i bez problemu urodziła zdrową dzidzię.

U mnie też na FB szał zaręczyn, ale przede wszystkim ślubów. I chociaż ja zaręczona, to też mnie to dołuje, bo sama prawdopodobnie poczekam sobie na ślub dużo dłużej niż planowałam (miał być wrzesień 2017). TŻ ma samochód do spłacenia (zresztą sama go zachęcałam, by zmienił samochód na lepszy...) i przez to nie jest w stanie odkładać jakichś kokosów. U mnie ostatnio też słabiej z zarobkami. Miałam do wyboru kasę od rodziców i ślub jaki chcę kiedy chcę, ale zrezygnowałam, bo zaczęli się zachowywać, jakby to był ich ślub i chcieli go urządzać najlepiej sami. To zdecydowaliśmy, że już wolimy poczekać i zrobić skromniejsze wesele, ale wszystko zorganizować po naszemu i rodziców zaprosić jak każdych innych gości.

Co do szału zaręczyn i ślubów, też to przeżywam, wszyscy dookoła się zaręczają, planują. A u mnie o zaręczynach ni widu ni słychu po 6 latach, ale jestem sama sobie winna, bo kiedyś podkopałam pod sobą dół i powiedziałam, że nie wyobrażam sobie zaręczyć się gdy jeszcze razem mieszkać nie będziemy

Młoda i głupia byłam, a studia 5-letnie wybrałam

Co do organizowania wszystko samemu - super . Rodzice mają tendencję do przejmowania inicjatywy, jakby był to ich drugi ślub. :P

Jeśli oszukasz mnie raz, to twoja wina. Jeśli oszukasz mnie dwa razy, to moja wina. Jeśli oszukasz mnie trzy razy, to wina nas obu.

Edytowane przez Paratrophy
Czas edycji: 2016-05-29 o 10:43
Paratrophy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-29, 10:41   #2162
visionAM
Zakorzenienie

Arsonist, ja znam kilka osób po izo i tylko u jednej był powrót. Nie wiem od czego to więc zależy.

Co do cukru to na początku jest strasznie, bo właśnie organizm jest uzależniony. Polecam suplementowac się chromem organicznym, który pomaga poprzez wyregulowanie poziomu insuliny. Z czasem się już odechciewa słodkiego. Ja teraz jak czasem coś zjem to aż mi za słodko jedynie owoców sobie nie odmawiam, ale raczej przed południem, często na śniadanie piję koktajle owocowe. Ciasto jakieś zjem od czasu do czasu, ale potem mi mdlo przez kilka godzin
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-29, 10:45   #2163
Paratrophy

Dobrze wiedzieć

Jeśli oszukasz mnie raz, to twoja wina. Jeśli oszukasz mnie dwa razy, to moja wina. Jeśli oszukasz mnie trzy razy, to wina nas obu.

Stary 2016-05-29, 11:30   #2164
Arsonist
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paratrophy Pokaż wiadomość
Co do szału zaręczyn i ślubów, też to przeżywam, wszyscy dookoła się zaręczają, planują. A u mnie o zaręczynach ni widu ni słychu po 6 latach, ale jestem sama sobie winna, bo kiedyś podkopałam pod sobą dół i powiedziałam, że nie wyobrażam sobie zaręczyć się gdy jeszcze razem mieszkać nie będziemy

Młoda i głupia byłam, a studia 5-letnie wybrałam

Co do organizowania wszystko samemu - super . Rodzice mają tendencję do przejmowania inicjatywy, jakby był to ich drugi ślub. :P
A w trakcie studiów nie masz szans zamieszkać z TŻ? Na którym roku teraz jesteś?

No niestety, z tego co słyszę i czytam, to większość rodziców ma straszną potrzebę aktywnego uczestnictwa w organizacji ślubu. Nie mam absolutnie nic przeciwko konstruktywnym poradom i sugestiom, ale jak zaczęły się pojazdy po mnie i po moich świadomych decyzjach, to ostatecznie podziękowałam za taką "pomoc".
Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Arsonist, ja znam kilka osób po izo i tylko u jednej był powrót. Nie wiem od czego to więc zależy.
Myślę, że dużo czynników się na to składa: wiek, przyczyna trądziku, stopień nasilenia. Ale generalnie uważam, że warto było wziąć Izo, choćby dla tych paru miesięcy kuracji - cera jak pupa niemowlaka i mycie włosów raz na tydzień...
Stary 2016-05-29, 11:50   #2165
lolusl
Japońska rzepa

Moi rodzice też mają tendencję do wtrącania się, dlatego zrobiliśmy m.in. cywilny,żeby mieć jeden tak naprawdę dla siebie A teraz w sumie sporo rzeczy "dodają" od siebie,ale mi to nie wadzi,bo jedyna obiekcja jaką mam to "po co kasę na takie rzeczy wydawać".Ale skoro chcą, to niech płacą. Typu sopranistki w kościele, pieczony dzik itp. Skoro mi nie przeszkadza,a oni chcą, to voila, droga wolna

Ja teraz narzekam na swój brzuch i nogi, kiedyś miałam takie fajne witeczki,a teraz mam kawałek uda. A brzuszek mały zawsze miałam, nawet jak ważyłam 49 kg,taka budowa chyba.

