![]() |
#2191 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. V
Anolta ufam mojemu lekarzowi
![]() ![]()
#2192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam 31-32 i na razie nic nie dostałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2193 |
Zakorzenienie
|
axn, ja bym chyba pozwoliła mężowi jechać, ale żeby nie było na mnie :-P 😆
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2194 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje za wsparcie Kochane
![]() ![]() ![]() ![]()
#2195 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to chcesz do porodu czy karmienia? Bo po porodzie to koszula idzie so śmieci. Te z Hm maja spore dekolty. Zreszta nawet jeżeli jescze na porodówce mały zacznie jeść to ja podwine do góry po prostu. A potem na sali przebiorą sie w czysta do karmienia. Cytat:
A skad wiesz jaka to czesc ciała? Ja nawet nie wiem gdzie głowa gdzie nogi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2197 |
Zakorzenienie
|
Ale ona ma jescze miejsce zeby sie odkręcać. Wiec na badaniu mogła być tak ułożona ale za chwile sie obrócić.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2199 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny ja zadam kolejne dziwne pytanie. Lekarka powiedziała mi dzisiaj ze chce mnie dać na oddział na pare dni na badania. Czy moge miec zwykła piżamę, czyli spodnie i bluzka, czy musze miec koszule? Nie wiem jak sie przygotować. Nie chce tez latać w tej koszuli, bo czasem trzeba isc na badania kolo izby przyjąć, a ludzie beda sie tam na mnie patrzeć i glupio sie bede czuła :/ |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2200 |
Zakorzenienie
|
Jak będziesz mieć badania ginekologiczne, to wygodniej w koszuli. Zawsze też możesz wziąć szlafrok na czas przejścia między salami.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2201 |
Raczkowanie
|
Witam Was dziewczyny. Dawno się nie odzywalam... Nie wiem w sumie dlaczego. Podczytuje od czasu do czasu. Wpadłam ostatnio w wir szycia na maszynie. Dla małego poszukam pościel, ochraniacz, rożek kocyki itd... Ale szyje już koleżankom, starszemu synkowi, jakieś bieżniki do domu itd... Kto by pomyslac bo jeszcze z 3 mg temu powiedziałabym, ze nigdy nie miałam w rękach maszyny
![]() Oglądam wózki bo dalej nic nie wybralismy... W któryś dzień wybierzemy się do sklepu pooglądać.. narazie w sumie jestem w czarnej dupie bo sama nie wiem jaki.. wiem, ze Wy macie już w większości powybierane. Oglądałam na stronie chicco urban 3w1 albo bebetto s luca(czy jakoś tak). Cena przystępna ale boję się, ze na żywo podobać mi się nie będą ![]() Wczoraj w Poznaniu były warszaty na ciężarnych "świadoma mama" może któraś z Was była?? Ja byłam i generalnie wszystko ok Ale wkurzyl mnie Pan profesor z Polnej który moim zdaniem próbował zniechęcić do porodów rodzinnych z mężem. Kurczę ja sobie nie wyobrażam być tam samej.. chce żeby Tz był ze mną.. on tłumaczył to tym, ze facet który się naoglada nas tu i tam później może mieć jakieś uprzedzenia. Ze niektóre kobiet np oddają stolec podczas porodu itd... Ja rodzilam na polnej i wiem, że gdybym była wtedy sama było by to dla mnie gorsze bo nie miałby mi kto wody podać. Lezalam cała noc podłączona do ktg i rzadko kto do mnie zaglądał... Jakoś tak się tylko utwierdzilam po tym wykładzie z tym Panem, że jednak nie chciałabym tam rodzić... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:39 ---------- Poprzedni post napisano o 06:35 ---------- Poza tym u mnie wszystko ok. Tydzień temu na wizycie (28i0) mały ważył 1,2kg. Ja czuję się dobrze. Przytylam 8kg.. trochę mi w dupke też poszło niestety ![]() Ale brzuszek mam ładny. Jakoś tak się do niego przyzwyczaiłam, że ciężko będzie mi bez niego.. ![]() Ale dziś za oknem wietrznie.... Brrr Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm jedna znajoma miała Bebetto Holland i sobie chwaliła, inna miała Camarelo Carera i też była bardzo zadowolona. Pooglądaj jeszcze Jane Muum, Anex Sport, X-Pulse. Wózek będzie bardziej do miasta czy w różny teren? Potrzebujesz dużej amortyzacji? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() maławrednioszka A czy Ty kochana leżakujesz dużo w ciągu dnia? ![]() ![]() ![]() Uff dziś w miarę spałam ![]() ![]() ![]() Miłego dnia kochane ![]()
Edytowane przez sreberko4 Czas edycji: 2016-12-02 o 07:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2204 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tak sobie myslalam jeden dzień, ze z Michalem już od 6msc mialam rozwarcie i potem tak szybko porod poszedl, a teraz wszystko zamkniete i potem bede moze miała poród trudniejszy ![]() Tez kupiliśmy te z lisciem bo skrzynek nie bylo - pyszne sa ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dzień dobry w ten wietrzny poranek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wychodze z zalozenia ze do porodu niezbedna jestem tylko ja a reszta sie zobaczy😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2206 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2207 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() maławrednioszka, odpoczywaj ![]() jak u mnie by się skracała szyjka to nie wiem jak miałabym leżeć dużo przy prawie 4 letniej córce która ciągle coś chce ![]()
#2208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2209 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czemu po porodzie do wyrzucenia? Na koszuli nie leżysz podczas porodu.. a nawet jeśli coś się poleje jak wkładka przecięknie to krew się spiera.. Cytat:
Tak myślę.. Moje podobno już głową w dol zostanie ![]()
![]() |
#2210 | |
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak w szpitalu sie to wszystko odbywa, ale stwierdziłam, ze na dzien wezme sobie legginsy i tunikę a do spania piżamę. Mimo wszystko nie bede paradowała przy wszystkich odwiedzających w koszuli. A przed lekarzem, trudno, i tak majtki musiałabym ściągnąć, wiec co za różnica ze jeszcze mam legginsy.