Dzisiaj babcia robi dla mnie tort urodzinowy,wiec diety na pewno nie bedzie Ale co tam

Paratrophy, właśnie, a nie mozesz zamieszkać w czasie studiów?
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-29, 11:58   #2166
Sowilo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Dzisiaj babcia robi dla mnie tort urodzinowy,wiec diety na pewno nie bedzie Ale co tam
Ja dziś rano wróciłam z Włoch do Polski i też czekał na mnie truskawkowy tort urodzinowy upieczony przez siostrę.

08.06.2010 ♥ 08.08.2016 ♥ ??.??.????
Sowilo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-29, 12:05   #2167
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Napisane przez Sowilo Pokaż wiadomość
Ja dziś rano wróciłam z Włoch do Polski i też czekał na mnie truskawkowy tort urodzinowy upieczony przez siostrę.

Ja będę mieć orzechowo kawowy z wiśniami, nie wiem jak babcia to robi, ale jak nie lubię tortów z masami maślanymi,to ten jest obłędnie dobry No ale w końcu to babcia, wszystko co od babci to smakuje
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-05-29, 13:39   #2168
Paratrophy

Cytat:
A w trakcie studiów nie masz szans zamieszkać z TŻ? Na którym roku teraz jesteś?

No niestety, z tego co słyszę i czytam, to większość rodziców ma straszną potrzebę aktywnego uczestnictwa w organizacji ślubu. Nie mam absolutnie nic przeciwko konstruktywnym poradom i sugestiom, ale jak zaczęły się pojazdy po mnie i po moich świadomych decyzjach, to ostatecznie podziękowałam za taką "pomoc".

Myślę, że dużo czynników się na to składa: wiek, przyczyna trądziku, stopień nasilenia. Ale generalnie uważam, że warto było wziąć Izo, choćby dla tych paru miesięcy kuracji - cera jak pupa niemowlaka i mycie włosów raz na tydzień...
Cytat:
Moi rodzice też mają tendencję do wtrącania się, dlatego zrobiliśmy m.in. cywilny,żeby mieć jeden tak naprawdę dla siebie A teraz w sumie sporo rzeczy "dodają" od siebie,ale mi to nie wadzi,bo jedyna obiekcja jaką mam to "po co kasę na takie rzeczy wydawać".Ale skoro chcą, to niech płacą. Typu sopranistki w kościele, pieczony dzik itp. Skoro mi nie przeszkadza,a oni chcą, to voila, droga wolna

Ja teraz narzekam na swój brzuch i nogi, kiedyś miałam takie fajne witeczki,a teraz mam kawałek uda. A brzuszek mały zawsze miałam, nawet jak ważyłam 49 kg,taka budowa chyba.

Paratrophy, właśnie, a nie mozesz zamieszkać w czasie studiów?
Pewnie nie pamiętacie nic o mnie, bo przez długą część wątku mnie nie było z różnych przyczyn więc przypomnę coś o sobie.

Jestem Ola, mam prawie 24 lata, właśnie kończę studiować psychologię, z M jestem 6 lat i właśnie jesteśmy na etapie remontowania wspólnego gniazdka. Zaręczeni nie jesteśmy, ale mieszkamy ze sobą od dwóch lat we wszystkie weekendy i wakacje oraz inne wolne , z tym, że ja wiodę drugie życie w Gdańsku, w którym studiuję.

M nie przeniósł się dla mnie do Gdańska z różnych przyczyn - zawodowych, rodzinnych, finansowych itp, itd - ale dobrze wyszło, ponieważ teraz po moich studiach pewnie uciekalibyśmy z Trójmiasta, choćby z powodu mojej pracy (realia pracy w zawodzie psychologa w dużym mieście są okropne - a ja mam już na naszej pipidówie pracę z dzieciakami i zaczynam od września)

Jak kiedyś rozmawialiśmy na temat ewentualnych powiedział coś w ten deseń "przecież sama chciałaś najpierw wspólnie zamieszkać"

Edytowane przez Paratrophy
Czas edycji: 2016-05-29 o 13:42
Stary 2016-05-29, 17:33   #2169
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Cytat:

Myjesz włosy raz na tydzień?
Ja po dwóch dniach się drapię jak szalona
Stary 2016-05-29, 17:48   #2170
Arsonist
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paratrophy Pokaż wiadomość
Pewnie nie pamiętacie nic o mnie, bo przez długą część wątku mnie nie było z różnych przyczyn więc przypomnę coś o sobie.

Jestem Ola, mam prawie 24 lata, właśnie kończę studiować psychologię, z M jestem 6 lat i właśnie jesteśmy na etapie remontowania wspólnego gniazdka. Zaręczeni nie jesteśmy, ale mieszkamy ze sobą od dwóch lat we wszystkie weekendy i wakacje oraz inne wolne , z tym, że ja wiodę drugie życie w Gdańsku, w którym studiuję.

M nie przeniósł się dla mnie do Gdańska z różnych przyczyn - zawodowych, rodzinnych, finansowych itp, itd - ale dobrze wyszło, ponieważ teraz po moich studiach pewnie uciekalibyśmy z Trójmiasta, choćby z powodu mojej pracy (realia pracy w zawodzie psychologa w dużym mieście są okropne - a ja mam już na naszej pipidówie pracę z dzieciakami i zaczynam od września)

Jak kiedyś rozmawialiśmy na temat ewentualnych powiedział coś w ten deseń "przecież sama chciałaś najpierw wspólnie zamieszkać"
Twój nick kojarzyłam, tylko sytuacji właśnie nie... Ale skoro już remontujecie wspólne gniazdko i niebawem zamieszkacie razem, to do zaręczyn też pewnie bliżej niż dalej.
Cytat:
Napisane przez Dorotti666 Pokaż wiadomość
Myjesz włosy raz na tydzień?
Ja po dwóch dniach się drapię jak szalona
No właśnie normalnie to nie, też muszę myć co 2 dni minimum. Ale podczas brania izotretynoiny, raz na tydzień w zupełności wystarczało - ten lek tak ma, blokuje wydzielanie łoju.
Stary 2016-05-29, 18:36   #2171
Animka11
Zakorzenienie

I ja myje wlosy co drugi dzien :-P
Animka11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-29, 18:39   #2172
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Animka11 Pokaż wiadomość
I ja myje wlosy co drugi dzien :-P
Ja tak samo, ale to sukces, bo kiedyś mylam codziennie. Po izo tak jest, że się myje co tydzień, ten lek znieksztalca gruczoły lojowe.
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-29, 19:28   #2173
Paratrophy

Cytat:
Twój nick kojarzyłam, tylko sytuacji właśnie nie... Ale skoro już remontujecie wspólne gniazdko i niebawem zamieszkacie razem, to do zaręczyn też pewnie bliżej niż dalej.

No właśnie normalnie to nie, też muszę myć co 2 dni minimum. Ale podczas brania izotretynoiny, raz na tydzień w zupełności wystarczało - ten lek tak ma, blokuje wydzielanie łoju.

Pewnie tak, myślę, że M chciał już to zrobić z raz-dwa, ale aktualnie powstały pewne naciski ze strony rodziny i zluzował

Stary 2016-05-29, 19:42   #2174
MsMilena
Raczkowanie

Zazdroszczę tym co mogą być włosy do 2 dni. Ja niestety muszę codziennie i to najlepiej rano bo jak umyje wieczorem to w połowie dnia następnego już są oklapnięte i przetłuszczone 😣
Stary 2016-05-29, 20:02   #2175
Animka11
Zakorzenienie

Dziewczyny nasi znajomi byli ostatnio na weselu na ktorym para młoda sie poklocila i panna mloda uciekla ze swojego wesela !!
Stary 2016-05-29, 21:31   #2176
MsMilena
Raczkowanie

Ojej to straszne. A pogodzili się? Na pewno nie będą za dobrze wspominać swojego wesela.
Stary 2016-05-29, 21:34   #2177
kalinolistek
Zakorzenienie

Cytat:
Cukier uzależnia i serio warto go odstawić, bardzo źle robisz jedząc w taki sposób. Pomijając sylwetkę, to się na zdrowiu odbije na starość.
To silniejsze ode mnie

Cytat:
Ja tak samo, ale to sukces, bo kiedyś mylam codziennie. Po izo tak jest, że się myje co tydzień, ten lek znieksztalca gruczoły lojowe.
Ojjj to bylo mega wygodne! :-D W sumie po tym co przeszlam, mycie wlosow co dwa dni jest duzym sukcesem

kalinolistek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-29, 21:37   #2178
lilijka_25
Raczkowanie

Uciekająca panna młoda, haha... Masakra, to po co oni tego ślubu chcieli skoro nawet na własnym weselu się kłócą...