Cytat:
Wypiłam znowu tego klejucha. Zrobiło mi sie goraco, na dodatek kaloryfery grzeją i masa ludzi w poczekalni. Az mi się ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2211 |
Zakorzenienie
|
Od jakiego wieku dziecko jest zainteresowane takim mobilem? IMG_1480666299.970932.jpg
|
![]() ![]() |
![]() |
#2212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie sobie wyobraziłam pod czym można by położyć dziecko żeby nie kupować zbędnych gratów a żeby zrobić dla niego coś ciekawego... i moją pierwszą wizją była... suszarka na pranie.... (oczywiście bez prania które mogłoby na niego spaść tylko z jakimiś właśnie zawieszkami) ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2213 | |
Zakorzenienie
|
Sq- nie wiem jak w PL ale tutaj na SR położna mowila ze koszula do porodu idzie do śmieci. Krew, wydzieliny a potem maluszka kładą na tobie takze ja raczej prac jej nie będę. Chyba ze rzeczywiście bedzie w dobrym stanie. Ale nie sadze. No i jeżeli nie jest czarna ani granatowa to śladów krwi ciezko sprać. Popatrz sobie na ten piękny repo http://zowsik.com/blog/2015/11/iwo-reportaz-z-porodu/
---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
Ja już ten mobil mam ale zastanawiam sie od kiedy go mozna używać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2214 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dużo osób z personelu podobno nawet na siateczkowe majtki zwraca uwagę...zresztą dla zdrowia powinnaś grazke wietrzyć. Polecam jednak koszule...choć Cie rozumiem bo sama nie używam, kocham pizamki i w ogóle.. Ale no położna mówiła żeby wietrzyć się nawet w domu. Dokładnie myć i wierzyć chwilę jak dziecko śpi... Cytat:
![]() |
#2215 |
Zakorzenienie
|
Jak masz to możesz próbować wcześniej, sama zobaczysz kiedy zacznie być interesujący
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2216 |
Zakorzenienie
|
i jak ma byc wszystko ok?
![]() Az mnie w srodku w kroczu troche kluje ![]() ![]()
#2217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2218 |
Zakorzenienie
|
Sreberko leze.. A wizyty mam co 2 tyg..
#2219 |
Zakorzenienie
|
Ja jak leżałam na początku ciąży w szpitalu to miałam ze sobą leginsy i koszulkę, ale koszule tez wzięłam. W leginsach chodziłam pół dnia. Potem przebrałam się w koszulę bo tak było najwygodniej. Wszystkie kobitki tak chodziły
![]()
#2220 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() gratuluje wizyt, bo wiem, że cos było, ale wczoraj przeczytałam szybko wieczorem i zapomniałam napisać. Wczoraj po tej glukozie i moim osłabnieciu w pracy stwierdziłam, że nalezy mi się nagroda i jeśli coś wyjdzie nie tam to muszę zaszaleć, bo może być to moja ostatnia wieczerza ![]() ![]() Tak wiec w pracy zjadłam 4 ciasteczka własnej roboty, na obiad poszliśmy na kebaba (a co!), a na deser zjadłam 2 mini ptysie i trochę czekolady ![]() Jak już wiecie okazało się, że wyniki mam dobre wiec nie była to ostatnia wieczerza ![]() Ale trochę mam wyrzuty sumienia, także dzisiaj skończy się (albo i nie - zobaczymy) na 1 ptysiu i 1 ciasteczku ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.