Animka, czy Ty przypadkiem nie chciałaś ode mnie oferty tego drogiego foto-video, czy coś pomyliłam? Wiem, że to było dawno, ale jestem trochę roztrzepana i zapomniałam

Mój tż jutro wraca, już się nie mogę doczekać...

Kupiłam sobie ostatnio śliczne szpilki ze skóry na wesele i myślę sobie, a założę je dzisiaj trochę no i przegrały dziś starcie ze schodami w Starym Browarze mam nadzieję, że się da jakoś złamany obcas naprawić, bo takie ładne i drogie, a raz założyłam i koniec

Co do mycia włosów, mi też się strasznie przetłuszczają i stosuję różne szampony ziołowe, jest poprawa, ale czasem ratuję się suchym szamponem Batiste.
Tak, cukier uzależnia, wiem po sobie. Przez ostatni miesiąc piłam tylko wodę niegazowaną, a wczoraj podkusiło mnie i kupiłam sok z tymbarka to się napić nie mogłam, takie to słodkie i litrami trzeba pić, żeby zaspokoić pragnienie, ble, dzisiaj znowu wróciłam do wody.

Edytowane przez lilijka_25
Czas edycji: 2016-05-29 o 21:40
lilijka_25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-29, 21:38   #2179
kalinolistek
Zakorzenienie

Dobry szewc powinien temu zaradzic Swoja droga, dawno nie bylam w Starym Browarze :-D musze sie tam raz wybrac na przechadzke

kalinolistek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-29, 21:42   #2180
Agaczok
wredna wizażanka

Borze dziewczyny spędziłam dzisiaj pół dnia na zakupach z chrześniakiem i jego starszym bratem... wróciłam zmordowana jak nigdy jak zawsze chciałam mieć dzieci jedno po drugim, to ostatnio zaczynam się zastanawiać czy to dobry pomysł
Agaczok jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-29, 21:58   #2181
BittersweetCocaine
Zakorzenienie

Cytat:

Ja będę mieć orzechowo kawowy z wiśniami, nie wiem jak babcia to robi, ale jak nie lubię tortów z masami maślanymi,to ten jest obłędnie dobry No ale w końcu to babcia, wszystko co od babci to smakuje
Oj taaaaak, zdecydowanie! Jeeej jak ja tęsknię za moją babcią Widzę ją raz na 2-3 tygodnie i to zazwyczaj na godzinę-dwie. Ale dzwonię do niej gdzieś raz w tygodniu. A najgorsze jest to, że ona zawsze powtarza, że też za mną tęskni i mi się oczywiście chce płakać, ale staram się trzymać, żeby jej nie było przykro

Cytat:
Napisane przez Agaczok Pokaż wiadomość
Borze dziewczyny spędziłam dzisiaj pół dnia na zakupach z chrześniakiem i jego starszym bratem... wróciłam zmordowana jak nigdy jak zawsze chciałam mieć dzieci jedno po drugim, to ostatnio zaczynam się zastanawiać czy to dobry pomysł
Dokładnie Też zawsze marzyłam o 2-3 dzieciaczków, a teraz to jak myślę, że mogłabym być w ciąży to mnie lekki stres dopada... Masakra
A wcale najmłodsza nie jestem, większość moich koleżanek już dawno po ślubie i mają przynajmniej 1 dziecko
BittersweetCocaine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-29, 22:10   #2182
lilijka_25
Raczkowanie

Agaczok, ja mam 5-letniego chrześniaka i pilnowałam go dzisiaj i jego 1,5-rocznego brata, to był dopiero hardkor, w 2 godziny śmierć poniosły dwa kwiaty, talerz, wazon, poduszka i jeszcze młodszy wysypał na siebie proszek do prania - 5 kg nie do opanowania, przy dwójce dzieci to trzeba mieć 10 oczu i 6 rąk, bo nie idzie ogarnąć...
Ostatnio często myślałam o dzieciach, instynkt macierzyński mi się włączył, taki wiek już, ale na razie przez co najmniej rok nie mogę zajść w ciążę...

Ja już nie mam żadnej babci od dawna, więc nie znam czegoś takiego jak babcine wypieki... Za to jak w 1 liceum miałam problem z matematyką, to dużym wsparciem był dla mnie dziadek - urodziłam się w tym samym dniu i miesiącu co on, niestety zmarł krótko przed moją 18-tką
zazdroszczę Wam takich fajnych babci, które dbają i kochają

Edytowane przez lilijka_25
Czas edycji: 2016-05-29 o 22:13
Stary 2016-05-29, 22:10   #2183
Animka11
Zakorzenienie

Lilijka ja chcialam tylko tak z ciekawosci sobie popatrzec wiesz ,bp tyle kasy bierze to jestem ciekawa jakie ma zdjecia

Co do tej uciekajacej panny mlodej , pan mlody po nia pojechal wrocili ale plakala przy stole i sie nie pogodzili rano sie spakowala a potem to juz na fb wstawila fotki z " najpiekniejszego dnia w swoim zyciu" można ?!!

Mozna !

Agaczok no to pieknie ,zakupy sie chociaz udaly? My w norwegiiw niedziele to mamy sklepy zamkniete jedyne to w niektorych miastach sa otwarte takie specjalne sklepy niedzielne spozywcze :P oczywiscie alkohol to w tygodniu można kupowac do 20 w sobotę do 18 a w niedziele juz sie nie kupi nawet na stacji
Stary 2016-05-29, 22:26   #2184
MsMilena
Raczkowanie

Cytat:
a potem to juz na fb wstawila fotki z " najpiekniejszego dnia w swoim zyciu" można ?!!

Mozna !
Aby znajomi klikali lajki i zazdrościli
Stary 2016-05-29, 22:31   #2185
Agaczok
wredna wizażanka

Moje chłopaki młodsze nieco ale motorki w mają takie, że się na siłce tak nie umacham jak z nimi mimo wszystko kocham te czorty szalenie
Stary 2016-05-29, 22:31   #2186
lilijka_25
Raczkowanie

Cytat:

Co do tej uciekajacej panny mlodej , pan mlody po nia pojechal wrocili ale plakala przy stole i sie nie pogodzili rano sie spakowala a potem to juz na fb wstawila fotki z " najpiekniejszego dnia w swoim zyciu" można ?!!

Mozna !
Oczywiście, że MORZNA na głupotę ludzką nie da rady, to chyba wszystko tylko na pokaz dla ludzi...

Zastanawiam się nad usunięciem fb, wchodzę dzisiaj, a tam po weekendzie kolejne 3 koleżanki z moim wieku zaręczone od razu się czuję staro i z każdym tygodniem bardziej mi się wydaje, że ja to się na końcu doczekam albo będę starą panną plaga wakacyjnych zaręczyn, brrr...
Stary 2016-05-29, 22:33   #2187
Agaczok
wredna wizażanka

No bez przesady, usuwać fejsa bo inni ludzie żyją? równie dobrze można z domu nie wychodzić, żeby się przypadkiem nie napatoczyć na czyjeś publiczne oświadczyny
Stary 2016-05-29, 22:39   #2188
BittersweetCocaine
Zakorzenienie

Czekające na oświadczyny i te, które się z nami doczekały :) część XIV

Dziewczyny podobno za długie czekanie dobre śniadanie
A i owszem, mogę nawet potwierdzić, bo troszkę na te swoje zaręczyny czekałam. Ale powiem Wam, że mimo, iż trochę się domyślałam całego "spisku" to i tak uważam, że TŻ wybrał dobry moment
BittersweetCocaine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-29, 22:40   #2189
lilijka_25
Raczkowanie

Agaczok, może źle się wyraziłam, chodziło mi nie tylko o zaręczyny tylko o to, czym stał się fejs w ostatnim czasie... mam wrażenie, że niedługo ludzie będą sygnalizować potrzebę skorzystania z toalety tam, bo już się przesada robi... to co ludzie wstawiają to szok, milion pięćset zdjęć, miliardy durnych postów, normalnie gorzej niż pamiętnik nastolatki i na co to komu? żeby się pochwalić? znam lepsze rzeczy niż czytać/oglądać głupoty, a żeby znaleźć coś mądrego to trzeba naprawdę dobrze poszukać...
Stary 2016-05-29, 22:46   #2190
Agaczok
wredna wizażanka

Zawsze można pojawiające się na wallu aktualności dostosować do swoich 'zainteresowań', wystarczy przestać obserwować jakąś osobę/stronę a fejs to portal społecznościowy, a nie informacyjny, więc zawsze mnie dziwi to oburzenie, że ktoś wrzuca pierdyliard zdjęć albo głupoty wypisuje też mam kilka takich osób w znajomych, 'odznaczam' obserwowanie i mam święty spokój
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości